Innebandymatch

Idag for vi till Hudiksvall och spelade match mot Hudik/Björkberg, vilket inte gick så bra. Jag orkar inte berätta om vad som hände i matchen utan det ända som är värt att nämna är att Lovisa gjorde ett mål och Malin gjorde ett, men vi förlorade ganska stort. Var lite less när vi skulle åka hem på grund av vissa saker men nu känns det lite bättre.

Åt mat när jag kom hem och nu sitter jag på mitt rum och är hur slut och trött som helst. Stefan vill att vi ska gå på bio, men jag vet inte om jag orkar. Kan väl kanske göra det för hans skull då bara för att han vill göra någonting, snäll som man är. Jag skulle jättegärna vilja se Twilight igen, det skulle verkligen göra min dag! Jag älskar den filmen, satt precis och tittade på lite klipp på youtube men jag vill bara se den mer då så jag slutade upp med det, haha.

Nu ska jag fortsätta sitta här och invänta svar från min älskling.

Photosession



Foto: Camilla Westin

Vilket biläventyr!

Julavslutning idag på skolan, hur skönt som helst och väldigt trevligt. Det började med att vi blev indelade i 6 grupper och gick till olika stationer och tävlade, väldigt roligt, vann en tävling då man skulle ljuga, haha och jag fick en pollypåse. Lärarna sjöng sedan för oss och vi tvåor delade ut lite presenter till några av lärarna, bland annat Johan och Klas som ska sluta, och även Sara fick en blombukett. Lunch med gröt blev det sen och då började jag känna mig less. Tog bussen till Timrå och efter ungefär en halvtimme kom Stefan och hämtade mig. Vi åkte hem till honom och han skrev ut lite kartor för att vi skulle åka till Långsele, Sollefteå och Liden, han hade något jobb som skulle utföras.

Vår biltur började runt 1- halv 2 och jag sov ungefär halva vägen till Långsele men en stund var jag vaken i alla fall. Vi behövde inte leta länge efter vad vi sökte där så när vi var klar där fortsatte vi in till Sollefteå där vi yrade runt hur länge som helst som några yra hönor, haha, mycket skratt och flummande hörde också till. Till slut hittade vi när Stefan hade pratat med Jacke. Då skulle vi bara hitta ut sen också, och ni kan ju förstå hur det gick... jo, vi åkte ju fel några gånger och skrattade åt oss själva.

Då bar det sedan av mot Liden. Jag var alldeles flummig så jag skrattade åt typ allt, så det gjorde resan ännu roligare! Vi skulle svänga in på väg 86 enligt Krille men tydligen så missade vi den infarten totalt så det blev lite fel men vi hittade ändå en infart mot Liden. Den vägen var smal, mörk och dimmig med träd som böjde sig ner mot vägen, det var riktigt kusligt kan jag lova er, omringad med skog liksom, det är inte min grej! Till råga på det skulle Stefan stanna och kissa mitt på vägen i skogen, tror ni inte att jag fick panik då eller? JOO... Det var riktigt spooky. Vi åkte och åkte och åkte, till slut såg vi en man med reflexväst gå där på vägkanten (fattar inte hur han kunde :o) så vi frågade honom om vi verkligen var på väg mot Liden och det var vi så till slut kom vi fram och Stefan avslutade sitt jobb. Vi började åka tillbaka och han släppte av mig här hemma. Det är vad jag har haft för mig från kl 1 idag till kl 7, jobbigt men ändå roligt.

Nu sitter jag hemma och väntar på att min älskling ska ringa och komma hit så att vi kan duscha. Jimmys rum och nästan allt är klart där uppe nu så inom en snar framtid kommer nog pappa ge sig på mitt rum, wiiie, fick en vit hylla idag, mycket fin!

Förresten, NU ÄR DET LOOOOOV, SÅ SJUKT SKÖNT!!

Det är så man får ont i hjärtat

Ja, det är det verkligen. Tårgripande.



Twilight

Samhällsredovisningen gick bara bra och vi hade en riktigt het diskussion där innan vi slutade för dagen. Jag och Madde gick på stan och köpte en liten gåva till en speciell person och jag köpte även ett par trosor. Sedan gick vi och åt på subway med Lollo och Malin vilket var väldigt gott! Efter det begav vi oss upp mot bion och inväntade lite folk, Jenny var redan där men Emelie, Andreas och Milla kom också.

Vi såg på filmen Twilight, jag vet inte ens vad jag ska säga förutom att den var helt underbar och jag vart helt förtrollad...och lite förälskad på låtsas då i Edward Cullen, helt makalös kille. Känslorna för den här filmen är obeskrivliga men också väldigt enorma, det vart en blandning av skratt, tårar och arga/sura miner. Jag älskar verkligen filmen och jag vill bara se den om och om igen, helt underbar!


