Valborgsmässoafton

Efter att jag jag hade hämtat passet gick jag och fikade med Milla på barista och sedan gick vi på stan och kikade litegrann. Åkte till mamma vid halv 3 och fikade lite och sedan somnade jag på soffan en stund. Är hemma hos pappa nu och funderar på att plugga men jag har ingen ork till det faktiskt, tror att jag ska ta en pluggdag imorgon och på lördag, jag måste fokusera bättre än vad jag gjort nu ett tag.

Jag vet fortfarande inte vad vi ska göra ikväll, inte ens Stefan visste det och det är ju mindre bra. Egentligen har jag ingen ork till att göra någonting speciellt, men om Stefan och jag har någonting att göra så följer jag väl med, bara för att det är med honom. Jag hade bara velat gå till någon majbrasa ikväll och ta det lugnt, det är rätt så mysigt men det lär aldrig hända om Stefan får bestämma.



Hoppas ni får en trevlig kväll!
/Isabelle


Torsdag - 090430

God morgon folket :)

Jag var uppe med tuppen idag minsann, kvart över 7 klev jag upp. Slå den på en ledig dag om ni kan. Visserligen var jag tvungen att kliva upp då, hade ju inte gjort det frivilligt. Det gick bra hos tandläkaren, det fanns inga hål i någon av mina tänder, bara början till hål men det hade jag haft några år. Anledningen till att jag får så ont i huvudet trodde tandläkaren var för att jag biter ihop mycket när jag är koncentrerad och även på nätterna. Sedan så fick jag de gamla vanliga råden som att använda tandtråd, skölja med fluor osv. Är riktigt glad över att jag inte hade något hål!


Idag är det sista april och solen skiner redan nu, då blir jag på bra humör. Ska åka in till stan senare och hämta mitt pass hos polisen och sedan kanske jag skulle följa med Tess och tatuera sig också. Måste även få lite plugg gjort under dagen, har mycket som står på spel nu. Ikväll ska jag vara med Stefan och tydligen massa av hans kompisar, kan ju bli roligt. Hoppas att vi gör någonting roligt bara.

Det är så skönt att vara ledig, då kan man göra vad man vill!
Ha en bra dag!
/Isabelle

Tandvärk och annat

Träningen var helt okej, vi körde mycket passningsspel idag och mycket kondition. De sista 20 minuterna fick jag sätta mig på sidan för att jag fick migrän och hade tandvärk sedan tidigare. Jag kunde verkligen inte fortsätta spela för då hade jag svimmat, var riktigt yr där ett tag. Bortsett från det så fick jag ut mycket av träningen och det var trevligt att alla var på bra humör.

Jag hade rätt i att jag skulle vara helt död när jag kom hem, kommer somna när som helst. Fikade fil och blåbär förut, det är namnam och nyttigt men nu mår jag bara illa känner jag. Ligger i sängen just nu och jag känner att ögonlocken håller på att falla ihop. Det är nog ett tecken på att det är dags för mig att sova. Jag måste ju vara pigg imorgon då jag ska till tandläkaren kl 8 och sedan in till stan och hämta passet.

Hoppas att det blir fint väder imorgon också som idag, har hört att det skulle vara det. Jag hjärta värme och sol.
Godnatt på er!
/Isabelle


Dagens bild

Kellan Lutz - Emmett Cullen i Twilight.
Varför ska alla i Twilight se så charmig ut för ? :D


Shopping

Mina nya bruna älsklingar som inhandlades idag


Gladiatorskor från Euro sko, märke Chilli

Jag slog mitt rekord

Det gick faktiskt väldigt bra idag på konditionstestet, jag slog mitt rekord med 5 sek, wohoo. Det är inte mycket men det är ändå någonting. Var först in av tjejerna och tvåa av alla men då var det även 3 tjejer som inte var med som ska springa på tisdag. Jag blev i alla fall jättenöjd med mitt resultat då jag hatar att springa i värme och det var ju trots allt det bästa jag sprungit. Mitt mål var under tio men istället kom jag 27 sek över... lite trist men det var bra ändå. Alla gjorde det jättebra idag!
Pluggade flitigt med matte idag också, satt med Malin och hon är ju så duktig vilket betydde att jag fick mycket hjälp. Och vet ni vad? Jag förstod det hon förklarade också! Det kan jag kalla mirakel. Jaja, slutade efter matten och då gick jag en sväng på stan och köpte ett par gladiatorskor. Sedan tog jag bussen hem och jag har ägnat all tid tills nu till att ta kort till min idrottsuppgift och nu är den äntligen klar på riktigt. Det vart lite kul där med demonstationerna, men jag vart nöjd.

Snart är det innebandyträning på höglunda, är inte så peppad då jag känner mig väldigt trött men det ska nog bli roligt. En sak är säker, jag kommer att somna bums när jag kommer hem i alla fall för då kommer jag vara helt slut.

Tack och hej!
/Isabelle

Onsdag - 090429

Sista skoldagen idag innan ledighet, yes! Vaknade ungefär halv 9 idag och åt frukost, gjorde mig klar osv. Jag ringde även och bokade tandläkartid för jag får aldrig några kallelser så jag måste göra det själv. Har inte varit där på två år snart, stackars mina tänder! Jag skjuter upp det hela tiden bara för att jag hatar att gå till tandläkaren och sitta där medans dom gräver i munnen på mig, det är så obehagligt. Men nu har jag tagit tag i det och har tid imorgon kl 08.00, väldigt tidigt.

Ska snart åka till stan och ha idrott, konditionstest idag och jag hoppas att det kommer gå bättre än förra gången. Jag tvivlar litegrann på det eftersom det är så varmt ute idag och jag hatar att springa då, jag springer bättre när det är lite grått och fuktigt. Fast nu ska jag ju inte klaga på vädret, absolut inte med tanke på att jag fullkomligen älskar när det är varmt och soligt ute, det finns inget bättre.

Efter skolan idag ska jag hem och plugga ute i solen hade jag tänkt, måste plugga massa franska, naturkunskap, matte osv. Som sagt så vill jag inte halka efter mer.

Nu ska jag ta och gå ut i solen och sedan åka till stan.
Ha en bra dag!
/Isabelle

Dagens bild

Får ju inte glömma dagens bild.
Nikki reed - Rosalie Cullen i Twilight
Inspirerande och vacker tjej!


Det blev bättre

Nu mår jag mycket bättre än jag gjorde tidigare idag, gick ju hem efter nationella som för övrigt gick hur dåligt som helst, blir så besviken på mig själv som kan skriva sådär hemskt dåligt. Jag har inte ont i magen längre men det gjorde nog mycket att jag fick vara hemma och ta det lugnt och vila en massa. Jag var till och med ute och sprang förut för att kolla hur jag ligger till inför konditionstestet imorgon. Det gick bra, dock börjar jag bli förkyld och det är inte speciellt roligt men ska ta det lugnt resten av den här veckan.

