Dagens

Dagens humör: Glad men trött
Dagens borde: Plugga som vanligt
Dagens frisyr: Uppsatt i en enkel hästsvans
Dagens klädsel: Mörka jeans, röd trekvartströja
Dagens planer: Slappa, plugga lite, sova
Dagens vill ha: Glass
Dagens längtan: Sommar
Dagens beroende: Datorn
Dagens tråkigaste: Pluggandet
Dagens personer: Madde, Bea, mamma och pappa
Dagens irritation: Ingen/inget
Dagens kommentar: Vet inte
Dagens låt: Home - Daughtry
Dagens vän: Madde
Dagens onyttiga: Cheerios imorse
Dagens dryck: Mjölk och vatten
Dagens middag: Kycklinggryta och ris, mums
Dagens bästa: Att jag faktiskt kände mig studiemotiverad på en lektion
Dagens sämsta: Ont i magen

torsdag 28/2

Imorse fick jag ingen sovmorgon trots att vi började kl tolv. Halv nio åkte jag in till stan och mötte Madde för att vi skulle träna på ego. Det är ju så skönt att träna på morgonen och man känner sig så frisk och kry efteråt. Vi tränade i ungefär en och en halv timme och fick mycket gjort.

När vi var klar där gick vi och åt lunch, det blev pannbiff som var mycket gott. Efter det gick vi till skolan och jag kollade vad jag hade fått för betyg på datakunskapskursen, VG fick jag, det känns ju ganska bra, men det hade inte suttit fel med ett M före VG, hehe. Jag vart iallafall glad över det så, jag ska inte klaga, har ju inte haft toppresultat på alla prov så. Jag får kanske göra bättre i andra kurser.

Första lektionen
var historia, men det vart inte så mycket historia faktiskt. Det ända vi pratade om var valet av inriktnigar och profiler, jag vet iallafall vad jag ska välja nu så, samhällsvetenskaplig inriktning och humanistisk profil, men jag vet inte ännu vilka valbara kurser jag ska välja, det ska jag fortsätta att fundera på. Sedan satt jag och kollade på massa yrken på internet eftersom jag har börjat fundera på vad jag egentligen vill bli, det var kul.

Sedan gick jag, Madde, Matte och Lollsan till kulturmagasinet och satt där ett tag och försökte plugga, men till slut fick jag ju ingenting gjort så jag åkte hem, det gjorde även Matte. På bussen höll jag på att somna också, var verkligen jättetrött. När jag kom hem läste jag i medicinboken och sen såg jag på film, sen åt jag. Har inte hunnit med så mycket mer.

Ska snart plugga lite, men bara kanske.
PUSS!

lång träning

Snart ska jag sova efter en låååång träning med laget. Vi tränade i så mycket som 2½ timme, det är mycket bra. Dock spelade vi ju match mot grabbarna i två timmar så det tog större delen av tiden, det gick inte så bra måste jag också tillägga. Men vi kämpade iallafall, lite åtminstone, hihi.
Jag måste också tala om att Bea fick blommor av mig och Matte idag, hon följde ju med och kollade på träningen så då passade vi på att ge henne dom då. Dom är vita och jättefina, jag tyckte verkligen att hon var värd dom för att hon är en jättebra kompis också tycker jag synd om henne :) <3

Nu har jag ont i mina ben och överallt, och jag ska träna imorgonbitti med Madde, får se om kroppen ens pallar det efter den här träningen. Jaja, nu ska jag nog gå och krypa till kojs och kanske läsa lite medicin.

image114

PUSS!


sportlov=plugglov

Jag har blivit helt tokig i äppelpaj, jag vet att jag är onyttig, men ibland får man vara det. Tröstätning kallas det, och då undrar ni säkert varför jag tröstäter! Jo, jag gör det därför att jag är sur ocb besviken på min skola och på lärarna, det brukar inte vara något större fel på lärarna (förutom en), men nu har dom gått för långt. Vi i min klass kommer knappt att få något sportlov, vi kommer inte få någon fritid alls i princip, vi ska sitta hemma och plugga hela lovet, jättekul! INTE... så nu vill jag protestera, men det kan jag inte för att dom kommer inte att ändra på någonting ändå.

Jag ska hinna bli klar med engelskauppsatsen som ska vara på typ minst 3 sidor, rapporten som ska ha sitt första utkast på måndagen när vi kommer tillbaka och jag har knappt kommit igång, inlämningsuppgift i idrott både i praktik och i teoretisk form, träna till kristendomsläxförhöret som vi har på onsdagen, + att jag har fetaste inlämningsuppgiften att göra i medicinkursen som jag inte förstår något av som jag skulle ha börjat med förra veckan. Ni ser ju, det är hemskt! och dessutom på ett LOV då man ska ta det lugnt och vara fri från skolan. Jag hatar skolan för tillfället, snart kräks jag som jag sa till Sara idag, blää på allt. Då kan man ju lika gärna vara i skolan hela lovet då!

Nu ska jag äta mer äppelpaj och PLUGGA MEDICIN!!

systrar i jeans

Nu ska jag se på Systrar i jeans, sen ska jag nog läsa lite ur min bok också, Systrar i jeans det med, fast fyran, inte ettan. Den boken är riktigt bra kan jag lova, lika bra som de andra.
Sen ska jag sova, skriver mer imorgon.


image111

image113
PUSS!

me in a nutshell

image110

tisdag 26/2

Först vill jag säga att jag tycker synd om Beis för att hon stukade foten igår på träningen, det var verkligen inte kul. Hon fick åka till akuten och grejer, sad but true. Vi som ska spela träningsmatch imorgon och allt, det hade varit kul om hon hade varit med. Också är det surt att hon inte får träna på ett tag heller, baaajs. Menmen, det blir ju bättre iallafall och det är bra. Imorgon väntar en överraskning för henne !:)

Denna dag har varit lite dryg. När jag kom till skolan fick jag veta att vi inte hade nån matte, då kunde jag ju sovit längre!!! fast en fördel var att man fick sitta och plugga det sista inför revolutionsprovet. Jag och några tjejer till i klassen satt och gick igenom allting. När det väl var prov gick allting åt helvete, jag trodde att jag skulle kunna det mesta, men det visade sig att jag inte kunde ett skit. Jag fick helt enkelt hjärnsläpp och satt och funderade på en fråga i typ 15 min och kom inte fram till svaret, det är inte bra! det blir ett fett IG på det provet, fan också. Då blev jag jättesur och grinig, men det gick över efter ett tag. På bilden (sista lektionen) var jag på jättebra humör för då hade vi foto. Vi skulle knäppa jättemycket kort på varandra. Jag, Madde, Lollo och Matte gick ut och tog jättefina bilder, jag gillar verkligen att fota, det är verkligen kul. Ska lägga in alla bilder på min dator imorgon, då ska jag lägga ut några.

