Myskväll med film

Det blev ingen afropowerdance idag för att passet vart inställt. Istället så gick jag och Madde och tränade styrka kl 2 ungefär till halv 4, armar och axlar blev det idag och det gick förvånadsvärt bra. Efter träningen åkte vi in till birsta och åt god mat på den där kina/thai resaurangen, jag åt wokade nudlar med strimlad kyckling och sötsur sås, hur gott som helst. Sedan gick vi och shoppade litegrann. Jag köpte ett par jeans och en nivea bodylotion, älskar deras produkter. Tidigare idag köpte jag nya niveaprodukter till mitt ansikte, dvs. dagkräm, nattkräm och toner, det behövdes.

Åkte hem ungefär 18.45, satt och pratade med Tess ett tag och nu kommer älskling. Vi ska ha myskväll och se på film och lite sådant, tror att vi skulle se seven pounds eller någon annan...ska bli hur mysigt som helst med tanke på att jag inte har varit med honom sen i söndags!

NU KOMMER HAN! JAA!

/ Isabelle

Planering för dagen

Jag sov över lite imorse, eller inte egentligen men jag jag klev upp för sent för att hinna med den bussen jag skulle ta så jag tog den som gick en halvtimme efter. Hann göra mig klar riktigt imorse och det är inte ofta det händer men idag är jag pigg och fräsch, åt gröt till frukost också.

Kom 25 min för sent också men jag missade inte så mycket egentligen, jag och Elin grupperade oss och började spåna på Spaniens statsskick som vi berättade alldeles nyss innan lektionen slutade, det gick bra. Ska ha engelska snart, blir till att läsa min bok med tanke på att jag redan har gjort nationella.

Idag ser mina planer ut såhär:
  • Gå i skolan till 13.05
  • Birsta med Madde
  • Afropowedancepass 17.30 med Madde
  • Vara med älskling och mysa ikväll ♥
Ska bli härligt och roligt med afropowerdance!

Nu ska jag ha engelska och somna in till min bok eller så...inte!
/ Isabelle

Nighty night

Timrå förlorade ikväll mot Brynäs, tappade 0-2 till slutresultatet 4-3, synd, men det var tur att djurgården och modo förlorade för nu går vi till slutspel trots allt och det är ju hur bra som helst. Satt och tittade på hockeyn förut med Tess och Jimmie och det var riktigt spännande, höll på att hoppa ur fotöljen ibland. Som tilltugg till filmen blev det äpple, kiwi, glass och kaffe förstås som jag är helt beroende av, mums.

Tess färgade mitt hår förut, det ser typ likadant ut fast utan utväxt och lite mörkare, precis som jag vill ha det helt enkelt. Resultatet får ni se imorgon då jag SKA köpa batterier till min kamera som jag egentligen inte vill använda för att den är sämst, men det är ju den ända jag har så man tager vad man haver helt enkelt. Tänkte att jag skulle börja ta lite kort varje dag så det blir lite mer bilder i denna blogg. Sedan väntar jag på en ny bloggdesign också som min kära vän Tilda ska trixa ihop åt mig, sådant är hon bra på och mycket mer. Det kommer nog bli jättebra tror jag!

Uppstigning 06.30 imorgonbitti, tärt. Har samhälle första lektionen, ännu bättre liksom...
Därför är det dags för mig att sussa nu så, nighty night everybody.

/ Isabelle

Torsdag - 090226

Hade inte tid att skriva igår, hade fullt upp hela dagen men jag får ta igen det nu!

Igår var jag i skolan, hade mentor, idrott och matte. Efter det gick jag lite på stan med Mathilda, Milla och linn, vi fikade även ett långt tag på city café, riktigt mysigt! Det vart en sväng på birsta efter det själv, fast det blev ett bra tag ändå. Jag var ju så shoppingsugen, köpte rouge, läppglans från Pashion, midjekjol och leggings från Gina tricot och converseskor, älskar dem! Det kändes så bra att få shoppa igen, har saknat det rejält så nu är jag på G på den fronten.
Tränade innebandy på kvällen (bra träning) och när jag kom hem pluggade jag franska och sedan somnade jag.