Hjälpte syster att skriva en svenska b uppsats, det var väldigt snällt av mig då jag har så mycket att göra själv som jag bara skjuter upp hela tiden. Men jag ska ta tag i allt imorgon, det är en sak som är säker, jag vill verkligen inte halka efter nu när det är så nära sommarlov. Börjar kl 12 imorgon och har idrott och sedan matte, efter det är vi lite ledig igen för att det är valborg och det sitter ju aldrig fel att vara ledig menar jag.

Nu ska jag sova med min älskling.
Godnatt allihopa!
/Isabelle

Tisdag - 090428

Hejsan vänner!

Idag är det en skitdag rätt ut sagt... ingenting har gått som jag vill hittills också mår jag pissdåligt. Är jättekonstig i magen och i huvudet + att jag börjar bli förkyld och är trött. Jag orkar inte vara i skolan just nu egentligen men jag måste för att jag ska skriva nationella i engelska kl 12, ja gud vad jag ser fram emot det liksom. Till råga på allt så är det pissväder, kunde man vänta sig något mer?

Finns inte så mycket mer att säga för stunden.
Ha en bra dag!
/Isabelle

Dagens bild

Alltid Twiligt!
Carlisle Cullen - Peter Facinelli
Medge att han är läcker ;)

Shopping

När jag var på birsta i lördags inhandlades dessa älsklingar:


En somrig tunika från Vila
Röda läckra solbrillor från Gina Tricot

Mobillös för tillfället

Jag är mobillös för tillfället och det känns tomt. Mathilda följde med mig efter skolan och lämnade in mobilen och nu lär jag få vänta några dagar på att den ska bli klar *suck*. Förhoppningsvis får jag låna en av antingen Stefan eller mamma så jag kommer nog att ha mobil inom kort så att folket kan nå mig.

Jag och Mathilda satt ute på torget förut i solen, skönt att den kunde dyka upp en stund idag trots allt. Jag åkte hem med 14.25 bussen, vad jag hatar att åka buss ibland.

Ikväll blir det Värsta cupen, hoppas det blir roligt, att vi är fullt laf och att det kommer att gå bra för oss. Det gick ju inte så bra förra gången så nu ska vi kämpa mycket hårdare. Go Headbangers! Catwomen har dragit ifrån ganska rejält så det blir svårt att gå om dem.

Måndag - 090427

Tillbaka till skolan efter en solig och härlig helg, det känns lite surt men tiden måste ju gå. Ljudet på min mobil har halvt slutat fungera så jag kom inte upp så jag hann med bussen jag skulle ta imorse. Alarmet hörde jag efter ett tag men då lät det som att ljudet kom en mil ifrån mig, det var en jäkla tur att jag var halvvaken och hörde ljudet till slut. Jag ska gå och lämna in mobilen idag efter skolan.

Jag kom en halvtimme för sent till historielektionen men det gjorde inte så mycket tror jag, vi sitter endast och skriver rapport. Jag är inne på diskusion och slutsats och har skrivit en halv sida nu men jag orkar inte skriva mycket mer den här lektionen. Har snart lunch och det blir perfekt för att jag är döhungrig!

Har bara en lektion sedan och efter det slutar jag för att jag inte har någon psykologi. Då kommer jag iväg till StjärnaFyrkant fort och hem sedan. Jag är inte på så bra humör idag, men jag försöker hålla det uppe. Jag tror att det beror mycket på att det är molnigt och regn idag, dock så behövs det efter den här helgen så jag tänker inte klaga.

Dags för mat!
/Isabelle

Lyckad kväll trots allt

Jag var med Sanna ikväll och det var riktigt trevligt. Först gick vi på en lång promenad och sedan gick vi hem till mig och såg på Twilight...eller vi såg bara halva för att hon vart tvungen att åka hem, vilket var för ungefär en halvtimme sedan. Vi hade mycket att prata om så det var väldigt härligt att umgås med henne ikväll.

Jag ska snart se klart på Twilight och sedan ska jag nog försöka sova, är ganska trött nu faktiskt. Har en lång dag framför mig vilket betyder att jag måste vara lite pigg åtminstone. Dock är det ganska sent nu och jag kommer att somna senare än såhär insåg jag nu, så jag lär ju inte vara så pigg imorgon men skit samma.

Dags att se klart på min favoritfilm *happyface*!
Godnatt!
/Isabelle

När man har tråkigt

Jag har haft väldigt tråkigt de senaste två timmarna, och då kan jag verkligen säga Väldigt tråkigt. Jag satt ute och solade förut, sedan kom Stefan och vi åkte upp till Krille och tog en sväng med hans "nya" Saab (blä). Jag åkte hem och åt mat, väldigt lite mat för att det fanns typ inget kvar till mig (taskigt!). Efter visste jag inte alls vad jag skulle göra så jag satte mig ner och skrev klart idrottsuppgiften, det lilla som jag hade kvar att skriva ned. Är jag inte lite duktig då? Utan motivation och allt. Så nu är jag klar med den och har 1000 saker till att göra, men man måste ju börja någonstans.

Jag vill att det ska bli lite svalare ute så att jag kan ge mig ut på en fartfylld löprunda, det känns som att det behövs och jag är väldigt sugen på att komma ut och röra på mig. Jag kan inte springa när det är för varmt ute och när jag får massa sol i ögonen, det ska vara lite svalt och mulet tycker jag, då har man musiken som lättar upp stämningen.

Ikväll tror jag att jag ska vara med Stefan, eller kanske Sanna om hon ringer men det verkar inte som att hon hade tänkt göra det så jag vet inte alls jag. Ska i alla fall sova hos Stefan och det blir mys.

Ska väl fortsätta tråka då...


Update:
Ska inte ut och springa utan jag ska vara med Sanna istället, lär väl bli en promenad med henne. Då blir det min andra promenad idag. Jag var ju ute och gick förut som sagt och det blev en promenad på en timme i alla fall, bra gjort. Man får väl hoppas att två promenader kompletterar upp löprundan ;)

Dagens bild

Ashley Greene - Alice Cullen i Twilight
Vacker tjej!




The sun is shining

Jag blir så himla glad av det här vädret, har suttit ute i solen och läst Ljudet av ditt hjärta som vanligt. Men nu kan jag tala om för er att den är utläst och jag typ storbölade i slutet, den är verkligen gripande. Jag är så sugen på att börja läsa 4an nu, Så länge vi båda andas, men man vill ju ha någonting att läsa i sommar också så jag väntar ett tag med det. Fast jag medger att det är väldigt lockande när jag nu sitter och tittar på boken. Men nej! jag får inte...inte än.

