saturday night fever

Min dag har varit ganska så tråkig, har mest pluggat och umgåtts med vovven som vi har här hemma för tillfället, han heter Gibsson och är hur gosig som helst.

Jag ska berätta lite mer ingående om min tråkiga dag:
Imorse vaknade jag flera gånger, första gången var vid sju tror jag då Benjamin slog på tvn eller något, sedan vi åtta igen då han tjöt som en stucken gris, sen runt nio också måste hon ha varit, då gallskrek han och grinade för att han trodde att Felix hade tagit hans vantar som i själva verket var Felix vantar. Efter det var det Ullis tur att väcka mig, hon kom ner och frågade om jag då kunde passa Gibsson medans dom åkte och handlade senare och jag sa ja, sen fortsatte jag att sova. Sedan kom pappa ner och väckte mig för att han hade klippt ut en annons i tidningen om sommarjobb som han ville att jag skulle söka, jag sa att jag skulle söka så fort jag klev upp och efter det somnade jag om ännu en gång. Klev upp vid 11 för då orkade jag inte ligga kvar i sängen mer, jag tycker att det är jobbigt att sova eller ligga i sängen för länge på morgonen. Det första jag gjorde var att äta frukost, det blev mackor. Sedan åkte pappa, ulli och åsa och alla dom så då tänkte jag att jag kunde gå ut och gå en sväng med Gibbi, det var uppfriskande, men han drog väldigt mycket, fast till slut gick det mycket bättre!
Massa skrivande på min rapport blev det sen och mycket mys med vovven Gibsson.

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket förutom att titta på hockey och Eva och Adam och skrivit ännu mer på min rapport (men ändå är jag långt ifrån klar) också har jag mysit med vovven, jag gillar han verkligen som ni märker.
Jag skulle egentligen hänga med Tess och Ronja ut tidigare ikväll, men dom skulle till Tomas och dit ville jag inte, och så hade jag ingen lust alls, så jag hängde med dom en bit och sedan svängde jag in på OK och köpte lite candy och sedan traskade jag hem. Hemma blev det... barnprogram! hmm, weird, I know. Det var mina småbröder som kollade, haha!

Nu tänkte jag sitta kvar här ett tag och titta på Eva och Adam fyra födelsedagar och ett fiasko som jag laddade ner för ett tag sen, det ska bli kul att se den filmen för att det var så längesen också är den så otroligt mysig.
Sen hoppas jag att någon social person vill sitta och snacka med mig halva natten så att jag får sova länge imorgon eftersom att imorgonbitti har vi ingen Benjamin hemma. Perfa!

PUSS!

hjärtliga gratulationer

Jag ska passa på att gratta en jättebra kompis här i min blogg som fyller år idag, just nu! Hon heter Linn och är en helskön tjej som alltid får en att vara på bra humör och man skrattar alltid i hennes närvaro! hon fyller 17 år idag minsann, ett år mot framtiden partybruden ;) GRATTIS LINN, hoppas att du får en härlig dag/kväll !♥

Här är hon :D
image153

lista

Jag kommer från: Sundsvall
Jag heter: Isabelle
Hur gammal är du: 16 år
När fyller du år: 31 Oktober
Tycker du om någon just nu: Jag tycker om många!
Om fem månader: Är det soligt och jag solar och badar på stranden :D
Jag samlar på: Ingenting:o
Gröna eller röda äppeln: Stora saftiga gröna!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen, vill helst inte prata med någon då
Gillar du golf: Nej, inte så värst mycket, har aldrig provat!
Vilken tid gick du upp idag: Typ 11
Har du sovit i din egna säng inatt: Japp, som alltid ungefär
Har du strumpor på dig nu: Ja
Hur svarar du i telefon: Isabelle eller hej eller hallå
Vad ska du göra ikväll: Jag har ingen aning
Vad ska du göra imorgon: Då ska jag plugga järnet
Var vill du bo när du blir stor: I en fin villa vid vattnet i Storbrittanien eller USA

Är det okej att gråta:
Ja, det är klart!
När grät du senast: Typ nyss.
Vilken årstid tycker du bäst om: Sommaren
Laddar du ner musik och film från Internet: Ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en massa kläder osv. också skulle jag spara!
Bär du glasögon eller linser: Inget!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:  Absolut inte
När går du upp ur sängen en helg morgon: Mellan 9 och 11
Har du piercing: Öronen och naveln
Vill du gifta dig: Ja, det vill jag
Vill du ha barn: Ja, det också!
Solar du ofta: Det händer väl lite då och då
Är du bra på att laga mat: Jadå, ganska så, tror jag iallafall
Gillar du att dansa: Ja, jag Älskar att dansa :D
Är du flygrädd: Nejdå
Hur vig är du: Inte mycket, men lite iallafall
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, helst iskallt
Vilken är din favorit glass: Någon magnum
Tror du på ett liv efter döden: Ja, jag gör nog det
Tycker du om sushi: NEJ! verkligen inte. USCH!
Vad äter du helst när du ser på film: Typ det vanliga, chips, godis och annat sånt
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej, och det är jag glad för
Har du tandläkarskräck: Nejnej
Är du morgon eller kvälls människa: Både och
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Vilka hår färger har du haft: Både mörkt och ljusbrunt, svart, blont, lila och rött :o
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Yup
Biter du på naglarna: Nepp
Är du beroende av något: Datorn
Hur ofta tränar/motionerar du: Så ofta jag kan, och det brukar bli ganska mycket, men nu har jag tagit det lite lugnt
Senaste låt du hörde: Ingen aning
Vad gör du på helgerna: Är med friendsen, tränar, ser på film, spelar innebandy m.m.
Brukar du bädda sängen: Nja, inte så ofta, men det händer
Hur många timmar sover du på en natt: 6 eller 7 ungefär
Senaste bok: Sista Harry Potterboken
Har du kysst någon under den senaste veckan: Nepp :/
Vad var det senaste du sa: typ "okej"
Önskar du att du bodde någon annanstans: Näe, faktiskt inte, men jag vill inte bo här när jag blir äldre
Vem kramade du senast: Beis tror jag
Saknar du någon nu: Ja
Hur många lampor har du i ditt rum: 4

01.25

Jag orkar egentligen inte skriva, men eftersom att Danne ville att jag skulle göra det så gör jag väl det då för att jag är så snäll, fast det är han också så därför måste han också göra det och det gjorde han också, och det vart ett sött litet inlägg, han skriver ju så mycket menar jag!

Okej, jag är trött, eller jag börjar bli lite smått iallafall. Har också lite ont i benen efter att ha stått på hockeyn hela kvällen, ja då menar jag STÅTT hela kvällen. Det tog lite på mitt knä också, bara av att stå liksom, hur kommer det sig? jaja, det är väl sånt man får ta. Det var iallafall värt det kan jag garantera. Timrå vann ju! med 3-2. Det var väldigt starkt att dom lyckades vända 2-0 till slutresultatet, och det var lite spänt på slutet då vissa trodde att HV skulle ha fått in 3-3 innan slutsignalen hann gå, men så blev ju inte fallet! slutsignalen hade gått. Mika Pyöräla gjorde förövrigt 2 mål ikväll, det var bra gjort av han, dagens målskytt. Hoppas att dom vinner någon bortamatch nu antingen söndag eller måndag, det blir ju hemmasittande och glo rakt in i tvn och skrika. Pappa ska åka, blää för han, jag vill också!
Men, nog om hockey.

Imorgon är mina planer enkla, fast jag kanske glömmer det, men jag ska skriva det i pannan så att jag inte gör det! då ska det stå med stora bokstäver: "PLUGGA BELLA, ANNARS FÅR DU SMISK!" haha, något i den stilen ja.
Jag hatar skolan, det gör Helena med så vi kan göra det tillsammans! och jag tror att Nellsan är på också. Okej, det är nog många som är på, men inte lika mycket som jag.

Nu sitter Danne och tjatar på att jag ska bli klar så nu är jag klar tror jag!
Oj, det börjar bli sent! och jag som ska upp tidigt. Menmen, jag orkar upp endå för att jag är en mirakelmänniska!

PUSS PÅ ER!
och en extra till nån :D

15:57

Kom inte på någonting bra som rubrik så det fick bli tiden istället, ibland har man ju lite idétorka.

Röntgen gick bra förut, men jag fick lite smått panik när vi kom till Härnösand då jag kom på att jag hade glömt min plånbok där både mitt leg och patientbrickan låg. Pappa vart också lite smått irriterad, men det gick bra iallafall, jag behövde inte visa något sådant utan det var bara att åka upp på röntgen och anmäla sig. Jag fick vänta i kanske fem minuter innan det vart min tur. Röntgen tog kanske tio min så efter bara en halvtimme i Härnösand så var vi på väg hem igen.

