myskväll med vännerna

Det har varit jättekul ikväll som nästan alla helgdagar nuförtiden. Som sagt så var jag med matte, sanna, madde, lina och anna, det är verkligen helsköna personer som jag har riktigt roligt med. Vi samlades på ica och köpte lite grejer, jag och madde köpte naturgodis och loka, sanna köpte bananchips och resten köpte godis och hallon :). Jag hade bestämt att jag skulle vara nyttig ikväll och det var jag nog också, för jag åt bara lite naturgodis, morotsstavar med dipp och lite bananchips, mihi.

Vi hyrde två filmer, "Whisper" hette den ena och den andra kommer jag inte ihåg namnet på för den stängde vi av efter 20 min, fattade ingenting av den. Egentligen så var inte Whisper så bra den heller, men lite iallafall, förstog allt mest i slutet. Anledningen till att vi säkert inte fattade någonting resten av tiden var väl för att vi satt och pratade och hade kul, haha! Det var myspys, fast jag frös litegrann :D men det gör ingenting! Åh, matte har så söta kattungar som vi hade väldigt roligt åt och med! jag ska kanske köpa en av henne :) den är så söööt ! hoppas verkligen att det blir av.

Senare bestämde vi oss för att gå ner till vattnet och sitta där ett tag, så det gjorde vi, men först hoppade sanna och jag lite studsmatta för att "förbränna fett" haha! Nere vi vattnet fanns en slags sne brygga som jag knappt vågade gå upp på, jag och min höjdrädsla, usch! men till slut kom jag ut och vi hade det lite kul där nere. Men sen blev det lite kallt så vi gick in igen och pratade och lyssnade på musica. Sen blev det även tedags, så vi satt och hade ett litet teparty :D jag måste jhu börja dricka te!

Efter det åkte vi hem och det var ganska kallt kan jag lova! men nu är jag hemma under täcket och det är hur skönt som helst. Ska alldeles strax sova eftersom jag ska upp runt 8 för att vid 9 åka in till ego för ett core och gympass med madde innan jag ska ut till hartung med laget. Det blir perfa det!

Bilder från ikväll kommer troligtvis imorgon eller övermorgon, jag vet att jag alltid skjuter upp det men jag måste faktiskt få bilder av sanna först :) så håll ut, haha.

Godnatt och puss!
/ bellis

en onödig skoldag

Imorse åkte jag till skolan så jag var där 10 över 8! men när jag kom dit så fick jag reda på att vi inte hade nån matte, för vi är ju klar med allt, så då blev man lite smått less, jag som ville sova längre. Så jag, linn och helena satt i uppehållsrummet i typ en och en halv timme, men det dög ju det med. Sedan hade vi engelska och då började vi se på en film, "Blades of glory", jag trodde den skulle vara jättedålig, men i själva verket så var den jätterolig. Lunch blev det sen och lite kikande på stan men hittade ingenting. Sen fortsatte vi se på filmen! slutet var ju så jäkla fult, haha, höll på att garva ihjäl mig.

Efter filmen gick jag, matte, madde, lollo och milla på stan. Jag köpte en vit klänning på Zara som jag ska ha på skolavslutningen, ska ta kort på den och lägga in bilden här sen. Sedan köpte jag också ett par chinos på Åhlens, mycket läckra, gillar dom skarpt. Vi gick ett litet tag till och sedan tog jag bussen hem till mamma, var där ett tag och sedan skjutsade hon hem mig och jimmy. Har bara ätit och gjort mig lite klar.

Ska snart åka ut på alnö
med sanna, det börjar bli en vana att vara där ute nu. Jag och sanna ska först till anna och sedan till ica för att köpa lite grejer tills ikväll. Efter det bär det av till matte ute på norra, ska vara där ikväll och ha myskväll med massa tjejer, det blir jag, sanna, anna, matte, lina och madde :) ska bli jättekul :D!

Snart kommer sanna ner också så nu måste jag börja bli klar.
Kanske skriver sen när jag kommer hem!
PUSS!

Jäkligt kul film, Blades of glory! får 4/5

hello world, this is me

Fast jag är mycket gladare egentligen :)


slutspurten

Ja, då är det inte så mycket kvar av skolan, har ju lite arbeten kvar att göra nu till nästa vecka, men jag hoppas att jag klarar det, vet inte om det blir nå vidare höga betyg i de här kurserna jag har läst nu, men jag har gjort det jag kunnat, kanske inte mitt bästa men vafan, så kan det vara ibland. Bara att lida när man inte har lagt ner tiden som behövts, huvudaken jag får betyg! Jag har nyss lättat en börda, jag har gjort det sista i samhällskunskap A som jag behövde göra, en krönika om sojabönor.
Nu har jag bara det här kvar:
  • Sagan i svenska, inlämningsdag tor 5/6
  • Krönika om sojabönor i samhällskunskap, inlämningsdag ons 4/6
  • Fördjupningsuppgift i religion (film och broschyr, filmen klar), inlämningsdag ons 4/6
  • En extra fördjupningsuppgift i religion (för att möjligen kunna nå mvg), inlämningsdag ons 4/6
  • Rest i historia, Breven hem
  • Rest i historia, 2 upplysningsfrågor
Så ser det ut för min del, ganska mycket men jag tror att jag klarar det! jag ska satsa på fördjupningarna i religion så jag kanske kan få mvg i den kursen, den enda isånnafall, menmen, nu måste jag ge allt den sista tiden! GO ME!

Pluggplugg till högan sky!


sol och blåst

Solen är fördelen med det här fina vädret och blåsten är nackdelen. Jag fattar inte varför det ska blåsa sådär supermycket varje gång solen råkar titta fram, det gör ju så att det inte bli nå varmt :s det är lite tråkigt, för man vill ju att det ska vara varmt när man ligger och steker, då ska man ju ha det skönt liksom, inte behöva bli knottrig av blåsten! det är ju skönt om det blåser ibland, men inte såhär mycket, det ska vara en lätt bris. Fram med solen och bojkotta blåsten tack!

Jag har inte gjort något alls i skolan idag i princip, satt ute och diskuterade frågor om sverige under andra världskriget, men jag fattade ingenting så det var lollo som fick sköta snacket. När vi satt där ute kom det även fram en "gubbe" som såg jätteäcklig ut och frågade oss vad vi gjorde, vi berättade...eller milla gjorde, och han började prata om andra världskriget en massa, sen gick han och satt sig på en bänk längre bort. Han satt och tittade åt vårat håll hela tiden så milla och matte gick in igen. Lollo, jag och madde satt kvar där och tro på fan att han kom tillbaka efter ett tag! han frågade vart tjejen som satt där hade tagit vägen, han syftade på milla :o! också berättade han att han hade suttit och pratat med en gubbe på 80 år och han hade berättat att han var med under andra världskriget nere i stockholm och att han sedan hade skrivit ner memoarer om det i en bok. Äckelgubben hade skrivit ner vad den boken hette och ville att milla skulle leta fram den boken och sedan hade han även skrivit sitt namn och telefonnummer så hon kunde smsa han när hon hade hittat den, vi höll ju på dö! han stavade även fel i bokens namn, det skulle stå fattig men han skrev fatig, också såg man knappt vad det stog. Ful kille alltså, stackars milla också! haha.

Efter den lektionen så hade vi svenska och började skriva lite smått på våra sagor, men jag orkade inte vara kvar så jag frågade om någon ville hänga med på stan ett tag och hjälpa mig att leta en vit klänning till skolavslutningen. Linn, matte och milla följde med mig och jag tror faktiskt att jag hittade en som jag ska köpa, jag hade ju velat haft en vit tubklänning som fanns på gina men den fanns det bara stora storlekar kvar av så. Den jag ska köpa hittade jag på cubus, väldigt fin faktiskt, vitt ska det vara i år :)

Jag fick vänta ett tag innan bussen kom och linn var så snäll och väntade med mig snäll som hon är, förstår varför hon inte ville åka hem ;)
Jag åkte iallafall hem efter ett tag och sedan dess har jag inte gjort så mycket, fastnade framför tvn ett tag förut och såg på gilmore girls, också har jag ätit hambugare. Sen ska jag ut och springa i spåret och pluggning blir det efter det. IMORGON är det fredag igen :D då ska vi bara ha matte där vi inte har någonting att göra och sedan ska vi se på film. Blir en helskön dag och jag hoppas att det blir bra väder så man kan vara ute och steeka :D




torsdag och jag är glad

Hejsan allihopa :)

Idag skulle jag egentligen vakna tidigt för att åka till skolan och plugga trots sovmorgon till 12, men jag råkade stänga av min alarmklocka och somnade om så jag kom hit runt kvart över 10. Jag åt frukost ute i solen imorse faktiskt, det var väldigt härligt i det soliga vädret. Det är så härligt när det är fint väder, nu är det sommar tycker jag. Det jag blir lite less på är att det bildas sånt där vitt på himlen, typ tunna moln, det är inge kul när det täcker min kära vän sol. Det ska vara fint hela tiden tycker jag, då skulle det vara perfa!

Senare idag ska jag nog sola en sväng, känner mig som en blekfis! sen ska jag hem och springa och plugga. Fast jag är bra sugen på att gå på stan en sväng också, är så shoppingsugen, men jag vet att jag inte får slösa mer pengar nu :/ har inte så mycket kvar av fondpengarna. Fast imorgon får jag ju mer pengar, men jag vet inte om jag ska slösa så mycket av det heller, för nu ska jag ju börja spara för en utlandsresa nästa år :) jag vill åka till Malta! det verkar så mysigt där, också har elin varit där och hon berättade att hon ahde jättekul och att det är ett av hennes bästa minne. Så dit vill jag!