Har tagit en paus från solen, men inte långvarigt. Ska snart ut i solen igen och gå på en promenad. Tråkigt nog tror jag inte att någon är på att gå med mig men jag kan lika gärna gå själv. Just det, jag fikade tårta och annat gott förut, och Felix blev glad över presenten. Den här dagen kan nog inte bli bättre. Jag försöker att förtränga hur mycket skolarbete jag har att göra, för jag orkar verkligen inte sätta mig ner med massa plugg en sån här fin dag. Nej, det går inte för sig i min värld. Jag älskar sol och värme ♥



Promenad var det ja!

Lillebror 9 år!

Grattis lillebror Felix på 9-års dagen!
Idag blir det massa paket, tårta och annat gott.
Ha en härlig dag lillfise.
Jag tar hand om pön åt dig.

Söndag - 090426

Nu är det mindre än en månad tills jag och brudarna drar iväg till Turkiet, och det kommer att gå fort tror jag. Fast nu är det ju kanonväder här i Sverige också så vi ska inte klaga på vädret mina vänner. Jag till och med brände mig igår, och då var solen stark kan jag lova. Har fått mycket färg i ansiktet också, men idag ska jag fokusera på att få lite färg på mina snövita ben. Någon molnig dag ska jag sola lite solarium också, innan Turki liksom för att det är behövligt.

Gårdagen var en riktigt bra dag som spenderades mestadels med Tess och Linda. Vi var först på birsta, kollade runt lite, shoppade och fikade ute i solen. Jag köpte en jättefin tunika/klänning på Vila, ett par röda solglasögon och en present till lillebror Felix (presentkort på lekplaneten). Vi åkte hem till Tess pappa och satt där på baksidan och solade till middagstid då vi åkte hem och åt jag och Tess. Första gången jag åt grillat i år vart igår då, hur gott som helst. Senare åkte jag till Milla och vi gick på promenad och sedan åt vi äppelpaj och tittade på Robinson och lite hockeymatch som Sverige vann med 7-1. Promenerade hem senare på kvällen och hade inte mycket att göra så jag gick och la mig.

Skulle springa nu på morgonen men det fina vädret hindrade mig, jag tänkte att jag ska vänta tills ikväll då det blir lite svalare. För idag ska det bli varmt och det tackar vi gudarna för, tack och bock. Jag ska sitta ute en massa idag och kanske ta mig några promenader och även läsa litegrann. Sedan ska även min lillebror firas.

Nu ska jag ut i solen!
/Isabelle

Älska vädret

Jag tog mig igenom dagen, det vart inte så jobbigt trots allt. Gick och bokade tid på stenstan och fick tid för handledarutbildning den 14 maj, så ett tag efter det får jag börja köra lite jag med vilket det är dags för. Jag och Lollo gick runt på staden några timmar, jag köpte två toppar och ett par ljusa jeansshorts som jag tidigare berättat att jag skulle köpa. Är väldigt nöjd över köpen då det inte ens gick på över 400 :-. Vi åt även glass, jag åt en av mina favoriter, Solero berry berry. Sedan träffade jag Linn och Amanda på skolan så jag hängde med dem då de gick och köpte jordgubbar, vi gick ner och satte oss vid ån och pratade, njöt av det härliga vädret och åt supergoda jordgubbisar. Jag lämnade dem vid 4 då jag åkte hem med bussen.

Har suttit ute i solen och läst, ätit och nördat dator de senaste två timmarna, det går ju det med liksom. Har snart läst ut Ljudet av ditt hjärta, men det känns som att jag segläser bara för att den inte ska ta slut, den är ju så himla bra och gripande. Oj, vilken läsnörd jag har blivit, och kanske lite twilightnörd också, men alla tycker ju om olika saker. Något annat jag också tycker om är min älskade pojkvän, och honom ska jag spendera kvällen/natten med. Undra vad vi ska göra för någonting ikväll, det är inte planerat än men det lär väl bli filmmys och...hm...promenad vetja! Det passar hur bra som helst då det är så fint väder och allt. Har faktiskt märkt att jag har fått lite färg i ansiktet idag, det sitter ju inte fel alls.

Här får ni bilder på det som inhandlades på staden idag



De översta är från Gina tricot
Jeansshortsen är från Cubus



Dagens bild

Taylor Lautner - Jacob Black från Twilight.
Är han inte hur charmigt snygg som helst då?



Fredag - 090424

Inatt sov jag som en stock, fast jag somnade inte tidigt som jag sa att jag skulle, typiskt. Jag låg och läste till ungefär halv 12 och sedan pratade jag med Stefan i en kvart. Vaknade kvart i sju och hade så himla ont i magen, jag höll inte på att ta mig upp, den fruktade lingonveckan är kommen. Till slut så gick jag upp i alla fall, klädde på mig, åt frukost, tog kvart i 8 bussen och satt och läste.

Sitter på samhällslektionen nu och håller på att avlida, har hur ont som helst och ingenting hjälper mot det heller. Orkar inte plugga pågrund av det så det blir lite tufft. Lollo säger att vi ska vara "MVG-bella" och "MVG-lollo" men det fungerar inte så bra, det är bara hon som pluggar så i och med det sänks jag till "IG-bella" för idag.

Idag kommer sista lönen, det kommer kännas jobbigt att inte få mer lön nu. Det är ju det man ser fram emot varje månad och nu kommer man bara ha studiebidraget att vänta sig igen, booring. Får se om jag pallar gå på en shoppingrunda idag, ska gå till stenstan och boka handledarutbildning också, får inte glömmas. Hoppas att det blir fint väder idag som lovat, det ser ut som att solen börjar kika fram nu. Hello sunshine!

Det är sjukt att man kan få så ont av mensvärk. Får ta och pina mig igenom 3 lektioner, hur ska det gå?...


Läsning är avslappnande

Fortsättningen på den här dagen blev lika dryg som jag hade väntat mig, fick fetaste analysuppgiften på religionen och kvart över fyra gick jag från skolan. Har känt mig smått irriterad och less idag, fast det inte har märkts så mycket. Tog halv 5 bussen hem, tog fram boken och läste det första jag gjorde när jag kom hem, det är verkligen avslappnande och lugnande. Jag blir på så otroligt bra humör när jag läser, har ingen aning om varför men bra böcker som jag är fast vid gör mig gladare och mer inspirerad. Därför ska jag aldrig sluta läsa fantasyböcker!

