Födelsedagsfirande och tv-spel

Denna kväll har bestått av en 50 minuters busstur till timrå (tack vare snöovädret) för födelsedagsfirande (tårta, paketöppning m.m.), tv-spelande (playstation 2. Rätt så okej ändå måste jag säga. Kom hem för bara en stund sedan och här spelas det x-box 360 minsann. Mattsson är här och sällskapar, kulkul!

Måste egentligen plugga både naturkunskap och svenska men jag har ingen ork till det, får se om jag kan hitta den om en stund kanske. Jag kan inte fatta att det är fredag imorgon IGEN, veckorna går så sjukt snabbt så man inte hinner blinka ens, it's insane. Men det är väl skönt i och för sig!

Imorgon blir det utgång, lyset blir det för första gången och det kommer att bli grymt! Ses där?!

PUSS!

Snösnösnö

...snösnösnö, överallt!!! man kan inte gå någonstans utan att behöva plumsa i snön. Sitter hemma i soffan just nu och tittar ut genom fönstret och ser bara massa snö. Jag vill inte vara negativ för att jag brukar gilla snön men just nu är jag bara less på den. Jaja, finns väl inte mycket man kan göra.

Var på skolan ett tag förut och hade bokseminarium i engelska c och sedan satt jag, Emilia och Ante och kikade på Antz, en tecknad film som Ante hade på datorn, gullig. Därefter gick vi och åt lunch, chickennuggets och ris, mums. Sedan gick jag hem för att vi inte börjar förrän 5 i 1, vilket är om 20 min såg jag nu, ska väl börja gå om 15. Har endast mentor och sedan geografi då vi ska se klart en film, drygt men vad gör man inte för närvaro.

Senare i eftermiddag tänkte jag åka hem till pappa och Ulli för att syster fyller år idag, GRATTIS TILL HENNE SOM FYLLER 19 BAST! Så det blir väl till att fira henne och sådär, roligtroligt. Mindre roligt är att jag missar träningen för tredje gången den här veckan, i måndags var jag tvungen att plugga, i tisdags jobbade jag och nu det här, det känns lite dumt... men jag tar igen det, that's a promise!

Grattis syster på 19 års dagen! (haha älskar bilden)


Ska väl dricka upp mitt kaffe och sedan vandra bort till skolan återigen,
ha en kungdag allihopa!

New week

Hello people!

Måndag idag och jag fattar inte vart helgen tog vägen... har inte hunnit med mycket känns det som trots att jag har gjort en hel del. I fredags var jag duktig och satt och pluggade till halv 12 på kvällen (var tvungen att skriva klart ett träningsprogram!) och det vart nog ganska okej till slut. I lördags spelade jag först match, mötte Sundsvalls IBF Ungdom, och vi vann med 7-1. Jag gjorde även ett mål, mitt första för säsongen, wiiie. Direkt efter matchen vart jag tvungen att räääsa bort till e-on arena för hockeymatch och jobb vilket gick mycket bra! Dock förlorade Timrå...

Igår hade jag städdag, diskade, skurade badrummet, bytte sängkläder, plockade undan massa och dammtorkade. Lagade även mat och tvättade en hel drös med kläder, duktigt or what? Nä men det är ju sådant som måste göras trots att man inte vill. Matlagning är någonting som blir roligare och roligare, någon dag ska jag även baka massa gott!

Just nu sitter jag i uppehållsrummet, har suttit och letat mer källor till min essay i engelskan. Börjar bli hungrig så jag och Mathilda ska gå och äta nu. Har möte senare idag med en föreläsare som ska vara med på temdagen om självkänsla som jag och min projektgrupp ska ha, ska bli intressant!

Bilder från matchen mot SIBF






Ha en trevlig dag!

PUSS!

Take it off

Hejsan folks!

Jag är vaken, jag har gjort mig klar, ätit frukost och nu sitter jag och dricker kaffe! duktigt av mig att inte kliva upp en halvtimme innan skolan börjar. Lyssnar på Take it off - Ke$ha och peppar inför dagen som innehåller geografiprov, *suck*... låten är ju grym, lägger in den här så ni också kan peppa!!!

Idag kommer Stefan hem från Åre, dock vet jag inte när så jag får väl se när han dyker upp. Har innebandyträning ikväll på höglunda, har haft väldigt mycket träningar nu på sistone men det är bara roligt. På lördag har vi vår första match efter uppehållet och vi möter Sundsvalls IBF, kan ju säga att jag är sjukt taggad! Sen så måste ju all träning ge resultat också, det hoppas vi innerligt.



