Mitt på lovet

Det är otroligt skönt med lov, men det är inte så skönt att tänka på hur mycket jag egentligen måste plugga, usch, det ger mig rysningar. Orkar inte ens berätta för er vad som väntar för mig när jag kommer tillbaka. Jag njuter istället av lovet men jag ska plugga lite imorgon, Faktiskt!

Måndagen som var i förrgår var helt okej, gjorde inte så mycket men det fick duga för man måste ju ta det lite lugnt också. Igår var jag däremot och badade på badhuset med Millapilla, det var skönt i början men efter lite mer än en timme så blev vi less och gick och solade på två bleka istället. Jag vart en kräfta som vanligt, är fortfarande väldigt röd men jag hoppas att det lägger sig snart. Dagen fortsatte med att Milla och jag gick hem till mig och fikade och tittade på tv, på mina favoritprogram såklart! Sedan gjorde vi oss klar och tog bussen ner till stan för en riktigt mysig kväll med Matilda O och Matilda B på biteline med massa mat och hockey. När jag säger hockey menar jag såklart Timrå-Skellefteå. Det såg mörkt ut för timrå ett tag men i sudden fick de extra power och tog hem segern genom ingen mindre än vår egne Petr Tenkrat! Hade också väldigt trevligt och mysigt denna kväll, tack tjejer, det måste vi göra om!♥

Åkte hem till min älskling och sov där, väldigt mysigt! Vi såg på en film och sedan somnade vi. Imorse klev vi upp vid 12 och åt frukost m.m. Sedan satt jag mig och kollade på en film medans han pluggade. Åkte hem och gick sedan till mamma för att kolla till djuren och jag fikade även och tittade på oth. Promenerade hem och åt och försökte komma igång med matten men jag fattar inte, Stefan ska få hjälpa mig. Fastnade även i Jimmys skolkatalog och sedan fastnade jag här framför datorn.

Träning väntar för min del, ska väl åka vid 8 ungefär, är inte så pepp men det ska nog kunna ordnas under träningens gång. Ska även sova hos min älskling inatt också, bäst att börja packa grejer nu. Imorgon blir det pluggning och jobb, och jag har också namnsdag :)

Det här är jag efter solningen, mycket bra rör var det med tanke på att jag endast solade i 16 min.



Le semaine

Då har ännu en helg flygit förbi och det bästa var ju att det var början på det efterlängtade höstlovet som tråkigt nog bara är en vecka, men bättre det än ingenting. Då var det kanske dags för mig att summera min helg för er.

Fredagkväll var jag med min älskling, vi gjorde ingenting speciellt, jag kom hem från ego rätt sent för att jag var på Chairdancepasset ganska sent på eftermiddagen. Vi var på max på kvällen, han åt litegrann men jag kände mig inte sugen. Vi åkte hem och la oss runt 12 och det var skönt och behövligt.

I lördags var det dags för jobb, det gick rätt så bra. När jag hade slutat åkte jag och Matilda in till stan för att festa med några vänner, vi blev kvar hos Madde hela kvällen men jag klagar inte, hade bra kul ändå. Tog kvart i 3-bussen hem och somnade på en gång.

Igår var jag lite lat och låg i soffan och kollade på tv hela dagen, sov väldigt länge. Senare mot eftermiddagen kände jag att jag inte kunde ligga där längre så då ringde jag Milla och hörde om hon var peppad för ett träningspass och det var hon kanske inte men hon gick med på det i alla fall. Vi gick på Body lowpasset som var väldigt roligt, det är ett aerobicspass utan hopp med styrkeövningar riktade mot lår, rumpa och mage, väldigt skönt. Hade velat följa med Stefan till hans farfar men det var lite sent påtänkt med tanke på att han ringde medans jag tränade. Såg på film med Tess när jag kom hem, förstås efter att jag duschat och ätit då. Vi tittade på The strangers och det var inte den bästa men den gick att se. Stefan kom vid 11 och det var hur mysigt som helst att sova med honom.

Idag vaknade vi runt 9 men klev inte upp förrän halv 10. Då duschade vi och sedan åt vi frukost, och tyvär vart han tvungen att åka hem efter det och sätta sig och plugga. Tur att jag är en sådan förstående flickvän, jag vill ju att han ska lyckas bra i skolan. Annars har jag själv inte gjort så mycket idag, tittat lite på tv och lite småsaker. Vill se på oth snart, men jag kommer knappast att få tv:n eftersom mina kära bröder sitter där och glor på tecknat. Träning blir det senare och det ska bli roligt, hoppas att ingen är sur på mig för att jag inte var med på matchen i helgen bara! jag ville ju verkligen men vinden ville inte samma sak.

Dags att tjata på småbröderna!

Shogabonga (mensvärk)

På mitt eget språk alltså, jag älskar mitt eget söta lilla språk, men jag hatar att ha mensvärk. Nä jag skoja bara, faktiskt. Jobbet gick bra igår, det var jobbigt men ändå roligt. Gick till min Stefan efter det och vi såg på filmen Mirrors, den var bra, väldigt bra. Jag ångrar inte att jag såg den men den var väldigt creepy och jag drömde mardrömmar på natten, det var nackdelen. Stefan fick överskottsenergi när vi skulle sova och jag var hur trött som helst, det gick inte ihop, men till slut somnade vi.

Min start på dagen har inte varit den bästa, hade ont i magen när jag vaknade och på bussen drack jag lite av en kall kaffelatte och sedan la jag den i väskan. När jag gick till skolan visade det sig att den hade läkt ut i väskan, hela latten! på datorn och alla mina grejer, då vart jag inte glad kan jag lova. Ägnade större delen av samhällslektionen till att torka av allt och försöka hitta en film att utgå ifrån till min uppgift. Hade svenska förut också, läste en text sov, drömde och redovisade mitt collage, bra gjort Bella.