Efter skolan gick jag, Madde, Lollo och Malin till biblioteket för att jag skulle låna om en bok, sedan gick vi och tränade, okej, inte Lollsan då, men jag, Malin och Madde. Vi tränade på gymmet idag, det var skönt det.  Tränade i två timmar och sedan fick vi skynda oss till våra bussar.

På bussen satt jag med Matilda Burström (skriver efternamn för att jag känner så många matilda), vi hade ett trevligt samtal och jag fick höra något riktigt kul. Också påminde hon mig om gymnasiefesten på onsdag och den ska jag då gå på, med henne och hennes kompis kanske, får se hur det blir, det fixar sig allt.

Nu är jag hungrig och väntar på mat. Hoppas att det är klart snart.
Min kväll är fylld med plugg tror jag, jag måste ju rycka upp mig nu dom här sista dagarna innan lovet! då vet ni det också :)

PUSS!



positiva tankar

När jag kom till skolan idag kändes allting jättejobbigt, men sen pratade Elin med mig och fick mig att tänka positivt, jag kan klara det som krävs, bara jag vill. Hon lättade på min börda helt enkelt, det kändes skönt. Hon är så bra på att prata tjejen, haha. Tack Elin <3

Första lektionen gjorde jag inte så mycket på, satt mest och lyssnade på en genomgång om hur man skriver en rapport och sedan satt jag och skrev av lite av Helenas historieanteckningar. Sedan blev det lunch och efter det idrott. Det var askul på idrotten idag, vi körde styrka på 15 olika stationer och på slutet blev det avslappning och så slutade skoldagen.

Jag och Madde hade bestämt att vi skulle plugga tillsammans litegrann så hon följde med mig hem och då satt vi och gick igenom det mesta inför provet imorgon. Hon var inte här så länge, vid halv 5 åkte hon hem och då fortsatte jag att plugga och sen åt jag toast som fick bli min middag.

Snart ska jag träna som jag ser fram emot som vanligt, sen åker jag till pappa och då blir det historieläsande, bra att veta va? men vad bra, då säger vi så!

PUSS


nervsammanbrott

Jag vill inte åka till skolan, jag vill inte sitta där och ha ont i magen och försöka få något gjort när jag vet att jag inte kommer att kunna göra det. Jag har en Stor klump i magen, det är tack vare allt arbete och alla prov i skolan, jag ryser till och med när jag hör ordet skola, ska det vara så? NEJ!
Kan man inte bara ha en normal mängd med läxor/prov/inlämningar per vecka? nejnej, det går ju inte. Vi ska ju torteras tills vi inte orkar mer, och då kommer jag hoppa av skolan. Det ligger på gränsen nu med, jag vet ju att jag inte kommer att ta mig igenom det. Jag vet att det är en vecka till sportlov, men den här veckan! den är en mardröm, jag har hur mycket som helst att göra och plugga till, det är bara inte klokt hur mycket det är. Jag vill klara det och bli någonting, men samtidigt vet jag att det jag vill bli kommer jag aldrig att bli för att jag är inget proffs, det har jag aldrig varit. Och när det är såhär mycket på samma gång så kan jag inte koncentrera mig på någonting för då fylls mitt huvud med ALLT och då kan man inte bara välja ut något.

ÅHH, jag mår så jäkla dåligt av det här, good luck to me in school today!

won't you take me to funkytown?

Har inte kunnat skriva något inlägg idag eftersom att jag har varit hos Beis, men nu ska jag berätta lite.

Gud så kul jag har haft nu, både igårkväll och Hela dagen idag med beisen, hon får en så glad liksom.

Ska berätta litegrann om vad vi gjorde:

Igår kom jag till henne runt 6 och då satt vi och kollade i skolkatalogen ett tag och väntade på att maten skulle bli klar. Sedan blev det mat då, kyckling, potatisklyftor och beasås, det var otroligt gött! och man fick sig en trevlig pratstund också. Efter det lirade vi lite guitar hero, hon ägde mig, men jag är ingen dålig förlorare så jag bara skrattade jag.
Sedan blev det melodifestivalen. De flesta låtarna var väldigt dåliga, men jag och Bea tyckte att Patrik Isaksson var ganska bra så honom höll vi på, såklart så gick inte han vidare, inte ens till andra chansen. Det var ju bara skitlåtar som gick vidare, jag HATAR BWO! menmen, då fick vi ju bli lite besviken också, som alltid!
Fruktsallad gjorde vi sen innan vi skulle kolla på film. Så då vart det fruktsallad och vaniljglass till Dude, where's my car? som för övrigt var asbra! Vi tog också en massa heta bilder som ni kan se längre ner :) Gud vad mycket vi skrattade, det är inte klokt alltså, men jag visste ju att jag skulle få en skrattattack, satt bara och väntade!
Vi såg också på en annan film som hette Who's your dady? den var ganska bra den med faktiskt och rolig.
Lite innebandyspelande blev det också mitt i natten, då var vi ju lite trötta så det var askul :D men bollen for under sängen eller bordet hela tiden, haha!

Sedan tror jag faktiskt att vi gjorde oss klar för sängen, det var ganska skönt för trötta var vi allt. Vi somnade ändå ganska sent för vi låg och pratade ett bra tag också.

Idag har vi faktiskt haft väldigt kul också, trots att det var söndag! Vi vaknade runt elva och klev upp ca. halv tolv, då åt vi frukost. Sedan såg vi på Harry Potter också, den första, vi satt och pratade med i helva filmen typ, haha! När den var slut gjorde vi kladdkaka som vart jättegod och sen blev det mer film, Mannen med järnmasken blev det då, uppföljaren till De tre musketörerna. Den var otroligt bra och det kom en skvätt på slutet.
Efter filmens slut kom mammsen och hämtade mig.