Hade franskaprov imorse 08.15, gick mycket dåligt men jag gjorde mitt bästa och jag hoppas verkligen på ett G. Hade hål fram till lunch, shoppade hårfärg efter att jag ätit och kikade runt i lite butiker med tjejerna. 12.40 blev det muntligt nationella i engelska som jag gjorde med Madde och Elin, det gick faktiskt bra! Har haft samhälle nu vilket var riktigt tråkigt och ska snart ha religion, ännu tråkigare. Jag hoppas på att man får arbeta på valfri ort så man slipper sitta här, är trött och less just nu. Ska träna med Elin på ego sen men egentligen har jag ingen ork så vi får väl se hur det går. Ska färga håret senare också, samma färg men utväxten måste fixas.

Annars ska jag bara ta det lugnt idag, skönt! En skoldag kvar, sedan är det lov och det gillar vi grymt mycket, speciellt nu när man är så skolless.

/ Isabelle

Tisdag kväll - 090224

Vet ni vad jag känner nu? Jo, ett stort shoppingsug, jag skulle vilja köpa en massa nytt smink, nya hudvårdsprodukter, kläder, skor, ja allt! Som tur är så får jag lön imorgon så jag ska väl unna mig någonting den här månaden trots att jag ska lägga undan väldigt mycket inför resan. Jag behöver även boka klipptid så jag ska ta och göra det också, och boka tid till handledarkursen för övningskörning måste jag också göra. Det kommer ju gå lite pengar, men det får inte gå alldeles för mycket!


/ Isabelle

Tisdag - 090224

Idag har det varit en okej dag, eller faktiskt så var det bara morgonen som var bra. Vaknade runt halv 8, klev upp och drack kaffe och åt frukost, gjorde mig klar och åkte in med 09.10 bussen, kände mig riktigt glad och pigg tack vare kaffet, har blivit helt beroende. Hade kultur- och idéhistoria där vi gick igenom lite saker och diskuterade Bellmans naturepistlar, rätt tråkigt. Fick gå på lunch 10.50, tänkte äta vegetariska men den smakade skit så istället gick jag och köpte en tonfisksallad med fetaost på body in motion, nyttigt och riktigt gott. Gick tillbaka till skolan och åt den, sedan hade vi svenska då vi gick igenom massa saker om August Strindberg, höll på att somna så det var riktigt booring. Hade naturkunskapsprov nästan direkt efter och jag kunde alla frågor på provet och gjorde så gott jag kunde, får hoppas på ett bra resultat! Franskan höll på att ta död på mig, kämpade mig igenom lektionen och skulle repetera en massa inför provet på torsdag, men sanningen är den att ingenting av den där skitgrammatiken går in i mitt huvud och sedan är det inte så roligt att bli dumförklarad av sin egen lärare heller, han kan dra åt skogen!

Slutade halv 5 och då gick jag till ego och tränade direkt. Blev rygg och mage idag och innan värmde jag upp med lite löpning och crosstrainer. Det kändes bra, men jag var ganska hungrig vilket jag försökte ignorera. Kom hem till 7 ungefär, åt mat och semla för att det är ju fettisdagen idag minsann och jag älskar semlor. Nu sitter jag och försöker förtänga att jag måste plugga franska, har gett det ett försök men jag fattade ingenting så jag blir bara sur. Istället sitter jag och tänker på min älskling och hur mycket jag skulle vilka mysa med honom just nu istället för att sitta och traggla mig igenom omöjlig franskagrammatik *suck*.