Måste också tillägga att jag fick min mens idag som beräknat, det är inte skönt och det är inte min dag idag. Nu har jag mensvärk till tusen och vill bara åka hem och vila men det kan jag inte göra för att jag måste plugga matte, men jag tror att jag kanske ska ta hjälp av min gentleman till pojkvän istället. Får se hur jag gör.

Ska vara med min älskling ikväll, wihooo! :D


Je suis fatigué

Det betyder så mycket som att: Jag är trött. Det är jag verkligen, förstår inte att jag kan vara det faktiskt men det känns som att jag ska somna så fort jag sätter mig ner. Jag förstår ju alla som var på Metg-festen/övernattningen för de lär inte ha sovit mycket, eller jag vet att de inte gjorde det, själv sov jag som en stock inatt. Har även blivit ett franskafreak, har pratat franska väldigt mycket idag + att vi fick jättemycket läxa på lektionen, *suck*.

Haha, jag kom och tänka på en sak! igårnatt, jag kommer inte ihåg var klockan var men det var mitt i natten i alla fall. Då vaknade jag till av att jag snurrade runt väldigt mycket i sängen också satte jag mig upp litegrann, när jag skulle lägga mig ner så la jag huvudet på nattduksbordet, hur normalt är det? snacka om koordinationsförmåga. Jag tyckte det var lite roligt så jag började skratta åt mig själv mitt i natten, sedan somnade jag om. Vart bara tvungen att berätta.

Förstår inte hur jag ska orka jobba ikväll, det kommer bli en mardröm, eller kanske inte men ändå. Jag hoppas att det kommer att gå bra och att kvällen kommer att flyta på så att det går fort, jobbar 17.00-21.30. När jag kommer hem ska jag slänga mig i sängen och det är en sak som är säker, har en lång dag framför mig. Blev klar med mitt collage idag, hade bara lite smågöra kvar på den men nu är den helt klar så jag behöver inte tänka på den nå mer. Nu behöver jag plugga bort lite annat, men jag orkar inte göra det nu. Istället ska jag nörda och ladda för jobb, och äta måste jag ju också göra.

Jag längtar till sängen!



C'est le jeudi

Elle hur man nu säger... det är torsdag i varje fall. Har haft franska nu på morgonen, det var drygt men lärorikt och jag gillar det. Visst finns det mycket som måste finslipas i språket och grammatiken, men det ska nog gå att ordnas. Ska alldeles strax ha historia, vi ska göra övningar för Sara är på glatt humör idag, då blir hon skadeglad när vi får sitta och göra övningar, schysst liksom.

Vaknade kl 7 imorse så jag hade typ 25 minuter på mig att göra mig klar men det gick bra. Min utstyrsel idag är dock inte så fin men det får jag leva med. Mjukisbyxor och munkjacka för hela slanten. Ska jobba ikväll, orkar inte men jag måste ju så det är bara att pina mig igenom det.

Nu ska jag göra övningar, peppapeppa!

Fiskdag och Stinas födelsedag!

Har missat att uppdatera under dagen så jag får göra det nu istället då jag har tid. Kan summera dagen först av allt. Började 09.10, hade mentor, en halv lektion kultur och idéhistoria, lunch där jag åt fisk, idrott med teori och skolfoto (enskilda kort), vart faktiskt ganska nöjd trots att vi fick reda på att vi skulle ta idag på morgonen. Det var skoldagen det, över till resten av dagen, dvs. eftermiddagen och kvällen.

Kollade på mina vanliga program på tv när jag kom hem från skolan, Vänner, Fresh Prince och oth. Sedan gjorde jag lite franska och krånglade massa med hur jag skulle kunna skriva ut min text och det till mitt collade, och det gick inte så jag fick lite smått damp, måste därav göra klart allt imorgon då jag ska jobba! Hur ska jag hinna?! Jaja, får hoppas på det bästa. Stefan kom till mig också och var här mer än en timme trots att han egentligen inte hade tid, det är därför jag älskar honom så mycket. Det var även fisk till middag hemma också, så fan heller att jag åt det! jag åt biffar istället! Snacka om fiskdag, onsdagar! blää.

Kvällen fortsatte med träning, ganska seg träning faktiskt men det gick bra. Fick våra overaller och de satt faktiskt himla bra och snygga var de med! Var inte helt slut efter träningen så det kunde ha varit lite bättre tempo. När jag kom hem fikade jag och nu har jag nästan precis duschat klart, usch vad sent det blev. Ska ringa Stefan nu så jag tar och avrundar här.

Fast... jag måste ju förstås tillägga att idag har min vän Stina Andersson fyllt år hela dagen, GRATTIS GUMMAN :D sjöng för henne på träningen och nu är hon ett år äldre hon med, och snart är det jag! :)



Godnatt!

Godnatt

Är himla less nu, kommer inte kunna sova, vad jag än gör blir det ändå fel. Jag är inte perfekt och jag tänker inte alltid på vad jag gör, så är det bara. Jag orkar inte vara som alla andra vill att jag ska vara jämt, det går inte. Sånt här får mig faktiskt att fundera på om jag kan göra någonting rätt, det verkar inte som det. Ibland måste jag prioritera vissa saker och då blir det bara skit av det i alla fall.

Äh, nu orkar jag inte skriva mer.

Godnatt.

I love it

Totally love this song and the boy!



