dags för match

Ja, då var det dags igen, match idag mot Högom! Jag mår faktiskt rätt så bra idag, vaknade runt halv 10 och var rätt så pigg, men nu har jag ont i magen och knät. Jag tror inte att jag kommer att kunna vara med hela matchen men jag ska vara med på uppvärmningen och känna hur det känns. Jag hoppas verkligen att alla gör sitt bästa idag, det viktigaste är ju faktiskt inte att vinna. Vi ska ju ha kul på plan. Kom igen nu tjejer, idag spelar vi innbandy som aldrig förut och kämpar till slutet! vi vet att vi kan.

Igår när jag kom hem från skolan satte jag mig och pluggade direkt också pluggade jag till typ halv 7 då jag skulle gå och möta Bea. Vi gick till ncc-hallen och kollade på när linns lag Indal mötte Söråker, det var faktiskt väldigt roligt, fast med Bea har jag ju alltid roligt också är det kul att titta på fotboll. Träffade Milla där också, med en  pojke, han såg trevlig och fin ut så nu är jag glad för millisens skull :) kul gumman!
Indal förlorade med 1-0 tror jag, men matchen var jättekul att se på och Linn gjorde det jättebra där bak på backposition.
Efter matchen tog jag och Bea en långispromiss tillbaka genom Timrå centrum och allt, och sen när vi kom till OK gick vi in där och hon köpte en dricka. Sedan stod vi mellan Lidl och OK ett tag och pratade och ville inte gå hem, haha! men till slut gjorde vi det, eller jag joggade hela vägen hem :o duktigt av mig tycker jag.

Väl hemma satt jag mig vid min fula lilla äckelskoldator och skrev klart min insändningsuppgift. Även att jag skickade in den typ 23.55, hahaha! eller Madde som är så snäll gjorde det åt mig. Sedan kollade jag på National Treasure och satt och drack dricka och åt lite snacks, fy på mig. Jag ska ju äta godis och allt idag, menmen, som plåster på såren har jag ju match idag och dm imorgon, vilket innebär tre matcher :) kul! kom och kolla vettja, det skulle sitta fint det! Oj, jag glömde att säga en sak, jag ska ju på hockeyn idag också, med älsklingsbea :D det är ju timrå idag :D gud så kul! längtar!

Nu ska jag börja peppa mig själv till vinst :D hare så länge

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0