Piss

Kul...skitkul. Som grädden på moset liksom... "Hej Isabelle, världen vill att du ska må sämre än du redan gör så varsågod!", ska jag skratta eller gråta.

Ge mig styrka

Igår var det en okej dag på skolan, klarade den utan problem. Efter skolan åkte jag hem och tittade på One tree hill och sedan tränade jag. Hann vara med på nästan hela träningen, fast de sista 5 minuterna blev mindre roliga. Vi spelade match som vi brukar göra på slutet av träningarna, jag sprang hemåt och jagade Malin som gick mot mål och på något sätt så blev jag fälld och ramlade med en duns ner på golvet. Ont gjorde det kan jag lova, höll på att svimma där ett tag men som tur var så gjorde jag inte det. Fick skrubbsår och det kändes som att knät hade åkt ur led på något sätt men så var inte fallet. När jag hade kommit hem och skulle gå och lägga mig gjorde det ont och till råga på det låg jag vaken nästan hela natten så det var ju ingen höjdare.

Idag åkte jag in till skolan, kom försent för att jag hade missat den bussen jag skulle ta. Hade en lektion och sedan lunch. Kände mig riktigt deppig och mådde inge bra så jag åkte hem innan nästa lektion, jag orkade verkligen inte vara kvar och jag skulle ändå inte fått någonting gjort. Istället så ligger jag i sängen, vilar lite och tänker på Stefan. Saknar honom så mycket trots att vi bara varit ifrån varandra i 3 dagar hittills, men det är det att han är en bit ifrån mig och jag tror att det är det som gör det mesta. Vill bara få ligga och hålla om honom och känna lite trygghet och styrka, jag fungerar nog inte utan honom, så är det bara, men jag ska bita ihop och Försöka tänka på annat trots att det är svårt när man är ensam, och det är just det jag vill vara nu också, ensam, bara för en stund. Jag brukar inte vara den som vill vara ensam, jag brukar vara den som behöver sällskap och närhet hela tiden men nu vill jag bara vara själv, för att tänka liksom.

Knät känns bra när jag inte böjer på det i nuläget och jag tror att det kommer att bli helt återställt inom kort, men för att vara på den säkra sidan ska jag inte vara med på gympan och träningen imorgon...tror jag.

Men nu blir det One tree hill, är inne på mitten av 3:e säsongen nu, hur bra som helst.

Bjuder på en cambild idag

Jag klarade det!

Matchen igår gick faktiskt väldigt bra, bättre än väntat. Oturligt nog förlorade vi med 4-9, men jag tyckte att vi spelade riktigt bra och det kunde ha slutat 5-9 men en av oss råkade vara i målgården så det räknades inte. Jag gjorde inget mål som vanligt, men det var riktigt nära den här gången, jag blir riktigt less på att den aldrig går in för mig. Är i alla fall glad att vi gjorde en bra match. Härligt spelat tjejer!

Matilda kom till mig efter matchen, vi pratade, gjorde smoothies och såg på One tree hill, det var riktigt mysigt. Sedan sov hon hos mig också, really nice. Började tidigt imorse och gjorde Historiaprovet, och vet ni vad? JAG KLARADE DET! jag fattar inte hur, men det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Det var ju muntligt två och två så jag gjorde det med Elin och vi typ...kompletterade varandra, det var lite klurigt men vi klarade det och jag är hur glad som helst över det, historia b är otroligt svårt. Jaja, nog om det. Har haft kultur-och idéhistoria alldeles nyss och nu sitter jag i uppehållsrummet och bara tar det lugnt och inväntar psykologin som jag inte ens orkar med egentligen men jag måste väl ta mig igenom den lektionen också *suck*.

Ska åka till birsta efter skolan och hämta min stövel som jag lämnade in till skomakaren, hoppas att klacken håller den här gången. Sedan ska jag hem och göra klart franskaläxan och sedan se på One tree hill och träna. Måste hålla mig sysselsatt när Stefan är borta så jag inte tänker på det så mycket, hehe.

Hoppas att ni har en riktigt trevlig måndag :)

Matchdag

Idag ska jag spela match i Höglundahallen, har samling om typ 45 min och här ligger jag, nu måste jag packa iordning mina saker och fräscha till mig litegrann. Är så himla trött med tanke på att jag somnade mellan 4 och halv 5 inatt, kunde verkligen inte sova, iställer låg jag och tittade på massa serier. Jag hoppas verkligen att vi kommer att ge järnet och spela riktig innebandy idag, ska bli så kul att spela match igen! Det är ju mot serieledarna så vi får helt enkelt se hur det går och förhoppningsvis går det bra!

Nu ska jag göra mig klar, wish me luch!
PUSS!

Let's dance kommentarer

Här nedan kommer lite kommentarer till Fredagens danser och paren:

Isabella och Jonathan, Quickstep
Personligen tycker jag att Bella gjorde det mycket bättre denna gång än i tidigare omgång, hon släppte lös mer och man såg på henne att hon tyckte att det var roligt. Hon måste ju förstås som juryn också sa tänka mer på att slappna av i benen, det blir lite stelt. Annars tyckte jag att hon gjorde det bra. Samspelet med Jonathan tycker jag också fungerar bra, han är riktigt duktig som dansare och att han har fått Bella att dansa bättre är ju en bra merit. Detta par får 6/10.


Laila och Tobias, Quickstep
Denna koreografi var strålande bra, jag verkligen älskade den. Det var så roligt att se dem dansa för som jag såg det så gjorde de inte så mycket fel, det var fartfyllt och glatt och det älskar jag med dans, det är precis så det ska vara. Laila är grymt duktig på att dansa och det är även Tobias, de passar jättebra ihop som danspartners. Om de fortsätter såhär så kan de ta hem hela skiten! Grymt bra. Detta par får 9/10.


