Pepparkakor med kaffe

... eller kaffe med pepparkakor? hm, whatever.

Sitter och kikar på lägenheter samtidigt som jag har ögonen på tvn där superligan är i full gång, Tyresö-Täby. Täby leder med 5-6, dock är matchen inte speciellt bra tycker jag. Äter också pepparkakor och dricker kaffe, gott gott! När matchen är slut ska jag läsa en stund, en bok som jag läser på engelskan, To kill a mockingbird heter den. Ska ha uppsamlingsseminarium på torsdag eller fredag med två till eftersom vi inte kunde ha seminarium på ordinarie tider.

Imorgon ska jag på skolan, man missar så mycket bara man är borta en dag, helt sjukt. Så jag vill helst inte hamna mer efter än vad jag redan är. Men... nu är matchen snart slut så det är bara att sätta igång att läsa!

Hörs imorgon! Godnatt på er.
Hugs and kisses

alnö - timrå

Lite mer bilder från matchen kommer här:

Frislag: Madde (#19) skjuter!


Madde (#19) gör mål!



Så jäkla braaaaa!!!


Matte and the finger!




Jobbig natt

Hejsan!

Natten till idag var så jäkla jobbig, kunde sova sammanlagt 2 timmar kanske, sen låg jag bara vaken och hostade. Jag kunde endast ligga på rygg också för att annars kunde jag inte andas riktigt med näsan, och då får jag panik. När jag skulle kliva upp imorse orkade min kropp verkligen inte det, så det blev så att jag sjukanmälde mig. Det tyckte jag var bra för nu känner jag mig bara uppstoppad och trött, hade inte orkat sitta på skolan.

Ska istället försöka sätta igång med lite pluggning här hemma hos Stefan istället om jag orkar. Om jag mår bättre senare ska jag nog åka och kolla på min träning, men vi får se hur det blir. Förresten, Stefan ringde på en lägenhet på norrmalm förut och de kom fram till att vi ska komma på visning imorgon, ska bli sjukt roligt. Jag vill flytta nuuuu!!!! Har massa planer på inredning osv. Vi får se hur jag och älskling kommer kunna komprimissa då vi inte tycker lika om mycket när det gäller inredning, hihi. Han vill ha mest svart, jag vill ha mest vitt för att det ser mycket rymligare och större ut då, fast jag vill ju ha lite svart också. Hoppas att det går bra för oss imorgon! håll tummen!

Nu ska jag plugga, eller sova... hehe.

Ha en fortsatt bra dag!

Noll motivation

Är hemma hos älskling just nu, har försökt plugga ett tag och är nästan klar med psykologiuppsatsen, ska bara gå igenom den i princip och kanske lägga till någonting enstaka. Jag känner att jag verkligen inte har någon motivation alls till att plugga längre, det känns så meningslöst fast det är det ju inte alls. Jag måste ta tag i det här på allvar nu, det är trots allt inte långt kvar.

Har druckit te för att lugna halsen, det behövde både jag och Stefan för båda är små sjuklingar. Gott var det, och mysigt. Vi ska alldeles strax se på en film, vill bara krypa ner i sängen med honom och mysa sönder, det är det bästa som finns.

Så nu säger jag GOD NATT FOLKET!

Shopping

Här kommer bilder på det jag köpte i torsdags:

Jacka, Rut m.fl



Leggings med guldprickar, Rut m.fl



Tröja, Monki
Mascara och foundationpensel, Kicks



Nu ska jag åka till älskling!
Hugs and kisses

Vinst till oss!

God eftermiddag, kväll eller vad det nu än är för något!

Var som sagt nere i stan och lämnade mina pepparkakor vid ståndet där min klass stod. Sedan gick jag, madde, martin, emilia och hennes kompis på stan ett tag, köpte bland annat varm choklad! Därefter tog vi bussen upp till skönsberg för att invänta match. När vi kom dit höll BK Sundsvall på att spela mot Njutånger IF, Njutånger vann den matchen med 7-4 tror jag.

