Little bit

HEJSAN ALLIHOPA!!

Kom på bara för en stund sedan att jag inte skrivit på hela dagen, har dock varit lite upptagen i och för sig. Klev upp runt 11, åt frukost och sedan kom Ulli och Tess för att hämta mig. Vi åkte till Willys och handlade, jag köpte hårfärg för att Tess skulle få äran att färga i min enorma utväxt, sedan åkte vi hem. Avnjöt en god äppelpaj à la Ulli och sedan var det dags för färgning. Det blev faktiskt bra, så nu längtar jag tills imorgon då jag ska klippa mig, wiiie.

Tess och jag bestämde oss även för att sola så vi åkte in till stan och stekte våra kroppar på Bling. Efter detta gick jag och handlade och gick hem därefter. Jag och älskling har lagat mat i princip hela kvällen då vi var tvungen att göra någonting av köttfärsen som vi hade i frysen, det var nämnligen 2 kg. Så vi gjorde chili con carne och massa köttfärssås. Är glad att vi tog tag i det till slut, så som vi har skjutit upp det.

Har en paus i pluggandet just nu och har knäppt lite kort med älsklings kamera (att jag inte kommit på att jag kan göra det tidigare!) och har även suttit och kikat igenom massa bilder sen jag och Stefan var i Jämtland i somras. Bilder från detta kommer upp i ett separat inlägg.

Ser ut såhär idag, osminkad och nyfärgad!


Sitter för tillfället bänkad med massa plugg...



Nä, nu ska jag fortsätta att vara flitig och plugga!

All we need is just a little patience

HEJSAN!!!

Nu är det så att jag är så hungrig att jag skulle kunna äta en flodhäst... eller nåt, vet inte vart det där kommer men jag skriver i farten. Stefan står och lagar mat just nu och det tar sååå lång tid, orkar inte vänta längre. Fast då vet jag att det kommer bli så mycket godare när det väl är klart. Så jag måste ha lite tålamod som rubriken lyder.

Ur högtalarna spelas för tillfället Guns N' Roses - Patience, suverän låt om jag får säga det själv. Det blir en hemmakväll för min del ikväll för att det inte finns någonting annat att göra. Egentligen tänkte Malin och jag att man kunde hitta på något med några i tjejgänget, typ spela spel eller något liknande, men då är det många som inte kan och vi har ingenstans att vara för den delen heller. Så där sprack den idén, vi får ta det en annan gång helt enkelt.

Jag är stolt över att jag gick och tränade idag faktiskt, det kändes verkligen som att jag inte skulle orka då jag var himla trött. Jag trotsade tröttheten och vandrade till ego och körde ett konditions- och styrkepass (mage och ben), det var riktigt skönt och uppfriskande och nu mår hela kroppen prima! Är även enormt mycket piggare både psykiskt och fysiskt. Tänk vilka underverk lite träning kan ge.



Jaja, nog av mig för stunden, ska kika om maten är klar!

Poison

God morgon allihopa!

Sitter i skrivande stund och diggar till skön rockmusik, finns det något bättre? Tror inte det va! Jag klev upp kl 9 idag, det är sjukt tidigt för min del nuförtiden på en helgdag så jag är stolt. Nu hinner jag ju med mer saker idag, ska t.ex. gå och träna om ett tag på ego, känner att det är dags nu. Det får bli lite egen styrketräning idag faktiskt, blir bra det.

Resten av dagen ska jag diska, annars har jag inget mer planerat. Igårkväll då, jo då var Milla och Madde här med mig och jag färgade Millas hår, sen såg vi på två filmer och åt massa gotta. Det var mycket roligt och det bästa var att vi såg på New moon, hehe.

Ha en trevlig dag allihopa!

Total eclipse of the heart

Hi there friends!

Det är fredag idag!!! Ganska skönt, eller hur? Har planerat idrottslektion med Madde idag och sedan har jag haft naturkunskap och engelska. Gick en runda på stan med Mathilda på hålet också, really nice. Har även bokat tid för klippning, finally!

Är hur less som helst just nu och har ångest x1000... kommer inte att palla med det här snart, jag måste verkligen ha ett jobb innan jag går under. Mår dåligt konstant över pengar... varför ska det vara så för? Är så himla less på det.



Nä nu ska jag äta någonting.
Ha en trevlig kväll allesammans!

Good night

Har myst ner mig framför en film nu ikväll och som sagt så blev det New Moon. Kan man annat än att älska Twilight-serien? Dock är böckerna mycket bättre än filmerna men jag anser att det även är hög standard på filmerna. Jag absolut älskar sådant övernaturligt och Stephenie Meyer har gjort det riktigt bra när hon skrev dessa böcker måste jag säga.

Jag personligen är lite kluven i frågan om vem Bella ska vara tillsammans med, ibland känner jag att det är självklart att det ska vara Edward men sen när man läser böckerna och ser scenerna i New Moon där Bella är med Jacob så vill man inget annat än att de ska vara tillsammans. Det är så fint så jag blir gråtfärdig!



Usch, nu låter jag som värsta nörden. Fast det är väl den benämningen som är den sanningsenliga antar jag. Längtar tills Eclipse kommer på bio vilket den gör den 30 Juni!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova så jag orkar upp imorgon. Hoppas att ni haft entrevlig kväll allihopa!
Godnatt!

Clarity

Hello readers!

Då har en dag till flygit iväg och jag hinner inte riktigt med känns det som. Imorgon är det fredag och det ska bli sååå skönt med helg...igen, hehe. Ska vara med Millisen imorgon och troligtvis Madde också, kommer bli kung kul! Dock vet jag inte vad vi ska göra men det lutar åt filmmys och massa skitsnack. Det tycker jag låter fint.

