Jobb och betyg

Vet ni vad? jo, jag har fått chansen att extraknäcka som jordgubbsförsäljare i två dagar nu. Jag är superglad över att jag har fått den chansen, tack Matilda! Igår var det ganska slitsamt då det var första gången, väldigt varmt och jag höll på att svimma. Men till slut gick det bra och sammanlagt så jobbade jag 7 timmar. Idag jobbade jag inte ensam utan först med Matilda och sedan med en som heter Sandra, jättegullig tjej. Så idag har jag jobbat sammanlagt 8½ h och det har gått jättebra hela dagen. Det är faktiskt rätt så roligt då man får sälja mycket och när man tänker på att man tjänar lite extracash.



Kom hem runt tio över 7 och åt mat. Sedan såg jag att jag hade fått mina betyg hemskickade och jag vart helt tokig och slet upp kuvertet. Jag blev mest glad när jag såg att jag hade fått MVG i religionskunskap b för det betyget visste jag inte om. Fick mer än hälften MVGn i alla fall och jag är jättenöjd med mina betyg. Fast nästa år blir det förhoppningsvis bättre än så!

Är helt slut just nu och orkar typ inte göra någonting alls, ska hoppa in i duschen alldeles strax  och sedan ska jag läsa bloggar och vänta på Stefan som ska sova här för att imorgonbitti åker vi till Frostviken och ska bo på Gäddede camping i en stuga. Vi ska även fira ettårsdag där på onsdag och åker hem på torsdag. Det ska bli grymt mysigt, jag längtaar!

Ha en trevlig kväll!
/Isabelle

Lördag - 090627

Är less på att ursäkta mig nu så nu får ni helt enkelt glädjas åt att bloggkänslan har kommit tillbaka för mig!

Jag kan säga att detta sommarlov har börjat riktigt bra, har tagit det lugnt, promenerat, sprungit, umgåtts med vänner och pojkvän, varit pank, varit i Stockholm och solat och badat litegrann sedan jag skrev sist. Helt perfekt helt enkelt. Dock har jag inget jobb och tjänar inte ett korvöre men jag ser det positivt, jag får njuta av sommarens fina väder fullt ut och umgås med vänner och pojkvän när jag känner för det (förutom när dem jobbar förstås).

Jag kom hem från Stockholm igår, hade varit där sen i tisdags. Åkte dit med familjen (pappa, ulli, felix och jimmy) och hälsade på släkten (faster, man, kusin, man och barn och en till kusin). Vi var på skansen, på stan, var ute och åt osv. Vi hade allmänt trevligt helt enkelt. Jag shoppade tyvär ingenting mer än ett armband där och det är ju lite trist men å andra sidan är det inte roligt att gå på stan med sina småbröder, i alla fall inte i Stockholm. Vi hade i alla fall kanonväder varje dag och det satt ju inte fel direkt. Nästan allting var perfekt för min del och jag vill åka tillbaka dit snart igen!

Idag är det kanonväder här i Timrå/Sundsvall och kanske hela Sverige. Det gör mig verkligt lycklig. Just nu sitter jag ute på en filt och steker i solen, det är skönt men börjar bli lite för varmt så jag måste snart gå och svalka mig i poolen som jag gjorde även för en stund sedan bara. För övrigt så väntar jag på Stefan som ska komma och hämta mig om ett tag för att vi ska åka in till birsta, jag måste uträtta ett ärende och han ska umgås med Alex (killen som han är kontaktperson åt).

Ikväll är det inplanerat middag och party hos Malin i Söråker, hon fyllde nämligen 18 bast igår! Grattis i efterskott brudeeeen! Det blir nog en kanonkväll!

Lägger in bilder från Stockholm så fort jag har lagt in dem från pappas och Ullis kamera. Nu ska jag njyta av vädret till fullo. Ha en riktigt bra dag!

/Isabelle

Bara en sak kvar

Nu är jag klar med samhällsuppsatsen som blev 6 sid och även min lilla "rapport" om beteendeperspektivet till psykologin, blev endast 1½ sid dock men jag tror att det räcker. Nu har jag bara en sak kvar att göra och det ska jag göra på söndag med hjälp av min kära pojkvän. Då kan ni ju nästan gissa vad det är va? Jo, matematik b, hemprov i geometri. Det är 7 uppgifter och jag har redan gjort 3 så jag har 4 st kvar, de ska jag få hjälp med för de var supersvåra. Utöver de 4 talen i matte så har jag absolut ingenting annat att göra i skolan. Egentligen skulle jag göra en komplettering i matte kap 3 för jag fick ett poäng ifrån G men nu ska jag tydligen inte göra det, får G i matte b endå hoppas jag för jag har ju fått stabilt G och VG (nästan MVG) på tidigare prov. Oj vad jag tråkar ut er med skolprat, ska sluta med det nu, för jag har ändå ingenting mer att berätta, haha. Eller jo, jag ligger på VG i specialidrott men jag kan utveckla det till ett MVG nästa skolår, låter prima det. Punkt slut om skola.