Nu fick vi en uppgift som vi ska göra om andra världskriget, skittråkigt!!!!!!!!!!!!!!!!! vill bara springa härifrån, bläää.
Jag är glad idag och jag vill inte att det ska förstöras :( aja, ska pina mig igenom det här.
PUSS!

sista träningen för säsongen

Då har man avklarat den sista innebandyträningen för denna säsong då, det känns tråkigt men ändå lite skönt. Träningen var ganska okej, vi var inte så vidare många faktiskt :/ det tyckte jag var konstigt och tråkigt. I början var nog alla på ganska bra humör men senare blev det lite dålig stämning tycker jag, men inte för min del, jag var glad ja. Eller jag vart lite less när vi spelade match för då gick inget som jag ville, fast annars så flöt det på bra.
På lördag ska vi ha lagträff ute på hartung, det kommer bli jättekul tror jag, jag älskar mitt lag <3 bara så ni vet!


skön dag med studenter på torget

Åh, det är så kul att se alla studenter som snart går ut! Det var ju mösspåtagning idag för dom på torget så jag och några till gick dit och tittade mitt i en lektion, och gud så avundsjuk man blir ändå när man tänker på att det är 2 hela år kvar för en själv. Det är lite kul att tänka sig själv stå där med mössan på sig, en fin klänning och ballongen släpps upp till himlen. Men...det är ju ett tag dit så det är ju bara att längta på. Det var iallafall väldigt trevligt att se alla samlade sådär, det såg väldigt roligt ut. Man såg ju några kända ansikten där i skaran av folk också :D
Jag längtar jättemycket tills jag själv tar studenten och kan känna mig sådär fri från all skola. Men först och främst vill jag ju fylla 18, vilket är nästa år. Då blir det till att åka utomlands kan jag lova, med tjejerna <3
Det känns så tråkigt nu ju, att känna att man har två hela år kvar. Men vi ska göra det bästa av det och ha så roligt som möjligt, vi ska ju t.ex. åka ner till stockholm i tvåan och träffa alla andra Mikael Eliaselever, det ska bli hur kul som helst. Fast allt pluggande ser jag ju inte fram emot, bara resultatet såklart :) åh vad jag längtar, det går inte att beskriva!



Efter skolan gick jag på stan med Mathilda ett tag för att se om vi kunde hitta någon fin klänning att ha på "skolavslutningen", men vi hittade ingenting + att det blev drygt så vi gick och satt oss på en bänk och pratade litegrann, Rogga (min tränare) kom även förbi och pratade lite med oss. Sedan såg vi Lina och Anna som kom och pratade med oss också, vi gick även ner till navet tillsammans och fick springa till bussarna. Jag åkte 2an idag faktiskt, för att jag skulle åka till mamma ett tag. Jag var där och åt pannkakor oså, det var ju trevligt. Fick skjuts hem av mamma och nu gör jag inte så mycket, väntar bara på att få åka och träna! det är ju sista träningen idag :(:( jag vill inte det! jag skulle kunna träna på hela tiden ja, hade inte varit några problem alls :p haha. menmen, nu är det som det är.

Ska kila nu, måste packa mina grejor.
PUSS!

filmen

Jo, som sagt så såg jag på Morden i Midsomer igårkväll! den var superbra, vart riktigt rädd där ett tag. Den var jättespännande och man vart verkligen inne i filmen. Jag älskar ju kriminalare och ett + är ju ett plus. Älskar inspector Barnaby, moahahaha, och alla "brutala" mord. Den här filmen som jag såg handlade om ett par som var syskon som låg med varandra, incest alltså! USCH. Men det var faktiskt väldigt intressant att se, och det var spännande som bara den.
Den får 4/5 :)


morden i midsomer

Eftersom jag älskar kriminalserier/filmer så övervägde jag det ikväll! nu har jag slagit på Morden i Midsomer som är min favorit. Brittiskt och bra :D

Tar det lite mer ingående senare, nu är det spännande :D


nytränad och myssugen

Var ju som sagt och tränade förut, bodypump med madde :) så jäkla kul, nu har jag börjat tagit lite tyngre vikter också så det känns också bra. Jag måste blanda in lite kondition i det hela nu också så, imorgon ska jag ut och springa, har varit slarvig med det. Nu låter jag säkert som värsta träningsnarkomanen, men det är jag inte :) tycker bara att det är kul och det behövs ju även.

Det är inte klokt, just nu sitter jag och tittar på Desperate housewives, har typ sett ett avsnitt av det och det suuger verkligen, klarar inte av det! men ändå sitter jag och tittar just på det, fattar inte, haha. Jag borde slå på en bra film istället! jag är ju rätt filmgalen så, fast nu har ni sluppit mina små filmrecensioner ett bra tag, kanske ser på en film och sedan skriver jag nog litegrann, det låter som en bra idé. Lägga sig i sängen och mysa på med sig själv, kanske inte låter så mysigt, men vad gör man? :p



Guuud vad roligt liv jag har!

en härlig tisdag

Hejsan allihopa :)

Idag kan man inte vara annat än glad :D det är fint väder och väldigt varmt. Försov mig imorse så jag missade en del av matten, men det gör verkligen ingenting. Vi fick sitta ute på historian, och sen hade vi ingen estet.

Nu sitter jag och fikar för att jag inte hinner äta någon middag eftersom jag ska på pumpen halv 6.
Jag skriver mer sen :)

PUSS!

nu är det slut på värsta cupen

Ja, idag var det näst sista träningen och sista gången vi körde Värsta cupen, det gick inte så bra i början för vi var bara tre, men sedan gick det mycket bättre. Viljan kom där på slutet, och jag spelade med mina nya skor idag vilket funkade riktigt bra, älskar dom! Jag gjorde några mål idag också, fast jag tror inte att det räcker, jag vet att vi kommer komma sist men huvudsaken är att vi har kämpat iallafall, bra jobbat Masterbunnies :)

På onsdag är det sista träningen :'( det känns väldigt tråkigt måste jag säga, trots att man vill ha lite vila så kommer man ändå sakna det nu ett tag. Man får hålla igång på egen hand, vilket inte kommer vara några problem. Det är trist iallafall! På lördag har vi en avslutande avslutning inför sommaren typ, vi ska ut på hartungviken och grilla oså, jag vet, det är mycket grillsnack nuförtiden, men det är den tiden nu! Jag ser iallafall fram emot det, de flesta i laget ska tälta där också, så det blir extra kul tror jag.
Alnö ibk, det är så det ska vara <3



Nu ska jag gå och sova,
Godnatt och puss!




datorn tillbaka

Nu har jag fått min dator tillbaka, men den är ändå dampig! fattar inte vad det är för fel på den här skitmaskinen. Jag kan inte vara inne på msn för det är något fel på det, jag kan inte sätta lösenord eller ändra namn på min sida, det är säkert mer fel också som jag inte har hittat än. It-killen visste inte om den funkade som den skulle :/ hur bra är man då, han skulle ju fixa den! nu måste jag lämna in den igen imorgon, blää..

Ursäkta mig för dålig uppdatering men jag har ju inte haft datorn och haft helgen verkligen fullspäckad, men ni dog nog inte, eller hur? :) har verkligen haft jättekul i helgen.
I fredags blev det grillning och fest ute på släda med alnöbrudarna och annat folk vilket var jättekul! jag, sanna och bea sov hos stina också, vi hade mycket kul :D
Lika kul hade jag i lördags då jag var hemma hos tilda och grillade även där, det var många av innebandytjejerna och vi såg på eurovison song contest och hade jättetrevligt, verkligen. Jag sov även hos tilda och på söndagsmorgonen vaknade vi runt halv 1, lite sent då ;) haha, men man får sova länge ibland! vi kollade på tv och åt lite, sen åkte jag hem och åt och sedan följde jag med bea till grytan för att kolla på oskaroskars match, mycket mysigt.
Jag har haft den trevligaste helgen på länge! tack alla som gjorde den minnesvärd <3

Tyvär har jag inte lagt in alla bilder från helgen eftersom jag måste lämna in datorn igen, men de kommer så snart som möjligt :)

fredagsgöra

Vad har man gjort hittills en härlig fredag som denna då?
Jo, man har varit i skolan till halv 1, fått nervdamp på datorn, lämnat in datorn på lagning och shoppat loss.
Mer kommer det att bli, blir grillning och lite fest ikväll ute på släda med massa folk får man hoppas. Det kommer nog bli jättekul, sen blir det även så att jag sover hos stinis <3

Jag känner mig lite tom faktiskt :D anledningen till det är att jag vart tvungen att lämna in min skitdator idag på lagning, jag saknar den fast den är sämst. Kommer inte ha den på hela helgen, får tillbaka den på måndag, hel och fräsch hoppas jag på, mitt lilla vrak. Får sitta här vid stationära hela helgen, usch och fy och blä.

Idag har jag köpt 2 par jeans och en beige kofta, mycket bra köp, men jag har inte så mycket pengar kvar nu :'( Jaja, är man "shoppaholic" som lollo säger att jag är så är jag väl det, men det finns många som är mycket värre. Menmen, jag är ju som jag är, och någon ny mobil blir det inte förns jag fått mina sommarjobbspengar, klart slut.






kväll med jason mraz klingandes

Ja, det kanske är dags att sova nu eller? nej,  jag kanske inte orkar! haha.
Jag har iallafall skrivit klart plotsummaryn nu, jobbigt att skriva för hand, är ju så van att skriva allt på datorn. Nu har jag bara en massa kvar att göra i skolan, lite rest i historia, vilket är några brev och sen ska jag svara på ungefär 2 frågor om upplysningen som jag tydligen missade. Sen ska jag även skriva en fördjupningsuppgift om en sekt, men jag vet inte vilken jag ska ta, hm. Jaja, det ploppar väl fram inom en snar framtid.

Börjar 08.15 imorgon, väldigt drygt när man har matte också, fast nu har vi ju fått reda på att vi inte ska ha nåt mer prov vilket vi trodde, mihi, så lite glad är man ju över det. Engelska blir det också, och samhälle. Samhälle är verkligen tråkigt, haha, ser inte fram emot det. Men det är ju fredag imorgon :D:D gud vad veckorna går snabbt, det känns som den här nyss började! menmen, inte klagar jag. Ska springa i spåret imorgon när jag kommer hem från skolan tror jag, det skulle jag behöva, som sagt så ska jag få lika bra kondis som helena ;). Sen ska jag och bea åka och handla lite grejer, nanana.

Nu ligger jag och lyssnar på den bästa på musikfronten, Jason Mraz, han är underbar, det liksom klingar sådär jättevackert i öronen och lycklig blir man. Orkade verkligen inte lyssna på alla skitlåtar i semin till eurovision, då fick jag bara skavsår i öronen. Jag prioriterar Jason Mraz höre faktiskt, haha. Någon mer än jag som är helt såld på honom?

Cause you and I both loved
What you and I spoke of and
others just read of
Others only read of the love
Oh, the love that I love
Love-ah-love






Charlotte Perrelli

Hiss eller Diss?