Lid med mig!
/ Isabelle

Natten - 090224

Jo, jag är fortfarande vaken, men det är inte så konstigt då jag har pimplat i min kaffe hela kvällen i princip. Drack lite på jobbet och när jag kom hem gjorde jag lite kaffe till mig själv så att jag skulle kunna hålla mig vaken, hur snygg är jag då. Tänkte läsa på lite naturkunskap till provet imorgon, eller jag har redan gjort det, gick igenom det med Madde och sen har jag läst lite själv nu och det är inte så svårt, jag hoppas att det ska gå bra och att provet inte kommer att vara för svårt.
Det gick bra att jobba ikväll, försäljningen gick bra och jag höll humöret på topp. Tråkigt nog så förlorade Timrå med 2-3, men de var väldigt nära på att ta matchen till förlängning men så blev det inte, typiskt! Jaja, får peppa inför nästa match då, för nu är det viktiga matcher, allihopa.

Måste berätta en sak för att jag har haft en väldig otur idag på förmiddagen och inpå eftermiddagen. Det var såhär att jag åkte hem tidigare från skolan, dvs. efter kultur- och idéhistorian då jag redovisat min målning för att jag hade ont i magen. När jag gick in på gården tänkte jag efter och kom på att jag inte hade hemnyckeln på mig för den låg inne i huset så jag hoppades på att någon skulle vara hemma. Tror ni att det var det då? Nä, det var det inte. Då tog jag av mig jackan, satt mig på den på bron och väntade i 40 min tills jag kom på att jag kunde ta bussen till Milla och kolla om hon var hemma så jag gjorde det. Var hon hemma då? Nä, det var hon minsann inte. Då var det så illa att jag fick promenera ner till birsta för att värma mig. Matilda ringde och pratade med mig när jag var där också och hon sa att hon hade varit med Milla och att hon precis hade åkt hem så vi hade typ gått om varandra hon och jag, fult. Jag tog nästa buss tillbaka till Milla och då var hon hemma så jag fick vara där ett tag tills att pappa hade slutat då han kom och hämtade mig. När jag kom hem var jag superhungrig och det var en halvtimme tills jag började jobba, men som tur var så hann jag med mig. Plus att jag glömde mina vantar på bussen idag, smart av mig. Det var verkligen inte min turförmiddag.

Nu vart det mycket så jag ska inte belasta er med mer för inatt, kan bara inte sova med tanke på att jag är så pigg med allt koffein flödandes i kroppen...

I alla fall, godnatt allihopa!
/ Isabelle

Jag har blivit utmanad!

Jag har blivit utmanad av Tilda :)

Fyra tvprogram jag brukar se: One tree hill, Let's dance, Fresh prince i Bel Air och Project runway ibland.

Fyra saker jag gjorde i går: Var i skolan, frös utanför mitt hus, jobba och plugga.

Fyra saker jag längtar till:
Sommaren, 18-årsdagen, Turkiet med girlsen och studenten ofc.

Fyra som står på min önskelista:
Pengar till utlandsresan, en ny garderob typ, bli sams med en viss person och glada miner.

Fyra saker jag avskyr: Krig, tanken på döden, vara osams med folk och svamp!

Fyra saker jag tycker om att göra: Umgås med vännerna, mysa med pojkvännen, shoppa och spela innebandy!

Fyra saker jag åt i går: Äpple, korvstroganoff, pirog och korv med bröd.

Fyra bloggar jag utmanar: Ida, Milla, Matilda O och HP.

Måndag - 090223

Var hos älskling igårkväll och pratade och pluggade, också myste vi en hel del och jag kunde inte ha kännt mig lyckligare. Vaknade tidigt imorse, första lektionen började 08.15 och det var historia och jag ska skriva en rapport, har kommit en bit och är nöjd över att jag har gjort någonting vettigt dessa två lektioner (dubbellektioner). Ska snart gå och äta lunch, är superduperhungrig. På lunchrasten måste jag kika lite på en målning som jag ska presentera på kultur- och idéhistorian, det kommer att gå sjukt knäppt men jag ska försöka i alla fall.

Ikväll blir det jobb, Timrå - Frölunda, ska bli riktigt spännande och jag hoppas att Timrå tar hem en vinst idag! Måste även plugga naturkunskap med tanke på att jag har prov imorgon!

