Tisdag - 090331

Min huvudvärk går aldrig över...den började i förrgår och jag har fortfarande ont. Jag tror det kan vara på grund av att jag är stressad, men jag har aldrig haft något liknande förut. Jag bestämde mig för att inte gå på skolan idag med tanke på att jag inte ville sitta där med den här huvudvärken och inte få någonting gjort. Istället har jag varit hemma, tittat på film och oth, sedan var älsklingen var hos mig också och nu sitter vi båda hemma hos honom. Blev så rastlös av att bara sitta hemma och ha ont, då vill jag hellre ha någon att ligga och mysa med.

Det känns som att jag måste göra så himla mycket skolarbete men jag har inte ork till någonting just nu, ska förflytta mig från datorn snart också för att det hjälper ju liksom inte mot huvudvärken genom att sitta här. Grejen är ju att jag gör allt skolarbete på datorn också + att jag har glömt en viktig bok på skolan så jag känner mig göralös. Stefan sitter och pluggar och jag har inget att göra, roligt... Har försökt leta jobb också, finns ingenting typ, antingen måste man vara 18 eller så ska man ha b-körkort eller ha jättemycket erfarenhet och jag uppfyller inte dom kraven direkt. Det är lite typiskt. Har i alla fall sökt på landstinget igen och det vore ju bra att ha det som en sista utväg om jag inte får något annat jobb till sommaren.

Har nationellt prov skriftligt i svenska imorgon, missade genomgången inför det som var idag...Hur ska det gå? PANIK!!

Nu ska jag förflytta min stora rumpa någon annanstans!
/Isabelle



Linns super cool 18!

Här kommer lite bilder från partyt i lördags!


18-åringen i egen hög person med sin fina sminkning!


Lollo och Elin!


Girligirlsen!


Lollo på G!


Klockren bild! nu är det dags att supa Ante under bordet ;)


Dom superfina och dessutom smaskiga tårtorna, tror jag åt fem bitar eller nåt (a)


Folk lite här och var!


Sång blev det också!


Dans och skratt!


En riktigt lyckad kväll :D


Bloggfri helg

Hejsan allihopa.

Har haft en bloggfri helg då jag knappt suttit vid datorn någonting. Jag tänkte att jag skulle berätta lite om vad jag har gjort under helgen.

I fredags var jag med Milla och Matilda, vi gjorde inte mycket, satt vid datorn oså. På lördagen var jag först och tränade Afropowerdance på ego med Madde och Elin, det var riktigt skönt och roligt. Åkte hem till Stefan efter och låg och myste hela tiden. Åkte hem och gjorde mig klar för Linns supercool 18! Var där till kl 6 och det började riktigt bra kan jag lova. Jag hade en kanonkväll med massa roligt folk, en helt lyckad kväll helt enkelt. Sov hos Stefan vilket var riktigt mysigt och på söndagmorgon/dag åkte han till stan och jag åkte hem och gjorde mig klar. Stefans föräldrar kom och hämtade mig och sedan hämtade vi upp Stefan för att åka på deras släktträff i Sidsjön. Det var riktigt trevligt och roligt att träffa några från hans släkt. Vi åt våfflor och satt och pratade massa. Var hos Stefan hela kvällen, pluggade lite och sedan hade vi myskväll med film och popcorn. Så har min helg sett ut, det har gått jättefort tycker jag...

Idag är jag tillbaka i skolan och har måndagshistoria, usch så tråkigt det här är. Kommer ingenvart på min rapport för att allt är så himla förvirrande just nu, vet inte hur jag ska lägga upp resultatet. Går till typ 4 idag för att jag har specialidrott, drygt! Ska plugga när jag kommer hem och sedan ska jag träna, Värsta cupen ikväll ju!

Nu ska jag återgå till mitt arbete.
/Isabelle

Fredag - 090327

Äntligen fredag igen och det är riktigt skönt, jag behöver lite helg nu. Ikväll ska jag vara med Matilda, vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert något roligt. Imorgon ska jag förhoppningsvis vara med Stefan på dagen och sedan ska jag på Linns 18-årsparty vilket kommer att bli grymt roligt, det vet jag bara. Sedan ska jag sova hos älsklingen, jättemysigt.