Jag ska ägna kvällen åt läsning och bara ta det lugnt, det är någonting som inte händer ofta. Tror att jag ska gå och lägga mig rätt tidigt ikväll också just för att jag behöver lite längre sömn och för att jag börjar tidigt imorgon och vill vara piggelin. Ska gå och boka handledarutbildningen imorgon, ja jag vet, jag är seg med att komma igång, men nu ska jag och mamma ta tag i det här. Jag vill verkligen börja köra nu, det är så frestande att se alla vänner övningsköra och till och med ta körkort. Men nu är det min tur att komma igång.

Nog om det... Ska även shoppa lite imorgon tror jag för att lönen kommer äntligen! Sista lönen dock... Blir nog ett par jeansshorts från cubus, skitsnygga och billiga, kan inte bli bättre. Sedan får jag se om det blir något mer. Är så himla shoppingsugen nu, det bara kliar i fingrarna. Jag vill köpa så himla mycket till resan, får se om ekonomin räcker till.

Jag ska börja använda hårband, har kommit på att det är snyggt. Vad tycker ni?



Dagens bild

Jag och älskling var busig en kväll efter biomörkret! :)


Wolf pack

Dessa snyggingar är vargarna som ska vara med i andra filmen New moon ur Twilight-sagan! Den kommer på bio i November, men det vet antagligen alla Twilightfans redan :)


Torsdag - 090423

Dagen började bra, var ute och sprang min runda på 6 km. Det var väldigt tungt idag med tanke på att det var motvind i typ 3 km, men jag klarade det trots allt. När jag kom hem duschade jag, myste lite med älskling, åt brunch och gjorde mig klar. Mamma kom och hämtade mig ungefär halv 11 då vi skulle åka och fixa pass åt mig. Åkte till polisstationen och det tog ungefär 20 min att fixa passet bara, praktiskt. Vi åkte och köpte en varsin latte och sedan mötte jag Mathilda och några andra på torget där vi satt och glassade ett tag.

Nu har skoldagen börjat, usch på det. Har engelska, sitter och finslipar på mitt CV och coverletter som ska skickas in idag. Är nog rätt klar nu så jag har inte så mycket att göra, orkar inte be läraren om någon ny uppgift, höhö. Har samhälle sedan då vi ska skriva rapport och sedan är det religion till halv 5, fy för den här dagen. Tur att jag är pigg! Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, lär ju läsa en hel del vilket har blivit mitt största intresse i pirincip.

Nu ska jag göra någonting annat!
/Isabelle

Skönt med sömn

Träningen gick sådär, vann och förlorade och spelade avgjort. Vi spelade varken bra eller dåligt, men vi var nog inte så pepp som vi borde, trots det så var det roligt. Älskling kom till mig förut, han ska sova här. Imorgonbitti ska jag ut och springa, sedan kanske jag ska åka och fixa passet om mamma orkar följa med och inte är magsjuk. Börjar kl 12 och har tre lektioner, slutar halv 5, lite drygt.

Jag har hört att det ska bli sommarvärme här i Sundsvall i helgen, 20 grader, inte dåligt. Då ska jag vara ute en massa och äta glass! men man ska väl inte ha för höga förhoppningar. Gud så jag längtar till sommaren, då är det Göteborg som gäller och den nya Harry Potter filmen har ju premiär också, det är något att se fram emot.

Nu börjar jag bli riktigt trött, har nyss läst en stund och det blir jag oftast trött av på kvällarna så det är inte så konstigt. Ska krypa ner och mysa med älsklingen och sedan sova. Det ska bli riktigt skönt med en gnutta sömn.

Godnatt!
/ Isabelle

Dagens bild

Fabulous Kristen Stewart


Onsdag - 090422

Det är jobbigt det där med skola. Man har alltid någonting att plugga, i alla fall om man går på METG aka. pluggskola. Det känns som att det inte går en dag utan att man behöver sätta sig ner och plugga. Okej, nu ljuger jag, jag brukar ju skippa det ibland, men då får jag mer och göra sedan. Jag försöker vara så positiv som möjligt, det är ju trots allt bara några veckor kvar nu, tack och bock.

Igår hann jag inte skriva någonting med tanke på att jag hade fullt upp precis hela dagen. Började kl 10, hade kultur- och idéhistoria, åt lunch, satte in resepengarna till Matilda (wihoo, ett steg närmare), hade svenska sedan naturkunskap och sist franska. Slutade halv 5, åkte hem med 5-bussen, slängde i mig lite mat och sedan åkte jag till njurunda för träningsmatch mot Klockarberget. Det gick inte så bra, vi vann inte resultatmässigt men vi vann psykiskt. De var dubbelt så många mer än oss typ och de hade tagit in folk från 2an också. Jag tycker att vi kämpade på bra. När jag kom hem kom Stefan till mig, vi myste, fikade och sedan somnade vi.

Idag började jag 09.15 med mentor, fortsatte med lite matteplugg, lunch, idrott och en mattelektion. Slutade 15.00 och nu sitter jag hemma och ska skriva klart en engelskauppgift som ska vara inne imorgon. Senare ikväll blir det Värsta cupen, det ser jag fram emot!

Förresten, det är riktigt fint och härligt väder idag. Hoppas att detta håller, Helenis sa att det skulle bli sommarvärme i helgen, får hoppas att det stämmer. Nu har det riktiga vårvädret nått Sundsvall, we like.

Den sanna kärleken

Kärlek är stundvis det bästa som finns, men det har även sina nackdelar. Jag själv trodde aldrig att kärlek skulle vara jobbigt, men ibland är det bara så. Många tror att när man är kär så har man uppnått det ultimata, men den bistra sanningen är att man får stå ut med mycket och det blir mycket tårar och tjafs. Ni kanske förstår varför jag skriver det här, jag är just under en sådan period då jag tycker att kärlek suger, det är just därför att jag inte har den jag älskar nära mig, vad vet jag. Det känns bara så jobbigt ibland, man är tvungen att ge så mycket och ibland känns det som att det inte räcker till. Förstå mig inte fel, det är absolut inget fel kärlek och att vara djupt kär i någon.

Tänk om jag är för djupt kär i någon, går det ens? och jag är mycket mer öppen och känslig sedan jag blev kär på riktigt vilket jag bara har varit en gång och det är nu. Jag hatar såna här perioder, jag vill ju känna att allt är hur bra som helst och inte sitta och beklaga mig över kärleken. Jag älskar min pojkvän, han älskar mig. Vad mer kan jag begära liksom? Jo, lite närhet förstås, det kanske är jag som är löjlig, men ibland känns det som att det blir för lite av sånt och jag har ett sånt stort begär av att vara med den jag älskar, inte jämt förstås men ofta. Nu öppnar jag mig nästan för mycket här, men det känns så tomt i mig...

Guuud vad jag vill att Stefan ska vara här nu och inte 48 mil ifrån mig då han egentligen skulle vara med mig. Det känns inge bra. Förlåt för allt klagande, men jag kände att jag var tvungen att öppna mig litegrann.

