Dessa dagars bravader

Kom på att jag kanske ska berätta för er vad jag har gjort nu under helgen!

I fredags var jag ju på bio som ni kanske har läst i tidigare inlägg, såg The happening och den var inte så bra tycker jag, eller vissa delar av den var okej, men inget jag rekommenderar att se. Den får endast 3/10 i betyg faktiskt. Mysigt var det iallafall och jag hade väldigt bra med sällskap !
Efter bion så följde jag med berre hem och var där ett tag tills jag vart tvungen att åka hem för jag mådde jätteilla.

I lördags var jag mest bara hemma, såg på film och var med min syster till stor del. Var också ute och gick en ganska lång bit mot kvällskvisten vilket var mycket mycket skönt. Det blev mer film med tess, vi såg The ruins vilken var väldigt bra faktiskt, och äcklig. Slutet var lite dåligt men jag ger den nog 7/10 iallafall och kan rekommendera er att se den, så se den! Kvällen fortsatte med nästa film, Rädda Willy 3, gillar dom filmerna så den var jättebra. Tess och jag gick ut ett tag runt 1 och skulle ta luft, så vi gick bort en bit och pratade lite med alex, en av hennes kompisar från dalarna. Sen kom berre och vi var ute och pratade litegrann och sedan sov han hos mig, mysigt.

Söndagen började med att jag och berre gick upp till mamma och släppte ut sherre och sedan gick vi en bit och han ringde en kompis som kom och hämtade han vid medborgarhuset. Jag gick hem och gjorde inte så mycket tills jag åkte och tränade på ego. Det blev bodypump och spinning för mig och madde, milla var med på pumpen också för första gången, det såg lite roligt ut, men det var ju trots allt första gången xD Det var jobbigt med två såna intensiva pass efter varandra så jag var helt slut sen. När jag kom hem åt jag en god och nyttig kycklingburgare från max och sedan hoppade jag in i duschen. Efter det bar det av till ljusta och basketplanen där sanna, milla och emelie satt och kollade på grabbarna när dem spelade. VI satt och pratade ett långt tag och hade lite trevligt, efter ett tag gick vi hem till emelie och kollade lite på fotbollen och sedan åkte vi ner till maland där milla och sanna badade. När de var klar åkte jag hem till mig frusen som bara den. Då blev det sängen kan jag lova.

Idag har jag varit med berre ett tag, vi myste på bara och somnade där ett tag tror jag också, var himla trött på dagen alltså, vilket han också var så det var ju skönt iallafall. Mot eftermiddagen skjutsade han hem mig och åkte själv in till stan. Jag bytte om och nördade dator ett tag och sedan åkte jag in till stan och mötte madde och vi gick till ego för en massamassa träning. Vi började med en timmes bodystep vilket var väldigt jobbigt och vi hade lite svårt för att hänga med men det tog ju iallafall och det är ju så det ska vara. Efter det passet väntade vi i en halvtimme på nästa pass som vi skulle gå på vilket var corepasset. Det kändes väldigt kort idag och varken madde eller jag var så förtjust i just det passet, gillar mer lördagspasset! men det tog ju iallafall det också, så jag säger bara: positivt! Då hade vi fått våran träning för dagen! Kan säga att jag är väldigt slut nu iallafall.

Så, nu vet ni vad jag har gjort :)


Lycklig som aldrig förr

Hejsan kära bloggläsare :)

Det känns som att det var någon dag sen jag skrev, och det var det också. Besviken? Nä, tänkte väl det! haha. Seriöst, förlåt! men det är sommar och då får man ju ta sådana smällar, bloggpauser alltså. Nu är jag tillbaka iallafall, efter 2 dagar, bra va?! Jag tycker det iallafall, för jag tycker nästan allt är bra nu, för nu är jag lycklig som aldrig förr som ni läste i rubriken.

Vad är anledningen till att jag är så himla lycklig då? Jo, jag har världens bästa vänner och har träffat den mest underbara killen som finns, familjen är helt okej just nu, eller ena familjen är det åtminstone, finns ju undantag. Jag mår iallafall väldigt bra och sitter här med ett stort leende på läpparna, det kan inte bli bättre. Eller jo det kan det ju, men jag behöver inget bättre för stunden.

Gatufesten närmar sig med stora steg och jag ser verkligen fram emot det, det kommer bli prima! Ska gå med bästaste matilda och det gör ju inte saken sämre, ABSOLUT INTE! det kan inte bli bättre än så helt enkelt, och då ljuger jag inte. Längtar tills på lördag då det är Håkan, men först är det ju också några andra bra och en hel del mingel och dansande kommer det ju också bli, det är ju det som är det roliga. Jag kan knappt bärga mig, nu får det ta och bli onsdag! för det är då det roliga tar sin början.

Imorgon ska jag med matilda till stan och träffa en kille, hoppas det går bra för din skull gumman :) men det tror jag nog att det kommer göra, för vem kan motstå henne?! ingen! så puss på det! madde skulle följa med hon också :) goflickan!

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa för nu ska jag se på film!
PUSS!

Soligt och härligt

Idag är det en sån här dag som man har längtat efter, iallafall jag. Då man bara kan ligga och steka i solen och läsa en bok eller något. Det är vad jag har gjort hela dagen! Vaknade typ kvart över 9 och då gjorde jag frukost och satt mig ute och åt. Bikinin åkte på och jag gick ut och la mig på en filt och somnade. Sov ungefär en timme, så jag har blivit lite röd på ryggen, inte det bästa att bränna sig men vad gör man. Var inne också med jämna mellanrum eftersom jag solade i ungefär 5 timmar sammanlagt, och jag smörjde även in mig efter min lilla sovincident.

Nu är det skönt då det börjar bli kväll, för det är inte för kallt och inte för varmt, helt lagomt liksom och jag stör mig inte på att det blåser heller för det är ganska skönt efter en hel dag i solen. Kvällen ska spenderas med berre, matilda, madde och stefan! Vi ska på bio och se The happening. Den verkar ganska bra faktiskt och även lite läskig, sånt gillas. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig...eller jo jag vet att jag ska ha leggings men jag vettefan vad jag ska ha för tunika eller klänning. Det är alltid ett stort problem det här med kläder, men jag hoppas att jag hittar något att ha på mig, det gör jag nog till slut.

Nu ska jag leta vidare efter kläder då!
Ha en riktigt trevlig kväll allihopa :)
PUSS!


A very special boy

*

Umeå får vänta

Nu har jag bestämt mig för att vänta med att åka till umeå till efter GF, det känns som att det är mycket jag vill göra här hemma nu, t.ex. vara med matilda och stefan, fast det är ju inte så mycket men det tar nog upp stor tid det och det vill jag ju inte gå miste om när dem är lediga och allt i helgen.

Det är inte ens säkert att mamma ska åka till umeå imorgon som det var sagt och jag får ändå inte plats i bilen och det är ju schyst, men jaja. Jag vill ändå åka dit själv så det är väl bättre att jag åker sen istället då. Jag saknar moster och dom jättemycket så jag vill ju verkligen åka dit, men det lär ju bli av bara för att det inte blir det nu så. Eller rättare sagt, det ska bli av! Tänker nog satsa på veckan efter GF, dvs. veckan innan jag börjar jobba, det blir perfa det.