Morgan och Helena, Quickstep
De dansade inte lika bra som förra veckan, Cha-cha var nog lite mer deras stil, speciellt Morgans. Det vart lite fotfel men annars utstrålade Morgan väldigt mycket glädje och energi och jag måste säga att han är en riktig charmknutte. Jag gillar att se han dansa, det ser avslappnat ut och man ser att han gillar det. Helena är sprallig och glad och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om henne, det ser i alla fall riktigt bra ut när hon dansar. Ett fint danspar som jag tror kommer kunna gå långt. Detta par får 6/10.


Magdalena och Daniel, Rumba
De ser väldigt passionerade ut båda två på dansgolvet och de har väldigt bra samspel. Daniel är väldigt duktig på det han gör och tar verkligen hand om sin danspartner och för som han ska. Magdalena följer Daniel och ger allt hon kan på dansgolvet. I rumban kunde de ha skippat att ta av sig kläder, då hade dansen varit jättefin, men när de båda ställde sig och började klä av sig gick det lite överstyr. De kan göra bättre och jag tycker att det är spännande att se dem dansa för att de gör det så otroligt kärleksfullt och passionerat. Detta par får 5/10.


Hasse och Charlotte, Quickstep
Måste börja med ett "HAHA", det är så roligt att se Hasse på dansgolvet för att han är så cool. Han är definitivt inte en danstalang men det är är ändå väldigt rogivande att se honom stå där och försöka. Han är charmerande och har ett härligt smile på läpparna när han dansar. Det finns mycket att jobba på teknikmässigt för Hasses del, Charlotte är förstås väldigt duktig och jag beundrar henne som tar sig an Hasse och lär honom att dansa, det kan inte vara det lättaste. Jag tror att de i någon omgång av Let's dance kommer att göra något riktigt bra! Jag vill gärna se dem kvar ett tag till. Detta par får 5/10.


Kitty och Anders, Quickstep
Vilket skämt, Kitty kan inte dansa och det är inte ens roligt att se henne i Let's dance, urstäkta att jag säger det men jag tycker att det var fel beslut att låta Kitty vara med, jag gillar inte hennes stil, hennes sätt eller någonting annat med henne. Nej, henne vill jag inte ska vara kvar, förstår att många vill det för att hon är annorlunda men det är inte så speciellt i just detta program. Anders dansar bra och förtjänar en annan danspartner som kanske skulle kunna utvecklas. Förlåt för min negativitet men jag tycker inte att det ser ljust ut teknikmässigt eller på något annat vis. Detta par får 2/10.


Magnus och Annika, Rumba
Magnus är riktigt charmig och jag gillar att han är så stor som han är, jag skulle vilja prova dansa med honom, det skulle vara något det. Hans lilla grej med rumpan i rumban gick ju hem (mest för Tony Irving) och det var ju roligt att se att han kunde släppa lös lite också trots att han är väldigt stel. Det var en bra koreografi, dock hade Magnus kunnat röra sig lite mer och hoppas att de inte kör med något extremt lyft i nästa dans, då blir det lite tjatigt. Annika rör sig riktigt mjukt och kan det där med att dansa, jag personligen gillar henne och hennes dansstil väldigt mycket. De vill jag se mycket mer av. Detta par får 7/10.


Niklas och Jeanette, Rumba
Först och främst, stackars Mojje som vart tvungen att hoppa av, det var riktigt tråkigt. Han fick en bra ersättare trots allt och Niclas gjorde det väldigt bra som bara tränat på dansen i 4 dagar! Han kunde ha slappnat av mer och visst var det lite fotfel någonstans, men jag tyckte att det var bra, jag gillade koreografin. Jeanette är en jättegullig tjej som jag tycker är duktig, gillar hennes utstrålning. Samspelet var bra och man såg kemin mellan dem. Ska bli riktigt spännande att följa. Detta par får 7/10.


George och Maria, Quickstep
George har börjat slappna av mer, det var roligt att se. Man såg att han hade tränat in koreografin noggrannt och samspelet med Maria var väl inte fulländat men det var okej. George såg väldigt glad ut och det är ju en fördel när man dansar och det jag tycker är viktigt är att man verkligen försöker och det gjorde han till fullaste grad, eloge för det. Maria gjorde det också bra och i helhet tyckte jag att det var spännande att se och det var helt okej. Detta par får 5/10.


Elisabet och Tomas, Rumba
Usch vilka gräsliga kläder de hade, jag hade nog mest fokus på det under deras dans. Det såg bra ut annars när det kommer till dansen, Elisabet såg lite stel ut i vissa lägen men jag tyckte att det gick bra ändå. Tomas ser överengagerad ut på dansgolvet men han tar sannerligen hand om sin partner till fullo och det tycker jag är väldigt bra, för att när det kommer till pardans så är det oftast väldigt viktigt att mannen för och "tar hand" om sin partner, speciellt i just rumba. Därför var samspelet väldigt bra och i helhet var dansen ganska bra. Detta par får 4/10.


Carl-Jan och Maria, Rumba
Ja, vad ska man säga? Carl-Jan ser riktigt fånig ut på dansgolvet och han är alldeles för präktig, han kan inte dansa kort sagt. Visst kan man tycka att han är charmig men det krävs någolunda danskunnanden också, i alla fall när det kommer till kritan så nej, gårdagens dans gillade jag inte, varken koreografin eller Carl-Jans dansstil. Maria är duktig men ingen som är så speciell enligt mig. Detta par får 3/10.


