Förkylningen är kommen

Den årliga förkylningen pratar jag då om, jag blir förkyld ungefär en gång om året och det är oftast när skolan just har börjat så nu hälsar jag herr förkylning välkommen till min kropp. Usch, det är inge kul att vara förkyld. Idag har jag inte mått nå bra alls, har haft ont i huvudet, haft mensvärk + förkylning, det leder till att kroppen blir hängig och man orkar inte göra speciellt mycket. Jag orkade ta mig ut till birsta där jag mötte upp Milla, Ewe och Matilda. Vi kollade runt ett tag och sedan åt vi, jag fick med mig en foundation hem, det var behövande. Jag åkte hem till mamma efteråt eftersom jag är halvt barnvakt i helgen. Jag var så deppig så jag la mig på soffan och somnade. Har även tänkt väldigt mycket på Stefan idag, skulle verkligen behöva honom nu, jag saknar honom så himla mycket.

Ikväll var det planerat att jag och Matilda skulle vara med Jonatan och Viktor, men nu har jag ingen aning om hur det blir eftersom Jonatan inte har ringt till Matilda än. Det lär väl inte bli nåt och då får jag deppa ikväll istället, det har jag inte så stor lust med. Grejen är att jag kan inte vara ute hur länge som helst ikväll heller för att jag ska upp kl 5 och inventera med laget på city gross kl 6 på morgonen, sedan så är min lillasyster hos en kompis, så henne vill jag gå och möta ikväll så hon kommer hem säkert, och det kan inte vara mitt i natten.

Jag får se hur det blir helt enkelt. Nu vet ni att jag lever, mår skit och är deppig och ja...allt annat väsentligt.

/ Isabelle

Lönekontoret, vilken besvikelse

Mamma ringde till lönekontoret och frågade vad det var som hade blivit fel eftersom Milla fick 500:- mer än mig. Då svarade hon på lönekontoret att hon inte visste varför, sedan kollade hon upp det och det visade sig till slut att Milla har fått 500:- för mycket. Lagomt besviken jag blev när hon även sa att de kanske inte skulle kunna göra något åt saken, så nu går Milla med 500:- mer än mig trots att vi har jobbat lika många timmar och att det endast skiljer en månad mellan oss, jag är jätteledsen nu. Hur kan dom bara göra något sådant fel? Dom måste ju hålla koll på saker och ting. Nu är jag sorgsen, jag vill också ha mer pengar i sånna fall, det är inte rättvist.

/ En väldigt besviken och ledsen Isabelle

Utedag med skolan

Idag vaknade jag kvart i 8. Klädde på mig och gick upp och åt frukost. Sedan packade jag ner lite grejer och gjorde mig klar för att ta bussen in till stan. Mötte Matilda på bussen och väl inne i stan mötte vi upp Mathilda och Madde. Vi gick upp till norra, ja vi var hurtiga vi, kämpade oss upp för alla långa trappor. När vi kom upp gick vi till parkeringen och sedan bar det av lite längre in till någon stor platå, hade aldrig varit där. Vi började dela upp lag och sedan satt vi igång med lekarna. Det gick nog inte så bra för mig och mitt lag, men vi peppade varandra ändå och försökte, det är ju bra det med. När vi hade gjort klart aktiviteterna vid varje station så åt vi lunch. Det vart en rolig lunch med slagträn och skratt, haha Lisa var ju bäst. Sedan fortsatte det roliga med brännboll, alla SPare mot alla NVare, det vart lika mellan oss och då skulle det avgöras i en dragkampsmatch vilken NV vann, men vi hade stor chans där i början, vi var duktiga och höll en jättebra stämning mellan oss. Efter det fick vi sluta och då gick jag med ett helt gäng ner till stan och Matilda och jag tog bussen hem till mig, jag skjutsade hem henne på moppen och nu sitter jag här och har slagit mig ner i soffan och har lite ont i benen, trött är jag också.

Lite senare mot eftermiddagen ska jag följa med Matilda, hennes mamma och hennes mammas pojkvän och äta på kina, ska bli mumma det. Har inte ätit på kina på flera månader och det är ju inte bra, det måste jag ändra på. Ikväll ska jag troligtvis vara med Matilda, Robin m.fl. Det kan nog bli kul, eller det blir det säkert.

Nu ska jag slappa i soffan och sedan hoppa in i duschen.

/ Isabelle

Sängen ropar på mig

Jag är jättetrött! Så trött så jag måste gå och lägga mig alldeles strax. Jag hör hur sängen skriker efter mig där nere, den kanske vill mysa lite med mig. När man är ensam, alldeles utan pojkvän så får man nöja sig med endast sängen. Det kan ju vara mysigt det med. Fast ändå inte alls, jag är så van att sova med Stefan nu så det känns konstigt att sova utan honom men det är lika bra att vänja sig nu när det är skola och allt, då finns det helt enkelt inte tid till sådant.

Dags att sova, imorgon väntar en förhoppningsvis väldigt rolig dag på norra berget med skolan då jag ska vara lekledare, haha, nöje. Det är ju vi 2or som arrangerar det så det ska bli spännande. Också vill jag ju lära känna lite 1or, en del verkar vara riktigt trevlig.

Godnatt!
/ Isabelle

Träning på en myr!

Idag körde vi på något ovanligt, vi tränade på en myr (en plats i skogen där det är sumpmark typ). Vi samlades vid sandgropen på alnö och inväntade några till. Till slut vart vi 7 st och det var lite väl lite, alla verkade backa idag, det gillas inte. Jogging blev det upp till myren och det var en bra bit, när vi kom dit spelade vi fotboll ganska länge och det var verkligen hur kul som helst och allt annat än torrt. Vi blev praktiskt taget helt dyngsura och mysigast var det ju när någon sparkade och man fick all skit i ansiktet. Efter ett tags spelande vilade vi lite och sedan körde vi rugby, det var också väldigt kul och minst lika blött. Byxorna var alldeles tunga när vi joggade ner igen. Då var det inte mysigt att sitta i bilen vill jag lova, vi åkte ju med Roger ner till ica jag, sanna, bea och ida, fast ida skjutsade han hem. Beas mamma kom och hämtade oss och sedan åkte vi hem. Tyvär togs inga bilder för att ingen hade med sig kamera, buhu.


När jag kom hem slängde jag mig i duschen, det kan ni ju förstå. Gud så mycket jag frös, ville bara kasta mig in i en het dusch. Skönt var det kan jag lova er. Nu sitter jag framför tvn och fryser om fötterna och saknar min älskling, det skulle vara så mycket bättre om han var här med mig nu och höll om mig, hur ska jag klara mig i 7 dagar till? Det är hemskt. Hoppas han har roligt i alla fall och att han ringer någonting snart, måste få höra hans röst. ♥

/ Isabelle

Regnet öser ner över Sundsvall

Det är inte klokt att det kan regna så mycket, det är så tråkigt. Det känns som man inte vill göra någonting när det regnar, förlåt för att jag tjatar om regnet hela tiden men jag tycker att det är så otroligt tråkigt. Jag hade ställt in mig på hösten nu, det hade jag ju, men jag hade inte ställt in mig på att det skulle bli massa regn och trist väder. Först får vi en sämst sommar (när det gäller vädret) och nu får man en skithöst också, jag blir bara så less.

Har i alla fall varit på skolan idag från 09.55 till 14.00. Det var roligt faktiskt! Först hade vi historia och gick igenom vad kursen skulle handla om, det verkar jätteintressant så kursen kommer nog gå bra. Vi fick även uppgift,  en rolig uppgift tills nästa torsdag. Jag ser fram emot att skriva den, det gör jag verkligen för jag vet precis vad jag ska skriva. Morgonen fortsatte med lunch och då köpte jag min ursnygga väska och en sån där praktisk mapp med många fack i för papper. Engelskan gick bort, som var lektionen efter. Den gick bort eftersom att vi satt med NV och planerade morgondagen och sedan fick vi information om Stockholmsresan än en gång. Vi fick våra böcker i engelskan på slutet och sedan hade vi samhälle då vi bara gick igenom vad kursen handlade om och sedan fick vi sluta.

Jag åkte hem till mamma och pratade med henne, hon ska åka på kryssning till Tallinn i helgen med min moster så hon ville att jag skulle vara hemma med mina småsyskon. Jag skulle få någonting för det, och visst kan jag ställa upp. Det kan jag ju till viss del förutom på söndag då det är inventering, men det fixar sig.

Snart är det träning på en myr ute på alnö med laget i spöregnet. Jag kan ju säga att jag inte är speciellt peppad för det. Usch, jag vill inte bli blöt och äcklig, det är precis det jag kommer bli. Jag måste ju träna för det har jag inte gjort sen i söndags men det här sättet att träna på är ju inte speciellt lockande måste jag säga. Jaja, får väl härda då, hoppas vi kan hålla humöret uppe i alla fall.