Bara så ni vet så tycker jag egentligen att kärlek är det bästa som finns, är under en kärleksdeppig period nu bara.


Plugg med en vän

Nu går pluggandet framåt, för min del i alla fall. Jag vet inte om det går så bra för Milla men jag försöker peppa henne så gott det går. Jag är inne på min tredje resultatsida nu och har inte mycket kvar av det heller så det känns skönt. Det är faktiskt väldigt svåra texter att förstå som jag använder som referensmaterial, det är det som gör det komplicerat.

Jag och Milla åt paj förut när vi kom hem hit till mig. Ulli hade gjort både äppel- och ananaspaj, jag tog ananas och Milla tog äppel. Det var supergott, men jag fick lite ont i magen, det får jag alltid när jag äter paj. Sedan har jag pluggat då, och Milla har inte gjort det, bara lite.

Nu har hon kommit igång så jag ska väl fortsätta jag med. Vi är duktiga kvinnor vi!

Dagens bild

Här får ni en dagens bild också som jag har bestämt mig för att börja med!

Robert Pattinsson

Söndag - 090419

Vet ni vad? Jag sov riktigt bra inatt! fast det var inte det jag tänkte berätta egentligen. Det jag egentligen ville berätta är att jag har alla böcker inom twilightsagan nu, ack jag är så glad. Jag vaknade runt 10 och åt frukost, sedan ringde jag mamma och frågade om vi kunde åka till birsta och det kunde vi. Jag skickade in en ansökan för ett jobb och sedan kom hon och hämtade mig. Jag sprang in och köpte de två sista böckerna i sagan, dvs. Ljudet av ditt hjärta och Så länge vi båda andas. 199 :-/st på Akademibokhandeln! Nu är jag så glad så jag tror jag spricker.

Det tråkiga är att jag har massa rapportskrivande att göra, fast jag tror att jag ska kunna varva lite under dagen. Jag kan ju inte sitta och plugga hela dagen, då skulle jag bli psykiskt störd. Milla ska komma hit och göra mig sällskap under dagen för att hon måste också plugga. Ska gå och möta henne om ett tag, då får man ju en promenad också, inte helt fel.

Det här ska jag alltså göra idag:
  • Promenera
  • Läsa ljudet av ditt hjärta
  • Skriva rapport
  • Vara med Milla
Jag säger bara: TUR att jag städade igår alltså. För idag är det mycket som ska göras, speciellt när det gäller rapporten.

Här får ni bilder på alla böcker (som jag har nu!!!!)









Det går inte att Inte älska böckerna!

Toppenkväll

Kom hem för bara ett tag sedan från Matilda. Jag och Burström fick skjuts av Robin hem, tack och bock. Har gjort mig klar för sängen, sitter här och börjar känna mig trött.

Jag har haft en toppenkväll! Först var jag och Stefan hemma hos mamma och åt middag, gott och trevligt var det. Sedan skjutsade Stefan mig till Tilda på alnö där det blev Robinson tittande och gottätande. Såg även på en film, 100 feets, ruskigt bra är den. Det blev också en hel del skvallrande och skratt, det är så det ska vara. Hade en toppenkväll med er tjejer. Bilder från kvällen kommer inom kort.

Hoppades på att Stefan skulle komma hit och sova med mig men han verkade inte vilja det, svikaren. Så nu är jag grinig för jag vill inte sova själv har jag kommit på, jag rent ut sagt Hatar det. Vill inte vakna upp ensam, det är ingen bra känsla för mig.

Får väl försöka sova, men jag vill inte :(

Lördag - 090418

Ursäkta för dålig uppdatering igår, eller rättare sagt för den icke existerande uppdateringen. Hade verkligen inte tid för att jag köpte ju boken När jag hör din röst i torsdags och jag vart helt fast i den. Jag satt och läste precis hela dagen igår, förutom när jag var och tränade med Helena och Madde på morgonen förstås.

Det blev styrketräning igår, massa mage och rygg. Jag och Madde körde ett hårt pass och det kändes kan jag lova. På kvällen var jag på bio med min älskade pojkvän, vi såg 17 again, mycket bra och rolig film. Det som var så roligt var att det satt en kille framför oss som också tyckte att filmen var rolig och han skrattade så himla roligt "HA-Ha-HA" "Hi-Hi-Hi" "Höh-höhö". Det var nästan så att man skrattade mer åt honom än filmen, haha. Vi sov hos mig och jag låg och läste tills jag somnade.

Idag har jag inte gjort mycket. Skulle gå på Afropowerdance passet imorse men jag tänkte inte på att det var lördag så jag missade den rätta bussen, vilket betyder att jag även skulle missa passet. Det var nog inte meningen att jag skulle träna idag, får dedikera den här dagen till vila. Har läst mycket idag med, har nämligen läst ut boken redan, tråkigt men jag kunde inte sluta läsa. Vill åka och köpa den tredje boken Ljudet av ditt hjärta men jag tar mig ingenstans, ringde och hörde med mamma om hon ville följa med förut men hon hade inte tid just då. Hoppas att hon har det snart för att jag börjat tappa tålamodet nu.

Annars har jag städat på mitt rum idag, duktigt av mig. Har även duschat och skrivit lite på rapporten, har bara en sida kvar på resultatet nu och det ska jag skriva klart imorgon. Sedan tar det slut, har inte gjort något mer. Nu sitter jag och tar det lugnt bara, ska snart gå och blåsa håret och sådär. Senare ska jag och Stefan äta middag hos mamma, det ska bli trevligt. Efter det ska jag åka ut till Matilda på alnö och umgås med henne och Burström resten av kvällen, det ser jag fram emot.

Kvällen spenderas med dessa underbaringar ♥


Ska börja läsa den här så fort jag köpt den!!!


Nu ska vi sova

Strax ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och mysa och sova, perfekt!

Godnatt!
/Isabelle

Bok sökes

Ta en paus måste man få göra när man pluggar, och jag har faktiskt varit väldigt effektiv. Jag har läst en massa och skrivit snart en sida på resultatet, långt ifrån klar men det är ju en bit på vägen. Det är fortfarande inte roligt förstås men jag måste försöka få det här gjort så jag får betyg! Jag gjorde lite kaffe förut och nu är jag piggelin, dock mer peppad för att dra ut och springa istället för att sitta här och plugga, för det är ju så tråkigt så jag spyr på detta snart.

Jag ska ut och springa kl 4 har jag bestämt, så då får det bli så! Det betyder att jag måste plugga i två timmar till *buhu*, vill inte!!! Jag skulle behöva någon som peppar mig nu för att det här är typ döden för mig. Jag önskar att jag vore lika motiverad som Jenny i min klass, hon är duktig på allt och är bra på att peppa. Så henne skulle jag behöva just nu.