Linda och Martin, Rumba
Linda var alldeles för stel i överkroppen och kunde ha sett lite gladare och mindre koncentrerad ut men annars gillade jag hennes dansstil, koreografin var bra. Martin är lite för överdriven, det känns lite stroppigt på något vis och som att han vill visa att han är bättre än hans partner. De var inte så väldigt samspelta, de ville hellre dansa sitt lilla egna, och det var ju synd. Otur att de åkte ut, hade hellre sett Kitty och Anders åka. Detta par får 4/10.


Laila och Tobias var bäst på dansgolvet denna gång enligt mig, men Isabella och Jonathan hade snyggast utstyrsel. Vad tycker ni?

Ljuva lördag

Det är så skönt med helg då man får sova ut och bara känna lugnet. Vaknade upp med Stefan imorse, eller på dagen typ och vi låg kvar länge och myste. Till slut gick vi upp och åt frukost och sedan åkte han till birsta med sin pappa. Jag gjorde mig klar för att åka och jobba. Att jobba gick väl sådär, kände mig lite klantig men det fixade sig. För övrigt så vann Timrå och nu har de tagit sig upp till en slutspelsplats, helt underbart!

Efter jobbet gick jag till min älskling, vi tittade på film och hade det mysigt. Det vart lite känsligt också för att han åker till Vemdalen imorgon och är borta i 5 dagar, det låter inte så mycket men det är det för mig. I alla fall, jag tog bussen hem vid 10 och sedan har jag inte haft något annat för mig. Sitter i sängen nu och tänkte slå på en film, men just nu slog det mig att jag igår skrev att jag skulle skriva lite kommentarer om Let's dance, så jag gör det i ett separat inlägg.

Puss och kram!

Let's dance kväll

Dålig uppdatering idag, men har haft mycket för mig. Tränade efter skolan, fast jag åkte hem och hämtade träningskläder först. Tränade med Lollo och Madde och det var trevligt, sprang 20 min, gick 5 min och sedan körde jag rygg och lite mage tills jag fick jätteont (mensvärk) och åkte hem. Har varit med älskling nu ikväll och tittat på Let's dance med Jimmie och Tess, det var roligt och programmet var bra, bättre än förra gången. Måste säga att Blondinbella även gjorde mycket bättre ifrån sig idag.

Det är praktiskt taget det enda jag har gjort idag, kommer med mer kommentarer om kvällens Let's dance imorgon. Stefan vill inte att jag ska skriva mer nu.

Godnatt allihopa!

Fredagsmorgon

Vaknade halv 7, ville inte kliva upp när jag låg där bredvid min älskling men jag vart tvungen. Gjorde mig klar och åt en banan, sedan gick jag till bussen i kylan, usch så kallt det är nu. Det var drygt att åka buss, somnade ett tag. Började 08:15 och nu har jag samhälle, ska svara på frågor och dikutera dem. Har svenska sedan...tror jag, men jag längtar till lunchen!

Idag är det ju fredag, vilket innebär att jag slutar 13.05, skönt. Det blir träning, Let's dance och massa mys med älskling, jag längtar tills skoldagen är slut!

En riktig lättnad

Då var engelskan också avklarad, skrev klart den så fort jag kom hem från skolan vilket var ungefär halv 6, var klar med den lite innan 7. Vet inte om jag blev så nöjd, eller...jo, ganska, det får duga. Så nu är både min essay och min religionsuppsats inskickad till respektive lärare, vilken lättnad! Har inte så mycket att göra nu förutom att träna till historieprovet som är på måndag, men det klarar jag nog. Är rätt så glad nu faktiskt, det känns riktigt bra och jag är stolt över mig själv att jag tog mig igenom det här som jag gruvat mig för så länge nu.

Åkte till älskling vid 8 ungefär, vi myste lite och har nyss ätit. Jag åt en kiwi, morot och drack ett glas apelsinjuice, lite nyttigt trots allt. Han sitter fortfarande kvar och äter, jag kände att jag ville blogga litegrann så jag praktiskt taget rusade till datorn, nördbella, haha. Sitter och lyssnar på mina absoluta nyfavoriter, Whitesnake! älskar dem! Det är riktigt lugnande musik för mig, också har jag kommit på att det går väldigt bra att plugga till. Älskar låten Here I go again, den är helt underbar. Om ni inte har hört dem så är det verkligen en rekommendation.

Nu ska jag kila och se på film med min älskling och krypa ner i sängen och mysa.





Trög och seg morgon

Jag ville verkligen inte kliva upp imorse, det kändes som att det var någonting som höll mig kvar i sängen. Hade ont i hela kroppen fortfarande och kände mig tung som en stor sten. Så jag låg där en stund och funderade på om jag skulle åka in till franskan eller inte och till slut efter mycket velande hit och dit så kände jag att jag behövde det så jag bröt motståndskraften och gick upp och gjorde mig klar. Erkänn att jag är duktig!

Franskan gick bättre än jag trodde, börjar acceptera läraren mer och mer nu och Lollo och jag har faktiskt ganska roligt på lektionerna och jag lär mig mer nu också. Efter lektionen gick jag och Lollo på pressbyrån och köpte lite saker, bland annat iste lemon, mums. Nu sitter jag och har hål tills lunch, ska plugga engelska men var tvungen att slänga in ett inlägg innan. Jag känner mig egentligen för trött för att plugga men jag måste ju göra det så det är väl lika bra att sätta igång snart.

För övrigt mår jag faktiskt bra idag, förutom att jag har ont i kroppen och är trött så är allt toppen! Bra va?