Själv tycker jag att hon ändå är lite uttjatad, vet inte varför men jag tycker hon verkar lite falsk. Som nu i Eurovision, jag vet inte riktigt om jag tror på henne för att hon är så originell på något vis. Visst, hon sjunger bra, men det var bättre förr, hela hon var bättre förr, hon var mycket finare och hade klarare röst, nu är det mest bara skrik tycker jag. Tusen och en natt vann hon med för att den låten var stark och för att det var schlager, men nu är allt förändrat, även de fulaste och konstigaste låtarna vinner nuförtiden, de som sticker ut. Hennes låt Hero som hon nu tävlar med är också en sådan schlagerlåt, går det verkligen hem i år?

Vad tror ni, och vad tycker ni om Charlotte Perrelli? Håller hon fortfarande måttet?

                                 




torsdag, en helt okej dag

Hejsan glada folket :) (ni enstaka som läser min blogg)

Idag har det varit en helt okej dag, har faktiskt ingenting att klaga på, och det är väl ovanligt?
Dagen började med att jag vaknade runt halv 9, gick upp och åt frukost, duschade och sedan skjutsade jag tess till timrå för att annars skulle hon komma för sent, och jag kände mig extra snäll imorse så jag sa väl ja då. Väl hemma igen sminkade jag mig och fixade lite grejer. Jag vart klar i lagom tid så jag tog till och med bussen innan den jag planerade att ta. Jag gick på stan ett tag med bea för att fördriva tid, köpte ingenting, men jag kollade på ett par jeans som jag förmodligen ska köpa.

Började kl 12 och då var det historia, vi kollade på en film om Auschwitz, hemsk var den allt, jag tål verkligen inte att se sånt där, det är ju verkligen helt sjukt :o. Iallafall, sen skrev vi en egen reflektion av det vi sett, inte det roligaste men skönt att få ur sig sina tankar och känslor kring filmen. Efter historian gick jag och några till på donken och jag köpte glass, orkar inte rabbla upp vad de andra köpte. Vi gick tillbaka och hade svenska där vi läste två olika sagor om askungen och sedan skulle vi svara på lite frågor i par, jag var med milla. Vi hann klart i sista sekunden som tur var. Sedan slutade vi faktiskt, jag och linn gick på stan, först på bodyshop och köpte bodybutter och sedan gick vi till stadium för att jag skulle köpa ett par nya innebandyskor. Jag köpte ett par rödvita som verkar jättebra och sköna var dom, sen så kostade ju dom därefter också, men det är ju inte billigt så. Vi mötte malin och gick till skolan för att jag skulle hämta träningsgrejerna. Vi lämnade linn och stack till ego. Då var det pumpen som gällde, vilket var väldigt skönt och jobbigt idag, som vanligt.

När vi var klar åkte jag hem och åt kebab, HAHA, nyttigt värre. Sen har jag inte gjort något mer speciellt idag.
Har ingen aning om vad jag ska göra heller, men jag orkar inte åka någonstans, är faktiskt helt slut för tillfället. Skulle egentligen behöva skriva en plotsummary som ska vara inlämnad imorgon på engelskan, men mitt skrivprogam fungerar ju fortafarande inte så, jag vet inte riktigt hur jag ska göra :/ jaja, jag får väl skriva för hand.

Imorgon är det iallafall fredag och det ska bli skönt, och hoppas även att det kommer bli kul på kvällen! tummen upp för det!

PUSS!

kvällsgöra

Usch, jag har verkligen jätteont i magen, har haft det enda sen innan träningen och jag har ingen aning om varför. Den är alldeles uppblåst och det värker HELA tiden. Jag har ofta ont i magen nu för tiden, oftast när jag tränar, knepigt är det.
Men nog om min mage, inget intressant.

Trots att jag hade ont i magen kämpade jag mig igenom en 2½ timmes träning ikväll, jag gjorde det bästa av situationen och det gick väldigt bra trots allt. Vi körde många nya övningar idag som funkade riktigt bra, och roligt hade vi ju som vanligt! det har vi alltid. Jag säger förlåt till laget ifall någon läser det här om jag var grinig någon gång, men det berodde på magen, försökte verkligen hålla humöret uppe. Jaja, det var iallafall skönt att träna, inte skippar jag det för att jag har lite ont i magen inte.

Imorgonbitti skulle egentligen jag och madde ut och springa, men nu orkade inte hon så jag vet inte om jag orkar det heller, kanske tar lite sovmorgon istället eftersom jag börjar kl 12. Ska ju gå på pumpen imorgon också, alltså efter skolan. Men jag ska kanske tvinga mig själv ut imorgonbitti trots att madde inte vill, jag måste ju få lika bra kondition som helena :o JA, hon har jäkligt bra kondition! Men så ser dagen ut för mig imorgon, + att jag ska på stan innan pumpen och pluggning på kvällen.

Nu sitter jag och kollar på fotbollen faktiskt, det är lite spännande iallafall, är ju inte så insatt men tillräckligt för att ... ja, säga som som tilda, Man U ska vinna. Nu är det straffar, måste kolla.
MEN NU VANN DOM :D :D FAN vad skönt !



PUSS!

onsdag och en rolig orienteringstävling

Hejsan alla glada :)

Idag har jag haft det riktigt trevligt, vi tävlade ju mot NV i orientering. Det gick ganska bra för mig och Mathilda, men inte tillräckligt bra för SP, NV vann tydligen. Det känns lite surt, men vi kommer ikapp, det är låååång tid kvar. Efter orienteringen fick vi sluta iallafall och då tog jag och några till bussen ner till stan och åkte sen hem. På bussen satt jag med min goobea :D

Hemma har jag bara sovit och ätit. När tess kom hem såg vi på en björnfilm som hette Björnen, det var om en liten björn som kämpade för sitt liv, jättesöt film, HAHA!:D

Nu kom bea och vi ska snart åka och träna, så fort sanna kommer ner :)
Skriver mer sen,
PUSS!

nu är jag peppad allt

Nu är jag hemkommen från mamma. Där satt vi och pratade och åt morotskaka och drack isvatten, var kul att få träffa min kära mormor, har lite dåligt samvete för att jag inte har ringt på ett tag, ska nog ta och göra det mer och snart är det ju sommar och då ska jag ju åka upp till Vännäs och hälsa på henne, det är ju så jäkla mysigt där, saknar det stället. Men iallafall så måste jag hålla kontakten bättre känner jag. Det är ju som med min faster, roger och kusinerna i stockholm, dom pratar jag aldrig med, bara på enstaka somrar, det ska det också bli ändring på, planerar på att åka ner dit nåt nu i sommar också och vara där ett tag, det skulle vara otroligt skönt, saknar dom som tusan. Jag vill ju även träffa min kusins lilla bäbis som jag inte har träffat än, jag hoppas verkligen att det blir av att jag åker dit i sommar, självklart vill jag ju ha någon med mig :) till någon av mina vänner: säg till om ni känner er manad :)

Kusin Lisa och hennes dotter mimmi :)


Imorgon är det friluftsdag :) tredje det här skolåret faktiskt. Den här gången är det orientering som gäller uppe på balders. Jag och mathilda ska vara med och tävla såklart, ska kämpa som tusan, är riktigt peppad nu, men vettefan om jag kommer vara det imorgon ;) haha. Får hoppas på det bästa, annars kanske jag dör där i skogen och mathilda får springa efter hjälp :o haha, nä det hoppas jag verkligen inte händer, eller jag vet att det inte kommer hända. SP ska vinna iallafall :D det är vårat mål. Vi tävlar ju mot NV! vi vill ju gå ut först när vi tar studenten, vilket är 2 år kvar, men ändå. Åh, man blev värsta avis idag när man såg alla 3or på skolan gå med studentmössor och fina kläder för att bli fotograferad, jag vill också!!!!

Nä nu ska jag ta och lyssna klart på min musik och sen sova.
Men först: PUSS PÅ DIG LINN! som säkert läser det här först :D

Godnatt och puss!



mommo !

Nu ska jag och jimmy brumma hem till mamma och träffa mommolommo! :) hon är där och hälsar på och jag vill träffa henne så. Vi ska även stanna där och se på Andra avenyn, idag är det dubbelavsnitt.

Nås på mobilen!
PUSS!

tisdag är en tänkardag

Ja just det, jag har tänkt väldigt mycket under dagens lopp. Först på matten då jag gjorde ALLT jag skulle hinna med på lektionen och sedan på historian då jag satt och tog in allt i huvudet. På esteten skulle vi skriva vår avslutningssång och då vart jag ju också tvungen att tänka en hel del.

Har också tänkt en massa sen jag kom hem, allt är så rörigt nu så jag måste ordna upp allt. Tänk vad man använder hjärnan hela tiden, eller vissa gör ju inte det förstås oturligt nog. Handlar innan man tänker, någon som känner igen sig?!


en deppig bella

Känner mig lite nere nu igen faktiskt, på träningen var jag inte det, fast det var ju nästan självklart, jag blir ju så glad av mina älsklingsbrudar. Men nu känns allt käpp rätt åt helvete igen, men jag har nyss pratat av mig lite och kommit på en lösning, ingen får veta! men jag hoppas att det går vägen för såhär kan jag ju inte ha det.

Ont i kroppen har jag också av all träning,
har mest ont i benen men det är ju inte så konstigt. Har även ont i armarna och ryggen sen pumpen igår. Imorgon blir det en vilodag från allt tränande, tomt, men ändå skönt. Träningen ikväll gick inte så bra, men vi i masterbunnies kämpade på ändå trots att det vart tungt. Glad var man iallafall, det kan inte undvikas. Roger skrev på mitt papper om specialidrott ikväll också, så det lär ju bli av i 2:an nu, det känns jävligt kul.

Nu orkar jag inte skriva något mer, utan jag ska göra som min älskade vän stina och sooova. Det låter som en riktigt bra idé, för imorgon ska man ju upp tidigt som vanligt typ. Men jaja, jag hoppas att morgondagen blir bra trots skola.

Godnatt och puss!

måndag och konstigt väder

Hejsan alla glada :)

Imorse vaknade jag upp och såg att det var fint ute, då blev jag genast på lite bättre humör än vad jag var när jag precis vaknade. Då hade jag drömt en dum dröm, var helt frustrerad när jag vaknade. Jag hann med ganska mycket imorse faktiskt, allt som jag behövde hinna med iallafall, tur är väl det.

På skolan började vi prata om sagor, alltså på svenskan. Satt och antecknade och lyssnade i en timme, sen blev det lunch. Jag åt ananas, som jag brukar göra på måndagar, kan ju inte äta så mycket då för att det är gympa direkt efter. På gympan hade vi fotboll, och vi trodde att det skulle vara regnigt men under tiden vi hade gympa så var det strålande sol.