Idag då, jo idag har jag diskat, varit i skolan och haft mentor, geografi och samhälle, gick helt smärtfritt. Piggnade till lite där med en kopp kaffe, perfa! Efter skolan gick jag och Madde på apoteket och ica och sedan hem till mig för att äta lite innan träning. Ja, hur gick det på träningen då? Jo, det gick faktiskt helt okej om man jämför med förra träningen som var ett fiasko för min del. Så det var ju en lättnad.

Nu är jag trött och ska förmodligen äta någonting, min mage kurrar. Har även planer på att se på New moon, älskaälskaälska!

Så ni får ha det så trevligt mates så hörs vi!

Thursday morning

Hejsan allihopa!

Hur mås det idag då? Själv mår jag awesome! Klev upp runt 10 idag, åt frukost och gjorde mig klar. Ska snart ta tag i diskberget som jag sa att jag skulle göra idag, usch. Finns inget värre än disk... eller jo det gör det ju, men det är inte min favorit sysselsättning.

Börjar 12.55 idag med mentor och sedan har jag två lektioner. Går alltså till halv 5 ungefär. Då är det bara att pallra sig hem och packa väskan för innebandyträning med b-rudarna, gryyymt. Känner mig riktigt peppad för att spela innebandy idag!

Det är även pengadag idag, dock försvinner hälften på hyra *suck*. Sen kommer det väl en fet elräkning snart skulle jag tippa på, och jag måste även betala in en tv-licensräkning, jobbigt sånt här. Därför är jag i stort behov av ett extrajobb just nu...

Jag idag!


Disken kallar, usch, lid med mig!!!!!



Fresh

Nu är jag nyduschad, fräsch och lycklig. Sitter här med en ansiksmask och har ett stort leende på läpparna då jag precis sett herrarnas sprintstafett. Sverige tog nämnligen GULD!!! Återigen i längdskidåkning, det måste ju bevisa att Sverige är väldigt starka på den fronten. Jag är så glad just nu, och vilket lopp de gjorde Daniel Rickardsson, Johan Olsson, Anders Södergren och framförallt Marcus Hellner som tog med sig svenska flaggan in i mål! Det var så roligt att se. Snacka om kämpainsats av våra svenska längdherrar! Bra jobbat!

Mig själv i ansiktsmask!


Ska fika någonting nu och sedan blir det nog sängen.

Högsta graden av lathet

God kväll allihopa!

Sitter hemma och tar det lugnt bara, orkar inte ens ta hand om diskberget som vi har skapat här hemma. Har det i ögonvrån så jag får lite ångest men kroppen bär verkligen inte. Jag har inte gjort någonting alls ikväll, gjorde mat när jag kom hem och sedan har det varit ganska händelselöst.

Kikar lite på stafetten som går på tv nu, herrarnas 4x10 km. Det är rätt spännande då Sverige ligger långt fram, men nu ska jag inte ha några förefattade meningar här... det kan ju gå rätt åt pipsvängen också förstås.

Nu ska jag duscha och sedan lägga en ansiktsmask, behövligt och skönt!

Personalmeeting

God morgon allihopa!

Det har varit lite dött här just för att jag inte haft motivationen till att skriva. Har haft så ont i huvudet och varit enormt trött. Igår var jag i skolan, hade franska och sedan svenska. Därefter åt vi lunch och sedan tog jag och Mathilda bussen in till noliamässan. Där gick vi runt ett bra tag och hittade mycket intressant, speciellt alla universitet! Åkte sedan in till skolan igen för att kika på när Ante hade sin lektion i engelska. Hade fått så himla ont i huvudet på nolia så jag hade svårt att koncentera mig dock.

Hade ont i huvudet hela kvällen och var hur trött som helst så det blev ingen innebandyträning för min del. Lagade supergod pastasås och spenatspaghetti till. Tog det lugnt hela kvällen faktiskt, hade inte ork att göra någonting speciellt. Somnade någon gång runt 12, det är väldigt tidigt för att vara mig så det var skönt.

Klev upp 07.40 idag för att jag och min projektgrupp skulle vara på skolan till kvart över då vi skulle presentera vår temadag för lärarna under deras personalmöte. Det var bara jag och Emelie som kom så det blev vår uppgift att presentera detta. Måste säga att det gick riktigt bra.

Just nu sitter jag i uppehållsrummet och lyssnar på Emelies musik och tar det lugnt. Har skrivit lite träningsdagbok också så någon nytta har jag gjort. Börjar inte förrän 15.10 idag så jag vet inte varför jag fortfarande sitter här, det är väl mest för Emelies skull. Jag längtar till lunchen, är gryyyyymt hungrig då jag inte hann äta någon frukost. Faktum är att jag inte hann göra mer än att klä på mig, borsta tänderna och sätta upp håret innan jag gick till skolan, lyckat....

Emelie och jag i skolan, drinking coffee..




Nu orkar jag inte skriva mer! I will update later, be sure of it!


Frost-bited in school

Hello people!

Vet ni hur jobbigt jag hade det imorse för att ta mig upp ur sängen? Det har aldrig varit ett sådant stort problem men imorse slår alla rekord. Gick bokstavligt talat som en zombie (den här gången är det allvar) in till toaletten, jag tänkte inte ens på vart jag gick utan gjorde allt på autopilot typ, lite läskigt var det. Började vakna till när jag fått i mig lite fil och flingor och då var det panik med tanke på att jag höll på att komma försent. Som tur är hann jag till lektionen som var Geografi, men gud vad jag stressade. Lektionen innehöll en introduktion i ett program som vi ska använda oss av framöver, tråkigt verkar det i alla fall.