Sista skoldagen

Har haft franska och fick veta hur det gick för mig på provet, och jag kan säga att det gick jättedåligt, nådde knappt G, eller det blev ett svagt G. Något besviken jag är på mig själv då, men jag ska lägga det bakom mig nu och se framåt istället.

Älskling kom till mig igårkväll för jag kände att jag behövde honom, det vart lite sent men det gjorde ingenting huvudsaken är att jag fick ha honom där.

Ska ha samhällsredovisning sen med Ante, Calle och Mathilda, hoppas att det går bra. Ikväll blir det bio med brudarna och Ante, ska blir hur trevlig som helst och äntligen ska jag få se på den efterlängtade filmen Twilight.

Just nu sitter jag och mina härliga brudar och sjunger "Tänd ett ljus" och de är helt mongo :D haha!

Ska på lunch nu, hejsvejs.

Inför träning

Gud vad jag inte känner mig peppad för träning nu, för det första är jag på riktigt dåligt humör, för det andra går allt sämst för mig idag och för det tredje har jag ingen riktig klubba att spela med för att jag aldrig köper en som passar mig. Det lät väl positivt? Nä, det gjorde det inte. Jag vill verkligen ge allt nu innan helgen då det är match och det skulle verkligen höja mitt självförtoende om det kunde gå bra ikväll, jag vill verkligen att det ska göra det, annars kommer jag bli på ännu sämre humör och ja, bli alldeles deppig. Hoppas att tjejerna kan få mig på bra humör, det brukar de kunna!

Ska packa klart och hämta upp Sanna alldeles strax, wish me luck tonight you guys!




Jag ska bli en aktiv bloggerska!

Svårt att tro efter mina svackor hit och dit men nu ska jag verkligen det för att jag tycker att det här är kul, att blogga gör jag ju mest för min egen skull och därför ska jag satsa mer på detta. Hur tycker ni att det låter?

Det händer inte mycket i mitt lilla liv, jag har varit sjuk, jobbat, pluggat, festat och varit med min älskling, inget värt att berätta mer igående så det lämnar jag. Nu är det bara en skoldag kvar till jullov, dvs. imorgon (torsdag), sedan är det ju julavslutning på fredag så det är ju ingen riktig skoldag, vi går ju bara tills efter lunch. Jag längtar jättemycket till julafton nu, hoppas att den blir lyckad.

Idag har vi endast haft mentor och KuL då vi såg film. Efter det gick vi tjejer hem till Linn, där satt vi och fikade lite och tittade på tv, okej, jag somnade ett tag också. Sedan var det dags för innebandymatch Sp-Nv, kan bara säga att det gick käpp rätt åt helvete och jag fick skämmas där på slutet och det vet jag själv, men det kan ju inte alltid gå bra, fast så säger vi i Sp jämt, nu måste vi ta och vinna lite! Trots det mindre bra så kämpade vi på rätt bra, men stackars lilla Mtahilda som fick en klubba rakt över halsen, ajaj.

Ikväll är det träning! får se hur det går med mitt hemska humör. Ska försöka vara positiv!

Som väntat

Det gick precis som jag hade väntat mig, franskaprovet alltså. Tre minuter över kvart över 8 kom jag inrusande i klassrummet halvt förberedd och hur trött som helst. Det gick käpprätt åt helvete och jag balanserar på en smal lina nu om att få godkänt eller icke godkänt, trevligt trevligt. Det sänkte inte mitt humör så det är ju positivt, faktiskt så hakade jag inte upp mig så mycket på det. Hade historia ett tag efter och då gjorde vi någon uppgift inför provet som är efter lovet, gick rätt så bra. Har haft lunch med pannkakor, luciaträning inför imorgon och nu har jag haft engelska då jag har försökt skriva på min essay, gick sådär, har i alla fall haft .

Ska ha samhä

Skola och julklappsköp

Har varit i skolan idag som vanligt, började 08.15 med luciaträning, hoppas luciatåget blir bra nu. Fortsatte med kultur och idéhistoria, analyserade och jämförde målningar vilket var väldigt intressant idag för målningarna var så spännande. Lunch sedan och efter det blev det idrott med aerobics som Jenny och Malin ledde. Det var verkligen jättekul, brinner för sånt där jag. Gick på stan efter gympan med Milla, Emelie och Viktor, fast Emelie lämnade oss nästan på en gång så då gick jag, Milla och Viktor och köpte julklappar så nu har jag endast en kvar att köpa och den köper jag imorgon, ska bli skönt att få julklappsinhandling ur tankarna trots att det är roligt. Vi var också och åt på kebabcity, mums. Efter ett långt tag gick vi till min skola och jag hämtade några böcker och väntade på Matilda, tog sedan bussen hem med henne.

