lördag 29/12

Har blivit ganska slarvig med bloggskrivandet, men det är bara för att det är jullov och då sitter jag inte vid datorn så mycket. + att jag har blivit Harry Potterberoende igen (a) så då läser jag ganska mycket, det tar upp ganska stor del av tiden. Men jag lovar att jag ska skärpa mig...snarligen.

Idag har jag iallafall tränat klockan 10 på morgonen i höglundahallen. Sanna och jag var där halv 10 för att vi var duktiga. Träningen gick ganska bra iallafall, fast det var dåligt tempo då och då, men det var ändå ganska kul i sin helhet. Vi har också träning imorgon och på onsdag, på torsdag åker vi på paradiscupen klockan 11 på morgonen typ, guså jag längtar! det ska bli hur kul som helst :D:D

Men nu ska jag läsa Harry Potter.
Ciao !

bedtime

Jag orkar faktiskt inte berätta om min dag idag för jag ska alldeles snart gå och lägga mig och läsa Harry Potter :)
Men jag kan säga att jag har haft väldigt roligt och dagen har varit väldigt givande i sin helhet !
Men nu lockar sängen, skriver imorgon istället.

Sov sött allihopa,
Kram!

dagens *

Dagens stjärna går till Malin Olsson & Bella Wiklund för att jag ALLTID har så himla roligt med dom, man skrattar jämt, det måste vara ett malinochbellasyndrom:D dom är ju för härliga. Är så glad att jag känner just dom, annars hade man ju varit deprimerad. Det är också allmänt trevligt att umgås med dom för att dom är sig själv ! I love you girls <3

dagens *

Dagens stjärna går till min mamma av många anledningar. Hon lyssnar alltid på mig och försöker hjälpa mig på bästa sätt, vi kan prata om allt och hon har alltid de bästa lösningarna. Skulle inte klara mig utan henne. Du är min bästa vän och den bästa mamman i världen, du och ingen annan:) <3


annandag jul

Idag har jag som sagt varit i birsta och shoppat med min lillasyster. Vi var där i flera timmar. Hon köpte en kofta, 2 tunikor och strumpbyxor och jag köpte Harry Potter och halvblodsprinsen (jag måste ju läsa den innan jag kan läsa 7an),  en bolero i guld som jag ska ha på nyår och sist men inte minst köpte jag lila strumpbyxor, riktigt nöjd. Men det känns inte så bra eftersom mina pengar snart är slut:/ ja, julklappspengarna också! för jag fick inge mycket pengar :/ jag som måste ha nya skor och allt ! blä på det. Jaja, jag får nöja mig med det jar har kvar och försöka spara det.
Vi åkte iallafall hem vid 3-tiden, jag följde med hem till mamma och där satte jag mig och läste Harry Potter och somnade. När jag vaknade kokade jag nudlar, mums, sen blev det att jag läste lite mer.

Nu har jag kommit hem till far min igen. Var ensam hemma ett tag först, men det dröjde inte länge förns resten av familjen kom indundrande.
Jag sitter för tillfället och väntar på att jag ska vara med André, vi ska byta julklappar och så :) det ser jag fram emot.

Kram!


min julafton & juldag

Jag måste bara säga att min julafton var en av de bästa på väldigt länge, jag hade jätteroligt.
Först var jag hos mamma och på morgonen åt vi gröt och jag fick öppna en julklapp som var en parfym. Efter det gjorde vi köttbullar och julgodis, mums.
Sen så gjorde vi oss klara!
Efter en lååång väntan på att Kalle Anka skulle börja så började det till slut! då var det också dags för julklappsöppning. Jag fick vara tomtemor som skulle dela ut julklapparna :)
Jag fick en snowboard, bodylotion, parfym och duschkräm och 500 kr :)

Sen åkte jag till pappa, mitt i kalle anka :o men jag missade typ bara 10 min av det så det var bra ändå!
Hos pappa åt vi julbord och sedan umgicks vi bara och hade lite mysigt. Felix var alldeles nervös för att det var han som skulle öppna dörren när tomten kom.
Till slut kom han också, våran otroligt porriga tomte, som också råkade vara min far, säg det inte till nån! haha.
Han var ju så jäkla rolig, höll på att dö av skratt !
Felix fick mest paket (som vanligt) för att han är minst. Jag fick en kamera, massa småsaker, sockar och trosor, 100 kr och nya harry potterboken, jag vart rätt nöjd!

På kvällen kollade vi på tv och jag höll på att somna, fy på mig! fast då ringde Eric och gjorde så att jag blev pigg! tack sötnos!
Resten av kvällen myste vi och kollade på film. Det var min julafton.

Juldagen (dvs igår) var ganska tråkig, iallafall på dagen för då städade jag bara och gjorde mig iordning. Senare på eftermiddagen åkte vi hem till Örjan på middag. Vi åt julmat :/ igen, bläää. sen såg jag på en kalle ankafilm med mina bröder och somnade ett tag också. Theres väckte mig genom att fråga om jag ville följa med henne ut och gå med lisa (hunden), det ville jag verkligen för att jag kände att jag behövde en promenad. Vi gick inte så långt men anyway, det var ju något iallafall!
När vi kom tillbaka var det efterrätt, glass och frukt, var så mätt så jag åt bara pyttelite.
Sen åkte vi. Då fick jag skjuts till milla för att hon kom ju hem från Indien igår:) och ewe var också där, mycket roligt att träffa dom igen. Vi sjöng singstar, pratade och kollade på bilder.
Runt halv 10 skulle jag gå hem så dom följde mig en bit. Skön promenad faktiskt !
När jag kom hem började jag, pappa och jimmy kolla på en film, "Behind enemy lines" hette den, asbra var den också! men min mupp till pappa somnade och sen gick han upp och la sig mitt i filmen så då fick jag och jimmy se klart på den själv.
Sen var det sängdags!