Ta vara på dagen hurrni så hörs vi sedan!

Pluggkväll!

God kväll folks!

Sitter hemma hos mig just nu med Milla, Lollo, Madde och Elin. Vi har plugg/prat kväll, egentligen skulle vi endast plugga men vi är ju som vi är och börjar snacka om massa skit istället. Vi har mycket trevligt, det är synd att de snart ska åka hem och lämna mig heeeelt ensam... men det gick ju bra igår/inatt så det ska väl gå bra nu också!

Saknar min Stefan så sjukt mycket just nu, vill bara att han ska komma hem så jag får pussa på honom. Fungerar inte riktigt utan honom, det märks så himla mycket att han är borta nu när vi bor tillsammans... saknar honom så fort han inte är här med mig! Men imorgon kommer han hem hjärtat mitt! 

Här är mina änglar!

Wednesday

Hello people!

Idag fick jag sova länge och det kändes riktigt skönt. Jag klev upp halv 11 och pratade med älskling och åt frukost och tog det bara lugnt. Jag börjar ju 15.10 idag så jag har ju gott om tid på mig. Satt och pluggade geografi ett bra tag och sedan har jag bara fixat mig, mer än vanligt idag faktiskt, brukar inte lägga ned så mycket tid på att sminka mig och speciellt inte att fixa håret. Idag tog jag den tiden och resultatet blev helt okej.

Sov helt ensam inatt, det var inte så himla roligt. Jag sov med en av taklamporna tända, jag vet jag är en riktig mes men jag är sällskapssjuk och mörkrädd... Sov faktiskt väldigt bra inatt, det är inte ofta det händer.

Ska snart ta och diska undan berget som har proppat igen diskhon... *suck* inte trodde jag att jag skulle bli såhär less på att diska så snabbt... Men jag måste göra det för att sedan ska några av mina vänner komma hit för att vi ska ha lite pluggkväll med tanke på att vi har geografiprov imorgon!

Jag idag!


Ha en fortsatt kanondag folks!

Driver's license!

Hejsan allihopa!

Under den här dagen har jag haft lite blandade känslor, först och främst vaknade jag av illamående, sedan blev jag nervös. Anledningen till dessa känslor var att jag gjorde uppkörningen idag, och JAG KLARADE DEN! Det gick hur bra som helst! Det förde med sig en enorm känsla av lycka och även en stor lättnad. Jag har klarat det nu, jag fattar det fortfarande inte, JAG HAR KÖRKORT!!!!!

Just nu sitter jag och funderar på om det verkligen är sant eller om jag bara drömt allt, men det är ju faktiskt så att jag har klarat det, då lyser ett leende upp på mina läppar! Har även lagat och ätit mat alldeles nyss så nu är jag mätt i magen. Har träning 19.45-21.00 ikväll, ska bli skönt att röra på sig återigen, hade ju genomkörning igår och fy så jobbigt det var. Dock ska vi ha en lugnare träning ikväll, det låter toppen!

Bjuder på en standardbild!



Jag har inget mer att säga än att jag är världens lyckligaste människa just nu, vilken befrielse!


Take care folks!

I'm alone

Hejsan!

Sitter ensam hemma i lägenheten just nu och väntar på att pappa ska komma så jag får köra lite. Anledningen till att jag är ensam är att Stefan har nu åkt med tåget till Åre... följde med honom till tågstationen förut och sa hej då. Han blir borta tills på torsdagkväll och även fast det inte låter som lång tid så kommer det kännas som det. Tur att jag har lite sällskap som kommer ikväll efter träningen då!

Igår jobbade jag då Timrå mötte HV71, det gick bra och timrå tog hem sin andra seger på rad efter en lång svacka med förluster, kanon grabbar! #13 Daniel Corso är värd en stor eloge för sina 3 mål av 4 gjorda av Timrå.

Nu ska jag äta en panpizza och se på The hills, sedan ska jag diska så får vi se när pappsen dyker upp!

Good start!

Hejsan!

Idag är det torsdag och det är en bra dag, eller det kan jag ju inte säga än förstås, men den har börjat på bästa sätt! Jag vaknade runt kvart i 9 idag, gjorde mig klar och sedan traskade jag bort till vägverket, gissa vad jag skulle göra där då? Nämligen teoriprov. Det gick...*trumvirvel*... KANON! Gissa om jag är lycklig eller inte just nu! Nu har jag bara uppkörningen kvar... undra hur det ska gå...