Efter gympan gick jag och lollo
på stan en sväng, jag köpte lite underkläder och sedan åkte vi hem med samma buss, hon åkte den för att hon skulle till sin pojkvän. När jag klev av bussen började det spöregna, vilket inte var så kul, så jag sprang hem, haha.

Nu sitter jag på mitt golv och har inte så mycket för mig. Lyssnar på musik och tänker bara, känner mig rätt så nere, känns inte som att jag kan göra mycket åt den saken just nu heller. Det ska väl vara att det går över sen på träningen då, det gör det oftast, fast jag vet inte om det kommer göra det idag, men jaja, peppa!

Bjuder på en bild på lollo och mig, haha

kväll med millis

Jag behövde inte vara ensam ikväll för att jag ringde hit millispillis, hon är alltid på ;) Innan hon kom duschade jag och sen började jag och jimmy se på Aa, efter ett tag kom milla, då var det kanske en kvart kvar av avsnittet. När det var slut såg vi det andra på datorn. Haha, hon den där Grazynia pratar ju så jäkla roligt :') skrattar jämt så fort hon öppnar munnen, haha. Iallafall, när vi hade sett klart på det såg vi på filmen Raise your voice, och vi hade mycket roligt under den kan jag lova, ojojoj, skratt för fulla muggar. Klockan hann bli så mycket så efter filmen åkte hon hem, vilket var för 20 min sen kanske. Kul att vara med milla var det :)

Jag är inte speciellt trött nu, men jag ligger i sängen beredd på att sova så jag somnar väl när jag vill. Imorgon börjar vi 10 och har en lektion sen gympa, vilket känns ganska skönt, tror vi ska ha fotboll och det går alltid hem. Efter det slutar vi, eller dom flesta iallafall, dom som inte har språk dvs.
Imorgon, då jäklar ska jag göra en sak som jag inte trodde att jag skulle behöva göra någon gång, menmen :) får se hur det slutar.

Ska nog ta och lyssna på en låt innan jag stänger av datorn, en vaggvisa liksom. Det känns så ensamt, i och för sig det gör det ju alltid men, ja... det är nu jag har kommit och tänka på det. Men jag klarar väl lite ensamhet också, för jag klarar ju allt! *not*, säääämst, aja.

Godnatt och puss!
/ bella

skönt träningspass

Man kan tro att jag börjar bli en sån där träningsnarkoman igen, precis som jag var förut då jag fick problem med knät. Jag känner själv att det har blivit lite mycket nu på senaste tiden så jag ska ta och trappa ner med tränandet litegrann. Onekligen har det faktiskt gett lite resultat iallafall, åtminstone i benen. Menmen, the best never rest eller hur var det? ;) skoja.

Bodypumpen idag var ganska jobbigt, men inte fullt så jobbigt som det brukar för nu börjar jag vänja mig vid vikterna och snart ska jag nog öka på lite. Öm är jag i armarna nu iallafall, men det är inget konstigt med det. Jag gillar verkligen just det här pumppasset på söndagar dels för att det är en jättebra instruktör och att det är på en sån bra tid då man inte har mycket att göra.

Efter pumpen satt malin och jag och pratade på stan ett tag och väntade på våra bussar i 45 min tror jag, haha. Glad blev jag när bussen kom för konstigt nog så höll mina fingrar på att frysa ihjäl. Jag kom hem för bara en liten stund sen, har ätit mat och nu tar jag det lilla lugna bara, har lust att vara med någon, men jag vet inte vem xD aja, snart börjar Andra avenyn iallafall, och jag har fått höra att jag bara kan se på 2 avsnitt idag för att sista avsnittet för säsongen visas endast på tisdag. Jaja, det duger iallafall. Ska ringa och höra om någon vänlig själv vill komma hit och göra mig sällskap, skulle behöva det nu.

Kanske skriver någon rad senare också :)
PUSS!

sov länge för en gångs skull

Goddag allihopa :)

Vaknade för en halvtimme sen, alltså kl 12. Det var jätteskönt att få sova länge för en gångs skull, har ju sovit så lite de senaste nätterna så, det gjorde verkligen ingenting. Somnade ganska sen inatt också för den delen, låg och lyssnade på musik i typ en timme om inte mer, haha.

Idag har jag planerat att gå på bodypumppasset
halv 5, har egentligen inte nån lust, men jag härdar mig igenom det. Innan det vet jag inte vad jag ska göra, det lär väl bli mycket lugnt, för vad jag vet så har jag ingenting speciellt att plugga till heller, bara någon sak jag har kommit efter med, men det tar jag så småningom.

Ikväll blir det Andra avenyn iallafall, alla tre avsnitt, ja jag brukar göra så att jag kollar på alla på söndagen för att jag inte kan någon annan dag typ. Men det är ju så bra så när man väl börjar se det så vill man inte sluta, också är det rätt så spännande nu.

Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på musica och bara ligga och ta det lugnt, sköönt. Men jag får inte ligga för länge eftersom bussen jag måste ta går 15.15, men jaja.

Skriver mer sen.
PUSS!

en blandning av humor och rysare

Det här var den roligaste kvällen på länge måste jag verkligen säga, det var ju meningen att jag skulle vara med enbart matilda och vi skulle kolla på hockey och sådär. Men när jag kom dit så gick vi istället till stina och där var också elin. Vi pratade massa och sen kom vi på att vi ville hyra film, så vi gick upp till ica och köpte glass, maränger och kolasås, och elin köpte chips :D vi hyrde en rysare som verkade bra och läskig, Från andra sidan hette den. Den var faktiskt väldigt bra, men jag tror att nån höll på att skrika sönder där ett tag, och var väldigt rädd praktiskt taget hela tiden, haha, elin :D! Fast många gånger under filmen var nog alla rädd och skrek, det är ju så rysare ska vara.

När vi hade kollat klart på filmen gjorde vi inte så mycket, satt mest och pratade och hade väldigt kul. Har aldrig varit med om några med sån härlig humor, hade riktigt roligt, det måste vi göra om. Jag fattar inte varför vi inte varit med varandra så mycket förut, men det har nog bara blivit så. Fast det ska det ju bli ändring på. Så kul att vara med tilda igen speciellt :D
Jag längtar tills nästa helg, då blir det ju grillning och sådär hemma hos gotilda :D som sagt, det ser jag fram emot!

Jag kommer nog lägga upp lite bilder från den här kvällen inom kort, då jag får dom av elin förstås, den kamerakåta flickilickan! fast själv är hon ju inte med på några, och om hon är det så är det inte seriöst ! haha

Snart ska jag ta och sova, men jag tänkte bara berätta lite vad som hände ikväll, och nu vet ni det så,
jag säger godnatt för jag ska sova djupt och länge :D GODNATT!

a drop in the ocean

En väldigt bra låt
A drop in the ocean - Ron pope

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend If you don't love me,
pretend a few more hours, then it's time to go
As my train rolls down the east coast,
I wonder how you keep warm It's too late to cry
To broken to move on
And still I can't let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
But a grace of god I do not rest at all
In new England as the leaves change
The last excuse that I'll claim,
I was a boy who loved a women like a little girl
And still I cant let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you dont need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my,

Heaven doesn't seem far away anymore, no no
Heaven doesn't seem far away
Heaven doesn't seem far away anymore, no no
Heaven doesn't seem far away

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

hallelujah

Maybe there's a God above
And all I ever learned from love
Was how to shoot at someone who outdrew you

It's a cold and it's a broken hallelujah.

nu vart det ju bra

Igårkväll var jag ju som sagt med Danne, vi hade ganska kul faktiskt, kollade på film och hockey oså. Somnade väldigt sent för att jag inte kunde sova pga. huvudvärk, men det har man ju också ibland.

Idag har jag tränat, först core och sen egen träning med milla, det var inte så kul, men det var ju bra iallafall. Sen solade jag litegrann, det var inge skönt idag.
Jag orkar egentligen inte skriva så mycket om dagen eftersom jag mest legat i sängen sen jag kom hem så, har sovit lite och bara legat och tänkt en massa

Ikväll ska jag vara med matilda! vi ska se på hockey och sådär, det kan bli kul, eller jag vet att det blir det. Det ska bli kul att umgås med henne för det händer inte så ofta, vilket det ska bli ändring på. Jag måste nog börja göra mig klar snart, men först ska jag ta mig ur sängen och tränga undan alla tråkiga tankar!

PUSS!

efter mycket velande hit och dit

Så är jag äntligen klar! jag mena, det tog ju sin lilla tid. Och nu ska man vänta och vänta och vänta, för att Danne ska "fixa sig", det tar ju sån tid mena ja ;)

Ikväll ska jag då vara med Daniel, vi ska väl kolla på nån film oså kanske, sen vet jag inge mer xD men nåt kommer man väl på, jag har mycket på lur, *not*, men jaja det blir som det blir. Han är lite rolig och jag är rolig så det gårju ihop på nåt sätt där. Ska väl gå upp och möta han om ett tag (när han nu blir klar), för att han hittar ju inte här i lodistimrå, men det är ju förståeligt.

Men nu ska jag vara snäll och plocka in Tess kläder på hennes rum för att hon hann inte eftersom hon nyss åkte upp till lodistimrå. Snäll syster jag är ändå.

Ha en trevlig kväll, det ska jag iallafall ha :)
PUSS!

sitting on the floor

Japp, det gör jag nu, sitter på golvet alltså! mitt på golvet i mitt rum, det låter lite strange va? men ni vet ju, jag är en knäpp person. Jag har iallafall ätit jordgubbar vilket var mycket mycket gott. Har också gjort närvarouppgiften i medicinkursen, frågan var inte så svår så den gjorde jag på mindre än en minut eller så.

Jag skulle ju ta en tupplur förut, men det var inte så lätt när alla i huset lät som galningar. På det dundrade en väldigt ovälkommen gäst in i vårt hus, inte för att han kom och skulle hälsa på mig, men tess. Då kunde jag inte bara ligga ner kände jag, då kände jag bara avsmak. Fy för han! vet inte om jag ska slå han eller bara ignorera......

Aja, ska snart plocka undan lite grejer för från och med nu ska jag hålla det städat hela tiden, sådeså!

trötter

Sorry, jag skrev inget igår, men jag hade inte tid för att jag var i skolan hela dagen och sedan när jag kom hem städade jag och det fortsatte jag med hela kvällen.