När jag kom hem fikade jag lite och kollade på tv, sedan försökte jag skriva lite på min rapport, och jag kan säga att det går lite framåt, jag vet iallafall vad jag ska skriva nu och jag har kommit en liten bit på resultatet. Mer plugg blir det kanske sedan när jag kommer hem ikväll för att det är ju hockey! det blir nog lika spännande ikväll som det har varit varje match nu under slutspelet. Nu står det ju 1-1 i matcher mellan Timrå och HV71, men jag tror på Timrå, det är ett starkt lag. Go Timrå!

härnösand

Godmorgon allesammans!

Idag ska jag åka till Härnösand för att röntga mitt knä som jag hade ont i förut men inte har längre. Det kan ju komma tillbaka så det är väl lika bra att jag åker upp dit och kollar så att det inte är något fel. Också har jag ont i halsen fortfarande, det är inte vidare kul, jag känner att jag kommer att bli sjuk inom kort.

Annars ska jag plugga idag, eftersom att pluggkvällen igår vart inställd så blir det idag istället när jag kommer hem från Härnösand, sen ska jag ju på hockey ikväll så det blir ju inte så mycket plugg ikväll. Jag känner verkligen att jag inte har tid till att plugga. Jag får försöka tidsanpassa mig.

Jag ska alldeles strax åka så det är lika bra att man gör sig klar.

PUSS!

kvällen

Kvällen blev inte som jag tänkt mig, den blev faktiskt bättre! egentligen skulle jag ju ha suttit och pluggat järnet, men innan jag visste ordet av skrev Bea till mig att hon och Julia skulle på fest i Matfors, vilken lille Dennis Strandelin hade för att han fyllde år. Jag bestämde mig rakt av att jag skulle följa med, jag menar, det är ju roligare än att sitta hemma och plugga i min ensamhet. Det som också var roligt var att Martin också var med :D han är alltid lika rolig!
Pappa skjutsade upp mig till Bea runt tio över sex och sen tog vi motorvägsbussen till stan och sedan skulle vi ta bussen till Matfors, men Martin var inte där då så vi stog där utanför bussen och stampade och till slut skrev Bea till Niklas och frågade efter Martins nummer så att hon skulle kunna ringa till han. Hon fick ett snabbt svar och sedan ringde hon och då var han bara några meter ifrån oss, haha!

När vi hade klivit av bussen stog vi och väntade på skjuts. Skjutsen var en trång epa, och mysigast måste ju jag och Martin ha haft det där bak, hahaha! flög in i bildörren och grejer!mysipysi, verkligen!
Det var en fartfylld tur till festen och när vi kom dit var det inget drag alls, vi satt mest och pratade osv.
Sedan blev det lite roligare, träffade även Annika och Nattis, kulkul!
Senare vart vi lite less och jag fick så jäkla ont i halsen så då ringde Bea till sin mamma och efter ungefär 40 min kom hon och hämtade oss. Martin åkte också med så vi släppte av han i ljusta först och sedan bar det av hemåt.

Nu sitter jag och är hungrig, men jag kan inte äta någonting för att det känns som att jag har halsfluss, jag har så jäkla ont i halsen, det går inte att förklara smärtan! kan inte svälja och det för till och med ont när jag pratar, det gör ont HELA TIDEN! men jag måste nog tvinga i mig en apelsin eller något sådant. Sedan ska jag kanske sova för att jag måste upp tidigt imorgon och plugga, sedan ska jag på röntgen i Härnösand också. Trist dag det kommer att bli imorgon.

PUSS!

dagens

Dagens humör: irriterad och less
Dagens borde: skriva på min rapport
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: lång vit kofta, vitt linne och svarta tights
Dagens planer: hämta min mobil på ego, plugga och bara ta det lugnt
Dagens vill ha: en mysig pojke
Dagens längtan: jaru
Dagens beroende: datorn
Dagens tråkigaste: halsont och måste plugga
Dagens personer: det blir nog min lillebror jimmy
Dagens irritation: millas lååånga suckar
Dagens kommentar: "det ringer!" åh, är så less på det :D
Dagens låt: ingen
Dagens vän: jaa, vet inte
Dagens onyttiga: chokladbollar och bullar
Dagens dryck: apelsinjuice och vatten
Dagens middag: det får vi se
Dagens bästa: ingenting har varit bra hittills idag tror jag
Dagens sämsta: allt
Dagens babe: ingen än

13:59

Jag vill inte åka någonstans, jag har verkligen inte lust med det. Fast jag måste ju få tillbaka min mobil så det är ju ett måste, jag måste åka, eller så väntar jag tills pappa kommer hem så kan han skjutsa in mig sen så att det går snabbt, det låter som en mycket bättre idé.

Egentligen borde jag skriva på min rapport nu, men jag tar aldrig tag i det, jag spyr nästan bara jag tänker på det. Alla är säkert klara med sina för längesen och här sitter jag och klagar på att jag inte gör någonting, det ända jag har gjort är syftet, bakgrunden och lite på resultat! herregud, vad ska jag göra?! jag får panik! hela min kväll ska jag ägna åt att skriva på den där skiten, det måste jag bara göra! men jag tänker inte göra det hela kvällen, det pallar jag helt enkelt inte.
Då vet ni vad jag ska göra ikväll, skitkul!

Hade jätteont i halsen när jag vaknade imorse också, jag menar, hur kul är det? jag har sprängande ont nu! bara sådär liksom. Kanske ska trycka i mig en sån där mucoangin eller vad det nu hette. Mår inge bra annars heller, jag vill verkligen inte bli sjuk, snälla nån!


torsdag morgon

Godmorgon allihopa !

Jag vaknade för ett tag sen, rättare sagt tjugo över nio. Jag ville inte sova längre så då var det dags att kliva upp, men nu känner jag mig som en levande död. Kanske ska gå och lägga min på soffan ett tag så kanske jag slumrar till och få sova ännu en timme. Jaja, får se hur jag gör. Senare ska jag iallafall åka in till stan och springa till ego och hämta min mobil och efter det ska jag hem och plugga, trist jag vet! men jag måste verkligen jobba på rapporten nu eftersom jag har så mycket kvar.

Igårkväll/natt tittade ju jag, milla och tess på The Orphanage! den var ganska bra faktiskt, men inte lika läskig som Lollo sa att den skulle vara. Om jag ska erkänna så somnade jag ett tag under filmen också för att det inte hände någonting, så ska det väl inte vara? menmen, slutet var okej och filmen i helhet var också okej trots att den var på spanska. Den får 3/5!

image152

busy all day long

Jaha, jag skriver väl ett inlägg nu innan jag slår på en spännande och läskig film. Kom på att jag inte hade skrivit något idag och det är ju inte bra! det ska ju vara en vana. Det konstiga är att jag inte har haft tid, jag har haft fullt upp hela dagen i princip.

Jag var och
tränade med Milla i nästan tre timmar, då mådde jag prima efteråt. När vi hade gått från ego gick vi till ICA och köpte frukt och sedan kom jag på (klantig som jag är) att jag hade glömt min mobil på ego! så då var det bara att gå tillbaka och kolla om den var kvar. Den var ju kvar, men det som inte var så bra var att en annan person hade tagit det skåpet som min mobil låg i. Jag var då tvungen att skriva en lapp och sätta upp på skåpdörren där det stog att hon skulle lämna in den i receptionen. Det hade hon tydligen gjort så jag kan komma och hämta den imorgon, vilken jävla tur att det löste sig, annars hade jag ju gått under! vill verkligen inte bli av med en till telefon eftersom jag nyss har blivit av med en, även fast det inte är en så snygg jag har nu oså, men endå!
Iallafall så tog vi 5-bussen hem till timrå och då åt vi mat och gjorde oss klar osv. Sen åkte vi med pappa till Söråkers folkets hus och kollade på Timrå - HV matchen.

Matchen var sådär, det var inge fart i timråspelarna i början. Efter bara första perioden ledde HV med 2-0, och så fortsatte det i andra perioden också. 2-0 stog det fortfarande efter andra perioden. Jag måste verkligen tillägga att det första målet inte skulle ha gillts eftersom det var spark! en klockren jävla spark! jag fattar inte vad dom tänker med. OCH, det är en skitregel, men vadå? regler är ändå regler. Skärpning på domarna tack!
I sista perioden gjorde timrå 2-1 genom Fredrik Hynning, de hade senare väldigt många bra målchanser som de inte tog tillvara på, så dom förlorade med 2-1, tragiskt nog! men det är ju en match på fredag också, då hoppas vi att det går bättre, eller hur?:)

Nu ska vi snart kolla på the Orphanage, jag, milla och tess! den skulle jag och bea egentligen se igår men eftersom att hon ser den med Julia ikväll så sviker jag också och ser på den ikväll!