Just nu sitter jag på skolan och ska ha engelska, tråkigt. Hade samhälle för en stund sedan och det var rätt så intressant, vi pratade om befolkningar i olika länder och nu ska vi skriva rapport tills skolavslutningen, det kan jag kalla Tråkigt med stort T. Det är lite skönt trots allt med tanke på att det här är sista lektionen.

Sedan ska jag äta lunch på skolan, följa med och fixa en grej tills imorgon, hem och hämta träningskläder och sedan ska jag träna med Madde, blir lite styrka idag för att spinningpasset vi ville gå på var fullbokat, trist.

Men nu börjar lektionen! C' ya
/Isabelle

Vilken kväll

Samhällsprovet idag gick sådär, får ett G förhoppningsvis om inte mer, men jäklar vilken svår fråga det var. Religionen skrev jag klart nu ikväll hemma hos mamma efter vi hade ätit mat och lite sådant. Vi firade även Arto med tårta och kakor, mums! Det var den trevliga delen av kvällen, sedan kom en tråkig och jobbig del också, men den orkar jag inte gå in på, det är löst nu så. Vart nöjd över religionsjämförelsen trots allt och det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Med lite positivitet kommer man långt har jag märkt.

Nu ligger jag i sängen, ska ringa Stefan snart och säga godnatt och att jag älskar honom och sådär, det behövs just nu. Har ingen lust att sova så jag ska se på ett nytt avsnitt av oth, det var längesen! Börjar 08.15 imorgon så jag får förstås inte ligga vaken hela natten, behöver lite sömn också så att jag orkar med skolan som imorgon består av tre inte alltför jobbiga lektioner. Det enda jag inte ser fram emot är väl Kristins lektioner, och det är ju två av dem, haha, men vi ska läsa sista lektionen då vissa har svenskatal.

Vad var det nu? Jo, Stefan, oth och sen sova.
Godnatt allihopa!
/Isabelle

Torsdag - 090326

Träningen igårkväll gick sådär, vi var bara 6 stycken men gjorde det bästa av situationen. Efter träningen var jag trött och ville sova, men jag var ju tvungen att ligga och läsa på lite till samhällsprovet idag *suck*. Somnade runt halv 1 kanske. Vaknade 07.30 idag, var fortfarande trött men ändå glad. Åt frukost, gjorde mig klar, tog bussen till skolan.

Har suttit och pluggat till provet, kan det ganska bra nu men jag är nervös för vad det kommer vara för fråga, usch, jag hatar när det bara är en fråga. Ska göra det bästa jag kan, något mer kan jag ju inte göra. Ett prov ska inte får förstöra mitt glada humör!

Efter skolan (slutar halv 5) ska jag till mamma och fira Arto som fyller år idag, sedan ska jag sätta mig ner och skriva klart religionsuppgiften och skicka in den innan 23.59. Förhoppningsvis kan jag åka till Stefan när han har slutat jobba ikväll också, det skulle vara perfekt.

Nu ska jag fortsätta min glada dag med en engelskalektion, booring.
Ha en bra dag allihopa!

/Isabelle

Onsdag - 090325

Studiedag idag, men inte har jag pluggat något som jag skulle göra... typiskt. Istället sov jag lite längre än jag skulle och sedan åkte jag til birsta, mötte upp Linn, Mathilda och Milla för fika. Vi satt och pratade rätt länge och sedan gick vi runt och kikade ett bra tag, det var riktigt trevligt. Tog en promenad hem till mamma och då blev det våfflor med tanke på att det är våffeldagen idag, egentligen fattar jag inte varför vi har en våffeldag.

Nu sitter jag hemma  hos mamma och väntar på att tiden ska gå så det kan bli träning snart! Det ska bli skönt att röra på sig nu när man har ätit så mycket våfflor och sedan är ju innebandy det bästa jag vet. Pluggning blir det efter träningen för att jag har inte min dator, böcker eller någonting här hemma. Börjar 12 imorgon så jag hinner ju plugga lite på morgonen ockå.