Jag har haft riktigt roligt med Bea, verkligen hur kul som helst, tack för att du gjorde gårdagskvällen och dagen idag så roliga vännen <3










beakväll

Snart ska jag åka till Beis :D jag ska sova där och vi ska ha myskväll och kolla på melodifestivalen och så :D det ska bli jättekul! wihoooo :D

hejhopp

Jag är glad och pigg idag, bara så att ni vet. Jag har ju tränat och då mår man extra bra, speciellt om man gör det på morgonen vilket jag har gjort idag med Milla. Vi gick först på Corepasset halv 11 och sen tränade vi på gymmet i 1 timme ungefär, lite mer kanske. Efter det gick  vi på stan och försökte hitta nåt ställe att äta på, vi gick runt och runt i stan, men inte hittade vi nåt fik eller nåt, nejnej! det var FULLT överallt. Till slut gick vi till Ica och jag köpte lite naturgodis och Milla köpte kexchoklad, så det var vad vi satt och smaskade på inne på IN. Emelie kom också och satt och pratade med oss, och efter ett tag tog jag bussen hem.
Så har min dag sett ut hittills! nu ska jag kanske fika litegrann och sen ska jag typ inte göra så mycket, kanske göra mig klar oså, för ikväll ska jag vara med Bea <3 mycket kul!!! :D

Skriver mer sen!
ciao

myspys en fredagskväll

Jag har det riktigt mysigt faktiskt, det har jag haft hela kvällen om jag tänker efter. Har stoppat i mig en massa onyttigt, och det kändes bra! Först åt jag lasagne (som jag hade gjort själv), den var mycket god. Jag anser mig själv som en väldigt bra kock nu för jag fick bra med kommentarer. Det tog ju sin lilla tid också kan jag lova, men ska det bli bra så får man ta sig tid till det också. Jag har också ätit glass, daimtårta, princesstårta (Caj fyllde ju år så då vart det mycket tårta), och mera glass. Jag har kollat på två filmer hittills ikväll och är inne på den tredje, den första filmen var Alvin och gänget, den var verkligen jättebra och hur himla söt som helst, sen såg jag på Juno och den var också väldigt bra tycker jag om jag får säga det själv. Det känns som att den här kvällen behövdes efter den här veckan.
Nu känner jag mig som en tjockis, men det får man ibland också, ska ju ändå träna imorgonbitti så det är ingen fara med det. Då ska jag på Corepasset halv 11:) första gången för mig på det passet så det ska bli kul. Det är mest rygg och magträning och det behöver jag!

Just nu håller jag på att titta på en film, Are we done yet heter den och den är asbra. Jag vart tvungen att slita mig från den ett tag och skriva ett blogginlägg kände jag. Men nu när jag har skrivit några rader så ska jag nog återgå till filmen så får jag se om jag orkar skriva något mer ikväll eller ens lägga upp en bild eller nåt, men jag får se, det lär ju visa sig så håll utkik om ni orkar. Annars, gå och lägg er, det är sent ! haha.

Jag lägger in en bild på Alvin och hans gäng för att dom är så coola och söta, och för att jag bara ÄLSKAR filmen <3

image101

skön fredag

Rättegången gick faktiskt ganska bra, fast jag var väldigt nervös under hela tiden. När det började fick inte vi vittnen vara där inne utan dom skulle kalla in oss en efter en. Så jag, Matilda och Niklas satt och pratade medans. Jag blev inkallad först och jag berättade bara min upplevelse och det gick bra, men jag vart nåt så otroligt röd och varm i ansiktet, uscha. Efter mig fick Matilda gå in så jag satt och väntade på henne och sen när hon var klar gick niklas in och jag och matilda gick.

Jag gick till skolan och hämtade min dator hos Kristian och sen gick jag och var med på engelskalektionen en halvtimme, väldigt onödigt men jag hade inget att göra. Dessutom skulle jag och Milla gå och sola efter skolan så det var väl lika bra. Ja, sen gick vi och solade, jag och Mills, det var jätteskönt, men jag vart jättetrött efteråt. Efter det gick vi till bussen och som tur var så kom den direkt när vi kom till navet. På bussen träffade vi Fredrik Edström som jag inte har träffat på år och dar, också kom Alleballe också, det var trevligt att prata minnen med dom.

Jistanes, vilken skön fredag det här är! När jag kom hem åt jag daimtårta och glass. Jag tyckte att jag förtjänade det efter all träning den här veckan. Jag har ju trots allt tränat varje dag hittills förutom idag + att jag har tränat två gånger på en dag någon gång också. Jag förtjänade det va? :) det tycker jag iallafall. Senare ska jag göra lasagne, gud så gott, det är min favoritmat det, älskaälskaälska<3 och på kvällen ska jag som sagt vara med Matilda! det ska bli kul det, var så längesen jag var med henne på en helg :D


nervööööös

Yes, det är vad jag är nu. Varför är jag det för? jo, jag ska ju på rättegång alldeles snart. Jag ska såklart bara berätta sanningen, fast mitt minne är kort så kommer jag ihåg lite smått vad som hände, inte allt, men lite. Jag kan inte göra mer än att tala om det jag minns. Det är ju inte så att jag längtar direkt, men jag måste dit, annars får jag pröjsa mycket pengar och det är det inte värt. Haha, jag kommer säkert sitta där som en stammande rumpnisse, usch. Jag sitter och tänker mig själv där inne i salen just nu, hemska tankar.  Jag hoppas att det går bra iallafall!

Efter rättegången ska jag hämta min dator på skolan och sen ska jag sola med Camilla Dahlberg, det ska bli kul. Också är det ganska skönt att man slipper skolan idag. Jag kanske ska dra en sväng på ego sen också eftersom att jag har tränat varje dag den här veckan, varför hoppa över idag?;) haha, nej jag skoja. Jag KANSKE drar dit om jag har orken till det, har ju trots allt  lite ont i benet sen igår.

Snart ska jag åka, jag ska få åka med Kickan :) snällt av henne!
Kram!

nattinatti

Sängen kallar! jag tror bestämt att den kallar på lilla mig. Ska jag gå och sova? jag tror nog det. Fast jag känner mig lite hungrig, men jag får vänta till frukosten imorgon, så är det med den saken. Sluta gnäll nu BELLA!