PUSS!

nyklippt

Idag har jag som sagt klippt mig, gud så jag hade längtat efter det! Det vart lugg, mer uppklippt och lite toppning bara eftersom jag ville ha kvar längden. Nu känns det som jag har nytt hår :D wihooo!
Bea följde med mig dit, den busen :D vi var först på promenad, också kollade vi på massa gravstenar på kyrkogården. Sen började det hagla så då gick vi bort till frissan och som tur va så kunde hon sätta igång direkt!

Ikväll ska Beis och jag kolla på film, vi ska se en skräckis som heter The orphanage, Lollo sa att den var really creepy så då måste vi ju se den! också ska hon sova här, det blir mysipys.
Imorgon ska vi kanske sola om vi hinner för att hennes kompis Julia skulle komma på dagen så vi får se hur det blir med saken, men jag hoppas att vi hinner för jag vill verkligen sola, annars gör jag det nog själv.

Resultatet av klippningen:

image150

image151

Nu ska jag städa upp lite på rummet innan Bea kommer !:)
PUSS!

a brand new day

Jag kom inte in på bloggen igårkväll efter hockeyn så det är därför det inte blev mer än 1 inlägg igår, sorry.
Här är en sammanställnining av vad jag hade för mig igår:

  • Vaknade kl 9
  • Satt vid datorn
  • Åkte in till ego vid halv 1 och tränade i 3 timmar
  • Tog bussen hem
  • Åt och duschade
  • Var på hockey (Timrå - HV)
  • Kollade på the eye
  • somnade
Det var gårdagen det. Det bästa igår var ju hockeyn, Timrå vann över HV71, det låter lite otroligt va? det var verkligen inte väntat, men timrå är vakna nu. Men det kan slå fel, man vet aldrig, än är det inte över!

Idag är det en helt ny och fräsch dag och jag kommer säkert att hinna göra massa smått och gott. Det jag har planerat för dagen hittills är plugga (jag vill inte, blää), ta en promenad upp till timrå för att ta ut pengar, plugga lite mer kanske (eller så inte), klippa mig, och kanske vara med älsklingsbea ikväll. Det låter ganska bra, förutom det där pluggeriet, jag behöver verkligen Madde! buuuäh. Men jag ska försöka skriva litegrann även fast det är svårt.


ny dag nya möjligheter

Godmorgon alla glada!
Idag tycker jag att jag vaknade rätt så tidigt, för att klockan 9 klev jag upp. Det känns bra att man inte har slösat bort hela dagen på att sova, istället kanske jag hinner sätta mig ner och skriva på min rapport som jag inte har kommit någonvart på. Fast jag vet att jag inte kommer att göra det eftersom jag inte kommer hinna egentligen för att tio över 1 ska jag åka och träna med Malin, först ska vi gå på bodysteppasset kl 2 och sen ska vi också gå på bodypumppasset halv 4, man måste ju ligga i hårdträning nu, haha.

Ikväll blir det hockey! Timrå IK - HV71 som ska bli väldigt spännande. Just ja, om jag går på bodympumppasset så hinner jag nog inte hem innan pappa åker till hockeyn så jag får helt enkelt skippa det passet, inte sviker man timrå för lite träning, nejnej.

Nu ska jag se till att packa och skriva ut faktat som jag har tappat bort till min konflikt! duktigt, jag vet, haha!

PUSS!

a walk to remember

Här kommer lite bilder från min och Millas promenad tidigare idag:

image149

Inte de finaste synerna, men vi bjuder på det!

kiss me goodbye

image144

dagens

Dagens humör: Pms på morgonen, annars har jag varit på rätt bra humör
Dagens borde: Idag borde jag kanske ha pluggat eller tränat
Dagens frisyr: Utsläppt, inget märkvärdigt
Dagens klädsel: Svarta mjukisar, rosa t-shirt, brun kofta
Dagens planer: (kvällens)Sitta vid datorn, titta på film eller något sånt
Dagens vill ha: Apelsinjuice
Dagens längtan: hm (a)
Dagens beroende: Luft
Dagens tråkigaste: Missade bussen till stan 
Dagens personer: Camilla Westin
Dagens irritation: Hm, vill jag inte avslöja
Dagens kommentar: Ingen tror jag
Dagens låt: I can't help myself - kelly family
Dagens vän: Camilla Westin
Dagens onyttiga: En pizzabit och godis
Dagens dryck: Apelsinjuice
Dagens middag: Billys pizza
Dagens bästa: Promenaden med Milla
Dagens sämsta: Pmset imorse
Dagens babe: Beatrice Kerttu♥

a walk in the sun

Det blev ingen träning idag pga. pms och att viljan inte fanns där längre. Istället blev det en två timmars lång promenad med min lillmilla. Vi gick till ljusta och massa omvägar och tillbaka, det kan jag säga var väldigt skönt, men även lite kallt, mina fingrar var som istappar när vi kom till Milla trots att jag hade haft vantar på mig hela tiden. Vi pratade om allt möjligt, det var ju så längesen vi pratade om saker och ting. Men nu känns det bra att man har fått prata ut litegrann, prata på riktigt alltså.

Efter ungefär en kvart hemma hos Millisen kom Ulli och hämtade mig. När jag kom hem åt jag mat, billys pizza fick det bli eftersom att jag inte ville ha kyckling och potatissallad, mådde illa när jag bara kollade på det, men pizza fick duga det med. För en stund sen åt jag lite godis och en apelsin också. Usch, vad onyttig jag har blivit de senaste två veckorna, det är inte klokt, jag äter något onyttigt varje dag. Jag ska nog börja med det där nyttiga livet iallafall. Men gud nej, vad säger jag? man lever ju bara en gång! fast ibland vill man ju vara lite nyttig förstås, men man ska ändå få äta godsaker när man vill och när man anser att man är värd det, det tycker jag iallafall.


Ikväll blir det lugna puckar, orkar inte göra så mycket, ska sitta och vara social på msn eller kolla på någon film senare eller så.

PUSS!

less

RAPPORT:

Hinner inte gå på spinningpasset idag för att jag inte hinner med bussen för att jag var så illa tvungen att springa runt hela huset för att hitta nån äcklig jävla sporttopp!! men inte hittar jag någon eller! jävla skit.... så nu vart jag tvungen att avboka. Ska gå ut och gå snart också tar jag en senare buss in till stan typ 17.10 eller något, om jag ens pallar det nu längre! är så less nu så det finns inte. Men jo, jag kanske kommer göra det, eller inte!

Hej då!

vad ska man göra

Förresten! jag har ingenting att göra ikväll och det är lite tråkigt att bara vara ensam, också vet jag inte vad man kan hitta på med sig själv så,
Någon som vill vara med mig? (a)

sunday

Jag var ju på fest igårkväll, och det var ju inte den roligaste festen jag har varit med om, men man hade något att göra iallafall annars hade man ju bara suttit hemma hela kvällen som i förrgår. Bea var med till typ halv 11? något sånt iallafall, och när hon hade gått så blev det tråkigt måste jag säga. Jag hade jätteont i huvudet och var hur trött som helst så jag bestämde mig för att gå hem runt 12. Det var så skönt att komma ut och gå, trots att det var kallt så var det jätteskönt. När jag kom hem satt jag mig vid datorn ett tag, men där var det inget spännande så jag gjorde mig klar för sängen istället och sen gick jag och la mig. Efter enbart någon minut sov jag som en stock, det var ju så underbart att få sova till slut.

Idag vaknade jag, hör och häpna, klockan 12! det blir bara senare och senare för mig, nu måste jag verkligen skärpa mig. Hela dagen försvinner ju, det är inte kul alls, visst det är ju skönt att sova, men det får inte vara för länge. Imorgon ska jag ställa klockan på 9!
Om ungefär en halvtimme ska jag ta bussen till stan för att jag ska vara duktig och gå på spinningpasset klockan 3. Jag har ju trots allt inte tränat på ego på 2 veckor och 1 dag nu, så nu får jag ta tag i det. Det är ju bra i mitt knä nu så det ska nog gå bra hoppas jag, men jag ska ha knästödet iallafall för säkerhets skull!

image142

feels like sunday

Det är konstigt, det känns som att det är söndag idag fast det är lördag. Jag känner mig inte riktigt pepp idag fast det blir party ikväll. Jag är lite trött eftersom att jag gick och la mig typ 4 för att jag satt och snackade med en viss Daniel hela natten, weei, en 10-poängare! haha.
Vaknade runt halv 12 idag, det är Väldigt olikt mig måste jag säga, men jag var verkligen jättetrött och det är jag nu med, bara för att jag sov för länge. Iallafall så letade jag mitt påskägg när jag vaknade förut, det tog ett bra jävla tag innan jag hittade det för att jag trodde att det skulle ligga på värsta svåra gömstället, men nejdå, det låg så synligt som det bara kunde bredvid mikron. HAHA, gud så fult det var. I påskägget låg det massa godis och 140 kr, duger bra det !:)

Snart blir det promenad upp till Timrå med Tess, vi ska gå några ärenden, och jag känner mig som ett mongo men okej, man blir pigg av att vara ute och gå minsann.