Nu ska jag äta lunch!
/ Isabelle

Söndag - 090222

Hade riktigt mys igårkväll då Matilda kom till mig, vi såg på hockeyn, lite av melodifestivalen och sedan pratade vi och lite annat mys. En riktigt trevlig kväll med andra ord. Timråmatchen var inte så vidare bra, de spelade lika 2-2 mot Södertälje, bättre kunde det ha gått kan jag ju säga, men det är väl bara att ta det för vad det är. Molly Sandén och E.M.D gick vidare till finalen i globen, det tyckte jag var bra! Molly har ju en sådan fin röst.

Här är hennes bidrag Så vill stjärnorna.



Idag vaknade vi runt 11, fast vi låg kvar ett tag och bara låg. Åt frukost och sedan dess har vi suttit och pluggat för fulla muggar, men nu tog jag en paus! Ska plugga mer sedan och kanske åka in och träna, det är behövligt. Ska kanske vara med Stefan senare och prata lite och så, också behövligt.

Nu ska jag fortsätta plugga lite.

/ Isabelle

Fredagkväll - 090220

Det blev inget av det jag sa förut, hann inte till gymmet men jag gjorde lite situps och sådant här hemma istället, orkade inte städa + att Theres hade varit snäll och städat halva mitt rum igår, tacktack säger jag bara. Jag orkade inte plugga heller vilket resulterade i att jag har suttit vid datorn och lyssnat på musik i princip hela tiden, förutom för en stund sen då jag bakade chokladbollar tills matchen imorgon då jag är ansvarig för fika och sekretariatsdelen tillsammans med Ida, Vickan och Lovisa.

Är nyduschad just nu och doftar somriga jordgubbar (passande, haha), sitter och väntar på att min älskling ska komma så jag får mysa massa med honom. Ur mina hötalare strömmar massa rockmusik som Guns N' Roses, Whitesnake m.m. hur bra som helst och det är njutningsfullt kan jag lova. Ska mumsa i mig ett äpple tänkte jag!

Hm, det går inte att lägga upp bilder. Får prova igen sen eller imorgon.
/ Isabelle


Fredag - 090220

Gud vad snabbt veckorna går nuförtiden, det är inte klokt. Den här veckan har varit rätt lugn för min del, inte så himla mycket stressplugg och inte massa annat tjafs. Igår jobbade jag som sagt, det gick rätt så bra och Timrå vann även matchen med 8-0, grymt bra spelat grabbar! Jag trodde inte att det var sant, det vart mål på mål på mål, riktigt roligt att se att de inte har get upp slutspelet. När jag hade jobbat klart och matchen var slut gick jag hem till Stefan, vi fikade och sedan gick vi och la oss.

Vaknade halv 7 imorse, gjorde mig klar och tog bussen till skolan. Började kvart över 8 med samhälle, lyssnade på genomgång, svarade på frågor, hade engelska sen och även där svarade vi på frågor, tråkigt. Köpte en mörk choklad med hallonsmak på lunchen, riktigt gott! På svenskan skulle vi börja läsa en bok så jag och tjejerna gick in i ett grupprum och satt och snackade massa tjejsnack, hade mycket att ta igen. Det var riktigt trevligt! Slutade efter den lektionen så jag åkte in till birsta ett tag, gick med Lollo och Emil tills Milla kom och gick med mig en kvart, sedan gick jag med Lollo och Emil igen. Jag köpte ett par mörka jeansleggings på cubus, är riktigt nöjd med dem. Ska nog ta kort på dem sen så ni får se!

Nu har jag inte så himla mycket för mig, väntar på mat, är superhungrig. Kanske ska åka och träna lite senare, eller jag vet inte riktigt. Jag skulle behöva det, men jag skulle också behöva plugga och städa så vi får se hur det blir. Om jag känner mig rätt så gör jag ingenting av de sakerna. Förhoppningsvis ska jag vara med Stefan ikväll, men jag vet inte om han kunde, får se hur det blir med det också, vet ingenting längre.