Sen så är jag himla lässugen, vill börja läsa När jag hör din röst/New moon men jag har den inte och den finns inte att låna någonstans här i S-vall, närmsta bibliotek är typ Umeå. Jag skulle vara evigt tacksam om någon som har den boken ville låna ut den till mig, den är säker i mina händer, jag lovar. Hojta till om just Du känner dig manad att överlåta den till mig några dagar, det spelar ingen roll om den är på engelska eller svenska, det är samma sak för mig. Tack på förhand.

Jag vill läsa :(

Torsdag - 090416

God dag folket :)

Vaknade runt 10 idag, då gick jag upp och åt gröt som blev min frukost dagen till ära. Jag skulle egentligen ut och springa klockan 9 men jag var så himla trött så jag sov vidare och sen såg jag att det snöade ute, då blev jag inte så pepp så jag åt frukost istället. Ska springa senare idag, mot eftermiddagen innan maten eller något sådant. Först blir det rapportskrivande som jag inte är ett dugg peppad för, jag sitter här och gruvar mig för att sätta igång. Jag tittar på böckerna och känner bara avsky, det är inte så motiverande.


Nu är det bara 3 dagar + den här dagen av lovet, sen börjar skolan igen. Det går alldeles för fort, tiden bara flyger förbi. I och för sig kan ju det vara väldigt bra så det blir den 23:e maj snabbt! och när vi kommer hem går det bara en vecka och sedan slutar vi skolan för att gå på sommarlov. På tal om sommarlov så kommer jag nog vara pank hela sommaren, har sökt typ 10 jobb, har fått svar från ett att jag inte fick det och sedan har jag inte fått svar från något mer. Det känns lite surt att gå en hel sommar utan pengar, då kan man inte åka buss, äta glass, festa, ja kort sagt, man kommer nästan inte kunna göra någonting roligt. Lite pengar kommer jag ju att spara från resan och sådär så jag har lite till göteborg och sådär men utöver det kommer det att bli tufft.

Nu ska jag se till att få någonting gjort, wish me luck guys :)
/Isabelle


Ska man skratta eller gråta?

När jag kom till träningen ikväll så var ingen från mitt lag Headbangers där "äh" tänkte jag "någon måste ju komma". Men så blev inte fallet, utan jag fick spela alla matcher själv, jag fick passa mig själv och rusha som någon jäkla dåre för att få ett skottillfälle. I början tyckte jag inte att det var roligt alls, för att det blev ju inget spel i det hela. Sedan tänkte jag att det är ju inte bra om jag går runt och är less och grinig så jag sprang runt med ett leende på läpparna i stället, förökte göra det bästa av situationen. Jag vet inte varför mina lagkamrater inte kom, eller jo, Sara vet jag var sjuk men sen förstår jag inte varför de andra inte kom, taskigt i alla fall. Som tur är så ligger vi inte sist utan på tredje plats.


Just nu är jag pigg som en nötkärna och vill att min älskling ska ligga här bredvid mig i sängen, men han håller på med sin dumma cross så honom får jag inte sova med inatt minsann... Det var ju tänkt att han bara skulle fixa med den ett tag men istället håller han på hur länge som helst tills det blir försent, lite tröttsamt faktiskt då man har riktat in sig på en mysig natt med pojkvännen. Det är så tomt att sova ensam, klarar knappt av det längre. Det är ju så mysigt att somna i famnen på den man älskar och sedan få en godmorgonpuss så man vaknar, det är något av det bästa jag vet. Sorgligt nog får jag sova ensam inatt och det kommer kännas tomt och ensamt, speciellt när Tess ligger inne på sitt rum och gosar med sin Jimmie, då blir jag avundsjuk.

Ska ta en löprunda imorgonbitti tänkte jag och sedan tänkte jag plugga på dagen, det måste verkligen göras nu. Så det är planen för dagen, vet inte vad jag ska göra på kvällen, förhoppningsvis kan jag vara med älskling då istället. Han ska säkert fixa sin bil, men då kan jag vara med, vill ju lära mig lite jag också om motorer vilket är ganska intressant faktiskt!

Jag måste ju sova innan det kan bli imorgon, eller i och för sig är hon det om 1 min men endå.
Godnatt :)
/Isabelle


Onsdag - 090415

Då var det dystra vädret tillbaka, vi vill ju ha sol för hela slanten som det var i förrgår och igår. När solen inte är framme blir det lite småkyligt och det är inte speciellt roligt då det är mitten av april och allt... Jag vill ha sommar, sol, bad, glass och härliga kvällar. Tur att man ska till Turkiet en vecka om typ 5 veckor! lite försmak på sommaren liksom, och på det så kommer man hem lite brunare än alla andra.

Igår var jag mest hemma och tittade på film, tänkte ta tag i pluggandet men så blev ju inte fallet, det är ju som vanligt. Istället såg jag på film och vid 4 kom jag på att jag skulle ju ut och springa så jag tog tag i det. Förbättrade en minut den här gången, det går bara bättre och bättre. På kvällen var jag hos Madde, vi åt pizza, tittade på film och snackade massa. Anledningen til att vi samlades och umgicks hos henne igår var ju för att hon FYLLDE 18 ÅR!! :D Har bilder men kan inte lägga in dem nu, gör det imorgonbitti.

Idag har jag varit hos älskling hela dagen. Vi har inte gjort så mycket, bara myst litegrann och bara varit, har ätit också i och för sig, både spaghetti och köttfärssås och godis (fy skäms). Men halv 9 är det dags att röra på fläsket för då blir det Värsta cupen på Höglunda, ska bli grymt roligt. Mamma kommer och hämtar mig om ett tag, ska åka och hämta Sanna också. Efter träningen ska Stefan komma till mig hoppas jag, då blir det mysa och sova.

Ha en trevlig kväll!
/Isabelle

Ohanterlig situation

Den här situationen är inte oväntad för mig, men jag trodde aldrig att det skulle bli såhär jobbigt. Jag har ju varit med om det förut men då var det inte lika seriöst. Jag vill inte tala om vad det är för en slags situation men jag kan tala om att det är jättejobbigt och jag känner mig hemskt underlägsen någon annan. Jag går och tänker på det här varje dag och jag vet inte hur jag ska hantera det, det enda jag får fram är tårar och en stor klump i magen. Kanske passar jag inte in? Gör jag någonting fel? Jag vet inte jag, men jag kan ju inte vara någon annan än mig själv.

Jag kommer aldrig vara lika speciell...

En perfekt påskhelg

Jag måste säga att jag har haft det väldigt bra den här helgen, har tagit det lugnt, varit med folk jag tycker om, bastat, badat på paradisbadet och ätit GODIS såklart, det är ju givet att man fick påskägg igår! Sedan har jag läst en del också, och sovit... Kort sagt har det varit en perfekt helg.