Sitter just nu i ett kyligt uppehållsrum på metg... att de inte kan fixa till det här, har inga tår kvar snart! Om jag dör av köldskada så vet ni vart ni har mig. Har stilanalysomprov idag kl 14, detta för att uppgiften skickades in för sent, löjligt. Sedan ska jag även arbeta med projektarbete! Det kan bli en lång dag det här ändå, måndagar som brukar vara korta för min del, buhu! Måste även åka in till Jula i birsta för att byta en duschslang och lämna tillbaka någon grej som Stefan köpte, är man snäll så är man.

Fick höra att Sverige vann över Finland imorse, hur bra är inte det då? Nu har de vunnit alla matcher i gruppspelet och kanske de är på väg mot ett OS guld? HOPPAS! Själv orkade jag inte sitta uppe och kika trots att jag älskar att titta på hockey och att det skulle vara en match man verkligen ville se på. Jag kände att sömn faktiskt kom före denna gång!

Ska snart kila på lunch, börjar bli hungrig igen!
Ha en fin dag allesammans!

Effective girl, that's me

Snacka om att jag är slut nu, har städat i 3 timmar nonstop. Dammtorkade överallt i hela lägenheten, skurade badrummet, gjorde rent ugnen, alla skrymslen och ja, överallt! Blev nyss klar med dammsugningen och skurandet av golven, sitter på soffan och väntar på att det ska torka så att jag kan gå här. Vad duktig och effektiv jag känner mig! Dock är mina händer något torra och skrynkliga just nu, hehe.

Curling går på tvn och sitter och småkikar på det litegrann, Sverige-Frankrike. Är dock inte så insatt så vet egentligen inte vad som försiggår där på isplanen. Tacka vet jag längdskidåkning, det är roligt att titta på. Speciellt när Sverige går och vinner både guld och brons i samma lopp, vilket Marcus Hellner och Johan Olsson gjorde igår! Hellner tog guld och Olsson tog hem bronset. Mycket spännande lopp måste jag säga! Bra jobbat Sverige, nu ligger vi på 6 medaljer, 3 guld, 1 silver, 2 brons!

Hellner på upploppet!



Cleaning lady

Hejsan allihopa!

Var som sagt hos Dallan igårkväll där vi lekte lite, åt godis, drack lite, pratade osv. Det var faktiskt riktigt trevligt. Dock var det tydligen sura miner där på slutet och sådant gillar vi inte. Trots det så blev det en lyckad kväll!
Jag kom hem runt 12 har jag för mig och då slog jag och älskling på en film, Click fick det bli. Det var skönt att komma hem och bara slänga på sig mjukiskläderna och mysa istället för att dra ut på krogen.

Idag vaknade jag vid kvart i 12 av att pappa ringde och väckte mig. Brukar inte sova så länge men det blev så idag, och skönt var det kan jag garantera. Har ätit gröt och påbörjat en storstädning av lägenheten. Här är en lista på det jag ska hinna idag:

  • Diska
  • Dammtorka
  • Skura badrummet
  • Dammsuga
  • Skura golven
  • Tvätta
  • Få ordning på alla kläder som ligger slängda överallt
Det är väl allt tror jag, får se om jag hinner allt. Om jag börjar nu och är effektiv så ska det nog gå!



Ha en fin dag kära folket!

Gameday

Hejsan allihopa!

Idag vankas match mot Ankarsvik i skönsbergshallen kl 14.00. Har samling 20 i 1 och jag ska gå hemifrån mig så jag måste nog gå härifrån runt 10 över, vilket är om 25 min. Sitter här och peppar med kaffe i lagjackan, älskar känslan som flödar inom en före match, det är en bra känsla. Jag ser ingen sol på himlen idag, och det blåser något ser jag nu, ser inte fram emot promenaden upp till skönsberg. Dock har jag ingen möjlighet att ta bussen heller då Stefan lånade mitt busskort imorse. Får härda helt enkelt.

Igår var jag som sagt hos Emelie så jag kan berätta lite om det. När jag kom dit, efter många om och men, så gick vi och solade i 20 min direkt. Det var riktigt längesen jag gjorde det så det var härligt. Fick mig en rand faktiskt, dock såg jag ut som en kräfta... så tyspiskt mig. Resten av kvällen åt vi glass, satt och pratade, lyssnade på musik, Emelie försökte plugga vilket inte gick så bra och sen satt vi och läste felsms, hur roligt som helst! Patrik kom och hämtade oss vid halv 12 och då åkte jag hem. Satt och kikade på silverloppet som Anna Haag utförde igårkväll och fy vad stark hon var där på upploppet, sjukt bra. Sen gick jag och la mig.


Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan fortsätta göra mig klar för färden! Ikväll blir det till att fira Dallan också som fyllt 19! Blir perfekt det!

Ha en bra lördag, det ska jag!

Cup of coffee

Hejsan!

Bra med er? Med mig är det bra, dock är jag mycket trött. Hade engelska som sista lektion förut där vi arbetade med kamratresponser på det som vi ska hålla en lektion om inom en snar framtid. Det har blivit lite hetluft idag och det gillas inte, man har fått bevis på att människor i ens närhet verkligen kan sjunka till botten. Orkar inte ta en massa skit! Så är det bara.

Annars så gick jag och Mathilda till charm efter skolan för att fördriva tiden med lite prat och en kaffe, det sitter aldrig fel. Tänk vad en kopp kaffe och orden från en vän kan rädda en hel dag. Är plötsligt på mycket bättre humör än vad jag var förut, det känns toppen. Dock vet jag inte vad jag ska äta till middag, det är någonting negativt. Stefan kommer inte hem förrän ikväll så jag får klara av hela middagssituationen själv, och vi som inte har någonting hemma... hmm, jag får helt enkelt komma på någonting, annars blir det bantning! Skämt åsido.



