Onsdag - 091007

Nu börjar högen växa av skolarbeten, jag visste att det här skulle hända inom kort men jag var inte beredd på smällen. Har knappt tid med någonting annat än att plugga och träna lite då och då, känner mig så fruktansvärt stressad. Det gäller att beta av allting eftersom och fokusera på en sak i taget. Jag försöker verkligen med detta men det kan bli lite komplicerat ibland. Jag har ett prov (naturkunskap b) och ett seminarium (samhälle c) nästa vecka, sedan ska två analyser av filmer i både filosofi och psykologi in veckan innan lovet, och de är inte lätta kan jag lova, har även matteprov den veckan. Satt nyss och skrev klart en engelska skrivuppgift som ska vara inne imorgon, får hoppas på att den duger. Det var nog allt, men tillräckligt för att man ska bli psykiskt störd.



Nog pratat om skolstressen. Idag var jag på skolan, hade matte, psykologi och filosofi. Slutade halv fem, då gick jag och Madde till ego för att avverka ett musclechallengepass, mycket skönt. Mådde dock lite illa efteråt för att jag knappt ätit någonting under dagen men det gick över då jag fick en banan i magen. Har duschat och pluggat sedan jag kom hem tills nu, men snart kommer älsklingen (sent som vanligt) och ska sova med mig, som jag har längtat hela dagen. Känner mig nykär igen och det är den bästa känslan i världen.

Just det, har beställt en bok idag också, självklart av min favoritförfattare Marian Keyes. Rachel's holiday heter boken och är en av böckerna i hennes rad som handlar om familjen Walsh, hur bra som helst. Beställde den på engelska då jag föredrar att läsa dem med originalspråket, svenska böckerna är också bra i och för sig men ändå. Kan berätta om mitt bokläsande i ett annat inlägg!

Nu ska jag läsa! Godnatt med er.
/Isabelle

RSS 2.0