Nu är jag verkligen helt slut

Avslutade denna kväll med en bra träning med brudarna, kändes bra trots att jag var slut i hela kroppen. Då kan ni ju gissa hur det känns för tillfället. Har så ont i benen just nu så jag vill helst inte stå upp, tur att jag inte behöver det nu när jag har krypit ner i sängen. Det här känns skönt vill jag lova, vill bara sova just nu, men först ska jag ringa älskling, träna på lite franska och kanske se på lite One tree hill om jag orkar.

Börjar 08.15 imorgon med franska, känns lite drygt att ha det istället för att ha sovmorgon till 12, men vad gör man inte för närvaro och betyg. Har hål efter det så då ska jag sitta och skriva på min essay som ska vara inne imorgon 23.59. Jag hinner nog med tanke på hålet och sedan har vi även lektionen till att skriva så det är ju bra, ska även skriva lite efter skolan innan jag och Stefan åker och hälsar på hans farfar på sjukhuset. Ska även sova hos min älskling, mysigt.

Där har ni min planering, och just det, jag måste verkligen springa bort till ego och förlänga mitt kort, har sagt att jag ska göra det varje dag men det har inte blivit av så nu måste det bli det.

Nu, dags för franska och Oth, sen sova!

Isabelle Andersson


Stark insats

Jag måste säga att jag är stolt över mig själv, trodde inte att det skulle så bra för mig att simma idag, men det gjorde det. När vi kom ut till bassängen sa Fredrik (idrottslärare) att vi skulle simma konstant i hela 45 min, det lät väldigt mycket. När jag började simma gick det hur bra som helst, sedan blev det lite jobbigare men det avtog snabbt, tyckte faktiskt att det var rätt så okej. Simmade hela 61 längder, för vissa kanske det låter mycket vilket det gör för mig som aldrig simmat så långt och för andra kanske det inte låter så mycket, det är olika från person till person. Jag är i alla fall jättenöjd!

Vart helt slut efteråt och då skulle jag ha matte, där man måste tänka jättemycket. Kunde inte koncentrera mig så bra på lektionen för jag var både trött och hungrig, men nåt tal gjorde jag nog. Åkte hem efter matten och åt mackor och nu sitter jag här vid stationära, vet inte varför jag gör det.

Ska vila litegrann och sedan sätter jag igång att plugga för ovanlighetens skull... *not*. Det är ju det enda jag gör nuförtiden, också ska jag hinna träna ikväll, vet inte hur det ska gå ihop men ja, det blir som det blir.


Jag ser ett ljus...tror jag?

Pluggade järnet igårkväll, skrev 3 sidor på religionen och hade bara lite av jämförelserna och diskusionen kvar när jag somnade. Det kändes riktigt bra, men det bästa med igårkväll var att min älskling frågade om han fick komma och jag kunde inte motstå det så jag sa till honom att han fick komma, kunde inte hålla mig tills på torsdag. Det var så mysigt att få krypa ner i sängen med honom, det är det bästa jag vet. Jag kunde även fortsätta plugga fast han kom och försökte distrahera mig, duktiga jag.

Började 09.15 imorse...eller förut, det var ju trots allt inte så länge sen. Hade mentor då vi bestämde massa saker om pengainsamling och planerade lite om någon resa som vi ska göra med klassen i trean, tror det kommer bli sjukt bra och roligt. Har suttit och pluggat nu ett tag efter mentorn och vet ni vad?! Jag blev klar med religionsuppsatsen! Är sjukt glad nu, skrev så mycket som man fick (a) haha, men jag känner mig lite duktig och jag ser ett litet ljus...tror jag. Ska skriva på engelskan och träna på franskaläxan sedan när jag slutar och även ikväll innan och efter träning. Fick historieprovet uppskjutet tills på måndag så det var ju bra, slapp fotrsätta må dåligt över skolan i alla fall.

Ska snart gå och äta lite lunch, blir vegetariskt idag och sedan ska jag till sporthallen och simma med klassen, toppen, lite extra motion skadar inte! Älskar att simma, det är så otroligt skönt.

Simning och bad idag!

Varför så mycket på en gång?

Fel att bara sätta uppgifterna och proven på olika dagar?! Det skulle underlätta en hel del. Nu ska jag berätta för er att tills på torsdag ska jag ha skrivit en uppsats, en essay, tränat på historian och på franskan för då har jag nämnligen inlämningsdag (2 inlämningar)+ att jag har ett prov och ett franskaläxförhör. Hur mycket tror dom att jag pluggar egentligen? Jag får lägga ner all min tid på att plugga och visst lönar det sig ibland men det är ingen som tänker på att jag mår dåligt av det, för det gör jag verkligen. Jag har sådan stor press på mig och vill lyckas bra men det kan jag inte göra när det blir såhär, jag är ingen toppelev som kan allt, så är det bara. Jag blir så arg när jag tänker på att jag inte kommer att klara det för så känns det verkligen.

Usch, jag har så himla mycket jag måste göra nu så jag har inte tid att skriva mer. Hoppas att alla har haft en bra dag och mår bra för det gör inte jag.

Plugg hemma hos Madde

Har gått långdag i skolan idag, först hade jag kultur- och idéhistoria men vi hade inte mycket till lektion eftersom vi ställde upp och var guider till öviksbesökandena. Lunch hade jag efteråt och sedan hade jag svenska, naturkunskap och franska. På naturkunskapen fick vi veta betygen på senaste arbetet och jag och Mathilda fick MVG, det kändes riktigt bra. Slutade halv 5 med franska, men det kändes inte som att klockan var så mycket faktiskt.

Jag och Madde gick till hemköp och köpte mat och sedan gick vi hem till henne och lagade den, det blev torttillini och gräddsås, mums, men man blev less på det snabbt. Åt för bara en liten stund sen och nu ska vi plugga och äta lite godis som vi köpte.