Äntligen nästan klar

Nu har jag suttit och pluggat på svenskan ett tag och det har faktiskt gått riktigt bra, har skrivit klart all text och imorgon ska det skrivas ut på skolan och då ska de klistras fast på mitt collagepapper och sen ska några bilder på också så är det klart, men det fixar jag imorgon efter skolan. Nu är jag nöjd och kan sätta igång med samhällsuppgiften som jag ligger efter med, fast det gör jag imorgon när jag får en lucka. Nu är jag glad.

Madde sitter och tittar på Eva och Adam, det är så roligt att lyssna på alla kommentarer från det här på andra sidan bordet, haha. Jag ändrade mig förut så nu ska jag sova hemma istället, orkar inte åka någonstans faktiskt och det gick bra för Maddes del. Börjar 09.10 imorgonbitti så jag får sova en halvtimme längre en vanligt.

Madde och jag är glad denna kväll :)

Trötta tider

Vaknade upp bredvid min älskling, gick upp och gjorde mig klar osv. sedan väckte jag Stefan och han skjutsade mig till busshållsplatsen, snälla gosisen min. Började 08.15 som vanligt med min första franskalektion, fattade inte så mycket av vad den nya läraren sa för att han bara babblade och babblade och jag tycker att vi gick för fort fram faktiskt. Dagen fortsatte med religion, lunch, svenska och naturkunskap. Skoldagen i helhet har varit helt okej förutom att Klas gjorde hela klassen lite pissed på religionen. Raggmunkar var det till lunch också, det gillas.

Vart så trött på naturkunskapen men ändå fick jag rätt så mycket gjort, måste ju träna till provet. Åkte hem efter den lektionen och la mig i soffan och tittade på vänner och sedan fresh prince i bel air, sedan blev det även oth och efter det kom Madde. Vi åt mat och nu sitter vi och nördar, hon pluggar och jag tog mig lite tid till att skriva här. Ska snart skriva klart texten till mitt collage till svenskan, sedan är det bara att ordna upp själva collaget med bilder osv. Kom på att jag måste analysera en bild också, men det fixar sig.

Ska åka med Madde hem till henne sen och sova där, mysigt värre! vi ska typ titta på filmen Mirrors tror jag, vill se den. Därför måste jag göra lite på svenskan nu!


Kvällens träning

Tränade ikväll, gick ganska bra mot slutet, i början var det lite tungt. Spelade en intensiv och jobbig match hela sista halvtimmen och jag bara njöt och kämpade på för att det var så himla roligt. Nu känns det bra i kropp och själ, älskar när man har tränat, duschat och fikat och känner sig redo för sängen, och ett plus i kanten är ju att jag får sova med min älskling. Som vanligt är han seg så jag får vänta på honom som vanligt, och klockan börjar bli mycket, men jag ska inte klaga för att det var jag som ville att han skulle komma hit.

Har inte blivit något pluggande idag för min del trots att jag hade behövt det. Skulle behöva göra klart mitt collage till svenskan och skriva på förra samhällsuppgiften och även läsa psykologi där jag har typ 4 sidor kvar att läsa, det kan jag nog klara av innan jag ska sova.

Åh, jag längtar tills den 8:e november, då blir det RÖJ och en massa skoj! :)

Bjuder på en töntbild på mig själv nu innan sängdags.


Godnatt allihopa!

Vad trött jag ska vara då

Den här dagen har flytit på bra för en gångs skull, har inte tänkt så mycket förutom när jag pluggade då. Det är tankarna runt det som hänt som har fått mig att vara lite konstig, jag tänker så mycket på Tobias, han är verkligen saknad. Ska ägna ett inlägg åt mina tankar kring tobbe och tregedin senare så ni kommer inte missa det.

Jag var så trött när jag kom hem så jag satte mig i soffan och sedan kom Tess och gjorde mig sällskap, hoppade senare över till andra soffan och somnade på stört, älskar våra lila soffor för att man somnar på en gång. Drömde ett tag där också, att jag hade födelsedagskalas och några av mina vänner kom och jag hade flyttkartonger överallt så vi fick inte plats någonstans och Jimmy och Felix sprang runt överallt, knäppt.

Åt massa mat förut och nu väntar träning, men först ska jag sitta här och nörda lite och sedan läsa lite psykologi.

Bra start på mitt nya liv

Nu har mitt liv gått igenom en tvättmaskin, det är helt cleanat! Förutom att jag fortfarande är samma person och har samma pojkvän och samma vänner och samma familj och går i samma skola, jag har även samma intressen, jag spelar fortfarande innebandy i samma coola lag och jag är bäst (skämt åsido).

Det som är annorlunda är att jag har blivit nyttig, jag åt inte en enda godsak igår, jag vet inte om jag kommer hålla mig för att alla mina vänner kommer hata mig. Jag får helt enkelt ta dagen som den kommer, om jag vill ha en godis så tar jag en godis även om den gör mig tjock (skämt åsido). Nä nu slutar jag fjanta! (skämt åsido). HAHAHAHAHAHA!

Bella är söt.. på riktigt :O
//Emilia


Ja så kan man ju också tycka, Emilia fick inflika lite där, en alldeles egen gästbloggare.
Jag har haft kultur och idéhistoria och det var roligt för en gångs skull! har också haft matte och historia som också gick väldigt bra. Nu ska jag ha psykologi så jag, Madde och Emilia måste kililila.

Jag har ingen sovmorgon på veckorna längre! depressed.....


Sova med min prins

Ska packa mina skolgrejer nu och sedan ska jag åka till min älskling för att sova där. Jag älskar att sova med honom, det är det bästa som finns, kan liksom inte klara mig utan det i en natt, nä nu överdrev jag, i alla fall inte 2-3. Äh, det blir väl mindre med tiden kanske, men ja, nu känns det i helt rätt. Att sova med honom ofta alltså, haha.


