Tisdag - 090929

Blev hemma idag igen, febern har inte lagt sig riktigt som jag ville. Så jag får ta även denna dag till att vila och krya på mig. Sitter och kallsvettas just nu och vet inte riktigt vad jag ska göra, får lägga mig och vila ett tag förmodligen. Åh, det är så tråkigt!

Jag fick en känsla av att det inte är här jag vill vara just nu, jag vill vara i Vännäs. Anledningen till att jag vill det är just för att mamma och co nyss har flyttat dit och det känns lite tråkigt. Jag gillar verkligen Vännäs, det är en mysig liten by utanför Umeå för er som inte vet. Själva miljön och allting där är så mysigt, därför tycker jag att det var helt rätt av mamma att flytta tillbaka dit (ja, hon har bott där förut). Ett plus är att min moster med familj och mormor också bor där. Där kommer jag vara ofta, det kan ni vara säkra på.

Nu blir det vila!


Älskling 20 år!

Idag är det ingen vanlig dag... för idag fyller min älsklingsstefan 20 år!

G-g-g-rattis gubben, jag älskar dig till tusen ♥ du betyder så mycket för mig.

Kommer och firar dig sedan!


Då låg man på sjukbädden

...eller hur man nu säger.

Det har varit lite glest med inlägg nu på sistone men jag ska bättra mig, promise. Så låter det jämt, haha.

Den här helgen har varit helt okej, lördagen var grymt rolig då jag var på fest för Milla, Matilda och Matilda på bergeforsparken. Jag och Stefan var hemma hos Mattsson och spelade wii innan vi gick bort mot festen, det var sjukt roligt det med. Kvällen flöt på riktigt bra och man fick i sig en hel del (fast inte för mycket). Det var roligt att träffa massa människor som man inte sett på ett tag och även massa nytt trevligt folk. Vi dansade och hade oss hela kvällen/natten tills det gick lite snett och kvällen var över, men det är glömt och förlåtet. Grymt rolig kväll i alla fall, tack alla!

Igår slog förkylningen ut rejält så jag och älskling gjorde inte så mycket på hela dagen. På kvällen orkade jag pallra mig på bio med älskling för att jag så gärna ville se Flickan som lekte med elden, och jag ångrar inte att jag gick alls, den var riktigt bra. Dock fick jag jätteont i mitt högra ben mitt i föreställningen och det hade jag ett bra tag, vet inte vad som hände. Jag fick lägga upp benet på älsklings ben ett tag, då blev det bättre. Var väldigt trött när vi kom hem med tanke på att filmen slutade halv 12, då slocknade man direkt kan jag lova.

Idag blev jag hemma från skolan. Hade så ont i halsen imorse så jag knappt kunde äta och jag var också väldigt hängig. Det visade sig att jag hade feber så det var bara bra att jag stannade hemma. Har endast legat och vilat och sett på film idag, det behövdes. Tog orken till och skrev klart specialidrotten för ett tag sedan, skönt att få det gjort. Just nu mår jag piss och ska lägga mig och titta på hockeyn med pappa! Heja timrå!



Vill inte vara sjuk, det är så tråkigt! Sen kommer älskling förhoppningsvis så då blir det lite bättre.

Grattis Matildorna 18 år!

Jag vill tillägna detta inlägg till mina vänner, Matilda Olofsson och Matilda Burström som båda är 18 nu! Olofsson fyllde igår och Burström kan vi hurra denna dag. Så otroligt fina vänner.

GRATTIS BABES!


Camilla 18 år

Hejsan!

Först vill jag säga GRATTIS tillägnat min älskade vän Camilla Westin som fyller 18 år idag. Hoppas att du får en kanondag/kväll! Längtar tills jag också fyller år om en månad och tio dagar ungefär.



Sedan kan jag tala om för er att jag är megatrött idag, är ofta det nuförtiden, väldigt konstigt. Det kan bero på att jag har haft fullt upp och inte sovit så mycket under helgen. I lördags var det DM i härnösand och för oss gick det inte bra resultatmässigt men vi kämpade på riktigt bra. Första matchen var kl 10.00 mot Sundsvalls IBF, 5-1 till dem, andra var mot Sollefteå IBK, den slutade 4-0 till dem och sista matchen kunde jag dock inte vara med på men det var den bästa matchen och var mot Härnösand IBC, slutade 4-2 till dem. Vi tog mycket lärdom denna dag som vi kunde ta med oss. Ett plus var att det var riktigt roligt tack vare lagandan också.