Skriver mer sedan.

Idag kan jag säga God morgon

Just för att det är en God morgon. Fick sova lite längre, gjorde mig klar utan problem och sedan tog jag bussen in till skolan där jag är nu. Har pluggat lite franska med Lollo, ytterst lite med tanke på att jag redan kan glosorna, vi gick endast igenom texten vi ska kunna. Kl 10 har jag kultur- och idéhistoria, hoppas att det kommer att gå bra för att jag känner mig rätt positiv idag.

Idag är det två stycken från Stockholm här och sedan kommer det 30 personer från Övik som tydligen ska kika på vår skola. Det visste jag redan igår, fick lite insideinformation av en av tjejerna som har kommit från Stockholm.

Massa plugg står på dagens schema, ingenting annat. Nu ska jag gå och ha Kul (kultur- och idehistoria).

Min pluggis


Min älskling har ett speciellt utseende när han pluggar, hur gullig som helst!
Älskar dig över allt annat babe <3


Apelsinknep

Nu sitter jag här i soffan igen, nyduschad och fräsch. Åt en apelsin förut för att jag var så himla sugen på det, och vet ni hur gott det var eller?! Det var gudomligt gott. Jag är nog inne i en apelsinperiod nu, äter det så fort jag får chansen, och konstigt nog så mår jag bra efter att jag har ätit en apelsin. Ibland kan jag vara på riktigt dåligt humör och då använder jag mitt knep, att äta en apelsin alltså, och då blir jag på bättre humör. Vet att det låter lite sjukt men så är det, mitt lilla knep. Har ni något speciellt knep som får er på bättre humör en dag då allt verkar trist och humöret är i botten?


Träningen gick i alla fall väldigt bra, det blev lite struligt i början då hallen tydligen hade blivit dubbelbokad, så vi fick i början av träningen dela planen med Sunds P-94. Körde några övningar som bara krävde halvplan och efter ett tag körde vi fys, riktigt behövligt och skönt. Spelade även match mot fotbollsgrabbarna vilket var hur roligt som helst, vi det tillfället kände jag verkligen hur mycket jag älskar att spela innebandy. I helhet var träningen rolig och jobbig, så som det ska vara.

Nu är jag faktiskt väldigt slut i hela kroppen och jag skulle bara vilja lägga mig ner och sova. Fast det kan jag ju förstås inte, plugg står på nattschemat och det är ju inte det roligaste. Jag längtar tills på fredag då jag har lämnat in min uppsats, min essay och gjort mitt prov. Då kan jag kanske få en ganska lugn helg med bara lite småplugg kanske? Det skulle inte sitta fel. Innan jag börjar ska jag pallra mig ner till min säng så att jag kan ligga i den och skriva lite.

P.S.
Läs gulliga Idas blogg, det är roligt att läsa vad hon har för sig + att hon är en riktigt trevlig och gullig tjej! D.S.





Ingen motivation

Skoldagen avklarad, visserligen var det bara 3 timmar men i alla fall. Hade ingen ork till någonting under psykologin så jag satt mest och tänkte och gjorde ingenting när vi skulle disskutera, bra jobbat isabelle! Inte. Motivationen försvann innan den lektionen och den har fortfarande inte kommit tillbaka.

Sitter hemma i soffan nu och har nyss ätit bullar, mums, och tur att jag ska träna sen. Jag måste göra franskaläxan som är till imorgon men som sagt så finns inte motivationen, kommer inte igång alls. Har två inlämningar på torsdag + ett prov på samma dag, så jag har ju lite att göra om jag säger så.

Känner mig också väldigt trött fast jag inte borde vara trött, skulle behöva sova en sväng. Har ju träning sen så då kanske det inte är så bra att jag sover innan. Nu är jag inte lika pepp på att träna men jag hoppas att jag blir det sen, vill verkligen få ut någonting av det. Felix råtta Jullan var här nere alldeles nyss och gissa vad hon gjorde! Hon kissade i soffan den busen, men hon är ändå rätt gullig trots att hon kissar överallt, haha.

Ska försöka göra franskaläxan nu så att den blir klar, jag känner att jag måste ta tag i saker och ting.

Feel the pride


Skola inom kort

Imorse vaknade jag först kl 8, ställde om larmet till halv 9 och sedan till 9 så jag sov till då ungefär. Klev upp kvart över för att jag låg och myste lite med älskling. Vi åt, han åkte hem och nu har jag gjort mig klar inför skolan. Bussen går om ungefär en halvtimme men jag ska gå om 20 min så jag har lite mer tid på mig. Mina planer för dagen är att gå i skolan och ha kultur och idéhistoria och psykologi sedan ska jag gå till ego och förlänga mitt kort. Hemgång sedan och då ska jag plugga en massa franska och religion. Träning blir det kl 19 på vibacke, ska bli riktigt roligt.

Nu ska jag bädda sängen och sedan packa datorväskan!

Kvällsöverraskning

Ikväll blev jag väldigt förvånad och överraskad, min pojkvän Stefan frågade om han fick komma till mig bara för att han saknade mig och jag behövde inte ens be honom. Klart jag svarade ja och jag blev superglad, det är inte likt han, men tydligen så kan han överraska den killen och det är ju tur, nä men han har gjort det förut också fast det var ett tag sen. Det var riktigt bra att han kom för att nu är min dag fulländad, hela dagen har varit riktigt bra.

