En onsdag senare

God kväll allesammans!

Har en turban på huvudet om ni ville veta, men ni får ingen bild på det. Så roligt är det inte, hehe. Har tränat ikväll, det gick sämst i början och jag tappade fokus totalt, men när jag fick sitta ned en stund och fokusera och tänka på vad jag skulle göra bra så kom fokuset tillbaka och då gick det bra. En glad Bella sprang då ut på planen, så ska det vara.

Har inte så mycket att skriva om för tillfället men jag kan ju tala om att jag är trött och att knölen blivit bättre. Ska gå och krypa ner i sängen inom kort för imorgon ska jag upp med tuppen igen för att ha projektredovisningar på skolan. Kl 11 får vi lov vilket ska bli mycket skönt. Längtar tills på lördag då jag ska åka till Vännäs!

Nä, nu är det SOVTIME! dröm söta drömmar hurrni.

Specialidrott

Vaken med tuppen idag! dock är jag inte så himla pigg, har inte fått i mig kaffe än och har inte ätit någonting heller för den delen. Hade specialidrott 08.15 där vi diskuterade det sista kapitlet i boken. Har inte orkat gå hem då älskling inte är hemma så jag sitter kvar på skolan. Ska gå och äta lunch om ett tag, I need food!!!!

Annars så händer inte mycket idag, har svenskalektion 15.10, ikväll är det träning och jag ska hålla i en övning, spännande. Får hoppas att jag inte har så ont i knölen under träningen, annars kan jag ju inte vara med. Det gör inte lika ont som igår men det gör ändå så ont så att jag inte skulle kunna träna.

Har lånat Maddes hörlurar och lyssnar för tillfället på onerepublic, awesome!



Hoppas att ni får en bra dag!

Nattugglan

Hejsan allihopa! eller ni som är vaken förstås.

Jag har blivit en riktig nattuggla och kan sitta vaken hela nätterna. Det är helt omöjligt att jag somnar innan 12 hur mycket jag än tvingar mig själv. Ligger vaken ändå jag. Undra om man ska köpa några sömntabletter eller någonting, börjar faktiskt överväga det. Jag är hur trött som helst på dagarna, speciellt om jag inte får i mig kaffe under en hel dag. Då somnar jag sittandes... vet inte hur det här har upstått heller, brukade gå och lägga mig i tid, till och med innan 11 i 2:an. Men men, vad gör man.

Idag har det varit en lång dag som började med franska och fransk frukost (croissanter och juice), fortsatte med svenskatal, lite samhällsplugg, naturkunskapslabb och planering inför projektarbetsredovisning. Kom hem och var helt utslagen vid 4 ungefär, och jag somnade sittandes med datorn i knät. Myste med älskling när han kom hem och sedan lagade jag mat till oss. Hela kvällen har ägnats åt skrivande av träningsdagbok, typiskt mig att alltid glömma skriva i den efter varje träning och måste därför sitta med den en dag innan inlämning... är i alla fall klar nu, blev det för ett bra tag sedan.

Har kanske inte berättat tidigare att jag har en knöl som jag brukar få ont i ibland som sitter under örat, alldeles intill käkbenet. Nu vet ni det i alla fall. Den brukar komma och försvinna och jag brukar aldrig ha riktig smärta förutom när jag trycker på den. Idag fick jag ont i den igen och det var inte samma smärta som förut, nu kom smärtan utan att jag tröck på den. Så har jag haft hela dagen och det har bara blivit värre... har enormt ont just nu och överväger att ringa vårdcentralen imorgonbitti om det inte är bättre. Har någon av er erfarenhet av detta? dela gärna med er i sådana fall tack!

Nä, nu ska jag försöka sova, det kanske går bättre om älskling går och lägger sig samtidigt som jag, vilket han aldrig gör, han är värre än mig.



GODNATT!






Efterlysning

Efterlysning!!!! Om någon av er läsare vet om något sommar- eller extrajobb får ni gärna säga till, behöver all hjälp jag kan få nu när jag är arbetslös. Mitt tålamod håller på att ta slut snart. Klarar mig inte utan jobb och blir deprimerad i denna situation!!!! Tack på förhand.