Jag var ju inte med på matchen idag mot Timrå men sjuhelsikes vilken match det var. Vi spelade bra hela matchen och precis alla visade viljan och kämpaglöden, det var så roligt att se. Dock var det väldigt jämt hela matchen men vi ledde med 3-1 ett tag i alla fall. När det var två minuter kvar ungefär så stod det lika (4-4) tills Hilda dundrade in med ett avgörande mål, gu vad skönt det var, jag höll på att få nervsammanbrott på sidan då vi även hade en utvisad. Men vi spelade riktigt bra i boxplay och kunde hålla 5-4 till slut, så jäkla bra. Vår första seger den här säsongen och nu ligger vi inte sist!

Efter matchen satt jag och kollade på Ankarsviks BK-Sundsvalls IBF där Ankarsvik tog ledningen snabbt och gjorde mål på mål. När jag åkte därifrån stod det 4-0 till dem och det var i mitten av andra perioden så de lär ju ha vunnit, det är bara bra med tanke på att det är viktigt att SIBF förlorar så vi inte ligger sist.

Nu sitter jag hemma, har nyss ätit och lagt in bilder på datorn från shoppingen och idag. Ska åka till älsklingen om ett tag tänkte jag. Där ska jag sitta och skriva klart min psykologiuppsats, det känns som att den behöver vara klar nu.

Madde och Olivia vid vårat stånd på julskyltningen.


Innan match!



Under matchen, Sara lägger en pass!



Frislag för Timrå i offensiv zon!



Backparet Madde och Vickan i uppspelsläge!



Random pic!


Avbytarbåset!


Glada efter mååååål!!!


Mååål igen!




Ljuva morgon

Godmorgon people!

Vaknade upp av att jag fick sms och kunde inte somna om efter det sen. Låg vaken ett bra tag och höll om min älskling tills jag kände att det var dags att kliva upp, det var kl 9 ungefär. Älskling ligger fortfarande och sover och jag sitter uppe och dricker morgonkaffe. Huset är julpyntat och det är så mysigt att sitta på morgonen bland alla ljus och bara känna lugnet, då längtar jag till julen som mest.

Ska snart börja göra mig klar för att åka med bussen ner till stan till halv 12, måste lämna mina pepparkakor till de som ska stå och sälja från min klass. Har gjort iordning fina påsar med gröna snören, hihi. Eftersom att det är ett sådant mellanrum mellan min ankomst till stan och tills min match börjar så tänkte jag gå på stan en stund och se om jag hittar någon julklapp! Det är bäst att vara ute i god tid. Jag har bestämt att jag ska köpa julklappar åt min(a) familj(er) och Stefan enbart, sedan ska jag även se om jag kan hitta någonting till hans mamma och pappa.

Nä, dags att välja kläder, fixa håret och sminka på mig litegrann, vill inte se ut som en död sill!

Ha en bra dag!



Filmkväll

...med mig själv i princip. Jag och Stefan åkte och köpte godis förut och sedan satte han sig och pluggade en stund. Medans började jag se på New moon igen, dock med riktigt dålig kvalle. Vi började sedan se på en film, The ugly truth. Efter 10 min dissade Stefan filmen för att han märkte att det var en romantisk komedi, ni förstår, han kan inte titta på sånt, inte ens om det är för min skull. Så då fick jag se den själv istället för att inte se den alls. Jag kan lova att jag inte ångrar en sekund av att jag såg den, den var riktigt bra tycker jag. Jag älskar blandningar mellan komedi och romantik för man kan både skratta och gråta. Så den filmen får 4/5 i betyg!


Tredje raka

Hejsan!

Har inte haft tid att skriva på hela dagen pga. att jag och Stefan sov väldigt länge och jag var tvungen att göra mig klar för att åka och jobba på timråmatchen. Så jag har då jobbat i 4,5 h, fått se bra hockey från Timrås sida och även tjänat pengar samtidigt, det kan inte bli bättre. Det var Timrås tredje raka vinst och de förtjänade verkligen att vinna idag, 3-1 vart slutresultatet. Det gick även väldigt bra att jobba, vi sålde bra och stötte inte på några som helst problem.