Beroendeframkallande!


/ Isabelle

Torsdag - 090219

Jag lever och jag njuter av livet, det är väl det man ska göra? men jag kan ju inte säga att jag har mått så himla bra de senaste två dagarna. Det känns som att det är något fel på mig hela tiden, antingen är det magen eller ryggen eller handen eller rumpan eller vad som helst, det är helt otroligt. Har haft kramper i magen de senaste två kvällarna plus att jag har varit yr, undra om det är ett tecken på någonting.

Ska ha samhälle alldeles strax och har haft engelska för en stund sen där vi gick igenom vad engelska C-kursen går ut på och lite sånt. Efter den här lektionen ska jag åka hem till min älskling och hämta min tröja och kortet till jobbet. Ska ju jobba idag kl 5, Timrå IK - Skellefteå AIK idag då, en måstematch för Timrå om de vill vara med och fightas i slutspelet. Jag och Matilda står vid ståplatserna i en kioskmobil, det är bara att komma och hälsa på om ni har vägarna förbi.

Efter matchen ska jag till Stefan och sova där, myspys.

Nu börjar lektionen.

/ Isabelle

Måndag eftermiddag - 090216

 Hemkommen, gjorde redovisningen vilket inte gick så bra men bättre med Emelie som stöd bredvid mig. Tog 3-bussen hem och nu sitter jag bara hemma i soffan och tar det lugnt innan träningen som börjar kl 7. Får se hur det kommer att gå idag med tanke på att jag har väldigt ont i högra handen sedan matchen i lördags då jag fick en smäll där.

Kom på att det är flera avsnitt av 90201 jag inte har sett så nu är det dags att komma ikapp, det är på G. Fast jag måste ju titta på OTH också förstås nu då jag är inne på säsong 6, det är fortfarande så bra så att jag inte kan slita mig. Den som är bäst i hela serien är ju Jamie, älskar hans karaktär och han är ju så himla söt och go. Det är nästan så att man önskar sig en lillpojke själv, haha.

Visst är han himla söt då? :)

Måndag - 090216

Nä nu känner jag att det var dags att uppdatera igen, det var ett tag sen, men ni börjar säkert vänja er. Förra veckan var helt okej, hade inte så himla mycket i skolan så det var ganska lugnt. Åkte skidor  med Natur- och Friluftslivskursen i torsdags och det var grymt roligt fast mycket kallt med tanke på att det var -23 grader när vi kom dit. Vi åkte upp på södra berget (massa uppförsbackar) och det var inte så himla jobbigt. Var uppe vid en stuga och åt lunch och fick lite undervisning, sedan var det dags att åka ner igen. Det var grymt roligt att åka nerför med tanke på att jag är så farträdd och slänger mig så fort det går för fort, haha. Ramlade två gånger och en gång fick jag väja undan för att hon som åkte före mig i samma spår ramlade och låg över spåret. Ja, det var ett riktigt äventyr och vi fick oss ett eller några goda skratt.
I lördags var det ju alla hjärtans dag och dagen började med att jag åkte med laget ner till Iggesund för att spela match mot Njutånger. Vill inte berätta så mycket om den matchen, bara att det vart hetsigt, jag fick ett blåöga och domarna sög! Förlorade men det var inte rättvist, menmen, nya tag som vanligt inför nästa match då. Kom hem till Sundsvall vid 5, åt middag, gjorde mig klar, tittade lite på One tree hill och sedan kom älsklingen och hämtade mig för att han skulle bjuda mig på bio. Vi såg The wrestler och den var faktiskt bra enligt mig, lite konstigt slut men jag ångrar inte att vi såg den. Åkte hem till honom efteråt och åt lite hjärtan och myste en massa.