Skriver mer sen.

PUSS!

thank you

Jag har en väldigt snäll och helfestlig kompis som heter så mycket som Matilda Jonsson, henne tycker jag mycket om så ni vet! Det är hon som har varit så snäll och fixat ny bloggdesign till mig eftersom att jag inte kan. Tack gumman ♥

the ringer

Har nyss sett på The ringer, har sett den förut men den är ju så jäkla bra så att den är värd att se igen. För dom som inte har sett den, se på den! den är så jäkla rolig!

image139

long friday

Idag är det långfredag, så den här dagen kommer att vara lång. Är det inte idag Jesus dör? jag är inte riktigt insatt i det där så jag kommer inte ihåg (a).
Den här dagen har börjat rätt så bra, först av allt åt jag frukost och sen blev jag så illa tvungen att plocka och städa på mitt rum, jag hade ju liksom kläder överallt och jag lovar, det såg Verkligen ut som ett bombnedslag. Grejen är den att jag inte ens är klar, jag har ju dammsugningen kvar. Har också hunit med att duscha faktiskt och nu är jag sugen på att gå på en promenad, vilket jag ska göra också men jag måste vänta på Bea för att hon skulle kolla på nånting också är hon trött, mihi. Jag har ju saker att fördriva tiden med så det är ju lugna puckar.

Jag kanske ska berätta vad jag gjorde igårkväll?
Jo, jag var inte hos Malin som det var sagt eftersom att hennes föräldrar skulle åka bort idag istället. Så istället åkte jag till Milla och planerade att gå på en fest i ljusta. Tess kom också efter ett tag och ville hänga med. Även att Milla har tidningar från 1991, i några av dom hade milla hittat många söta födelseannonser, därav Matilda Jonsson, Martin Östberg (som förövrigt var Hur söt som helst, och niklas var med också, haha), Milla själv, Anna Lindgren, Jasmine Mchiri, Andreas Sparby och Matilda Olofsson. Det var hur kul som helst att se, också allas föräldrar hur dom såg ut, HAHA! verkligen jättekul!

Vi gick till ljusta och väntade ute ett tag tills vi fick komma hem till Emelie en snabbis, och sedan gick alla till festen, och med alla menar jag, jag, Milla, Tess, Emelie, Ewe, Kim, nån Danne och en annan kille. Det var tydligen någon tangi som hade festen, haha. Först var det jättetråkigt men sedan när det droppade in mer folk vart det roligare och roligare. Till slut hade jag riktigt trevligt faktiskt, det fanns ju några höjdpunkter där också, haha! Också var det en tjej som däckade för att ha druckit för mycket, inte en vacker syn.
Jag, Tess och Milla fick skjuts hem av Tomas runt halv 2, det var väldigt snällt.
Jag tog lite bilder också, ska lägga in dom på datorn så lägger jag upp några sen.
Kvällen var rätt trevlig faktiskt, rolig också, det är inte så vanligt nuförtiden.

Nu ska jag iallafall åka och hämta min lillebror! han behöver verkligen komma hit. Åh, vad jag hatar det här!!!!!

nu är det lov igen

Gud så skönt med lov igen! är ju ledig idag precis som dom på hedbergska, det är ganska skönt faktiskt. Fick sova länge idag, klev upp runt 10, skönt att få sova ut för en gångs skull.

Eftersom jag inte skrev något om min dag igår så gör jag det nu kortfattat:
  • vaknade 30 min innan bussen gick (trött tjej)
  • åkte till skolan trött som ett as, hade engelska, samhälle och religion(sov typ på religionen)
  • hade omprov i matte halv 3 (gick sådär)
  • åkte buss hem
  • åt mat
  • satt vid datorn
  • åkte till träningen och hade aerobics (var inte med på slutet utan satt och pratade med Elin)
  • åkte hem
  • pratade med tess
  • sovtime kl 12
Så såg min onsdag ut!

Idag ska jag och Tess åka in till stan, jag kanske ska köpa en jacka och sen ska vi kolla runt lite. Jag ska även gå och hämta min historiebok på skolan också, glömde ju den igår!
Egentligen skulle jag ha klippt mig idag :/ men så blir det inte nu för att Linda (frisörskan) ringde och sa att hon måste vara hemma med sjukt barn idag så jag fick en tid på tisdag istället, det är ju inte så långt dit iallafall.
Ikväll ska jag nog till Malin, äntligen! jag har ju aldrig varit hos henne. Det ska iallafall bli kul och vara med tjejerna för en gångs skull. Också kanske jag sover där, det ska bli myspys det.

PUSS!

det kallas lycka

Jag vet inte om jag någonsin har varit så glad som jag är nu. Igårkväll upplevde jag något så otroligt häftigt, ja, det var verkligen det, jag trodde inte att det verkligen hände. Då pratar jag förstås om hockeyn som jag var på i övik med Matilda Burström, Matilda Olofsson, Anton, Helena, Rickard och Kristin. Det var det bästa på länge, vilken jävla känsla liksom. Vinst med 0-5, det kan liksom inte bli bättre? jag är så lycklig. Nu är Timrå IK i semifinal för att de vann över MODO! med 4-1 i matcher, det låter liksom inte klokt, men sant är det!

Resan började med att vi klev på bussen, alla vi gick och satte oss längst bak. Vi pratade en massa, sjöng och hade verkligen jättetrevligt. Alla jag åkte med är såna stjärnor, jätteroliga människor. Vi skrattade och hade roligt, och peppade såklart . Jag vet inte riktigt när vi var framme, men det tog kanske en haltimme eller något sånt innan matchen började. Jag, Matilda, Matilda och Anton stod där i klacken och peppade.
Första perioden var inte så bra, väldigt mållös måste jag säga, men jag måste säga att jag tycker att Timrå spelade bättre. Det hände iallafall ingenting alls, lite tråkigt.
Andra perioden var spelet först lika segt som i första men sedan efter halva perioden öppnade Timrå ögonen och började spela på riktigt. Kalle koskinen 0-1, Petr Tenkrat 0-2 och Timo Pärssinen 0-3, väldigt starkt av Timrå. Något som var väldigt lågt var att Karol Krizan drämde till Johan Andersson och drog på sig en utvisning för det, mycket lågt måste jag säga, han var då inte på det bästa humöret.
Tredje perioden var minst sagt het! Timrå gav inte upp i första taget, inte i andra heller, inte över huvudtaget. Försvaret var perfekt, anfallen var också bra. Modo såg trötta ut, så Timrå hade guldläge. Timo Pärssinen dundrade in 0-4 målet då tiden stod på 6.30. Sedan fick Mika Pyörälä lägga in 0-5 målet alldeles fri. Vilken känsla, vilken lycka.
0-5 till TIMRÅ IK! Vår kära Backlund höll nollan!
Alla var överlyckliga. När vi kom ut stog vi och sjöng ett tag och sen gick vi runt swedbank arena en bit och stog utanför dörren där lagen går in och ut och kallade på Challe :D efter ett tag kom han ut och alla hoppade på honom, Matilda kramade honom och jag "skakade hand" med honom eller nåt sånt. Underbart. HAHA! men det var verkligen jättekul.
Sedan satte vi oss i bussen och sjöng massa sånger när vi började åka. Vi sjöng ett bra tag och sen ville alla sova. Helena, Rickard och Kristin var väl lite småbesvikna, men inte så mycket ändå, dom var nog mest trött.
Jag kom hem runt 1 eller något sånt och gick och la mig direkt.

Det var den bästa kvällen/natten på länge! det kallas lycka :D

image138


dagens

Dagens humör: Glad och peppad!
Dagens borde: Inte äta godis
Dagens frisyr: Utsläppt och uppsatt lugg
Dagens klädsel: Blåa jeans, svart lång "t-shirt" och en svart kofta
Dagens planer: Åka buss upp till Ö-vik och kolla på Modo-Timråmatchen
Dagens vill ha: Pengar och en vinst från timrås sida
Dagens längtan: En pojke
Dagens beroende: Datorn och massa babbel
Dagens tråkigaste: Pappa skällde på mig imorse
Dagens personer: Helena Pettersson, Linn Estefors och Camilla Dahlberg
Dagens irritation: Har inte varit irriterad idag
Dagens kommentar: "Du är jättefin" sa Linn till mig alldeles nyss :)
Dagens låt: Svensk pop - sjyrra
Dagens vän: Martin Östberg, han är bra snäll han
Dagens onyttiga: Godis!
Dagens dryck: Vatten
Dagens middag: Blir ingen middag idag, det var isåfall godiset som jag köpte förut
Dagens bästa: Hockey tonight
Dagens sämsta: Abslout ingenting
Dagens babe: Emilia Vähäsalo

snart gäller det

Jag sitter själv ute i korridoren på skolan och käkar godis! Martin var nyss nere en sväng och gjorde mig sällskap, också fick han smaka godis som jag hade sagt att han skulle få. Det är lite roligt att prata med han, man kan ju liksom inte vara snällare än Martin tror jag. Om några minuter ska jag iallafall gå och möta Matilda på navet.
Idag fick jag även veta att Helena, hennes kompis och bror också ska åka med till övik, det kommer att bli askul tror jag. åh, jag längtar till klockan 4 då bussen går.