Imorgon blir det rättegång och sen ska jag träna och sen sola. På kvällen ska jag vara med min älskis Matilda Olofsson, nu vet ni det också. Så nu kan jag äntligen säga det jag verkligen känner:

NATTINATTI, NU STICKER JAG TILL MIN SMALA OCH FULA SÄNG :D

självförsvar är bra

Nu har jag varit på självförsvarspasset som jag skrev att jag skulle på. Jag tror att det var sjätte gången för mig och jag verkligen älskar det, det är så kul att köra styrka samtidigt som man blandar med inslag av karate med slag och sparkar osv. Det är ju inte så att man lär sig allting om att försvara sig själv, men det är ju en grund iallafall och det är faktiskt bra om man nu möter på t.ex. en våldtäktsman ute på kvällen eller på dagen kan det ju förstås också hända.


Det är synd
att sådana saker som just våldtäkt ska hända, det är så vedervärdigt äckligt och jag kan inte förstå vad nöjet med det är eller hur såna människor tänker. Det är helt enkelt helt fel och oacceptabelt. Det kan ta riktigt hårt på en person som får men för hela livet, man får bära den hemska händelsen med sig. Det är ju oftast bara kvinnor/flickor det händer, jag har då aldrig hört att det har hänt för en kille, men det kan ju hända det också, när man minst anar det. Jag tycker iallafall att man ska anmäla såna saker, det anser jag är viktigt. Då tänker alla säkert nu att man inte vågar för att man tror att det ska hända igen och blablabla, men jag tror att det löser sig,  rättvisan ska fram. Det här är ju förstås vad jag tycker och tror. Jag säger det bara, ta gärna självförsvarskurser så att ni vet hur man ska göra, åtminstone litegrann, det kan hjälpa.
Man kan ju alltid prova på "peta ut ögon" knepet eller pepparsprayknepet om man inte har lärt sig självförsvar, det funkar ju det också menar jag.

image100

ett stort tack till linnsan

Jag måste bara tacka Linn (estefors.blogg.se) som fixade min otroligt fina design! som jag sa: "du är bra snäll du linn" :D men du är bra go och härlig och en bra vän också :) TACK LINNSAN <3

torsdag

Idag är det en slags "träningsdag" för mig måste jag säga. Imorse runt nio tränade jag och Madde på ego i en timme och tio min ungefär, det var jätteskönt att träna på morgonen innan skolan. Vi mådde nog riktigt bra efteråt båda två. Ikväll ska jag också träna, eller då ska jag på självförsvar, men det är ju träning det också, mycket träning! det är verkligen jättejobbigt men också väldigt roligt.

Jag har inte gjort något alls idag på skolan typ. Först hade vi historia och då skulle vi bara läsa till provet, och det gick ju inte så bra! sen var det svenska och rapportskrivning, jag kunde inte göra någonting alls eftersom min dator var hos datakillen fortfarande *suck*. Den fick jag inte tillbaka idag heller, jag var där uppe hos han och frågade efter min dator och då sa han att han inte ens hade hunnit kolla på den men att det skulle gå snabbt att göra det och han skulle göra det på en gång. "Kom tillbaka om 20 min" sa han, och det gjorde jag, men var han där? NEJ! åhh, jag blir så less på att han är så jäkla störd, också pratar han om massa saker hela tiden och tror att jag ska fatta hur lätt som helst, blä för han! Nu måste jag gå till skolan ändå imorgon efter rättegången, fuck!
Japp, jag är less nu, men annars är det lugnt.

Jag är hungrig och vill ha mat, nu!!

okej dag

Min dag har varit väldigt okej faktiskt, jag har ingenting att klaga på. Jag har kört mitt race på skolan och haft först engelska och kollade på film, en asbra film som heter Tristan och Isolde, värsta sorglig var den. Sedan hade vi samhällskunskap och skrev klart våra syften till rapportskrivningen, ganska drygt men jag vart klar iallafall och det kändes bra. Religion hade vi sen och då gick vi igenom kristendomen, dvs. Sara hade genomgång hela lektionen, alltså en timme och tjugo minuter. Efter det fick vi praktiskt taget sluta. Då gick jag och lämnade datorn till datakillen, så nu ska jag få tillbaka min hårddisk på 160 GB :) också ska han kolla vad som är orsaken till att den stängs av hela tiden, och jag ska få tillbaka den imorgon.

Madde och jag gick sedan ner till navet för att ta våra bussar hem, min kom före hennes som vanligt ;). Så vi åkte hem, och hemma har jag inte gjort så mycket, bara lagat mat, ätit och sovit.

Snart ska jag på träning med mitt kära lag Alnö IBK, det ser jag fram emot som vanligt. Måste börja packa nu så jag skriver mer senare kanske.

Hare bäst så länge!
/ bellsi



träning på ego

Ska snart åka och träna med Malin, det ska bli riktigt skönt, det är det alltid.
Jag vet dock inte om jag kan träna så länge men ett tag blir det iallafall. Jag ska försöka hinna med kondition i en halvtimme, styrka i 45 min och sen stretching :) det är kortare än vad jag brukar men jag ska ju på hockey sen så jag måste åka lite tidigare.
Egentligen hade jag velat gå på något pass, men det vill väl inte Malin förstås, gymnörden själv. Jag får stå ut med det idag då, huvudaken är att jag får träna.

image98

En sak innan jag drar: Jag hoppas verkligen att Timrå vinner ikväll! det förtjänar dom.

lyckliga jag

Jag känner mig lycklig just nu faktiskt, det är just därför att jag inte har någon bildlektion idag. Jag är så lycklig för att jag slipper det. Egentligen har jag alltid tyckt om bild men när jag kom till den här skolan så blev det tråkigt, det kanske är för att jag inte gillar läraren så mycket. Så därför är jag så glad just nu, jag får sluta efter eller före lunch. Jag ska nog gå och äta lunch och sen ska jag lämna in datorn och sen åker jag hem en sväng och väntar på att Malin ska sluta så att vi kan träna. Då måste jag åka in till stan igen, haha.

Jag är också lycklig för att vi fick revolutionsprovet framflyttat till tisdag för att jag hjälpte till att tjata litegrann. Det känns som att man behöver träna lite mer till det provet faktiskt.

Nu ska jag fortsätta lyssna på genomgången av industriella revolutionen.

Hare bäst!
/ bellsi

gillalalala läget

Ska ta och berätta lite om min dag, det blir ganska kort för att sen väntar Greys och sen kudden.