Löprunda

Då har jag varit ute på min löprunda som jag skrev om i tidigare inlägg. Det var ganska jobbigt för att jag fick så hemskt ont i magen, vet inte vad det var men jag fick gå lite på grund av det. Sammanlagt sprang/gick jag nog 6.5-7 km, det är ganska bra ändå tycker jag själv, men det vore bättre om jag hade sprungit hela tiden. Men som sagt så fick jag så jäkla ont i magen så det gick bara inte, vill inte direkt plåga mig till döds.

Usch, när jag duschade alldeles nyss höll jag på svimma! jag hde jätteont i magen och helt plötsligt blev jag alldeles yr också och fick stå och hålla  i mig och till slut sätta mig på golvet för att jag höll på att ramla ihop. Det var ganska läskigt för att det blev helt suddigt för ögonen och jag kunde verkligen inte hålla mig på benen. Satt ett tag och sen kunde jag ställa mig upp normalt igen. Just nu ligger jag i sängen, känner mig fortfarande lite yr så jag ligger nog kvar här ett tag till.

Lite senare i eftermiddag ska jag på corepasset på ego också har jag bestämt. Min mage behöver jobba litegrann och sen är det ju kul att se resultat också. Träning är bra kul det!


En ny spännande dag

Ja, klockan har passerat 00.00, så nu är det inte mindre än torsdag, en ny dag alltså. Jag vet vad jag har framför mig, både jobbiga och helmysiga saker, ska ut och springa runt 8-tiden, sen ska jag göra nåt men jag vet inte vad tills berre vaknar för då ska jag vara med han ett tag...tror jag iallafall och sen ska han åka och jobba natt igen. Då åker jag och tränar på ego, ska gå på corepasset imorgon och eventuellt spinningen innan, det känns som att det behövs nu med tanke på att jag inte har tränat sen i söndags. Förvisso har jag varit ute och gått väldigt mycket så det får väl räknas det med!

Kanske ska berätta vad jag har gjort ikväll då.
Jo, jag har varit med min älskade vän Madeleine! vi har varit hemma hos mig och pratat och nördat dator. Vi hann även se lite av en film och åt popcorn och jordgubbar, haha. Mer har vi nog inte gjort, hon var ju tvungen att ta 23-bussen så egentligen hann hon inte vara här så länge. Vi pratade massa ikväll iallafall och det var skönt att äntligen få ur sig sakerna man har hållt inne, som sagt vi har ju inte varit med varann på länge. Hon berättade att hon och stefan ska gå på bio på fredag och då kom hon även på att jag och berre kunde hänga med. Det tyckte jag lät som en bra idé så...det blir nog bio på fredag, berre var ju på så det hoppas jag blir av iallafall.

Det blir nog inte så att jag åker till umeå innan GF trots allt för allt blev så struligt nu och berre är ju ledig precis dom dagarna jag tänkte vara borta så jag vill ju vara med han lite då. Då blir det bättre om jag åker veckan efter GF så kommer jag hem och börjar jobba direkt, haha. Men det får nog bli så, det låter rimligt.

Jag ska nog ta och sova nu eftersom jag ska upp tidigt för att springa! måste ju visa den hurtiga sidan ibland också, det var ett tag sen jag sprang, eller inte jättelängesen, men tillräckligt längesen för att jag ska behöva springa nu!

GODNATT OCH PUSS!






Onsdag

Hejsan allihopa :)

Just nu sitter jag hemma hos goberre, var med han igårkväll och sen så sov jag här så här sitter jag och väntar på att han ska bli klar i duschen. Men nu kommer han ju! Vi ska åka hem till mig snart får jag hoppas. Vi vaknade ganska sent idag, typ halv 1, eller han gjorde men jag var vaken tidigare.

Igårkväll var vi ute och gick och sen myste vi bara på som vanligt, såg på någon film också, Apocalypto tror jag den hette. Kollade inte hela tiden men jag har för mig att den var okej iallafall. Somnade runt 3 tror jag.

Ikväll ska jag vara med madde, vi ska kanske springa eller något sånt. Ska iallafall bli kul att vara med henne, det var ett tag sen nu.

Nu ska jag kila.
PUSS!

En halvtrevlig dag

Idag är det tisdag, men jag tror inte att någon har missat det...eller vissa har ju svårt för att hålla koll på dagarna när det är sommarlov, det är ju inte så lätt men jag har koll iallafall.

Idag vaknade jag kvart över 10 av min mobil som pep, jag fick sms. Det var berre som ville veta vad jag gjorde, och det var riktigt bra ändå eftersom jag inte vill sova länge på dagarna. Så jag gick upp och åt frukost sen gjorde jag mig klar och cyklade upp till mamma där jag tog hand om cardi litegrann, borstade han för att han hade lite tovor och så. Sen tog vi en långpromenad på en timme, väldigt skönt måste jag säga. Sedan kollade jag på tv och somnade även ett tag, den där promenaden tog på mig ;).

Åt glass gjorde jag också och efter det cyklade jag hem och åt och duschade. Nu väntar jag på att goberre ska höra av sig så att jag kan vara med han, längtar! Fast jag tyckte jag hörde ett pip förut, ska gå och kolla om det var min mobil!

PUSS!

En fantastisk vän

Det här inlägget är tillägnat en riktigt bra vän som jag tycker om väldigt mycket. Allt jag skriver är sanning så ni inte tror att jag skriver det bara för att, jag menar varje ord.

Glad är jag när jag är med dig, gladast av alla! Vi har inte umgåtts så mycket förut och jag förstår verkligen inte varför för det är så roligt att vara med dig. Man blir på bra humör och det är så det ska vara, ler du så ler jag med och skrattar du så gör jag det också. Du förstår mig på ett bra sätt och det är inte lätt för det mesta, jag känner att med dig kan jag verkligen prata om vad som helst och du ska veta att jag ställer upp och lyssnar när helst du vill och behöver det. Jag hoppas att det här är början på en lång vänskap för du är en vän som är guld värd och det vill jag att du ska förstå. Jag har tur som har en sån bra vän som dig, Matilda Burström <3


Umeå

Jag ska åka till Umeå på fredag, det blev bestämt typ nyss! Ska åka och hälsa på min moster och familj och även min mormor, det ska bli jättekul. Ser verkligen fram emot det för att jag har inte träffat dem på ett tag. Eller jag träffade ju moster och min kusin förra helgen men det var inte länge, jag vill ju umgås med dem litegrann. Sen har jag inte träffat Ronny och nicole på jättejättelänge, det är mosters man och dotter. Kommer ihåg när jag var där ofta förut när mamma bodde i vännäs, det var jättemysigt. I och för sig har dom flyttat men det var tydligen mycket finare och mysigare så det blir nog bra. Också kommer jag hem till gatufesten, det blir perfa det!
Jag längtar jättemycket nu!!!!!!!!!! bli fredag snart tack!

Sen uppstigning

Det vart det sannerligen idag, vaknade runt halv 9, eller jag halvsov fortfarande. Låg och smsade lite med berre och sedan somnade jag igen och sov till typ 12, det är inte klokt hur länge jag sover nuförtiden. Imorgon ska jag gå upp tidigt!