Kom hem till pappa för bara  ett tag sen, var så himla hungrig så jag slängde i mig all mat så nu har jag lite ont i magen. Ligger i soffan och ska ta mig en powernap innan min älskling kommer, för då blir det mys och massa pussar. Gud så jag har längtat efter det! Konstigt nog känns det inte som att det är lov nu, det känns precis som att man ska upp tidigt imorgon och åka till skolan. Så är det ju verkligen inte och det är jag glad för.

Har en hel del plugg att göra nu under veckan, historiarapport, engelska cv/coverletter och lite matte, det ska nog gå bra. Sedan måste jag ju umgås med mina underbara vänner också, det ska det bli mycket av. Löpningen har jag ju kommit igång med så jag fortsätter väl med 3 gånger i veckan då. Dock blev det inte så att jag sprang imorse som jag planerat men jag trodde vi skulle åka tidigt från moster så jag ville sova så mycket jag kunde. Fast jag simmade 35 längder idag på paradisbadet i alla fall, duktigt.

Fick ett påskägg till när jag kom hem, då blev jag glad. Nu blir det powernap, skönt!
Lägger in bilder från helgen när jag har ork till det :)

/Isabelle



Glad påsk på er

Idag är det påskafton och jag sitter hemma hos min moster i Gubböle, är hungrig och har ingenting att göra men om man bortser från det så kan det inte bli bättre. Nina och jag gjorde iordning påskägg förut och gömde dem, men vi får inte leta dem förrän efter maten och det är låångt dit. Det är ju synd för att jag håller på att gå sönder av hunger med tanke på att jag inte ätit sedan halv 10 imorse...

Igår kom vi hit vid 4 efter att vi hade varit hos mommo i Vännäs först. Vi åt mat, sedan på kvällen såg vi på film m.m. Somnade vid 12, sedan var den dagen slut. Just det, jag var ju ute och sprang på morgonen också, 6 km och förbättrade med 2 min :)

Nu ska jag äta ostbågar, gott :)
GLAD PÅSK! :)
/Isabelle

Att vara ifrån varandra

Jag var ju hos Stefan förut, vi såg på film, pratade och myste. Det är alltid lika jobbigt att åka ifrån honom när man vet att man inte kommer att ses på ett tag. Visserligen pratar vi bara om 3-4 dagar nu men i alla fall, det kan kännas som en evighet när man saknar varandra. Fast vi klarar det, det är klart att vi gör, bara jag inte tänker så mycket på det. Jag är en människa som inte skulle klara av att ha ett distansförhållande då jag knappt klarar en vecka.

Jag åker imorgon vid 11 tror jag och innan dess ska jag ut och springa och sedan packa klart. Ska upp kl 8 och jag ska verkligen det, hur mycket jag än vill sova. Envis som jag är så vet jag att jag kommer att göra det. Dock ska jag inte göra det om jag fortfarande har ont i huvudet då men det känns som att det börjar avta nu så, det är ju bra.

I'm gonna miss you babe!

Rotat i garderoben

Tänkte att jag skulle rensa ut lite ur min garderob/byrå för någon dag sen, igår tror jag det var faktiskt. Då hittade jag ett par jeans som jag hade stoppat längst under alla andra bara för att de inte satt så bra i somras. Jag tog fram dem och provade, och då helt plötsligt satt de jättebra, precis som de satt när jag köpte dem! Jag blev otroligt glad över det för nu kan jag ju börja använda dem också.

Såhär ser dem ut:



Det är så typiskt

Huvudvärken har slagit till ännu en gång, jag blir tokig på det här. Måste verkligen kolla upp detta för att så här kan jag ju inte gå runt, jag vet ju inte när det kommer liksom. Jag har ont i bakhuvudet och käkarna, någon som känner igen som tror sig veta vad det kan vara?

Torsdag - 090409

Idag är det skärtorsdag, och första dagen på påsklovet, även en väldigt rå och kall dag. Jag gillar inte det här vädret som ligger över Sundsvall just nu, absolut inte! Jag vill ha sommar, sol och varmt. Fast först och främst vill jag ha Turkiet, och nu är det inte långt kvar alls.

Jag kan tala om för er att jag är överlycklig idag, vet ni vad som gjorde mig så himla glad då? Jo, ett inköp på HM. Nämnligen en skinnjacka som jag har tjatat om i flera veckor nu. Åkte med mamma för en stund sedan och köpte den, och jag älskar den. Är det någonting man verkligen verkligen vill ha så ska man köpa det tänkte jag, och jag har velat haft en så länge nu så, jag är nöjd.

Här är godbiten min


För övrigt så har jag inte varit ute och sprungit idag med tanke på att jag knappt kan gå normalt pga. träningsvärk sen igår. Sedan så behövde jag rikligt med sömn så jag sov längre än tänkt. Men skit samma, får göra det imorgon uppe hos moster i Gubböle, inga problem det inte. Ska åka till min älskling efter maten och umgås med honom innan vi båda åker. Han åker inatt någon gång tror jag och jag åker imorgon på förmiddagen var det tänkt.

Nu är jag så hungrig så jag håller på att smälla av, vill ha mat nu!!! Men jag lär få vänta ett tag till...

/Isabelle

Onsdag - 090408

Godmorgon folket :)

Är i skolan alldeles för tidigt, endast för att Stefan började kl 8 och jag sov hos honom. Somnade ganska sent så jag fick alldeles för lite sömn, inte bra. Börjar 09.15 med mentor, det är en mycket dryg "lektion". Det är även den sista dagen innan lovet, så imorgon behöver jag inte komma hit, något skönt. På fredag åker jag till Umeå med mamma + familj, det ser jag fram emot då jag behöver komma bort en stund. Stefan åker även till Jönköping på fredag så då är vi borta samtidigt, perfekt.

Är otroligt trött och känner mig flummig idag, men det är väl typiskt mig. Har idrott kl 12, älskar idrott! Sen har jag matte också men det är dock behövligt det med, men boring. Efter skolan ska jag hem och plugga och ikväll blir det träning, och det gillas grymt mycket.

Det är onsdag, en bra dag, emilia är härligt sällskap och gullig, dagen är fulländad.
/Isabelle

Tröttheten tar över

Jag var jättepigg imorse när jag kom till skolan, men nu är jag verkligen hur trött som helst, som att jag kommer att somna när som helst. Var på biblioteket förut men jag ska hämta mitt referensmaterial imorgon istället då jag kan kopiera. Gick och fikade med Milla på city café förut, det var mysigt. Åkte hem runt 4. Har precis ätit och ska vila lite nu, sedan ska jag ta hand om disken. Förhoppningsvis kan jag sova med min älskling ikväll!