Godnatt allesammans!

Trött och sliten

Sitter och tänker just nu, på hur jag ska hinna klart med svenskan. Har skrivit litegrann idag faktiskt, om kvinnan på medeltiden också skrev jag klart lite annat. Har även hunnit sitta och klippa ut hjärtan nu på kvällskvisten och sedan klistra fast dem på mitt collagepapper, duktigt. Nu är jag i alla fall helt slut, väntar på att Stefan ska ringa och säga om jag kan sova hos honom eller inte, ni vet, han är ju a busy man. Har lämnat pluggandet bakom mig för kvällen, skönt, men det är inte så skönt att ha huvudvärk, därför ska jag inte sitta här så mycket längre.

Just det, berättade aldrig vad jag gjorde igårkväll, så jag kan göra det nu istället. Jag var ju som sagt med Madde och först gjorde vi inte så mycket, men efter kl 9 kom Stefan och hämtade oss och vi åkte in till bilträffen i birsta där vi stog och pratade och hade allmänt trevligt och frös. Stefan sov även hos mig, mycket mysigt. Det var den kvällen det.

Oj, kom på att jag har mobilen nere så Stefan kanske redan har ringt! Ska springa och kolla.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)


Matchresultat

Vi gick in i matchen med positiv attityd och med peppande ord. Musiken gjorde mig mer peppad än vad jag var och det var skönt. Matchen började väldigt jämnt och vi höll tätt, det gick lite utför i mitten av matchen och på slutet kom vi igen litegrann. Det var inte tillräckligt, vi gick mot förlust mot Bk Sundsvall oturligt nog, 6-3 blev det men inte deppar vi för det. Det känns inte ens som en förlust, jag tyckte att vi kämpade på bra, och om vi hade kört som vi gjorde i början och slutet så hade det varit ett helt annorlunda resultat, vi kunde ha tagit det här. Fast nu blev det inte så förstås.

Varför deppa när man kan peppa? Det tycker jag är en bra mening! Nu tar vi nya tag och kör ännu hårdare på träningarna så vi är riktigt laddade för Söderhamn nästa lördag, det tycker jag låter bra. Om nu någon i mitt lag läser det här så hoppas jag att ni håller med mig. Tack för en bra match tjejer, alltid roligt att spela med er.


Matchdags

Nu är det dags för match i höglunda mot Bk Sundsvall, hoppas att det går vägen idag. Är peppad och laget är hungrig på vinst!

På lördagskvällar ska man ha kul

Ja, man kan inte bara sitta inne då tycker jag, jag vill ut och umgås med folk. Detta verkar inte möjligt idag med tanke på att alla är så tråkiga, det är bara jag som är pepp och när Madde kommer hit kommer hon också vara pepp.

Har nyss sminkat mig för nöjes skull och även bytt kläder, JAG VILL GÖRA NÅGONTING! snart kommer Mäddie i varje fall och utifrån det ska vi planera våran kväll, nanana, det kommer ju gå såååå bra. Nä men nu ska vi vara positiva här! kanske skulle få joina min älskling också om inte han vill snåla med sitt sällskap.

Jag är sugen på party, och det finns ingenstans vad jag vet, jaja.


Massa mys med älskling

Igårkväll var jag och Stefan hemma hos mamma och gav Josefine sin present och sedan åt vi lite tårta och såg på en asrolig film, Wedding crashers hette den, hade inte sett den faktiskt. Åkte hem och la oss vid halv 1 kanske.

Imorse...eller på förmiddagen klev vi upp och duschade och åt frukost sedan har vi bara tagit det lugnt, har haft hur mysigt som helst den här morgonen. Jag älskar honom så mycket, min gos.

Ikväll kommer Madde hit vad jag vet, jag vill hitta på något roligt men det verkar vara dött på festfronten idag, det är ju lite trist. Ska försöka komma på något som vi kan göra.


Du är den bästa som finns och jag älskar dig över allt annat
Stefan Bergman ♥



Uttråkad som bara den

Jag har ingenting att göra, sitter bara hemma i mörkret och försöker komma på något att göra. Skulle behöva plugga och städa på rummet,  men det har jag ingen ork till faktiskt. Pluggandet tar jag imorgon och får se om jag hinner städa också. Jag väntar även på att Stefan ska komma hem och bli klar någon gång, jag får alltid vänta på honom! Jag tänkte ju också att vi skulle åka och gratta Josefine nu på eftermiddagen men det blev inte av för att hon skulle på disco och ha massa skoj och jag klandrar henne inte, det är alltid roligt med discon när man är liten. Nu när man är äldre är det ju fest som gäller, eller party eller vad man nu kan kalla det. För vissa är det ju även krogen, för dom som har fyllt 18 alltså.

Jaja, ska i alla fall ta en sväng dit sen och gratta henne för att hon måste ju få sin present! hon kan ju inte gå en födelsedag utan att ha fått en present av mig nu när vi bor så nära varandra och jag har möjlighet att ta mig dit. Ska ju vara med Stefan ikväll och jag undrar vad vi ska göra för något, det lär ju bli massa mys som vanligt och det klagar jag absolut inte på, fredagsmys liksom!


Grattis Josefine!

Idag är det ingen vanlig dag!
Varför inte det då?
Jo, för att det är min söta lillasyster Josefines födelsedag idag! :D

Grattis tokis på 8års dagen! hoppas att du har haft en riktigt bra dag!