Idag är det en dryg dag men jag försöker hålla humöret uppe, har historia nu och ska börja skriva rapport om hur man såg på förintelsen efter andra världskriget jämfört med nu, tråkigt. Ska ha redovisning idag på psykologin, kommer att få improvisera en del för att jag är inte så förberedd men jag hoppas att det kommer gå bra trots att jag hatar muntliga redovisningar och måste göra det själv.

Nu vill jag ha lunch, är hungrig.

/ Isabelle

Tisdag kväll - 090210

Klarade mig upp imorse och tog bussen som gick kvart i 8, eller den skulle komma då men den kom typ 5 i så jag kom 15 min för sent, bra jobbat bussar! Hade Natur- och friluftsliv i kanske en halvtimme högst och vi planerade lite inför skiddagen vi ska ha på torsdag som kommer att bli grymt roligt. Vi ska åka längdskidor i sidsjön från kl 09.00 till 15.00, fun! Efter det tittade jag på OTH (besatt som jag är) och sedan hade jag kultur- och idéhistoria vilket var ganska drygt men mödan värt. Lunch sen, gick tillbaka och tränade inför svenskaredovisningen om realismen. Klarade av den bra faktiskt, kunde ha gjort bättre men jag är nöjd över mig själv och resten av min grupp som har gjort ett superjobb. Hade naturkunskap sedan då vi satt och diskuterade och sedan skulle vi redovisa lite smått, haha, vilket skämt. Gick inte på franskan, skäms på mig! Satt och planerade idrottslektionen inför imorgon med Mathilda som jag ska leda med, vi ska ha innebandy.

Följde med Mathilda hem, vi åt, planerade klart och sedan pluggade hon mer medans jag satt och tittade på oth som vanligt. Drack te och åt kladdkaka gjorde vi också, supergott! Pappa kom och hämtade mig runt halv 10 och sedan jag kom hem har jag bara fikat och suttit här vid stationära, glömde förstås min dataladdare hos Mathilda så jag måste spara på batteriet om jag ska se på mer oth sen.

Imorgon börjar jag 09.10 med mentor och sedan kl 12 blir det idrott och jag hoppas för allt annat i världen att det kommer gå bra för jag behöver verkligen ett bra betyg i idrott! Det skulle betyda så himla mycket, men jag måste ju göra bra ifrån mig för att det ska bli så men det ska jag verkligen försöka göra också.

Godnatt!
/ Isabelle

Måndag kväll - 090209

Nu är jag klar med hemprovet i historia b, weei, congratz to me. Det känns som att en stor börda har blivit rubbad från mina axlar och jag vart rätt så nöjd. Snart blir det mer OTH och kvällsfika, you gotta love it.

Imorgon, skola, förhoppningsvis. Är fortfarande rejält dålig i magen och yr och har ont i ryggen som satan, men det ska nog gå, måste ju dit och klara upp svenskaredovisningen med gruppen min, yr eller ej och trots att jag får springa på toa stup i kvarten.

Natur- och friluftsliv imorgon 08.15, here I come, * tung suck*.

You gotta love it!

Måndag - 090209

Sjuk idag, känner mig mörbulad i varje kroppsdel. Har ont i ryggen, magen, ovanför rumpan (ramlade och slog mig där imorse+ryggen) och huvudet + att jag har mått illa och det har snurrat runt i huvudet på mig hela dagen. Imorse var det hemskt då jag skulle ta bussen till skolan, kunde inte stå upp för att jag mådde så illa så jag fick sitta på huk och det gjorde ont i ryggen med tanke på att jag har svårt att böja den. Anledningen till att jag har ont i ryggen är att jag ramlade igår när jag skulle byta på matchen då det låg en klubba precis där jag satte ner foten, åkte rakt in i sargkanten med ryggen före och *knakbrak* lät det då. Trodde inte att det skulle bli en sådan här skada men det har bara blivit värre. Så jag var inte på skolan idag, åkte hem istället och vinglade hem från busshållsplatsen. Pappa köpte blåbärssoppa förut och det brukar vara bra för mig när jag är dålig i magen fast ännu har det inte blivit nå bättre.

