I'm back in town

Nu är jag tillbaka i Sverige/Sundsvall efter en kanonvecka i Turkiet. Jag kan inte fatta att det är över, resan vi inväntat i 21 veckor. Gud vad allt har gått snabbt. Under veckan har vi solat, badat, festat, träffat massa roliga människor, ätit, varit på turkiskt bad, på båttur, besökt sjukhuset och fått infektion och ja, mycket mer. Det har varit helt underbart helt enkelt! En resa som aldrig kommer att glömmas.

Kom hem igår runt 7 på kvällen någon gång. Åkte hem och pratade med familjen lite och sedan kom min älskling, och gud vad jag hade saknat honom kan jag lova. Vi var hemma hos mig ett tag och sedan åkte vi till Sollefteå på cruising. Kom hem till mig runt halv 4 och jag slocknade direkt.

Det är sjukt vad fint väder det är här i Sundsvall/Timrå. Vaknade upp och solen sken utanför fönstret, det kan liksom inte lbi bättre. Jag gick upp till Sanna för att umgås med henne och sedan kom även Gustav, Johan och Peter. Tog mitt första dopp i bandsjön idag också, vi 4 drog dit för att det var så varmt. Himla skönt det var.

Ska ta och äta kycklingsallad nu och sedan ska jag och Sanna gå och köpa glass, mumma!

Bilder från resan kommer inom kort.
/Isabelle

Turkiet idag!

Idag gäller det, vi åker faktiskt idag! Jag är så himla glad att dagen äntligen har kommit då vi (Jag, Milla, Matilda och Matilda) ska resa till Turkiet/Alanya.

Jag är så glad nu så jag kan inte skriva mer. Ni lär inte se något livstecken på bloggen på en vecka men jag kommer ju hem också.

Nu ska jag fixa klart allt i minsta detalj. Hej då  Sverige, Hej Turkiet!
/Isabelle

18-års party tonight

Ikväll ska jag som sagt på Emelies 18-års party. Jag tror att det kommer bli roligt. Ska dit runt 7, dock vet jag inte vad jag ska göra tills dess. Jag har redan skickat in historian och specialidrotten, packat det som behövs idag, tränat, duschat och gjort mig klar för kvällen. Mer finns det inte att göra tror jag så det blir till att sitta här och vänta på mat och sedan kanske ta en powernap!

Jag tränade ju med Milla idag på ego, och det satt riktigt fint det kan jag lova. Körde crosstrainer 15 min, löpning 15 min och sedan körde jag även styrke i ben, rumpa, mage och rygg. Körde hårt idag så det känns i kroppen nu, tog ut max i varje övning. Är stolt över dagens träning faktiskt. Turkiet here I come!

Är hungrig, ska gå och kolla om det är mat snart.
/Isabelle

Imorgon gäller det!

Nu har jag resfeber...tror jag. Vet inte riktigt vad det innebär men jag är riktigt nervös. Håller på att packa litegrann och väntar på att lite tvätt ska bli klart så att jag kan torktumla. Jag fattar liksom inte att vi åker imorgon, det är så himla nära nu. Det ska bli grymt roligt. Är lite smånervös över att åka flygplan faktiskt, det är ju så högt!

Idag ska jag träna lite med Milla på ego, köpa några saker på staden och sedan tänkte jag åka hem till mamma ett tag och hälsa på min moster som är och hälsar på. Efter det måste jag hem och plugga klart det sista och sedan packa färdigt. Sedan beger jag mig till stan för lite 18-års party à la Emelie Sundberg, det ska bli roligt även det.

Nu ska jag göra mig klar!
/Isabelle

2 dagar kvar!

Nu är det enormt nära! Vid den här tiden på lördag sitter jag, Milla, Matilda och Matilda på Midlanda och väntar på att få kliva på planet, det är endast 2 dagar dit. Jag kan inte fatta att det är så nära, det känns overkligt. Är jättenervös och hjärtat går i tusen just nu, är så uppspelt. Jag vill inte vänta längre, det ska bli så himla roligt!

















Var på stan idag med resbrudarna, vi fikade och snackade om resan och hade det allmänt trevligt. Sedan så gick vi en sväng på stan också och inhandlade lite saker. Har pluggat massa sen jag kom hem, skrivit klart specialidrotten och har  bearbetat min rapport så nu är jag nöjd över mig själv. Ska gå ner och se vad jag ska tvätta inför resan alldeles strax och sedan ska jag hoppa in i duschen.