Och enligt en viss källa har jag hört att hon skulle
på disco nu klockan 6 ;) det märks att hon börjar bli stor :D




Veckorna bara flyger iväg

Nu går det fort tycker jag, veckorna pratar jag om som ni kanske förstår utifrån min rubrik. Det känns som att det var fredag alldeles nyss och nu är det det igen, det är sjukt. Jag älskar fredagar, fast inte skolan då, bara resten. Ikväll ska jag vara med Stefan, det är mina planer, men jag vet inte vad vi ska hitta på. Jag har tänkt mycket idag, på det som har hänt och det har blandats ihop med ångesten inför alla skolarbeten så det har lett till att jag har varit lite deprimerad. Det börjar släppa nu och det känns skönt, orkar inte gå omkring som ett spöke mer.

Imorse vart jag lite irriterad faktiskt med tanke på att jag kom 35 min försent. Jag åkte med Stefan, så det säger ju nästan allt. Han segade på imorse och jag skyndade mig, han skulle hämta upp sina 3 kompisar vilket också tog ett tag och sedan blev jag avsläppt uppe vid tandläkaren så det tog ganska lång tid innan jag kom till skolan, och inte fick jag en hejdåpuss eller kram eller någonting, ÅÅÅH. Vart bara tvungen att skriva av mig litegrann.

Är inne på sista lektionen nu och det är inte mindre än en tråkig engelskalektion med Klasse. Vi ska börja med någonting nytt som verkar bajstråkigt. Längtar tills klockan är 14.50! Matten nu innan gick bra i alla fall, fick mycket gjort så det var bra gjort av mig,  jag förstod mig på lådadiagram! haha.

Nu ska jag läsa och diskutera!



Blöt och kall om fötterna

Sitter hemma i soffan med blöta fötter, har inte bytt strumpor än efter att jag har varit ute och gått i regnet i tygskor, yeei! Ska ta och göra det snart, de börjar bli ganska kalla. Har läst lite samhälle och ska försöka komma igång med "uppsatsen" ikväll, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Först blir det middag och hockey i alla fall, tror inte att jag kommer ha orken att börja skriva innan, måste ju ha mat i magen for god sake! Just ja, kom på att pappa håller på att göra blämat, falukorv och potatismos, usch jag kräks. Jag får tvinga i mig maten för jag är ju lite hungrig.

Jag satt och tänkte förut och då kom jag på att det bara är två veckor tills jag fyller år, och sedan kom jag och tänka på festen som Lollo och jag ska ha. Det kommer bli kung, men vi vet inte riktigt vilka killar vi ska bjuda, det är något som vi får spåna på. Jag vill vara med Stefan nu, men han är nog fortfarande i skolan eller så har han helt enkelt inte tid eftersom han inte har ringt ännu vilket han skulle göra när han hade tid. Han kunde inte kollar på hockey med mig ikväll heller, bajs på han! men imorgon är han min, bara min! och på lördag kanske vi åker till paradisbadet. Pappa, Ulli, Felix och Jimmy ska också dit men eftersom inte vi får plats i bilen så får vi åka i en separat bil.

Jag måste verkligen plugga, men nu är det så att jag inte har någon lust med det! det är så tråkigt. Som vanligt så regnar det ute och det börjar göra mig riktigt deprimerad, är det inte svinkallt så regnar det. Kan det inte bara vara lite soligt?! DUMMA REGN! det kan hellre få komma snö nu på en gång.








Ge mig lite motivation tack

Kan börja med att berätta vad jag gjorde igår på eftermiddagen! Först var jag ute och promenerade i 1½ timme, det var riktigt skönt, fast jag skulle ha haft en mössa på mig för det blev lite kallt på öronen. Jag gick massa omvägar runt till timrå och sedan tillbaka hem. Efter ett tag kom Stefan och var med mig tills jag åkte på träning. Träningen gick bra, det var väldigt oseriöst från vissa i början, men jag kände mig peppad så jag var i varje fall seriös. Dagen avslutades med att jag somnade bredvid min älskling och det var helt underbart.

Idag kom jag lite försent till skolan, ungefär 20 min men det var ingen fara. Hade historia och det var jättetråkigt, gjorde ungefär ingenting. Har även haft engelska och det var väldigt flamsigt, jag kan inte koncentrera mig numera och det är jättejobbigt, jag tänker bara på en massa, ja ni vet vad jag pratar om.

Har samhälle nu och jag har inte gjort uppgiften som skulle göras klart till idag, men det hoppas jag att han har förståelse för. Ska få sluta lite tidigare med tanke på att vi började lite tidigare, skönt. Jag vill bara hem! Jag vill vara med min älskade Stefan! Orkar inte med allt annat skit.

Ska väl plugga och se på hockey ikväll, plugga är det negativa och hockeyn är det positiva.

Lagomt peppad för träning

Denna dag har hittills bestått av lathet, höjden av lathet. Jag och Matilda skulle gå ut på en promenad förut men tror ni att det blev av eller? Nä, det blev det inte för att vi satt typ fastklistrade vid våra datorer. Ja, så kan man ju också göra en ledig onsdag. Jag har i alla fall fått på mig kläder och har borstat tänderna, det tyckte jag var ett framsteg!

Hoppas att jag rycker upp mig för ikväll för jag är verkligen peppad för träning nu, jag känner pirret i magen. Bara det inte går åt pipsvängen för då blir jag sur och besviken, men jag får hålla hoppet uppe med tanke på att jag är så pass peppad så ska det nog gå bra. Älskar att träna med gobrudarna.

Är lite småhungrig, ska äta något.