Jag har i princip ingenting att göra idag kom jag på förut när jag satt och åt, det känns som att det inte finns något alls att göra. Nu på sommarlovet har jag inte så mycket att göra, så är det bara. Jag längtar lite tills jag börjar jobba, för det var ganska kul ändå så det kommer jag inte att dö av direkt. Då kommer jag ha någonting att göra också, det skulle behövas. Jag skulle vilja bada idag, men vädret säger nog ifrån på den fronten tror jag, fast nu börjar solen spricka upp litegrann iallafall.

Jag funderar på om jag ska gå upp till mamma ett tag och hälsa på, kanske vara med Cardi ett tag eller nåt, eller bara vara där. Det skulle inte sitta fel för då har jag något att göra iallafall. Eller så sätter jag mig och läser boken som skulle vara återlämnad för ett bra tag sen kom jag på nu :o ojdå, haha. Men jag ska lämna in den så fort som möjligt! Ja, något av de alternativen blir det iallafall :)


Söndag?

Idag har det inte känts som söndag faktiskt! jag har börjat vänja mig vid att alla dagar är lördagar för mig nu så det förklarar ju saken ganska bra. Söndag har ju liksom alltid varit söndag=tråkdagen då man inte gör någonting, men jag tycker att jag har gjort en hel del idag faktiskt och inte är jag lika trött som jag brukar vara, men det är väl för att det inte är någon skola. Iallafall, jag har iallafall haft en trevlig dag. Ska berätta lite kort vad som har hänt.

Vaknade runt 12, eller nästan fram emot halv 1, och jag brukar inte sova länge men idag var det rejält skönt. Jag satt och nördade lite tills jag insåg att det var riktigt fint väder ute, så då gick jag ut till tess i solen och låg där i nån timme med henne och bara stekte, i och för sig var det en hel del moln i början, men varmt var det när solen gick ur dem. Jag var tvungen att hålla koll på tiden när jag låg där ute eftersom jag skulle på min vanliga söndagspump! har gått på det i flera veckor nu och jag älskar det passet, det är så himla kul för att instruktören är så jäkla bra, man blir så peppad liksom. Iallafall, jag åkte runt halv 4 och pumpen gick jättebra idag, tog i nåt så jävulskt! Kom hem efter kl 6 och då blev det mat direkt, grillat :D mums.

Efter maten tog jag en dusch och sedan kom milla och då hjälpte vi tess att göra en blogg och sedan kollade vi runt i massa töntiga bloggar. Skräckis med jordgubbar och grädde blev det sen. Vi såg på Fredag den 13:e del 2, den är ju fan int ett dugg läskig eller, vi satt mest och skrattade åt allt. Vi hade planerat att se på uppföljaren också, alltså 3:an men det blev inte av för milla vart tvungen att åka hem eftersom att hon åker till stockholm imorgonbitti med sin mor. Så vi sa adjö till henne för ett tag sen och jag har hunnit fika litegrann efter det också.

Snart är det godnatt för mig tror jag, och jag har ingen aning om vad jag ska göra imorgon. Det lär bli ett corepass på kvällen tror jag, får se hur det blir och hoppas att vädret blir bra så att man kan vara ute :)

PUSS!

Lördag

Idag är det en tråkig dag, det har spöregnat, åskat och blixtrat. Det kan inte bli bättre va? Nä, självklart inte, vi älskar ju skitväder! eller så inte. Men iallafall, jag blir trött av vädret, jag är faktiskt väldigt väldigt trött.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag vaknade upp hemma hos niklas runt 12 och gick in och väckte matilda och niklas, det gillades kanske inte, men man kan inte sova bort hela dagarna. Resten av tiden hos niklas gjordes inte mycket nytta. Försökte komma på ett sätt för mig och matilda att ta oss hem så då kom jag på att mamma kanske var i ljusta fortfarande. Så jag ringde henne och hon sa att hon kunde skjutsa oss men att hon skulle köra lite grejer till den nya lägenheten. Vi väntade ett tag, sen gick vi bort dit mamma skulle hämta upp oss och där satt vi och väntade ett tag tills hon kom och skjutsade oss.

När jag och matilda kom hem till mig så fick vi se en magsjuk tess ligga i soffan, så då var det bara för matilda att ta moppen hemåt, inte så kul att bli smittad av magsjuka inte. Jag åt mat och pratade med tess och efter det har jag inte hunnit med mycket mer idag, duschade för en liten stund sen och nu ligger jag bara i sängen och är jättetrött. Ska väl åka till berre sen också tror jag. Det blir nog en rätt lugn kväll för att jag orkar typ ingenting känns det som. Det känns som söndag :o bläää.

PUSS!

Gårdagskvällen/natten

Hejsan :)

Gårdagskvällen blev faktiskt väldigt lyckad trots att man i början trodde att det skulle gå åt pipsvängen. Först kom matilda till mig och lockade mitt hår, sen kom även berre och vi satt och pratade och lyssnade på musik och så. Efter en timme eller en och en halv så åkte jag och matilda med han till sörberge för att vi skulle gå till matildas mormor vilket vi gjorde, det gick finfint. När vi hade gått därifrån så kom vi på att det inte gick några bussar på midsommarafton så vi gick hem till berre och satt där och väntade på någonting. Niklas kom också efter en stund och jag och matilda försökte desperat få tag på någon skjuts till ljusta. Till slut fick vi skjuts av jockes mamma.

Fest var det hemma hos stefan bergdahl och det var faktiskt ganska mycket folk där och det var riktigt trevligt! mycket roligt folk var det. Vid ungefär halv 2 kom berre och niklas dit också, men då hade det blivit ganska dött så vi drog därifrån, jag, berre, matilda och niklas. Vi började gå och sedan kom någon kompis till grabbarna och plockade upp oss. Vi åkte till max och killarna åt medans jag och matilda satt och tittade på, haha. När vi var klar där åkte vi hem till niklas och där började vi se på filmen The Hooligans men alla somnade i princip så då var det dags att sova. Vi somnade 5 kanske och sov till 12-tiden.

Det var våran midsommarkväll/natt det! hade mycket skoj :) hoppas att alla andra också hade roligt :)
Bilder kommer så fort jag lagt in dom!


Midsommarafton

Det är vad det  är idag ja, men det känns verkligen inte som det. Är det inte den här dagen som ska vara solig och man ska dansa runt midsommarstången och vara glad? Jo, det är det ju, men inte är det så. Vädret är ju inte direkt bra om man säger så och jag känner mig inte peppad för någonting. Ikväll lär det ju bli att man är här hemma eftersom jag är ensam hemma, ganska skönt. Men jag vill ändå dra ut någonstans. Egentligen var det ju meningen att olle och berre skulle vara här och fira med mig och matilda, men det sprack ju igårkväll när olle sa att han skulle till söråker, den jäkeln! Så jag och matilda ska väl försöka hitta på någonting, vet inte om berre ska vara med, vet ingenting nu längre! Jag ska väl hålla humöret uppe ändå för att det känns som att kvällen kommer sluta lyckat ändå på något vis, det löser jag och matilda. Bara det inte blir spöregn och åska och skit för då blir det ju en innekväll.