Min nya skolväska


/ Isabelle

Ta-igen-kväll med en vän

Ikväll har jag varit med en bra vän, en riktigt bra vän som jag inte har varit med på ett tag. Hade inte insett hur mycket jag har saknat henne, och ja, det är en hon. Denna person är sjukt rolig och jättetrevlig och en av dem som får mig att må som bäst. Denna person heter Beatrice Kerttu. Det kändes som att vi hade glidit ifrån varann jättemycket, eller det hade vi ju men jag är glad att vi har kunnat hitta tillbaka till varandra. Nu måste vi börja umgås mer så vi kan fortsätta vara lika bra vänner.

Vi har roat oss med att prata och se på film ikväll, Mumien 3 såg vi, den som går på bio. Den får faktiskt ganska höga betyg av mig, 7/10. Den var spännande och rolig på samma gång, jag gillar ju även äventyr och inte bara kärleksfilmer osv. Vi hade jättemysigt faktiskt, det måste vi göra oftare.


Snart ska jag sova, börjar inte förrän 09.55, men det är bra om jag inte kommer i säng för sent. Jag måste bara säga att jag är fett less, för jag fick min lön idag och jag fick 5000:- som jag skulle få, men milla har ju också jobbat på samma ställe och jobbat lika mycket som mig och hon fick 5500:-. Hon sa såhär till mig "Det var kul att man fick 500 mer än vad man trodde:D" och det hade ju inte jag fått så då blev jag äckligt less. Jag måste ringa till det där himla lönekontoret och fråga varför hon fick en halv tusenlapp mer och inte jag. Jag är ju alltid mobbad. Fick inte ens ett brev av skolan inför skolstarten. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH! jag är arg som bara den. Det kanske inte är så mycket att haka upp sig på, men det är ju ändå 500:- mer, då blir man inte glad, speciellt inte när det är ens vän som har fått mer än en själv, då känner jag mig jävligt bortglömd. SKIT PÅ ER LANDSTINGET!

Saknad pojkvän

Pratade med Stefan för ett tag sen, han satt på Arlanda och väntade på mat och att få kliva på planet. Innan han klev på skulle han också gå på taxfreen och kolla. Jag är glad att jag fick höra hans röst en gång till innan han åkte och nu är han på väg. Kommer bli så tomt utan honom och att veta att han är i ett annat land och att jag inte kommer kunna prata med honom eller veta vad han har för sig gör mig jätteorolig, men jag hoppas att allt kommer att gå bra, det gör det nog. Det kommer att bli tråkigt att vara utan hans goa pussar och kramar, men jag överlever nog... eller nä, det gör jag inte. Gud vad jag saknar honom redan! ♥

Kärlek



Stefan Bergman, min kärlek <3

Regnig onsdag

Snacka om tråkigt väder det är idag, det är väldigt deprimerande med regn ibland. Trots det så är jag på ganska bra humör ändå, men grejen är att jag känner att jag kommer bli deppig inom kort, men jag ska försöka att inte bli det för jag vill gärna vara på bra humör. Denna dag började med att jag åkte till skolan med bussen som gick 08.15, sedan började mentortiden kl. 09.10. Vi pratade mest om den kommande stockholmsresan som alla ser fram emot så mycket, jag gör det verkligen! Efter mentortiden slutade jag egentligen men då kom jag på att jag kanske ville vara med på en lektion i Kultur och idéhistorian och se om jag ville ha den kursen istället för massa hål. Så jag gick på den lektionen och det verkade väldigt roligt så det blir så att jag väljer den kursen också.

Lunch blev det sedan med Madde, åt fisk och äcklig potatis med skinn på, ingen höjdare kan jag lova. Jag följde även med Madde när hon skulle få sin nyckel på fastighetsägarna, då blev hon glad, när hon fick nyckeln alltså. Sedan tog jag bussen hem och nu har jag hamnat här framför datorn som vanligt, vilket liv jag har. Hade velat träna senare ikväll men jag ska vara med Bea så det går inte, vill hellre vara med henne. Det har ju aldrig blivit  av när vi har bestämt, men nu ska det bli av.

Nu är min älskling i stockholm och om några timmar åker han till Turkiet. Jag saknar honom redan, jag känner på mig att det här kommer bli en låååång vecka. Var ju hos honom igårkväll och såg på när han packade förgäves,  han fick bara klagomål, lilla gubben kan inte packa riktigt, haha. Det var tråkigt att säga hej då men han kommer ju tillbaka. Jag hoppas att han får det roligt där nere i alla fall, och han har lovat att köpa någonting fint åt mig, gosälskling ♥

På dåligt humör

Jag blev på jättedåligt humör nu, tänkte så ni vet liksom... Det är inge roligt, men jag kan inte vara glad just nu, jag känner mig jätteorolig i hela kroppen, vet inte vad det är med mig. Skulle kunna börja gråta när som helst. Det är inte likt mig.

2 timmar lång skoldag

Nu har jag kommit hem från skolan, det var inte en så himla lång dag idag. Kl 11 gick jag och mina vänner och åt lunch, och gud så mycket folk det var där nu, fick ju en chock. Efter lunchen hade vi svenska på andra sidan. Vi berättade lite om vad vi hade gjort i sommar och sedan fick vi betygskriterier och två svenskaböcker. Sedan fick vi sluta och då skulle vi egentligen ha naturkunskap men det hade vi inte idag för att vi skulle ju som sagt planera inför fredagen så jag och några tjejer gick över och satt oss i uppehållsrummet och skrev ner lite saker. Vi var klar runt 2 ungefär, mycket skön dag. Jag kommer även att ha en väldigt skön dag imorgon, men ändå onödig. Jag ska till skolan 09.10 för att ha mentor och sedan har jag inge mer lektioner på hela dagen, dåligt irriterande, menmen vad gör man.

Imorgon åker min älskling utomlands, dåligt mycket jag kommer sakna honom då. Han kommer inte vara hemma när vi har två månander :( men, det är väl inte hela världen fast jag hade velat vara med honom då. Kanske inte ens hör av honom den dagen, det känns ju skit. Hoppas att han får kul i alla fall, men orolig kommer jag att vara, det kan jag inte rå för. Hoppas att han hinner träffa mig ikväll i alla fall...

/ Isabelle

Tisdagmorgon

Godmorgon!

Då var jag uppe då, har varit det i en timme ungefär. Jag har hunnit att välja kläder, klä på mig, sminkat mig, fixat håret och ätit en macka. Just nu sitter jag ocjh tittar på Top model 3, asbra! lika roligt varje avsnitt. Jag ska ta bussen som går från timrå 10.10 så jag har inte så bråttom, ska gå om en timme ungefär.

Kl 11 blir det lunch med klassen och kl 12 börjar själva skolan. Då blir det svenska och vi ska antagligen få böcker och betygskriterier m.m. Efter det har vi naturkunskap men vi ska inte ha det eftersom vi ska få chansen att planera aktiviteter tills på fredag då vi ska på "utflykt" med skolan upp till norra berget. Vi slutar halv 3 har jag för mig och då ska jag åka hem och städa lite på rummet, sen måste jag träffa min älsklingsstefan ikväll för att han kanske åker utomlands imorgon :o buuuääääh, lite jag kommer sakna honom dårå.

Nu ska jag borsta tänderna!

/ Isabelle

That girl is so dangerous



*



Ändrade planer

Update: Det blev inte så att jag skulle vara med Bea ikväll, vi tar det imorgon istället eftersom det börjar bli så sent. Det är ju inte så kul om jag bara hinner komma dit så måste jag åka hem igen, för hon ska ju upp tidigt imorgon. Bäst blir det nog om vi tar det imorgon. Istället ska jag kolla på tv med mina småsyskon, roligt... eller så inte. Troligtvis blir det tidig sänggång denna kväll, känner mig rätt så trött + att mina ögon är jätteröda :o mystiskt, jag vet inte varför...

Hemkommen från träning

Träningen gick sådär, finns inte så mycket mer att säga om den. Ibland gick det inte så bra, men då tog jag bara nya tag, det kan ju inte alltid gå bra. Det var kul i alla fall men det är det ju oftast.

Jag har nyss duschat och ätit, min favoritmat! Vad är det då? Jo, lasagne såklart, som katten Gustav. Ska snart ringa Bea och höra om vi skulle göra någonting, har väldigt stor lust med det just nu. Jag vill att det ska bli imorgon, för en gångs skull känner jag att jag längtar till skolan.

Nu ska jag ringa Bea.
Skriver när jag jag får tillfälle.