Inatt sov jag hos Milla också, vi var på icamaxi igår och köpte lite grejer, 3 energidrycker var haha. Sedan var vi uppe hela natten ungefär, i alla fall till kl 5. Vi rensade hennes garderob, spelade the sims och såg på film. Riktigt trevligt.

Imorgon blir det 18-års fest för Emelie! roligt.

/Isabelle

Måndag - 090518

Ny vecka och endast 5 dagar kvar till Turkiet. Har det stressigt som tusan tack vare skolan, egentligen är det ingen bra timing för mig att åka utomlands för det känns som att jag missar så mycket och det kommer dra ner mina betyg. Visst längtar jag jättemycket tills på lördag och det kommer att bli superskönt men jag känner mig så himla stressad. Har så himla mycket att göra som väger tungt på betygen.

Den här dagen har gått rätt så okej, hade tre lektioner och sedan slutade jag. Gick och växlade in pengar på forex och sedan satt jag och Mathilda på Charm och drack kaffe en stund. Följde sedan med henne hem för massa plugg. Vi har faktiskt pluggat också, är ju så illa tvungna då vi har språkhistorieprov imorgon *suck*. Ska snart hem och fortsätta plugga i min ensamhet, tråkigt. Den här veckan kommer endast bestå av massa plugg och ingen fritid. Får ju lite semester nästa vecka så jag kan lika gärna ligga i nu i 4 dagar.

Tillbaks till svenska språkets historia!
/Isabelle

Tråkigt kvällsgöra

Sitter hos Stefan nu, har precis blivit klar med lite plugg! Har skrivit träningsdagbok, sammanfattning till en historierapport och lite om min parafras till kultur- och idéhistorian och utställningen/redovisningen som är imorgon. Nu är det bara talet i engelska och psykologi och svenskan kvar att plugga till. Dock vet  jag att jag inte kommer orka skriva på mitt tal någonting ikväll, sträcker mig till att läsa lite svenska inför provet så de får helt enkelt ta att jag inte har ett helt tal att läsa upp imorgon. Visserligen behövde vi inte ha hela talet klart heller enligt min psykologilärare så det är ju bra. Måste i alla fall läsa lite svenska, det känns som att betyget hänger liiite på det sista provet nu.

Älskling är inte hemma så jag fixar skolarbeten istället, duktigt va? Fast jag önskar att han var här just nu.... men han kommer nog snart förhoppningsvis. Hade hellre tittat på film med Kristina, Anders och Jens men jag vart tvungen att sitta med skolarbeten, tråkigt. Börjar bli trött också, kanske rent av somnar innan Stefan kommer hem! Det får tiden utvisa.

Nu ska jag plugga svenska.
Godnatt allihopa!
/Isabelle

Träningsmaraton

Nu är det avklarat, träning i två timmar på ETIC. 4 pass på rad, först spinning sedan step, musclepower och core, 30 min vardera. Det var ruskigt jobbigt då jag inte har tränat på länge, men det var också väldigt skönt. Kanonkul att träna med Matilda också, peppbruden. Efter två pass fick vi energidryck och frukt vilket inte satt fel och efter alltihop så bjöd dem även på kex, ost och körsbärstomater, mumma. Jag kan bara säga att det var en riktig genomkörare detta träningsmaraton och grymt roligt! Känner verkligen att jag vill komma igång med träningen nu igen, är supermotiverad.


Ska ta och hoppa in i duschen nu och sedan ska jag åka till Stefan och sova där. Medans han är ute och donar med volvon ska jag ta tillfället i akt och vara duktig skolflicka och plugga vilket är mycket behövande i detta nu.

Vet ni... jag är helt slut i kroppen och det känns förjävla bra. Kommer sova gott som tusan inatt, det kan ni skriva upp!

Duschen var det ja. Ha en fortsatt trevlig kväll!
/Isabelle


Söndag - 090517

Idag är det endast 6 dagar kvar till Turkiet! Jag längtar grymt mycket. Det ska bli skönt att få komma iväg från Sverige ett tag till en annan kultur och ett varmare klimat. Det pirrar jättemycket i magen för det är endast min andra gång jag åker utomlands och denna gång utan föräldrar, så det är lite spännande. Jag vill börja packa nu, resväskan står här redo att fyllas, dock är det lite tidigt men snart så. Vad fort det har gått egentligen, nyss var det januari och vi tyckte att det var jättelång tid kvar. Nu sitter jag här hemma och det är endast 6 dagar kvar, jag kan inte fatta det. Det kommer att bli ett minne för livet, jag, milla, matilda och matilda i Turkiet/Alanya!