Idag vaknade jag iallafall runt halv 11 tiden och då åt jag frukost och sådär. Sen cyklade jag upp till mamma och tog en promenad med Cardi :) han är inte så lydig än men det ska jag se till att ändra på. Han stannade iallafall på kommando och det är ju en början, det där med vacker tass gick inte så bra, vi får jobba på det han och jag. Jag kommer nog åka till mamma ganska ofta  för att hjälpa till lite med honom och det känns kul.
Snart ska jag hoppa in i duschen, det ska bli skönt. Gud så jag har längtat efter det nu, haha. Just det, jag var ju hos berre igårkväll och vi hade det jättemysigt som vanligt :) den här gången kollade vi också på nån otroligt rolig film, dock kommer jag inte ihåg vad den heter, ska kolla upp det och tipsa er :) mitt i natten var vi även uppe och åt toast, haha.  Jag var iallafall där till 4 på natten kanske, och då var han så snäll och skjutsade hem mig, stackarn! Jag vill också ha körkort!!!!!! då skulle det inte bli så, för batteriet i moppen är urladdat tydligen och det finns inge bensin i den också har jag inge pengar så det är inte så lätt att ta sig fram på den oturligt nog. Men ja, iallafall så vart det en lyckad kväll med mysisen :)

Nu blir det duschen! :)
Ha så kul ikväll allihopa, det ska jag också försöka ha :)

Filmtips

Måste tipsa om en film som jag såg på idag med berre! Benchwarmers heter den och jag kan lova er att det är en sjuhelsikes rolig film, man skrattar typ hela tiden. Jag och berre satt och skrattade nonstop tror jag, och då är den rolig, haha. Den är ju från 2006 så många har säkert redan sett den, men för er som inte har det så är det ett bra val om man gillar riktigt sjuka och roliga komedier! Den här filmen fick en verkligen på bra humör och det kom några tårar i ögonen där också, inte för att det var sorgligt utan bara roligt.

Den handlar om 2 töntar som ska lära sig att spela baseball, en kille som har en gömd talang hjälper dem och de möter massa som är bra och vinner. Tänker inte berätta hur den slutar förstås, det får ni ta reda på själv :)
Av mig får den iallafall 9/10 i betyg!


Onsdag

Hejsan allihopa :)
Tråkig rubrik men det får duga för den här gången!

Imorse kom ulli nerrusande och i princip smällde upp min dörr och sedan påstod hon att jag hade lovat tess att ta min moppe imorse trots att hon inte har moppekörkort. Men grejen var att jag inte hade lovat utan jag hade inte sagt någonting och trodde inte ens att det skulle bli så. Så hon sa att jag vart tvungen att skjutsa henne till jobbet, så det var bara att kliva upp och skjutsa henne bort till sörberge skola, måste tillägga att klockan var halv 8! Jag vart ju tvungen så, fanns inte så mycket annat jag kunde göra.

När jag kom hem kunde jag inte somna om så då kollade jag lite på tv och sedan gjorde jag mig klar och åkte och tränade från ungefär kvart i 10 till halv 12. Körde både lite kondition och styrka, och det blev mest ben och armar! det behövdes. När jag var klar åkte jag hem och duschade, sen bestämdes det att jag skulle åka till berre så han kom och hämtade mig och sedan var vi hemma hos han och kollade på film och hade det mysigt tills jag vart tvungen att åka hem för att matilda skulle komma till mig.

Det var verkligen timing för precis när jag skulle gå in genom dörren kom hon där på moppen, gojänta! vi väntade på bussen som vi skulle ta till skönsberg. När vi väl kom till skönsberg gick vi då till karina som det var planerat, men det tog ett bra tag innan vi hittade dit hon bor. Där umgicks vi och jag och matilda sprang runt och åt våran "nyttiga" middag som bestog av choklad, kakor, popcorn och dricka! haha :D klockrent. Vi kollade också på fotbollen och tyvär så förlorade sverige och åkte därmed ut. Jag måste säga att de verkligen spelade kasst! Matilda och jag åkte hem i mitten av andra halvlek för vi var tvungna att ta 22.15bussen.

Lite bilder från kvällen:
















En solig tisdag

För en gångs skull har det varit fint väder! jag blir så glad när det bara spricker upp och man inte ser moln på flera mils avstånd! i början av dan var det faktiskt en hel del moln och det kändes som att de skulle fortsätta ligga över stackars lilla timrå, men så blev ju förstås inte fallet. Alla moln försvann och hela himlen blev helt blå. Tror ni inte att jag tog på mig bikinin och tog med mig filten och datorn ut i solen då? Klart att jag gjorde! Där låg jag och poppade musik och solade, det kan väl inte bli bättre. Jag har iallafall legat ute mest hela dagen faktiskt, och väntat på att berre skulle höra av sig, men så blev ju inte fallet på ett tag utan 10 över 2 fick jag svar. Fick åka och hämta tess på sörbergeskolan och sen åkte vi hem. Berre kom och var här en liten stund, vi satt bara ute i solen och pratade och stekte.

Han var inte kvar länge utan åkte efter en timme kanske, men det var ju kul så länge det varade! När han hade åkt gick jag och tess in och åt mat, sedan kom matilda hit och vi har bara suttit och pratat och nördat dator, men det var riktigt trevligt det med! Vi åt glass förut, och nu har jag tryckt i mig 2 bullar :D haha, så imorgon blir det träning! tror det blir core och nåt mer. Matilda åkte hem för bara en kvart sen ungefär så nu sitter jag här och gör mest ingenting, min mobil tutar hela tiden och det gillas :D Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, igen! och gå och lägga mig tidigt så jag orkar träna imorgonbitti :)

Steker ute i solen


Datorn var ju med också ;)


Min vän sol !



Sötberre :)


mys på högnivå

Igårkväll hade jag jättemysigt, så ni vet :D och inatt också då. Kom hem när klockan började närma sig fem och jag skulle upp kl 6! är hur trött som helst idag, men det var lätt värt det.

I don't know what you do but you do it well, i'm under your spell *

skönt med sommarlov

Ursäkta mig för dålig uppdatering, har haft så mycket annat roligt att göra. Inte för att det inte är kul att skriva blogg, men i det här fallet fanns det mycket annat roligt som jag har prioriterat högre :) men nu blir det ett väldigt långt inlägg kan jag försäkra er om!

Jag har haft en underbar start på sommarlovet kan jag säga. Har varit väldigt mycket med gomatilda och det har varit hur kul som helst! tycker om henne så mycket <3

I torsdags kom matilda till mig och vi gjorde oss klar för att åka in till stan, men det blev inte så att vi åkte till stan först! vi åkte hem till min mamma för att min moster, min älsklingskusin tommie och vovven som vi ska få var där, det var väldigt roligt att träffa dem. Vi var där ett tag och sedan tog vi bussen in till stan. På bussen träffade vi många kända ansikten och hade askul, haha. När vi kom in till stan träffade vi bea och hon följde med oss till granloholm där vi fixade lite grejer. Sedan åkte vi in till stan och gick runt och kikade och träffade massa folk. Det var inte kul alls nere vid ån i princip så där var vi inte så mycket, vi var mest uppe vid stadshuset och hade kul med massa studenter! :D Vi var där uppe i flera timmar tror jag tills vi bestämde oss för att följa med hem till niklas i ljusta, det var jag, matilda, berre, olle och danne som följde med, och när vi hade varit där ett tag kom det även lite mer folk. Det var iallafall hur kul som helst måste jag säga!