No school today

Idag är det så mycket som studiedag för lärarna på min skola så idag är det ingen skola, har inte med mig några böcker hem heller för att Sara (lärare) sa att jag inte skulle göra det. Skulle inte orka plugga nu heller för den delen, skulle inte kunna koncentrera mig, måste smälta allt först.

Jag och Matilda vaknade runt halv 11 och det var otroligt skönt att få sova så länge, det känns som att det var ett bra tag sedan. Vi låg kvar ett tag och sedan gick vi upp och åt frukost, satt fint det. Nu är vi nördar både framför datorerna och tvn! haha, det får man ibland. Jag vet inte vad vi ska göra resterande tiden av dagen, kan ju inte plugga som jag hade planerat innan, men det bryr jag mig inte om, det får lärarna faktiskt förstå.

Ikväll är det i alla fall träning och så vitt jag vet så skulle vi få våra overaller idag(?). Jag längtar till träningen, det ska bli skönt att träffa alla eftersom jag inte var på förra träningen och det ska även bli skönt att slippa tänka så mycket, att bara koncentrera sig på innebandyn liksom, så det ser jag fram emot. Vi måste ju även ladda för match i helgen!


Minnesstund

Ikväll kl 19.00 var det minnesstund för Tobias i skönviksbacken. Hade aldrig varit med om någonting sådant förut så det var riktigt jobbigt. Jag måste också säga att det var riktigt fint med alla ljus och foton m.m. jag kunde inte sluta gråta, det var så fint men ändå så hemskt. Att se alla vara så ledsen var inte roligt, speciellt hans familj, det var rena mardrömmen. Detta var ett bevis på hur mycket folk kommer sakna Tobias och hur många som ens bryr sig, det var faktiskt väldigt mycket folk och jag är glad för det. Jag hoppas att han satt där uppe i himlen och tittade ner på oss och fick se hur mycket vi kommer sakna honom.

Dessa hade jag och matilda med oss och vi lämnade dem med kärlek!


Det var så fint så fint men ändå så sorgligt :'(


Saker som påminner om honom, från familj och vänner

Vila i frid Tobias Arvola

1991-2008, du blev endast 17 år, jag förstår bara inte..

Du har lämnat ett stort tomt hål i våra hjärtan och det är svårt att förstå att du inte kommer tillbaka. Du har alltid funnits med, sedan jag var 8-9 år har jag kännt dig och det är inte något man glömmer på en gång. Det här kommer ta tid för du var den som gjorde alla på bra humör, du var allas lilla solstråle. Jag vet inte hur jag ska bete mig, för hur beter man sig när en bra vän lämnar världen? Det vet i alla fall inte jag. Jag kommer minnas dig som den spralliga och glada killen som alltid kom med de rätta kommentarerna och de roligaste skämten, det är det som utmärkte dig så bra. Jag kommer sakna dig, alla anhöriga kommer sakna dig och det värsta är att vi aldrig kommer att få reda på varför du gjorde det. Jag tänker på dig och du ska veta att du alltid kommer att finnas i mitt hjärta och hoppas att du har det bra nu, min vän Tobias Arvola

En fräsch start på veckan, not.

Idag är jag mycket mycket trött och har varit mycket deprimerad över min historiauppgift som jag kanske ska göra muntligt nu istället för skriftligt, wiie. Det kommer ju gå så mycket bättre, eller så inte. Ursäkta mitt dåliga uppdaterande, ingen höjdare att lämna bloggen ouppdaterad i två dagar, det är inte populärt.

Igår spelade vi match mot Timrå och oturligt nog så förlorade vi med 3-1, men inte deppar vi för det eller? Vi hade en dålig dag och de fick sin revansch. Jag måste ändå säga att vi jobbade på bra, de två sista målen kom så plötsligt och det kändes som att vi tappade kontrollen. Sånt får man ta ibland men nu är vi laddade för en ny match på söndag mot BK sundsvall, ska börja peppa redan nu.

Madde följde med mig hem igår efter matchen och jag hade ingen bra kväll, orkar inte gå in på det  men det gick bra i alla fall med stöd av pojkvän och mina älskade vänner. Vaknade imorse trött och sliten, varken Madde eller jag ville kliva upp men till slut gjorde vi det förstås. Skoldagen har inte varit någon höjdare, speciellt inte historian men matten gick ganska bra. Jag måste berätta en sak, det var en FLUGA i min mat idag på lunchen! EN FLUGA!!!! fy fan vad äckligt, ska klaga, eller nä det ska jag inte men vafan, en fljugjävel i maten som jag ska äta, det går inte till på det viset.

Ikväll ska jag jobba, med Matilda i våran gulliga kioskmobil på E.on arena! fett pepp. Hoppas på vinst för Timrå IK!

P.S. Matilda Burström hälsar att hon är bäst, och jag kan ideligen säga att jag inte kan göra någonting annat än att hålla med! :)

We go together, nanananananana.
And we work together nananananana.
And we are friends forever, nanananana.
NAAAAAAAAAAAAAAAAH.


Finally friday

Idag åkte jag in till skolan lite senare, till 9 ungefär, inte så mycket senare men lite i alla fall. Satt och "pluggade" ett tag tills svenskan började. Fick utmärkt på min artikel om hjältar, då vart jag lagom stolt. Åt en gd burrito till lunch och sedan hade vi matte och jag kände att jag fick rätt så mycket gjort, på engelskan kollade vi bara på en film med brittisk humor, ganska roligt för jag kände mig trött. Det var min skoldag i korthet.