Nog pratat om Turkietresan för stunden, har helvetes mycket plugg framför mig som jag inte orkar ta tag i. Låg och läste lite inför språkhistorieprovet på studsmattan förut men då ville jag hellre hoppa lite så det blev inte så mycket av läsningen till slut. Det är ju så himla fint och skönt väder idag så man vill inte göra annat än att ligga och sola. Det är ju så himla drygt att behöva sitta inne och plugga när det är så härligt väder, det händer faktiskt inte så ofta just nu här i Sundsvall.

Får ta igen massa plugg ikväll kom jag fram till, ska istället gå ut och njuta av vädret! Sedan blir det träningsmaraton på ETIC med Matilda, skönt!

Ha en fortsatt trevlig dag!
/Isabelle

Eurovision song contest 2009

Vinnare detta år blev inte mindre än vårat kära grannland Norge och Alexander Rybak! En värdig vinnare.
Grymt bra låt tycker jag, den svänger och man kan sjunga med i den, ett plus är ju att han också är väldigt charmig.
Suveränt framförande och han fångade verkligen publiken. Grattis Norge, kommer till Oslo nästa år.

Han är så söt!



Dock gick det inte så bra för Sverige och Marlena vilket jag nästan hade på känn, 21a plats är ju ingenting att skryta över direkt. Dåligt Sverige! Jag tycker att det fanns många bra låtar i år faktiskt, dock många dåliga också.

Fredag - 090515

Hello everybody!

I'm sitting in my englishclass right now and I try to write a argumentative speech about the behavioral perspective in psychology. I shall argument against the free will of human beings which I am really not against, so it's hard to come up with arguments actually.

You might wonder why I'm writing in english? You probably do so I can just tell you that I don't know why I'm doing it. Elin and I sat here by the table and started to talk very intense english and I just kept on with it here. It's 15 minutes left of the lesson and I'm hungry and tired. I don't want to write anymore because I don't even know What to write.

Later today me and some girls from my class are going to watch our classmate Jenny in a fashionshow! It will be really exciting because she is so gorgeous and we all like fashion...i think! She will do a great job out there, I just know it.

Have a nice day!
/Isabelle

Sweet kissin' in the moonlight

Blev klar med analysen för en stund sedan! Vart rätt så nöjd faktiskt så jag hoppas att det blir bra. Väntar på att älsklingen ska komma just nu, lite sent dock men vad gör man? Hatar att sova utan honom. Så det blir till att pussa på honom innan jag somnar i hans famn, åh längtar.

Ni fattar inte hur träningssugen jag är nu då jag inte tränat på en vecka, det är sjukt. Vill ut och springa, träna styrke och innebandy, ja jisses vad jag vill träna. Det är nåt av det bästa som finns! Ska ut och springa en runda imorgon efter skolan, inte helt fel. Sedan blir det till att titta på modevisning, roligt! Och på kvällen ska jag och älskling ha myskväll som vi inte haft på länge nu.

Nu kommer älskling! godnatt.
/Isabelle


Massa plugg väntar

Handledarutbildningen gick riktigt bra, dock var det lite tråkigt men också mycket nyttigt att veta och förstå. Nu är det bara att skicka in alla papper och vänta på körkortstillståndet vilket kan ta väldigt lång tid men jag är villig att vänta. Egentligen skulle vi hålla på i 3½ h men vi höll bara på i 2 h och 45 min. Känns skönt att ha det gjort nu.

Sitter och försöker plugga men tog en paus för att uppdatera er lite, det är ju så tråkigt att plugga. Sitter och skriver för fullt på min filmanalys i religion b, det går rätt så bra faktiskt men tråkigt är det. Sedan måste jag även plugga en hel del matte då jag har ett prov framför mig. Är så less på skolan nu, men jag tänker inte ge upp!

Jag berättade aldrig att jag färgade och gjorde slingor i håret igår, men nu gör jag det. Det blev lite brunt med ljusa slingor i och jag vart nöjd. Tess gjorde på mig så jag var lite orolig, men det blev bra trots allt. Jag har ju aldrig haft slingor i förut så det känns lite ovant men jag gillar det skarpt. Ska ta en bild och lägga ut så fort som möjligt så får ni också säga vad ni tycker om det.

Tillbaka till plugget!