Sitter hemma nu och ska snart packa påsar med pepparkakor till julskyltningen imorgon. Har också match imorgon som jag inte kan vara med på, jag bestämde att det inte är någon bra idé eftersom jag inte är frisk från förkylningen än, tråkigt men sant. Så imorgon bir jag åskådare för andra matchen i rad, det är ju roligt att se laget spela även fast man själv inte kan vara med, måste ju vara där för stöd och peppning.

Snart kommer älskling som jag ska vara med ikväll. Det suger att han ska plugga massa ikväll för det orkar verkligen inte jag, den dagen blir imorgon för min del.  Jag vill ju mysa och se på film ikväll, orkar inte gå ut den här helgen så. Jag får väl se på film i min ensamhet medans älskling njuter av sitt studerande, hihi.

Jag har ett problem, ni vet att jag lovade att lägga ut bilder från min shoppingrunda? Jag hittar ju inte kamerasladden så jag får inte in några bilder på datorn, det suger. Ska fortsätta leta så gott jag kan, men nu vet ni hur det ligger till.

Jag bjuder istället på en hederlig cambild med jobbtröjan på!

New moon

Nyss hemkommen och jävlig efter en biokväll med tjejerna. Mår inte så bra nu om man säger så, blir aldrig frisk. Satt och hostade under hela föreställningen, enormt irriterande. Sen kan nästäppan aldrig försvinna heller, börjar bli måttligt less på att gå runt och vara snorig och få ont i huvudet för att man drar in i stället för att springa och snyta sig hela tiden.

Nog om det, filmen var bra och det är det viktigaste. Hade inte så höga förväntningar på den eftersom att det brukar resultera i att filmen är skit. Så var det inte denna gång, det enda jag kan klaga på är musiken i vissa scener, de passade inte alls in i själva situationen, menmen det får duga. Jag tyckte att de fick med det mesta, har inte hunnit tänka så mycket på vad som inte var med från boken och så men det var ingenting jag märkte under filmens gång. Det jag gillade mest var vargscenerna som jag tyckte de hade lyckats sjukligt bra med och sen även scenen då han lämnar henne. Tummen upp för New moon!



Snart kommer älskling och myser/sover med mig. Vill bara krypa upp i hans famn och tala om för honom hur mycket jag älskar honom. Har jag blivit påverkad av filmen eller? hm... Nä men det ska jag göra, känner mig extra mysig just nu.

Skooooor

Tänkte bara berätta att jag har beställt skorna nu som jag visade i ett tidigare inlägg! Är sååååååå glad, hoppas att jag kan ha dem nu bara och att de passar mig. Tydligen så ska jag ha skor i alla fall och det känns ju bra så jag slipper gå barfota i kylan.

Keep on fighting

Hejsan!

Den här dagen började inte så bra, och jag kan inte påstå att den har fortsatt på bästa sätt heller. Jag åkte från Stefan till skolan vid 12 ungefär, gick och köpte kaffe och sedan hade jag engelska där vi hade läsförståelse test som gick som det gick, det var ingenting betygsvägande ändå. Fortsatte med franska och läsförståelse även där, dock gick det sämre för att jag suuuuger på franska. Menmen, nu ska vi vara positiv! Ingen framgång utan motgång!

Sitter hemma nu och tar det lugnt bara. Senare ska jag gå på bio och se New moon med Helena, Dallan, Lisa och Matilda. Har inte känt suget att se den på ett tag nu men bara för att det är så nära så längtar jag sjukligt mycket. Hoppas att den är bra bara, annars blir jag besviken!

Nu ska jag spela icy tower istället för att plugga, inte bra men så sjukligt mycket roligare!



Shopping i birsta

Idag hade jag 2½ lektion, först engelska där vi gjorde ett föreberedande skrivtest, sedan psykologi då vi skrev på våra uppsatser och blev introducerade i fördjupningsarbetet vi ska göra. Sist satte vi oss ner i grupper och diskuterade våra samhällsrapporter.