/ Isabelle

Mitt schema

Såhär ser mitt schema ut framöver:

Måndag: Historia B, lunch, Psykologi A
Tisdag: Religion B, lunch, Svenska B, Naturkunskap A
Onsdag: Ojämn vecka = Mentor Jämn vecka = Sovmorgon, lunch, Idrott och hälsa A
Torsdag: Historia B, lunch, Engelska B, Samhälle B
Fredag: Samhälle B, Svenska B, lunch, Matematik B, Engelska B, Natur och Friluftsliv A

Perfekt skolstart

Idag är det en riktigt bra dag, det känns som allt stämmer som Matilda sa till mig förut, jag håller verkligen med henne. Det har varit fint väder, skolan började, jag har fått umgås med mina kära klasskamrater, jag fick till min klädsel imorse och...ja, allt känns perfekt på något vis. Det var hemskt kul att få börja skolan igen, extra kul var det att träffa mina klasskamrater och mentorer, dom är allt riktigt bra dom.

Vi började kl 10.00 och då satt vi först i det nya uppehållsrummet och blev välkomnade, sedan gick vi på en rundtur i skolan där de har gjort om väldigt mycket. De har ju utökat skolområdet nu så vi ska även gå på andra sidan vägen, det kommer ju bli lite gående och så men det blir nog bra, vi lär ju få bra med motion i alla sex trappor upp i alla fall. Vi var även där och kollade runt och satt oss i ett av klassrummen där vi kommer ha engelska och samhälle. Vi fick fika och satt och pratade medan vi smaskade i oss. Schemat gicks igenom och sedan kollade vi runt lite mer. Efter det var "skoldagen" slut och vi fick gå hem, men det gjorde inte jag och mina vänner. Vi gick och fikade på Barista, det var väldigt trevligt att sitta där och prata massa strunt. Jag åt hallonmuffins och drack en vaniljlatte, det var mycket gott. Vi gick också på stan ett långt tag efteråt, kollade på sneakers och dataväskor, köpte även en kalender som lär behövas. Nu har jag i alla fall hittat en dataväska som jag ska köpa, en svart/guld Fred perry, den är perfekt, skön och hur snygg som helst. Såg också ett par sneakers som jag troligtvis kommer köpa bara jag får min lön någongång, hade hoppats att den skulle komma idag men det gjorde den inte :( nu är jag ledsen i ögat. Jag ska i alla fall köpa det där när jag nu får lönen. Usch, pengarna kommer försvinna på en gång, det gör mig lite deprimerad, men det är ju saker jag behöver så.

Jag och Matilda åkte med timråbussen hem typ 2 och när jag kom hem så var ingen hemma och jag hade ingen nyckel så jag fick sitta ute på bron i en timme ungefär tills Jimmy kom hem och släppte in mig. Under tiden jag satt ute roade jag mig med att skriva in saker i min kalender, knäppa kort på mig själv också sjöng jag en trudilutt.

Bilder från dagen:



 

1. Linn och Helena 2. Elin och Mathilda 3. Lollo, Malin och Madde 4. Milla 5. Några i klassen 6. Bästa läraren Sara
7. Vaniljlatte på Barista 8. Mathilda på Barista 9. Matilda på Barista 10. Madde på Barista 11. Mitt fika 12. Mig själv.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och inväntar träning. Det ska bli kul att träna idag, det är det alltid när det är inneträningar. Efter träningen ska jag vara med Bea som jag inte har varit med på hela sommaren, det ser jag fram emot.

/ Isabelle

Jag gör framsteg

Nu ser det lite bättre ut på mitt rum för nu har jag plockat undan allt som var på fel plats och gått med all tvätt till tvävttstugan och bytt sängkläder. Jag har dammsugningen och dammtorkningen kvar men det tror jag att jag tar imorgon för att jag ska åka på träning om ungefär 25 min och tills dess vill jag ta det lite lugnt och dricka vatten. Jag tycker i alla fall att jag har gjort framsteg från att inte orka göra någonting till att städa halva rummet.

Hoppas att jag kommer kunna/hinna träffa min älskling ikväll för att jag saknar honom lite nu, skulle vara väldig mysigt att bara få krypa upp i hans famn och bara mysa. Nu håller jag tummarna för att få träffa honom ikväll, bara en liten stund åtminstone, det skulle vara helt underbart.  Har aldrig varit såhär himla kär.




Ta tag i dagen

Vad gör jag en söndag som denna då? Jo, jag gör ingenting, jag sitter som en zombie framför denna dumburk. Det känns som att jag vill ta tag i dagen på något vis, göra något bra, något duktigt. Har jag orken till det? Nej, det har jag inte. Jag kanske kan vara lite duktig och plocka undan lite kläder i alla fall, då har jag ju tagit tag i något.

Jag och Matilda klev upp runt 12 och åt frukost, sen åkte hon hem. Jag har bara suttit och läst bloggar sedan dess, det är väl inte alltför bra? Det känns som att jag har saker överallt på mitt rum. Jag skulle behöva dammsuga, byta sängkläder och dammtorka. Jag kanske ska göra det lite senare... eller kanske inte dammtorka men jag kan nog dammsuga och byta sängkläder, då är jag stolt över mig själv. Åh, jag längtar verkligen tills jag skaffar jobb, får en egen inkomst så att jag kan skaffa en egen lägenhet, vara lite självständig ni vet. När jag bor här hemma känns det som att jag inte tar hand om mig själv och inte sköter någonting. Gud vad bra det skulle vara om jag bodde själv, då skulle jag ha sån ordning och reda runt om mig, jag skulle tänka mer på hur JAG verkligen vill ha det. Nu tar jag det mest bara som det är ungefär. Snälla, gör mig lite äldre, nu har jag inte ens tid för mig själv, nu kommer det bara vara massa pluggande, pluggande och pluggande, jag vill inte gå i skolan längre, jag vill kunna leva på egen lön och ta hand om en lägenhet och känna att jag måste ta ansvar för en gång skull.

Nu blir det bortplockning av kläder och sedan ska jag inte slösa bort denna vackra söndag på att slappa framför datorn, nu ska det bli ordning. Ikväll är det träning också, löpträning. Jag är inte sugen på att springa men jag vet att jag måste så det är bara att pallra sig dit, det handlar om att använda sin mentala styrka, det får hjälpa mig att försöka tycka att löpning är rogivande.

/ Isabelle

Helkul kväll/natt

Egentligen var det meningen att jag skulle ut med Malin, Elin, Matilda, Emma och Stina igår... men så blev inte fallet. Ingen hörde av sig så då tyckte jag att det kändes ganska kört. Matilda b kom till mig vid halv 7 tiden och då sminkade vi oss och satt vid datorn och väntade på att någon skulle höra av sig. Det blev en lång väntan eftersom att ingen hörde av sig så vi hade det trevligt och satt och pratade och nördade lite dator. Senare på kvällen vart vi sugna på glass så vi tog upp 3 glasspaket och smaskade järnet. Glasspaketen var ju inte fulla såklart, haha. Sedan satt vi och pratade lite mer och hade allmänt trevligt. Hon satt också och skrev sms med Viktor, en astrevlig kille och han frågade om han och jonatan (hans kompis) kunde komma hit men det tyckte inte jag var någon bra idé så vi bestämde att vi skulle ut och åka med dem istället. De kom och hämtade oss efter ett tag och vi åkte runt lite överallt, runt runt i cirkulationsplatserna, grymt kul.

Vi hade lite svårt att bestämma oss för vart vi skulle men till slut for vi in till stan, först till max och sedan till statoil där killarna skulle äta. Där blev vi kvar ett tag, sen åkte vi ner mot själva centrum, där blev vi inte länge för då ville vi åka hem till Jonatan och basta, så det gjorde vi. Först väntade vi på att bastun skulle bli varm i mer än en halvtimme och sedan blev det bastatime. Det var ganska så skönt faktiskt och roligt hade vi också. Efter bastandet så la vi oss och kollade på film, 50 first dates blev det. Det var bara jag och Viktor som såg hela filmen, Matilda och Jonatan somnade. Efter filmen fick vi skjuts hem av Jonatan, väldigt snällt. Vi kom hem till mig runt halv 6 och då blev det sova på en gång nästan. Jag hade i alla fall grymt kul, thank you gyus.

Jag tog inte med mig kameran när vi åkte iväg med grabbarna så det blev inga kort då, men med bästaste matilda togs det en hel del :)



Bilder från tjejkvällen

Här kommer lite bilder från gårdagskvällen :)





















Tack för en hellyckad kväll tjejer <3

Trevlig kväll med tjejerna

Gårdagskvällen blev lyckad som jag visste att den skulle bli. Det hela började med att jag åkte ut på alnö och handlade lite godis m.m. sedan åkte jag bort till området där jag visste att Matilda bodde, men i vilket hus i den krångliga labyrinten undrade jag. Jag åkte runt och runt och kom inte ihåg vilket hus det var, men till slut började jag känna igen mig litegrann och sedan såg jag några tjejer sitta på en altan som jag också såg var Matildas så då hade jag äntligen hittat efter en kvart typ. Det var bara Sara, Anna, Elin och Stina som hade kommit så vi satt och inväntade alla andra ett tag och pratade. Det tog ett tag innan alla fick klart det som skulle grillas men till slut fick vi äta och det var en riktigt trevlig middag med matkrig och skratt.