Torsdag - 090512

Dålig uppdatering ett tag nu, men har varit sjuk och haft annat för mig. Har saknat att blogga under tiden.

Det har inte hänt mycket, har failat på ett nationellt prov i matte b, skjutit upp ett vanligt prov i matte b, varit sjuk, inte tränat, ätit och varit med älsklingen. Det är i princip allt tror jag.

Idag började jag kl 12, fick en introduktion i projektarbetet som vi ska göra i 3an, jag, Mathilda och Milla kom på bästa idéen. Har samhälle just nu men jag har inte gjort så mycket, har mest suttit och skrivit på en religionsanalys som ska vara inne idag. Det är så jäkla stressigt nu, pallar inte med allting i skolan. Det här ska jag göra inom kort:
  • Skriva ett provtal i psykologi och engelska tills på måndag
  • Skriva en analys i kultur- och idéhistoria tills på måndag
  • Plugga till språkhistoriaprov i svenska b tills på tisdag
  • Plugga till matteprov någon gång nästa vecka (troligen onsdag)
  • Skriva uppsats i samhälle b tills torsdag vecka 23
  • Plugga till naturkunskapsprov tisdag vecka 23
  • Plugga franska
Det är säkert någonting mer som jag inte kommer på nu också. Vad allt är jobbigt nu på slutet, fast det kommer vara jätteskönt när allt är avklarat förstås.

Idag ska jag sitta på handledarutbildning på stenstans körskola från kl 17-21.30, drygt men äntligen blir det av och det känns skönt. Efter det ska jag skriva klart min religionsanalys och sedan ska jag sova sött.

Nu ska jag byta klassrum för en religionslektion.
/Isabelle

Panikångest

Det är inte bra att jag är sjuk, inte just nu när det är så jobbigt i skolan. Jag får panik då jag tänker på att jag har mer än halva kapitlet kvar att göra inför matteproven + att jag ska fatta det också tills på tisdag och onsdag. Jag kan bara säga att det är helt omöjligt. Jag får ju ingenting gjort när jag måste ligga hemma i sängen och svettas, frysa, vara täppt i näsan och ha ont i halsen, jag kommer ju bara ännu mer efter. Den här förkylningen och febern kom inte lägligt....blir så ledsen när jag tänker på att det finns så mycket som jag behöver göra som jag inte kan.

Jag mår jättedåligt nu, vet inte ens varför jag sitter och skriver det här, orkar egentligen inte. Vill bara sova, men det går inte heller för jag kan inte somna. Får ångest över att jag har gott och småätit massa onyttigt hela dagen också, det gör inte saken bättre. Kan inte Stefan bara vara här....




Söndag - 090510

Då ser man ut som ett alienansikte också...tack anonym person, det gjorde verkligen min morgon ännu bättre än vad den redan är.

Jag är sjuk och allmänt less på allting just nu, ligger efter med massa i skolan och jag har ingen ork att komma ikapp heller just nu. Jag vill bara gräva ner mig... Har matteprov på både tisdag och onsdag, jag fattar ingenting, ska ha utställning på en parafras imorgon, har inte ens börjat. Jag vet att jag klagar, men det är en sån dag, känner mig misslyckad bara.

Orkar inte skriva mer nu, men jag lever (halvt) så ni vet.
/Isabelle


Lördag - 090509

Hård natt, har hostat och varit täppt i näsan all night long. Ingen höjdare kan jag lova. Jag vaknade flera miljoner gånger av att jag knappt kunde andas för att jag hatar att andas med munnen när jag sover. Jobbig natt i alla fall.

Så det blev ingen springtur för mig imorse med tanke på dessa omständigheter. Det är inge bra alls att springa när man är förkyld har jag lärt mig! Så istället sov jag som en stock och tog igen lite sömn efter natten.

Jag är världens gladaste människa nu tror jag! Theres (min syster) kom in på mitt rum för en stund sedan och frågade om hon fick låna min skinnjacka. Jag tvekade ett tag, men sedan sa hon att jag skulle få hennes oanvända asballa kilklackskor som jag har velat haft hur länge som helst nu. Jag älskar verkligen dem, har sprungit in på hennes rum och provat dem titt som tätt, och nu är de mina! fattar ni hur glad jag är nu?!!!!


Såhär glad är jag just nu, tack vare syster Tess...