Rödblommig efter en tuff löprunda kl 7 imorse!


Älskar tröjan, den är så himla skön att springa i.


Dagens frukost: Havregrynsgröt med jordgubbssylt!

Tisdag - 090407

Hejsan allihopa.

Hade inte tid att blogga igår så får ta igen det idag istället. Igår gick jag i skolan från 08.15 till fyra, hade historia, lyssnade på någon föreläsning om privatekonomi, hade kultur- och idéhistoria, prov i psykologi och sist men inte minst matte. Riktigt dryg skoldag. Åkte hem, läste en svenskabok och sedan åkte jag och tränade. Det gick hur bra som helst på träningen faktiskt, mitt lag förlorade endast en match och jag gjorde 9 mål, helt otroligt roligt. Vi klättrade 2 placeringar också så det kändes bra. Somnade runt halv ett då jag låg och pluggade lite först.

Imorse var jag ute och sprang kl 7, det var riktigt skönt då jag älskar att springa på morgonen. Visst var det lite väl tidigt men annars hade jag inte hunnit göra mig klar eller hinna med bussen. Jag sprang 6 km, känner mig lite stolt. Började skolan kl 10 med kultur- och idéhistoria då vi bara svarade på frågor. Nu har jag haft svenska och har diskuterat svenskaboken och lite annat. Har naturkunskap sedan och efter det slutar jag. Ska gå ner på biblioteket och kolla om jag hittar lite referensmaterial till historiarapporten och sen ska jag hem och ta en powernap som Milla brukar säga och sen blir det till att plugga. Så ser planeringen för min dag ut.

Ni kan vänta er lite bilder under dagen! :)
/Isabelle


Söndag - 090405

Hejsan folket!

Helgen är snart slut igen och då måste man tillbaka till skolan, pallar verkligen inte det längre känns det som. Ska berätta lite vad jag gjort i helgen tänkte jag.

I fredags var jag hemma med tanke på att vi inte hade några lektioner, åkte in en snabbis till stan och hämtade böcker på skolan och gick på stan lite med Madde och Elin. Runt 7 åkte jag till Milla, jag gjorde mig klar och sedan gick jag, Milla och Mathilda och åt mat på titanic, gott. Sedan gick vi vidare till Antes 18-årsparteyyy. Där dansade vi och hade oss tills alla helt plötsligt skulle dra, så jag tänkte att det var väl lika bra att jag åkte hem också då jag fick skjuts och allt.

Älskling sov hos mig men han åkte och jobbade på lördagmorgon. Jag var ute och sprang och sen gick jag till mamma och hjälpte henne att städa. På kvällen var jag med Sanna, vi gick upp till Timrå och köpte gotta för kvällen. När vi kom hem såg vi på Seven pounds och sedan satt jag och sökte lite jobb med hennes hjälp. Hon åkte hem och sedan somnade jag.

Idag har jag inte gjort mycket, fortsatt att söka lite jobb har jag gjort och nu sitter jag hemma hos Ante med han och Madde och ska plugga. Det blir inte mycket gjort för min och Antes del, det är bara Madde som sitter och anstränger sig. Ante sitter också och söker jobb, duktig han. Ska åka hem typ kvart över 5, ska plugga massa ikväll då jag även ska vara med Stefan, myspys!

Nu ska jag försöka plugga litegrann.
/Isabelle


Torsdag - 090402

Ni måste väl ha förstått att jag bara lurades igår när jag sa att jag hade färgat håret blått och rosa, det var ju första april. HAHA. April, april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!

Idag började jag kl 10 med muntligt historieprov med Sara, det gick bra, blev klart godkänd. Åt lunch, pizzaslize som jag ångrar att jag åt, jag ska ju vara nyttig! Tänkte gå ut och springa men jag tror inte att det blir av, huvudvärken har inte gått över, måste nog kolla upp det. Hade psykologigenomgång och sedan såg vi på film på religionen, Narnia, hur bra som helst. Slutade typ kvart i 4, då åkte jag hem till mamma. Har ätit och tittat lite i tidningar.

Nu ska jag gå ut med vovvarna en stund och prata med älskling.

/Isabelle


9 månader

Nu blev det mycket på samma gång, men jag är bara tvungen att nämna att JAG OCH ÄLSKLING HAR VARIT TILLSAMMANS I 9 MÅNADER IDAG!

Det känns så himla bra alltihop, är så lycklig med dig Stefan Bergman.
Jag älskar dig mer än ord kan beskriva, du och jag älskling ♥


Onsdag - 090401

Hej på er!

Har suttit och skrivit nationella en stor del av dagen, sammanlagt 3 timmar då, men endå! Jag skrev en krönika om hur film påverkar oss människor, vart ganska nöjd faktiskt men det var jobbigt att sitta och skriva med huvudvärk. Åkte hem 14.25, samma buss som Lollo, tog två alvedon och la mig i soffan och vilade en stund, det blev inge bättre i huvudet så jag gick ut på en promenad i det fina vädret istället. Gick upp till mamma och hämtade upp hundarna och Nina, sedan gick vi till Gångvikens skola ungefär och sedan tillbaka. Jag vandrade hem och åt Billys pizza, äter ju inte fisk och det var det enda som bjöds på här hemma. Ångrar mig lite att jag åt den där pizzan, det var inte alls bra.

Just nu sitter jag och väntar på att få svar från Madde, Ante eller Lollo så att dom kanske kan skicka sina läroboksarbeten i historia till mig så att jag kan få lite inspiration till mitt muntliga prov som jag ska ha imorgon kl 10.00. Blir ingen träning för mig ikväll just för att jag har sådan huvudvärk, det är ingen mening att åka dit då jag endå inte kommer att få ut någonting av det. Hade verkligen velat träna, men jag hoppas att det kan gå över snart så att jag kanske kan gå på spinningen imorgon i alla fall, behöver ju träna nu! Men nu såg jag att spinningpasset var fullt också, det är så jävla typiskt. Bara för att man måste träna just det passet så ska det alltid vara fullt, blir så less. Lär väl få dra ut och springa en runda eller två, bara det inte toksnöar som det sägs ska göra imorgon, det blir jag också less på. Det är april och nu ska det vara vår!

Usch, nu måste jag lugna ner mig.
/Isabelle

Chockbesked

Jag har färgat håret blått och rosa, gjorde det typ nyss. Tänkte att det skulle bli en överraskning. Har inte tagit några bilder men det kommer, är riktigt nöjd faktiskt. Tess hjälpte mig och det var faktiskt hennes idé från första början, har inte sagt något till någon men nu är det gjort så nu har jag ingenting att dölja. Chockad? Kan förstå det, men det är helt sant.

RSS 2.0