Jag ska åka till Emelie ikväll och umgås med henne. Vi tänkte plugga, kika på film och bara mysa. Det ser jag fram emot!




Volleyball

Hejsan allihopa!

Vaknade tidigt imorse, och ja, då menar jag kl 7-tidigt! Det är tidigt för mig. Jag gick bort till idrotten vid 8 och där var vi först bara 2 stycken, efter en stund kom en till. Vi bestämde oss för att spela Volleyboll och hade först en uppvärmning med boll då vi övade på finger- och baggyslag osv. Milla kom efter en stund hon med och då var jag inte ensam tjej längre vilket jag var innan. Vi spelade lite lätt högstadiespel och sedan körde vi matcher på slutet, sjukt roligt var det.

Nu sitter jag på naturkunskapen och lyssnar på en föreläsning, eller jag försöker i alla fall. Har alltid svårt att lyssna på KP när han står och pratar... + att det är ett grymt tråkigt område vi håller på med. Snart är det lunch och det är lycka för mig just nu för att jag håller på att vrida mig flera varv av hunger. Hoppas att det är något gott annars kommer jag vara sur resten av dagen.

Ikväll vet jag inte vad som händer, det blir nog lugnt men jag är öppen för sällskapsförslag! Tänk att det är fredag igen, veckorna bara flyger förbi och det är både positivt och negativt.

Hoppas ni får en trevlig dag!

Happy days are close

Såhär vill jag ha min outfit på studenten, stilrent och fint. Som jag längtar nu ska ni veta, det är inte långt kvar och det är bara att ligga i! Lyckans dag är nära *bigsmile*. Det kommer nog vara en av de bästa och mest oförglömliga dagarna i mitt liv.

Student b&w


Brons till Pärson!

Sitter och kikar på slalom som precis blev avgjort, ANJA PÄRSON TOG BRONS! Är sjukligt glad just nu och sitter och ler för mig själv! Det måste kännas riktigt bra för hennes del med tanke på fallet igår, det kan inte ha varit bra för varken hennes psyke eller fysik men hon har tydligen bearbetat det bra och hon tog rätt beslut i att delta ikväll. ÅH JAG ÄR SÅ GLAAAAD!

Grattis till bronset Anja "Sälen" Pärson!


Nu är det skidskytte som gäller, kan vi lita på Björn Ferry eller är hans glanstid över för detta OS? Vad tror ni?

Floorball practice

Är nyligen hemkommen från innebandyträning, fick skjuts av Sanna hem då jag höll på att frysa ihjäl förut när jag gick upp till Höglunda. Träningen gick bra för min del, faktiskt under hela träningen och det är inte vanligt. Det var riktigt roligt att spela match där på slutet då i alla fall mitt lag spelade bra och höll bra tempo. Övningarna var också bra och givande, så i helhet var det en helt okej träning. Älskar att spela innebandy trots att jag har mina svackor ibland. Det känns så bra att ha det som intresse och det är skönt när man märker en utveckling. Dock har jag inte utvecklats mycket på senaste tiden men lite i alla fall. Älskar nervositeten som dyker upp precis innan match och glädjen av att träffa alla lagkamrater då vi har mycket roligt tillsammans. Det skulle kännas som att en stor del av mig försvann om jag slutade med innebandyn, så jag har därför planer för att fortsätta ett bra tag till!


Hur som helst, resten av kvällen lutar mina planer åt plugg och ska även äta en grapefrukt, mums! Sen blir det sängen då jag ska upp tidigt imorgon för att ha idrott 08.15! Undra vad vi ska göra...hmm.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

No school

Hemma från skolan, hade dock inte behövt gå dit alls idag. Gick endast dit för att installera ett program till geografin, nicenice. Ingen samhälle eller mentor hade vi heller! Istället satt jag och arbetade lite med projektarbetet och fick ganska mycket uträttat. Jag gick efter en stund och lämnade in mitt CV på ett ställe, måste ligga i med arbetssökandet nu.

Snart ska jag sätta igång och städa. Måste diska, dammsuga och dammtorka osv. Känner mig dock väldigt trött fortfarande så det blir en kopp kaffe först!

PUSS!

Nice try

Ett tappert försök att se lite piggare ut. Lyckas jag?

Innerst inne är jag grymt trött och slut, orkar inte göra någonting...


Unbelievably tired

God morgon allihopa!

Jag praktiskt taget slet mig upp ur sängen förut då jag ansåg att jag inte fick sova längre. Detta var runt 10. Jag var så sjukt trött och gick runt som en zoombie i lägenheten... Anledningen till att jag är så trött är självförvållat, jag satt nämnligen uppe och kikade på hockey mitt i natten. Dock somnade jag efter halva Sverige-Kanada (damer) för att Sverige sööög. Vaknade till när herrhockeyn Sverige-Tyskland hade börjat och kikade ytterst lite på det tills jag somnade återigen. Jag måste ha drömt för att jag var helt inställd på att Sverige (herrarna) hade förlorat mot Tyskland. Snacka om att jag måste ha varit borta när jag förflyttade mig till sängen kl halv 6 på morgonen... Som tur är så vann de med 2-0! Damerna däremot skäms jag bara över, guuu vilket dåligt spel, jag menar 13-1, skamligt!

Just nu sitter jag på soffan och är döhungrig. Dock finns det ingenting att äta för att allt hänger på mjöken i princip och någon sådan finns det inte, den dracks nog upp av Stefan tidigare denna morgon. Jag kan inte göra omelett, jag kan inte äta gröt, jag kan inte dricka någonting till hårdmackorna. Nä det här går ju inte, orkar inte laga riktig mat heller, åh less jag blir på att aldrig ha någonting hemma... jaja, vad gör man? jo man svälter..