Tänkte bara berätta det och att jag börjar skolan 13.30 idag och jobbar ikväll!

Ha en kanondag som jag ska ha!

Monday is a lazy day

God kväll hurrni!

Min måndag började med att jag hade körlektion (missade enda lektionen på hela skoldagen) som gick kanonbra, får verkligen till körningen nu och det känns så grymt skönt att bubblan är spräckt. Därefter gick jag hem och åt och sen somnade jag på soffan för att jag inte mådde så bra + att jag var enormt trött. Har känt mig seg hela dagen, vet inte vad som har hänt med mig, det har varit såhär ett bra tag nu. Jag känner att jag vill sova precis hela tiden, weird!

Vid 2 gick jag till skolan för att prata projektarbete med gruppen och därefter gick jag hem. Bestämde även med Madde att hon skulle komma och hälsa på senare på kvällen. Stekte pyttipanna till middag idag för att jag inte ville göra något mer avancerat med tanke på att Stefan jobbar och jag är själv. Diskade också undan en hel drös med disk, DET TAR ALDRIG SLUUUT!!!!! haha. Madde kom och vi promenerade till hemköp och köpte lite frukt och gotta för vårat soffmys. Jag köpte världens godaste sorbetglass, nämligen smaken mango, hur gott som helst och jag är helt såld på det. Nåväl, jag var tvungen att plugga körkortsteori så det vart mitt kvällsgöra, även Madde skulle plugga men det gick inte så bra så tvn fick gå igång istället. Det var i alla fall riktigt mysigt!

Har mycket repetitioner att göra inför teoriprovet och jag har absolut inte mycket tid på mig, trodde inte att det skulle vara så svåra frågor som det är...*suck*. Min energi börjar dock ta slut just nu så jag får ta tag i det där mer imorgon! Jag gav det i alla fall ett försök ikväll...



P.S. Jag vill att Stefan ska komma hem, det börjar bli sent... buäääh

Sunday bloody sunday

Hejsan!

Denna dag kan sammanfattas med sovmorgon, förkylning, två timmars fysträning med laget, matlagning och film! Behöver egentligen plugga körkortsteori men jag känner att efter dagens träning är jag så jäkla slut så jag inte orkar ta mig ur soffan för att ens hämta teoriböckerna... Så jag tar nya tag imorgon istället!

Såg på filmen The children alldeles nyss, ville se om den var så läskig som alla säger. Jag tycker att den var helt okej, dock lite överdriven, men ändå läskig. Har förstås sett bättre skräckfilmer.

Har ingen ork till någonting just nu och därför ska jag titta på The hills!

Hare bra!

Saturday and I feel fine

Hello people!

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad, dock tog ingen kort så kan inte visa hur roligt vi hade men jag kan berätta. Jag tog bussen till Milla med Jenny och Madde, när vi kom dit var Malin redan där och vi väntade på att Lollo skulle komma en liten stund därefter. Då hon hade kommit så bestämde vi oss för vart vi skulle beställa pizza och vi kom överens om Marco Polo. Därefter ringde vi och beställde, sedan så åkte jag, Milla, Jenny och Malin till ica maxi för att handla glass och dricka, Madde och Lollo åkte och hämtade pizzorna. Väl tillbaka hemma hos Milla tog det inte lång tid förrän vi kunde börja äta, jag åt en kebabpizza som det dock var svamp på (JAG HATAR SVAMP!!!) men jag lyckades peta bort dem. Vi satt och åt och pratade hur länge som helst tills det blev dags för att spela lite Buzz. Det var grymt roligt och vi fick oss några minnesvärda skratt! Haha. Vi spelade två omgångar och sedan åkte vi hem. Mycket lyckad kväll med de bästa tjejerna!

Idag vaknade jag av att klockan ringde runt 09.45, gjorde mig klar för dagens träningspass med Madde, afropowerdance stod på schemat! Det var ett mycket uppfriskande och fartfyllt pass idag och det kändes riktigt bra, mest på slutet då jag tog i som en galning. Efter träningen gick jag hem och duschade osv. Har städat och grejat lite idag vilket var behövligt! Just nu tar jag det mestadels lugnt och väntar på att Stefan ska komma hem så att jag kan börja med middagen, idag blir det currykyckling och ris, mums!