Efter skolan åkte jag med Emilia in till birsta city. Vi kikade lite och sedan gick vi och åt middag på tacobar, efter det fortsatte vi titta och shoppa en massa. Jag är så glad för att Rut m.fl. har öppnat i birsta city huset, jag avgudar den affären, går alltid in där när jag är i Umeå och nu är den här, I SUNDSVALL, me like it. Jag köpte en massa grejer idag kan jag lova. En vinterjacka, leggings, foundationpensel, mascara, torrschampoo (!!!), underkläder, stickad tunika, halsduk utan ände, mössa och vantar. Ja, det var väl allt tror jag. Jag kollade även på en massa skor men tydligen så är det inte meningen att jag ska köpa skor för att det finns aldrig, notera ALDRIG min storlek kvar i skor som jag verkligen vill ha... det suger. Jaja, jag ska köpa ett par över internet istället och se hur det går.

Såhär ser snyggingarna ut som jag nästan är 100% säker på att jag ska klicka hem!

Finns på Modekungen.se!


Ska knäppa kort på det som fick följa med mig hem imorgon. Har inte möjlighet till det nu med tanke på att jag är hemma hos min älskling!

Ska hoppa i säng snart förmodar jag så...
Godnatt people!

Hugs and kisses

Körlektion

Godmorgon vänner och fiender!

Körlektionen gick väldigt bra. Körde i södermalm, östermalm och i stan, fick parkera, backa och gasa! okej, jag var lite för hård mot gasen kanske... skulle ta det lite lugnare, hehe (a). Det var roligt, roligt och roligt. Ska helst vara klar med B-fasen nästa vecka, det ska nog gå att ordna... eller så inte, höhö.

Sitter i uppehållsrummet just nu med Emilia och Ante, trevligttrevligt. De som ger vaccin är här idag, men jag vågar inte ta sprutan idag, måste samla mod först. Emilia har nästan nyss tagit den och hon känner inte av någonting än i alla fall, men vi får se hur det blir med den saken.

Det är 20 min tills vi börjar, har engelska första lektionen sedan lunch följt av psykologi, hål och samhälle. Slutar halv 5 och då ska jag in till birsta och kolla om skorna finns på dna som jag kollade på igår, blir köng om de finns.


Emilia och jag har torsdagsnöje!




Yeah!

Ha en bra dag!


Pluggisparet

Det blev ingen körning för mig idag så jag satt och skrev lite i min körövningsbok till lektionen imorgonbitti, Stefan hjälpte mig lite också. Jag och älskling har suttit och pluggat nu ett tag, jag har skrivit på min samhällsrapport och han pluggar sin komplicerade fysik. Vi fikade gofika förut som bestod av te och mackor, så himla mysigt att äta på kvällskvisten.

Min körlektion börjar 07.30 imorgonbitti så jag måste nog gå och sova snart. Ska parkera imorgon och det är jag riktigt dålig på så jag måste vara extra pigg så jag fattar vad jag håller på med. Har svårt att tro att jag kommer göra det även om jag är pigg eller inte men ändå... Jag ska göra så gott jag kan, det är ju så roligt att köra bil ändå och jag vill ju ta körkortet inom en snar framtid. Så jag ska bara kämpa på!

Ska krypa ner bredvid min pluggis till pojkvän nu som jag älskar mest i hela världen.


Älskling pluggar för fullt där i bakgrunden!

Godnatt!
Hugs and kisses

Löningsdag

Kom nästan precis innanför dörren efter en blöt promenad från macken. Jag praktiskt taget simmade i mina skor, mycket illa. Hatar att behöva gå så långt i sånt här skitväder, annars har jag ingenting emot det alls, det är skönt med lite extra motion.

Gick inte på filosofin idag, vi fick arbeta på valfri ort så istället gick jag på stan med Mathilda efter psykologin. Fick ju lön idag så jag skulle gå och kika om jag kunde hitta några kängor. Tråkigt nog så gjorde jag inte det, kollade på två par på dna men det fanns inte min storlek i något av dem, blir så jäkla less. Det är alltid så när jag hittar skor som jag verkligen vill ha. Istället så måste jag åka in till birsta och kolla om det finns min storlek där. Så jag hittade ingenting idag, men det kanske är lika bra. Det är en sådan härlig känsla att veta att både lönen och underhållet har rasslat in på kontot!!!!