Idag ska jag till birsta city med min lillasyster :) vi ska shoppa järnet. haha

Kram!

dagens *

Dagens stjärna går till Matilda Olofsson för att hon är speciell, hon ställer upp i precis alla lägen och är precis som en riktig vän ska vara. Jag kan berätta ALLT för henne, allt mellan himmel och jord. Hon är nog en av dom bästa människorna jag känner, vi ska aldrig glida ifrån varandra, det får vi inte. Då vet jag inte vad jag skulle göra.
Matilda är en tjej som verkligen är guld värd! jag har alltid tyckt så, gör det nu och kommer alltid att göra<3

dan före dopparedan

Julkänsla till tusen!
Nu mår jag riktigt bra, blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på att det är julafton imorgon. Stämningen har varit på topp idag, eller kanske inte hela dagen men iallafall nu på kvällen.
Jag och min lillasyster Josefine klädde julgranen förut, den blev jättefin. Samtidigt lyssnade vi på julsånger, det var jättemysigt måste jag säga. När vi hade klätt klart den så kom julklapparna fram, vi la dit dom och nu ligger dom där och väntar... och väntar, det är just precis vad jag också gör.

Tidigare idag har min älskade Matilda varit här och klippt Ninas hår också fick vi tid att umgås ett litet tag.
Sen har jag kollat på några avsnitt av Gossip Girl, så nu har jag sett hela säsongen, jag verkligen älskar det! började gråta vid flera tillfällen. Jag längtar verkligen tills andra säsongen kommer ut!

Man kanske ska gå och sova snart så det blir imorgon snabbare. Fast på nåt sätt så vill jag inte att det ska bli imorgon för då tar julen slut så fort :/ men anyway, det kommer att bli mysigt.
På julaftonsmorgonen ska hela familjen äta tomtegröt som mamma går upp tiiidigt och gör, jag verkligen älskar hennes gröt. Sen ska vi få öppna en julklapp :)
Kort sagt tror jag att det kommer bli en lyckad julafton !:)

Kram!



fre-lör

Nu måste jag uppdatera! det är ju mycket som har hänt :o haha! förlåt för att jag inte har skrivit.

Kan börja med fredagens bravader:
Jag åkte till Nelly runt 7-tiden och hon kom och mötte mig på navet. Vi gick lite med skrållan (hennes hund) och vi gick även till ICA för att köpa några grejer till hennes kusin. Sen gick vi hem till henne.
Vi satt vid datorn och snackade jättelänge och det var faktiskt väldigt roligt för man kan prata om det mesta med henne. Vi försökte också hitta nån att göra någpt med. Till slut fick vi napp på Martin! han och Dennis skulle komma, men det tog ett bra tag vil jag lova. Under tiden vi väntade så gick vi ut med skrållan och satt inne och pratade mer och hade lite mys, sjöng singstar gjorde vi också:D
Sen skulle vi gå och möta Martin och Dennis nere på statoil. Niklas var också med, fast han skulle ju in på krogen förstås för att han fyllde ju 18 kl 12 ! grattis till han!:D
Efter ett tag gick vi iallafall till Nelly, då sjöng vi singstar, det var hur kul som helst. Dennis satte alla toner fast han bara skrek, haha, jag fattar bara inte hur man lyckas. Fast Martin var ju också duktig (a) men Nelly och jag var ändå bäst :D
Vi höll iallafall på med det ett väldigt bra tag och hade jätteroligt. Sen kollade vi på film och jag somnade en timme ungefär, var himla trött. Fast senare vart jag hyperaktiv igen, då hade jag roligt! Dennis hade även stuckit när jag sov för att han skulle slåss eller nåt.
Vi gick och la oss ungefär kvart i 5, jag, Nelly och Martin sov i Nellys säng. Jag sov längst in i fotändan och Martin och Nelly låg åt andra hållet och myste på. Det var ju en upplevelse iallafall.

Lördag:
Klev upp gjorde jag halv 9 ungefär, då gjorde jag mig klar och sen gick jag bort till skönsberg för att vi skulle ha träningsmatch där. Det gick ganska bra, vi spelade mycket bra.
Sen åkte jag hem och tog det lugnt bara, kollade på massa gossip girl och åt mat osv.
Senare började jag göra mig klar och på kvällen drog jag, elin, malin och bella till granloholm på fest. I början var det mest tråkigt, men sen kom det mer och mer folk och då blev det roligare och roligare.
vid 12 fick vi skjuts hem av stefan, han släppte av mig vid bron och jag praktiskt taget sprang hem. Då blev det sova för hela slanten.

Idag klev jag upp runt halv 11 och åt frukost oså, känner mig faktiskt väldigt pigg.
Sen kommer matilda och ska klippa ninas hår :D

Kram!






gårdagens *

Gårdagens stjärna går till Elin Jonsson för att hon är så underbart snäll. Var riktigt roligt att umgås med henne igår :) Hon är ju också så lätt att prata med ! och man kan ha riktigt roligt med henne också för att hon är typ alltid glad :D <3



efterlängtat lov

Nu är det äntligen lov som alla har gått och väntat på! det har ju varit så mycket med skolan nu på senaste tiden så man har inte vetat vart man skulle ta vägen. Nu är det över och jag känner mig så otroligt lättad.

Idag skulle vi vara i skolan kl 9 och när vi kom dit lekte vi charader och sen gick vi in till NV och fortsatte med det. Efter ett tag sa Sara att vi skulle göra ett julspel (typ som en teater) om en familj som skulle fira jul och kolla på kalle anka oså, hon behövde 16 st frivilliga. Jag fick vara lilla fia i familjen. Det var riktigt roligt faktiskt, även fast vi tappade bort oss lite då och då.
När det var klart spelade jag kort med några och sedan bestämde vi oss för att gå upp och smaka på gröten. Jag ångrar att jag gjorde det för den smakade verkligen skit, fyfan, det var som att tugga på plastris. Niklas hade rätt i det han sa. Jag åt en macka iallafall för jag var väldigtväldigt hungrig med tanke på att jag inte ätit nån frukost, menmen så kan det vara.

