En fräsch start på veckan, not.

Idag är jag mycket mycket trött och har varit mycket deprimerad över min historiauppgift som jag kanske ska göra muntligt nu istället för skriftligt, wiie. Det kommer ju gå så mycket bättre, eller så inte. Ursäkta mitt dåliga uppdaterande, ingen höjdare att lämna bloggen ouppdaterad i två dagar, det är inte populärt.

Igår spelade vi match mot Timrå och oturligt nog så förlorade vi med 3-1, men inte deppar vi för det eller? Vi hade en dålig dag och de fick sin revansch. Jag måste ändå säga att vi jobbade på bra, de två sista målen kom så plötsligt och det kändes som att vi tappade kontrollen. Sånt får man ta ibland men nu är vi laddade för en ny match på söndag mot BK sundsvall, ska börja peppa redan nu.

Madde följde med mig hem igår efter matchen och jag hade ingen bra kväll, orkar inte gå in på det  men det gick bra i alla fall med stöd av pojkvän och mina älskade vänner. Vaknade imorse trött och sliten, varken Madde eller jag ville kliva upp men till slut gjorde vi det förstås. Skoldagen har inte varit någon höjdare, speciellt inte historian men matten gick ganska bra. Jag måste berätta en sak, det var en FLUGA i min mat idag på lunchen! EN FLUGA!!!! fy fan vad äckligt, ska klaga, eller nä det ska jag inte men vafan, en fljugjävel i maten som jag ska äta, det går inte till på det viset.

Ikväll ska jag jobba, med Matilda i våran gulliga kioskmobil på E.on arena! fett pepp. Hoppas på vinst för Timrå IK!

P.S. Matilda Burström hälsar att hon är bäst, och jag kan ideligen säga att jag inte kan göra någonting annat än att hålla med! :)

We go together, nanananananana.
And we work together nananananana.
And we are friends forever, nanananana.
NAAAAAAAAAAAAAAAAH.


Kommentarer
Postat av: Matilda

vad bra att du säger att vi inte ska deppa, för det är något vi absolut inte ska göra. det var en jämn match om man jämför med matchen vi vann med 8-2 där vi krossade dom!!! :D

2008-10-13 @ 14:55:12
URL: http://mahuldan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0