Sov där iallafall och på fredag morgon var vi kvar ett tag sen åkte vi därifrån, olles kompis skjutsade, väldigt snällt, också åkte ju förstås olle och berre också, vi åkte till max för att grabbarna skulle äta och sedan fick vi skjuts hem. Jag gjorde inte så mycket när jag kom hem, men senare mot eftermiddagen gjorde jag mig klar för att åka till helena och fira henne. Jag åkte ner till stan och mötte madde, elin och lollo, vi tog bussen till helena och där åt vi och hade massa skoj. Senare mot kvällen gick vi ner mot stan sjungandes, haha! jag träffade berre, niklas och andré, och när dom hade åkt blev jag less och ville hem så jag fick skjuts av lollos mamma hem, väldigt snällt!

Igår jobbade jag med laget på corvetterallyt! jag, pappa, bea och nattis stog i matfors och tog emot bilarna där och ställde våran fråga. Det var jättemycket snygga bilar som jag har blivit helt tokig i! haha. Det var iallafall jättekul och de som körde bilarna var trevliga så det gjorde bara saken bättre. Vid 3 åkte vi hem och jag gjorde inte mkt alls, försökte sova lite men det gick inte så bra. Bestämde att matilda skulle komma och titta på fotboll med mig iallafall så det gjorde hon. Matchen var spännande i början, men jag var så jäkla trött så jag somnade i slutet av matchen, hann ju förstås se det vinnande målet av spanien och det kändes så jäkla tungt när det var en minut kvar av matchen, usch, så jäkla dåligt svenskt försvar. Jaja, nog om det, de förlorade.
Vi bestämde med berre att vi skulle åka med han, niklas och andré till ljusdal på cruising. Ljusdal som ligger 15 mil härifrån. Så efter en stund kom dom och hämtade oss och vi åkte ut på alnö. Sedan började resan mot ljusdal, hade faktiskt jäkligt kul under den resan! fest i baksätet! hahaha. Mest kul var det ju i ljusdal, en riktig jävla upplevelse! vi såg ett fyllo sova på en bänk, en hora som sprang runt barfota med en klänning som gick till nedanför magen kanske, poliser på cyklar, dansande punkare och jaa, massa fulla människor, praktiskt taget hela byhålan var full! som sagt...vilken upplevelse det var! Det blev ganska sent så vi började åka hem, alla var nog väldigt trötta förutom andré som satt och snackade i princip hela tiden :s. Kom iallafall hem runt halv 3 och då dök jag ner i sängen nästan på en gång.

Idag vaknade jag kl 12 och satt med tess och åt frukost. Städat har jag gjort här nere med tess för att det behövdes! Nu ska jag åka och träna! måste hinna till pumpen och jag ska ta moppen så jag måste kila nu!

Jag älskar sommarlov! och du är söt :D mihi

PUSS!


Ljustadalen blir bara värre

Har nyss varit på jimmys och ninas skolavslutning, de var duktiga när de stod där och sjöng, fast inte för att jimmy gjorde det, men han såg bra ut där uppe. Annars var skolavslutningen bara skit, man visste precis vad som skulle sägas. Rektor björn melander kan ju hänga sig, han är inte en bra rektor eller, han skulle hålla tal stod det och han pratade i kanske 3 min, i och för sig så är han verkligen INTE bra på att prata heller så det var väl kanske bra. Men att skriva att han skulle hålla tal var ju helt fel. Prästen trodde att hon var rolig och smart, men hon snackade bara en massa skit enligt mig. Min lillasyster skulle få sjunga solo, men tror ni att hon fick det när det väl gällde då?! Nej, hon fick förstås inte det. Hon hade sett fram emot det och tränat jättemycket och sedan får hon inte, det är helt sjukt vad dom är elaka på den där skolan.
Ljusta har blivit helt konstigt sen vi gick ut, jag vet inte riktigt vad som har hänt. Eller jo, alla småungar tror ju att dom är någonting och förstör så mycket som det bara går, fattar liksom inte varför. Allt dåligt händer i ljusta, + att barnen inte ens får äta sig mätt på skolan, de får äta jättelite. Har hur mycket klagomål som helst på ljustadalen och ljustadalens skola. Fan att det skulle bli sådär, helt sjukt.


Ljustadalens skitskola och Rektor Björn Melander.

Ikväll blir det iallafall inge fotboll med milla så jag vet inte alls vad jag ska göra, jag vill göra någonting men alla verkar vara så upptagen. Också är det skitväder så man kan inte vara ute heller vilket suger. Det lär väl bli en hemmakväll, men det vill jag inte! jag vill ut någonstans och ha kul. Jaja, man kan ju alltid hoppas att någon nappar.


Jag har ju sommarlov!

Ja, det har jag ju, men det känns inte som det tack vare vädret. Men jag behöver ju inte vara i skolan så det är ju ett tecken på sommarlov :D fast i och för sig så var jag där ett tag förut för att lämna in medicinboken och databoken, men det var bara på en kvart så, nu är jag fri.

Idag har jag som sagt haft betygssamtal medans madde var här borta och klippte sig. När hon kom tillbaka åkte vi då in till stan, träffade gomatilda på bussen, jag skulle till skolan och madde skulle på mattes student. Jag åkte hem till mamma istället för hem och satt med emelie på bussen. Hemma hos mamma gjorde jag inte så mycket, satt och pratade och fick veta att mamma ska skaffa hund, eller mest som fodervärd då, men det kommer att bli bra för vi har ju haft honom förut, lille baccardi snackar jag om, det är min mosters hund, men hon vill inte ha kvar den just nu. Det kommer bli jättebra, jag ska träna han och sådär. Fick iallafall skjuts av mamma hem också fick jag bensin av henne också, fulltank! det var snällt det, tack mamma :)

Lite senare ska jag på skolavslutning, för jimmy och nina, mina småsyskon! sen ska jag nog följa med milla och kolla på fotboll, hennes pojkvän som spelar :) men det blir bara av om det inte spöregnar! USCH! jag hatar regn!


Medicinkursen

Nu har jag haft mitt betygssamtal och det gick väl sådär, var lite svårt att svara på hennes frågor för dom var inte de lättaste. Men jag svarade så gott jag kunde och jag fick ett G. Tyckte att jag var värd mer men tydligen inte, hon kollade inte på proven jag har gjort utan bara insändningsuppgifterna och det här samtalet och då har jag vägt mellan g och vg så det blev g till slut, jag sa att det kändes bra, även fast det inte gör det, men jaja, jag har klarat kursen iallafall, det är det viktigaste. Distans har ju verkligen inte varit det lättaste heller.

Dåligt av mig

Nu har det varit dåligt med bloggskrivande för mig ett tag, men jag kan ju säga att jag har haft mycket annat för mig. Ska väl ta lite sammanfattande vad jag har gjort under de senaste dagarna.

  • Lördag: Tränade, var med matilda och många fler på hamsta till halv 5.
  • Söndag: Badade på lilla bandsjön, tränade.
  • Måndag: Skola, spelade fotboll och brännboll Sp mot Nv och Nv vann båda. På kvällen hade jag ont i huvudet och var med bea och kollade på film och pratade oså.
  • Tisdag (igår): Skola, betygssamtal och skolavslutning :D. På kvällen var jag med madde, linn och helena och massa folk från Nv hemma hos matilda i fagervik, det var så jäkla kul, måste göras om. Vi såg på fotboll, spelade fotboll, pratade en massa osv. Verkligen jättekul hade jag. Madde och jag tog en lååååång promenad hem och sen somnade vi så fort som möjligt när vi kom hem.
Så, det var mina dagar det, lite kort sådär. Berättar mer om denna dag senare för nu ska jag ringa till min exlärare i medicin och ha betygssamtal, wish me luck :)

PUSS!