Har varit i skolan idag och haft svenska, eller rättare sagt rapportskrivning, det är så himla tråkigt måste jag säga.
Sen hade vi gympa, det var mycket kul, jag gillar verkligen min klass :D

Efter gympan slutade vi och då gick jag och Madde till ego och tränade, det var skönt det! vi tränade i 1½ timme och det behövdes verkligen. Jag mår så bra av att träna, det är som att man blir en ny person efter, man känner sig så ny och fräsch.
Iallafall, sen tog jag bussen hem och åt massa mat, jag var då väldigt hungrig. Jag åt potatisgratäng, något väldigt gott kött och sås. Det var verkligen jättegott så jag åt mycket, men jag är ett matvrak och det kan jag inte ändra på, och lika glad för det är jag men gladast är nog magen!
Eftersom att jag tränar så pass mycket så är det också bra att hålla mina bra matvanor, tänker inte banta iallafall, noway, det är nog inte riktigt jag. Ni får ta mig som jag är helt enkelt :)

Efter maten gick jag hem till Matilda Olofsson. Vi skulle umgås litegrann. Vi kollade lite på tv, pratade och kollade massa grejer på datorn t.ex. Björn Gustafssonklipp, mycket kul var det. Det var bara synd att det roliga inte fick vara så länge eftersom jag skulle på träning. Så jag gick hem ungefär 19.20 och åkte nästan direkt till träningen, eller nä just det, pappa var ju sen, vilket inte är något ovanligt.
Jag tog mig dit iallafall som tur är!
Träningen gick segt för mig i början, men då blev jag så arg så att allt gick bra till slut. Det lönar sig att bli förbannad ibland också, iallafall för mig. Men jag är ju lite speciell, haha.
Som helhet var träningen helt okej, den behövdes ju.

Nu ska jag ta och se klart på Greys (är helt besatt av serien nu ju :o) och sen ska jag sova, skriver definitivt imorgon också. Ni behöver inte oroa er!

image97

Hare bäst och godnatt!
/ bellsi

segt och surt

Matchen gick inte som förväntat olyckligt nog, vi förlorade med 4-2. Alla försökte verkligen och så, men det räckte tydligen inte. Jag måste säga att två av deras mål var ren tur.
Vi spelade faktiskt väldigt bra, vi hade bara otur. Jag fick spela center idag eftersom att annars skulle de bara vara 2 stycken och det räcker inte. Jag var såklart väldigt ovan, men försökte verkligen hitta min plats och det gick inte så himla dåligt ändå.
Trots att vi förlorade så håller vi humöret uppe och nu ser vi fram emot nästa match som är nu till helgen, eller jag gör det iallafall, jag hoppas att alla andra gör det också.
Nog om detta.

I övrigt har den här dagen varit väldigt väldigt seg, och pga det har jag varit sur och grinig. Jag gick och la mig när jag kom hem från matchen för att jag inte ville att mina sura miner skulle smitta andra.
Annars har jag bara kollat på tv osv, alltså bara slappat.
Det känns fortfarande som att jag är lite smått irri och sur, men jag hoppas att det går över till imorgon.
Är verkligen inte pepp för skola imorgon, men jag måste gå såklart, jag slipper inte undan så lätt.
Men snart är det lov och det ser jag fram emot, jag älskar verkligen lov :D

Nu ska jag ta någonting att äta! även fast jag inte ska det egentligen, men eftersom att den här dagen har varit lite sur så får jag trösta mig med mat! det tycker jag låter rättvist.
I veckan ska jag vara nyttig iallafall!

Hare bäst!
/ bellsi


be mig så stannar jag kvar

Jag hade väldigt väldigt roligt hela dagen igår faktiskt, det vart precis som jag trodde, det blev en bra dag.
Först åkte jag hem till pappa och gjorde inte så mycket, sen gick jag på promenad med Bea :D
Vi gick som sagt och kollade på Emils match i NCChallen, vid eon ungefär. Jag hade verkligen jättetrevligt och roligt!
Sen promenerade vi hem också, det var väldigt skönt.

När jag kom hem duschade jag och gjorde mig klar, sen åkte jag in till stan och mötte Madde och Lollo, sen bar det av till Nellsan. När vi kom dit lockade jag håret och gav Milla hennes present, hon fick en typ sjal som var gul och fin:D
sen blev det tårta som hon hade gjort och den var svingod kan jag lova.
Vad gjorde vi sen då? Jo, det vanliga såklart, sjöng singstar och knäppte massa kort, jag hade verkligen jätteroligt.
Lollo och jag hade extra roligt,haha, jag var verkligen på skratthumör och då började jag tokskratta åt ingenting när jag och Lollo var ensam i köket. Då började hon också tokskratta och ingen av oss kunde sluta, det lät så jäkla fult!! det slutade med båda låg på golvet och gapskrattade, haha. Det är det roligaste jag har gjort på länge.
Mitt andra skrattanfall var med Linn, hon är så jäkla härlig så jag kunde inte hålla det inne, då låg vi också på golvet och jag blev mosad av både Linn och Jenny, haha.
Kvällen var ganska lyckad för övrigt, men på slutet kom det så mycket konstigt folk så då drog jag, Lollo, Madde, Milla och Elin.
Jag, Lollo och Milla drog till Mackan i ljusta, där var också Kim och Tessi och det var väldigt lugnt, skönt. Vi satt och snackade och "dansade" litegrann och sen spelade vi lite kort också.
Till slut var det bara jag och Kim och Mackan och då kollade jag och Mackan på film och Kim satt vid datorn.
Sen somnade tydligen jag och Mackan och Kim gick tydligen in och la sig i soffan.
Jag gick hem när dom sov, haha!
Lyckad kväll iallafall, tack alla som gjorde den så bra <3


Idag är det match mot Härnösand kl 12.45 i Landgrenshallen i Härnösand. Japp, jag är laddad som tusan, idag får vi pepprapeppra! det ska nog gå bra om vi håller glädjen uppe och har viljan, och det tror jag att alla har!
Jag vet att vi kan tjejer! Alnö IBK <3

Skriver mer sen om hur matchen gick. Matilda lär ju också skriva i innebandybloggen så det är bara att läsa där också. http://alnoibk.blogg.se/

Hare bäst!
/ bellsi




goder morgon

Jag kom hem ungefär 02.45 inatt och då var jag måttligt trött. Jag gick och la mig nästan på en gång och precis när jag skulle somna ringde Mackan, snälltsnällt. Han frågade om vi hade låst, men det hade ju inte jag behövt göra eftersom att Kicken var kvar där. Jag ville bara sovasovasova ju så det blev inget långt samtal med Mackish.