Efter det började lovet, då bestämde jag och nelly att vi skulle göra nåt på kvällen!
Sen gick jag iväg med mäddie och matte på stan ett tag. Jag köpte julklapp till andré och sanna, blev lite nöjd faktiskt och jag hade ju de bästa smakrådgivarna med mig också!
När vi hade strosat runt ett tag kom madde på att hon skulle åka hem så då bestämde jag mig också för att göra det.
Väl hemma fikade jag litegrann och sedan kom mamma hem och då slog vi in julklappar :) sedan hjälpte jag henne med lite fler saker. Sedan blev det dator!
Har också lagat mat idag, men det blev världens lättaste maträtt, stuvade makaroner och korv, men det är ju så gott (makaronerna, inte korven). Så nu har jag ätit för bara ett tag sen. Ska åka till Nelly om ett tag! jag vet inte vad vi ska göra så det lär ju förbli ett mysterium tills vi löser det ;)

Nu ska jag göra mig iordning lite mer.

Kram!


dagens *

Dagens stjärna går nog till Nelly Engberg för att hon är så otroligt skön och är oftast  väldigt glad, jag gillar dig skarpt sötnos :)<3

short day

Idag började jag klockan 12, dvs för en och ½ timme sen ! slutar nog snart eftersom jag inte har nåt att göra och mer än hälften av klassen ska skriva referat som jag gjorde i måndags :) det känns bra!
När jag slutar ska jag och mäddie gå på stan ett tag för att jag ska köpa de sista julklapparna. Det är till André, mormor och sanna ! det blir nog bra. Sen ska jag hem och kolla på Gossip Girl :D

Kram!

julafton närmar sig

Vet ni vad jag tycker är bäst med julen? det gör ni nog inte. Jag tycker om allt med julen ska ni veta, julmaten, julgranen, julklapparna, juleljusen, julgodiset (som jag inte får äta i år), alla fina dekorationer, julmusiken, tomten, julgröten, ja allt man kan komma på som förknippas med jul.
Just nu har jag en sån härlig julkänsla i hela kroppen, nästan alla julklappar är inhandlade (har 3 kvar) och man känner att julafton närmar sig mer och mer ! underbart.

På julafton ska jag vara hos mamma på morgonen och på dagen, min mormor kommer hit också, men hon kommer ju innan jul förstås, på lördag. Då ska vi äta julgröt på morgonen och sedan väntar man mest bara, sen blir det julklappsöppning här, och ni vet ju vad som kommer sen, kl 3! jo KALLE ANKA m.m. det är ju så bra !:)
Efter det åker jag till pappa och äter julbord där oså. Sen kommer tomten med mera julklappar, det är alltid trevligt, och jag bara älskar och slita upp dom där klapparna, det är ju faktiskt väldigt roligt !
På kvällen ska man väl bara greja med sina julklappar osv.
Jag tror att julen kommer bli riktigt lyckad, det bästa är ju när man har trevligt och mysigt med sina familjer.

image90

dagens *

Dagens stjärna går till en person som redan har fått den en gång men som verkligen är värd den igen! Hon är verkligen speciell och hur underbar som helst. En lojal klasskamrat är hon också, ställer alltid upp när man behöver stöd och hjälp. Då pratar jag förstås om Madeleine Henriksson! om du läser det här så vill jag att du ska veta att du är speciell, är så glad att jag har dig som min vän :) <3

the day as a whole

Min dag idag har varit ganska jobbig, men ändå rolig på något vis.
Började 08.15 och hade engelska. Vi skulle dela in oss i grupper och sen fick vi lappar med filmer/skådespelare m.m. på också skulle vi förklara för varann vad det var utan att säga ordet. Jag var med mäddie, matte och joohniipoonii, jag vann hela tiden (a) hahaha, och kul hade vi! På slutet sjöng vi jullåtar :)
Sedan hade vi rast och sedan samhällskunskap, jag och mäddie satt och jobbade med instuderingsfrågorna till ekonomiprovet efter jul, efter det blev det nutidsfrågor och jag fick ett fel dvs. bäst i klassen, nanana! det blev också mer julsånger.
Jag åt asgod mat idag, kebabwok, ris och currysås, det toppar nästan listan serru, guså gott !
På religionen kollade vi på en film om den svenska julen, tråkigttråkigt, höll seriöst på att somna flera gånger, och jag vet flera som gjorde det, dom som VILLE se på filmen, haha ja så kan man ju också göra.
Datakunskap var det sen, då satt jag och mäddie (som vanligt) och pluggade till provet vi skulle ha lektionen efter, vi gjorde exempelprovet som var väldigt invecklat, men vi klarade det och snacka om stolt man blev då!
Det riktiga provet var ganska lätt, jag var nog en av dom som satt längst, det blev nog 1 och en halv timme. Det var bara för att jag ville att det skulle bli riktigt bra, och det blev det nog. Jag gjorde allt och kände mig väldigt säker.
Bara för att kursen är slut nu så börjar man tycka att DK är kul, jag måste vara ganska vrickad. Menmen.

När jag kom hem hjälpte jag mammsen med maten. Gu så god mat vi åt, lövbiff, klyftpotatis och pepparsås, mumma vill jag lova.
Datanördat har jag gjort sen dess, är ganska trött så jag orkar inte göra så mycket. Nu har jag INGET att plugga heller för nu är jag klar med allt som jag behöver göra innan lovet, guså skönt.
Ska snart åka och träna, det ser jag fram emot och jag hoppas resten också gör det. Vi måste ju ge järnet nu innan cupen som vi snart ska på. Den 3:e Januari bär det av mot ö-vik och då ska vi ha kul och göra det vi är bra på, och jo vad är det ? INNEBANDY! vad annars? jag läntar superdupermycket !