Igårkväll när jag hade städat klart kom jag på att jag skulle ju läsa klart min bok tills idag, så då var det bara att börja läsa, hade ganska mycket kvar. Jag läste kanske 60-70 sidor, sen somnade jag med boken på magen, haha. Jag vet inte riktigt var klockan var då, men jag vaknade sedan vid 2 och det var alldeles tänt i rummet, datorn hade stängts av och jag låg där med min bok på magen. Då var jag ganska pigg så jag fortsatte läsa i en timme och sedan låg jag vaken i en halvtimme - 40 min eller något sånt, så runt 4  somnade jag igen.  Jag hade ställt klockan på 6, men aldrig att jag gick upp då, utan jag sov till 07.20, då jag nästan skulle gå till bussen för att hinna till skolan, men då bestämde jag mig för att ta bussen efter det istället, och då kom jag ju även lite för sent, men det gjorde inte så mycket.

Vi hade matte, engelska och sedan hade vi en halvtimmes samhälle, sen skulle vi gå ut på stan och göra någon undersökning i affärer om miljömärkning oså. Madde och jag gick till bodyshop och fick en jädra massa information. Efter det bestämde vi oss för att sluta. Så jag åkte hem och hon gick och tränade, vilket inte jag orkade idag eftersom det här ska bli min vilodag.

Nu kanske jag ska vila ett tag, ta en tupplur liksom, för jag är väldigt väldigt trött. Sen ska jag nog städa det sista på mitt rum! Vidare information kommer senare.
PUSS!

JOBB!

Jag glömde berätta en sak, jag har fått sommarjobb nu! på sjukhusets medicinmottagning. Barbro från sjukhuset ringde förut när jag satt på bussen hem och frågade om jag var villig att ta det och såklart så tackar jag inte nej till ett jobb, så nu har jag ett iallafall !:) Ska jobba i 4 veckor, från vecka 29 och 32. Det kommer säkert att bli kul, då får man ju lite pengar också, men dom kommer ju komma i slutet av augusti. Så jag kommer inte ha nå pengar i allafall. Fast ulli sa någonting om att jag nog kommer få pengar i juni för att det bara är två månader man inte får. Är det så ?

idag är det onsdag...

Ja, inte är det torsdag iallafall, nejnej!
Mitt humör är på topp som vanligt! jag vet inte vad det är, men det känns bra, allt känns bra. Dagen har ju flutit på riktigt bra, har varit i skolan hela dagen. Först hade vi engelska och jag satt uppe på nti och läste min bok med madde och sedan kom även elin och lollo upp och satt och pratade en massa med oss.
Efter engelskan hade vi samhälle och jag tror faktiskt att det var den roligaste samhällslektionen vi har haft på hela skolåret, Klas gjorde den rolig! jag tror att han hade nå fel idag, han var ju glad och på skämthumör för en gångs skull, så det var kul.
Lunch sen, efter det var det religion och jag fick tillbaka mitt prov, fick VG, men jag har chans att få MVG i betyg om jag visar lite extra nu på slutet och gör en fördjupningsuppgift.
Vi spelade även in några klipp till filmen vi håller på med i min grupp, det var jättekul, skrattade mest hela tiden så vi fick göra om hela tiden.
Efter skolan var jag och pratade med skolsköterskan och sedan gick jag och fyllde på mobilen och åkte hem.

Snart ska jag på träning, det ska bli really fun.
Skriver mer sen.
PUSS!

en utmaning

För 5 år sen...
Gick jag på gångviken och allt var jättebra

För 3 år sen...
Älskade jag att gå på ku och umgås med ljustafolket

För 1 år sen...
Var det dags att lämna ljustadalens skola och det var inte det roligaste, höll på att grina ihjäl mig

För 3 månader sen...
Var jag träningsgalen, tränade typ hela tiden :o

Igår...
Tränade jag med mina älsklingar, alnö ibk

Imorgon...
Blir det skola, sen möte, sen träning och sen möte igen fast med innebandyn då

Om ett år...
Är det dags att gå ur tvåan och då lär man ju ha en massa att göra i skolan, haha

Jag utmanar: Helena, Linn och Bea ♥

bläsch och lite glada miner...

Ja, så kan man ju också säga. Känner mig lite tom nu, eller jag har inget att göra som jag brukar, också håller jag på att frysa ihjäl, det är så kallt på mitt rum så jag vet inte vad.  Har också ont i armarna sen pumpen, men det går över, blir ju alltid såhär alldeles efter.

Har nyss pratat med Matilda om att göra något i helgen, det var ju längesen vi var med varandra och det är ju lite synd eftersom hon är en väldigt väldigt bra vän som jag tycker om jättemycket :)
Wiie, ska på grillkväll hos henne nästa lördag, det ska bli väldigt kul! så det ser jag fram emot.

Det är inte lätt att alltid vara positiv, men jag ska vara det! försöka iallafall, men jag tror inte att jag har något problem med det om man bortser från skolan då, men där ser det faktiskt ganska lugnt ut också.

Men jag säger bara, tummen upp! håller ni inte med?;)





it feels good

Denna skoldag har rullat på som vanligt! det har varit ganska okej faktiskt, förutom nationella då, men det struntar jag i nu. Vi bestämde en kul grej på esteten som vi ska göra på skolavslutningen, men det tänker jag inte berätta här just nu, orkar inte xD men det var iallafall linns idé och den var bra!

Är nyss hemkommen från från ego, jag och madde körde bodypump idag och det gick prima ballerina, för mig iallafall... men det såg bra ut för madde med. Imorgon kommer jag ha träningsvärk i armarna som vanligt, men it feels good you know, då vet man att det har tagit.

För övrigt så mår jag bra nu, det gör jag alltid efter att jag har tränat, det får en på andra tankar oså, det är väldigt positivt. Glad har jag varit mest hela dagen som vanligt då, och lite smått sjuk, alltså sjuk som i helt kokko i huvudet, nämen :D det är lite så, ja! kan inte göra något åt det, har fötts med ett sånt syndrom :D också påverkar lollo mig väldigt mycket, det känns som om hon har övergivit sitt iqbefriade tänkande och lämnat över det till mig, haha. Men det känns bra, lite så måste man ju få vara ibland också, eller hur? :D

Ska snart skriva min loggbok,
men jag blir lite smått irriterad på att jag inte kan öppna ett endaste dokument på min dator, skrivprogrammet har fått damp, kan ju inte ens öppna ett nytt dokument. Måste kolla upp det här imorgon med han där uppe. Kanske ska läsa min bok till engelskan, det vore bra eftersom den ska redovisas på fredag, maha, jag hinner ;) säger tidsoptimisten själv!

PUSS!

skolan

Just nu sitter jag och väntar på att esteten ska börja. Vi hade nationella i matte förut, i början av provet gick det bra, men sen gick det lite utför, fast jag är nöjd ändå, sådeså. Även att jag satt nästan hela tiden ut, alltså två timmar, haha!
På historian spelade vi spel om andra världskriget, det var ganska kul faktiskt, men vi hann ju bara 20 minuter eftersom matteprovet hade tagit så pass lång tid.

Jag älskar mina tjejer, ni är bäääääst :D <3<3



mina skooor !:D



Coolingarna Helena och Linn, ni är också så jäkla mycket bäst <3



Jag har väldigt fina vänner som alltid ställer upp och jag inte skulle klara mig utan dom! :)

äsch

Nu tänker jag sova, om jag nu kan det.......... godnatt............

imorgon blir det...

BODYPUMP! det ska bli asskönt, har inte kört det på ett tag nu så det känns som att det är dags, madde får gå med mig, för vi har bestämt att vi ska gå på pass tillsammans. Bodypumpen måste nog vara ett av de roligaste och givande passen på ego, förutom bodystep och core då, dom är jättebra.
Men nu blir det till at boka passet då, det blir asbraa! Nu vet ni det.

Men ni som tränar på antingen ego eller något annat gym, vilket pass tycker ni är roligast? och tycker ni att passen är bättre än individuell träning?





det sitter i fortfarande

Jag är fortfarande hur glad som helst, humöret är på tipp topp helt enkelt. Undra hur länge det kommer sitta i x) hoppas länge, för jag vill inte vara sur, det är det värsta som finns. Men jag märker att jag nästan blir en helt annan person då det är fint väder ute, det är iallafall en väldigt stor skillnad, men det är det nog inte bara jag som tycker. Det är så skönt att sommaren snart är här, den är verkligen efterlängtad, skulle dö om det inte kom någon sommar! fast nackdelen med sommaren är ju att jag inte har fått något sommarjobb hittills, men, jag hoppas att det ordnar sig, är så avundsjuk på alla som har fått genom landstinget, visst, det kanske inte är det bästa men det är ju något iallafall?
Det är säkert jättemånga som har jobb och grejer, men jag har inte det! ni vet hur jag är, jag håller humöret uppe ändå.

Träningen gick inte som väntat, den gick mycket bättre än väntat :D! Vi fortsatte med Värsta cupen och det gick väldigt bra för Masterbunnies idag, alltså mitt lag. Vi förlorade endast en match och vann 4 tror jag, och resten vart oavgjorda. Det kändes bra, vi behövde lite poäng, även fast vi säkert kommer ligga långt nere ändå, men skit samma.

Imorgon är det nationellt prov i matte, b-delen den här gången men även sista. Jag vet inte riktigt hur det kommer att gå, men det lär väl gå sämst som vanligt xD eller nä, nu ska jag peppra! hoppas att det går BÄÄÄST :D!

Det är kul att knåpra, så ni vet.
PUSS!

bloggtorka hela gårdagen

Det är ju skamligt, ni har inte fått läsa om min vardag, mina tankar och åsikter på en hel dag. Det beror ju främst på min lathet, men jag kan även skylla på att jag vart tvungen att plugga också, men det är ju inget ovanligt i mitt liv. Iallafall så är jag ledsen att ni inte fick veta vad jag hade för mig igår, inte för att det då var något speciellt, men iallafall.

Det ska jag berätta för er nu! såhär såg min söndag ut i korthet:
  • Klev upp kl 9
  • Var ute och sprang med Sanna
  • Duschade och åt frukost
  • Pluggade
  • Nördade dator
  • Sov
  • Pluggade
  • Såg Andra avenyn (alla 3 avsnitt)
  • Nördade ännu mer dator
Det lät väl trevligt! och det är ju ungefär så mina söndagar ser ut jämt så det är inget nytt.