Som jag fick dessa läckra kilklackisar av! :D

Ska upp till mamma och träffa rottisen nu :)
Ha en trevlig dag allihopa!
/Isabelle

Myskväll på norra alnö

Jag har varit långt ute på alnö ikväll, nämnligen hos min älskade vän Mathilda. Vi åt massa gotta, tittade på hockeyn, promenerade, myste på en brygga vid vattnet, pratade och hade allmänt roligt som vi brukar. Det var riktigt trevligt, men sämst att Sverige förlorade... Vi får hoppas på en bronsmedalj istället. I alla fall, det är faktiskt väldigt mysigt ute på alnö, speciellt där Mathilda bor för att det är så lugnt och fridfullt, naturen är även helt fantastisk. Hon bor ganska nära mig ändå, när man ser över vattnet. Så hon ska ta vattenskotern över till mig i sommar, blir perfa det. Tog inga bilder ikväll och det var ju lite tråkigt, men det sätter sig i minnet som tur är.


Mathilda och jag :)

Ska ut och springa imorgonbitti runt 9-tiden så jag ligger i sängen nu beredd på att sova. Men först måste jag ringa min älskling och säga god natt såklart, det går inte att sova annars. Annars ska jag även hälsa på Gigolo vilket hunden heter som mamma och Arto har skaffat, det ska bli riktigt spännande. Måste även plugga och städa, sedan mot eftermiddagen ska jag på middag och sedan blir det förhoppningsvis timråcruising med älskling och några fler.

Nu ska jag sova.
Godnatt allihopa!
/Isabelle


Friday - 090508

Har kommit på att engelska är ett mycket snyggare språk än svenskan (det kom jag egentligen på för längesedan) så därför ska mina rubriker endast vara på engelska! Det är mycket bättre enligt mig.

Vaknade med ett rätt så bra humör imorse vilket bådade gått för dagen (inte nationella). Hade nationella, gick piss och åt helvete, precis som väntat. Det är min svaga punkt det där med reading och listening i engelska, får panik helt enkelt och då går ingenting bra. Trots att det gick åt pipsvängen så fortsatte jag vara på bra humör, orkade inte haka upp mig på det där. Så på lunchen köpte jag och Mathilda varsin latte vanilj för att småtrösta oss själva, mums säger jag bara. På svenskan satt vi och kämpade med runskrift så det blev lite hjärngympa för oss. Sedan slutade vi, vilket var kl 13.00.

Satt på torget med Ante och Mathilda ett bra tag, sedan åkte jag hem till mamma där min lillasyster fick fixa mitt hår och sminka mig. Jag pluggade även litegrann, eller satt och läste min historierapport och Julias som jag är opponent på. Fick pizza till middag hemma hos pappa och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tess kom nyss hem med en ballong från birsta, haha. Ikväll kommer det en hund hem till mamma, en rottweiler, älskar sådana hundar så nu är jag lite smått happy.

Vet inte om jag bloggar mer ikväll så... Ha en trevlig kväll allihopa :)
/Isabelle

Take only what you need from me

Har fått sjukt ont i halsen ikväll och det bådar inte gott kan jag lova. Får inte bli sjuk nu, det vill jag inte och jag behöver inte det. Jag vill träna och hålla mig i form och inte missa något. Måste kurera mig med bafucin hela dagen imorgon.

Ligger i sängen nu och lyssnar på musik som vanligt, MGMT - Kids, asbra låt. Ska alldeles strax ringa till älsklingen och sedan ska jag sova tänkte jag. Måste orka upp imorgon för att det är engelska nationella reading and listening kl 08.15 imorgonbitti, delen som jag är sämst på i engelska. Det är inte så lockande faktiskt, men det måste göras.

Sverige - Tjeckien 3-1, Sverige till semifinal! Nu väntar match mot Kanada.


(Bilden är en länk!)

Godnatt!
/Isabelle

Jag förvånar mig själv ibland

Haha, jag är inte snygg eller! Jag sa att jag skulle ut och springa ikväll fast jag var ju tvungen att äta och vila först. Så jag åt soppa och pannkakor, gick och la mig på soffan och tänkte att jag skulle vila lite bara. Så blev det ju inte förstås, istället så somnade jag och sov till typ nu och klockan är 9! Jag är otrolig, verkligen. Nu är jag så trött så jag skulle kunna förflytta mig ner till sängen och sova enda tills imorgon. Jag tänker banne mig inte göra det...tror jag. Ibland blir jag lite smått förvånad av mig själv. Orkar faktiskt inte springa nu för att jag är för trött.