Just nu sitter Stefan och pluggar med ena benet på min mage och jag försöker roa mig med annat som att lyssna på musik och läsa bloggar, funkar alltid! Ska väl kanske titta på en film snart, är inte ett dugg trött med tanke på att jag vaknade så sent imorse + att jag börjar kl 12 imorgon så det gör ingenting. Visserligen ska jag kliva upp 8-halv 9 men det ska nog gå ändå. Funderar på att se klart Camp rock som jag började att titta på för någon dag sen eller så blir det något One tree hill avsnitt, får se.

Just some music


Här är några låtar som spelas för fullt hos mig

Whitesnake - Is this love
Whitesnake - Here I go again
The script - We cry
Kizz - Detroit rock city
Metallica - Nothing else matters
Paramore - Decode
Nickelback - Gotta be somebody
Jordin Sparks (prod. by Timbaland) - Break them




Trevliga timmar hos Olivia

Det var riktigt trevligt att vara hos Olivia idag, tror jag hann vara där 3-4 timmar ungefär. Först pluggade vi ingenting, men när Emilia hade åkt då det bara var jag och Olivia kvar så lyftes mitt plugghumör, eller jag började känna att det var ett måste på schemat, och efter att Olivia hade sagt såhär till mig "Bella, nu ska du plugga!" så gjorde jag det *stolt*. Kom en lång bit på religionsuppsatsen så den är det väl inte så himla mycket kvar på, eller jo ganska, men inte alltför panikmycket.

Tog 19.15bussen hem och nu sitter jag nere på mitt rum och inte vet vad jag ska göra. Tänkte göra franskaläxan men jag kom på att jag har boken på skolan så det blir inte av och resten har jag ingen lust med, får se om jag tar tag i det lite senare. Nu har jag lust att lyssna på musik och bara ta det lugnt ett litet tag.

Det tog inga bilder idag så tyvär kan jag inte lägga upp några! Måste bli bättre på att knäppa kort, men jag tycker att min kamera inte är så bra och då är det inge roligt att knäppa kort så då blir det aldrig av. Ska försöka bli bättre på det i alla fall.

Bloggläsning och mörk choklad

Det var min pluggning det, det går inte så bra på den fronten. Det är roligare att läsa bloggar, äta mörk choklad och bara umgås med dessa sötungar, det händer ju aldrig så jag säger som Olivia sa "Vi får ta vara på det". Fast jag tycker att vi måste börja umgås mer faktiskt, det är riktigt trevligt det här. Olivia har så mycket böcker så jag får lust att läsa, haha, men det hinner man aldrig med det längre. Jag håller ju på att läsa Om jag kunde drömma med Stephenie Meyer men det går inte så bra att läsa ut den när jag aldrig har tid så det är ju lite synd.

Jag känner mig verkligen inte på plugghumör just nu, men det är ju inget ovanligt. Jag vet att jag måste plugga, har tre saker som ska vara klart på torsdag. Har ett prov och två inlämningar, men jag känner mig inte så himla stressad som jag brukar och det är nog ett gott tecken. Jag tror att det här kommer att gå bra jag. Har ju i och för sig en franskaläxa som ska göras tills på tisdag också, men jag hinner nog förhoppningsvis. Ska nog plugga ikväll när jag är hemma också, ska försöka i alla fall och göra mitt bästa.

Älska mörk choklad!

Plugg på schemat

Ledsen för dålig uppdatering igår. Hemmagymet gick sådär, hade varit roligare med hopprep, haha. På jobbet gick det också bra, Timrå vann med 4-2, riktigt bra. På relaxavdelningen var det roligt stundvis, det var verkligen jättekul att umgås med "ljustatjejerna" igen. På slutet blev det lite strul, men till slut åkte jag och Stefan hem till honom och åt och sov.

Idag vaknade vi ungefär kvart över 12 och klev upp kvart i 1, visste inte ens att klockan var så mycket, jag trodde att den var mycket mindre. Mamma kom och hämtade mig och nu har jag nyss ätit hemma och det är snart dags att åka in till stan för att plugga med Emilia och Olivia, det är ju prov i HiB imorgon, jippie. Så nu ska jag packa datorväskan och sedan ska jag väl kila till bussen!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Hemmagym

Milla har ju kommit på en helt ny grej inom träning, nämnligen hemmagym! Det inkluderar: dans, situps, armhävningar, hopprepoch massa andra övningar som man enkelt kan göra utan något redskap alls. Visst låter det bra?

Vi bestämde oss som sagt för att åka in till ego och träna, men så blev det icke. Lilla jag behövde få sova ut så nu sitter jag här Hemma i träningskläderna istället för vi ska ha hemmagym! Dåligt hurtig vi är då. Ska köra ett något enklare pass idag för att vi är lite trötta och smått nyvakna, vi håller förstås passet tillsammans. Nu blir det peppmusik och sedan kör vi igång!






God dag/morgon!

Jag är ingen nattuggla

Jag vet faktiskt inte varför jag är vaken just nu, borde egentligen sova men jag känner oro i kroppen så det är möjligtvis därför jag inte sover. Är hur trött som helst och jag skulle behöva sova med tanke på att jag ska upp och träna imorgon, men det är svårt när kroppen inte vill samma sak som huvudet. Jag skulle egentligen vara med Stefan ikväll, eller jag hade höga förhoppningar om det i alla fall men så blev det inte, han skulle ut med sina kompisar...

Det enda positiva med kvällen har varit Let's dance och att jag har fått lite sällskap av Tess och Milla + att jag har mumsat i mig mörk choklad, det gillar jag. Annat än att titta på Let's dance har jag inte gjort, har mest suttit vid datorn och småpratat med tjejerna lite, ganska drygt men vad ska man göra. Har spenderat de senaste timmarna vid datorn och har suttit och läst massa roliga bloggar.