Men nu ska jag packa ner träningskläderna osv.

Kram!





gårdagens *

Hade inte riktigt tid att skriva blogg igår så jag får ta det här nu:
Gårdagens stjärna går till mig själv för att jag var duktig och pluggade jättemycket och hann också hjälpa till lite hemma. Det låter ego jag vet, men så är det! haha!


dagens *

Dagens stjärna går till Elin Arnesen för att hon är så snäll och härlig. Känner henne inte så bra, men vill lära känna henne mer. Hon får en på så bra humör. Räddade min deppiga dag gjorde hon också :) tacktack <3


kämpaglöd

Idag var det match! Vi mötte Ånge som sagt och det gick nog inte så bra målmässigt, men gud vad vi kämpade. Vi skulle bara ha skjutit på målchanserna så hade vi vunnit. Det gick ju så himla bra i början, då gav vi allt. I andra tappade vi mycket, det får inte hända igen, menmen. Vi förlorade med 2-8, gjorde ju två mål iallafall så vi var ju inte helt mållösa. Jag gjorde dom dessutom, det kändes bra, var riktigt taggad idag!
Vi fick till och med beröm av Ånges tränare för vårat spel och kämpaglöden, det är inte ofta man får höra sånt av andras tränare, men han tyckte förstås att vi gjorde för lite mål också, men vem tyckte inte det.
Nu har vi iallafall cuppen att ladda till, längtar otroligt mycket. Då ska det gå bra också :)

Efter matchen idag åkte jag med Sanna hem till henne och var där ett tag och fikade och kollade på tv oså. Sen kom pappa och hämtade mig för att vi skulle äta. Åt mat gjorde jag och sen packade jag och åkte till mamma.
I bilen fick jag veta att jag inte ska få nån snowboard i julklapp, dom har tydligen redan köpt julklappar och det var INTE en snowboard som jag önskar mig mest av allt :/ fan! nu kan inte jag åka nåt i vinter, jättekul! sur jag blir.

Nu ska jag fika lite och sen ska jag sova, får damp på denna datakunskap, förstår inte att folk tycker att det är så lätt :/ Jaja, hare!

Kram!

dagens *

Dagens stjärna går förstås till mitt kära innebandylag Alnö IBK.
Var jättesur och grinig imorse, men sen när jag kom till vibacke och träffade er blev jag helt plötsligt hur glad som helst. Så är det jämt, ni är bäst tjejer <3

image86

igår & idag

Igår var jag först på skolan och hade matte, engelska och samhällskunskap. Vill bara tala om att man blev jävulskt arg och ledsen på engelskan, usch, förstår mig inte på den nya läraren alltså. Så då gick man och var sur och tyst resten av dagen. Madde och jag försökte plugga lite samhälle också, men det gick nog inte så bra så vi gav upp och gick från skolan. Jag åkte till friskis och tränade till 4 ungefär och sen tog jag bussen hem. Var hemma runt 5 och då blev det mat.
Hade planerat att vara med Sanna på kvällen så jag ringde henne och frågade hur det blev. Vi skulle vara med Alex och Emil, jätteroliga och härliga killar :)!
När jag kom till sanna satt vi och pratade och jag drack kaffe och sanna drack te. Sen ville Alex att vi skulle komma till han så då gick vi dit. Han och Emil satt och spelade poker (vilket jag suger på) och då skulle sanna och jag vara med, men alex åkte ut tidigt så han fick sitta och hjälpa mig. Efter ett bra tag var det bara jag och sanna kvar och då körde vi all in och jag vann spelet :D nanana! haha. Efter pokerspelandet bestämde vi oss för att spela tecken. Jag var med sanna och vi vann ju stoooort (a) haha! Efter det vart vi less på att sitta och spela kort så då spelade vi guitar hero, det var askul, men jag var inge bra på det ! gud vad dålig jag var, och då menar jag RIKTIGT dålig, kan ju inte göra två saker samtidigt (skämmigt för att vara tjej)!
Sen skulle Emil lämna oss och gå hem :( så då blev det jag, sanna och alex kvar. Alex brorsa Fredrik kom med ett sanning och konsekvensspel som vi vart sugna att spela så vi gick upp på alex rum och spelade det. Snacka om seriöst vi tog det. Jag friade till sanna, alex fick sitta på alla fyra och säga "i'm so nasty" varje gång jag slog han med ett skärp, jag fick sitta med papperstussar i näsan i typ en halvtimme, sanna fick dansa en sexig dans framför oss, mina ben skulle vara utan funktion så dom fick bära mig till toan när jag vart kissnödig, jag fick dricka nån "drink" som sanna hade blandat ihop som innehöll dooleys, saft, chokladsås, créme fraiche med vitlök och paprika, m.m. höll verkligen på att spy. Som tur var så drack sanna och alex det också, hahaha! mongon.
Efter ett vääääldigt långt tag av spelande så gick jag och sanna hem till henne och fikade macka och sen kollade vi i skolkatalogen och gjorde oss klar för sängen. Sen sov vi!