Åkte hem sedan och har bara suttit och kollat på tv tills för en stund sen för att då skulle jag äta, kycklingsallad, det var ingen hit. Ska plugga lite specialidrott nu ett tag och sedan ska jag nog vara med Stefan och FÖRLÅT Milla och Tess för att jag inte är med er ikväll som jag sa att jag skulle.

Nu ska vända min smarta sida till.

AAAAHHH!

Jag kom precis på att jag jobbar den dagen då vi har en väldigt viktig match! 25/10 ska vi möta Söderhamn i Söderhamn och jag JOBBAR!!! jag vill verkligen vara med... det är ju serieledarna och allting + att de verkar vara asbra då de har vunnit alla sina 3 matcher hittills, 2 av dem med tvåsiffrigt till råga på allt, då behöver vi hela laget och jag måste bara svika sådär, fyfan vad arg jag blir. Det här måste lösas på något sätt!

Jag saknar min pojkvän

Jag gör verkligen det nu, otroligt mycket! Jag vill att han ska vara här nu för jag är så grymt myssugen och sen så är jag lite deprimerad och jag vet att han kan få mig på bättre humör för en stund, jag mår alltid så bra med honom även fast jag inte gör det egentligen men det är just då jag mår bra. Åh, jag börjar grina snart, usch vad löjlig jag är men jag behöver lite trygghet och det får jag bara med honom. Blääää......

Jag har hur mycket plugg som helst att göra, jävla skit, vet inte vad jag ska ta mig till. Det här har jag framför mig:

  • Skriftlig uppgift (jättesvår), Historia B inlm 13/10
  • Skriftlig uppgift, Svenska B inlm 17/10
  • Svara på 1000 miljoner frågor, Specialidrott inlm 13/10
  • Skriva en uppsats, Sh B inlm 16/10
  • Svara på en fråga (inge svårt), NaF inlm 10/10
Det är ganska mycket ändå och allt ska vara klart imorgon eller någongång nästa vecka. Usch vad jag hatar allt plugg, har ingen motivation alls, det är helt stört. En bra sak är att jag fick förut idag reda på att jag fick omdömet Utmärkt på min skriftliga uppgift i kultur och idéhistorian och att jag hade skrivit jättebra i min artikel om hjältar på svenskan. Det var ju positivt men det fick ändå inte motivationen att komma tillbaka, tyvär. Bajs på allt, speciellt på historia b!

Stefan, kom NUUUUU!

Träning kopplar bort vardagen

Jag hatar historia b, fast det är ganska intressant. Grejen är den att vi får så svåra uppgifter så då är det inte så lätt. Har haft ångest över min historie uppgift hela dagen nu och det är inge roligt...

Ska på spinning sen med madde och milla, det kommer att bli skönt med tanke på att jag får tänka på något annat än skolan. Jag älskar att träna, då kan man koppla bort allt annat som vardagsproblem och man behöver bara träna helt enkelt och det är en härlig känsla, + att det är dags för lite fettförbränning.

Ikväll hoppas jag att jag kan vara med Stefan, min goa älskling. Fast jag vet ju inte om han kan förstås... hoppas.

Tidig träning och dryg skoldag

Vaknade klockan 6 imorse för att ta bussen kvart över 7 in till stan för att träna. Gick på bodypumppasset klockan 8 med Madde och gissa hur skönt det var då, och jobbigt! 55 min bodypump en tidig tisdagmorgon är väl inte helt fel eller? Vissa av er tycker säkert att det låter hur jobbigt som helst, och jag måste faktiskt säga att det var det faktiskt, men efteråt kändes det hur bra som helst, förutom att jag blev trött sen på skolan. Började kl 10 ungefär med religion och det var drygt för att jag var så hungrig. Till slut var det lunch och jag åt en jättegod kycklinggryta, mums.

Dagen fortsatte med svenska och naturkunskap som också var väldigt drygt, orkade inte göra något speciellt, gjorde INGENTING på svenskan, bra bella! Nä men jag får ta igen det någon dag, jag kände bara att jag ville hem idag. Till slut fick jag åka hem och så fort jag kom innanför dörren slängde jag mig i soffan, gissa hur skönt det var. Sov en stund och sedan åt jag, fick skjuts upp till macken för att lämna en klubba åt Martin som stog där uppe med en kompis och väntade, sedan åkte jag hem och diskade.



Det var min dag det. Nu sitter jag på golvet och har nyss skrivit träningsdagbok som måste göras efter varje träningspass. Väntar på att Stefan ska komma snart också. Ikväll är det även hockey och det får inte missas! Timrå - Djurgården.

Helgen som var

Helgen var riktigt rolig faktiskt, men det är ju synd att de ska vara så himla korta. I fredagskväll var jag med Stefan, vi gjorde inte så mycket tror jag, myste litegrann och det hör ju till en fredagskväll. I lördags var det träning i skönsberg 11-13, gick ganska bra och fick jättemycket träningsvärk! Jobbade efter det på timråmatchen som vanligt och det gick väl ganska bra det med. Timrå förlorade, det var ingen höjdare. Det var bara att göra sig klar lite halvt efter jobbet och sedan åka till Matilda på födelsedagsfest med tema hårdrock och jag kan lova er att det var grymt kul, tack för en lyckad kväll tjejer!

Igår var jag bara hemma, skulle egentligen träna men min mage strejkade så det gick inte. Jag städade lite och på kvällen åkte jag till Stefan och pluggade och lite sådant. Sov även där och som vanligt så somnade vi väldigt sent för att han skulle börja äta kl halv 1 på natten! tok säger jag bara, men vad gör man inte för världens goaste Stefan.