Jag har gjort det!

Nu är mitt tal avklarat så det känns bra, och det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Innan jag skulle hålla talet kändes det som att jag skulle kräkas, så nervös var jag, som tur var så blev det bättre när jag började prata och på något vis var det skönt att vara först ut och sätta ribban. Är rätt så nöjd trots att jag pratade lite längre än väntat och det är skönt att ha det gjort.

Har nyss haft naturkunskap, känner mig så trött så det var en dryg lektion. Ska ha franska om ungefär en kvart, med en ny lärare! Det ska bli spännande då jag har hört att hon är snäll och glad. Slutar halv 5 och då ska jag hem och äta, sedan ska jag till kära Matilda Burström och umgås och plugga med henne, det ska bli trevligt! Jag ser inte så mycket fram emot att plugga men väldigt mycket att vara med Matilda :)

Imorgon är det studiedag och det betyder att jag ska sitta hemma och plugga järnet, har massa religion och samhälle att plugga så. Förhoppningsvis hinner jag vara med älsklingen också, det vore nice.

Nu ska jag packa ihop och pallra mig över till andra sidan och ladda för franska!

/Isabelle

Tisdag - 090324

Godmorgon!

Har en inte så tuff skoldag framför mig, det enda jag oroar mig för är talet. Satt precis och läste igenom det, kan det inte riktigt utantill men lite i alla fall. Jag börjar bli riktigt nervös över det just nu, har en klump i magen och det är inte roligt. Går till halv 5 idag med tanke på att franskan sätter igång igen denna vecka med en ny lärare, undra hur det kommer gå.

Jag ska nog ta och borsta tänderna och sedan gå till bussen för att jag börjar kl 10, då ska vi se på film på kultur- och idéhistorian.



/Isabelle



Humörsvängning

Träningen gick rätt så bra, förutom att jag inte hade turen med mig och att jag fick jätteont i halsen någonstans i mitten av träningen. Hostade upp halva lungorna tror jag, inte skönt. Så nu är man sjuk då, passande när jag ska hålla tal imorgon och allt, men jag ska dit trots det och få det gjort. Är inte så nervös just nu men imorgon kommer jag svimma an nervositet tror jag för inte kan jag allting utantill eller, nejnej. Även om jag skulle det innan jag startade upp talet så skulle jag ändå glömma allt när det väl gällde. Usch, att prata sådär inför folk är inte riktigt min grej, men det är ju någonting som man måste kunna så jag har väl inget annat val.

För övrigt har jag mått piss sedan jag kom hem från träningen, det började med att jag kände mig lite deppig och sedan började jag tänka på allt och då försvann mitt lugn som jag har byggt upp. Allt kändes helt plötsligt så himla stressigt bara sådär. Jag ville att Stefan skulle komma men han hade inte tid så jag blev ensam i alla fall...

Nu känns det lite bättre när jag ligger ner och inte behöver tänka så mycket. Jag försöker förtränga många tankar och det verkar fungera då jag ligger ned och bara slappnar av. Jag behöver sömn nu, men jag känner en sån oro i kroppen så jag kommer inte kunna sova. På träningen var jag glad och när jag kom hem ändrades det bara, snacka om humörsvängning. Det är jobbigt sånt här, vet inte hur jag ska hantera det. Men men, nog för mig ikväll/inatt.

Ska ta och sussa nu så jag orkar upp imorgon!
Godnatt.
/Isabelle

Peppad för träning

Sitter hemma i soffan nu och jag är riktigt peppad för träning vilket jag har varit hela dagen med tanke på att det är Värsta cupen idag. Sitter och övar på mitt tal lite smått och jag känner att det kan gå bra eller så går allt bara åt helvete imorgon.

Blir irriterad på pappa som säger att han ska skjutsa mig och Sanna till träningen och vi måste åka nu, och han åker till birsta! less jag blir, nu kommer vi komma försent...