Nåja, nog pratat om det, jag är hungrig igen och jag fattar inte hur det är möjligt. Jag åt ju ganska mycket till middag och det var klockan 6, visst är inte pannkakor så väldigt mättande när jag tänker efter men lite mätt borde jag ju vara. Tror jag ska fika lite snart, men först ska jag ringa till älskling. Tror faktiskt att istället för att gå och lägga mig efter det så ska jag nog sätta mig ner och försöka mig på lite matte, vet dock inte om jag lyckas men jag kan ju försöka.

Jag känner mig lika död som katten!


Men det är bra skönt att sova ibland, eller hur?
Ville bara få med det!
/Isabelle

Torsdag - 090507

Började 12 imorse, mycket skönt. Dock har det inte varit några roliga lektioner idag men det är väl smällar man får ta. Har religion nu men vi får arbeta på valfri ort så jag sitter och gör lite annat, fy skäms på mig. I bakgrunden har jag jättemysig bakgrundsmusik och sitter i en soffa med en filt runt mig. Jag vill inte åka hem, vet inte varför, tror jag ska åka till mamma och dricka kaffe. Fast jag är ju lite hungrig förstås, ganska mycket hungrig.

Jag är superglad, vi behöver inte skriva rapport i samhällen nu längre! läraren ändrade till valfritt så jag ska skriva en uppsats istället. Det underlättade väldigt mycket att få det beskedet. Dock har jag ju hur mycket som helst att gör i skolan och det känns inte så positivt men det ska nog gå bra. Får ju en veckas ledighet från skolan så jag har bara tre veckor kvar, ganska skönt när jag tänker efter.

Ikväll ska jag springa, förhoppningsvis. Jag skulle tycka att det var superskönt så jag ska nog göra det. Måste även plugga förstås, vad annars.

Har inget mer att tillägga för tillfället!
/Isabelle

Jobblös sommar?

Fick ännu fler nej till sommarjobb nyss, två stycken. Det kan inte bli sämre än såhär, usch vad besviken jag blir. Jag vill inte gå en hel sommar utan sommarjobb, det pallar jag inte då jag behöver pengarna! Jag kommer inte kunna göra ett skit i sommar då jag inte kommer ha nå pengar. Arg jag blir...

Brownies

Mina senaste inköp av väskor som går i färgen brunt, totally love them both. De kommer användas flitigt!


Liten axelbandsväska från Åhlens
Större väska från Accent

Onsdag - 090506

En vanlig onsdag då jag började kvart över 9 med mentor, hade hål, lunch, idrott (linn och milla hade ledarlektion med fotboll, askul), och avslutade skoldagen med matte då jag blev less och gav upp efter en halvtimme. Fikade med Mathilda, Lollo och Ante, satt och pratade och bara tog det lugnt ett bra tag och sedan gick jag och köpte en väska faktiskt. Tog bussen hem kl 5.

Har ätit god mat och nu ska jag bara ta det lugnt och vila innan träningen, är riktigt trött. Har ingen lust att träna egentligen men jag måste för att det är roligt och för att jag inte har någon anledning att inte göra det.

Har inte så mycket mer att tillägga för stunden!

Vilatime nu! <3
/Isabelle

Simply the best

Poppar Tina Turner just nu innan jag och älskling ska sova, hon är grym och det var väldigt längesen jag lyssnade på någon av hennes låtar. Lyssnade mycket på henne förut men det var väl en speciell period som är tillbaka igen. Love her voice!

Har varit med älskling ikväll, mys har det varit. Han ska åka härifrån 4 inatt för att han ska ner till typ Karlstad och hämta sin Pontiac Firebird, assnygg! det blir en lång resa för honom. Därför ska vi ta och sova nu snart, vi skulle ha gjort det för längesen egentligen men det blev inte så.

Imorgon börjar jag 09.15 med mentor, sedan är det idrott kl 12, efter det matte och sedan slutar jag. Inte en alltför jobbig dag, dock blir det mycket plugg också men även träning på kvällen.

Godnatt!
/Isabelle

Körkort och SM-guld!

Alltså...det är ju visserligen inte jag som har tagit körkort eller Sm-guld, men...

Grattis till Malin Olsson och Andreas Lundström som tog körkortet idag, efterlängtat för dem. Nu börjar alla 91:or ta körkort så fort de fyller 18 och jag har inte ens börjat övningskört än, *suck*. Det kommer det också, efter nästa torsdag förhoppningsvis...eller när jag har fått körkortstillståndet!