Jag kommer inte hinna skriva mer idag men jag skriver imorgon, absolut!

PUSS!

det är klart

Yes! imorgon blir det skola från 08.15 till 13.20. Har matte, historia och estet. Det kommer nog inte bli en så långtråkig skoldag får man hoppas. Senare, klockan 3 närmare bestämt ska jag möta Matilda på navet. Då ska vi kanske åka hem till henne och äta en sväng och sen åker vi tillbaka till stan. Anledningen till att vi åker tillbaka är att vi ska ta en buss som går halv 5, bussen upp till ö-vik för att se Modo-Timrå matchen faktiskt :) det ser jag fram emot, verkligen. Då ska vi stå där och heja på dom, haha! Timrå, spöa skiten ur dom imorgon! och om dom gör det så ska jag vara snäll mot modoiterna och inte mobbas, eller jo det ska jag göra. Okej, inte dig Daniel :) deal! Fast det kan ju hända att Modo vinner också eftersom dom verkar hitta sitt spel mer och mer nu och om Timrå spelar som dom gjorde idag så är det ju självklart. Fast då tar jag inte åt mig om folk mobbas och grejar, så det så. Nu ska vi hålla hoppet uppe och tänka positivt, GO Timrå!

Ja iallafall så är jag ganska pepp nu, men också ganska trött. Jag kanske ska gå och sova snart, eller så sitter jag uppe och väntar till papi kommer hem och ser om han vill diskutera matchen som han alltid vill. Jaja, frågan är ställd, men jag har inget svar på den. Lär bli kvar på msn ett tag till iallafall och snacka med folk, eller ett folk, eller nåt. Min svenska mår inte så bra idag, har sagt fel saker hela dagen, hört fel, gjort fel, ja massa grejer, men sån är jag.

Det här blir mitt sista inlägg för kvällen och bara så ni vet så är jag äckligt less på blogg.se nu, för det här inlägget skulle egentligen bli jättelångt, och då när jag skulle spara det så loggades jag ut. Halva inlägget sparades! aja, har ju skrivit något iallafall.

Imorgonkväll skriver jag om kvällens bravader i ö-vik, missa inte det ! oj, nu börjar jag låta som blondinbella känner jag, inte bra! hon är INTE min förebild så ni vet! uscha.

PUSS OCH GODNATT!

resultat

Ja, vad ska man säga? bättre lycka imorgon kanske? det hoppas jag verkligen. Ikväll spelade Timrå skitdåligt, det var ingen bra match alls, man blev väl glad när dom gjorde mål oså men sen så var allt bara skit. Bara för att det verkligen gällde så spelade dom kasst. Förlust med 5-3, snälla nån, vakna grabbar!
Menmen, det är en match imorgon också, då kanske man ska dit också :D det blir nog bra!
Det var väl ändå ganska kul att Modo vann för nu fortsätter ju spänningen!

Ska ringa och tjata på pappa nu, ska fråga om jag får pengar av han :D haha! fräckis jag är.

PUSS!

hockey på tv

Jag sitter och kollar på Modo - Timrå matchen med Tess, Felix och Ulli, men just nu är det förstås periodpaus. Papi är i övik han, jag ville ju också åka dit, verkligen, men såklart så hade man ingen skjuts så det får duga med att sitta och peppa framför tvn och skrika som en galning, jag är även fullt utrustad. Jag har timråtröja, timråkeps osv, haha, härligt det.
Det är verkligen peppning som behövs nu också, för Timrå ligger under för tillfället med 2-1, dom spelar inte som de har gjort de senaste 3 matcherna. Kom igen nu Timrå och visa vad ni går för, ni kan klara det! <3

verkligt

Jag hade en jättekonstig dröm inatt, verkligen. Den handlade om mig och mitt ex, och vi blev tillsammans igen. Det kändes riktigt verkligt, men HAHA! ni fattar inte hur fult det var, jag höll verkligen på tokgarva när jag vaknade. Inte för att  det är första gången jag drömmer något sånt men iallafall, det var ju så verkligt så att det finns inte. Det var lite roligt, fast på samma gång inte, det var lite tråkigt också. Men som sagt, HAHA, kan det vara mer patetiskt? allt var så sjukt också.
Intressant att veta, men som sagt jag skriver ner allt jag tänker på och har varit med om så.

Nu ska jag klä på mig och åka till skolan om ett tag, SKITKUL! inte!

drömmer mig bort

Jag såg för övrigt på Win a date with Tad Hamilton förut, den var asbra! fast hon skulle ha blivit tillsammans med Tad på slutet, inte Pete även fast det var gulligt. Jag tyckte att Tad var sötare mot henne, han visade iallafall sin kärlek typ och det var gulligt. Jag vill också träffa en kändis, tänk vad som kan hända, vilken saga helt enkelt:D hahaha, fan vad jag drömmer nu!


image135

bra kämpat

Som sagt så spelade vi dm idag jag och tjejerna i Alnö IBK, det gick ganska bra faktiskt. Vi kom trea så att det ska vi vara nöja över. Jag tyckte att alla kämpade på riktigt bra idag, vi var verkligen ett lag. Är så glad att vi har hittat tillbaka till vårat spel som vi inte hade i onsdags t.ex. men nu gick det ju riktigt bra. Nu är serien slut och vi kom 5:a, det är bra gjort av oss eftersom vi kom sist förra säsongen! creds till oss, gud så mycket vi har utvecklats tillsammans tjejer, det är svårt att tro, men vi ska bli bättre :D
Nästa säsong har vi division 3 att se fram emot, då jäklar :D jag tror på oss!

dm

Idag ska vi spela DM, det ska bli kul! och vi hoppas på någon vinst iallafall :) kom och heja på oss på höglunda, blir där hela dagen! wiie!

TIMRÅ IK ÄR DOM BÄSTA

Det är ju bevisat nu! dom är bättre än modo iallafall, fast jag ska inte säga nåt mer om det nu, det kanske vänder, men det får det inte göra.
Men iallafall så var jag på hockeyn med Beis igår, vi fick se en jävligt bra match med mycket mål, från Timrås del iallafall. Matchen vann Timrå såklart med 6-3 :D även att modo gjorde mål med bara en minut kvar typ och ingen brydde sig, ingen såg det ens! haha!. Klockrena mål gjorde Timrå för den delen också, asbra!
3-0 I MATCHER! fortsätter dom såhär och vinner på måndag så går det vägen för dom!

TIMRÅ IK, vilken känsla, vilken makt, vilket lag <3

image134

kul man kan ha

Detta är jag...
image130

Detta är Bea...
image131

...Och vi är bäst :D lalala

dags för match

Ja, då var det dags igen, match idag mot Högom! Jag mår faktiskt rätt så bra idag, vaknade runt halv 10 och var rätt så pigg, men nu har jag ont i magen och knät. Jag tror inte att jag kommer att kunna vara med hela matchen men jag ska vara med på uppvärmningen och känna hur det känns. Jag hoppas verkligen att alla gör sitt bästa idag, det viktigaste är ju faktiskt inte att vinna. Vi ska ju ha kul på plan. Kom igen nu tjejer, idag spelar vi innbandy som aldrig förut och kämpar till slutet! vi vet att vi kan.

Igår när jag kom hem från skolan satte jag mig och pluggade direkt också pluggade jag till typ halv 7 då jag skulle gå och möta Bea. Vi gick till ncc-hallen och kollade på när linns lag Indal mötte Söråker, det var faktiskt väldigt roligt, fast med Bea har jag ju alltid roligt också är det kul att titta på fotboll. Träffade Milla där också, med en  pojke, han såg trevlig och fin ut så nu är jag glad för millisens skull :) kul gumman!
Indal förlorade med 1-0 tror jag, men matchen var jättekul att se på och Linn gjorde det jättebra där bak på backposition.
Efter matchen tog jag och Bea en långispromiss tillbaka genom Timrå centrum och allt, och sen när vi kom till OK gick vi in där och hon köpte en dricka. Sedan stod vi mellan Lidl och OK ett tag och pratade och ville inte gå hem, haha! men till slut gjorde vi det, eller jag joggade hela vägen hem :o duktigt av mig tycker jag.

Väl hemma satt jag mig vid min fula lilla äckelskoldator och skrev klart min insändningsuppgift. Även att jag skickade in den typ 23.55, hahaha! eller Madde som är så snäll gjorde det åt mig. Sedan kollade jag på National Treasure och satt och drack dricka och åt lite snacks, fy på mig. Jag ska ju äta godis och allt idag, menmen, som plåster på såren har jag ju match idag och dm imorgon, vilket innebär tre matcher :) kul! kom och kolla vettja, det skulle sitta fint det! Oj, jag glömde att säga en sak, jag ska ju på hockeyn idag också, med älsklingsbea :D det är ju timrå idag :D gud så kul! längtar!