Ska väl stå och vänta här i en evighet på honom nu också, kul! *suck*


Sakta men säkert

Det här går segt må jag säga, jag kommer typ ingenvart men jag fick lite hjälp av min lärare förut och ska få Stefan att låna en bok på mittunivesitetsbiblioteket sedan (om den finns där) så kanske det går bättre sedan. Ska även ta något tillfälle och gå till biblioteket och läsa i gamla artiklar, spännande.

Jag kunde inte vara mer uttråkad än vad jag är nu, har ingen ork till att plugga. Är hungrig och trött, försöker hålla humöret på en normal nivå för det ska inte gå utför idag!


Mysig stil jag har idag, trött, blek och sminklös. Men jag duger ändå!


Måndag - 090323

Ny skolvecka, nya möjligheter...man kan ju alltid hoppas. Började 08.15 imorse, tungt att kliva upp tidigt. Har historia nu och jag kommer ingenvart på min rapport, men det kanske är för att jag inte fokuserar på det just nu heller. Men ska börja alldeles strax för nu har jag slagit på musiken och ska dö in i den och arbetet hela lektionen ut, hur det nu ska gå. Vi har ju dubbellektion i historia på måndagar vilket är väldigt drygt och man orkar inte sitta och arbeta konstant i 2 h och 20 min.

Går till 10 i 3 idag, ska plugga när jag kommer hem och sedan blir det träning och Värsta cupen som jag ser fram emot. Nu ska jag tillbaka till 30/40-talet och till nazityskland och plocka historisyner, wish me luck.

/Isabelle



Hälften avklarat

Nu är jag klar med mitt tal, det känns skönt, det gör det verkligen. Ni vet  inte hur mycket jag har slitit med det talet idag och nu är det klart. Visst, jag har ju andra hälften kvar, att framföra det muntligt. Det är det värsta jag vet, men jag hoppas att jag klarar det. Nu är det bara att ta tag i religionen och samhällen som ska vara klart till samma dag den här veckan, torsdag. Det är så mycket i skolan nu, men jag känner mig inte stressad som sagt och det är ovanligt för att vara mig.

Funderar på att åka till min älskling nu. Jag tror jag gör det faktiskt, bussen går halv från gångviken så jag hinner nog. Känner mig på myshumör nu och ett + är att jag är att jag är glad och trött, då blir jag ännu mysigare.

Vet att ni har sett den här förut, men den är så klockren, mitt lilla mysmongo


Ny design

Som ni kanske har märkt så har jag fått en förnyelse av min design, visst är den fin?
Tack Emelie, jag blev riktigt nöjd :)

Hundtvättning är inte det lättaste

Vovvarna var med oss på gåbingon förut som för övrigt gick jättedåligt. Både Zorro och Baccardi blev skitiga så vi var tvungen att duscha dem när vi kom hem, och det var inte det lättaste. Det tog lång tid och det tog på krafterna, men till slut blev de klar och nu springer de runt här hemma fräscha och fina.

Jag ska plugga, men jag kommer inte igång för att jag inte vet vad jag ska skriva. Har ingen koncentrationsförmåga, känner mig trött fast jag inte borde göra det. Nu har ju halva dagen gått så jag måste komma igång och verkligen anstränga mig, måste bli klar med det här!

Nä, nu jäklar ska jag bli klar!
/ Isabelle

Söndag - 090322

Godmorgon... eller ska man säga goddag?

Vaknade för ungefär 50 min sedan då jag var tvungen att kliva upp med Stefan och äta frukost innan han åkte till jobbet. Har satt igång med pluggandet, skriver på mitt PM nu inför talet. Jag ska på gåbingo sedan med mamma, Arto och syskonen, det var riktigt längesen jag var på det så det ska bli roligt. När jag kommer hem så ska jag återuppta pluggandet igen, känner bara att jag vill gå ut och gå en sväng med tanke på att jag inte har tränat så mycket denna vecka.

Det konstiga är att anledningen till att jag valde att inte träna så mycket denna vecka var att jag var på väg att bli förkyld, och nu är jag det trots att jag inte har tränat någonting, inte bra. Det ska bli skönt att vara ute och gå som sagt, då blir jag piggare också, och mer peppad för att plugga resten av dagen.