Just det, matchen igår ja. Den gick åt helvete poängmässigt, fast vi kämpade på väldigt bra, i alla fall i första perioden, då gav vi allt. Andra perioden gick inte så bra (som vanligt), vi släppte in för många mål på för kort tid. Det var inte vår tur igår helt enkelt och ankarsvik är ett bra lag, vilket vi också är förstås. De vann med 13-2, men vi hakar inte upp oss på en sådan förlust, eller hur tjejer? Nu ser vi fram emot att åka till Iggesund och möta Njutångers IF i helgen, trots att jag antagligen inte kommer kunna vara med på träningarna den här veckan, tråkigt nog.

Snart blir det mat, pluggande och OTH för mig, är inne på 5:e säsongen nu! Love it.

/ Isabelle

Söndag - 090208

Det var faktiskt okej igårkväll, satt och tittade lite på melodifestivalen men det var verkligen inte bra, det har börjat spåra ur enligt mig. Jag gick istället och satt mig och tittade på OTH hela kvällen ut tills klockan var ungefär 12, då gick jag ner och la mig och väntade på att Stefan skulle ringa. Men mitt i allt väntande så somnade jag för att jag var så himla trött och det var lika bra det.

Vaknade för 50 min sedan, dvs. kl 10, har fikat och klätt på mig matchkläder oså. Jag tänkte se på ett avsnitt av OTH snart med tanke på att jag har ju massa tid över innan matchen börjar. Idag är det derby mot Ankarsvik BK och jag är superduperladdad, kommer kämpa som en gnu vilket jag hoppas att alla andra också kommer att göra. Det ska bli så roligt att spela, älskar det! Matchen börjar 13.30 och är i Skönsbergshallen.

Nu blir det OTH, sen match, wish us luck.

/ Isabelle

Lördag kväll - 090207

Det blev inte så att jag skulle vara med varken Matilda och Stina ikväll av olika anledningar, men vi får ta det någon annan gång helt enkelt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, har ingen bra film på datorn eller nåt. Visserligen håller jag på att ladda ner fler OTH avsnitt men det tar ju sådan tid. Gjorde lite popcorn alldeles nyss, men jag undrar varför egentligen för att jag är inte sugen på det, får spara dem till senare om jag vill ha då.

Min älskling ska festa ikväll, buhuu, men det var ju bestämt sen igår så. Hade velat vara med han nu faktiskt, fast det går ju inte. Får ha en lugn hemmakväll för mig själv och det kommer att bli bra när OTH avsnitten är klar, då är jag nöjd. Är på 4e säsongen nu och det är jättespännande, älskar verkligen OTH, det är så otroligt bra!

Matilda sa förut att hon skulle vara snäll och fixa min design ännu en gång och jag är ytterst tacksam för det, ska bli roligt med lite nytt, då blir det roligare att skriva också. Så imorgon ska min lilla pärla få en dunderbrak-kram bara för att hon är så underbar! ♥

/ Isabelle

Lördag - 090207

Det vart faktiskt så att Stefan och André kom hit och var med mig och Emilia igår, hör och häpna, närå. Vi såg på en skitfilm som vi knappt såg nåt av, pratade mest om allt och ingenting. Slagsmål vart det också och lite glada och trötta miner. Somnade runt halv två då grabbarna hade åkt hem.

Imorse vaknade först kl 7 av alarmklockan, men jag orkade verkligen inte kliva upp vilket inte Emilia gjorde heller så vi låg kvar till halv åtta. Vi skyndade oss och gjorde oss klar sedan tog vi bussen som gick 08.10. Hon åkte och jobbade i birsta medans jag fortsatte in till stan för att sola en sväng vilket var riktigt skönt och sedan var jag och tränade på ego, ett riktigt tufft spinning2 pass blev det idag, grymt jobbigt men skönt.