Efter middagen satt vi och pratade och vi plockade även fram gotta. Vi vart också sugen på glass och kolasås och chokladsås så vi skickade Emma och Malin ner till ica för att köpa glass och kolasås och maränger. När de kom tillbaka var även Mathilda med så då åt vi glass och tjockade oss för fulla muggar, det var mer än rätt det. Vi satt och surrade ännu mer och sedan gick vi upp och tittade lite på Tila Tequila medans Stina och Matilda smed planer. Planerna resulterade i att jag, Sara och Petra tog på oss vinterjackor och vi alla gick ut och spelade brännboll fast med en fotboll. Mitt lag vann, haha. Så vi bytte spel. Då skulle man kasta ut bollen och bakom den som fångade den skulle alla i laget ställa sig och rulla bollen igenom och sedan skulle den som stod längst bak springa och bränna, det var askul, alla såg så himla roliga ut!

När vi inte ville spela nå mer så gick vi in och började med någon lek då man skulle skriva på lappar vad man gjort och inte i sitt liv och sedan skulle man gissa, det var verkligen hur kul som helst och alla roliga sanningar kom fram. Vi den här stunden kom också Ida och var med och gjorde det. Vi satt och surrade ännu mer och sedan gick vi upp och började se en film, Wrong turn. Vi såg endast halva för att andra delen inte funkade. Så istället började vi kolla på en film från när Matilda var liten, Elin var också med där i början. Jag höll på att garva ihjäl mig, dom var så himla söta. Sedan var det också en avslutning och Ida var ju klockren med blockflöjten inne i munnen, oj så kul det var, och malin var riktigt stilig hon med. Som en avslutning kollade vi på bilderna från deras skolresa, det var väldigt rogivande. Sedan tog alla sig i kragen och for/gick hem, då var klockan runt halv 2..
Tack för en riktigt härlig och rolig kväll tjejer, det är sånt som jag blir glad av, er <3

Birsta city med mina flickor

God eftermiddag :)

Imorse vaknade jag kl. 10 bredvid min älskling som vanligt, alltid lika mysigt. Vi gick inte upp förrän halv 11 då vi åt frukost (viktigt!). Sedan gjorde jag mig klar för att jag skulle in till birsta för att träffa mina goflickor Madeleine och Mathilda. Stefan skjutsade mig till birsta runt halv 1, han skulle ändå in på Team sportia en snabbis så det var ju bra. Jag följde med han in och kollade på lite träningskläder som jag skulle vilja köpa om jag nu hade pengar till det. Han köpte en tröja och sedan vart det bråttom för honom så då gick jag ner till stora entrén och mötte Mathilda. Vi satt och pratade lite och väntade på Madde och efter en stund kom hon också. Vi gick runt och kollade lite och köpte lite nya pennor och sudd inför skolan. Det var mest dem som handlade, så är det ju när man är pank. Vi bestämde oss lite senare för att gå och ta oss en fika på Café Charm och där tog jag en citronmuffin med vaniljkräm i och en cappuccino, mums! Vi satt där i 1 ½ timme tror jag och bara pratade, det var skönt och väldigt mysigt. Jag har kommit på att jag har ett ganska stort mål i mitt liv, fattar inte hur allt ska gå vägen men jag ska kämpa för det! Vickan  och Lovisa kom förbi och pratade med oss ett tag också, härliga tjejer det.

Pappa kom och hämtade mig sedan och det var ju skönt så slapp jag betala buss med mina ynka små slantar som jag har kvar! På måndag kommer mina pengar, inte för att det är så mycket, men något i alla fall, det är så jag får tänka.

                              

Ikväll blir det massa mys hos Matilda J, gosisen! Vi ska äta middag och sedan bara mysa på. Ser fram emot det gör jag! Det är bara det att jag inte vet vad jag ska ha på mig, haha. Får kanske ta och kolla upp det nu tror jag innan det blir för sent. Men jag hoppas på en helmysig kväll med mina härliga tjejer.

/ Isabelle

Sura citronklyftor

God kväll :)

Igårkväll när Stefan kom och hämtade mig så åkte vi först hem till honom och hämtade en film och sedan åkte vi hem till Mattsson (hans kompis). Vi kollade lite på OS för att jag ville det och sedan slog vi på filmen. Jag kommer inte ihåg vad den heter, men det var i alla fall en film om boxning och den var faktiskt rätt okej. Vi åkte hem vid halv 2 på natten ungefär. Då åt vi litegrann och sedan hoppade vi i säng.

Idag vaknade vi typ halv 12 men klev inte upp förrän kl 12 ungefär. Då åt vi frukost och sedan gjorde vi inte så mycket mer tror jag. Vi har suttit och kollat på kort på Stefan när han var liten... eller rättare sagt Stefan i alla möjliga åldrar. Det var jättekul att se, de flesta korten i alla fall...

Sedan satt jag och kollade i gymnasiekatalogen från förrförra skolåret, inte så värst intressant men jag gjorde det mest för att vi inte hade något annat att göra. Myst har vi gjort en hel del eftersom det har varit så dåligt väder så vi har bara suttit inne hela dagen. Jag åt middag där och då började jag må lite konstigt. Förkylningen var på väg kände jag och jag vart jättedålig i magen och fick ont i huvudet. Stefan skjutsade hem mig och jag envisades med att åka på träningen på hartungsviken trots att jag inte mådde nå bra. Jag fick åka med Sanna till hartung och när vi var där körde vi lite uppvärmning längst strandkanten och det var droppen för mig. Jag orkade inge mer för hela min kropp sa ifrån så jag satt med Tilda på sidan hela träningen och kollade när de andra körde rugby och stafett.

Fick skjuts av Bea hem och sedan dess har jag fikat mackor och bullar och sedan har jag också duschat. Nu sitter jag här och nördar och trycker i mig sura citronklyftor för att inte bli sådär enormt förkyld. Snart kommer Stefan också, det ska bli mysigt.

/ Isabelle



Lite snabbt

Jag är hemkommen från ego, allt gick bra, nytt pass, väldigt skönt och ja, jag lever helt enkelt. Träffade Vickan på busshållplatsen när vi skulle åka hem, hon är bra go hon. Åt ananaspaj när jag kom hem, mums. Det älskar jag!

Nu ska jag åka till Stefan, tror vi skulle kolla på film med Harry och nån, vet inte riktigt. Så det här blev bara ett snabbt inlägg så att ni vet att jag lever efter träningen.

Hinner inte skriva mer ikväll tror jag. Så imorgon väntar mer skrivande från min sida.

Godnatt allihopa, hoppas ni har trevligt ikväll!
/ Isabelle

Nu väntar träning på ego

Åt mummagod mat förut och nu sitter jag här och smälter maten. Ska snart ta bussen med Milla in till stan för ett bodypumppass på ego. Det har blivit av en vana att gå på onsdagspasset kl. 19.15, jag verkligen älskar bodypump! Får bara hoppas att maten har smält tills dess men det tror jag nog att den har.

Nu måste jag dra mig mot busshållsplatsen och hoppas på att det inte börjar regna vilket det gör till och från idag tydligen. Så nu vet ni vart ni har mig de kommande timmarna, skriver när jag kommer hem och har duschat.

/ Isabelle

Hos min älskling

God eftermiddag allihopa :)

Sov hos Stefan inatt, åkte hit igår efter att jag hade duschat efter springturen. Det gick jättebra att springa faktiskt, sprang 5 km och sedan 1½ km intervaller, det tyckte jag var bra gjort av mig. Innan vi somnade låg vi och tittade på film, eller han gjorde för att jag somnade som vanligt.

Idag vaknade jag vid kvart över 12, väldigt sent för att vara mig, men det blir så när jag är med Stefan för att han sover alltid så länge. Vaknade först halv 10 men då var det lönlöst att ens försöka få upp honom. Vi har inte gjort så mycket idag, gick bort till Anderssons förut för att Stefan skulle köpa lite grejer sedan har vi mest inte gjort någonting. Han har försökt fixa böcker till skolan men det gick inte så bra.

Nu sitter jag här och skriver medans Stefan och Jens (hans bror) sitter och tittar på The dudessons som verkar ganska kul. Ska kolla lite på det nu.



/ Isabelle

Springtime

Nu är det dags för mig att ge mig ut i spåret faktiskt. Skulle egentligen springa med m.b men hon kunde inte fick jag veta alldeles nyss, men det gör ju inget att jag gör det själv heller så. Jag känner mig inte så sugen men det är jag ju aldrig nuförtiden så det är väl bara att ta sig i kragen och tvinga sig själv ut. Det är det jag får göra nu.