Idag vaknade vi typ halv 10 och låg i sängen till 10 kanske. Sen klev vi upp och gjorde frukost, det blev helmigröt för att jag valde (a) älskaaar det!
När vi hade ätit frukost klädde vi på oss osv. sen gjorde vi inte så mycket. På dagen fikade vi och satt och pratade med Ronja. Sen spelade vi ett frågespel om rymden, det var ganska kul. Sanna vann, jag kom tvåa och Ronja kom sist, haha :D. När det var klart så gick sanna och jag på en promenad till timrå för att köpa naturgodis. Vi var på Lidl, coopkonsum och ica, hehe. Sen gick jag hem till mig och sanna hem till sig.
Sen jag kom hem känns det som att jag har proppat i mig hur mycket som helst. Jag fick lasagne (min favoriträtt) till middag, just därför åt jag ett helt lass med sånt:D haha, också har jag ätit naturgodis. Nu blir det noog frukt resten av kvällen. Jag vill vara med Sanna, men hon ringer aldrig. Hur lång tid kan det ta att baka pepperkaka? klockan börjar bli mycket. Måste ju sova hemma ikväll också eftersom vi har match imorgon och jag ska hinna baka chokladbollar tills imorgon som ska säljas på matchen.
Vi möter Ånge på hemmaplan dvs. vibacke kl 12.45, bara att komma.
Nu tycker jag att jag har skrivit en jäkla massa som säkert är väldigt långtråkigt att läsa men så är det när man har mycket och berätta och inte har tid att skriva 10.000 gånger om dagen.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram!





dagens *

Dagens stjärna går till Sanna Wahlroos för att hon är en av de bästa vännerna jag har, om inte den bästa. Vi har ju känt varann så länge nu och jag kommer ihåg alla stunder, alla underbara stunder med sanna!
Vi gled isär ett tag men nu har vi hittat tillbaka till varann och jag hoppas att vi fortsätter att umgås jämt :D har nog inte så roligt med någon annan som jag har med dig. Jag kommer ihåg då vi ALLTID var med varann, nonstop, det var great times babe, vi sov hos varann jämtjämt. Saknar det faktiskt. Men jag hoppas att det kan bli så igen nu ! <3

image84



gårdagens *

Gårdagens stjärna går till ALLAMETG, både NV:are och SP:are, ni är kung. Tänk att vi ska gå tillsammans i 2 ½ år till. Ser verkligen fram emot det. Man blir så glad när man är med alla :) <3

luciavaka

Längesen man skrev nu. Have been really busy, eller så har jag inte orkat sitta vid datorn helt enkelt vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Har inte haft datorn igång sen i måndags tror jag. Menmen, man kan inte alltid vara nörd!

Idag är jag iallafall väldigt trött pga. att vi har haft luciavaka på skolan inatt och jag somnade runt 3, men jag var ju såklart inte värst, angelica sov typ 20 min eller nåt.
Vi hade iallafall väldigt roligt. Jag kom hit efter träningen ungefär kvart i 10, då satt jag och snackade lite om spöken och så med madde och lollo, haha jag vet, väldigt moget. Men det är kul!
Sedan så sjöng vi en jäkla massa singstar med massamassa folk, det är så kul att både NV och SP kan umgås med varann och ha roligt ! har märkt att dom är väldigt trevliga dom i NV ändå.
Iallafall så kollade vi på vårshowen från ljusta också och spelade kort. Jag lärde mig ett väldigt roligt spel, maffia, fattade först INGENTING, men sen så lärde jag mig och då vart det riktigt roligt. Jag vart maffia typ hela tiden kändes det som, haha. Senare på natten kollade jag och några i SP på film, Perfume hette den, jag hatade den filmen, den var så äcklig och dryg, fyfan! Vi fick veta slutet på den av Ollie och hon sa att den slutade med att massa människor äter upp huvudpersonen, JESUS! förstår mig inte på sånt. Vi stängde iallafall av den till slut för att INGEN ville se den och då gick vi och sjöng mer singstar. Höll på ett jäkla bra tag tills jag inte kunde sjunga mer, min röst var helt slut, kunde knappt få fram ett ljud.
Klockan 3 gick jag och lollo och la oss för att vi var så himla trötta. Mycket oskön plats! låg på ett hårt liggunderlag och hade en filt över mig. Vaknade minst 1000 gånger inatt pga. kyla, inte bra om man är tokförkyld som jag.
Hade iallafall väldigt ont i ryggen när jag vaknade idag vid 7. Vart tvungen att kliva upp och göra mig klar för luciatåget. det tog inte så lång tid, det var bara att slänga på dig lucialinnet, knyta fast bandet, platta håret, sminka sig osv. sen började alla bli klara och då övade vi på sångerna. Uscha, kunde fortfarande nästan inte få fram nå fina toner. Menmen, det fick gå ändå, jag gjorde mitt bästa iallafall. Fick mindre stearin i håret än vad jag hade väntat mig, jag och några till fick stå ett tag och slita lite, haha. Framförandet gick ganska bra, men det var kort! måste planera bättre till nästa år.

Har för tillfället väldigt ont i magen, har ingen aning om varför. Kanske för att jag nyss har proppat i mig 2 stoora lussebullar + en liten yoghurt. gott iallafall! '
Lunch är det om 45 min, vet inte om jag kommer äta så mycket eftersom att jag har så ont i magen, får se hur det blir.
Jaja, nu ska jag kanske ta och fortsätta sitta här i biblioteket och slappa eller så läser jag på lite samhälle, vilket verkligen behövs!

Kram!


image83


match/dansuppvisning

Det har varit en ansträngande men ändå väldigt kul och intressant dag idag. Den började med att jag klev upp runt halv 8 och började packa väskan. Sedan åt jag frukost och gjorde mig klar och lite piggare. Ungefär 20 över 9 åkte jag ut på alnö för samling innan matchen mot högom i skönsberg. Mamma skjutsade mig och sanna ut dit, laddade var vi, men inte tillräckligt. Vi förlorade matchen med 2-6, vi hade nog inte viljan idag, fast något positivt är att vi spelade mycket bättre i sista perioden för att det var då våra mål gjordes, dom gjordes av sara åhlin och matilda jonsson!
Men nästa match måste vi vara mer laddade, då är det vår tur igen. Då möter vi Ånge, de sägs vara väldigt bra, men det ska inte vi tänka på, det måste vi ju få avgöra själv :)