Nu ska jag börja peppa mig själv till vinst :D hare så länge

PUSS!

beisbäsis

Vill bara att ni ska veta en sak innan jag går och lägger mig :D Bea är den härligaste personen på hela jordklotet tror jag, man kan bara inte vara bättre! så nu vet ni! och det är sant, har inte haft lika kul med någon som jag har med beisbäsis <3

PUSS!

dagens

Kör på en sån här idag också:

Dagens humör: Jag är på mycket bra humör
Dagens borde: Plugga och städa
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Svarta leggings, vit klänning och ett svart skärp
Dagens planer: Plugga och se på linns match med bea ikväll
Dagens vill ha: Pengar och godis
Dagens längtan: Ingen/inget speciellt
Dagens beroende: Datorn som vanligt
Dagens tråkigaste: Inget alls
Dagens personer: Emilia Vähäsalo och Madeleine Henriksson
Dagens irritation: Har inte varit irriterad idag
Dagens kommentar: vet inte :p
Dagens låt: Ingen
Dagens vän: Madeleine Henriksson
Dagens onyttiga: Ingenting!
Dagens dryck: Mjölk och vatten
Dagens middag: Har inte ätit middag än
Dagens bästa: Fotboll ikväll
Dagens sämsta: Ingenting!

22.58

JAG ÄR SÅ GLAD, DET GÅR VERKLIGEN INTE ATT BESKRIVA!!! Jag har sett säsongens typ bästa match på storbildstv ikväll med pappa som sagt och det var riktigt jävla kul! det var en riktigt härlig seger för Timrå IK, och jag hoppas att alla timråiter är lika glad som jag är. Jag trodde verkligen inte att det var sant. Först Per Styf med 0-1, Petr Tenkrat med 0-2, Timo Perssinen 0-3, sen gjorde ju modo ett mål så det blev 1-3. Timrå fortsatte kämpa och Petri Kokko dundrade sedan in med 1-4, Per styf gjorde sen sitt andra mål i matchen, 5-1-målet! sedan kom modos andra mål i matchen också, men det gjorde inte så mycket för att segern var redan klar för Timrå.
Nu står det 2-0 i matcher till Timrå! Vinner dom de två kommande matcherna på lördag och måndag så är det avgjort :)

Dags att förflytta mig till sängen och somna med ett leende på läpparna och drömma om Timrå IK.
Godnatt och PUSS!

dagens

Dagens humör: Jag är ganska glad idag
Dagens borde: Plugga som vanligt för min del
Dagens frisyr: Hästsvans med uppsatt lugg
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, grå hood, mörkgrönt linne m.m.
Dagens planer: Plugga och se på hockey
Dagens vill ha: Pengar
Dagens längtan: Min kusin Tommie faktiskt
Dagens beroende: Datorn
Dagens tråkigaste: Genomgången på historian
Dagens personer: Linn Estefors och Madeleine Henriksson
Dagens irritation: Har inte varit irriterad på någon/något idag
Dagens kommentar: "Det ser inte ut som din tunga isabelle" haha
Dagens låt: Ingen speciell
Dagens vän: Madeleine Henriksson
Dagens onyttiga: Bullar och pannkakor
Dagens dryck: Mjölk
Dagens middag: Pannkakor
Dagens bästa: HOCKEY!
Dagens sämsta: Ingenting!

17.52

Skolan idag, jaa, vad ska man säga om det?

Jag jobbade på riktigt bra på historian, först hade vi genomgång och sen skulle vi läsa och diskutera, det gick väl sådär när det kom till att diskutera men jag hängde med riktigt bra annars. På rasten kom jag på att jag inte hade gjort några situps på morgonen så då bestämde jag mig för att gör det då, Linn var också på, det var lite kul. Jag gjorde måånga situps och sen gjorde jag plankan. Linn gjorde situps och armhävningar, haha! även att vi gör sånt i skolan, men det var kul iallafall.
Sen på svenskan satt jag och Madde ute i korridoren och skrev på våra rapporter. Jag lyckades skriva HELA min bakgrund som nästan blev en sida, då kände jag mig duktig. Sen slutade vi kan jag lova, två lektioner är inte mycket eller, otroligt sköna torsdagar vi har. Fast jag satt ju kvar på skolan efteråt också och skrev litegrann.

Ikväll ska jag på Söråkers folkets hus med pappa för att kolla på hockey :D det ska bli kul, och jag hoppas att dom vinner ikväll, älskade Timrå IK!

image129

missade bussen

Då sitter man i skolan fortfarande då, jag pluggade ju så hårt förut efter att vi hade slutat så att jag missade bussen, lyckat! Men bussen går nu klockan 4 så jag ska ta den, just nu sitter jag på Maddes dator och leker, fast jag ska gå nu. Berättar mer om min dag sen. Bra det!
Så ni vet, så är jag hungrig också, hejdå!

PUSS!

sovmorgon

Godmorgon,
ska snart åka och kolla mitt knä, det är ju bättre nu och  så, men när jag böjer det och typ sitter ner med böjt knä så får jag ont efter ett tag. Det är säkert så att det är överansträngt eller nåt. Jag tror inte att det är något ledband, men jag får väl se :)

Sedan bär det av till skolan för lite pluggning innan vi börjar och sedan är det två lektioner, historia och svenska. Sen slutar jag och då ska jag hem och ta det lite lugnt och kanske plugga lite till. Hockey blir det ju också, på tvn alltså. Så ser mina planer ut för dagen!

Skriver mer senare.
PUSS!


matchresultat och cpknä

Jaha, då har man spelat match då för ett tag sen och eftersom jag har blivit en sån där bloggnörd så skriver jag nu, direkt när jag kommer hem i princip, haha för mig.

Matchen gick dåligt, vi hade ingen vilja och inget tempo och inget passningsspel alls. Det var mest bara en massa avblåsningar hela tiden på klockarbergsspelare, och tog vi till vara på dom frislagen? nej, det gjorde vi inte, vi sköt rakt på dom eller så någon helt annanstans. Jag ska inte klaga nå mer nu för att det ända jag kan säga är att vi får spela bättre nästa gång, vilket är nu till helgen. Först har vi match mot Högom på lördag och sedan har vi DM på söndag så då ska det spelas två matcher där också.
Förresten, ni kanske vill veta vad resultatet blev i matchen? jo, Klockarberget vann med 1-5, tragiskt nog. Till råga på allt så kunde jag inte ge allt idag heller för att jag vet att jag har problem med mitt knä, men ändå spelar jag och det gick ju då inte så bra. Jag kunde inte spela på slutet pga det och jag vart så arg. Sanningen är den att jag faktiskt inte hade nån kämpaglöd idag. I början kände jag mig så peppad, men sedan dig den känslan, och sen har man ju folk i publiken man kan bli äckligt irri på också, då blir man ju ännu gladare, HAHA! skitkul.
Jag hatar mitt knä, och jag ska kolla upp vad det är för fel imorgon för att nu har jag haft ont i mer än två månader så det måste ju vara någonting som är fel. Jag har ju inte haft ont under den tiden, det harju kommit när jag har överanströngt det, men nu har det slagit ut tror jag.

Bara för att jag bara klagar hela tiden så ska jag säga något bra också. Snart ska jag må bra, för jag ska hoppa in i duschen och sen behandla mitt knä litegrann och sen ska jag lägga mig och sova. Det låter skönt va? jag tycker det iallafall!
En sak till! det var lite kul efter matchen, eller rättare sagt en besvikelse när man kollade upp på läktarn när klockarberget gjorde någonting för sin publik, då bröt det ut. Då sprutades det med vattenflaskan och sen åkte den i golvet, eller rättare sagt jag fick damp och kastade den i golvet, det var lite fult. Men blir man chockad och gör man allt möjligt, hahaha! det var kul, eller hur Beis? :)

En bild på några från mitt älskade lag Alnö IBK, vi ger inte upp, eller hur då ?<3
image128

Nu är det dags att säga Hejdå!
Hejdå och PUSS!

on the top

Idag är det onsdag? visste ni det? jaha okej! HAHA!

Igår var jag ju som sagt på Timrå - Modomatchen, det var så underbart. Lite segt var det ju i dom två första perioderna och det såg lite mörkt ut när Modo hade ledningen med 0-2 in i tredje perioden. Det vände ju såklart när Peter Regin dundrade in 1-2 och sedan när det var ungefär en och en halv minut kvar av matchen dundrade Riku Hahl in 2-2. Ni skulle bara veta vilket drag och vilket jubel det var i publiken, speciellt klacken! det var ju en sån otroligt underbar känsla. Sen så vart man ju helt galen när Petr Tenkrat gjorde avgörande 3-2 målet efter sju minuter in i förlängningen, gud så bra man mådde då, det går inte att beskriva. Nu står det 1-0 i matcher och jag hoppas att Timrå kan vinna på bortaplan imorgon också. GO TIMRÅ !