Idag kom jag en halvtimme för sent till historian, satt och läste och sedan pluggade jag till psykologiprovet som jag skulle ha idag. Madde och jag åt lunch tillsammans idag, endast! och sedan pluggade vi kultur och idéhistoria och psykologi. Hade kultur och idéhistoria och sen psykologi dvs. prov, som faktiskt gick väldigt väldigt bra!

Ikväll blir det träning och inge mer speciellt tror jag.

Jag är en tjej som säger hej, till dig

Det var Helena som kom på rubriken, så ni vet. Jag säger då det: HEJ!

Idag är det en bra dag, för det är fredag och det gillar väl alla, eller hur? Det gör jag åtminstone. Det har väl gått ganska bra i skolan också för en gångs skull, fast dagen är ju inte till ända riktigt än. Jag har Natur och friluftsliv kvar, har aldrig varit på någon lektion på den här kursen än, men om jag tänker efter så har det bara varit en lektion också och då var jag sjuk. Lektionen slutar halv 5 och jag ska träna på ego halv 6, det blir perfa det! Jag och milla ska på Discoaerobics, ett nytt pass. Det ska bli hur kul som helst + att det ska bli skönt med träning!

Ikväll ska jag vara med Stefan och jag vet som vanligt inte vad vi ska göra men jag vill göra något kul så vi får se vad det blir, huvudsaken att jag får vara med honom. Han är bra go min pojkvän :)

Jag älskar mina vänner, ni är bäst!


Vi har roligt innan Natur och friluftslivslektionen


Bortamatch ikväll

Idag är jag rätt deppig, och jag tror att det är regnet som gör det. Det regnar konstant, verkligen hela tiden! Jag blir så himla less. Jag känner mig äcklig, ful och värdelös + att jag är blöt och kall om fötterna för att  jag var så osmart att ta på mig tygskor som är trasiga under imorse. Usch vad jag är less nu!

Historian gick i alla fall bra imorse, läste lite men jag hann inte läsa klart. Engelskan gick bra, läste klart en berättelse och svarade på 3 frågor, när jag kom till fjärde så fastnade jag. Har samhälle nu och vi ska se på masjävlar, fattar inte varför men tydligen så skulle vi göra det. Har ju inte sett den så det går väl för sig.

Ikväll blir det bortamatch i örnsköldsvik med älsklingsmatilda :) Timrå IK - Modo hockey! det ska bli fett kul och jag är fett peppad för det trots att jag kommer få stå där med blöta strumpor och skor.

HAHA, smsade med min lillebror förut för första gången, såhär lät det:

Jag: Hej jimmy, hur många matchtröjor har du? :)
Jimmy: Två
Jag: Kan jag få låna en sen?
Jimmy: Nej
Jag: Varför inte?
Jimmy: Du får låna
Jag: Haha, tack :) är den hemma hos mamma eller pappa? :)
Jimmy: Pap
Jag: Okej, kan du eller pappa ta med den sen på bussen? :)
Jimmy: Ja

Haha, han är ju så rolig och väldigt van vid att skriva sms lillbrorsan :D

Nu har jag äntligen städat

Ja, jag tog tag i det idag, fast det blev inte riktigt städat. Har endast dammsugat och bytt sängkläder och plockat kläder och massa andra saker, dammtorkning fattas, men det är så drygt så det gör jag på fredag eller något sådant. Det är så tråkigt att städa på mitt rum för jag tycker inte att det är så fint där, det blir inte ens fint när jag städar! jag vill inte ha blått och vitt, jag vill ha lila, vitt och svart, men pappa har aldrig tid att måla om där inne med tanke på att han håller på så mycket med köket och luckorna nu. Till råga på det ska han sätta upp väggar för ett till rum här i huset när han är klar i köket, det kommer ta hur lång tid som helst! Jag vill inte ens sätta upp min nya spegel som ska hänga på väggen, det enda jag kan göra är att vänta på att han ska bli klar med allt annat...

Dags för träning! ska åka alldeles strax, gud vad kul det ska bli! Sedan ska min älskling komma till mig när jag har tränat klart, YES :D haha.

3-månadersdag och spöregn

Vaknade väldigt tidigt imorse och låg och myste med min älskling lite extra mycket eftersom vi har varit tillsammans i 3 månader idag! kanske inte så speciellt kan kan tycka men jag tycker att det är lite så ändå, det går så fort alltihop och jag blir bara mer kär för varje dag som går.

Jag fick ta bussen hem vid 8 och gjorde mig klar och packade gympakläder sedan tog jag bussen kvart över 9 till skolan. Då hade jag först kultur och idéhistoria med ett litet förhör som det gick skit på och sedan hade vi jeopardy som inte heller gick så bra, men jag lärde mig ju lite i alla fall. Åt ingen lunch, madde och jag gick på ica och sedan gick vi och kollade på åhlens. Vi hämtade upp tjejerna på lunchen och sedan gick vi till gympan då det var konditionstest i regnet. Det regnade inte när vi sprang men efteråt började det spöregna. Det gick ganska bra att springa, är klart nöjd med tanke på hur sämst min kondition har blivit på sistone.

Jag skulle kunna säga att jag hatar spöregn för det brukar jag oftast göra. Men idag tycker jag inte att det stör mig så mycket, det är mest skönt faktiskt. Jag vet inte varför men det var lite mysigt att gå hem från bussen då regnet öste ner. Ännu mysigare blev det när jag kom hem och gjorde en latte och åt en macka framför tvn, mumma! Är rätt peppad för träning ikväll faktiskt, i'm looking forward to it! har inte tränat på ett tag nu så det är dags nu! saknar träningarna. Hoppas att jag kan sova med Stefan inatt, det skulle bli perfa.


Tre månader idag älskling :)

RSS 2.0