Sista måndagen i skolan 2009

Hejsan svejsan!

Har inte skrivit något på hela helgen just för att jag har haft fullt upp all the time. Just so you know. Nu är det en ny vecka och den sista skolveckan detta år, skööönt!

Har spelat två matcher i helgen, en i fredags och en igår. I fredags spelade vi mot Ankarsvik, dock förlorade vi den med 3-1 men vi spelade grymt bra faktiskt. Igår spelade vi mot BK Sundsvall, den vann vi minsann med 2-1, bra spelat tjejer! I lördags hade vi lagfest med tacos, massa gotta och lek, sjukt roligt hade vi och det känns som att vi kommit mycket närmre varandra vilket är bra. Det är mest det som har hänt i helgen sammanfattningsvis.

Just nu sitter jag i skolan, har haft två lektioner idag, geografi och naturkunskap. Satt och pluggade inför psykologiredovisningen som ska vara på onsdag med Emelie för en stund sedan, det gick helt okej. Ska nog åka hem om en stund och skriva naturkunskapsprov, pallar inte göra det här på skolan. Fast först ska jag vara med på kort för en årsbok som ska göras för treorna! Man ställer väl upp för laget.

Ha en fortsatt trevlig dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0