Min älsklingsberre är ju för gullig, haha. Han skulle skriva ett inlägg förut och ni ser ju nedan hur det blev. Han är så jä**a underbar. Tack älskling, jag älskar dig med ♥

Älskii

Du är det absolut bästa som finns! JAG ÄLSKAR DIG ISABELLE ANDERSSON <3

//Din berre : )

Synd Sverige

Det har blivit lite OS-tittande idag, var ju tvungen att se när Stefan Holm hoppade i finalen. Det var ju synd att han inte klarade det, vi hoppades ju verkligen på honom, men vi lider med honom i alla fall. Det är ju som jag sagt, Sverige har inte turen med sig i år, oturen följer alla svenska medverkande i OS. Ara, Kallur och nu Stefan, det är ju mer också, men det är ju skandal. Jag säger bara: Synd för oss. Mer finns det inte att säga just nu.



Snart är det mat och jag är dödshungrig, Stefan var också lite hungrig så det ska bli gott med mat. Det blir pyttipanna och det duger ju bra det!


Hejsan hoppsan!

God dag allihopa :)

Vaknade upp ungefär halv 10 idag bredvid min älskling. Klev upp typ 11 och åt frukost, dvs. massa messmör som jag älskar men stefan hatar det, han blir äcklad. Han får leva med att jag äter messmör faktiskt, det är sååå gott.

Stefan ska kanske börja fixa på sitt rum idag, så då får väl jag hjälpa han då. Han behöver nog en extra hand och min är magisk så jag fixar allt. You know, I'm a handy woman, det bevisade jag hemma hos matilda när vi bar ner tvn för trappen :) haha. Nä, men jag vet faktiskt inte hur det blir, vi kanske skulle åka och köpa färg eller något sådant.

Jag ska hålla er uppdaterade under denna spännande dag, var så säker.

/ Isabelle

Resultatet i träningsmatchen

Ja, resultatet ska vi kanske inte haka upp oss så mycket på, vi förlorade med ungefär 7-1 eller var det 8-1 kanske? Jag vet inte riktigt, men jag vet att vi ändå spelade bra. Jag fick ny position idag, back. Det var nästan väntat efter Värsta cupen faktiskt. Jag vet inte om det gick så bra, vissa saker gick bra men vissa inte. Det var ju trots allt första matchen som back sen förrförra säsongen så jag hade inte väntat mig så mycket bättre av mig. I helhet tycker jag att vi gjorde det bra, vi hade första och halv andra perioden men sen gick det lite utför. Det får vi leva med, vi lärde ju oss massa av det så det är bara att suga åt sig som en svamp. Jag tyckte att det kändes som att jag och Lovisa hittade varann ganska bra på plan, det är ju henne jag spelar med så det tycker jag är bra, det finns ju mycket att jobba på men det fixar vi. Vi gick trots allt därifrån med ett leende på läpparna! bra jobbat tjejer <3

Jag fick rätt så ont i benen och rumpan efter matchen känner jag nu så det lär väl bli träningsvärk imorgon, då vet man ju att man har kämpat i alla fall. Det känns skönt att sitta här nyduschad och fräsch nu och bara ta det lilla lugna. Det hade ju inte varit helt fel om Stefan kunde skynda sig med sin träning heller så han kan komma hit någon gång, känner mig riktigt myssugen. Men han kommer nog snart.

Nu ska jag fika litegrann.
/ Isabelle ♦

Dags för träningsmatch

Nu har jag laddat med mat och ska snart åka till skönsberg för att spela match. Min älskling kommer och tittar idag också, ska väl gå, haha. Jag är taggad!

Nu blir det avfärd, får skjuts av Ulli. Information om matchen kommer senare.

/ Isabelle ♦

You raise me up


Låten väcker känslor!


Godmorgon!

Godmorgon alla glada :)

Jag menar, alla måste ju vara glada en regnig måndagmorgon, inga sura miner inte, ryck upp er i sådana fall. Jag vaknade kvart över 10 och åt frukost. Nu orkar jag inte göra någonting så jag sitter bara i sängen med min gula fara till dator. Det kom nyss en hund nerspringandes för trappan, det var Lisa, Örjans gammvovve. Hon var här inne och gosade litegrann men nu sprang hon upp igen, jag var alltså inte så intressant som hon trodde.

Vad ska jag göra idag då? Jo, jag ska vara med min älskling Stefan som jag inte har varit med på några dagar nu pga. hans konstiga jobbartider, natt alltså. Då blir det så att han sover hela dagarna och sedan åker iväg och jobbar, det finns liksom ingen lucka där i princip. Han har jobbat natten nu så han ska sova till kl 1, då ska jag få vara med honom! Jag längtar. Vi ska nog mest ta det lugnt tror jag, det kanske blir en promenad i regnet eller lite film och mys. Just det, vi måste ju se lite på OS också, det är ju Susanna Kallur kl 2, får inte missas!

Senare idag, närmare bestämt senast 10 över 5 ska jag och Sanna vara i Skönsbergshallen för att sätta upp sargen inför våran träningsmatch mot grabbar 94, det blir kung det. Hoppas bara att mina shorts är rena, måste kolla det sen. Ska bli så kul att spela en match igen, att liksom möta några, det ser jag fram emot. Det är bara att komma och kolla halv 6 i Skönsbergshallen.

/ Isabelle ♦

Sova?

Nu börjar klockan bli mycket och även den här natten är jag uppe för länge. Jag måste ju börja vänja mig inför skolan, så vad är det jag håller på med. Nu ska jag sova och därmed basta.

Sov så gott alla söta människor!

P.S.
Jag har träningsvärk och jag har världens bästa vänner och pojkvän! :D

/ Isabelle

Film och ny design

Ikväll har jag haft besök här i mitt rum, den besökande var inte mindre än Sanna Wahlroos! Vi såg på film, en väldigt bra film faktiskt må jag säga, dansfilmen Step up såg vi. Jag älskar den filmen, den innehåller precis det jag gillar, kärlek, vänskap och dans. Jag har ju sett den några gånger förut men jag blir nog inte less på den så jag kan fortsätta se den så mycket jag vill. Sanna hade inte sett den och jag tror att hon tyckte att den var bra hon med. Det var roligt att umgås med Sanna, det händer inte så ofta ju så det satt finfint. Så skönt att bara sitta och titta på film och prata.

Så himla bra film, rekomenderas verkligen att ses.
5/5 får den. Inte dåligt eller.

Som ni ser så har jag fått en tillfriskning på min blogg, visst är den fin? Vem har gjort den då om inte Matilda Jonsson i egen hög underbar person som har hjälpt mig de senaste gångerna. Jag vart verkligen jättenöjd den här gången, inte för att jag inte har blivit nöjd de andra gångerna men den här var bäst! :) tack igen Tilda, vet att jag har sagt det redan men ändå ♥

Dragracing och lillebrors födelsedag

God kväll :)

Det börjar bli lite av en vana att jag skriver på kvällen nu faktiskt men vad gör man när man inte hinner på dagen, bättre än inget i alla fall. Denna dag började med att jag väcktes av ulli runt halv 11. Då var det bara att skynda sig lite då eftersom jag skulle på dragracingen med pappa, jimmy och felix. Jag sa ju såklart grattis till min lillebror som fyller år idag också, 13 år! nu blir han tonåring. Jag hade tyvär inga pengar så han fick ingen present, men han fick en stor kram trots att han inte ville ha det, haha. Nä, men så fort jag får pengar så ska han få en present.

Vi åkte runt halv 12 och kom dit runt 12 och då tog vi våra stolar och gick och satt oss vid banan. Där blev man sittandes i flera timmar, men det var riktigt kul att se bilarna. Det var speciellt kul att se nitrobilarna som lät nåt så jävulskt, alla stog och höll för öronen trots att de hade öronproppar så då gjorde jag också det, och jag kan säga att det var nog värt det. På slutet blev det lite kallt men pappa ville se alla finaler så det var bara att sitta kvar och frysa ett tag till. När klockan började närma sig 4 åkte vi hem. Jag kollade lite på OS och sedan åkte jag och tränade.

Löpträning i spåret var det idag och det var ganska jobbigt till en början. Jag trodde att jag skulle ge upp efter ett varv men jag pushade mig själv till slutet. Jag sprang med sara och det kändes bra för att vi höll samma tempo hela tiden, riktigt skönt. Efter 5 km löpning så blev det 1000 m intervaller och sedan sprang vi 1000 m till och sedan var träningen slut. Det räckte gott och väl tyckte jag för efteråt var jag helt slut. Nu känns det bra i alla fall efter att jag har duschat och satt mig ner. Sanna ska nog komma snart och se på film med mig och det ska bli väldigt trevligt.