Jag är på bra humör idag om ni vill veta, men det får ni ändå. Trots att jag har varit på skolan från kl 8 till 5 så är jag på topp! det måste man ju vara ibland också, eller?
Jag vart tvungen att stanna efter klockan två då vi slutade för att skriva på medecininlämningen och sen fixa till engelskan oså, också proppade jag i mig godis, jag, milla och mäddie, my girls!

Men snart har jag match, ska packa ner grejerna nu och sen ska vi åka och hämta upp gosbeis.
Jag hoppas att VI vinner idag. Vi möter Klockarberget, matchen börjar 20.15, det är bara att komma och kolla!

PUSS!

i väntan på...

utvecklingssamtal sitter jag här i vårat uppehållsrum och väntar på att pappa ska komma och att klockan ska bli fyra så att jag får ha mitt efterlängtade utvecklingssamtal med min "favoritlärare" Klas, det ser jag verkligen fram emot, INTE! menmen, får försöka ta mig igenom det och får hoppas att jag får höra något bra iallafall :)

Ikväll blir det iallafall hockey, timrå-modo :) det kommer att bli askul det!

FY SKÄMS PÅ MIG

Jag glömde tala om att min lillasyster Nina fyllde 10 år idag, jag ringde och grattade henne förut och på onsdag ska jag komma förbi med en present åt henne. Tänk vad fort tiden går :)

Jag säger det här också om hon skulle råka läsa det vilket jag inte tror men ändå:

GRATTIS NINIS <3

who cares

Jahapp, då blir det skola imorgon då, jag vill ju inte missa någonting mer. Eller egentligen skulle jag bara vilja strunta i allt, men det kan jag ju inte göra. Jag vill ju FÖRSÖKA bli någonting iallafall, även fast jag misslyckas med allt jag gör hela tiden. Det ska bli kul att träffa klassen iallafall, och jag ska verkligen försöka anstränga mig och vara på bra humör så mycket som möjligt. Idag har jag iallafall tagit tag i min novell till engelskan så den är klar nu och jag har gjort hälften av idrotten, men springandet går ju inte så bra när jag har feber och det med hantlarna var ju bara löjligt, jag fattade ingenting jag. Rapporten får jag ta nu till veckan, samma med inlämningsuppgiften i medicinkursen.
Jag hoppas att allt kommer att lösa sig trots att allt känns surt nu.
Men imorgon blir det skola iallafall, jag bryr mig inte om att jag har feber, jag ska dit iallafall, fatta?

Också har jag ont i mitt knä, vilket jag har haft i mer än två månader nu, men imorgon ska jag boka tid. Måste verkligen kolla upp det nu, jag kan inte ens böja knät eller gå riktigt, det gör så jäkla ont då. Det kanske är någon inflamation eller någonting sånt, det tror jag.

Nä snart ska jag sova, såg att klockan börjar bli lite mycket. Jag är ju så van att få vara uppe hur länge jag vill ju.
Ska börja göra mig klar för min gosiga säng nu, jag hör den kallar på mig.

PUSS!

It's a hard knock life

Yes, det är så kul att sitta hemma och inte orka göra någonting, verkligen, jag vill vara i skolan nu med mina goa classmates. Inte för att jag gillar skolan så mycket nu pga. att jag ligger så mycket efter men det skulle ändå vara kul att ha lite sällskap, det är så tråkigt att vara hemma just nu.

Också blir det ingen träning för min del ikväll heller, för att jag har fortfarande febeeeer, böööh gå och dööö! vi som har match på onsdag och allt, jag MÅSTE ju träna egentligen och jag VILL! men jag får inte, och det är nog bäst om jag inte gör det. Det är nog bättre att jag är hemma och försöker bli frisk. Såklart måste jag ju plugga lite snart också för att komma ikapp.

Jag måste berätta en sak som jag drömde inatt
Jag drömde att jag började på SPIN igen för att jag hade saknat dom så mycket, men det är ju sant, jag saknar klassen, stämningen, lärarna och ja, mycket! det enda som jag inte saknar är skolan, hedbergska, den gillar jag inte alls, det var nog mest det som fick mig att byta, och det var egentligen väldigt dumt. Så mycket plugg som jag har nu är verkligen en mardröm. Men jag kan ju inte byta tillbaka igen, det går ju inte. Jag trivs ju i min klass och på skolan, men jag trivs inte med allt skolarbete vi har, om allt bara kunde lugna ner sig för snart orkar jag inge mer. Jag vet inte, hade det kanske varit bättre på SPIN? det får jag aldrig veta.

Jag lägger in lite bilder från spincamp, där hade jag väldigt kul!



Jag och Natalie efter skolfotot dagen innan jag slutade. Jag saknar dig


sjukis

Så ni vet så är jag sjuk igen, har typ 38.6 graders feber. Mår inte bra alls, det kunde ju inte varit bättre. SKITKUL!!!
Nu är det då dags för mig att sova och kanske trycka i mig några Ipren innan så att jag blir frisk snabbare.
GODNATT!

Timrå IK- Modo i slutspel

Ja, då har jag precis fått veta att Timrå kommer att möta Modo i slutspelet denna säsong IGEN! det känns lite drygt men ändå kul, det är väldigt kul att se på sådana matcher. Pappa och jag trodde ju att Färjestad skulle få möjlighet att välja Timrå, men inte då chockad som vi blev så vart det inte så. Men det här ser vi fram emot, då blir det match på tisdag då!
image118

lite enklare tack

Vill ni veta en sak? Jag mår inte bra alls, inte alls! och ingen förstår. Jag mår dåligt över att jag inte orkar med skolan, men det är inte bara det, jag vill inte ta upp det. Det är inte alls bra iallafall och jag känner att jag har ett stort tomrum inom mig. Jag tror att jag behöver någon att prata med, men jag vet inte vem, jag kan ju prata med pappa men det är inte alltid det räcker, det är inte alltid han har tid och det är inte alltid han förstår mig.
Försvinna, det vill jag göra, bara försvinna från allt där ingen kan störa och ingen kan trycka ner mig eller pressa mig. Det är så jag känner mig nu, otroligt pressad, vet inte vad jag ska ta mig till, jag är inte ett mirakelbarn, jag klarar inte allting som är självklart att jag ska. Om allt bara kunde vara lite enklare, bara lite så hade jag inte mått såhär.
Jag är inte mig själv fast jag vill det, det är som att oturen har tagit över hela mig, jag orkar inte med det.
Jag behöver ett mirakel eller två....

torsdag är dagen idag

Jag har sovit hos Sanna två nätter i rad nu så inatt ska jag sova hemma har jag bestämt mig för, men bara inatt, nej, jag skoja bara för att jag gillar min säng och jag sover gärna i den så ofta som möjligt. Oj, intressant att veta? näe, tror inte det men iallafall. Vi har haft det kul jag och Sannis, igårkväll tränade vi ju och det var ju starkt jobbat av folket att komma, vi var sex stycken, fast det var ju lite roligt det också. Sedan åkte vi hem till henne och duschade och fikade oså, sen såg vi på Skönheten och odjuret, den är ju så himla bra och sorglig, vi grinade ikapp där ett tag på slutet till och med, men det är ju ingen ovanlighet för min del så. Sedan så sov vi så gott.

Imorse vaknade vi runt halv nio tror jag, och då klev vi upp och fikade och gjorde oss klar oså, sedan skjutsade dom hem mig för att hon, Lillan och Ronja skulle in till stan. Väl hemma såg jag på lite fotboll och gjorde mig klar för att åka och vara med Matilda. Vi möttes och sedan gick vi till Birsta och strosade runt där ett tag, vi köpte örhängen som var mycket mycket fina, mig gillar dom, det gör hon med. Vi åt också mat på IKEA, mums.
Sedan krånglade vi med bussarna hem, hon åkte hem till sig och jag till mamma i ljusta.

Snart är det mat (igen, är inte speciellt hungrig) och sen blir det hockey. Hoppas verkligen att dom vinner ikväll Timrå.

PUSS!


disneyabsinens

Jag har kommit på en sak, jag älskar verkligen disneyfilmer, det är bara så. Det har jag ju egentligen vetat hela tiden, men nu slog det mig verkligen. Jag såg på Aladdin och Björnbröder igår :') dom är ju så bra!
Iallafall, det kallas beroendeavdisney.se, så ni vet, haha! kulkul..