När jag hade duschat osv. skjutsade mamma ner mig till hedbergska för att då var det dags att träna till danserna eftersom jag hade dansuppvisning idag. Kl halv 1 var det våran tur. Sedan sminkade vi oss och jag lockade håret m.m. sen var det dags för genrep kl 2, det gick jättebra. Hade jätteroligt med tjejerna !
Själva föreställningen började kl 4 och då var man hyffsat nervös, jag och agnes gick runt och runt, haha :D men trots allt gick det vägen och vi gjorde det jättebra allihopa, jag kunde också dansen riktigt ordentligt den här gången, stooolt värre! haha.
Pappa var den ända som var och kollade på mig idag :) tack pappa, i hope you liked it, men det sa han ju att han gjorde men ändå. Hyffsat hungrig man var när allt var slut och man skulle hem då. Pappa skjutsade mig till mamma, då åt jag mat :o pommes frites och fläskfilé, sen igår, men det var gott ändå! har också pimplat kaffe för att hålla mig vaken och bli piggare. Har ju varit tvungen att sätta mig ner och göra bokomslaget till bokgrejset på svenskan, men nu är jag klar (eller har faktiskt varit det ett bra tag) så nu kan jag bara slappa och sen sooova :)
Har ju så jäääkla ont i benen efter denna dag, fick sendrag i vänster vad förut, fyfan vad ont det gjorde. Det gjorde så ont att jag började grina till och med. Smärtan går inte att förklara, vet inte varför jag har så ont :/

Jaja, nu ska jag kanske dricka mer kaffe...eller näe, då kan jag ju inte sova sen! dum jag är!
Men jag ska iallafall ta en värktablett och lägga mig i sängen, fast såklart följer datorn med dit också, my darling! hahaha!

Kram!


dagens *

Dagens stjärna går till min dansgrupp som jag har dansat med läänge nu, ett härligt gäng, verkligen! men nu kommer vi splittras för att en del tänkte hoppa upp till avancerad jazz. Fast jag kanske gör det, eller så stannar jag kvar i den jag går i nu, det är en bra svårighetsgrad, högsta street/jazz iallafall.
Men jag har verkligen trivts med er, ses igen vecka 5 :) de flesta iallafall <3



ligger

Varför ska allt vara så fucking komplicerat?
Ligger här nu och jag känner ingenting, INGENTING. Just för att jag inte vet hur jag ska hantera situationen, men jag får stå ut. Fast hur? det har jag ingen aning om.
Under den senaste veckan har mina känslor gått upp och ner, ena stunden är jag som vanligt och sen kan jag bara sätta mig ner och bara gråta. Tur att det finns vänner som ställer upp i såna situationer!


dagens *

Dagens stjärna går till Sanna och Milla för att ni har gjort min dag rolig, tack för att ni hjälpte mig med julklappshandlingen, vi har kännt varann längst och ni kommer alltid vara otroligt viktiga för mig. Tack för att ni finns <3


gårdagens *

Glömde att skriva ut det här igår, som vanligt (a)

Men stjärnan gick iallafall till hela min klass på METG, you all make me so happy ! Jag ångrar inte en sekund att jag bytte från hedbergska till METG, trivs så himla bra och det är just personerna som gör att det blir så bra, inte för att skolan är dålig, det är den VERKLIGEN inte, best ever! <3


schooltime

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att engelskan ska börja, är toktrött också. Hade matte för en stund sen och jag jobbade hur mycket som helst! min hjärna är typ urvriden nu så jag har lite svårt att tänka klart. Snart ska jag, madde, matte och lollo göra klart vårat rollspel som vi ska spela upp på onsdag, då behöver jag inte tänka så mycket iallafall.
Jag längtar till lunchen för att jag är extremt hungrig, åt bara lite cheerios typ halv 7 imorse och det var inte mättande. Också måste jag bättra mig på matfronten, är så slarvig med det.

Jag tänkte egentligen träna på friskis idag efter skolan, men eftersom att jag börjar blir sjuk (förkyld), så då är det inte så bra! då blir det att jag åker hem bara, kanske går en långpromenad när jag kommer hem.
Sen ikväll blir det bulle och lussebullebak hos lollo :) längtar!

Men nu ska jag arbeta!
Kram!

dagen idag

Jag kanske ska berätta lite om vad som har hänt under dagen, inte för att det är så väldigt mycket men några rader kan jag nog få ihop.

Jag vaknade runt 9 och låg och drog mig en kvart, sen klev jag upp och åt frukost. Efter det gick jag till sängen igen och vilade lite med datorn, men efter en stund fick jag tvinga mig upp och börja göra mig klar för dagen.
Tog 11.20 bussen till skolan och satt även med lollo och milla på bussen. Väl framme så var det dags för historia. Vi såg på film om medeltiden, någon dokumentär med Jan Guillou, den var ganska bra faktiskt, bäst var ju på slutet när Sune eller vad han nu hette räddade flickan i borgen, haha!
När historian var slut hade vi svenska och vi började med referat. Jag, matte och madde satt med varann och jobbade med något häfte, det dög.
Slutade sedan och då var klockan 14.50. Då var det dags för luciaträning. Det blev lite sång och lite planering, men alla började prata i mun på varandra, snälla, kan man inte komma överens om en enda jäkla sak? irri man blir!
Menmen, sen stack jag för att jag skulle möta malin på stan. Vi skulle till friskis och träna.
Vi började inte att träna förns klockan var typ 16.45 eller något sånt, och höll på till typ 18.45, alltså två timmar blev det.
Men jag mådde inge bra så det blev inte träning fullt ut idag, men lite iallafall och det duger ju. Ska kanske dit imorgon med, innan lollos, mitt, maddes och marres bullbak på kvällen ! vi ska baka bullar och lussekatter, väldigt trevligt och gott, med helt rätt personer !