Matilda j är så snäll så hon ska fixa min bloggdesign (igen) och det ska bli spännande. Jag kan ju inte med det här har nig ju märkt så det är ju bra att hon är en sån snäll vän då :) Jag måste också säga: GRATTIS LILLEBROR JIMMY PÅ 13ÅRS DAGEN :D <3


Jag ska lägga in bilder från dragracingen senare eller imorgon så det kan ni ju se fram emot :)


/ Isabelle


Kvällens gång

Jag är jättetrött, eller jag var det förut i alla fall. Nu vet jag inte riktigt, jag kanske är sådär övertrött som jag var igårnatt så jag inte ens känner att jag är trött. Är det dags att sova då? Nja, jag vet inte. Jag ska nog slå en till pling till min älskling snart, han är väl och jobbar för fullt så han inte har tid att prata med mig :(

I alla fall så satt jag och hade det trevligt med min familj förut, sedan gick jag och tess ner och kikade på en film, Prom night hette den och jag måste faktiskt säga att den var ganska bra, det var lite av en thriller/skräck-film, mycket spännande fast en sak gillade jag inte med slutet. Den var ju också ganska tragisk om jag tänker efter, men den är ju sevärd trots det. Den får 8/10 av mig! :)




Milla kom också förut, mitt i filmen så då fick jag förklara halva filmen för henne, haha. När filmen var slut så slog vi på en ny, Meet the spartans, den där dåliga parodin. Den var inte så bra, lite kul ibland bara! 4/10 får den.




Bilder från festen

Härliga och glada bilder från the parteyy! njut.


Tilda börjar peppa! :D


Millapilla :)


Folk :)


Drickaspel :D


Manda och Jocke, puss på kinden :D


Tilda och Jocke, pepp :D


Jag och min kära m.b <3


Robin (kassler) och emelie (kanye west) :D


Jag var på topphumör hela kvällen/natten :D


Ni är kung! :D


<3

Lyckad fest

God kväll :)

Gårdagens fest hos matilda b vart väldigt lyckad, jag hade jättetrevligt och var på himla bra humör hela kvällen lång. Det började med att jag åkte och mötte tilda på busshållsplatsen där hon klev av. Vi åkte direkt till matilda där hon höll på att kolla på semifinalen i tennis vilket jag också hade tittat på innan jag åkte. Vi satt och kollade på det och mitt i matchen kom även lisa och matilda som började göra sig iordning. Sverige vann matchen igår och gick därmed vidare till final.  När vi hade gjort oss lite mer klar gick vi bort till en pizzerian och åt. Jag åt jättemycket för jag var jättehungrig så det kände min mage av senare, men det är ju smällar man får ta, haha.

När vi kom tillbaka åkte jag och hämtade tess och sedan kom milla också så vi åkte tillsammans till matilda. Där började vi dricka lite cider och hade allmänt trevligt. Vi dansade, spelade kortspel och hade hur kul som helst. Vart man än gick så var det heta diskussioner som man bara skrattade åt. Människorna som var (eller de flesta i alla fall) var väldigt roliga och de höll mig på bra humör hela tiden. När kvällen led mot sitt slut så kom jens och skulle hämta matilda o och lisa, han höll också en kurs i självförsvar och pratade jättemycket om det militära och bevakningssoldater. När han hade åkt var klockan typ 4 och då började robin förklara hur dålig bevakningssoldater är och vilka idioter de är och varför jägare är så mycket bättre, det var kul att höra trots att jag var lite trött.

Jag, m.b och tilda kom i säng vid halv 5 och då låg vi och pratade lite tills vi somnade. Idag vaknade vi kl 1 ungefär, eller jag och tilda gjorde det i alla fall, matilda var uppe lite tidigare. När vi väl klev upp bar vi upp tvn och fikade och kollade på tennisfinalen vilket vi gjorde tills matchens slut. Sverige förlorade mot Schweiz men jag tyckte att det kämpade på riktigt bra men jag vet att de kunde ha gjort det mycket bättre och ta hem guldet. Tråkigt nog så gick det inte men de fick ju i alla fall ett silver.

Jag och tilda åkte hem halv 6 ungefär och när jag kom hem åt jag. Sedan dess har jag inte hunnit med så mycket faktiskt. Det var ju egentligen så att jag skulle vara med gänget ikväll och chilla hemma hos elin och sedan dra ner på selånger ett tag, men när jag ringde elin och frågade om det skulle bli nåt så sa hon att det inte skulle det så... det blev en har-inget-att-göra-kväll. Just nu sitter jag och kollar på sommarkrysset med min pappa, ulli och tess och äter en munk, det är ju gott i alla fall.

Hoppas alla har en trevlig kväll! :)
/ Isabelle

PEPP!!!

JAG ÄR FETT PEPP, MEN DET VISSTE NI JU REDAN :D

Om en stund kommer m.j, nu blir det duschen!

/ i.a


Party tonight

Tjenamors!

Vaknade klockan 10 imorse och då åt jag frukost och klädde på mig och gjorde mig klar osv. Sedan åkte jag upp till mamma och var där ett tag och fikade lite, pratade och gosade med kissen. Jag, mamma och kicki åkte in till timrå för att uträtta lite ärenden sedan. Nu sitter jag hemma och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, ska snart ringa matilda och höra vad hon gör.

Ska ju åka till m.b sen, det kommer bli kung det! ska väl försöka åka dit så fort som möjligt, men det beror ju på när m.j kan komma :) Ikväll blir det partyyy och jag är fett pepp! den här kvällen ska inte få förstöras, sådeså

Ni kan ju räkna med att jag kanske inte skriver mer i bloggen idag, men jag skriver imorgon om kvällens bravader, don't miss it!

/ Isabelle

En dag med m.b

Vaknade upp bredvid min älskling imorse, klockan 9 faktiskt för då skulle jag upp och se på OS! det var faktiskt ganska intressant men jag kommer inte riktigt ihåg vad jag såg på, haha. Stefan låg kvar och sov till 11 ungefär och det fick han för att jag är en snäll flickvän. Senare gjorde vi inte så mycket, han åkte hem vid 12 och jag satt vid datorn och nördade. Jag kollade vilka som ska börja på Mikael Elias det här året, kände igen två namn, resten är okända. Det ska bli ganska roligt att se vad det är för folk som börjar faktiskt.

Vid kvart i två mötte jag matilda och elina på bussen till birsta eftersom jag hade bestämt att jag skulle vara med min goa matilda!  Vi gick runt ett tag där och matilda köpte ett par byxor typ, jag köpte ingenting eftersom att jag är ganska pank just nu. Det vart inte en långvarig vistelse där för 20 i 3 tog vi bussen hem till hennes mormor och gjorde våfflor och satt oss framför tvn och kollade på OS och åt. Sedan somnade vi båda två tror jag, haha. Matilda missade till och med sin träning pga att vi sov, such a shame men det tar hon igen, hon har så fin kropp ändå!

Pappa kom och hämtade mig runt halv 6 och sedan gjorde jag mig klar för träning med dem bästa! fick bensinpengar av pappa så att jag kunde ta mig någonstans. Sen bar det av ut till alnö. Jag var först där, men matilda och anders kom inte långt efter. Jag trodde att det skulle komma lite fler idag faktiskt, men vi var endast 6 st och vi är typ 17 i laget, starkt jobbat...Vi sprang 7 km och det kändes riktigt skönt efteråt. På slutet körde vi även styrka och det gillar ju jag! Så träningen satt väldigt fint idag trots att jag inte trodde att jag skulle orka för att jag var så trött.

Jag längtar tills imorgon för då blir det fest hos m.b och först ska matilda j komma till mig så åker vi dit tillsammans :)

/ Isabelle

Konstigt väder

God eftermiddag!

Inatt sov jag hos min älskling, han och hans bror kom och hämtade mig när de hade tränat. Innan det var jag ju med milla litegrann och vi var ju uppe på ica. Det blev inga munkar, jag blev en nyttig bella och köpte 2 äpplen istället, duktigt prioriterat. Jag köpte en munk åt jimmy (min lillebror), han behöver det! haha.

Imorse vaknade jag runt halv 11 och bara låg och väntade på att stefan skulle vakna, men det gjorde han inte så efter en halvtimme väckte jag honom. Det tog en timme innan vi gick upp och åt frukost, och gott var det för hungrig var jag minsann. Det var inte så roligt att se att vädret var skit, då hade man ju hellre stannat i sängen. Men i alla fall,  när vi hade ätit klart så gick vi ut på en promenad. Till en början var det uppehåll och ganska skönt att gå faktiskt, men sedan kom regnet, och då menar jag verkligen att det regnade, det regnade MYCKET! vi var dyngsura när vi kom tillbaka. Det roliga var att det slutade regna när vi stog utanför dörren för att gå in, haha! Jag klagar faktiskt inte på regnet idag faktiskt för att det var ganska skönt att promenera i det. Lite OS har vi också tittat på idag, fast det var ju mest jag eftersom att stefan inte följer det.