Har endast en lektion idag och den börjar halv 2, efter den ska jag väl försöka få några ärenden avklarade om jag orkar, är så himla trött. Det vankas även träning kvart i 6 i eftermiddag och då hinner jag inte äta någon middag före det, snacka om svältardag. Nä, den här dagen tycker jag inte om. Är så sjukt less just nu...

Ha en bra dag allihopa! det är mer än vad jag ska.♥

Alpint störtlopp

God kväll allihopa!

Sitter och kikar på OS just nu då de visar alpint störtlopp. Det går inte så bra för någon av åkarna förutom Lindsay Vonn och Julia Mancuso från USA. Såg precis Anja Pärson åka, dock åkte hon ur i sista hoppet alldeles innan mållinjen. Stackarn flög 60 m och landade på ett förödande sätt, det tog tydligen skada på hennes knän. Lider verkligen med henne... det värsta var att hennes åk var riktigt bra också och hon åkte mot en silvermedalj. Synd säger jag bara.

Hur som helst, ska snart åka hem från pappa, börjar sakna min älskling lite, hehe. Tänkte ta bussen som går kvart i. Börjar få väldigt ont i huvudet och här sitter jag framför datorn, ska ta och lägga ifrån mig den nu och fortsätta kika på åken som är kvar.

PUSS!

Waiting for the bus

Sitter på skolan nu och har haft en rolig svenskalektion. Ska snart gå till bussen och skolan ska stängas nu.

Skriver när jag kommer till pappa! PUSSS




Party panther

Här kommer partylooken jag fixade ihop igår, läckert eller hur? Dock väldigt dyyyyrt. Men jag vill ändå ha allt som finns på bilden, hehe. Speciellt partylinnet, väskan och klackarna!



Party panther


Bless the broken road

God dag allihopa!

Det blev inte så tidigt som jag hade tänkt mig imorse. Klev upp kvart över 10, var så himla trött och kunde verkligen inte ta mig ur sängen tidigare än så. Därför sitter jag här nu i mjukisbyxor och har inte gjort mig iordning för fem öre. Tänkte gå bort och äta lunch med tjejerna sedan och efter det är det lektion och jag måste skriva ut mitt CV som jag har tänkt att gå runt med lite överallt.

Ska även åka till pappa och umgås och äta sedan efter enda lektionen för dagen som är svenska c.

Nä, man kanske ska ta och göra sig klar! Ha en bra dag så hörs vi senare!

Gold for Sweden!

Gjorde pannkakor till middag idag och det uppskattades rikligt, och gott var det minsann. Åt lite nära inpå träning vilket gjorde träningen lite jobbigare än den kunde ha varit. Men träningar ska ju vara jobbiga, eller? Träningen började bra och det fortsatte helt okej också tills på slutet då vi spelade match. Då ville ingenting gå min väg... Men men, jag får ta nya tag tills på torsdag då det är träning än en gång!

Fick Stefans semla när jag kom hem och då blev jag superglad. Jag har alltså ätit två semlisar idag, mumma! Har även duschat och gjort ännu ett kollage, denna gång blev det en vanlig partyoutfit med färgerna svart, silver och lila, blev skitsnyggt! Lägger upp den imorgon!

Förresten, ingen av er har väl missat att Sverige tog ännu ett OS-guld idag? Detta av ingen mindre än sveriges egna Björn Ferry i jaktskyttet! Det var tydligen mycket otippad men det var ingen tvekan där på slutet att han skulle klara det. Bra jobbat Sverige, det går bra i skidåkningen nu! Dock vill vi se att det går bra i någon annan gren också, kom igen Sverige!

Björn Ferry som tog OS-guld i jaktskytte idag! Härligt!


Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar inte förrän 15.10 imorgon men jag har en del saker som ska uträttas på dagen! Berättar mer imorgon.

God natt allihopa, sov gott!

Summer party

Sitter och längtar sjukt mycket till sommaren. Tänk alla härliga dagar på stranden, alla party- och grillkvällar m.m. Att bara få springa runt barbent och barfota i gräset och i sanden är en sådan härlig känsla. Jag vill ha sommar nu!

Har suttit och gjort ett sommarkollage bara för att jag har sådan längtan.
Tänk er på party en varm sommarkväll iklädd detta:
Rose pink


New inspiration

Denna outfit skulle inte jag tacka nej till. Förstås inte eftersom att det är jag som satt ihop mästerverket! Detta gör jag på denna sida! Gör det ni med, ni kan skapa kollage precis som ni vill och det finns ett stort urval av allting! Det är bara att välja och det är riktigt roligt! Hope you like it!

Blue rock


Fettisdagen

Hejsan allihopa!

Mår inte så bra idag och humöret är inte på topp det heller. Kände mig illamående imorse när jag skulle till skolan så jag sjukanmälde mig och det behövdes verkligen. Känner mig hängig nu och har ont i ryggen och huvudet. Ingenting är bra med mig just idag. Det är lika bra att jag är hemma idag så jag kan vila upp mig, vill verkligen träna ikväll.

Sitter och kikar på fristilen (skidåkning) herrar, men det gick inte vägen där för svenskarna. En och en halv jäkla sekund så hade de en bronsmedaljen, synd att det inte gick Hellners väg, han var sjukt utpumpad där på slutet. En fjärde plats blev det trots allt och han kämpade på som bara den. Dock gick det mycket bättre för Charlotte Kalla i fristilen damer, där kom sveriges första guld minsann, sjukt bra!