Idag har jag varit på myyycket bra humör mest hela dagen, jag blev det igårkväll och det har hållt i sig! men jag är ju oftast på bra humör förstås, förutom när nåt går dåligt. Men iallafall, mina kompisar tycker att jag är sjuk, de säger att jag går på nåt :o inte för att jag gör det, men man kan väl tro det kanske.
Iallafall så har jag och min grupp gjort klart tidningen idag. Morgonen började med att vi satt oss och jobbade på artiklarna och jag började finjustera lite på själva tidningen. Sedan gick vi på lunch, fast jag åt inget, jag satt bara och stressade Elin, Madde och Matte. Jag ville att dom skulle skynda sig så att vi kunde gå på stan, haha. När dom var klar gick vi bort till gina och jag köpte en kort tunn jacka, jag vart riktigt kär i den, också köpte jag ett orange linne. Nu ska jag inte shoppa något mer tror jag, bara litegrann kanske;)
När vi var klara på stan gick vi till skolan och sedan samlades vi utanför för att gå tillsammans upp till judohallen i skönsberg! Det var verkligen jättekul där på judon, lekte massa roliga lekar! haha, och linn brottade ner mig :D
Efter judon har jag bara varit på skolan och gjort klart tidningen, den blev jättefin!

Dom hade ätit äcklig middag förut när jag kom hem, torsk! USCH! det går ju verkligen inte ner. Så jag åt rostade mackor istället, också har jag ätit nötter :) jag har ju sagt att jag måste lära mig äta fisk, men det är inte så lätt när det bara bjuds på äcklig fisk var man än är! det är ju helt sanslöst.

Ikväll är det iallafall träning! det ser jag fram emot jättemycket, hoppas det blir kul!
Nu ska jag kililila, ska packa och lite sådär.
PUSS!


det blev en hemmakväll

Ja, trots allt så blev man hemma ikväll, först var jag jättepepp på att göra någonting, men sedan ville jag bara vara hemma för att jag kände att min ork inte räckte ut ikväll. Så jag har haft det lite trevligt med min äckeldator oså, sen började ju hockeyn vid typ halv 11, så det har jag suttit och kollat på nu i mer än en timme, Sverige - Ryssland förstås.

Det är en spännande match faktiskt, det händer något mest hela tiden, eller nu har det inte gjort det på ett tag, bara några räddningar av målvakterna och några målchanser. Sverige leder iallafall med 0-1, målet gjordes av Mattias Weinhandl. Sen har  det varit en hel del slagsmål och 3 matchstraffar har delats ut tror jag, därav 2 svenskar. Nu är det lite kämpigt, men backarna gör det bra, och det gör även mannen i buren, Henrik Lundkvist, han gör det riktigt bra.

Ska fortsätta titta nu!
PUSS!

jag bara älskar vädret

Det är ju för bra för att vara sant, vädret har varit typ perfekt hela dagen, förutom när solen gick i moln ett tag fast dom försvann ju sen. Så jag har varit ute ganska mycket idag och solat, det har varit jätteskönt, också har jag ju fått lite extra färg då, iallafall i ansiktet för där har jag lättast för att bli brun.

Milla var med mig förut, vi satt och pratade på altanen och sedan åkte vi lite moppe. Vi åkte upp til OK och köpte glass, det blev en nogger för mig och en daim för milla, och jag var så snäll och bjuppade!:) Sen åkte vi ner till medborgarhuset och satt där och åt våra glassar och solade.

Nu gör jag inte så mycket, försöker bara klura ut vad man ska göra ikväll, för jag vill ju göra nåt! helst vara ute för att det är så bra väder! bara säga till om ni vill hitta på nåt :D

Det här är min bästa vän! fast han ska vara med gul förstås :p

saturday

Då har snart halva den här dagen gått också, och jag har hunnit med ganska mycket med tanke på att jag gick upp klockan 8 på grund av att jag skulle åka och träna. Jag tog 09.15 bussen till ego och gick på spinningpasset som började kl 10.00, det höll bara på en halvtimme så det var inte så jobbigt ändå, men sedan gick jag på corepasset också, alltså mage och rygg! det var jättejobbigt, kan ju lova att det känns i magen nu alltså, och även i ryggen. Efter corepasset  tog jag lite armar och rumpa också, det behövdes. Sen var det dags att duscha och åka hem.
Det var iallafall väldigt skönt att träna idag!

När jag kom hem tog jag och tess en runda med bilen (tess körde alltså, inte jag), vi åkte bort mot laggarberg och runt en bit. Jag längtar tills jag börjar övningsköra!

Nu håller tess på att färga mitt hår och jag har nyss ätit gröt. Ska väl snart ta och pina mig igenom lite artikelskrivande, vilket jag inte ser fram emot eftersom det är så fint väder idag, och då kan jag inte koncentrera mig. Men vi får se hur det går.
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, har lite lust att gå på bio eller nåt, nån som vill gå med mig ?(a)

de tre vännerna och milla

Yes, jag hann klart med insändningsuppgiften förut iallafall efter några dampanfall och skrivkramper. Anledningen till att jag fick dampanfall ena gången var att jag hade skrivit typ två sidor, och då tänkte jag inte på att spara det så datorn stängdes av (jag vet inte vad det är för fel på den) och bara en halv sida hade sparats av det jag hade skrivit, så det var bara att sätta igång att skriva om allt. Det tog sin lilla tid så jag kom till milla ganska sent. Men vi hade dunderkul iallafall, jag, milla, linn och helena, jag älskar tjejer! de tre vännerna och milla :D först grillade vi lite korv och satt och pratade lite, sen gick vi in och kollade på tv ett tag och sedan bestämde vi oss för att gå ut och spela kubb, jag och milla mot helena och linn, det blev 1-1 för sen orkade vi inte spela nå mer så då tog vi en moppetur runt i ljusta, men sen skyndade vi oss tillbaka till milla för att hinna före jocke som också kom. Helena hade tappat sitt kära örhänge kom hon på när vi skulle gå in, efter en stunds letande då alla nästan hade gett upp såg jag något blänkande rakt framför mig, och det var örhänget :D bra jag är!
Vi gick iallafall in och spelade lite buzz, sen åkte jag, linn och helena hem, jag fick en uppfriskande moppetur, haha.

Juste jag glömde berätta att jag var och solade idag direkt efter skolan så nu har jag fått lite färg iallafall, en grundbränna inför sommaren. När jag hade varit hemma ett litet tag åkte jag och hämtade tess i timrå och sen åkte vi in till birsta och jag såg på när hon shoppade, det ända jag köpte var hårfärg och ett paket korv! men jag har shoppat nagellack idag också faktiskt, ett rött (London) och ett jättefint lila (Milano), båda är märket mavala och jag verkligen älskar dom nagellacken, ett bra tips på nagellack iallafall, finns i jättemånga fäger. Jag är iallafall störtnöjd över dom! också köpte jag ett underlack, det är alltid bra. Nagellack för nästan 200 idag då ;)

Men nu kanske jag ska göra mig klar för att sova, jag ska ju upp tidigt imorgon för att gå på spinningpasset klockan 10 och sen corepasset efter det, det blir kung det, har ju inte varit på gymmet så ofta nu de senaste två veckorna.

Men godnatt och sov gott allihopa, imorgon ska det bli fint väder, det gillar vi, inte sant? :D
PUSS!


Mitt nya röda nagellack, I love it!

samhälle på en fredag...

Det är inte alls kul att ha som sista lektion när det är fint väder ute! det är speciellt inte kul när det handlar om hållbar utveckling och miljön på jorden och när det är genomgång, det är precis det som gäller nu. Det är booooring, men snart är dagen slut.

Jag vet inte hur jag ska hinna med allt som jag har planerat för dagen faktiskt, först ska jag sola, sen ska jag hem och hämta moppen och sedan åka och hämta tess i timrå. Sen ska vi åka till birsta och gå där ett tag, jag kan inte vara där alltför länge för att jag måste hem och plugga klart. Senare ska jag ju vara med milla, och nu ska linn och helena också joina oss ikväll, det blir kuuuuul :D

Men nu ska jag kanske hänga med på genomgången, det handlar om miljö nu! hörde nyss en fråga: "vad kan vi göra för att det ska födas mindre barn?" konstig fråga enligt mig, jag kanske till och med hörde fel, haha xD



C'ya

vad veckorna går snabbt

Det är inte klokt vad veckorna går snabbt nu, hinner knappt med något längre, nu är det liksom fredag igen :o. Dom bara flyger iväg liksom, men jag klagar absolut inte över det. Det är ju ganska mycket i skolan, men det fixar sig! det gör det alltid.

Imorse vaknade jag en halvtimme innan jag skulle gå till bussen så det enda jag hann göra var att tvätta håret, välja kläder, klä på mig, måla på lite extra nagellack, borsta tänderna och sen vart jag tvungen att springa till bussen så att jag skulle komma i tid, och det gjorde jag också. Först hade vi matte, det var tråkigt för att jag inte kunde jobba just för att jag inte hann äta någon frukost. Men det är lunch inom en timme så det är lugnt.

Jag kom nyss ner till vårat plan för att milla och jag var uppe och pratade med bea ett tag, det var kul  :D
Och nu har jag engelska och ska läsa min bok! det ska väl gå ganska bra, om jag inte somnar förstås.

Senare idag ska jag till birsta med tess, sen ska jag plugga klart medicinen och sedan ska jag vara med millispillis dahlbergo! :D Uppdatering av dagen kommer senare!

PUSS!

nattinatti

Snart är det dags att sova för att nu är det natten, då ska man inte vara vaken, + att jag börjar 08.15 imorgonbitti, så då vill man ju vara lite utvilad. Jag är inte speciellt trött men... jag ska väl försöka sova iallafall, när jag nu får det alltså.

Jag har skrivit hela två sidor på medicinkursinlämningen ikväll, men det är fortfarande hälften kvar men det tar jag hand om imorgon, there's no need to hurry you know, eller egentligen är det det, men jag är en sån tidsoptismist så det är inga problem! Ska bara skriva en och en halv artikel i helgen också, wihooo, mitt liv är fulländat... eller så inte. Men man kan ju alltid drömma. Och det är vad jag ska göra inatt, jag ska drömma om något bra! som jag vill ska hända, jag vill verkligen det :D men det är ju bara en dröm som man aldrig vet om den slår in. Den som lever får väl se, jag kanske dör i drömmen, vem vet? jag har hört att man kan dö på riktigt om man dör i drömmen, men det är säkert helt fel, haha, det låter lite vridet på nåt sätt. Stackars den som har gjort det iallafall.

Men nu ska jag kanske sussa... eller om ett tag, men jag är lite småtrött nu när jag har slutat plugga så, snart!