Grattis säger vi även till Sundsvall Dragons som har tagit hem Sm-guldet mot Solna. 69-75 blev slutresultatet, härligt jobbat grabbar! Mycket bra händer just idag tydligen och jag kan inte klaga på dagen i stort jag heller.



Bilden är en länk till St:s hemsida.

18-åringen i USA

Grattis säger vi idag till Emelie Sundberg-Nilsson som för övrigt är i Kalifornien USA nu den fuskisen!

Grattis på 18-års dagen bruden, hoppas du har haft en härlig dag :)


Tisdag - 090505

Idag har det varit en låååång dag och seg som tusan. Började kl 9 med föreläsning om droger vilket var ganska intressant. Dagen fortsatte med lunch, svenska (genomgång), naturkunskap (genomgång) och sist men inte minst franska. Något trött man har blivit av att bara sitta och lyssna på folk hela dagen. Fick veta att vi ska få en ny lärare i franska (igen!) till höstterminen och att franska 3 ska fortsätta för dem som behöver det inpå höstterminen i trean, lite skönt besked ja. Franskaläraren var inne och presenterade sig för oss större delen av lektionen idag och hon verkar hur bra som helst.

Slutade halv 5, så ni vet vad jag menar med lååång dag hoppas jag. Tog 5-bussen hem och när jag kom hem började jag känna mig hängig så då bestämde jag mig för att inte gå på streetdancen som jag egentligen skulle ikväll och isället bara ta det lugnt, lyssna på musik och plugga matte. Sedan får jag se om älskling kommer sedan också och kurerar mig lite, håller ju på att bli tokförkyld jag.

Jag köpte en brun liten axelbandsväska idag, det var ett rent impulsköp då jag sprang in på Åhlens och kikade när jag väntade på bussen. Den kostade endast 99:-, passar perfekt till mina nya gladiatorskor. Tänkte bara berätta det och att jag lägger upp bilder på den sedan då jag har tagit kort på den. Happy me. Jag längtar mer och mer till Turkiet och jag känner att det närmar sig och att det pirrar i magen av all förväntan.

/Isabelle


Spin my head right round

Ligger och lyssnar på massa bra musik för tillfället, Right round - Flo Rida feat Kesha spelas just nu. Den låten ger mig peppande vibbar trots att jag är hur trött som helst. Jag älskar att ligga och lyssna på musik innan jag ska sova, då sover jag bättre på något sätt.

Värsta cupen ikväll gick rätt så bra, det var endast jag och Sara från mitt lag. Trots att vi bara var två så kämpade vi på riktigt bra och förlorade bara 4 matcher. En applåd till Madde som fick spela ensam idag, hon gjorde snygga viljemål också! Just nu ligger vi trea i serien och det känns okej, jag ligger även fyra i poängligan och det är jag nöjd över.

Imorgon har jag drogdag från 9  till halv 1 på förmiddagen i Kyrkans hus, inte så lockande kanske men det är alltid bra med närvaro. Slutar halv 5 och har franska sista lektionen, det är så otroligt tråkigt. På kvällen ska jag i alla fall göra någonting roligt, för då ska jag på Streetdance på EGO med Madde och Elin, det älskar jag.

Ska ta och njuta av the music nu och sedan sova.
Godnatt!
/Isabelle

P.S. Nu är min historierapport inskickad, pirrigt men skönt!

Dagens bild

...och dagens band!
The killers


Måndag - 090504

God dag allihopa :)

Sitter på skolan just nu och skriver analys på en målning, inte så himla roligt men jag gör det ändå. Poppar också massa Paramore, då går det ännu bättre. Jag är pigg och pepp idag, blev det efter lunchen då jag hade fått lite kaffe i magen. Var på lite dåligt humör imorse och väldigt trött, men jag tänkte att så kan jag ju inte fortsätta så då var det bara att vända på det hela.

Pluggmusik en måndag


Har en lektion kvar, sedan måste jag gå till biblioteket en sväng och sen ska jag hem och peppa för träning. Blev klar med min historierapport imorse, det känns underbart skönt kan jag lova. Fick några utbrott när det inte gick som jag ville några gånger men till slut fick jag till det, nöjd tjej.

Jag kom på att jag bara går 4 veckor till i skolan, det hade varit 5 om jag inte skulle åka utomlands. Vet ni hur kort tid det är eller? Det är hur lite tid som helst och jag har hur mycket som helst att bli klar med, det kommer bli jobbigt det här. Fast tänk vad skönt när det är klart, då kan jag känna mig nöjd! Jag Ska känna mig nöjd!