Idag är det fettisdagen också! Stefan skulle köpa en semla till mig sedan när han slutar skolan, mums. Jag älskar semlor!

Nu ska jag gå och köpa mjölk, skulle behöva handla för att det ekar i kylskåpet, dock är man pank...

FN - klimatmöte

Hejsan allihopa!

Har haft klimatmöte i samhälle hela dagen idag och det är därför det har varit dåligt med uppdatering. Mötet började runt kvart i 9 då respektive delegat/land inledde med varsitt öppningsanförande. Det var det enda som gick någolunda bra för mig på hela mötet. När alla var klar fortsatte vi med lobbying som innebär att man ska gå runt och finna samarbeten med andra länder osv. Därefter gick vi på lunch och efter det avslutade vi med huvudförhandlingar som gick skit för min del, men det var roligt och intressant i alla fall.

Gick hem runt 3 ungefär och har inte gjort så himla mycket sen dess. Åt precis en hamburgare till middag, det fick bli något enkelt då Stefan inte skulle äta hemma idag heller... Är grymt trött just nu, sitter och halvsover i soffan medans jag småkikar lite på konståkningen. Är det bara jag som blir irriterad på han som kommenterar skridskogrenarna? Gubbjäkeln måste ju vara i målbrottet eller något liknande. Himla störande är det i alla fall.

Har träning på vibacke kl 8, nice. Ska bli skönt att röra på fläsket och träffa brudarna! Skrev till Madde och frågade om hon ville komma och göra mig sällskap innan, men hon svarar inte, buhu.

Nu ska jag ta en powernap och sedan plugga franska!

En trött Sara Isabelle Andersson!


We are the world 2

Denna video är en ny version av We are the world som jag la in tidigare, men skillnaden är att denna är riktad till människorna i Haiti. Nya grymma artister med röster to die for. Jag grät mig igenom hela videon! Lyssna säger jag bara.


Valentines day

Vi vann matchen med 5-1, egentligen skulle det ha blivit 5-0 då deras mål gjordes av en spark. Det var en riktigt rolig match att spela och en riktigt bra start på alla hjärtans dag.

Sitter hemma i soffan just nu, har inte tagit mig orken att hoppa in i duschen än. Ska väl göra det alldeles strax. Något som saknas är min älskling, det är alla hjärtans dag och han är inte hemma, vet inte ens när han kommer hem. Tänk om han inte kommer hem förrän sent ikväll, då blir jag ledsen, tänker inte sitta och äta middag med mig själv på alla hjärtans dag, då åker jag hellre till pappa.

Nä, jag ska tydligen sitta här själv och äta gelehjärtan...hungrig är jag också!
Hoppas att ni får en riktigt fin och trevlig alla hjärtans dag med nära och kära!




Update: Jag skiter i den här jävla dagen! lika bra när den man ska fira den med dissar en... Någon middag tänker jag inte stå och göra till mig själv heller... får svälta ihjäl.

Dags för match

Hejsan alla glada!

Ni förstår inte hur trött jag var när jag skulle kliva upp förut, låg och snoozade hur länge som helst. Till slut kände jag mig tvungen att slita mig upp för att hinna göra mig klar. Det är nämnligen dags för match dagen till ära, vi möter BK Sundsvall i Skönsbergshallen 12.30. Är inte så vidare pepp just nu men jag kommer bli så småningom!

Ska alldeles strax ta och traska iväg till skönsberg, måste borsta tänderna först. Just det, det är ju alla hjärtans dag idag, men jag och Stefan ska inte göra någonting speciellt. Vi ska mest njuta av varandras sällskap och mysa senare! Är man pank så är man...

Men nu måste jag verkligen gå! Ha en bra dag allihopa!


OS is on

Good evening folks!

Åkte hem från pappa med 18.12 bussen och Milla följde med mig hem. Vi hade nämligen planerat in en OS-kväll. Just nu sitter vi och kikar på damhockeyn, Sverige - Schweiz, Sverige leder med 1-0, kom igen brudar! Under kvällen har vi även kikat på backhoppning, faktiskt väldigt roligt. Brukar inte titta på det men jag kan ju titta på allt och man kom in i det snabbt vilket gjorde att det blev spännande.

Vi har mumsat i oss popcorn och nu äter vi dammsugare, gottgott, trist att dem är slut nu bara. Hade ett helt lager förut... HÖRRNI SLÅ PÅ TVN NU PÅ 1AN, DET ÄR SKIDSKYTTE DAMER!!!! Det ska Milla och jag kika på i alla fall och vi tycker att ni också ska hänga på trenden!

Dammsugare, mums!


En tunga... eller? vad tror ni att det är?



Egopic mitt i allt, hehe (a)



Men snygg vi är...haha



We like it!



Ett ord: HAHA!


Förstår inte vart vi får allt ifrån...




Birsta City

Fick för mig att jag hellre ville åka till birsta city och umgås med Milla och Matilda så jag struntade i träningen... fy skäms! men det var mycket trevligt att träffa flicksen! Vi gick runt litegrann och sedan gick vi på donken och åt glass. Fortsatte att kolla runt lite, sedan traskade jag till bussen för att åka till pappa.

Sitter hemma hos pappsen nu på stationära och har tråkigt... vill göra någonting. Har börjat få ont i magen också, så det blir väl till att vila lite. Ska äta middag här som sagt, blir nog hur gott som helst.

Ikväll ska jag nog till Millsen och kika på OS! Det börjar med backhoppning kl 7 och sedan damernas skidskytte kl 10, trevligt. Vi tänkte mysa till det litegrann och det gillar vi!

Men nu ska jag måla naglarna, PUSS!