Nu sitter jag och försöker plugga franska och är lite småless, kommer inte att klara provet imorgon känns det som, men jag måste! får tänka så positivt som jag bara kan. Måste även fortsätta läsa min svenskbok och skriva citat, drygt allt känns just nu. Har ont i mina ben också, vet inte varför, usch så ont det gör.

Matilda kanske skulle komma till mig och plugga nu ikväll och kanske sova här, får se om hon ringer och kommer, hoppas det. Ska fortsätta plugga nu, det är ju det ända jag gör.

Spela ishockey grabbar!

Ni får säga vad ni vill men det Timrå IK spelade ikväll var i alla fall inte ishockey och det tycker jag verkligen, det är det nog inte bara jag som tycker. Det var som att de varken hade orken till eller ville spela idag, men de kan ju inte bara hålla på sådär, det är skamligt. De trippade på där ute som nå himla ballerinor, inte var det någon fart i deras spel och de kunde inte ens lägga eller ta emot passningar utan att bli av med pucken, skärpning grabbar, vilken besvikelse. Ingen kämpaglöd, inga skott, ingenting, allt var bara ett evigt lallande där ute på isen. Blir så less över att behöva se sådant spel när man vet att de kan mycket bättre, visst, man kan ha dåliga dagar, men hallå, hela laget liksom? Det låter lite skumt. Södertälje hade en hel del oflyt och otur men vårat försvar var ju kasst rent ut sagt, de kunde ha gjort hur många mål som helst på de där chanserna. Backe ska ha mycket creds för ikväll, han gjorde en bra insats med snygga räddningar, speciellt den när han slängde sig och man såg att han verkligen offrade sig för laget, starkt gjort av vår käre Johan Backlund.

Det som har hänt har hänt och det går ju förstås inte att ändra på, vinst till SSK med 3-2, synd och skam. Det är helt rätt det Challe sa nu efter matchen:
Reporter: Vad ska ni träna på nu inför kommande match?
Challe: Ishockey!

För det var verkligen inte ishockey vi fick se av grabbarna idag, nya tag nu och dags för lite riktigt spel och lite mer vilja tack, det är viktiga matcher nu.

Bra med creds till dig idag Backe!

Fullt upp!

Det är verkligen otroligt stressigt med allt i skolan nu, känns inte som att jag har ork till någonting längre. Jag känner mig instängd och allt är helt fucked up på det stället nu, pluggmässigt i alla fall, mina klasskamrater är ju helt underbara så där finns det ingenting att klaga på. Om ni så visste hur mycket jag vill ha lov nu, bara en och en halv vecka kvar! men egentligen är det en och en halv vecka för mycket, pallar inte.

Det här ska göras och vara klart innan jul:
  • Franskaprov (tors)
  • Svenskainlämning av citat och analys från en bok. 39 jävla citat! ursäkta mitt språk. (fre)
  • Bodyn till min englishessay, utkast (fre)
  • Samhällsuppgift, skapa ett nytt samhälle. (tors, nästa vecka)
  • Skriva klart min träningsdagbok på datorn (klar så fort som möjligt, är redan sen med den)
Sen är det massa tills efter jul också, det är serious pain. Trots att det kanske inte låter så mycket så är det så, har aldrig känt mig såhär pressad tror jag, + att jag har varit sjuk fre, lör, sön så har inte haft orken till att plugga. Måste lära mig nåt som kallas stresshantering. Nog om skolarbeten och stress och skit.

Är fortfarande väldigt förkyld sen i helgen, det känns inte kul då jag inte kan träna. Var inte med på träningen igår pga. det och jag tänkte träna på ego idag men ångrade mig för jag vill vila upp mig tills imorgon så att jag kan vara med på gympan och träningen på kvällen. Igår pluggade jag istället hos min älskling och blev i princip klar med nk-fördjupningen som lämnades in idag, hade redovisning också, jag och mathilda och det gick väldigt bra.

I helgen har jag ju som sagt varit sjuk så det har bara varit lugnt för min del och mycket tid har jag spenderat i sängen, med och utan min älskling, men mest med också, vilket är lite synd för nu är han också sjuk stackarn.

Nu blir det hockey, tess ringde och milla är här så, kom igen nu Timrå IK!
Sen ska jag plugga franska och lite svenska, bajs på det.

Sista skoldagen för denna vecka

Det är det minsann, sista skoldagen den här veckan! imorgon är det studiedag så v iär lediga, wihoo. Jag ska plugga med tjejerna hos Elin men det är bättre än att sitta på skolan helt klart. Jag är trött idag, har haft franska och det gick faktiskt bättre än vanligt, men jag är fortfarande lika trött, haha. Ska ha historia nu och jag har ingen bok eller penna eller någonting med tanke på att jag inte har med mig nyckeln till mitt skåp, bajs på det. Den här dagen kommer bli dryg, har engelska och samhälle efter lunch och sedan ska jag jobba, drygt. Ska kanske till Stefan efter det, hoppas att jag orkar gå dit.

