Ljustadalen blir bara värre

Har nyss varit på jimmys och ninas skolavslutning, de var duktiga när de stod där och sjöng, fast inte för att jimmy gjorde det, men han såg bra ut där uppe. Annars var skolavslutningen bara skit, man visste precis vad som skulle sägas. Rektor björn melander kan ju hänga sig, han är inte en bra rektor eller, han skulle hålla tal stod det och han pratade i kanske 3 min, i och för sig så är han verkligen INTE bra på att prata heller så det var väl kanske bra. Men att skriva att han skulle hålla tal var ju helt fel. Prästen trodde att hon var rolig och smart, men hon snackade bara en massa skit enligt mig. Min lillasyster skulle få sjunga solo, men tror ni att hon fick det när det väl gällde då?! Nej, hon fick förstås inte det. Hon hade sett fram emot det och tränat jättemycket och sedan får hon inte, det är helt sjukt vad dom är elaka på den där skolan.
Ljusta har blivit helt konstigt sen vi gick ut, jag vet inte riktigt vad som har hänt. Eller jo, alla småungar tror ju att dom är någonting och förstör så mycket som det bara går, fattar liksom inte varför. Allt dåligt händer i ljusta, + att barnen inte ens får äta sig mätt på skolan, de får äta jättelite. Har hur mycket klagomål som helst på ljustadalen och ljustadalens skola. Fan att det skulle bli sådär, helt sjukt.


Ljustadalens skitskola och Rektor Björn Melander.

Ikväll blir det iallafall inge fotboll med milla så jag vet inte alls vad jag ska göra, jag vill göra någonting men alla verkar vara så upptagen. Också är det skitväder så man kan inte vara ute heller vilket suger. Det lär väl bli en hemmakväll, men det vill jag inte! jag vill ut någonstans och ha kul. Jaja, man kan ju alltid hoppas att någon nappar.


Kommentarer
Postat av: Mathias

Du kan ju våga va med mig ? :)

2008-06-11 @ 22:00:18
Postat av: Sandy

samma sak med oss och höglunda :O det är 92orna som förstöR :O:D

2008-06-12 @ 00:19:55
URL: http://happysandygirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0