Nu blir det till att klä på mig osv. Ska även kolla om vi har batterier så kan jag ta med kameran :)

/ Isabelle

Känner mig något trött

Den här kvällen blev bra, Stefan kom och hälsade på hos min mamma trots allt. Vi satt och pratade lite och sedan åkte vi hem till pappa och kikade på en film som precis tog slut, The unborn hette den. Det var en skräckis som handlade om onda andar och demoner, den var rätt så bra och läskig. Nu kommer jag drömma mardrömmar inatt! Inte kul...

Nu är jag trött så...nu är det dags att sova.
Godnatt.
/ Isabelle

Losing my religion


Lördag - 090321

Hallå där :)

Är våren kommen, eller kommer det bli som det ryktas, att det ska snöa igen? Jag har ingen aning ja, men jag hoppas verkligen att det här vädret kan stanna och låta snön smältas bort. Jag längtar verkligen till sommaren, det finns ingenting bättre än den årstiden för då kan man göra allt, förutom att åka skidor och sådant men det tycker jag inte om så mycket heller så det gör absolut ingenting. Jag längtar till sommaren för att jag ska åka till Turkiet med brudarna, kanske kryssning till Finland och självklart för att jag ska åka ner till Göteborg med Mathilda och se på U2, det kan inte bli bättre. Jag känner på mig att sommaren 2009 kommer bli den bästa!

Vad har hänt i mitt liv på senaste tiden då? Jo, det är inte mycket det. Jag har blivit småförkyld så jag har inte kunnat träna på ego på en vecka nu, tragiskt. Visst har jag tränat innebandy och det har varit grymt roligt. I måndags körde vi Värsta cupen och det gick väldigt bra för mig och mitt lag, Headbangers, vi leder serien just nu. Dagen innan (söndag) hade vi lagträff på nöjeshallen då vi såg på en film som hade spelats in från en av våra matcher, vi var på laserhallen, red på en tjur, åt och gjorde lite andra aktiviteter, måste säga att det var en riktigt lyckad dag. Annars har det inte hänt så mycket, skolan är som vanligt, stressigt, men jag har inte stressat upp mig, försöker ta det så lugnt som möjligt så jag kan göra mitt bästa. Har tal på måndag i Sv B, är lite nervös över det men det ska nog ordna sig.

Har suttit och skrivit ned ett CV idag, det är inte riktigt klart men snart är jag på hugget att söka lite jobb. Jag behöver ju skaffa mig ett sommarjobb, annars vet jag inte om jag klarar sommaren. Jag har ju så mycket bestämt så då krävs pengar. Har spånat på några jobb som jag ska söka så vi får hoppas att jag får en träff någonstans.

Idag har jag varit hos mamma i princip hela dagen, eller Med mamma m.fl. Först var vi och bowla (jag kom etta) vilket var riktigt roligt. Det var jag, mamma, Arto, Jimmy, Marcus, Nina och Josse fast det var bara jag, mamma, Nina och Josse på en bana. När vi kom hem intog jag min plats framför datorn och sedan åt vi god wokmat, det gillar jag. Ska vara med Stefan men han är ju så seg så jag vet inte ens om vi hinner, *suck*.

Jag lever livet!
/ Isabelle

U2 i sommar!

Jag och Mathilda fick värsta idén idag då hon berättade att hon ville gå på inte mindre än U2:s konsert på Ullevi den 31:a Juli! Vi bestämde oss då för att vi tametusan ska åka ner till Göteborg och kolla på dem, vi två liksom, helt perfekt. Sedan vet jag inte om det är någon annan som ska med, men vi ska åka i alla fall. Biljetterna släpps kl 9 på fredag så då är det bara att vara beredd. U2 är asbra och jag längtar hur mycket som helst!


Bästa låten enligt mig!