Har haft två lektioner hittills idag, geografi och naturkunskap. Har fetaste hålet just nu som vanligt på måndagar. Ligger i soffan på skolan och väntar på Mathilda, Dallan och Emelie så att vi sedan kan ha projektmöte och förbereda oss för handledarsamtal kl 15.00. Senare ska jag troligtvis till Milla och gratta henne (om jag hinner) och ikväll blir det träning på alnö, mycket innebandy nu, vi gillart!

Fredag - 090918

Hejsan!

Igår hade jag träningsmatch mot Timrå IBC, var riktigt peppad inför matchen och det var grymt roligt att spela, speciellt nu när vi har fått tillskott till laget också. Vi vann matchen med 5-7, jag gjorde till och med ett mål som jag inte har gjort på hur längesen som helst, det kändes riktigt bra att jag fick sätta dit den. Jag tycker att vi spelade riktigt bra från och till, men vi var värd den vinsten. Bra spelat allihopa!


Bild från matchen igår. Madde, jag och Hilda när jag hade gjort mål!

Madde sov hos mig och vi somnade runt halv 12 någon gång trötta som jag vet inte vad. Imorse klev vi upp 06.10 ungefär, ville verkligen inte men vi var tvungen att ta 07.10 bussen till stan för att Madde skulle hämta sina träningskläder inför idrotten. 08.15 började idrottslektionen och då drog vi på oss pulsklockorna och sedan ut i det gråmulna vädret och sprang distans i 50 min, riktigt skönt. Pulsklocka tycker jag är bra men jag kände att jag kunde ha tagit i mer och ställt in den på lite annat sätt för högre tempo. Det är ett bra sätt att hålla tempo i alla fall och jag kör gärna med det fler gånger. Kanske man ska köpa en?

Fortsatte dagen hur trött och mör som helst med matte, filosofiplugg, engelska och franska. Slutade halv 5, hur roligt är det på en fredag då? Hemskt! Köpte i alla fall godis och fick lite snabb energi till franskan.

Är helt slut efter dagen just nu, orkar inte göra någonting. Det blir en lugn kväll med älskling som ska bli riktigt skönt. Måste lägga mig tidigt också för att orka upp imorgon för att åka till härnösand och spela DM hela dagen.

Onsdag - 090916

Hejsan!

Vilken konstig dag det har varit idag, jag vet inte riktigt varför men jag har den känslan. Klev upp ca 08.15 imorse för att älskling skulle upp då, ville egentligen inte då jag skulle börja 11.15, men så blev det i alla fall. Åkte in till stan lite senare och gick ärende till apoteket, sedan vidare till skolan för en lååång lektion med matte c, döden! Läraren var sur och och matten var också sur så det gick väl inte kanoners kanske. Fick lunch runt tio i 1, snacka om sent!

Fortsatte med psykologi och en trög filosofilektion till halv 5, ännu mera döden. Filosofi är nog inte min grej har jag kommit på, sitter som ett frågetecken hur mycket jag än försöker förstå. Jag skulle egentligen iväg och träna på ego, men jag var verkligen inte på det humöret och hade enormt ont i huvudet efter filosofin så jag satt med Mathilda och Dallan på torget ett tag tills jag fick skjuts av Mathilda hem, tack och bock!

Har suttit och pluggat in de 20 första grundämnena i periodiska (idiotiska!) systemet en stund nu och kan dom helt utantill, creds. Ska snart ut och köra lite med mamma, det behövs.

Lördag - 090912

Hejsan!
Ledsen för dålig uppdatering, har varit upptagen med skola osv, dålig ursäkt men det har fått mig mindre motiverad till att skriva.

Den här veckan har gått rätt så segt, men den har varit bra. Har pluggat en del och även tränat innebandy och övningskört, det går framåt. Har också varit med älskling såklart!

Igår fick jag äntligen se Män som hatar kvinnor, hade myskväll med älskling och då bestämde vi att vi skulle se den. Den var grymt bra enligt mig, spännande, hemsk och riktigt bra gjord. Måste se den nya filmen som kommer på bio snart!

Just nu sitter jag hos älskling, det finns inte så mycket att göra då han sitter och pluggar för fullt. Undra vad jag ska göra hela dagen då?...

Hon med det lilla extra

Detta är min vän Linn, den roligaste tjejen i klassen som alltid får en på bra humör!
Hon med det lilla extra liksom!




Linn, jag vart bara tvungen :D

Måndag - 090907

Hejsan!