Sitter hos älskling nu och väntar på att han ska komma in från garaget. Han sa att det skulle ta högst 40 min därute men nu har det typ gått en timme, den segproppen. Jag vill ju mysa, se på film och äta vattenmelon. Japp, jag ska vara nyttig ikväll, men det ska inte Stefan för att han ska äta godis den jäkeln, haha. Jag har redan ätit en megachokladboll idag när jag fikade med Malin, Mathilda och Madde på Wayne's tidigare under dagen. Gud så gott det var, nu blev jag nästan lite sugen, men nej det får jag inte. Får ångest när jag inte kan dra ut på en springtur för att jag är förkyld. Jag är duktig och tar det lugnt istället för att det ska bli sämre.

Skönt att det var sista skoldagen idag, nästa vecka blir det bara massa skoj! Det ser jag fram emot. Har innebandyturnering på måndag vilket ska bli grymt roligt, ska både döma och vara med och spela. På tisdag har jag två "lektioner", på onsdag ska vi på någon hemlig utflykt, på torsdag är det betygssamtal och på fredag är det avslutning, bra vecka!

Imorgon blir det bilutställning och sedan hamburgarförsäljning med klassen, blir nog en bra dag.

Det är tråkigt att sitta här och vänta ensam...

Äckeldator

Tänkte bara informera er om att det är jävligt kuuul att min dator håller på att lagga ihop. Är så äckligt less på dessa Dell-datorer nu så jag skulle kunna spy på allt. Jag är inte motiverad för att plugga nu alltså, inte med den här datorn i alla fall. Men måste bli klar med samhällsuppsatsen.

Fredag - 090605

Vad tråkigt och kallt väder vi har här i Sundsvall, för någon dag sedan var det ju så varmt och härligt. Det är synd för nu vill och behöver jag verkligen värme. Det är ju inte så tröstande att det ska vara skitväder i helgen heller... så typiskt när man ska på cruising imorgon och allt...

Sov i alla fall hos älsklingen inatt och igårkväll pluggade jag och sedan tittade vi på en jätterolig film, Little man var titeln på den. Var rätt trött så jag somnade direkt efter filmens slut.

Idag var det meningen att jag skulle hem på morgonen innan jag åkte till skolan för att fixa några saker men så blev det inte, var så himla trött så jag låg kvar och tog bussen 09.20. Hade jeopardy på samhällen vilket var rätt roligt och sedan åt vi lite lunch. Snart börjar svenskalektionen, tror inte att vi ska göra någonting speciellt dock. Har specialidrott kl 2 i en halvtimme sedan också.

Ikväll ska jag plugga, springa och vara med älsklingen! Blir bra det.

/Isabelle

Torsdag - 090604

Dagen då alla tal i engelska och psykologi ska hållas, undra hur det kommer att gå. Det känns som att jag har uppfattat allting fel när det kommer till psykologidelen men jag hoppas att det blir bra trots allt. Jag tror att de flesta sitter och justerar sina tal just nu och en av dem är jag, dock tog jag en paus för stunden. Sitter i skolan med några tjejer från klassen och försöker få ordning på det här. Klockan 12 börjar talen, börjar bli lite nervis.

Ska träna mer på det ett tag nu... wish me luck.

Vad vi tycker om skolarbeten

Madde och jag har varit flitiga och blivit klar med våra tal och tränat på dem ikväll!

Såhär såg det ut:

När vi pluggade såg vi ut såhär



Så mycket tycker vi om skolarbeten



När vi var klara såg vi ut såhär :D



Bra jobbat min vän!

Godnatt!

Onsdag - 090603

Helt okej dag, relativt lugn. Började med att vakna upp bredvid älsklingen, gjorde mig klar, tog bussen till stan och hade idrott och sedan matte. Väntade på Madde till halv 5 då jag gick på stan med Milla och uträttade några ärenden. Sedan följde Madde med mig till mamma för att fira henne och då fick hon träffa rottisen också, hihi. Åkte hem till pappa och åt och nu sitter vi bara och pluggar till våra tal som ska hållas imorgon. Gud vad vi har ätit idag, och vi håller fortfarande på. Först åt vi tårta och kakor hos mamma, makaroner och korv här hemma och även naturgodis och cheez crunchers. Äh, man får det ibland!