Bravader

Jag känner mig dålig på att blogga nu, men det kan ju bero på att det är så fint väder på dagarna så man inte orkar sitta vid datorn och blogga (?) det är bättre att vara ute och bättra på brännan, man måste ju passa på nu ute i den tropiska hettan. Det är ju lite tärt när jag har fått plugga järnet 5 dagar i rad nu, har suttit och skrivit mest varje dag, både på skolan och hemma. Pappa sa att han var stolt över mig :o det var något nytt. Nä, men jag känner mig faktiskt ganska duktig nu, får se om det ger något bra resultat.

Torsdagkväll satt jag och skrev insändningsuppgiften, madde hjälpte mig lite med det sista också. Sedan tog vi ett dopp i min pool, en liten pool alltså, fast inte en jätteliten bäbispool iallafall, men det var skönt. Felix och jimmy badade också med oss och vi hade stänkarkrig, vad gör man inte för sina småbröder? haha. Efter att vi hade badat gick vi och bytte om och sedan tog vi en långpromenad, mötte sanna vid kyrkan ungefär så vi stod och pratade med henne ett tag. När vi kom hem var vi så trötta så vi slocknade bara efter ett litet tag.

Imorse... eller igårmorse var det meningen att vi skulle springa, men tror ni att det blev av eller? NEJ, det blev det inte. Min alarmklocka på mobilen hördes inte så vi sov mycket längre än vi skulle och då blev det så varmt ute så vi inte kunde springa. Jag ska nog inte springa, det är ett tecken på det, har fått förhinder nu i flera dagar. Jaja, får ta det på söndadg kanske. Annars idag (igår) har vi varit på stan eftersom det var sveriges nationaldag, vi satt och solade och stefan kom och satte sig med oss ett tag, sedan gick jag och madde och letade efter bikinis men hittade inga, inte jag iallafall. Sedan såg vi på ola, eller jag gjorde, madde gick och mötte stefan igen. Efter typ en timme åkte vi hem,  men innan var jag och köpte en gul tee, mycket enkel och skön, har en vit och jag älskar den så jag ville ha en annan färg. Jag köpte även en bodylotion och en deo, shea oil från LDB, så jäkla gott doftar den! Ja, vi åkte hem och jag började med mitt prov i medicinkursen, det tog ungefär 3 timmar med kanske 20 min mat därimellan också. Jag kände att det gick ganska bra så jag hoppas att det gick vägen. Hoppas läraren inte ringer till mig :o Jaja, då får jag visa vad jag kan. När jag hade gjort klart provet visste vi inte vad vi skulle göra så vi tog en tur med moppen, åkte bort till ljusta men där var det dött så vi åkte hem igen och poppade popcorn och såg på halloween 2, haha, dåligt gammal film. Jag skjutsade hem madde och nu ligger jag i sängen beredd på att somna.

Idag på morgonen blir det träning på ego för en gångs skull, det var precis en vecka sen jag var där, har inte kunnat träna för allt plugg! men nu ska jag komma igång på allvar igen för nu börjar det märkas rejält på kroppen, men jaja. Ska iallafall på spinningen klockan 10 och corepasset halv 11, efter det blir det nog lite löpning och styrka. Sen ska jag gå och sola en sväng och sen åka hem. Senare idag ska jag vara med matilda burström, vet inte vad vi ska göra men något kul kommer vi nog på, mihi :D

Men nu ska jag sova, hoppas alla har haft en bra dag! imorgon kommer det in bilder, tog faktiskt några på torsdagskvällen :)

PUSS!

Här kommer den igen!

Förstår om ni är less på min lista nu, men här kommer den igen:D för nu har jag varit duktig:D det sa pappa och madde !:D

  • Sagan i svenska, inlämningsdag tor 5/6
  • Krönika om sojabönor i samhällskunskap, inlämningsdag ons 4/6
  • Fördjupningsuppgift i religion (film och broschyr, filmen klar), inlämningsdag ons 4/6
  • En extra fördjupningsuppgift i religion (för att möjligen kunna nå mvg), inlämningsdag ons 4/6
  • Rest i historia, Upplysningsfrågor
  • Rest i historia, Breven hem
  • Insändningsuppgift i medicinkursen, inlämningsdag fre 6/6
  • Slutprov i medicinkursen, fre 6/6, jag fruktar detta!!!!!!!!!!!!!!

I väntan på min vän

Ja, nu väntar jag på att madde ska komma till mig. Det blir nog inte så att vi springer ikväll, vi tänkte göra det imorgonbitti istället :) ikväll tänkte vi bada, så fort jag har blivit klar med min insändningsuppgift, men det är inte så svårt. Det jag blir så irriterad på är att min lärare i medicinkursen hade skrivit ut att jag skulle ha deadline för min insändningsuppgift samma dag som jag skulle göra provet vilket är imorgon! men nu har hon varit inne och ändrat idag och satt deadline för insändningsuppgiften idag, så här sitter jag och skriver för fulla muggar så jag kan bli klar någon gång. Jag vill ju kunna göra någonting denna otroligt härliga och varma kväll, + att man är ledig så då vill jag verkligen göra någonting! men jag är snart klar!

Jag och madde ska iallafall ta ett dopp sen på lilla bandsjön tror jag, det kan bli jätteskönt för jag är alldeles varm hela jag. Hon ska även sova här så det blir prima det. Lär ju dra in till stan imorgon på dagen tror jag. Sedan på eftermiddagen måste jag göra prov, inte så kul, men det är ju slutprovet och sista dagen för kursen så! jag hoppas att det kan gå bra :).

Hoppas att ni har det trevligt ikväll allihopa. Ikväll ska jag ta kort så imorgon kan ni vänta er lite på bloggen, känns som att det var ett tag sen :)

PUSS!

Närmare slutet

Har jobbat flitigt nu...i 10 min när lollo hjälpte mig att göra upplysningsfrågorna :) ni blir inte av med min lista :D

  • Sagan i svenska, inlämningsdag tor 5/6
  • Krönika om sojabönor i samhällskunskap, inlämningsdag ons 4/6
  • Fördjupningsuppgift i religion (film och broschyr, filmen klar), inlämningsdag ons 4/6
  • En extra fördjupningsuppgift i religion (för att möjligen kunna nå mvg), inlämningsdag ons 4/6
  • Rest i historia, Upplysningsfrågor
  • Rest i historia, Breven hem
  • Insändningsuppgift i medicinkursen, inlämningsdag fre 6/6
  • Slutprov i medicinkursen, fre 6/6

varmt och skönt

Hejsan allihopa :)

Hur mår ni en härlig dag som denna? vädret kan liksom inte bli bättre, varmt och skönt ute, perfekt för solning :D
Dagen började med att jag gick upp, skulle egentligen ut och springa tidigt imorse men det blev inte av för att jag ansåg att det var för varmt så nu ska jag springa ikväll med min babe mäddie istället. Ja, jag åt iallafall en macka och ett äpple ute i solen och sedan letade jag kläder i typ 10 år. Även att det kom in en fågel också, den satte sig i fönstret och trodde på fullaste allvar att den kunde komma igenom fönstret så den satt där och gick in i fönstret flera gånger. Jag gick ner till tess och sa att det var en fågel inne, då gick vi upp och letade efter den för att morgan (katten) hade jagat bort den, också hade han små fjädrar i ansiktet. Tess kollade under ett element och där satt den och hon blev asrädd, sen flög den ut :) det var kul det!