Nattinatti, puss!

shoppingdag

Hejsan allihopa :)

Idag har jag haft det ganska bra! vaknade runt halv 9 och åt frukost och gjorde mig klar, sedan tog jag bussen som gick 10.10. Jag gick till skolan ett tag och väntade på att det skulle bli lunch, sedan gick jag, madde och lollo bort och åt, eller dom gjorde det eftersom jag hade gjort det för bara en stund sen. Efter lunchen gick vi på stan och jag köpte lite underkläder, sen gick vi till skolan igen. Då började första lektionen som var historia, vi satt och skrev på våra artiklar och sedan hade vi första utkastet med sara, det gick ganska bra, har ju inte direkt blivit klar med någon artikel men nu ser jag klarare på vad jag ska skriva iallafall.

Jag ville bara därifrån sen så jag satt och tjatade på madde att vi skulle gå på stan, men vi gick inte förns vi slutade och det var typ 14.50. Mathilda följde med hon också, och vi mötte Bea i den första affären vi var inne i också, så hon följde med oss. Jag köpte även ett par röda tygskor, dom var väldigt fina! vi gick bort till Gina och där lämnade Matte och Madde oss så då blev det bara jag och Bea kvar, vi kollade lite där inne på Gina och jag köpte en jättesnygg fodralklänning och Bea köpte lite grejer hon med. Sen gick vi runt ett tag och köpte lite grejer. Vi köpte även glass och missade bussen så vi fick sitta ute i solen och vänta på att Patrik skulle komma och hämta oss. När han kom fick jag skjuts hem.

Hemma har jag inte gjort så mycket, skulle ta tag i pluggandet det första jag gjorde, men det blev ju inte av. Utan jag åt mat och sen har jag suttit vid den här dumburken och ätit glass och fixat mina naglar, nu är dom alldeles rooosa :D jag köpte ju två nya nagellack idag! jävulskt snygga :D
Spelade nyss lite mariokart med tess, och nu ska jag skriva på medicinkursen.

Det jag köpte idag var:

* Underkläder (BH, trosor) HM
* 2 Nagellack Movela chockrosa och persikafärgade Kicks
*
Ansiktspeeling Nivea Kicks
* Blommig fodralklänning Gina Tricot
* Röda tygskor med vita snören Wedins
*
En sån där lång isglass med lite olika färger ICA esplanaden
 
Har tyvär inga bilder på sakerna eftersom att jag inte kan lägga in bilderna från kameran i datorn för att jag inte hittar kabeln till den. Men det var iallafall det jag köpte idag, och det är ju alltid en dag imorgon också ;)

en mycket givande träning

Ojojoj, kom hem för ett tag sen bara, har tränat med brudarna i 2½ timme, det är inte dåligt det eller. Vi körde mest teknik, och det var väldigt givande. Göran var med och tränade oss i 1½ timme ikväll, det ledde till nya övningar, och därmed lite svårare eftersom att det är Göran vi pratar om. Det var väldigt kul, och jag kände att jag var på topp ikväll så det var bara att köra på. Jobbigt var det vill jag lova, men det tänker man inte på när man väl håller på och gör sitt bästa.
Vi var inte så himla många ikväll, en del svek ju och gjorde annat istället, men det var skönt ändå att inte vara så många. De sista 20 minutrarna av tiden spelade vi match, det var kul och typ alla hade bra tempo så det gjorde att det blev väldans kul också. Såna här långträningar måste vi ha oftare tycker jag.
Alnö ibk, det är så det ska vara <3

Har ingen ny bild så det får bli en old one


nu har dom kommit

Åh, vad glad jag är nu! fondpengarna har äntligen kommit efter en lång tids väntan. Nu är det bara för mig att köpa en ny mobil :D min lila skönhet! fatta vad glad jag är nu. Sen blir det shoppa litegrann, men jag ska också spara lite inför sommaren om jag nu inte får något sommarjobb.
Alla som har sökt, bor i timrå och fått, är ni glada? :D



Min skönhet som jag ska köpa





wednesday I feel okay

Onsdag idag då, det känns som att veckorna går väldigt snabbt, men det kanske är därför att vi slutar tidigt typ varje dag. Jag mår iallafall ganska bra idag, jag ska inte klaga, eller rättare sagt jag orkar inte! jag orkar inte klaga över att jag har hur mycket som helst att göra, alltså skolarbeten. Men det vet ni ju redan om så jag ska inte tråka ut er med mer antipluggsnack.

Idag började vi 08.15 och hade nationellt prov i matte, det var första delen idag och det var inte så himla svårt ändå, gissade på en för att jag inte fattade frågan, resten kunde jag typ. Sen var det en svårare uppgift på slutet som tog ganska lång tid och man skulle typ hitta samband mellan rektanglar oså, det var väldigt invecklat så jag skrev inte så mycket på den, men någon poäng ska jag väl ha plockat på mig.
Efter matten hade vi jättelång rast, och då gjorde vi inte så mycket. Sen var det samhälle och vi satt bara och diskuterade massa om miljön. Lunch vart det sen och sen filmtittande. Jag var med i 15 min på religionlektionen för att jag skulle åka iväg med pappa och göra en sak, det var ganska drygt.

Men nu är jag hemma och ska sätta igång och plugga så snart som möjligt! men det kommer inte bli det lättaste, men jag kämpar på som vanligt. wish me luck!

Skriver mer sen, PUSS!

hej jag är less...

På skolan! det är så otroligt mycket nu så jag hinner inte med mig för fem öre. Imorgon är det nationella i matte, kan inte ett skit, på torsdag är det första utkastet för vårat tidningsprojekt och jag har inte ens börjat för jag får inte tag på nåt fakta alls, på fredag ska jag lämna in fetaste insändningsuppgiften i medicinkursen. Det ser nog inte så ljust ut för mig just nu, men jag ska försöka börja med insändningsuppgiften snart. Åh justja, nu kom jag på att jag måste läsa nå samhällsgrejs tills imorgon också för att man ska kunna det så att alla ska kunna vara med och diskutera. Hjälp mig nån, det blir för mycket för mig.

Också är jag less på mina småbröder för att dom är så jäkla jobbiga, åååååh. Vill bara trycka ner dom i toalettstolen ( okej, det kanske inte är den bästa lösningen). Också vill jag springa, men jag har inte tid till det, allt känns surt nu, men jag tänker banne mig bita i det där sura äpplet, sådeså.
Något positivt är iallafall att jag visade upp mitt egna projekt idag, alltså min dans, och det kan jag säga att det vart jag nöjd över. Jag var lite nervös först men det rullade på riktigt bra, nu ska jag bara göra REFLEKTIONEN tills imorgon också!!!! ni hör ju, det blir bara mer och mer! Nu ger jag upp hoppet, tänker inte bita i det där sura äpplet för då blir jag bara mer sur om jag misslyckas. Önskar att nån kunde göra mig på bra humör, men det verkar mörkt just nu.

Nu har jag inte lust och tid att skriva mer för nu ska jag skriva på min reflektion :/
Goodbye!

nerbäddad i min sköna säng

Mihi, nu ligger jag i sängen redo för att sova. Fast jag ska inte göra det än, ska vara vaken ett litet tag till iallafall, så trött är jag liksom inte.

Ikväll har jag haft träning med älsklingsbrudarna, vi körde Värsta cupen idag eftersom att det är måndag. Mitt lag var fulländat idag, jag, Jossie, Sanna och Annapanna var där och kämpade järnet. Det gick ganska bra för oss må jag säga och kul var det. Sanna och jag spelade back idag igen, det fungerar mycket bättre då faktiskt för att vi har ju spelat ihop oss så pass bra. Haha, men den som verkligen kämpade på som bäst idag måste ju vara Stina, riktig kämpaglöd för sitt lag med 3 spelare. Starkt jobbat tycker jag, och det var roligt att se.

Det känns bra nu när man har tränat, sprang ju på gympan idag också så man är ju lite halvslut i kroppen sådär, men det är över imorgon när jag har fått sova. Jag har iallafall tränat klart på min dans nu så det sitter ganska bra inför imorgon, dåligt nervöst, eller nä egentligen inte! man ska ju göra något man tycker om och jag älskar att dansa hiphop så då gör jag det helt enkelt. Det känns som att det är ganska meningslöst att måla en tavla t.ex. om man inte ens tycker att det är kul, så då gör jag något som är roligt. Jag pratar om estetprojktet om ni inte fattade det :)

Nej, jag ska fortsätta mysa på här under täcket i min dundersköna säng med typ 5-6 kuddar runt om mig!
Mer får ni veta imorgon!
Godnatt och puss!

nostalgi

Igårkväll kom jag på att jag skulle leta fram massa saker från nivet lite förr i tiden, saker som jag hade på mellanstadiet och lågstadiet och så. Jag började leta i mitt och Theres "skrotrum" där vi kastar in allting som vi inte använder. Där hittade jag min dagbok som jag har haft ända sen i tvåan och en skiva med alla bilder från klassresan till Leksand i sexan då även adnan var med. Det var jättekul att se alla bilder, fick mig en äkta nostalgitripp där. Alla var så söta och små, fast då tyckte man ju att man var ganska stor. I dagboken står det allt möjligt roligt, men mest om kärlek förstås, ojojoj visste inte att jag hade tyckt om såå många killar. Tänk att man har kvar så mycket saker, och det är ju liksom så roligt att se.

Några bilder från Leksand 2004:

Ett stopp på vägen ner:
image202

Det blev lite bollkastning där emellan också:
image203

Väl framme i Leksand och på leksands sommarland:
image204

Markus och Göran i en båt:
image205


Jag och milla tyckte det där var skiiitkul ;)

image206

Sanna och Theres med ;) eller...inte Theres
image207

Badtime för Sanna, Patrik, Markus och Göran

image208

Gokart för Adnan och Tomas
image209

Mihi, smågrabbarna;)
image210

Det blev lite klättring och tävlingar också, haha
image211

Och lite balansgång
image212

Vi tjejer, förutom Karin
image213

Middag senare mot kvällen, det blev grillat och sanna såg hungrig ut;)
image214

Där var jag nog lite irriterad, men markus kom och lättade upp stämningen

image215

All of us, nästan!
image216

Det är ju inte alla bilder förstås, men några iallafall.
Jag kommer aldrig glömma denna klass, ni var bäst!
Jessica Engström, Tomas Strömstedt, Theres Nylander, Markus Moberg, Sanna Wahlroos, Camilla Westin, Isabelle Andersson (jag), Göran Lind, Patrik Westberg, Karin Löfvenmark, Andreas Sparby och Adnan Secerovic som inte är med på bild.

idag är idag...