När jag kom hem duschade jag och när jag kom ut ur duschen satt Matilda på min säng, surprise. Nä, det var faktiskt ingen surprise, visste att hon skulle komma. Vi försökte plugga men det gick inte så bra med tom mage så istället gick vi upp och åt gröt. Efter det satte vi igång med pluggandet men det gick fortfarande riktigt segt. Klar blev vi i alla fall och hon gick bara för en stund sen till bussen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, har lust att lägga mig ner och sova men det vore inte bra, ska tänka på saken innan. Kvällens planer blir att vara med Matilda och Stina, det var i alla fall vad vi planerade. Får se vad vi ska göra, jag har ingen aning ja, något trevligt blir det säkert med busflickorna!

/ Isabelle

Fredag kväll - 090206

Jag och Emilia har nyss sett på skräckfilm, Amusement hette den. Kan ju lugnt säga att det är en av de mest psykopatiska filmer jag har sett, ena stunden tror man att man fattar men sen så händer det något helt annat och man blir alldeles förvirrad, sjuk film kan jag lova! Vi höll ju på få nå frispel under vissa scener då vi typ skrek och hoppade av rädsla och ibland kunde man inte ens titta, men vi gjorde det trots allt med hjälp av kuddar och stöd av varandra. Den var spännande så som en skräckis ska vara tycker jag. Den får 4 av 5 toasters.




Om ett tag kommer älskling och André hit så ska vi säkert titta på någon film eller någonting, ska väl bli mysigt förhoppningsvis!

/ Isabelle

Fredag eftermiddag - 090206

Just nu sitter jag och nördar med Emilia hemma hos mig, det är skönt. Satt precis och tänkte på att jag vill ha en ny bloggdesign så om någon snäll själ känner sig manad så skulle det vara mycket uppskattat. För övrigt så vet inte Emilia och jag vad vi ska hitta på ikväll med tanke på att min pojkvän och André är så tveksamma hela tiden så vi två är på krigsstigen nu, jag och Emilia alltså. Något ska vi nog hitta på att göra här i lilla timrådalen.

Har inte så mycket mer att informera er om så, mer information senare.

/ Isabelle ♥

Fredag - 090206

Det är fortfarande lite jobbigt, men jag tar tag i allting som det kommer och det är skönt att jag vet att jag kan, för det gör jag. Det jag skulle behöva i mitt liv nu är lite ordning, och då menar jag på allt förutom med mina vänner och pojkvän oså. Skolan går väl sisådär, orkar inte bry mig så himla mycket egentligen men jag försöker göra mitt bästa. Har mycket att göra nu men det ska nog gå bra, är klar med lite saker i alla fall.

Blev firande av Tess förra helgen då hon hade fest. Det var grymt roligt och det var roligt att umgås med lite folk. Sov hos älsklingen den natten och på lördagen jobbade jag och sedan åt jag på biteline med några tjejer från klassen, trevligt och mumsigt. På söndagen följde jag med Stefan och hans familj till älsklingens farfar på middag. Åt dundergod mat, premiär för kalkon för min del vilket var supergott. Vi tittade även på tv och hade allmänt trevligt, blev kvar där i några timmar och sedan åkte vi hem till honom och tittade på Beck och jag pluggade litegrann.

Den här skolveckan har gått riktigt fort för nu är det ju fredag igen, härligt det! Var hemma hos Matilda igårkväll och tittade på hockey och pluggade, Milla var också där så det var trevligt. Sov även där och tog bussen 07.20 imorse. Ikväll ska jag umgås med Emilia och förhoppningsvis älsklingen och André. Vi ska minsann se till att det blir roligt vad det nu än blir vi hittar på. Emilia ska även sova hos mig och imorgonbitti ska vi upp tidigt för att hon ska jobba kl 9 och jag ska på spinningen kl 10. Lillfisken eller murten som hon numera kallas av mig är ett mongobarn som mig och vi är bäst!

Klart slut

/ Isabelle ♥

RSS 2.0