Jag, mathilda, madde och lollo var nere vid ån förut och solade och åt macka, eller jag och madde gjorde det iallafall, matte och lollo åt donkenfetmat. Det var  iallafall asmysigt och brännan blir bättre och bättre, speciellt i ansiktet, har så lätt för att bli brun där. Har svårare att bli brun på benen och magen, men jag ska sola lite solarium på lördag så då blir det nog lite bättre, som sagt skolavslutningen och sommarlovet närmar sig med stora steg.

Nu är jag på skolan och vet inte riktigt vad för slags lektion jag har, men jag har ju lämnat in sagan så jag har inte så mycket att göra. Ska nog göra någon restuppgift i historia men lollo skulle hjälpa mig, fast först måste hon gå igenom sin saga :) så jag väntar så snällt.

Ikväll ska jag som sagt ut och springa, och jag ska även göra något som jag ALDRIG brukar göra, plugga alltså, det är väl ovanligt? nej, skulle inte tro det. Det är ju i princip det enda man gör nu förtiden tråkigt men sant. Idag är det sista skoldagen så det är snart slut, vilket betyder att jag inte har mycket alls kvar nu! jag känner mig lite smålättad. Sommarlov på tisdag, kung det.

PUSS!

sannapanna

Nu ska jag till sanna, tänkte egentligen springa ikväll, men jag vill hellre vara med sanna så jag springer imorgonbitti innan jag åker till skolan istället, det blir jättebra! :D

PUSSHEJ!

bördan minskar ännu mer

Jag är så glad, är klar med sagan nu som blev 6 sidor och den fick högst vara 7 :) det blir mindre och mindre nu. Ska börja göra insändningsuppgiften i medicinkursen idag och skriva klart den imorgon, sen gör jag provet på fredag och gör restuppgifterna på söndag, värsta planeringen xD Uttjatad lista och inte så intressant för er men jag måste hålla koll på grejerna !

  • Sagan i svenska, inlämningsdag tor 5/6
  • Krönika om sojabönor i samhällskunskap, inlämningsdag ons 4/6
  • Fördjupningsuppgift i religion (film och broschyr, filmen klar), inlämningsdag ons 4/6
  • En extra fördjupningsuppgift i religion (för att möjligen kunna nå mvg), inlämningsdag ons 4/6
  • Rest i historia, Breven hem
  • Rest i historia, 2 upplysningsfrågor
  • Insändningsuppgift i medicinkursen, inlämningsdag fre 6/6
  • Slutprov i medicinkursen, fre 6/6

onsdag kan bli en bra dag

Godmorgon allihopa :)

Sitter i klassrummet just nu och har precis haft religion, vi visade våran film och lämnade in broschyren om Jehovas och sedan lämnade jag även in min uppsats. En stor börda har lättat från mitt hjärta, skööönt! nu är det mest bara sagan kvar som ska vara klar tills imorgon men det hinner jag, för jag har sån bra fantasi, har redan skrivit 2½ sida så :) den får högst vara 7 sidor och när man väl har kommit in i skrivandet så går det som smort.

Snart har vi engelska eller samhälle, nåt av dom. Jag vet inte vad vi ska göra för att vi är redan klar med allt i dom kurserna, har ju skickat in det sista i samhälle alldeles nyss, krönikan, så nu är det ingenting kvar, hoppas jag.

Ska gå och leta reda på fredrik, min gympalärare för att få intyg om HLR så jag klarar medicinkursen.
Det här kan bli en bra och härlig dag! ha så trevligt allihopa :)

PUSS!

Det går framåt!

Nu är jag klar med min uppsats, den blev hela 5 sidor, kunde ha blivit längre men jag orkade inte skriva något mer. Så nu ser det ut såhär på min planering:

  • Sagan i svenska, inlämningsdag tor 5/6
  • Krönika om sojabönor i samhällskunskap, inlämningsdag ons 4/6
  • Fördjupningsuppgift i religion (film och broschyr, filmen klar), inlämningsdag ons 4/6
  • En extra fördjupningsuppgift i religion (för att möjligen kunna nå mvg), inlämningsdag ons 4/6
  • Rest i historia, Breven hem
  • Rest i historia, 2 upplysningsfrågor
  • Insändningsuppgift i medicinkursen, inlämningsdag fre 6/6
  • Slutprov i medicinkursen, fre 6/6
Tjatig jag känner mig, men det här är typ mitt liv nu! usch :s nu är det bara att sätta igång och fortsätta skriva på sagan om Björnen Bengt och hans vänner i Humbelskogen.
BYE!

Det här är jobbigt!

Jag orkar snart inge mer, min hjärna hyperventilerar för det här var ju jobbigt! har suttit och arbetat på min uppsats i 3-4 timmar nu, och jag är snart uppe i 4 sidor! undra om jag behöver skriva så mycket mer, men jag vill ju att det ska bli bra. Fast jag måste ju skriva på min saga också så snart ska jag nog ta och runda av. Hoppas att det kommer att gå vägen det här, då blir jag lycklig i hjärtat :) religion är bra kul ändå när man får tänka efter och uttrycka sig själv i ord.
Nu ska jag bli klar! har inte mycket kvar!

listan blir kortare men ändå inte

Såhär ser det ut just nu, håller på att jobba på min mvg-uppsats i religion nu!

  • Sagan i svenska, inlämningsdag tor 5/6
  • Krönika om sojabönor i samhällskunskap, inlämningsdag ons 4/6
  • Fördjupningsuppgift i religion (film och broschyr, filmen klar), inlämningsdag ons 4/6
  • En extra fördjupningsuppgift i religion (för att möjligen kunna nå mvg), inlämningsdag ons 4/6
  • Rest i historia, Breven hem
  • Rest i historia, 2 upplysningsfrågor
  • Insändningsuppgift i medicinkursen, inlämningsdag fre 6/6
  • Slutprov i medicinkursen, fre 6/6

tisdag, en pluggdag

Hejsan hoppsan :)

Idag har jag varit i skolan från 08.15 till typ 3. Hade först matte då jag fick reda på vad jag fick på nationella, ett stadigt G, den ni! haha. Fick också reda på mitt betyg i matte vilket inte var väntat, betyget alltså, har G som jag alltid haft, kommer nog inge högre än så, ska försöka komma upp på vgnivå i matte B i 2an. Efter matten hade vi historia, då fick vi jobba med religionsuppgifterna som ska vara inne imorgon, jag satt och gjorde två så det var starkt av mig, har ju både om Jehovas vittnen och Scientologin. Efter den lektionen blev det lunch och sedan estet. Vi skrev utvärdering och sedan skrev vi klart våran sång om lärarna, den vart superbra! moahahaha. Slutade sen, fast jag, madde och lollo satt kvar och gjorde klart broschyren om Jehovas vittnen, imorgon ska även filmen visas upp, kommer bli kung det men ändå lite pinsamt. Madde och jag gjorde klart den helt för att lollo vart tvungen att åka hem till emil. Sedan gick jag på stan och köpte present till mamma som fyller år idag, (GRATTIS MAMMA PÅ 41årsdagen:D) sen åkte jag hem hit till mamma och åt tårta.