Tillbaka till verkligheten

Nu är lovet slut och nu är man tillbaka i skolstressen igen, *suck*. Lovet har varit behövligt och jag har nog tagit tillvara på det på bästa sätt genom att sova, träna och bara tagit det lugnt, precis det som man ska göra på ett lov. Fast jag missade att åka skidor så det skulle också ha varit med på lovlistan. Jag var en massa med älskling och hade det jättemysigt också! Nog talat om det underbara lovet, skolan har ju trots allt börjat och det är bara att bita ihop och ligga i.

Hade dubbellektion i historia b imorse, tråkigt. Jag fick tillbaka mitt hemprov och jag fick faktiskt väldigt bra på det, vart helt förvånad. Hade kultur- och idéhistoria sedan psykologi och sedan slutade jag 14.50. Det har varit en rätt så lugn och bra skoldag. Åkte hem till mamma med 3-bussen där jag är nu, har ätit och nu sitter jag och lyssnar på musik. Det blir jobb ikväll, hoppas att Timrå vinner ikväll, det behöver de efter fiaskot i Jönköping.

/ Isabelle

Tisdag - 090303

Vaknade upp imorse med älsklingen bredvid mig, alltid lika underbart och mysigt. Vi klev upp runt halv 12 tror jag, åt frukost och pratade lite. Sedan åkte han hem medans jag gjorde mig klar och gick upp till mamma. Var i birsta med Matilda O, Matilda B och Milla från ungefär halv 6 till 7, trevligt. Det är vad jag har gjort idag, inte speciellt mycket men jag känner att jag fått mycket klart för mig nu och det känns bra. Skulle egentligen träna idag men det blev inte så, blev så ont om tid så jag får ta det en sväng imorgon innan jag ska vara med Madde.

Jag och Madde ska nämligen plugga imorgon och umgås litegrann, sedan ska jag även klippa mig kl 16, skönt att få håret uppfräschat trots att jag egentligen inte har råd, blä.

Förhoppningsvis kommer Milla sedan, behöver lite sällskap och bara för att hon är så snäll så ställer hon upp.

/ Isabelle

Skönt med lov

Det har varit en riktigt skön helg med massa mys och härligheter. Var med älskling i fredags, vi tog det lugnt och tittade på film oså. På lördagen var vi ute och sprang och sedan åkte jag och jobbade vilket gick sådär, men det kan ju inte alltid gå jättebra förstås. Gick till älsklingen efteråt och kikade på film och sov. Igår (söndag) åkte Stefan till backen och jag spelade match, sista matchen för säsongen.

Vi mötte Klockarbergets BK och vann med 1-2, det var skönt att avsluta serien med en vinst och det var även en fördel för oss för annars hade vi nog inte kommit på den platsen som vi hamnade på till slut. Vi kom på 7:e plats av 10 vilket inte är så dåligt för att vara oss som är nya i div.3. Jag tycker att vi har gjort en kanonsäsong tillsammans trots små berg- och dalbanor ibland. Det har varit så himla roligt och det känns tomt nu när det inte är några fler matcher, men vi fortsätter ju att träna så det känns ju bra.

Nog pratat om innebandy. Var med älsklingen igårkväll också, han kom hit och vi såg på film och myste som vanligt. Vi såg Hit and run och Patrik 1,5, den första var sådär, lite småbra medans den andra var väldigt bra fast det var mycket som jag inte tycker om i den om ni förstår vad jag menar. Såg inte klart på hela Patrik 1,5 för att jag hade så himla ont i huvudet så jag somnade istället.

Idag har jag och Stefan pluggat matte i någon timme på dagen, sedan var vi ute på promenad och efter det åkte han hem medans jag såg klart Patrik 1,5 och såg på en annan film som heter The Women, väldigt bra faktiskt, se den om ni är tjej. Har tränat nu på kvällen, var inte så himla seriöst men väldigt roligt, speciellt när vi spelade match och alla var tvungen att gå på planen istället för att springa, haha. Är med älskling nu, han pluggar matte i min säng stackarn, medans jag ska se på Bolt, tummen upp för det! Det är så himla skönt med lov!

Tack för mig, hej!
/ Isabelle

RSS 2.0