Tisdag - 090901

Idag börjar hösten, det är både bra och dåligt. Det som är bra är höststämningen, alla nya höstkläder och skor och lite närmare studenten, det dåliga är att värmen försvinner och allt skolarbete tar fart. Det har varit en bra första dag i september. Började 10.10 med filosofi, den kursen kommer bli riktigt intressant. Vi fortsatte med lunch, sedan samhälle och sist geografi då vi såg en film om vulkaner, halva klassen somnade. Slutade 15.15, åkte direkt hem och åt mat, pasta och curryköttfärssås. Därefter övningskörde jag med pappsen vilket gick riktigt bra. Nu har jag kommit ut på vägarna, körde lite vid industriområdet, eon och sedan till birsta och tillbaka, känns kanon. Längtar tills jag kan ta körkortet!

Jag känner mig lat som inte kan träna, men jag vill inte bli sämre så jag måste avstå just nu. Istället måste jag vara hemma och ta det lugnt. Ska nog se Pretty woman snart om inget annat kommer i vägen. Sedan kanske jag tar en kvällspromenad precis som jag gjorde igårkväll. Känner mig väldigt hängig nu så vi får se hur det blir. Annars blir det säkerligen mer film.

Appropå film så såg jag och Stefan en film igårkväll, Taken hette den. Den handlar om en 17-årig flicka som åker med sin kompis till Paris och ska se på U2-konsert. De blir kidnappade och sålda för prostitution. Flickans pappa som är en gammal spion hör i telefonen när de blir kidnappade och börjar direkt söka reda på flickorna. Den är riktigt spännande och kanonbra, ni måste se den om ni inte har det!

Vad varmt det är idag! Det är väl inte bara jag som känt av det? Det är så kvavt i luften och det var jobbigt att sitta i klassrummen på dagen för att det var så otroligt hett. Känner att jag håller på att flyta bort just nu också...


Såhär har jag sett ut idag ungefär! Orkade inte ta en helkroppsbild... ser helt slut ut!


Kommentarer
Postat av: ida

Svar; Så tråkigt. :( Krya på dig iaf. :)

2009-09-01 @ 22:17:24
URL: http://idawes.blogg.se/
Postat av: ida

Svar; Så tråkigt. :( Krya på dig iaf. :)

2009-09-01 @ 22:17:34
URL: http://idawes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0