Ska avsluta med att säga att jag har skrivit klart första bokuppgiften som ska vara inlämnad på måndag, känner mig stolt. Och jag glömde nästan en sak, TIMRÅ IK VANN IKVÄLL, med 0-4 mot frölunda! timrå ik is the shit, så stolta över dom med !:)

Kram!



dagens *

Dagens stjärna går till min lillebror Jimmy för att han är den goaste lillebror man kan ha. Han är ju inte snäll jämt men just idag har han varit det, eller han är det nog för det mesta. Han bryr sig som en bror ska, kommer alltid ställa upp för han. Love you brorsan <3


laget

Hade träning igårkväll, vi tog en massa lagbilder och andra bilder innan ! så nu finns det litegrann.
Är så stolt över oss för att vi har tagit oss såhär långt och har utvecklats såhär bra. Det är sån härlig stämning mellan alla oss. Jag älskar er tjejer <3

image75

dagens *

Dagens stjärna går till sjävaste Madeleine Henriksson för att hon är en glad tjej och peppar alltid mig i skolan, trivs jättebra med henne! Gosfia <3


det strålar en stjärna

Det strålar en stjärna förunderligt blid,
i öster på himlen hon står.
Hon lyst över världenes oro och strid
i nära två tusende år.
När dagen blir mörk och när snön faller vit,
då skrider hon närmre,
då kommer hon hit och då vet man, att snart är det jul.

Ty julen är härlig för stora och små,
är glädje och ljuvaste frid,
är klappar och julgran och ringdans också,
är lycka oändligen blid,
är ljus, alla ögon då stråla som bäst,
och stjärnorna tindra som mest och där ljuset är, där är det jul.

Snart är det jul, men först ska det vara lucia!

image72

gårdagens *

Just för att jag inte skrev blogg igår så fick ni inte veta vem som fick stjärnan igår!

Men ni ska iallafall få veta att det var Malin Olsson som fick den, hon är bäst på att lyssna och är min lilla tok, tycker om henne grymt mycket. Med henne är man alltid glad och skrattar jämt. We own the gym ! haha <3


long day

Hejsan !

Skrev ingen blogg igår, fy skäms på mig !! anledningen till att jag inte gjorde det var för att jag inte hade tid. Varken på morgonen, i skolan eller senare på eftermiddagen/kvällen. Hade så mycket att göra. Efter skolan var jag på friskis med malin i två timmar och sedan gick jag på stan och åt och sedan var det bara att pallra sig bort till dansen. Dansen gick ganska bra, men på slutet skulle sara spela in oss när vi dansade och då gick det skit helt plötsligt, fick massa blackouter, inte kul. Också vart jag tvungen att rusa iväg 5 min tidigare för att mamma hade bråttom.
Jag följde med hem till mamma och vart kvar där inatt. Somnade runt halv 1 för att jag låg och läste ut min bok som skulle vara utläst tills idag :) den var knepig kan jag lova.

Imorse började jag kl 08.15, då var det engelska och jag och madde bestämde att hon och matilda skulle vara i samma grupp som mig och lollo, vi skulle skriva rollspel, skrev lite iallafall, haha!
Nu har vi samhällskunskap och Klas står och försöker förklara massa saker inom ekonomin, fattar inte mycket av vad han pratar om, menmen. Snart är det lunch!
Också går jag till halv 5 idag, drygt som bara den...mycket lång dag dvs.
Jaja, sen blir det hemgång och ikväll ska jag träna och vi ska ta nytt lagfoto, haha!

Kram !

dagens *

Dagens stjärna går till lollo för att hon är sig själv och jag har haft extra roligt med henne på senaste tiden, speciellt idag. Hon ställer upp som en vän ska! <3

måndag återigen

Hejsan !

Egentligen skulle inte jag gå på skolan idag för att jag har haft spykänslor och har varit jättekontig i magen ända sen igår, men jag kände mig bättre imorse så jag bestämde mig promt för att gå iallafall eftersom att jag skulle läsa upp mitt tal idag. Jag tog till och med en tidigare buss för att hinna träna lite på talet i skolan.
Fast när jag väl hade klivit på bussen fick jag jätteont i magen igen och spykänslan kom tillbaka. När jag kom till skolan la jag mig i soffan och var tvungen att vila ett tag och träna lite på mitt tal och sedan droppade det in fler och fler personer i biblioteket så då var det inte så lätt att vila.
Sedan började lektionen och då hade jag konstaterat att det var jag som skulle börja framföra mitt tal, jag var faktiskt inte ett dugg nervös, det gick väldigt bra också, I feel a little bit proud of myself !
När den lektionen var slut så var det lunch och jag kunde inte äta någonting, bara jag kände lukten av mat så kändes det verkligen som att jag skulle spy. Maten såg också väldigt motbjudande ut, vet inte varför jag tog just den maten. Så efter att alla vid mitt bord, dvs madde, jag, lollo och matte konstaterat att maten smakade skit så bestämde vi oss för att gå på donken istället, så det gjorde vi. Jag kunde fortfarande inte få i mig något ätbart så jag köpte en latte bara, fast det skulle jag inte heller ha gjort för att två gånger under promenaden bort till gympan kom det upp spya i munnen (ursäkta att jag måste säga det), men efter det kändes det helt plötsligt bättre så då kunde jag vara med på gympan.
Vi hade volleyboll och styrka, askul var det verkligen, hade ju ett riktigt bra lag också.

Efter gympan slutade vi och jag och lollo började traska bort till friskis, hon ville ju följa med mig (a), så vi tränade där i 2 timmar, mycket skönt. Pappa kom sedan och hämtade mig efter 4. Då åkte vi hem och åt och nu har jag hamnat här framför datorn (a).
Men sen blir det träning iallafall, det ska också bli skönt. Vi måste ju ladda inför matchen mot högom i helgen! de är ju serieledande, men man vet ju aldrig hur det kommer gå, men vi hoppas ju såklart att vi vinner! :)

Ska ta och läsa min bok nu som ska vara utläst på onsdag, no problems säger jag bara!