Nu är det en god morgon, vaknade vid 9 ungefär och har bara hunnit äta frukost hittills.
Det känns som att det kommer att bli en härlig dag idag eftersom att först ska jag vara med gobea och vi ska ut på promenad har vi bestämt, man vill ju röra på fläsket litegrann.
Vi ska gå och kolla på emils match eller vad det nu var, det kan bli skoj! men det vet jag att det blir.
Ja iallafall, runt 6 ska jag åka hem till Nellsan för att då ska vi fira Milla och parta litegrann, det ser jag fram emot! men jag måste åka hem ganska tidigt för att jag har match dagen efter och då vill man ju vara laddad. Bea ska med också så det blir kung! då får hon se hur vi spelar och så, det kan vara bra.

Vad ska man göra nu då?
Äh, det kanske är bra att bara ta det lugnt ett tag eller så, eller det var iallafall väldigt skönt att göra det.
Det blir ingen afropowerdance för mig idag eftersom jag kom på förut att jag har glömt kortet hemma hos pappa och det måste man ju ha med sig. Menmen, jag får ta det någon annan dag då. Ska ju trots allt ut på promenad idag så.
Nu ska jag ge mig. Skriver mer sen, garanterat.

Hare bäst så länge!
/ bellsi



hos mackan

Just nu är jag trött och sitter hemma hos Mackan och är lite på gränsen till depp.  Men snart ska jag gå hem och sovasovasova för imorgon blir det Afro Power Dance kl 10.40 på morgonen, det ska bli riktigt kul.
Fast jag ska inte gå hem riktigt än för att jag behövde inte följa med till Mattias eller vad det nu var så nu blev jag lämnad här med Kicken som sitter och tjuvläser, men han får läsa sen!
Vad gör han då? jo han sitter och packar upp film, den heter typ Turok son of stone eller nåt sånt. Den ska han se på sen, och undra om till och med jag ska det...hm, det är frågan!
Men jag kanske skulle gå hem ju, fast jag orkar inte, det är ju såååå långt bort (inte), haha, det är ju bara mittemot, men jag är ju som jag är så ofta jag pallar, aja.

Vilket nödvändigt blogginlägg det här blir, men det är därför att jag kände mig tvungen att skriva fast jag inte ens behöver. Som sagt så är jag som jag är och blablabla osv.
Nu märkte vi att filmen var tecknad så det tyckte inte Kicken om. Vet ni vad han gjorde? Jo, han sa "skitfilm!" sen tröck han bort den och startade en annan, Superbad hette den tydligen.

Jaja, nu ska jag sluta skriva, inlägget får ju inte bli för långt!
Hare bäst!
/ bellsi

onödigt att veta

Hur är du som tjej?

UTSEENDE:
[x] färgat håret
[/] Använder smink varje dag
[/] plattar håret varje dag
[x] du använder brunkräm(foundation)
[x] du använder mascara
[x] du använder puder
[x] du använder rouge
[/] du använder kajal - vit isåfall
[ ] du använder läppglans
[/] du använder täckstift - ibland bara
Totalt: 7

BEHANDLING PÅ KROPPEN:
[x] duschar varje dag
[ ] du tvättar håret varje dag
[x] du borstar tänderna varje dag
[x] du tvättar ansiktet varje dag
[x] sätter på hudkräm efter man duschat
[x] byter underkläder varje dag
[x] använder hårspray
[ ] använder hårgele
[/] har hellre rakt hår än lockigt hår
[x] brun hårfärg är snyggare än blond
Totalt: 7.5

ÖVRIGT:
[ ] läser alla tidningar som: vecko revyn, eve osv
[/] när en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[x] du har en egen stil och kopierar inte andras
[ ] du går och köper kläder nästan varje dag
[ ] du skriker när din nagel går av 1mm
[/] du har bra självförtroende - nja, kan bli bättre
[ ] du skryter ofta om dig själv framför vänner om att du är snyggast i stan osv
[x] du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag medans du sitter hemma
[x] du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[ ] när du går på stan har du alltid med dig din väska och klackade skor 
[ ] du går aldrig till skolan med mjukiskläder eller något som inte passar ihop
[ ] du kollar dig i spegeln så fort du får en reflex
[ ] i skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att det gått bort lite smink
[ ] du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull 
[ ] du är lärarens favorit
[ ] du är alltid hemma innan 21.00
[x] du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[ ] din favorit film är "Mean Girls"
[x] du älskar att ha klänningar på somrarna
[ ] rosa är din favoritfärg
[ ] dans är din favorit sport
[/] hockey är din favoritsport
[ ] din smak av killar ska helst vara såna som pluggar hela tiden och aldrig är ute
Totalt: 6.5

Totalt: 21

1-10 - dags att få ordning på livet och sluta vara så lat kanske?
10-20 - du är ganska normal men ändå lite slapp
20-34 - du är helt okej och en helt vanlig tjej!
34-46 - så petig behöver du inte vara miss fjortis...

hos mammsi

Mamma visste inte att jag skulle komma så hon sitter hemma hos kicki och dricker kaffe, hon är lite härlig hon min mamma. Hon kämpar på hon med stormagen! och då menar jag inte att hon är tjock utan det är någonting där inne, något levande...ja, jag tror att ni har förstått vad jag menar.
Min mor är gravid, jag ska få ett till syskon! det finns ju redan en del som vet det redan, men jag säger det nu så att alla vet det. Jag skämms inte för att säga det, varför skulle jag göra det? jag tycker att det ska bli kul bara. Jag som älskar bebisar och allt.
Jag måste köpa bebiskläder och saker för nu har jag fått värsta nojan.
Det är ju nästan som att man vill ha en egen lillskit, men för det första är jag för ung och för det andra har jag ingen att skaffa bebbe med och för det tredje skulle jag inte hinna med det.
Det finns liksom ingen möjlighet så jag får nöja mig med mammas lilla bebbe :D
För övrigt så hoppas jag att det blir en pojke för jag vill ha en lillebror, och jag vill att han ska heta Max eller Oliver. Om det blir en flicka vill jag att hon ska heta Joline eller något annat ovanligt.
Menmen, nu ska jag inte överdriva med mitt bebissnack!
Jag ska fortsätta dricka mitt otroligt goda kaffe som jag har gjort alldeles själv, skit också att vi inte hade nån grädde!
då får jag nöja mig med mjölk och socker.

image96

addiction

Hah, nu har jag gjort medicinprovet, och det kan jag säga er att det gick hur bra som helst, satte alla 23 frågor får jag hoppas på. Det var verkligen inte så svårt som jag trodde att det skulle vara och jag lovar, jag fuskade inte!
Jag satt här hemma och gjorde provet som sagt, asskönt var det. Satt här med ett glas saft och kunde bara ta det lugnt. Klar var jag efter ungefär 30 min.