Ny skolvecka, det var grymt jobbigt att kliva upp imorse. Har inte haft något problem med det sen skolan började, men idag ville jag verkligen inte. Sedan var toaletten upptagen hela morgonen så det blev jättestressigt för mig. Jag tog mig till skolan till 08.15 för att skriva projektplan, men då kom inte Milla så det gick inte så bra. Hade geografi och sedan naturkunskap och redovisning.

Just nu sitter jag i uppehållsrummet och har hål i 1½ h till, sedan ska jag ha handledarmöte för projektarbetet. Linn har massa överskottsenergi så hon underhåller mig för fullt med sin vackra sångröst! Efter det ska vi kanske planera lite på det och sedan tänker jag åka hem och skriva klart min filosofiuppsats, har inte mycket kvar.

Ikväll är det träning så det är väl det och massa plugg jag ska roa mig med. Sen hoppas jag att få sova med älsklingen!

Söndag - 090906

Hejsan!

Bilresan till Rättvik igårkväll blev helt okej, Stefan köpte bilen (en saab 9-3) av en snobbig typ som jag inte gillade på en fläck. Den gick väldigt bra och resan hem sov jag bort, haha. Kom hem till Stefan halv 4 på natten. Vi åt litegrann och sedan gick vi och la oss.

Idag klev jag och älskling upp runt 10, vi åt frukost och sedan kom pappa och jag körde hem. Blir less på att jag aldrig lär mig att parkera riktigt, det måste jag träna massa på. Jag satte igång och plugga lite geografi och sedan var det dags för träningsmatch mot Ankarsvik. Mamma skjutsade dit mig och kl 2 var matchen igång.

Sammanfattningsvis kan jag säga att de flesta i det laget spelar i div. 2 och vi i div.3 så det var lite skillnad så, de var även 18 personer medans vi bara var 10. Trots detta så tyckte jag att vi kämpade på bra och vi fick riktigt bra träning av det. Det är mycket vi kan ta med oss och lägga mer tid på. Sedan gjorde vår nya målvakt Emilia ett riktigt bra jobb i målet för att vara första gången på länge, bra jobbat! Det var roligt att spela och vi bryr oss inte så mycket om siffrorna, men det slutade 15-1 till Ankarsvik.

Ikväll måste jag plugga, dock är jag helt slut efter matchen och har ont i huvudet så jag måste vila ett tag innan, annars kommer jag inte orka. Älskling kommer hit sedan också, det ser jag fram emot. Jag älskar min gopojke!

Lördag - 090905

Hejsan allihopa!

Vad gör alla en dag som denna? Själv har jag varit hos älskling hela dagen och alldeles snart ska vi åka till Rättvik för att Stefan ska kolla på en bil. En saab blir det den här gången, inte likt honom men jag står bakom hans val vad han än väljer, snäll flickvän, jappjapp. 

Igårkväll hos Jenny hade vi det riktigt trevligt. Vi satt och pratade, spelade spel och åt massa gotta, jättemysigt. Sedan kom älskling och Empa och hämtade mig.

Jag har grymt mycket mensvärk och är supersugen på godis, samma som igår. Usch vad onyttig jag blir när jag har mens. Får försöka att stå ut den låånga bilresan dit och den låånga bilresan hem. Dessutom ska jag åka med både Krille och älskling dit, hur ska det gå?! haha.

Nu ska vi fara, hejsvejs!

Fredag - 090904

Hejsan allihopa!

Oj, vilken dag det har varit. Började 08.15 med idrott b, var på skolan redan 07.55. Ny lärare och kursen verkar grymt rolig. Idag gick vi igenom konditionsträning och dess inverkan på kroppen, jätteintressant! Sedan hade jag matte c och sedan lunch. Efter lunchen var det långhål så jag gjorde inte så mycket annat än att sitta och babbla med mina vänner på metg och åt godis, roligt som vanligt. Fortsatte dagen med engelska c, rätt tråkig lektion... och sedan avslutades skoldagen med franska till kl 4, hoppas att kursen blir bättre än förra året med ny grym lärare.

Mina planer för kvällen ser ut som följande:
  • Fira Jenny i efterskott hemma hos henne med tjejerna! Kan bli riktigt trevligt!
  • Sedan åka till älskling och sova med honom ♥
Just det, jag är bättre i förkylningen nu också så imorgon ska jag kunna träna! Känns bra.