Är på ytterst bra humör idag trots att jag är lite trött och jag längtar tills Stefan kommer så jag får pussa på honom!

Hoppas att ni har en kanonlördag!


Friday i'm in love

Fredag återigen, man kan inget annat än att älska fredagar. Det bästa är att vi inte har någon franska till halv 5 längre, wohoo! Slutar istället 14.20 så det är helt okej. Idag har jag haft idrottsteori i typ en kvart på morgonen, sedan vart det lite strötid innan naturkunskapen började. Där gick vi igenom ett nytt moment som verkar really booring, det handlar typ om optik, elektroner osv, inte riktigt min grej. Vid lunchtid hade jag utbildningskontroll i 40 min (typ en liten "uppkörning"), gick kanon och jag tror nog att jag kanske kommer att klara uppkörningen trots allt då jag finslipat lite saker!

Ikväll blir det filmkväll med några av tjejerna, tror det blir jag, Milla, Lollo, Malin, Madde och kanske Elin. Först ska vi köpa pizza och snacka lite och sedan blir det mys för hela slanten med film. Låter som en kanonkväll tycker jag då det var längesen jag umgicks med brudsen! Ska väl åka om ett tag tänkte jag.

Så ser det ut för min del. Ni får ha en härlig kväll folks!
PUSSSS!

First day of the last semester

God morgon!

Idag var jag uppe med tuppen med tanke på att jag skulle ha körlektion halv 8. Sov inte mycket inatt för att jag låg och var döskraj... Anledningen till detta var att mitt i natten vaknade jag av ett duns, jag satte mig upp, tände sänglampan och kikade runt i rummet. På golvet låg ficklampan som hade stått mitt på skrivbordet innan vi gick och la oss. HUR HAMNADE DEN PÅ GOLVET UNDRAR JAG?!!!! Så jäkla scary, trodde jag skulle börja grina där ett tag. Men seriöst, vad skulle det kunna bero på? Jag vart i alla fall skrämd till döds och försökte väcka Stefan men han blev bara arg... Låg vaken ett bra tag tills jag äntligen somnade en timme innan jag skulle kliva upp *suck*...

Jag ska fortsätta denna dag med att träna med Madde på gymmet alldeles snart, sedan blir det skola till långt in på dagen och därefter åker jag och jobbar på e-on arena! Blir perfa det. Tänkte köra lite kondition och ben på gymmet idag med tanke på att jag missar kvällens innebandyträning. Så, önska mig lycka till!



Förresten så börjar skolan idag efter mer än två veckors lov, det har gått alldeles för snabbt... Men nu måste man ligga i eftersom att det är sista terminen sista året! Känner mig ändå rätt peppad på att fixa det, och jag vet att jag kommer att göra det!

Nu ska jag slänga i mig en frukt innan jag går och möter Mäddie!
Ha en bra dag people!

Trettondagsafton

Idag är det en sån där meningslös röddag, fattar inte vad som är så speciellt med den. Tänkte egentligen träna imorse men gymmet öppnade inte förrän 11 och jag skulle ut och köra med pappa så det blev inte av. Körde massa förut och gud så roligt det var, hittade lite nya platser man inte sett förut. Blev ute ett bra tag och jag måste säga att det gick riktigt bra, vissa saker måste jag förstås finslipa på men det är inget som inte går att åtgärda.

Jag och Stefan ska snart åka till hans farfar och Maiija-Liisa för att umgås och äta middag, Christina, Anders och Jens ska också vara med. Det bjuds på inget mindre än kalkon dagen till ära, det är ruskigt gott! Det blir nog väldigt trevligt.

Nu ska jag göra mig klar och kanske hinner jag se på ett avsnitt av The hills innan vi far!

Ha en fortsatt trevlig dag!

The hills maraton

Sitter i soffan och kikar på The hills just nu, Stefan sitter bredvid mig och pluggar. Vi har bunkrat upp med lite chips och dricka som tilltugg. Vi har fått mycket gjort ikväll, t.ex. så har vi fått upp en rullgardin till sovrummet, dammsugat, diskat, skurat golvet och plockat undan. Så nu tar vi det bara lugnt, är inte så himla trött än så jag kan sitta uppe länge till. Känner på mig att jag inte kommer kunna slita mig från datorn...hehe. Så det blir nog maraton hela natten, wohooo.

Har inte sett på The hills förut, bara något avsnitt av The city men ikväll bestämde jag mig för att se från början av The hills. Det är sjukligt bra och beroendeframkallande, så därför måste jag fortsätta kika nu, hihi.