Sitter och kikar på Harry Potter och halvblodsprinsen med lillebror just nu, de hade tydligen köpt hem den idag. Såg den på bio i somras och jag tyckte att den var suverän. Ska alldeles strax äta och om ett tag ska jag också ut och köra och sedan plugga massa.

Nu ska jag tydligen äta!
Hugs

Täppt morgon!

God morgon vänner och fiender!

Istället för att sova sjäv hemma så åkte jag hem till Stefan ganska sent och sov där inatt. Det kändes okej men inte riktigt bra. Det tog hundra miljoner år innan jag somnade för att jag var så täppt i näsan och när jag väl gjorde det så vaknade jag istället tusen gånger under natten, inte okej. Det här var den värsta natten på länge.

Imorse vaknade jag och trodde att jag hade försovit mig och missat projektmötet men så var inte fallet. Jag gick och tittade på klockan och som tur var så var hon bara 8. Det betydde att jag kunde sova en timme till, skönt. Vid nio klev vi upp och åt frukost, sedan blev det lite bråttom för att vi skulle åka och hämta upp Pontus också och vi kom iväg ganska sent.

Jag kom till skolan till slut och nu sitter jag här med min projektgrupp i uppehållsrummet och känner mig uppstoppad tack vare min täppta näsa. Jag, Emelie, Dallan och Mathilda ska planera och greja lite med vårt projektarbete men Mathilda har inte kommit så vi måste sätta igång själva.

Börjar egentligen inte skoldagen förrän 13.35 med psykologi och sedan har jag även filosofi. Slutar halv 5 och efter det ska jag hem och köra med pappa och sedan ska jag plugga satan... tråkigt men sant. Får se vad som händer mer men jag har ingenting annat planerat!

Ha en bra dag!

Evening coffee

Guu så effektiv jag är när jag har fått i mig lite kaffe. Har skrivit en bra bit på mitt resultat till samhällsrapporten och det går faktiskt rätt så bra. När det gäller filosofin står det still, jag orkar inte tänka såhär sent + att hela mitt huvud är fyllt med snor, det gör inte saken lättare och det är inte fräscht.

Jag satt precis och funderade på när nästa löning är och sen kollade jag vilket datum det var och oops, det är ju den 25e imorgon! Fattar ni? det betyder alltså att jag får lön imorgon. Jag vart så glad så jag var tvungen att sätta mig och kika på skor på internet, hehe. Jag har faktiskt varit duktig och har ganska mycket pengar kvar sedan sist jag fick pengar, fast jag är ju skyldig pappa och Ulli lite också men det kan vänta. Jag tror att det kan bli en bra dag imorgon, weeei!

Är det möjligt att jag ska få sova ensam inatt? Det vill jag absolut inte göra! Stefan står och håller på med eldfågeln för att han har fått hem motorn till den idag så jag förstår faktiskt varför han vill det. Han frågade om jag ville komma till honom, men jag känner att jag inte har sån stor lust till det just nu... det känns grymt tråkigt. Jaja, får se vad som händer och fötter.

Pratade med Mathilda förut och den bruden ska komma och hämta mig imorgon för att mina bussar går så sällan, jag kan inte tacka henne nog. Pallar inte sitta på skolan i en extratimme när jag ändå inte får någonting gjort där. Så that's fucking good!

Nä nu säger jag over and out här i min lilla pluggishörna! Tummen upp för det.


Då blev det kvällen

Var ute en sväng förut och körde med pappa. Tränade lite backning och parkering, dock suger jag på det så jag vet inte om det gick så bra. Dessutom har jag noll tålamod, så det blir ingen bra kombination. Körde även runt och tränade lite vanlig körning på väg osv. I helhet tycker jag att det gick rätt så bra.

Jag har blivit helt såld på spelet Icy tower, ni vet det som finns på facebook? När jag väl har börjat spela det så kan jag knappt lägga av. Har suttit och spelat det nu i minst 45 min i sträck, vill inte bli beroende men det är så roligt!

Fick reda på ytterligare massa skit idag och jag är så irriterad nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Allt känns så himla jobbigt, jag visste att det här skulle blomma ut förr eller senare, det var bara en tidsfråga. Jag går med en klump i magen hela dagarna och det gör så ont. Vet inte hur jag ska hantera en sån här situation...