När jag hade gjort provet gjorde jag inte så mycket, satt mest och kikade på massa bloggar och jag håller med Linn om vad hon sa idag på skolan, man blir verkligen beroende, lyckades till och med kika på blondinbellas blogg tidigare idag som jag aldrig ens sett förut (jag vet, jag är lite efter), och grejen är att det faktiskt är kul att läsa, ni kan kalla mig knäpp eller vad ni vill men jag tycker faktiskt det. Nu när jag har läst den en gång tror jag att jag kommer fortsätta med det, ojojoj, vad har det blivit med mig. Skäll på mig!

Nog om det nu.
Snart ska jag åka till mamma, det är så himla tråkigt här hemma så att jag tror jag avlider snart.
Där vet jag inte vad jag ska göra men nåt vill jag hitta på!! är så himla uttråkad.
Gör nåt med mig nån!!!

Hare bäst tillsvidare.
/ bellsi



jag hatar matte

Nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap, det är sista lektionen för idag. Vi ska börja med ett arbete, eller rättare sagt en rapportskrivning och det kan jag lova att jag verkligen hatar. Men i och för sig hatar jag allt med skolan nu för tiden. Jag ska iallafall försöka se det positivt.

Jag vill tala om att...jag fick IG på matteprovet idag, eller jag gjorde inte ens hela provet, jag gjorde typ 2-3 frågor, sen kollade jag igenom resten av frågorna och fattade ingenting, så efter ungefär 15 min av provtiden gav lilla jag upp.
Jag gick då på toa och grinade (patetiskt, jag vet ), jag är så känslig! + att jag aldrig har fått IG på ett matteprov förut. Det kändes bara så jäkla hemskt. Det var mitt andra IG! det märks att det bara går sämre och sämre för mig. Orkar snart inge mer. Jag behöver verkligen hjälp eller någon att prata med, USCH, jag mår fan dåligt av det. Och jag som vill bli läkare måste ju ha toppbetyg och allt, det kommer jag aldrig att klara.
Jag hatar verkligen matte!

Snart är dagen slut, men egentligen är den ju inte slut för mig för att efter skolan ska jag på stan ett tag och sen ska jag åka hem och göra medicinprovet, jag gör ju det på distans så jag får göra det när jag vill under dagen och vart jag vill och jag anser att det är skönare att göra det hemma där man kan sitta och tänka. Det gillas eftersom att jag kommer att sitta med boken när jag gör provet så att jag kanske kan småkolla litegrann.

Nu ska jag söka fakta om någon konflikt i världen, tråkigt!
Hare bäst!
/ bellsi

valentines day, soon over

, nu har jag tränat som en galning! Jag och Malin vettni, vi är riktiga pumpare:D haha.
Vi började med att gymma i 45 min, sen blev det ett självförsvar, och det kan jag lova var väldigt väldigt jobbigt ikväll! men det behövdes för min del, också är det så himlaa kuuuul :D.
Efter det blev det mer gym! kändes riktigt bra. Tack Malin, du är bäst på att peppa mig!

Nu är jag nästan precis hemkommen och ska alldeles snart hoppa in i duschen och sen blir det att jag lägger mig och läser till medicinprovet imorgon. Har ju också matteprov, men det orkar jag inte plugga till, man måste ju prioritera ibland också! det får gå som det går helt enkelt, mer kan jag inte göra.

Jag ska tala om en sak för er... alla hjärtans dag har varit en ganska bra dag faktiskt, men det är bara för att jag har fått tillbringa den med mina underbara vänner. På svenskan idag skulle vi kramas och säga kärleksfulla ord till varandra, det var väldigt roligt måste jag säga. Men nu är jag glad att dagen är över, fast jag längtar inte till imorgon heller...eller jo det gör jag ju eftersom det är fredag, men direkt efter skolan imorgon ska jag hem och göra medicinprovet, mahaha, och det hoppas jag går bra! åhh, 6 kapitel ska jag kunna, jag förstår bara inte hur min lärare tänker. Men aja, jag säger som jag sa förut : "det får gå som det går", fast jag hoppas att det går lite bra iallafall. Nu tycker jag att jag har babblat tillräckligt om det här så nu ska jag samla mod och släpa mig in i duschen och sen dyka ner i medicinboken som sagt!

Godnatt och hare bäst!
/ bellsi

misslyckad kladdkaka

Jag fick sluta en halvtimme tidigare idag :D weeei, I like it.
Och jag måste säga att ordklassprovet gick hur bra som helst, det var verkligen busenkelt!

När jag kom hem gjorde jag en kladdkaka, men den blev misslyckad :( jag hatar när dom blir så, inte för att dom brukar bli det för jag är faktiskt känd för att göra väldigt goda kladdkakor. Menmen,  jag har ändå ätit halva själv! (den var liten). Nu är jag så hungrig att jag håller på att dö, också kanske jag inte ens hinner äta...eller jo det gör jag. Jag ska göra det nu!
Sen bär det av till ego och självförsvarspasset med endast Malin idag :) men det blir skoj det med!

Hare så länge!

/ bellsi

oh happy day

Yes, idag blir det skola, weeei, heja skolan. Jag börjar 12 så det är ganska skönt.
Först har jag historia och sen svenska och prov, det låter väl roligt ? näe, skulle inte tro det!
Som tur är så slutar jag efter det, och då är klockan exakt 14.50, inte en minut senare.

När jag kommer hem ska jag nog inte göra något speciellt, kanske ska retas lite med far min, HAHA, nej jag skoja bara! han skulle bli så sur för han är en surkart!!!
Men seriöst, det blir nog plugga som vanligt, inte det roligaste men det måste göras.
Sen får jag ju min belöning i form av träning, och då menar jag inte vilken träning som helst utan då menar jag mitt älskade självförsvarspass. Dit ska jag med Malin och troligtvis Mäddie får man hoppas på då.
Jag verkligen älskar självförsvarspasset på ego, det är så himla kul och man lär sig jättesnabbt, det är ju typ karatebaserat så nu får ni passa er om ni ska slåss mot lilla mig, nanana, hahaha!
Gud så flummig jag känner mig idag. Jag längar tills jag kommer till skolan så jag får retas och busas lite med folket !