Klänningproblem

Jag har nyss suttit och kikat på klänningar på nelly, inte bra när man är pank dock. Det finns så mycket jag vill ha så jag faller i gråt snart för att jag inte har råd. Det känns som att jag aldrig kan shoppa längre, enormt tråkigt. Jag behöver verkligen en klänning också med tanke på att Milla, Matilda och Matilda snart ska ha sitt 18-års party med röda mattantema och då vill man ju inte komma med någonting vardagligt, då vill man komma i en fin blåsa. Har ingen riktigt fin klänning så det skulle inte sitta fel.

Jag har blivit förälskad i dessa klänningar



Torsdag - 090903

Hejsan allihopa!

Ledsen för dålig uppdatering igår, men hade ingen tid i världen att skriva. Jag var på skolan till halv 5, åkte hem och slängde i mig mat, åkte till hockeyn (timrå vann med 5-2) och sedan hem till Stefan och sov där. Riktigt bra dag faktiskt trots lite stress.

Idag fick jag skjuts av Stefan till stan, dock kom jag 10 min försent och var där 10.00 istället för 09.50. Hade engelska c, lunch, psykologi b, naturkunskap b och sist samhälle c. Slutade halv 5, riktigt drygt med tanke på att jag är sjuk också, jag vet, inte bra att gå till skolan då men jag var tvungen.

När jag kom hem däckade jag i soffan, mådde inge bra alls och det gör jag inte nu heller. Funderar på att åka till Stefan och krypa ner med honom ikväll, mys. Har massa att plugga också så jag kan ju passa på medans han håller på med sina bilgrejer.

Ha en trevlig kväll!

Pretty woman

Det blev Pretty woman i alla fall, dock ingen promenad, men jag kände att jag inte orkade till slut. Mobbad som jag är så hade jag inte sett Pretty woman innan. Den var grymt bra och jag är inte besviken nu i efterhand, Julia Roberts är så himla bra och vacker. Älskar kärleksfilmer som denna, mycket bra film!



Älskling kunde inte sova med mig inatt så jag är lite ledsen på ögat just nu. Ligger i sängen och lyssnar på Michael Jackson, han var bra på att sjunga den mannen. Billie Jean spelas just nu, suverän låt. Är rätt så trött så jag ska nog sova snart...

Imorgon börjar jag 11.15, hade hellre börjat tidigare. Har då matematik c (hur ska det gå?!!!), lunch, psykologi b och sist filosofi a. Det är skönt att ha rutiner igen, dock är jag redan småless på skolan, men det är ju bara ett år, måste kämpa!

Godnatt!

Tisdag - 090901

Idag börjar hösten, det är både bra och dåligt. Det som är bra är höststämningen, alla nya höstkläder och skor och lite närmare studenten, det dåliga är att värmen försvinner och allt skolarbete tar fart. Det har varit en bra första dag i september. Började 10.10 med filosofi, den kursen kommer bli riktigt intressant. Vi fortsatte med lunch, sedan samhälle och sist geografi då vi såg en film om vulkaner, halva klassen somnade. Slutade 15.15, åkte direkt hem och åt mat, pasta och curryköttfärssås. Därefter övningskörde jag med pappsen vilket gick riktigt bra. Nu har jag kommit ut på vägarna, körde lite vid industriområdet, eon och sedan till birsta och tillbaka, känns kanon. Längtar tills jag kan ta körkortet!

Jag känner mig lat som inte kan träna, men jag vill inte bli sämre så jag måste avstå just nu. Istället måste jag vara hemma och ta det lugnt. Ska nog se Pretty woman snart om inget annat kommer i vägen. Sedan kanske jag tar en kvällspromenad precis som jag gjorde igårkväll. Känner mig väldigt hängig nu så vi får se hur det blir. Annars blir det säkerligen mer film.

Appropå film så såg jag och Stefan en film igårkväll, Taken hette den. Den handlar om en 17-årig flicka som åker med sin kompis till Paris och ska se på U2-konsert. De blir kidnappade och sålda för prostitution. Flickans pappa som är en gammal spion hör i telefonen när de blir kidnappade och börjar direkt söka reda på flickorna. Den är riktigt spännande och kanonbra, ni måste se den om ni inte har det!

Vad varmt det är idag! Det är väl inte bara jag som känt av det? Det är så kvavt i luften och det var jobbigt att sitta i klassrummen på dagen för att det var så otroligt hett. Känner att jag håller på att flyta bort just nu också...


Såhär har jag sett ut idag ungefär! Orkade inte ta en helkroppsbild... ser helt slut ut!


RSS 2.0