Imorgon blir det som sagt träning på ego vid 11 och sedan ska jag hem, duscha, göra mig klar och sedan blir det jobb för fulla muggar på e-on arena. Efter jobbet ska jag bubbla, basta och mysa med de forna ljustatjejerna, tänkte ha en liten reunion för några av oss i alla fall, det var någon som inte kunde tror jag men det blir nog roligt vilket som.

Jag ska nog ta och sova nu, men vänta er mer av mig imorgon så ska jag berätta vad jag inhandlade på staden idag, kanske klämmer in en bild eller två också.

Godnatt allihopa

Liten summering

Let's dance var i helhet helt okej, 3 av 5 paprikor säger Milla! Jag säger 4 av 5 pannkakor och Tess säger 3 av 5 snusdoser. Det är bara jag som tyckte att det var nästintill väldigt bra dvs. De första paren idag var inte det jag hade hoppats på, men andra hälften var väldigt bra och de fick även högst poäng av juryn. Blondinbella var inte riktigt så bra som jag trott men med lite mer övning ska det nog gå bra för hennes och Jonathans del. Det var rogivande och spännande och som sagt, jag gillar ju dansprogram!

Vad tycker ni om kvällens Let's dance?

Let's dance ikväll

Det ska bli grymt kul att se på Let's dance ikväll tycker jag, dels för att Blondinbella är med och för att jag tycker att det är roligt med dansprogram. Med Let's dance är det ju väldigt roligt också med tanke på att det är lite känt folk med. Så det ska bli riktigt roligt!

Vad tycker jag om att Blondinbella är med då? Jo, jag tycker att det är rätt spännande med tanke på att hon är rätt så allsidig...men! Kan hon dansa? Det återstår ju att se förstås, det kan gå både bra och dåligt. Personligen så har jag inte så mycket emot henne, hon har ett intressant liv och jag följer hennes blogg så jag anser att det inte är något större fel på henne. Det är ju inte så att jag ser upp till henne men hon har ett sådant fartfyllt liv och det händer så mycket för henne och jag tycker att det är roligt att läsa om det. Jag vet inte om jag kommer rösta på henne, det beror ju helt på om hon är duktig på det hon ska framföra! Hoppas att det kommer gå bra, men man vet ju aldrig, det kanske inte är hennes grej.

Hur tror ni det kommer att gå för Blondinbella i Let's dance?




Då har skolan börjat igen

Jippi! Skolan har börjat igen, jag skrattar ihjäl mig. Nä, nu var jag ironisk, jag gillar inte alls att skolan har börjat igen men jag måste ta mig igenom det här så jag kämpar på. Igår var första skoldagen för mig, inte alls så jobbig som jag trodde, hade franska, Hi B, En B och Sh B, det gick rätt så bra faktiskt. Slutade 14.50, åkte hem och packade och sen åkte jag och träna på ego, Afropowerdance blev det för första gången med Matilda och det var ruggigt roligt och jobbigt. Tog bussen till Stefan efter att jag tränat och vi åt, myste och sedan ville jag sova men han ville titta på film så jag somnade och han tittade på film.

Började 08.15 imorse och det var jobbigt. Har nyss haft samhälle och gjorde klart en sak om EU, ganska roligt. Har hål nu fram till lunch och kl 12 blir det svenska, jippie. Madde hälsar!



Oj, jag skrev det där på dagen men glömde tydligen att spara det, haha! Men nu kom det i alla fall.

På plats hos Emilia

Ja, nu sitter jag här och har nyss ätit god wok hemma hos Emilia, riktigt gott var det men jag fick ingen vidare motivation till att plugga. Vi gick på stan lite förut idag och då hittade jag ett par skor, svarta lacoste som jag blev kär i och sen köpte jag dom, är riktigt nöjd med det köpet trots att de var lite smådyra, jag behövde ju ett par sneakers. Efter vår lilla tripp på stan åkte vi hem till henne och har inte hunnit med så mycket mer än att äta, visst pratade jag lite med Mathilda förut också, det var trevligt.

Lite om gårdagen är att jag var med min älskling hela dagen, vi pluggade, myste och tittade på film. Vi såg Sagan om ringen Konungens återkomst i extended version så den varade i hela 4 timmar om inte mer. Somnade sent så är lite smått trött idag faktiskt.

Träning på höglunda ikväll, längtar rejält mycket, är riktigt peppad för matchen i helgen mot BK Sundsvall. Men innan dagens träning måste jag plugga lite, eller ganska mycket egentligen. Ska försöka göra det nu här med Emilia som var tanken då, får se hur det blir med det, GO BELLA!

P.S. Jag vill inte börja skolan imorgon :'( D.S

Jag och Emilia

Hockeykväll

Hann inte med att blogga igår, hade fullt upp hela dagen om jag säger så. Åkte in till birsta vid halv 12 för att betala till resan, så nu är resan vår, är otroligt spänd och glad trots att det är ett tag kvar. Jag gick även och lämnade in min stövel på Scorett för att klacken hade lossnat så dom är klar om en vecka ungefär. Åkte hem till Milla så att hon fick hämta sina träningskläder, fikade lite och sedan tog vi bussen till stan och tränade på ego i ungefär en timme, riktigt skönt. Åkte hem och åt och gjorde mig klar för att jobba efter träningen, rätt stressigt men det gick bra till slut. Pappa skjutsade mig till e-on och då var det bara att sätta igång.

Både jag och Matilda trodde att det skulle bli jättestressigt under denna Timrå-Modo match men så blev det icke, vi tog det lugnt och var beredd på allt så vi fixade det galant. Vinden var inte med bara oss utan även vårt kära Timrå IK, de spelade riktigt bra stundvis och de visade mer kämpaglöd än i tidigare matcher. Det går helt enkelt bättre när de endast spelar med 3 femmor. Det blev en härlig vinst med 4 mål mot 1 och det kändes skönt, det var en viktig match och nu hoppas vi att de ska hålla det här spelet och ta sig vidare till slutspel.