Igår var jag i skolan, hade KuL och idrott, idrotten var rolig men KuL-lektionen var rätt tråkig som vanligt. Åkte hem till mamma efter skolan och fikade och sov, tittade även på Mamma Mia, den var riktigt bra! Elin hade helt rätt. Åkte sedan och tränade vilket gick väldigt bra för en gångs skull, pluggade när jag kom hem och sedan somnade jag.

Ska fortsätta ha historia nu där lottning pågår!

Julkänslan är kommen

Jag var varken med på luciaträningen eller pluggade med Lollo efter skolan, istället så for jag ut till birsta och mötte min älskling. Vi gick runt och tittade och shoppade lite julklappar, jag köpte en och han köpte tre stycken. Snöväder blev det också under dagen och det var rätt mysigt att gå där ute i birsta med snön som föll ner på oss, men det tyckte inte Stefan minsann, han blev bara less. Vi tog bussen hem, jag till mig och han till sig.

Hemma väntade kebab på bordet, hur gott som helst. Efter maten blev jag lat och sa till Milla att jag inte orkade träna som vi skulle göra på kvällen, hon höll med mig. Istället för att träna började jag julstäda på mitt rum och slog även in julklappar till mysig julmusik, det kallar jag julkänsla. Jag älskar känslan av julen, alla förberedelser och sen själva julafton förstås, otroligt mysigt. Jag har fått julkänslan nu och det känns perfa, precis vad jag behöver nu de här 2 veckorna som är kvar i skolan innan lovet. Längtar till lovet som bara den nu, det ska bli så otroligt skönt och avslappnande. Julen kommer att firas hemma med massa störande folk, men det löser sig, kanske rymmer till Stefan mot kvällen, blir bra det. Jag älskar min chokladkalender och julkalendern har jag inte sett än, hm, ändring på det.


Milla kom till mig ikväll mitt i allt städande och plockande, intraskandes kom hon in i mitt bombnedslag till rum, stackars henne! Men hon är van så det är lurre. Vi har tittat på Mysteriet på greveholm med Theres, det är asbra! Jäklar anamma.

Milla ska sova här, vi ska sova nu.

Nattinatt!


Tisdag morgon

Hej och hå, idag är det tisdag och jag har haft franska från 08.15 till 09.35, okej, jag kom lite för sent men ändå. Det var dötrist och jag har panik för att vi har ett stort prov nästa vecka, det känns surt men det är bara till att plugga. Har religion nu i en kvart till, sedan är det lunch och sedan är det svenska och naturkunskap. Slutar 14.50 och då ska jag plugga lite franska med Lollo tror jag, om det inte blir luciaträning förstås. Sedan ska jag hem och hämta några bingolottos julkaledrar som jag ska sälja och sedan åker jag till mamma.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag ska i alla fall träna på eftermiddagen, lär väl bli massa OTH och pluggande, lite lugnt sådär. Så ser min dag ut, ganska skönt ändå, förutom allt plugg som tar kål på mig.

5 MÅNADER

Glömde berätta att det 1 December idag och det betyder att jag och Stefan har varit tillsammans i hela 5 månader, 5 helt underbara månader! Blir mer och mer förälskad i min prins för varje dag som går. Grattis till oss :)

080701, dagen då det blev vi <3



Måndag återigen

Det är drygt med måndagar, är alltid så trött och grinig, jag kan inte komma ihåg en måndag jag har varit glad på skolan och det är ju lite trist. Jag trodde att jag hade missat bussen imorse men sanningen var den att den var rejält försenad, hela 20 min 25 min försenad till och med, inte nådigt eller. Jag kom i alla fall till skolan, var ungefär 20 min sen.

Har haft historia b, hål, lunch och kultur och idéhistoria, nu väntar psykologi sen slutar jag. Ska hem och plugga franska, skriva träningsdagbok och sedan städa, undra hur jag ska hinna det med tanke på att jag har träning kl 7 och slutar vid 3 och är hemma vid 4 nästan. Får hålla tummarna att jag hinner och att det blir bra trots att det är kort tid.

Sitter i uppehållsrummet nu med Madde och pratar om lite viktiga saker, det är skönt att få prata av sig. Jag är hungrig, det var äcklig lunch så kunde inte äta så mycket, jag vill kunna äta nyttig och god mat... Har också väldigt ont i magen, men det kanske är för att jag är hungrig då.

Madde är bäst!


Tänkte bara säga...

en sak! att nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling, lite sent men det blir så ibland.

GODNATT!


RSS 2.0