Kram!


dagens *

Dagens stjärna går till min kära syster Theres just för att hon lyssnar på mig och mina problem i alla lägen och finns där som ingen annan. Trots alla bråk vi har haft så är hon en av dom jag litar på mest, även fast man inte kan tro det. Vi har gått igenom mycket hon och jag. Jag kommer till exempel ihåg första gången vi träffades då vi lekte med barbiedockor tillsammans, och hur vi parade ihop pappa och ulli, det är saker som jag alltid kommer att komma ihåg.
Vi är nog inte så lika, men det kanske är bra, för vi förstår varann till 100 % iallafall! <3



gårdagens *

Glömde skriva ut vem som blev min stjärna igår. Jag måste bara säga att det var pappa för att han alltid försöker ställa upp och vara en bra pappa. Han är värd stjärnan tycker jag. Älskar dig papi !<3


pappa åkte rutschkana på frösözoo förra året ! :D

image66

första advent

Idag är det första advent, dvs. nu är det verkligen inte långt kvar till jul, åh vad jag längtar !

Vaknade kl 11 idag , otroligt skönt att få sova ut. Fast det var inte så konstigt att jag sov så länge egentligen eftersom att jag låg vaken hur länge som helst, jag skulle kolla på The holiday, men den dampade så då kollade jag på något annat istället. Det tog verkligen tid innan jag somnade :o och jag vet inte var klockan var då heller.

Sen jag vaknade har jag inte hunnit med så mycket. Åt litelite yoghurt förut, men jag har ingen matlust så blä på det. Sen så bestämde jag med pappa att vi ska åka ner på julskyltningen i stan ett tag, han tyckte att det lät som en bra idé så vi ska väl åka om ett tag, men jag måste ju få göra mig klart osv först. Det är så mysigt med julskyltningar för då känner man att julen är på väg
Egentligen måste jag plugga jättemycket idag, eller plugga och plugga... jag ska öva på mitt tal, men ärligt talat så bryr jag mig inte om hur det går med det där talet. Det är bara skit ändå, vet inte ens om talet stämmer in på mig längre, jaja, jag får väl försöka. Har verkligen ingen lust att göra det där idag, så det får gå som det går.
Pallar inte åka till mamma idag heller, vill hellre vara kvar hos pappsen.

Kram!

skiiiiit

Trots allt så mår jag inge bra. Mår inge bra inombords, det kanske verkar som att jag gör det, men så är det inte. Allt kan dra åt helvete, orkar inte med livet mer. Allt dåligt händer mig, från och med nu tänker jag skita i allt, det kanske är bäst så. Ingen kommer nånsin förstå den här känslan. En gång är väl okej, men två i rad, pallar det inte helt enkelt.
Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, kan man lita på nån? jag tror inte det.

Ursäkta att ni måste läsa sånt här, men det är inget tvång. Det är bara så att jag känner just så.

vinst

Man kan bara inte tro det, vi,älskade alnö ibk tog hem ännu en seger! fast vi har ju blivit bättre så vi hade ju hoppet uppe. Det här är våran 4:e vinst, det känns hur bra som helst.
Första perioden var ganska seg, det gjordes inga mål alls, men båda lagen var ganska seg så det jämnade ut sig trots allt. I andra perioden gick det mycket bättre för då hade vi fått upp tempot och passningsspelet. Matilda fick tag på bollen och spurtade mot mål, och fick till snyggaste skottet idag, tror ni inte att den gick in då? jo minsann ! det var andra målet, det första var ett turmål som studsade in!
Matchen fortsatte och vi gjorde 2 mål till, dom gjordes av elin såklart ;) en av våra målsprutor! men såklart så gjorde klockarberget mål också, 2 st. Men vi vann med 2-4 till slut.
Nu tar vi högom nästa helg också tjejer !<3

Efter matchen fick jag, ida och kenneth vänta på malin i 10 år för att hon skulle duscha och blåsa håret :o lillmongo.
Så jag kom inte till vibacke förns klockan var kvart i 7 ungefär. Då fick jag och sanna stå och vänta på ulli i en haltimme. När hon till slut kom skjutsade vi hem sanna och sen åkte vi hem. Sen jag kommit hem har jag ätit, kollat på hockey och duschat. Nu sitter jag också och kollar på hockeyn och har dåligt samvete för att jag sitter och trycker i mig mer och mer naturgodis. Fast timrå vann nu med 1-3, stolt man blir över dom grabbarna, nu börjar dom vinna igen! det känns otroligt skönt.

Ikväll blir jag iallafall bara hemma eftersom det känns inte som att det är någon idé att ge sig ut nu precis. Det känns som att jag är hemma väldigt mycket nuförtiden.
Också har jag bestämt en sak, jag ska vara hos pappsen på julafton för att jag inte vill vara hos mamma, nu vet ni det också :)

Kramkram!

matchday

Idag är det dags för match igen, men denna gång är det mot klockarbergets bk! har aldrig mött dom förut så vi får väl se hur det går, men vi kommer ju att kämpa för kung och fosterland hur det än är, för vi har viljan, viljan att ha kul och gå ut som vinnare. Vi har verkligen blivit väldigt bra, det kanske låter lite dumt men det är sant, stora framsteg för Alnö IBK som jag tycker om otroligt mycket!
Matchen börjar iallafall 16.45, men vi ska samlas på vibacke halv 4, och det är snart. Jag börjar känna mig lite pirrig i magen, men det gör jag inför varje match, en gammal vana, men det brukar gå bra då!
Jag hoppas verkligen att det går bra idag, men vi ska gå ut och göra vårt bästa, något mer kan ingen begära av oss.

Nu ska jag packa och ladda lite

Kramkram !



RSS 2.0