God natt på er!

/Isabelle

Det börjar ta sig!

Har suttit med f-fasen nu ett bra tag, klarade det inte på första men lärde mig mycket av det. På andra försöket klarade jag det galant med endast ett fel, weei. Har även börjat med repetitionsfaserna nu, ska klara det tre gånger så vi får hoppas att det går på smidigast sätt. Pappa kommer och hämtar upp mig imorgon för att jag ska få köra ett bra tag och även gå igenom motorhuven osv. Det börjar närma sig mer och mer, känns bra det. Dock känns det inte bra att så mycket pengar försvinner... menmen, någon gång måste man ju få det gjort! Det kommer kännas grymt skönt sedan så.

Stefan kom hem förut med massa mat som både han och hans farmor hade varit och handlat, så snällt så jag blir tårögd, vi har fått så hemskt mycket hjälp av alla närstående och jag kan inte tacka dem nog. Så nu har vi fyllt kylskåpet och framförallt frysen som bokstavligt talat är proppfull, det känns riktigt härligt. Ska vara duktig och stryka, plocka in kläder och diska snart, sen blir det även matlagning för fulla muggar. Jag vill inte ha korv som Stefan ska äta så jag steker hamburgare till mig själv och till det blir det strips, mums!

Nä, strykning var det ja!


P.S. Fick världens godaste kakor av Stefans farmor + morotskakor, helt underbart!

Ni får nöja er med mina webcambilder ett tag, hehe.

Jag är på bra humör!


Jag och köket!


Dags att stryka tvätt! booring


Ingång till sovrummet!


Ni får mer utförliga bilder när jag har tagit med min digitalkamera, vill inte göra det nu när allt inte ser helt bra ut.

Nu måste jag ligga i!

Hejsan!

Insåg igår att jag har både teoriprov och uppkörning den här månaden och att jag kanske måste lägga på ett kål om jag vill klara det. Har varit så dålig på att ta körkortet på allvar nu runt flytten och sådär, men nu ska det tametusan bli teoriplugg och sen ska jag tvinga pappa att komma hit till stan så att jag får köra, blir perf.

Vi har fått mycket bra ordning här i lägenheten nu, dock står det ett tvättställ mitt på golvet för att vi har tvättat, men bortsett från det så ser det nog ganska bra ut. För någon dag sedan (närmare bestämt lördag) fick vi storfrämmande av Tess, Jimmie, Krille och Cassi, mycket trevligt. Jimmie hjälpte till att sätta upp lite grejer på väggarna, ett stort tack till honom! På kvällen såg jag, Stefan, Krille och Cassi på film, komedi blev det för hela slanten och vi höll på att garva sönder! haha. Det var en rolig kväll.

Milla har varit här i två dagar, inte sovit här men bara varit här, det har också varit trevligt. Sedan så har jag också tränat två dagar i rad, i söndags på gymmet där jag körde ett hårt mage och rygg pass med kondition. Igår hade jag innebandyträning på vibacke som gick väldigt bra, och jobbigt var det.

Idag är jag helt mör i kroppen, har träningsvärk till tusen och kan inte röra mig riktigt, hehe... Klev upp runt halv 11 fast jag egentligen skulle kliva upp kl 9, *suck*. Men det är skönt att sova, tummen upp för det!

Hej från mig


Nu blir det teoriplugg! Stör ej!

1 januari 2010

Då blickar vi framåt mot det nya året som jag tror kommer bli ett toppenår! Året firades in med älskling i vår lägenhet, han mådde inge bra så vi höll oss bara hemma hela kvällen. Vi börjar få till det riktigt bra här hemma nu faktiskt och det känns jättebra hittills. Vilken frihet... men ändå inte, man måste diska, tvätta, städa och massa hela tiden, men det är det värt!

Sitter i soffan just nu och väntar på att älskling ska vakna, måste äta frukost/lunch också, håller på att dö av hunger. Idag ska vi fixa och dona här hemma, jag måste också plugga körkortsteori och vi får se om jag orkar gå och träna sedan också på gymmet. Det känns ovant att säga att jag kan GÅ och träna istället för att behöva gå 1000 mil till en buss. Milla ska komma och hälsa på senare också, trevligttrevligt.

Här får ni en liten sneakpeak på hur det ser ut i lägenheten hittills (dock tagna med webcam).




RSS 2.0