Nu sitter jag bara här och tänker på min lilla sanna! fattar inte hur det kunde hända. Om du läser det här så ska du veta att jag ställer upp för dig, det hoppas jag att du redan vet, och du är en av mina bästa kompisar och jag gillar inte att det här skulle hända just dig <3 jag älskar dig sanna wahlroos.

Dansuppvisning för ungefär 2 år sen !:D


Kom på en sak, jag måste plugga nu som vanligt! ska skriva klart min dumma uppsats om scientologin som ska vara inlämnad imorgon, + att det är en fördjupning som MÅSTE vara bra för att jag ska kunna få mvg i betyg. PUSS PÅ DET!

ännu en härlig dag

Jag hoppas verkligen att det här fina vädret håller i sig ett tag nu, helst hela sommaren! det skulle vara perfa. Har ju inte blivit så mycket stekande idag men har ändå varit ute mycket t.ex. på gympan då det var jättejobbigt pga värmen så fick man ändå bättra lite på brännan, vilket alltid känns bra.

Jag kanske ska berätta lite om min dag trots att det inte är något speciellt med det. Sammanfattar lite kort.

Vaknade lite innan 8, åkte till skolan vid 9, dampade på min dator, fick låna en ny DELL dessutom och gul, haha. Åt lunch, hade gympa vilket var brännboll och fotboll, ramlade och skrapade upp knät och handen på fotbollen vilket inte var så skönt men jag fortsatte att spela ändå, gick till skolan och lämnade in min dator och väntade på att få en laddare av Gunlög och sedan åkte jag hem minsann. Jag hade planerat att plugga jättemycket idag, men jag har verkligen varit jättetrött så jag har inte fått så mycket gjort. Var med Bea förut, vi åt glass och satt och pratade på altanen, sedan gick vi på en promenad upp till timrå och sedan tillbaka, det var skönt.

Nu håller jag på att skriva på min uppsats om scientologin, jag kan säga att det är inte lätt, men jag kämpar på, den ska ju vara inne på onsdag :o usch. Har så mycket i skolan nu så det är inte klokt, jag längtar verkligen tills det är slut och hoppas att allt slit är värt nåt. Det är ju inte långt kvar så det är bara att ligga i då.

Förut fick jag höra att min familj kanske kommer slå till stort i sommar, vi kanske ska åka till Norge, hahaha! vi som aldrig brukar åka någonstans, men fan vad jag skrattade! NORGE! haha, så långt kommer vi xD jag döööör.
Nu ska jag skriva lite mer, hinner definitivt inte klart, men jag ska skriva lite till iallafall, sen ska jag sova för att jag börjar tidigt imorgon, får säkert reda på nationella i matte, hoppas att jag klarade det!

Godnatt och puss!
(förlåt för att jag lägger in så lite bilder, kan förstå att det är lite tråkigt, men jag har ju inga bilder för det är ju bara fel på datorerna hela tiden så det är ingen idé att lägga in några! det kommer någon gång)


solig och varm helg

Hur ska jag sammanfatta den här helgen då?!
Jo, soligt och varmt! har varit ute typ hela helgen i princip.

Igår var jag ju ute på hartung med mitt lag och hade avslutning. Perfekt väder för det, absolut, en del tyckte att det var kallt men det gjorde inte jag. De bjöd oss på massa frukt vilket var väldigt bra för mig och min nyttiga vecka. Vi spelade strandfotboll och rugby och sedan åt vi mat, grillat blev det vilket var mycket gott. Sedan fortsatte vi med rugbyn och det var så jäkla kul för vi bara slet i varann och bildade massa böghögar, haha! Efter det körde vi brännboll, masterpower mot fantasticlegs eller vad dom nu hette. Mitt lag förlorade med typ 3 poäng om jag kommer ihåg rätt, men kul var det iallafall. Sedan blev det säckhoppning och mitt lag vann hela tiden, haha. Det var jag, sara, ida, matte, lovisa och roger. Det var faktiskt inte bara för att vi hade roger som vi vann för han segade på jättemycket bara för att reta oss!
Iallafall, efter ett tag så satt vi oss ner och pratade en massa, och sedan blev det även prisutdelning, värsta cupen. Mitt lag kom sist, alltså på fjärde plats och till och med vi fick ett pris, det var jättefint måste jag säga. Och grattis PPP till den överlägsna vinsten, och grattis Tilda för första pris i poängligan med 104 poäng var det va? du är så duktig gumman <3

Efter avslutningen bestämde jag, lovisa, och vickan att vi skulle spela kubb hemma hos dom ute på norra, så jag, sanna, bea, johanna och sara följde med dom hem. Vi hoppade studsmatta, spelade kubb och satt och pratade och tog massa kort. Sedan blev johanna och sara sugen på korv så vi åkte ner på statoil så dom fick köpa en varsin, bea och lovisa köpte också en. Färd till johanna blev det sen där vi satt och pratade och skrattade en massa tills klockan blev ganska mycket och vi var jättetrötta. Jag åkte hem till mig och hämtade grejer sen åkte jag upp till bea och duschade, sen låg vi och pratade ett tag tills vi somnade som stockar.

Idag vaknade vi kl 10, gick upp och åt frukost, mackor och ananas blev det för min del. Satt i fönstret och solade ett tag och sedan klädde jag på mig och åkte hem. Det första jag gjorde var att ta på mig bikini och ta fram en filt, sedan gick jag ut och la mig på framsidan och stekte. Låg där i en och en halv- två timmar vilket var väldigt väldigt skönt, det tog jättemycket. Jag tog mig senare en tripp med moppen upp till lilla bandsjön där mamma och systrarna också var, efter ett tag kom också milla. Vi låg och solade tills det blev så varmt så vi tog oss ett dopp, första doppet år 2008, 1 Juni då sommaren började, haha. Vi solade ännu mer, i flera timmar, sedan tog vi oss ett till dopp och gick och la oss uppe på stenarna tills vi åkte ner på OK och köpte glass. Sen åkte vi hem till mig och såg på fotboll, Sverige-Ukraina, de förlorade med 0-1, dåligt. Milla åkte hem efter första halvlek och jag åt mat, sedan tittade jag även på hadbollen, os-kvalet alltså, Sverige-Island. Även där förlorade svenskarna, med 25-29, jag säger bara, Fan vilket dåligt anfallsspel, till och med jag som inte brukar kolla på hanboll märkte det. Jaja, det var inte sveriges dag idag.

Annars så har jag haft ont i huvudet hela eftermiddagen, vart tvungen att sova en stund förut för att jag inte orkade känna smärtan. Nu har det gått över så jag kanske ska ta och sätta igång och korta min pluggningslista litegrann. Inte för att det kommer att gå för att den är så enormt lååång. Jaja, ska väl försöka. Måste bara berätta en sak, jag har fått jättemycket färg idag!!! kan nästan skymta lite brunhet där :D moahahahaha :D nu ska jag bara jobba lite mer på brännan så är den perfekt till skolavslutningen!

PUSS OCH HEJ!



RSS 2.0