Nu ska jag slå på en till disneyfilm, pluggandet kan jag ta sen. har för övrigt inte pluggat något på lovet hittills vilket jag måste, men det kommer snart, eller så inte, lär väl sitta med allt på söndag kväll, NEJ ISABELLE! okej, jag ska försöka :)

PUSS på det !

det bästa jag vet

image116

Nu gick det att lägga in bild :D det fick bli en på det bästa jag vet, innebandy, bästa brudarna, härliga tränare, ja, hela Alnö IBK <3
P.S. Jossie och Bea saknas på bilden, dom är också kung!

get up stand up

Det var mycket mysigt att basta med Ewe, Milla och Emelie igår, jag tror vi satt där inne i en och en halv timme iallafall, fast vi gick ju ut och visade oss lite för grannarna också, haha! det var väldigt skönt kan jag lova, jag älskar att basta, men felet igår var att jag var så trött så det vart lite jobbigt på samma gång, men iallafall, när vi var klar gick alla in och duschade och sen slog vi på en film och käkade popcorn, men jag somnade ju efter en kvart kanske, jag var verkligen jättetrött. Efter filmen satt alla förutom jag och pratade och skrattade till typ halv två tror jag, men jag hängde inte med jag, pallade verkligen inte. Milla och Emelie gick och jag och Ewe gick och la oss direkt.

Imorse vaknade jag och Ewe runt 12, då åt vi frukost och sen bestämde vi oss för att åka ner på stan och kolla lite så vi började göra oss iordning för det.
När vi kom ner till stan och hade gått där i kanske 40 min kom vi på att det inte var nå kul, så då gick vi ett ärende åt Ewe sen åkte vi hem till henne igen. Då kollade vi på Save the last dance 2 och sen åkte jag hem.

Har inte hunnit göra så mycket annat idag, jo, jag har ju tränat nu på kvällen såklart och det var kul som vanligt förutom att jag fick jätteont i hjärtat på slutet under fysen så då kunde jag inte vara med mer. Också fick vi höra 3 bra nyheter, då vart dom flesta glad hoppas jag :)
Alnö IBK, that's the way it is <3

Skit, kan inte lägga in nå bilder, så ni vet!
Skriver mer imorgon, ska göra något annat nu,
PUSS!



I'm in the band

Kvällen igår var så jäkla mysig med Bea, Madde, massa gotta, tv och ljus, det gillas. Först kom Madde till mig runt 6 och då hjälpte hon mig att byta sängkläder och sen möblerade vi om litegrann så att vi skulle kunna ha det mysigt på kvällen, sen skulle vi ju plugga fast det orkade vi inte, jag menar vem orkar det en lördagkväll? Inte vi iallafall. Bea kom väl runt halv 8 tror jag, så det var ganska lagom till melodifestivalen. Innan det började gjorde vi fruktsallad också popade vi popcorn och tog fram glass, massa gott! Sen började vi se på melodifestivalen.

Vad tyckte jag om melodifestivalen igår?


Jag brukar egentligen inte kolla på det men det var ganska intressant igår. Dom enda som var bra var Nordman och Charlotte Perrelli, ja, jag tyckte faktiskt att hennes låt var bra, hon kanske kan komma långt med den, vem vet. Nordman har så himla skön röst och jag har alltid älskat alla hans låtar, så varför skulle denna vara fel? ja, det var den inte iallafall, den var riktigt bra tycker jag, tur att han gick till andra chansen iallafall. Fronda var ju sjukt dålig måste jag säga, han tyckte man typ om i 7:an-8:an eller något sånt, han har inte några bra låtar längre, tyvär. Sen har vi ju Calaisa, dom hade en skön låt, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den, bara att dom inte hade kommit så långt med den. Linda Bentzing däremot, kan hon inte variera lite? det är ALLTID samma stuk på låtarna, alla låter precis likadant, är så less på henne och hennes gapande, och jag är väldigt missnöjd med att hon gick vidare. Sibel, för mycket ballad säger jag på en gång, det skulle ha varit lite mer fart i låten, då hade hon kanske gått vidare för det är lite mer melodifestivalen, inte idol!
Daniel Mitsogiannis ,usch säger jag bara! jag höll på att dö av skratt, + att bea satt och sjöng polle istället för pame, hahaha! han var verkligen sämst! Och sist men inte minst Niklas Strömstedt, jag tycker verkligen inte om han och jag gillade inte hans låt heller, den var verkligen tråkig! han passar inte in där helt enkelt.
Så, nu vet ni vad jag tycker :)

Kvällen fortsatte att vara lika mysig, bea och jag skrattade så mycket så jag kunde knappt andas emellanåt, Madde åkte hem 10 över 10, det var lite tråkigt, men Bea och jag skulle ju gå och lägga oss typ halv. Då gjorde vi oss klar för sängen, men inte kunde vi sova eller, vi låg vaken en timme ungefär och sjöng massa disneylåtar och skrattade, så jäkla kul!

Imorse klev vi iallafall upp klockan 5 för att vi var tvungna. Då gjorde vi oss klar och sen åkte vi till Citygross för att inventera med laget, till och med min lillebror Jimmy orkade upp och följde med, det var strongt!
Det var väldigt jobbigt måste jag säga, först tyckte jag att det var ganska okej, men sen vart jag döless. Först skulle jag räkna jättemycket dolmioburkar vilket jag såg som en omöjlighet, men jag klarade det, det vart 2616 st, haha! sedan räknade jag och Jimmy massa oljeflaskor, typ olivolja, rapsolja m.m. det tog ju tid det, asmkt var det. Sen blev det sås- och sopppåsar, det var verkligen det jobbigaste, det tog typ 5 timmar att räkna, haha. Menmen, man fick ju göra nåt med laget, jag hade lite kul iallafall med bea :D mihi. Jag gör lätt om det eftersom vi får bra betalt!

Nu ska jag packa och åka till Ewegos för att jag ska vara med henne, Milla och Emelie, vi ska basta och sen ska jag sova hos na också, roligt :)
Skriver mer sen eller imorgon.
PUSS!




I write sins, not tragedies

Det var mycket roligt, jobbigt och skönt att träna imorse, nu har jag gjort något bra idag också. Fast jag har ju gjort mer bra också, vi var  ju på stan efter att vi hade tränat och gjort oss iordning oså, där införskaffade jag mig en BH och ett par trosor, mucho fint. Då blev jag glad, det vart även Madde för hon införskaffade sig ett par jättefina stövlar och en hudlotion. Man blir helt enkelt glad av att shoppa, fast det är ju inte bra att alla pengar försvinner på en gång. Jag trippade ju runt i staden och shoppade igår också, då blev det en mascara,  en make-upremover, en svart lång skjorta och ett par gråa strumpbyxor, wiiie. Nu har jag typ 450 kr kvar, lyckat haha, fick liksom studiebidraget igår!

Ikväll ska jag vara med mina älskisar Bea och Madde, vi ska typ ha myskväll oså, det lär ju bli så att vi ser på melodifestivalen eller nåt, då ska vi sitta och kritisera alla bidrag, moahahaha :D eller jag ska det iallafall!
Bea ska sova hos mig också :) fast vi ska ju kliva upp typ fem på morgonen eftersom att vi ska inventera med laget på citygross imorgon kl sex, jobbigt kan jag lova att det kommer bli! men vad gör man inte för laget då, vi får ju ganska bra med pengar så att vi kan införskaffa oss nya lagdresser, det ser vi fram emot!




min mobil är borta

Jag hann inte ens skriva Ett endaste blogginlägg igår, ledsen för det. Jag hade verkligen inte tid, först var det skola, sen var jag på stan och shoppade och kom hem lite sent så då hann jag bara städa på mitt rum, äta och duscha, sen åkte jag till ljusta. Så där har ni anledningen.

På kvällen var jag hemma hos Mackan med Mycket folk, vi skulle fira Kim och det vart jätteroligt. Han fick ett stort glas av mig och Lollo som det var en snoppmätare på, haha. Iallafall så pratade vi, spelade kort och hade allmänt kul bara, Lollo och Emil var där också, sen blev det även kul när Milla och Ewe kom och hade lite kul med oss. Vi dansade och grejade. Vid halv ett var jag typ helt utslagen, jag var verkligen jättetrött och då sa jag att jag skulle gå hem och sova, så då gick jag hem. När jag hade klivit innanför dörren kom jag på att jag hade glömt mobilen och vart tvungen att gå tillbaka (tur att det bara är mitt emot), men där fanns ingen mobil, jag letade verkligen överallt, och de flesta hjälpte mig också. Den var borta helt enkelt, men jag hoppas att den finns där någonstans iallafall, annars har nån tagit den :( och vem skulle det vara? åh, jag blir så less nu. Ska be Mackan och dom leta mer, och jag ska fortsätta leta imorgon och därmed basta!

Oj, nu börjar klockan bli mycket, ska göra mig klar nu för att jag, Malin och Madde ska gå på corepasset idag. Bussen går om ett litet tag bara. Jag skriver mer sen.

PUSS!

image115
Saknar dig mobilen :(



RSS 2.0