Nu ska jag trycka näsan ner i svenskapapprena och medicinboken, wish me luck!
Have a nice day
/ bellsi

övning ger färdighet

Hallådär :)

Är nyligen hemkommen
från innebandyträningen som höll på i 1½ timme.
Gud så skönt det var att träna idag efter en hel dags slappande framför tv:n och i sängen.
Min kompis Beatrice Kerttu har ju börjat spela med oss och det är jag så glad för,
det börjar gå bättre och bättre nu, och som jag har skrivit i min rubrik "övning ger färdighet", det kan jag säga stämmer väldigt bra.
Jag älskar verkligen att spela i det lag jag gör, Alnö IBK är det och det ska det förbli.
Jag måste säga att mitt liv har blivit tusen gånger bättre sen jag började spela med Alnö.
Jag visste inte att en sport kunde ta sån stor plats i ens liv, men det måste jag säga, den
har tagit mig med storm, och det är förstås personerna som också gör det så himla kul.
Jag älskar er!

Vi har ju en match som väntar nu på söndag.
Då möter vi härnösand på bortaplan, då ska vi ge allt som vanligt.
Vi har ju trots allt bara 3 matcher kvar nu så nu kommer vi kämpa in i det sista.

En tråkig sak som inte har med innebandy att göra är att jag har svenskaprov imorgon,
jäkla ordklasser! Fast jag kan det mesta så det ska nog gå bra, det ända jag har lite problem med är pronomen, alla de olika formerna. Men men, jag ska nog se till att det går bra.
Jag börjar 12 imorgon, men jag ska ändå se till att vara där till 11 så att jag kan plugga lite.

Ännu en tråkig sak är att jag har som sagt 2 prov på fredag också, hur ska det gå?
jag fårstår bara inte hur jag ska hinna.
Men jag får göra mitt bästa, jag kan tänka att jag ska klara den där skiten och sen är det helg!
På kvällen ska jag ju kanske vara med Bea, det ska bli askul, gillar den tjejen skarpt. Så, nu vet ni det också.

Men nu ska jag kanske slänga mig i duschen så jag inte går runt och luktar apa :o
Sen ska jag plugga och sen blir det sova ofcourse.

Puss och godnatt ! / bellsi

borta bra men hemma bäst

Yes, så är det när man är sjuk.
Man vill bort ,alltså gå ut men man kan inte för att man får inte.
Det är ju bäst att vara hemma om man vill bli frisk så att man kan gå ut.
Förstår man någonting av detta?
HAHA, bara något jag satt och tänkte på.

Idag blev jag hemma, men det är bara för att jag vill bli bättre, eller rättare sagt,
jag Måste det så att jag kan träna.
Dessutom fick jag inte gå heller. Hm, kul att dom bryr sig iallafall.
Snart är det iallafall dags för mig att plugga litegrann, dötrist, jag vet...
men måste man så måste man. Fast jag vet inte om min koncentration kommer hålla måttet.

sjukt skolless

Usch, kan inte ens förklara hur less jag är på skolan just nu.
Har 3 prov på 2 dagar, det kan bara inte bli bättre, eller?
Först har jag ordklassprov på torsdag, sen har jag medicinprov och matteprov på fredag,
det känns inte som att jag kommer att klara det. Det känns som att jag har gett upp!
Det finns ju en del anledningar till det också, men det vill jag inte gå in på. Det har iallafall med kärleken och sårbarheten att göra.
Finns det nån annan än jag som är såhär himla skolless eller rent ut sagt less på det mesta?

hjääälp!

Någon som har lust att hjälpa mig med min design och göra den lite annorlunda ?
Det skulle vara hur snällt som helst :) är lite less på min nu !

PUSS!

sjukling

Hejsan!

Idag blev jag sjuk, eller jag måste ha blivit det inatt eller nåt sånt.
Vaknade imorse av att jag hade jätteont i magen och var illamående, jag trodde verkligen att jag skulle spy, men jag gjorde inte det som tur var, men en sak är säker, det kommer snart det också.
Vinglandes tog jag mig upp för trappan, var hur ostabil som helst, gick in i allt.
Jag fick inte i mig nån frukost, det skulle bara ha kommit upp.
Jag bestämde mig trots allt för att åka till skolan ändå.
Har ju matteprov på fredag så jag ville jobba ikapp litegrann. Inte för att jag kom ikapp så mycket, men nu förstår jag bättre iallafall.
Jag pinade mig igenom den lektionen, sen sa jag åt Sara att jag tänkte åka hem.

Väl hemma åt jag gröt och sen gick jag och la mig på soffan och sov.
Har också spelat sims ganska mycket idag, men det vart jobbigt i längden. Det är ju inte så mysigt att sitta vid datorn när man är sjuk egentligen.

Har också ätit världens äckligaste middag idag. MOS OCH KORV!!! blää. fyfan för det.
Nu krånglar min mage också jättemycket, sur jag bliiir!
Jag måste gå på skolan imorgon för att kunna gå på träningen på kvällen. böööööh.


i'm back

Hejsan.
Nu är jag tillbaka efter ett väldigt långt uppehåll. Egentligen vet jag inte varför jag slutade att skriva, men det måste väl ha varit för att jag inte orkade eller för att jag är väldigt less på designen.
Men nu kommer jag iallafall börja skriva igen, om allt och ingenting.
Jag har insett att det är väldigt skönt att skriva blogg ändå, då kan man bara släppa ut allt till allmänheten, det kan vara bra ibland.


Sen jag skrev har ganska mycket hänt, men jag tänker inte berätta vad,det är så mycket.
Enligt mig så suger allt just nu. Just nu hatar jag kärleken och den hatar även mig.
Har lust att bara stänga in mig på rummet och isolera mig ett tag, bara skita i allt.
Fast egentligen, hur långt kommer man med det då ? svaret på det är ju ganska självklart, ingenvart.
Men varför ska all skit dra sig till mig? det är som att jag är utsatt på något vis, utvald att bli sårad.
Vad ska man göra när man är på botten av allt?!



RSS 2.0