På det så har jag grymt mycket att beta av när det gäller skolarbete också men jag finner liksom ingen ork till det. Jag måste skriva en debattartikel i filosofin, skriva en rapport i samhälle och skriva en uppsats/analys i psykologi. Det är tungt när man inte har någon motivation men det ska nog fixa sig.

Nu ska jag ta och göra lite kaffe som är det bästa jag vet...typ, förutom Stefan! Det ska i alla fall bli gott som tusan.


Det som räddar mina dagar!!! ♥

Missbrukare på bron

Jag måste berätta en sak för er som hände inatt, det var både skrämmande och lite roligt.

Jag och Stefan låg i sängen, jag spelade och han pluggade. Plötsligt så hörde jag ett ljud utanför fönstret (jag har mitt rum i källaren så jag har fönstret högt upp). Jag trodde att det var Mårgan (min katt) som krafsade.

Jag - älskling, hörde du det där?
Stefan - nej, vadå?
Jag - Det lät som att det var någon utanför fönstret.
Stefan - Äh.
Jag - Aja...


Efter ungefär en kvart så hör jag det igen och den här gången kollar Stefan om det är någonting där. Han står där ett tag och kollar men ser ingenting och helt plötsligt ser han någon springa på gruset. Efter det hör vi att det är någon som knackar på dörren. Jag tror att det är Tess som hade blivit utelåst så jag ringde henne och hörde efter några ytterligare knackningar. Det visade sig att det inte var hon så jag gick upp och där vid dörren stod pappa.

Pappa - fan, det är någon som knackar på dörren.
Jag - Jag vet, ska jag öppna?
Pappa - Nej, förihelvete, här ska inte öppnas.
Jag - Det kanske är en psykopat...


Samtidigt som personen knackade så försökte han prata med oss genom dörren. Jag hörde någonting med ordet mörda, då blev jag skiträdd kan jag lova. Han fortsatte att knacka och mumla och till slut klev även Ulli och Felix upp. Pappa bestämde sig för att ringa polisen och berätta och han gjorde det medans jag stod med Stefan och kikade genom fönstret. Helt plötsligt såg vi en rullstol på sidan om bron och konstaterade att det inte kunde ha varit han som sprang på gruset innan. När det hade gått ett tag sen pappa ringde polisen hörde vi mannen ropa "När kommer dem?", han måste därav ha förstått att vi hade ringt polisen.

När polisen kom så kom en av dem in och pratade med oss och sa att den mannen var känd hos dem som en missbrukare. Dem tog med honom och rullstolen och det sista mannen sa innan vi stängde dörren var "Tack för hjälpen". Undra vad han gjorde här utanför egentligen. Tänk om han hade blivit hotad till döds och jagad ner hit, eller så kanske han bara var frusen och ville komma in någonstans. Det jag inte förstår är hur han klarade av att ta sig fram med rullstolen på gruset, det verkar ganska omöjligt...

Long time no see

Hejsan vänner och fiender!

Jag ska försöka med att börja blogga på allvar nu, just för att jag saknar det och för att ni säkert älskar att läsa min blogg *höhö* (skämt åsido). Nä men det är nu eller aldrig och då väljer jag nu.

Ja, vad har hänt på senaste tiden då? Jo, jag har fyllt 18, jag har firat Sanna och Lollo som också fyllt 18, dvs. det har blivit ganska mycket partande nu för tiden. Men jag klagar inte, det är roligt. Jag har också varit sjuk, låg i influensan nästan hela förra veckan och är fortfarande förkyld. Sen har det också varit en jobbig helg med mångra tråkiga händelser och bekännelser. Orkar inte berätta mycket mer...

Sitter i alla fall i skolan just nu och har precis haft samhälle. Ska ha mentortid alldeles strax då vi ska prata om julskyltningen som vi ska stå och sälja på. Hade filosofi innan lunch där jag ska skriva en debattartikel, så jäkla tråkigt!

Ikväll blir det plugg hemma hos Lollo antagligen, men innan dess ska jag hem och äta och sedan ska jag köra med pappa en liten stund.

RSS 2.0