Mer hockey blev det när jag kom hem, nämligen JVM bronsmatchen Slovakien-Ryssland, denna match vann Ryssland och tog hem bronsmedaljen. Jag skulle även se på finalmatchen Sverige-Kanada men min pojkvän är inte så intresserad av hockey så det blev inte av. De gick mot en ganska stor förlust och det var ju väldigt synd med tanke på alla höga förväntningar. Men de tog en silvermedalj i år igen och det får vi nöja oss med trots dålig domarinsats m.m. Vi får helt enkelt satsa på nästa VM. Det var min kväll fylld med trevlig hockey.

Mitt i natten

Nu är klockan snart 2 och jag, Tess och Milla har nyss sett klart sista skräckfilmen för kvällen. Vi såg 2½ filmer och den sista var absolut bäst, 100 feet hette den, ruskigt spännande och bra.

Nu är vi trötta och ska sova alldeles strax, allihopa i mitt rum. Imorgon väntar en fullspäckad dag, låter ju lovande.

Godnatt allihopa

Träning i hela två timmar

Nu är jag rätt så mör i hela kroppen, har sträckt låret tror jag och det är inte så vidare skönt. Jag njöt verkligen av att träna idag och det kändes riktigt bra teknikmässigt stundvis. Jag hade riktigt roligt och fick ut mycket av träningen, bättre än så kan det väl inte bli?

Det känns verkligen i hela kroppen att jag fick ut mycket av träningen och nu behöver jag bara vila lite och sova om ett tag för jag är enormt trött. Först blir det skräckfilmstittande med mina vapendragare Milla och Tess, alltid lika mysigt och roligt. Som sagt tidigare så skulle jag behöva plugga, men jag känner att efter den här träningen vill jag bara vila och då har jag ingen ork till att plugga. Jag ska försöka hinna det imorgon men jag har ju en ganska fullspäckad dag framför mig så vi får se hur det blir på den fronten. Jag vet att jag måste plugga för att hinna bli klar i tid men det är ju lov, jag behöver den här vilan. Jag är inte så rutinerad så jag pluggar i tid, det måste det bli ändring på, men inte idag för jag är verkligen helt slut.

Nu känner jag att jag är värd lite popcorn, light förstås eftersom det inte finns någonting annat här hemma men det får duga, jag gillar dem.


Söndag

Söndag är lika med tråkig dag. Jag och Stefan klev upp typ 12 och jag kände mig riktigt deppig, egentligen ville jag sova mycket längre. Skulle egentligen även åka in och betala för resan idag som vi inte gjorde igår men det kan jag inte eftersom jag ska åka och träna innan 3. Jag måste även plugga hur mycket som helst, men jag kommer aldrig igång med någonting så jag lär ju få sitta hela kvällen, drygt och tråkigt men ett måste.

Hoppas att träningen går bra idag, vart ju så less i fredags när jag inte hade någon riktig klubba... i och för sig så kommer jag inte ha det idag heller men jag hoppas att det går bättre i alla fall. Jag måste verkligen ha en ny klubba!!!

Dags att äta någonting så jag orkar med träningen!

Utomlands

Jajjemän! Nu är det bestämt och bokat banne mig. Den 23:e maj åker jag, Milla, Matilda O och Matilda B till Turkiet en vecka eller...rättare sagt till Alanya men det ligger ju i Turkiet. Det blev bestämt väldigt snabbt men någongång måste det ju göras eftersom alla bara pratar om det jämt och inte bestämmer sig. Det har vi i alla fall gjort nu och jag ser fram emot det hur mycket som helst. Idag ska vi in och betala den första betalningen och jag känner mig så glad att jag äntligen kommer till skott med en utlandsresa. Det ska bli grymt roligt och skönt, jag längtar som en tok. Haha, igår tog jag fram mitt pass och trodde att jag skulle kunna använda det men det gick ut i juli 08 så det går nog inte, jag måste skaffa mig ett nytt men det är bara bra för då får jag ju ta ett nytt kort och slipper kortet från 5:an.

Nu har jag verkligen något att se fram emot de kommande 4,5 månaderna.




2009

Nu är det ett nytt år, äntligen. Året då jag och mina kära 91or fyller 18 år! Det här är ett år att se fram emot, det vet jag. 2008 var bra, men jag tror att det här kan bli mycket bättre. Nytt år, nya möjligheter.

Jag avslutade 2008 med att fira nyår på lite olika ställen, först middag hos Matilda vilket var mysigt och maten var super, sedan gick jag och Stefan till lokalen som Sanna hade, var där ett bra tag tills vi drog vidare med Mattsson och en till kille. Vi for till Mattssons syrra där det var fest, jag kände mig inte riktigt välkommen där så vi fortsatte in till hamnen där jag fick nyårskyssen av min älskling. Satt sedan på max och åt lite tills vi desperat skulle hinna med bussen tillbaka till ljusta men vi hann inte och jag ville inte heller för den delen så vi satt på navet och väntade på skjuts i en timme ungefär, sedan åkte jag och Stefan hem till honom och sov. Så såg min nyårsafton ut, inte den bästa men den dög i alla fall och jag fick min första nyårskyss, helt underbart.

Det här nya året ska bli ett bra år, det måste bara bli det. Jag hade inga speciella nyårslöften, mest bara att träna hårdare och orka med skolan, det blir tufft men jag ska försöka.

Hoppas ni alla har fått en bra start på året för det har jag :)

RSS 2.0