Det är ju lite konstigt med vädret ändå, nu är det helt plötsligt soligt och för en stund sen var det stora gråa moln på himlen :/ jag blir knäpp på det här vädret alltså, man kan nästan inte planera någonting på dagarna för att man inte vet vad det ska bli för väder. Jag litar inte på SMHI så jag tar det ju mest som det kommer. Men jaja, jag vill helst ha lite sol innan skolan börjar, TACK!

/ Isabelle

Munkar?

Milla och jag planerade att vi skulle ut och springa idag, men efter en lång tankeställare så tog jag det kloka beslutet att vila lite från träning idag eftersom jag har tränat hårt nu två dagar i rad! Jag måste ju vila ibland också. Så nu har jag bestämt att hon ska komma hit så ska vi gå upp till ica och köpa munkar, haha, dåligt samvete jag kommer ha sen då men jag är så sugen på det! När jag kommer dit kommer jag säkert stå och vela och till slut kommer det bli frukt eller ingenting, men jag ska se till att köpa en munk eller två för att det är så himla gott. Lägg märke till att jag sa att vi skulle GÅ upp till ica och det är ju en liten bit iallafall, så vi får ju lite motion där, i och för sig försvinner den när jag har ätit munkarna men ändå.

Varför ska munkar vara så himla onyttigt för? allt som är jättegott är jämt så himla onyttigt, jag blir ledsen i ögat nu. Åh, nu får jag dåligt samvete. Väljer munkar i stället för löpning, jag börjar faktiskt tveka. Jag kanske kan vänta till selånger med munkarna för där är dom ju så himla goda och då kommer ulli köpa hem det så då behöver jag inte köpa själv. Men jag vet inte alls jag. Vi får se hur det blir när jag kommer upp till affären, jag kanske inte alls är sugen på munkar då! haha. Nu låter jag som värsta nyttighetsfreaket, men det är jag inte, det kan ni fråga milla, sanna, stefan och alla andra om ;)

Hoppas milla kan komma någon gång, men det ligger ju någonting i att heta Camilla så hon lär ju inte komma på ett tag, *pust*.

OS är roligt

God kväll :)

Idag har det inte hänt så mycket, eller ingenting speciellt i alla fall. Jag vaknade runt 10, gick upp och åt frukost och sedan satt jag mig i soffan och började kolla lite på os. Såg lite boxning, brottning och fotboll. Fotbollen var roligast att se, såg Brasilien - Nigeria och Brasilien vann med 3-1, det var en riktigt spännande match. Efter den matchen inväntade jag Sverige - Kanada, den matchen vann Sverige! såg dock inte klart på hela eftersom jag åkte med stefan, milla och tess till birsta och kollade ett tag.

Det var ganska drygt att gå där men jag inhandlade trots allt ett skärp och två diadem från gina och leggings från hm. De andra köpte inte så mycket tror jag för de var inte på shoppinghumör. Vi åkte hem efter ett tag bara för att ingen verkade fortsätta gå där och kolla. Väl hemma la jag mig på soffan och kollade på mer fotboll, denna gång var det Norge - Japan. Vet inte hur den slutade men Norge låg inte så bra till eftersom de låg under med 3-1 när jag gick därifrån. Jag som hade hoppats på dem i den matchen.

En sak är ganska roligt, jag brukar inte vara den som sitter och tittar på sport på tvn, det kan hända ibland då det gäller ishockey och några speciella matcher i fotboll. Sedan blir det inte så mycket. Men nu när det är OS så är det väldigt intressant att följa alla sporter som är med, även de tråkiga! så fort jag börjar titta på någon sport så sitter jag kvar och tittar för att det är själva grejen med OS som gör det så himla roligt. Speciellt roligt är det ju när Sverige är med och tävlar, men jag tittar också när dem inte är med, jag tycker att det är himla roligt faktiskt. Det är kul att Sverige har tagit en medalj hittills men vi vill ju se mer framgångar av svenskarna. KOM IGEN SVERIGE!



/ Isabelle

Penicillinkur

Jag glömde att berätta att jag fick åka in på akuten igår, inte för att det var så akut men... jag har fått ett sår på knät som bara blev större och större och det började även komma jättemycket prickar på mina ben! det var över 20 prickar på ett ben. Prickarna är som små bett som kliar hur mycket som helst och det var jättejobbigt. Så det var bara för mig att åka in och kolla det. Pappa följde med mig och vi fick vänta en timme kanske tills jag fick komma in. När läkaren kom så frågade han en massa saker och sa att såret hade blivit infekterat av en bakterie och att bakterien gjort så att infektionen gav avtryck på hela kroppen, ja, jag har fått prickar på fler ställen än benen till och med. Jag har fått på armarna och en på halsen och en på handen, det är riktigt obehagligt. Jag fick en penicillinkur i 10 dagar och jag hoppas att det hjälper :)

Just nu är såret inte så vidare mysigt, det rinner var hela tiden och jag försöker hålla det så rent som möjligt. Penicillin brukar ju hjälpa så vi får väl se! :)



/ Isabelle

På jakt i birsta

Hejsan allihopa :)

Imorse vaknade jag upp bredvid min älskling, jag ville gå upp men han ville promt ligga kvar för att han var så trött. Till  slut fick jag upp honom och vi gick upp och åt frukost. Efter det gjorde vi oss klar, eller jag gjorde det i alla fall för att vi skulle åka in till birsta med pappa för att kolla på ett par löparskor till mig. När jag var klar åkte vi (jag, stefan, pappa och jimmy) först till Team sportia där jag hittade ett par adidas som satt väldigt bra och de var väldigt snygga också, rödvita! dem gav vi en funderare medans vi gick upp till stadium och kollade där. Hittade ett par ganska snygga där också, ljuslila och vita brooks, dem fick jag också fundera på. Vi fortsatte ner till intersport där jag provade två olika par men jag gillade dem inte riktigt, och inte han som hjälpte mig heller för den delen, knepig kille säger jag bara.

När vi var klar där bestämde jag mig för att jag ville ha dem på team sportia, och dom var ju förstås dyrast men också skönast, och jag ska ju ha dem länge så! det vart jag nöjd över och pappa var väldigt snäll som gick med på att köpa just dem, thanks dad. Nu är jag fett pepp för att springa ikväll!


Sen jag kom hem från birsta har jag inte gjort så mycket, var med älsklingen ett tag bara och när han åkte hem fikade jag lite med tess och pratade och åt lite godis också (i know, not good men det skiter jag i).

Klockan 6 börjar träningen och det är löpning idag så att jag köpte skorna idag passade ju perfa. Det blir spåret som vanligt och det ska bli skönt att springa bort lite onyttigt som jag stoppade i mig hela kvällen igår, usch, det blev mycket + godiset jag åt förut. Satsar väl på 3 varv men det kommer jag nog inte klara, ska klara 2 först, men det hoppas jag ska gå bra. Hoppas det kommer många idag, det skulle vara kul.

/ Isabelle


Sista dagen på jobbet

Ja då har jag jobbat sista dagen på medicinmottagningen då, eller rättare sagt sista morgonen. Det har faktiskt varit väldigt trevligt att jobba där, i alla fall nu på slutet för det är då jag har kunnat slappna av mest. Alla på mottagningen är så gulliga och trevliga. Idag, eftersom det var min sista dag så gav dem mig en present för att jag har varit där och hjälpt dem, det var ett presentkort på bio på 150:-. Det tyckte jag var riktigt snällt, också fick jag jättemycket beröm och de ville även att jag skulle komma dit och hälsa på någon gång. Man blir glad av att höra sådant, det blev i alla fall jag. Men nu blir det sökande efter extrajobb och jag vet vart jag ska ska prova söka någonstans, ett ställe som verkar väldigt kul att jobba på.

Nu på dagen vet jag inte vad jag ska göra, det känns som att det inte finns så jättemycket att hitta på heller eftersom vädret är skit som vanligt. Funderar på att åka och sola en sväng sen, men först ska jag höra om någon av mina friends är manade att följa med mig och steka lite.

/ Isabelle



Just dance

Så jäkla skön låt!


Löpträning + fys

Träningen gick väldigt bra, vilket jag inte trodde att det skulle göra. Jag tänkte positivt och lät min psykiska del sköta löpningen och då gick det framåt vill jag lova, man ska vara envis! Det började med att vi sprang 500 m, sedan stannade vi och stretchade och laddade för nästa moment. Nästa moment var två varv, alltså 5 km och det gick bra även fast jag inte trodde att jag skulle orka. Stannade till en gång, men då tänkte jag, "vafan, jag ska klara det här!" och det gjorde jag ju! När det var avklarat så skulle vi köra intervaller 1,3 km med grabbarna så det gjorde vi också, och det var jobbigt kan jag lova. Efter det körde vi fys i kanske en halvtimme och det var ju den roligaste delen förstås, i alla fall för min del :)


Sedan var träningen slut och vi stretchade lite och sedan åkte vi hem. Duschade gjorde jag när jag kom hem och sedan ringde jag och pratade med min älskling som jag saknar jättemycket just nu i denna stund när jag sitter här i sängen och vet att jag måste sova utan honom, men imorgon ska jag ju få vara med honom och sova med honom, wie! myspys, fattar ni hur mycket jag längtar eller? ENORMT MYCKET!