Är i princip klar med mitt tal nu så ska antagligen skriva lite på min samhällsuppsats om jag orkar. Det är så tråkigt att plugga, vill hellre göra massa annat roligt. Det skulle vara riktigt skönt med en kvällspromenad men Madde måste skriva klart sitt tal! därmed basta. Ska snart ringa älskling som för övrigt klarade sin tenta idag, stolt flickvän!

Måste springa på toa!

Not what I imagined

Skoldagen har rent ut sagt varit ett helvete för mig. Fick reda på resultatet på nationella i matte, det vanliga matteprovet och även naturkunskapsprovet som jag gjorde imorse. Fick ig i nationella vilket jag dock redan visste, klarade heller inte matteprovet då jag var ett poäng ifrån G, men som tur är så ska jag få göra en kompletteringsuppgift muntligt imorgon så jag klarar G. Naturkunskapen orkar jag inte berätta om egentligen men jag kan säga att jag är sjukt besviken på mig själv. Fick en total blackout under provet och det känns inte så bra med tanke på mitt betyg. Jaja, fortsätt peppa, inte deppa!

Som sagt så skulle jag egentligen springa vårruset idag men istället har jag varit hemma och skrivit på mitt tal som jag snart är klar med, jag vet vad jag har kvar om man säger så. Har varit något flitig faktiskt. Vart sugen på att gå ut och springa men då tänkte jag att jag istället kan ägna mig åt älskling ikväll och gå på ego och träna imorgon efter skolan. Jag sprang ju trots allt igår också så jag behöver inte ha jättedåligt samvete.

Är så himla trött nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Älskling är här och sitter och pluggar medans jag bara vill krypa ner och mysa med honom, tråkigt. Men han har tenta imorgon så jag förstår att han vill gå igenom det, jag är en stöttande flickvän precis som han är en stöttande pojkvän, därför går vi bra ihop då det gäller att stötta varandra.


Me and the world's greatest boyfriend!

Ska gå och stoppa i mig lite kvällsfika nu så att jag kan sova, kan inte göra det annars. Ska vara olydig och inte gå på mentorn imorgon 09.15 så jag börjar istället kl 12 med idrott, mycket bättre.

/Isabelle

My honeyshoes

Nytt köp av skor. Köpte dem igår för att vara exakt. Hade tittat på dem länge och genom impuls blev de mina. Jag hade ju pengar kvar från resan så varför inte liksom?

Jag verkligen älskar dem, de ligger etta på min favoritskolista nu, absolut. Jag ångrar inte att jag köpte dem alls med tanke på att jag är världens mest nöjda flicka just nu.


Finns på dna

Tisdag - 090602

Hade myspyskväll med älskling igår, dock var det meningen att vi skulle plugga lite också men så blev det ju inte. Det var jättemysigt och en riktigt bra 11 månaderskväll.

Gick upp tidigt imorse för att åka till skolan och skriva naturkunskapsprov 08.15. Kan ju bara tala om att det gick skit och där försvann mitt mvg i den kursen iväg, inte speciellt roligt. Fast jag blev glad senare då jag fick kanonresultat på min parafras i kultur- och idéhistoria, Sara gjorde min dag.

Har ägnat det som har gått av denna svenskalektion till att sitta och planera inför hamburgarförsälningen med klassen på lördag, lite drygt med tanke på att det blir lite vimsigt men det är bättre än att plugga. Skulle egentligen vara med på vårruset ikväll men jag ångrade mig just för att jag har så mycket att plugga och måste ägna kvällen till det.

Nu ska jag titta på kläder på internet!
/Isabelle

Måndag - 090601

Tillbaka till skolan, känns lite tungt men det är ju bara den här veckan ut som man behöver plugga och ligga i. Nästa vecka ska vi bara göra massa roligt så det är inget betungande. Har lite saker att göra den här veckan, har naturkunskapsprov imorgon, tal i engelska och psykologi på torsdag och inlämning av samhällsuppsats på fredag. Är orolig över talet men jag tror att det ska gå bra, eller jag måste intala mig själv det.

Åkte till älsklingen igår, dock blev inte kvällen som jag trodde men den slutade i alla fall bra. Vaknade ruskigt tidigt imorse, halv 7! Kände mig som en zombie och fick skynda mig till bussen. Började kvart över 8 och hade historia i en halvtimme kanske, nödvändigt (eller så inte). Så nu har jag hål, lunch om en kvart. Har en lektion till och sedan ska jag gå och fika! har saknat det.

Ikväll ska jag plugga en massa och sedan ska jag ut och springa med tanke på att innebandyträningarna har slutat. Har saknat att springa också så det ska bli ruskigt skönt.

Förresten, idag är det den 1a och det innebär att svenska sommaren börjar! Det ska bli den bästa.

Ha en bra dag!
/Isabelle

RSS 2.0