Wandering stranger

Hade riktigt mysigt igår med Emelie, Julia och Danni. Först gick vi på affären och köpte chips, dip och dricka. Sedan gick vi hem och försökte plugga hur länge som helst, dock gick det bäst för Emelie och Danni. Lite fick jag gjort i alla fall, hehe. Vi lekte även en lek då man typ skulle gissa kända personer, riktigt roligt. Därefter kikade vi på klipp på youtube medans filmen vi skulle se laddades ned. Vi såg på Carriers, en film med bra område och handling men den var inte något vidare i manus osv. Vid halv 3 åkte jag, Julia och Danni hem. En lyckad kväll!

Idag vaknade jag runt tio, ringde och bestämde med pappa att jag ska åka dit senare och äta middag där med tanke på att jag inte vill äta ensam då Stefan ska äta hemma hos sin mamma och pappa. Stefan åkte till skidbacken för en stund sedan. Själv är jag inte så intresserad av sådant så jag blev hemma. Har ätit frukost och druckit kaffe, tänkte städa upp lite snart och sedan ska jag nog traska bort till ego innan jag åker till pappa och Ulli. Hemma hos dem måste jag nog plugga litegrann, skulle vara behövligt.

För tidsfördriv har ni här en lista (snodde den av Matilda Olofsson):

denna person har bra andedräckt - Men vilken fråga, haha.
denna person skulle jag kunna göra allt för - Mina syskon!
denna person älskar jag mest - Stefan Bergman och familjen (får vara en person i detta fall!)
denna person har jag haft sex med - Stefan Bergman
denna person är det bästa som har hänt mig - Stefan Bergman
denna person finns alltid där för mig - Camilla Westin
denna person saknar mig - Mina syskoni vännäs
denna person skulle jag ringa om min pojkvän hade tagit livet av sig - Pappa eller mamma
denna person vill jag kasta en sten i huvudet på - En störande jävel
denna person är bra på att kyssas -
Stefan Bergman
denna person kysste jag senast - Stefan Bergman
denna person är värd guld för mig - Sanna Wahlroos
denna person kommer jag aldrig svika - Mina syskon
denna person är kul - Linn Estefors
denna person är gullig - Josefine Aho
denna person fick jag senast ett sms ifrån - Camilla Dahlberg
denna person skickade jag senast ett sms till - Stefan Bergman
denna person va jag hemma hos senast - Emelies pojkvän Patrik
denna person va senast hemma hos mig - Camilla Westin
denna person va jag senast på fyllan med - Camilla Westin
denna person låg senast i min säng - Jag och Stefan
denna person har jag haft roligt med - Madeleine Henriksson
denna person har alltid varit något extra för mig - Mamma och pappa
denna person har jag släppt kontakten med - Vet inte
denna person kommer jag aldrig släppa kontakten med - Camilla Westin
denna person va jag senast på toaletten med - Hmm, vet inte
denna person delade jag senast en cigg med - Vet inte
denna person sov jag senast hos - Mig själv
denna person är min älskling - Stefan Bergman
denna person vill jag inte tänka tanken på att mista - Mommo
denna person har jag bråkat med många gånger - Theres Nylander
denna person hatar jag - Hatar ingen
denna person vill jag ha sex med - Stefan Bergman
denna person vill jag ta en tugga av - Stefan Bergman
denna person vill jag lära känna bättre - Det vettefan
denna person pratade jag senast med på msn - Emelie Lundberg
denna person pratade jag senast med i telefonen - Pappa
denna person har jag varit ute med på natten - Mathilda Karlsson
denna person har jag sovit med i någon annans säng - Ingen aning
denna person har jag sovit hos - Många
denna person har jag käkat godmat med - Stefan Bergman
denna person va jag senast med på bio - Helena Pettersson, Camilla Dahlberg, Lisa Lööf och Matilda Burström
denna person kollade jag senast på film med - Emelie Lundberg, Julia Hill och Danielle Öberg
denna person skrek senast åt mig - Vet inte
denna person skrek jag senast åt - Vet inte
denna person är min storasyster - Theres Nylander
denna person är snygg - Camilla Dahlberg
denna person saknar jag - Nina och Josefine Aho, Jimmy Andersson
denna person är mysig - Stefan Bergman
denna person va jag senast tillsammans med - Stefan Bergman och är fortfarande
denna person äcklar mig - Ingen
denna person skulle jag ge en halv miljon för att kunna klara sig i cancer - Alla som behöver!
denna person är bäst - Stefan Bergman
denna person ska jag träffa nu - Ingen


Update: orkar inte träna...hehe. vilodag idag, japp!

We are the world

Hello folks!

Sitter och lyssnar på världens finaste låt som gjorts just nu, nämligen We are the world. Det är jättemånga kända och stora sångare/sångerskor som är med och sjunger, mäktigt! Lyssnade på den igår hos Emelie och jag lovar att jag rös i hela kroppen, vilket jag även gör nu. Världens bästa låt och då menar jag det verkligen.

Lyssna och njut så kanske ni får styrka för dagen, det vet jag att jag fick!



Fredagsmys

Ska snart åka iväg till Emelie. Julia ska hämta upp mig men jag vet inte när hon kommer, förhoppningsvis är det snart. Tror det kan bli väldigt mysigt, dock har jag ingen ork att plugga längre, vet inte hur det ska gå. Tror inte att det blir av om jag ska vara helt ärlig! Emelie berättade precis att hennes pojkvän Patrik som vi ska vara hos har monopol på x-boxen, det tyckte hon var väldigt roligt. Dock tycker inte jag att det låter så lockande, men vi får väl se. Något roligt lär vi ju hitta på, om inte annat så slår vi på en rulle, blir fint det.