Och det är måndag, första dagen på denna vecka.
Vad har jag då gjort idag? inte så mycket faktiskt. Åkte till skolan kvart över 9 och började 10. Jag, Linn och Helena gick ner till biblioteket och kollade på mikrofilmer med tidningar från 1939, det var väldigt onödigt att sitta där en hel lektion för att vi fick inte ut ett skit av det. Nör vi hade varit där gick vi och åt litegrann, jag åt kiwi och ananas, haha.
Gympa blev det sen, då hade vi uthållighetstest som gick mycket sämre för mig än vad det gjorde sist.
Var så trött när jag kom hem så jag däckade på soffan ett tag. Sen har jag ätit middag och bråkat med pappa om ett CV, ja så var det. Från och med nu tänker jag sköta allt själv så slipper han bry sig. Är så grymt irriterad på honom just nu.

Ska snart träna på min dans tills imorgon, sen blir det träning.

adnan

Några fler bilder på Adnan!

image199

image200

image201


saknar dig grabben

Det är helt sjukt, eller egentligen inte om jag tänker efter.

Det gick en kille i min paralellklass på Gångvikens skola när jag gick i 6:an, det har jag berättat om förut. Han var typ den snyggaste killen och måånga gillade honom, inklusive jag, jag var helt såld på honom. Han var grymt bra på fotboll, likaså hans bror som var många år yngre. När vi spelade på rasterna ägde han ut allt och alla, man såg att han verkligen älskade fotboll. Snäll var han också, men också väldigt kaxig. En  väldigt härlig och trevlig kille var han, Adnan Secerovic som blev utvisad från Sverige helt plötsligt när vi på gvk hade lärt känna honom och tyckte om honom så mycket. Han flyttade till Tyskland! där har han det bra nu iallafall, för nu spelar han fotboll på elitnivå och lever säkert ut sina drömmar.
Jag saknar honom faktiskt, han var en kul person och jag hoppas att jag kommer träffa honom igen.

Adnan har spelat i Ajax och nu spelar han i ett lag om heter Roda JC, är så glad att han har kommit så långt.
Här är han:

image198

sunday and i'm bored

Men det är inge ovanligt! det är ju trots allt söndag. Jag är trött, fast jag vet inte varför, borde verkligen inte vara det. Jag är irriterad på min familj fast jag inte borde det,smäller i dörrar och har mig. Tess och jag började bråka också, det var inte så kul, det är inte ofta vi håller sams.
Jag har tränat på min dans till på tisdag, den är i Princip klar nu, så nu vill jag göra något annat. Har ingen ork till skolarbete längre, känns liksom meningslöst för att det känns som att det går sämst ändå, men aja.

Idag har jag och Jimmy varit hos mamma, vi brummade dit bort med moppen imorse. Vi satt ute i solen och pratade och åt glass, sen hjälpte jag henne att städa lite och göra mat. Åt gjorde vi där också. Sen åkte vi hem och sen dess har jag varit irriterad. Någon som brukar kunna göra mig på bra humör kan inte göra det just nu, för han svarar inte!
Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Vad jag vet är att jag inte tänker sitta kvar vid den här dumburken längre iallafall.

C'ya, don't wanna be ya.

lördag

Idag har vi varit hurtbullar! madde och jag slet oss ur sängen kvart i 10 och klädde på oss. Sedan kom Sanna och vi åkte iväg till elljusspåret i timrå. Bea var också med ett tag, men hon fick ont i foten och åkte hem. Jag, Sanna och Madde sprang ungefär 5 km, fast vi gick lite också för att jag fick kramp i magen som vanligt, vet inte vad det är. Det kändes iallafall skönt efteråt. Tog moppsen tillbaka, Sanna åkte hem och jag och Madde hem till mig. Duschning och frukost blev det sen. Efter det tog jag ner gamecubet på mitt rum och då satte vi igång och spelade mariokart som vi har gjort till för bara en stund sen.

Nu sitter vi och lyssnar på en väldigt peppande mariokartmelodi, det svänger ju! haha
Sen vet jag inte vad vi ska göra.

Orkar inte berätta vad jag gjorde igår just nu heller, så jag gör det sen.

PUSS!

natten

Nu är det natt och jag ligger i sängen med madde, oooh! Vi gör inte så mycket, har nyss borstat tänderna. Förut satt vi och kollade på anorexiabilder på google, usch det är inte klokt hur man kan se ut, spyvarning. Vi kollade även på fetmabilder, det var ju inte heller de vackraste synerna. Man måste nog tänka om litegrann när det har gått så långt att man VILL vara så smal och få anorexia, då är det något som har gått fel. Och man måste också tänka efter när man äter För mycket för då kan det gå så långt att man får fetma, det är ju inget man vill direkt men det händer om man inte äter i lagom mängd, visst man kan äta godsaker, men inte i överflöd.

Ser ni något som inte stämmer kanske?





Något är fel!

Nu har jag sagt vad jag ville säga. Berättar om min trevliga kväll med tjejerna imorgon :)

Godnatt och puss!
/ isabelle a


dagen flyter på

Just nu är jag lite småless, fast det kommer att gå över sen! nu är det även bestämt att Bea och Sanna ska joina mig och Madde ikväll, det blir ju lite småmysigt sådär. Film och gotta och massa snack om killar och allt som man kan komma på. Innan vi börjar filmkvällen ska vi köpa godis, då brummar vi till timrå med mopparna, yes. Nu går min som på räls med lite hjälp av sannapanna, en sån liten ängel hon är.
Jag vet inte vilka filmer vi ska se, men madde skulle ta med sig ett gäng.

Var hemma hos mamma förut i ungefär 2 timmar om inte mer, det var lite kul. Sen åkte jag till Sanna och pratade en sväng oså. Nu är jag bara hemma och håller på att städa, men jag tog en paus för att det är jobbigt att plocka upp kläder, och jag lovar, jag hade kläder ÖVERALLT. Nu börjar man se golvet iallafall, puuh -.-

Jaja, jag hoppas iallafall på en trevlig kväll med tjejerna.
Hoppas alla får en trevlig fredagskväll :)




it's friday, i'm in love...

not. haha, det stämmer ju inte, verkligen inte, men det skulle ju inte sitta fel heller, haha.
men nu sitter det lite fel och det är pest och pina, men anyway, I'll survive.

Fredag idag då, och jag har inte hunnit göra mycket. Sov till 10, gick upp och åt en liten frukost, sen har jag bara legat här i sängen och inte rört en fena, det är ju så skönt.
Men jag vet att jag måste gå upp snart eftersom jag kanske skulle träna med Milla, eller så tar jag en springtur, eller näe... det ska jag vänta med tills imorgon då Madde är här. Hon ska ju sova här inatt så då är det nog mer än rätt att vi tar en springtur imorgonbitti.
För min del idag blir det nog att jag brummar iväg till mamma ett tag eftersom att mopeden gick igång igår, nanana, brare. Blir nog inge ego med milla vid närmare eftertanke.

Förresten, igårkväll såg jag på film, tänkte ni ville veta det. Jag såg på film, helt ensam.
Ni får en liten kort presentation av filmen sen.

Ikväll ska jag iallafall vara med
Madde och vi ska käka massa godis och ha filmkväll, det klingar fint i mina öron det.

PUSS!

bra onödigt

Jag hittar inte kabeln till kameran så att jag kan lägga in bilder, får fetdamp snart.
+ att jag spricker snart, fattar inte hur man kan vara så...ja, fin.
Hur som helst, fråga inte vem det är, det lönar sig inte, inte nu iallafall.
Jag måste sola, nellsan är brunare än mig (inte så konstigt egentligen)
men snart är jag ikapp.
Jaja, fan vilket onödigt inlägg...

Jag ska se på film snart, puss!

torsdag

Imorse vaknade vi runt 11, Nelly gick ut med Skrållan och jag låg kvar. Sen har vi legat i sängen mest hela dagen och käkat godis tills vi klev upp och åt frukost (jag drack te :o), sedan gick vi ut på en promenad med bollen och sen gick jag till bussen och skulle åka hem, men jag träffade milla på bussen så jag åkte hem till henne istället. Vi satt och pratade ett litet tag och sen kom pappa och hämtade mig. Han var lite sur, men det är han ibland min pappa, inte kul det, men nu är han iallafall någolunda glad tror jag.
Har ätit mat (spaghetti och köttfärssås) och sen har jag inte gjort mycket mer.

Ska snart gå ut och se om jag får igång moppen, föga troligt men ändå. Sen ska jag se om det blev någon paj över sen igår, jag fick ju aldrig smaka på den. Men jag måste komma med min åsikt, så deså.

Ikväll blir det nog lugnt får jag hoppas, ska ladda ner någon bra film och bara slappa.
Någon som vill göra mig sällskap? det skulle inte sitta fel :)

så var valborg

Valborg blev lyckad för min del kan jag lova, det var lite drygt först och det såg lite mörkt ut, men det fixade jag och Nelly.

Först åkte vi till Matfors där vi skulle träffa Martin och Magnus, men när vi kom dit var dom inte på det stället dom sa att dom var för då var dom på ett helt annat ställe, inne i själva matfors. Så vi gick dit, men då var dom inte där heller, då hade dom åkt in till stan. Då tänkte vi strunta i dom och åkte in till stan istället. Där gick vi runt och pratade med lite folk och sedan hänkade vi med Anton m.fl. upp till norra. På norra var det faktiskt ganska kul även fast man inte kan tro det, vi träffade jättemycket folk, både kända och nya. Vi var där ett bra tag och sedan bestämde vi med två grabbar som vi träffade där att vi skulle gå till big boy. Det tog typ en timme och komma ner tror jag, för att Nelly skulle ta massa genvägar, haha. Big boy var stängt så då gick vi in till torget istället och träffade även lite folk där. Sedan gick vi till statoil och satt där och drack coca cola och pratade med grabbarna. På slutet köpte vi godis och jag och nelly gick hem till henne och pratade och käkade godis, sen somnade vi i den stora och sköna sängen med ont i benen av att ha gått så otroligt mycket under hela kvällen.

Det var den kvällen, kanske inte låter så kul men det var det faktiskt :D

Lite bilder:

Jag
image190

Nelly, micke och oscar, vi hade himla kul tillsammans
image191

Jag, micke och oscar där bak, kuuul :D
image192

Storposarn
image193

kunggrabbar :D

image194

Och sen vart vi ett helt gäng också

image195


Puss / bella♥

RSS 2.0