Nu känns det väldigt bra i kroppen, den är nog väldigt nöjd! och det roliga var att illamåendet gick över när jag sprang så det ska jag köra med när jag mår illa, haha.

Imorgon är det sista dagen på jobbet, det är både lite skönt och lite tråkigt. Jag har ju trots allt jobbat i 4 veckor så nu får det vara nog på det där stället, arkivjobb är nog inget för mig trots att det har gått väldigt bra. Nä, jag ska bli polis jag! och jag ljuger inte.

Dags att kramas med kudden snart? Ja, jag tror nog det.
Hoppas att ni har haft en lika härlig kväll som jag! Godnatt.
/ Isabelle

lovelovelove


Du och jag älskling.
Du är helt underbar och jag är så himla kär i dig <3


En må-illa-morgon

Denna morgon var väldigt seg, eller jag var väldigt seg. Jag orkade knappt gå upp ur sängen men jag var ju tvungen så jag gjorde det i iallafall. Åt lite frukost som jag brukar och det vart fil och blåbär idag. Jag åkte till jobbet efter 7 som vanligt och där satt jag nere i personalrummet med tanterna och sedan gick jag och gjorde morgongörat vilket jag gjorde klart på en halvtimme-40 min. Helt plötsligt började jag känna mig väldigt illamående och hade svårt att stå och göra saker, det kändes som jag skulle svimma. Jag tyckte det kändes som ett tecken på magsjuka eller nåt dylikt. Jag gick ner och fikade med tanterna, eller det enda jag fick i mig var en halv nektarin. En av dem såg på mig att jag inte mådde så bra så hon frågade mig om jag mådde dåligt och jag svarade ja. Hon och en annan tyckte att jag skulle åka hem, dem blev väl lite avskräckt när jag står där och säger att det kan vara magsjuka. Så jag åkte hem imorse, kl 9! och sedan dess har jag sovit till kl 2. Nu vet ni det också.

Jag mår bättre just nu faktiskt så jag ska nog klara av att gå på träningen ikväll, det är ju ett måste. Jag har faktiskt inte en aning om vad träningen kommer att bestå av men det lär väl bli löpning eller styrka eller någon kombination av dem. Hoppas att kroppen orkar bara, men det tror jag nog.

Nu ska jag äta något annat än blåbärspaj tror jag, det var inte så bra.
/ Isabelle

Kvällsträning

Kom hem för ungefär 1½ timme sen från ego. Passet ikväll var väldigt tufft faktiskt så jag fick kämpa på riktigt bra där ett tag, men det är väl så det ska vara. Till en början kände jag mig inte så peppad, men när jag väl kom in i salen så vart det en totalomvändning och jag blev riktigt taggad. Körde stenhård hela passet med vikter som jag har kört med förut, alltså inga ökningar. Det var en vecka sen jag körde pumpen och det kändes, det var nog därför det var extra jobbigt, eller jag vet inte. Det kanske inte gjorde någon skillnad. Passet gick trots allt som jag ville och det behövdes verkligen.

Efter träningen åkte milla och jag på ica maxi och handlade lite. Var där inne ett bra tag för att vi stog och kollade på lite grejer, jag menar, säg något som inte finns på ica maxi liksom, haha. Affären som har allt! jag brukar faktiskt köpa jättemycket saker där, vilket erkännande va. Men det finns väldigt bra saker, också är det billligt förstås.
Fick med mig lite grejer, nyttiga grejer såklart!
Ringde till min älskling när jag kom hem och sedan hoppade jag in i duschen, sedan har jag bara fikat lite. Det blev te och hårdbrödmackor med leverpastej och smörgåsgurka, det är min favorit, mums! Ska alldeles snart sova för att jag ska ju jobba imorgon, näst sista dagen. Jag ser lite fram emot det faktiskt.

Godnatt.
/ Isabelle

Helt fel

Ja, jag är ju så dum nog att försöka ändra på min bloggdesign själv, och ni ser ju hur det gick. Jag behöver nog en riktig kurs i hur man fixar till bloggdesignen. Dessutom kan jag inte göra någon header heller för det gör man ju helst i ps och det varken har jag eller kan med så det blir ju lite svårt. Det blev i ialla fall helt fel och nu vet jag inte vad jag ska göra. Om någon snäll själ skulle vilja hjälpa mig så är det bara att säga till, det skulle uppskattas enormt :)

En fortsättning

Jag är kär som aldrig förr, i min goa pojkvän stefan bergman. Är med honom så mycket som möjligt, men ändå inte alltför mycket förstås. Han är världens finaste och underbaraste kille och han får mig att må bra, det känns så himla bra alltihopa. Jag kan inte vara gladare än vad jag är just nu. Att ha honom vid min sida är det bästa som finns, det är en känsla som inte går att beskriva.

I söndags var jag, matilda och milla borta i e.on arena och kollade när ingen mindre än Henrik Zetterberg var där och visade upp stanleycup-bucklan! det var mycket kul att se honom och höra hans röst. Han är ju så jäkla snygg, eller hur då?! Det bästa var ju när han sa att han kanske kommer att avsluta sin karriär i timrå ik om hans kropp orkar med det. Då såg man att alla blev otroligt lyckliga, för vem vill inte ha honom tillbaka, jag menar, han är ju världens bästa hockeyspelare, för mig och för alla andra. Njurunda kan vara stolt som haft honom och sett honom utvecklas och bli en stor hockeyspelare. Det är helt sjukt hur bra han är! Och förresten, han och Emma Andersson ska gifta sig, hur gulligt är inte det då? :)


Nu har jag inte så mycket mer att skriva, bara det att jag måste söka något jobb, alltså extra för att det känns som att det skulle behövas nu och att jag ska träna sen, ska på bodypumpen med milla vilket ska lbi jätteskönt.

Ha en trevlig kväll allihopa för det ska jag ha!
/ Isabelle



Mycket dåligt av mig!

"Vilken dålig stil!" tänker säkert ni nu när jag sa att jag skulle börja skriva igen och att jag helt och hållet var tillbaka i bloggbusiness liksom. Har haft lite dåligt samvete för att jag inte har skrivit, men jag har inte hunnit med. Speciellt inte förra veckan då det var fint väder varje dag och man låg ute på stranden och stekte. Jag hoppas att ni har förståelse för det, det är ju trots allt sommar.

Nu när jag ändå kom in på sommar så måste jag säga att den här sommaren har Varit sämst, och då menar jag verkligen det här med har Varit. Egentligen ska det ju vara sommar nu med, liksom högsommar eller vad man nu säger. Men jag ställer hellre frågan "Är det höst?" vilket jag själv skulle svara ja på. Det var verkligen ilande kallt imorse när jag for till jobbet och det har även varit väldigt kallt de senaste dagarna, så man börjar ju undra om sommaren är slut. Det är något jag verkligen inte vill för att vi har inte haft sommar så länge så det skulle verkligen behövas, lite längre iallafall.

Något väldigt roligt som har hänt i mitt liv på sistone är att träningarna har börjat, både ute och inne! är så himla glad nu just för det för att jag älskar verkligen alnö ibk, det laget som jag spelar med. Träningarna började i söndags och då började vi med löpning, det gick inte så vidare bra för mig men vadå, jag tar igen det. Igår var det också träning, men då var det inget mindre än inneträning! det var hur roligt som helst och jag bara njöt och tog till mig av varje minut vi spelade. Det är så skönt att äntligen vara tillbaka med innebandyn, har ju trots allt varit utan det i 2 månader :o. Nu känns allt i alla fall perfekt med innebandyn, ska bara kämpa på hela vägen. Ser fram emot den kommande säsongen, verkligen!

Jobbet flyter på bra! för er som inte visste så jobbar jag på medicinmottagningen på sjukhuset med sämst lön 5 timmar om dagen, det låter verkligen sämst men sanningen är den att jag faktiskt tycker att det är lite roligt. Lite jobbigt att gå upp kl 6 på morgonen men annars är det lugnt. Lönen är ju så jäkla kass som den kan bli men jag kämpar på ändå jag, det är ju trots allt någonting. Personalen på mottagningen är så roliga och trevliga och det gör ju inte saken värre direkt. Jag är glad att jag kommer ha lite pengar när sommaren är slut i alla fall. Jobbar bara veckan ut så, inga problem säger jag! härmed sätter jag punkt på detta inlägg, ni får läsa vidare i nästa inlägg för det blir så jobbigt att skriva om allt i ett.


RSS 2.0