Nu äre dags för fredagsmyyyyyyyyyyyys!

Festbilder

Har inte lagt upp några bilder sen vi hade förfest här hemma innan lyset så tänkte att jag kunde göra det nu. Bättre sent än aldrig, eller hur?

Det var en riktigt lyckad kväll!

Peppade tjejer!


Mattsson, Stefan och Milton hängde på de med!



Jag och Emilia!



Tummen upp för?... Tekken 6? ;)


Milton och Emilia!


Milla vad peppad på Tekken iaf!



Mysko bild!


Stefan och Mattsson!


Self-inflicted

Hallå kära bloggläsare!

Det har inte hänt mycket speciellt idag. Började morgonen med idrott och simning på sporthallen. Det var faktiskt roligare än jag väntat mig, tomas (idrottsläraren) är sjukt påhittig så vi gjorde massa konstiga men roliga tävlingar. En av dem inkluderade konstsimning, det innebär att ett lag ska utföra ett synkroniserat simprogram tillsammans. Jag styrde upp mitt lags program riktigt bra och Martin kom på vårt läckra avslut, grymt roligt var det och det bästa var att vi vann, *höhö*.

Kom för sent till lektionen efter som var naturkunskap (som vanligt) så hann bara vara med på halva, gjorde inte mig ett skit kan jag lova. Det vi håller på med nu är så ointressant så jag har inte lust att lägga energi på det. Fick veta att vi inte skulle ha någon engelska på eftermiddagen så vi fick sluta efter 11. Åt lunch på skolan och sedan vandrade jag på stan med Helena, Dallan och Mathilda en stund tills jag bestämde mig för att gå hem.

Är sjukt trött just nu trots att jag har druckit kaffe och druckit en enerigidryck. Var tvungen att ta en powernap för en kort stund sedan, sköntskönt. Får se till att bli lite pigg tills ikväll då jag ska umgås med Emelie, Danni och Julia. Vi tänkte ha lite plugg- och myskväll! Inte ofta man umgås med dessa tösar.

Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll! PUSS!

Waking up in vegas

...Jo tack, jag skulle mer än gärna vakna upp i vegas, det är ju USA! åh, jag vill verkligen åka dit. Det skulle absolut inte sitta fel med typ Kalifornien, New york eller Miami heller!

God morgon förresten, och ja, det är verkligen en god morgon. Var in på skolans intranät och såg att min lärare Klas är sjuk idag, har geografi med honom som är min enda lektion på torsdagar. Vet ni vad det betyder? Jo, att jag inte har någon lektion idag, hur skönt? Dock har jag ju mentor men den håller inte på länge!

Det här blir nog en bra dag som jag sa. Vaknade för ungefär en halvtimme sedan och nu är det dags för en promenad så att jag vaknar till.



Skriver mer senare idag! PUSS.

Don't stop believin'

Är äntligen klar med mitt PM, eller vart det för ett bra tag sen i och för sig. Det känns skönt och jag vart rätt så nöjd, inte fullt så nöjd som jag hade hoppats men någonting måste ju ha varit bra... jaja.

Sitter i soffan och ska snart kika på nyaste avsnittet av OTH, ser det varje vecka, får inte missas! Om ni är intresserad så kan ni gå in på denna sida och kika på alla säsonger som gått hittills. Jag har sett alla säsonger och jag tycker fortfarande att det är lika bra, det är en serie som kan hålla på hur länge som helst.

Börjar 12.55 imorgon, hur skönt är inte det då? Grymt skönt. Älskar sovmorgonar! Dock ska jag kliva upp så jag hinner göra mig klar riktigt och äta frukost osv den här gången. Det brukar oftast bli att jag kliver upp 20-30 min innan skolan börjar, hehe. Imorgon ska bli en kanondag har jag bestämt! Det tycker jag att ni också ska ha! Ni kan ju tänka på det i alla fall? Bra!

Bjuder på en av mina favoritlåtar! Don't stop believin' - Journey.
Haha, dom är så jäkla fula ändå... bandet alltså! Men musiken är kanon.



Nu övergår jag till mitt älskade OTH!
Goodnight y'all!

In for the kill

Hey people!

Den här dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Var och tränade med Julia som sagt och det gick hur bra som helst. Satt och skrev på mitt rollkort i samhälle tills jag kom på att jag skulle till skolan och ha svenska och hade 5 minuter på mig att springa till skolan. Väl där så hade vi kamratrespons på våra PM som jag hade skrivit så mycket på *höhö*, stackars emelie! Kände mig så himla less så det var skönt att få gå hem sen.

Åt mat när jag kom hem som älskling lagat och därefter har jag vilat, diskat och nu ska jag komma igång med plugget. Måste skriva klart mitt PM.....

Ha en trevlig kväll!


Bright side of life

En ny dag, en positiv dag, en onsdag. Sitter och äter gröt just nu till frukost och om en halvtimme ska jag traska bort till ego för ett uppfriskande spinningpass! Måste egentligen plugga både samhälle och svenska men det tar jag när jag kommer hem senare, förhoppningsvis fixar det sig. Positivitet!

Jag funderar på om jag ska åka hem till pappa senare idag för att hämta mina converse som jag lämnade där, skulle vilja ha dem nu faktiskt, det är ju inte så kallt. Skulle även vilja ha ett par till, ett par låga, men som vanligt så har man inte råd och kommer inte ha de närmsta månaderna. Men de är ju så jäkla snygga!!! Måste verkligen få ett till jobb så jag har råd att leva... Då kan jag köpa dem! så nu ska jag söka jobb som bara den!


MÅSTE ha dessa inom en snar framtid!

RSS 2.0