Det var bara det jag ville säga för stunden.
Ha en bra dag allihopa!
/Isabelle

Snart är det över för ett tag

Jag är så glad att det snart är skolavslutning och sommarlov, då lämnar man skolan bakom sig i ungefär 2½ mån. Det kommer bli så himla skönt. Fast först ska man ju få en försmak på sommarvädret och ledigheten, i Turkiet förstås. Nu är det mindre än tre veckor kvar, det känns så overkligt.

Just nu har jag väldigt mycket att göra i skolan, historierapporten är visserkligen klar snart, har bara lite på material och metod, källkritik och innehållsförteckningen kvar så det känns skönt. Satt och skrev väldigt mycket förut så jag har varit duktig idag också. Ska vara klar med en parafras på tisdag och har inte ens börjat så det känns väldigt tungt, men jag ska försöka göra det bästa av det.

Har en ganska lång dag imorgon, det känns lite drygt som vanligt men på kvällen har jag ju träning och det lättar upp humöret lite. Ska även plugga väldigt mycket den tid som blir över imorgon förstås, det är ju det man gör på "fritiden" förutom att träna då.

Ska ta och mysa med älsklingen nu och sedan sova!
God natt.
/Isabelle

Supermassive black hole

Pepplåt! och så jäkla bra!
Känner ni igen vilken film den är med i? :)



Söndag - 090503

Det är en varm dag idag, trots att inte solen ligger på hela tiden. Det är väldigt skönt och jag är på bra humör, men också väldigt trött. Det känns som att jag ska somna just nu, det vore riktigt skönt att vila ett tag.

Jag och Stefan vaknade rätt så sent idag, vi gick upp och åt frukost, satt ute lite och sedan skjutsade han hem mig och åkte själv till stan för att vara med en kille som han är kontaktperson åt. Jag tänkte att jag skulle plugga litegrann med tanke på att historierapporten ska vara inlämnad imorgon och det känns lite tungt. Jag skrev litegrann på diskussionen men sedan vart det så drygt så jag gick ut på promenad i en timme istället. Det var riktigt skönt, dock blev det väldigt varmt efter ett tag.

Nu är jag typ helt slut i kroppen, orkar inte göra någonting. Jag måste skriva klart rapporten så att jag kan skriva på min analys till kultur- och idéhistorian sedan som ska vara klar på tisdag. Usch, det är mycket på spel i skolan nu. Ska i alla fall vara med Stefan senare också, det är det bästa av allt.



Ska vila en stund nu!
/Isabelle


De senaste dagarna

Nu är det maj och sommaren har börjat dansa in här i Sundsvall, och det känns skönt. Det har varit så härligt väder de senaste tre dagarna och tack vare det så har jag blivit på mycket bättre humör. Det har varit lite bloggande för min del men det går att återgäldas. Tänkte summera lite vad jag har haft för mig de här dagarna.

På sista var jag med Stefan och Mattsson. Vi satt hemma hos Mattsson först och hade det riktigt trevligt och efter ett tag kom Milton också. Senare på kvällen åkte vi på en sämst fest i söråker och sedan en i Granlo som var sådär. Lär ju ha kommit hem runt 4 på natten och då var jag trött kan jag lova.

I fredags var jag hemma hos Stefan, vi sov jättelänge och sedan satt vi ute och solade på altanen och jag åt frukost. Jag åkte hem till mamma ett tag för att kolla på en resväska och sedan åkte jag till Stefan igen där jag sov. Vi firade för övrigt 10 månader den dagen så vi hade lite mysigt på kvällen tills han skulle gå ut och fixa bilen mitt i allt. Det var i alla fall en väldigt kort dag.

Igår vaknade jag hos Stefan, åkte hem ganska tidigt då han skulle åka och jobba. Jag gjorde mig klar och åkte in till birsta, mötte upp Sanna och efter ett tag kom Milla och Linn också. Vi gick runt och tittade och köpte presenter till Madde och Elin som skulle ha födelsedagsparty på kvällen. Åkte hem och gjorde mig klar och efteråt tog jag bussen till stan och gick och köpte subway med Lollo. Vi gick upp till lokalen och åt och inväntade folk. Festen vart riktigt lyckad faktiskt, jag hade superkul. Jag åkte hem till Stefan vid 1 på natten och sov där.

Eftersom att jag inte vill skriva så långa inlägg så skriver jag om den här dagen i ett annat inlägg!

RSS 2.0