Nice day

Hej allihopa!

Ny dag, nytt humör, nya möjligheter! Sov till 10 imorse och vaknade med strålande humör. Skulle egentligen kliva upp kl 8, men jag orkade inte. Då skulle jag även ha varit på dåligt humör, så det var nog till det bättre att jag fick sova ett tag till. Har endast en lektion idag, franskasupport, måste verkligen gå på den lektionen. För tillfället sitter jag och väntar på att den ska börja, vilket är om 1½ h. Vad ska jag göra tills dess då? Hm... kanske ska ta tillfället i akt och plugga lite geografirapport. Nej, gud vad tråkigt, hehe.

Ikväll har jag innebandyträning som jag faktiskt ser fram emot för en gångs skull. För någon dag sen kände jag att motivationen till innebandyn var som bortblåst, men det går ju i vågor ibland och nu är den tillbaka, vilket känns jättebra. Så det ska bli rååååligt.

Hoppas att ni har en fin dag!



This is my life

God kväll allihopa!

Idag sov både jag och älskling bort princip hela dagen. Vi vaknade runt halv 1 (trodde vi ja), men i själva fallet var klockan halv 2. Måttligt less man blev då, då var det bara att piggna till med kaffe, få i sig någonting ätbart och sätta sig till ro och plugga. Kompletterade mitt träningsprogram till idrotten och skrev lite på en specialidrottsuppgift och även träningsdagbok, duktigt av mig. Resten av dagen har ägnats åt serietittande, har fått någon slags mani för Grey's Anatomy nu så. Har även läst massa bloggar och tagit det allmänt lugnt.

Jag kanske kan berätta lite vad min helg har innehållit. I fredags slutade jag tidigt så jag gick hem, kikade på tv och somnade på soffan. På kvällskvisten var det dags för firande av Linniepie som fyller 19 imorgon! Så det blev lite party och massa skoj på spat kvällen lång, hade faktiskt sjukt roligt. Igår sov jag till typ kl 1, satt vid datorn, var och körde ett stenhårt benpass på ego, diskade, gjorde chokladbollar och såg på southpark med älskling tills jag somnade.

Imorgon är det måndag igen, vilket innebär skola, och det är ju inte det roligaste kanske. Men nu är det inte långt kvar till studenten, så det är bara att kämpa som jag alltid säger här i bloggen känns det som. Dock är det ju så sant, så sant! Mer studentkänsla lär jag garanterat få när studentmössorna kommer, vilket är v. 15. Alltså om 2 veckor!!!! Och vet ni? det är mindre än 40 skoldagar kvar, sen är jag friiiii. Synd bara att jag inte har fått något sommarjobb och säkerligen kommer att gå helt förstörd och pank sommaren ut... NEJ, vad säger jag?!! klart att jag ska få ett sommarjobb! Nåja, åter till saken. Det ska ändå bli hur skönt som helst att slippa skolan och bara fira med mina underbara vänner!

Nä, nog av mig för stunden. Nu blir det Grey's!
Hare!

Questions and answers

Nu har det varit dött här länge, men jag vet att ni är förlåtande!

Ska mjukstarta lite såhär efter uppehållet så här kommer en lista med frågor och svar. Lånade den av denna snälla person!

1. Fullständigt namn? – Sara Isabelle Andersson
2. Ålder? – 18 år 5 mån
3. Vart bor du? - Centrala Sundsvall
4. Bor tillsammans med? – Min Stefan
5. Färg på ditt hus? – Ljusbrunt, beige?
6. Hus eller lägenhet? - Liten, söt lägenhet
7. När är du född? – 31 oktober 1991
8. Klass? – SP3!!!!!!!
9. Vilket år tar du studenten? – I år SUCKERS! 2010 alltså :)
10. Något jobb? – Nej, blev arbetslös i fredags... söker för fullt!!! säg till om ni vet om nåt, är i stort behov!
11. När gick du upp i morse? – Halv 2, hehe (a)
12. När ska du sova? - Inte alltför sent hoppas jag
13. Duschat idag? – Nej, ska göra det sen
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - Jajemen!
16. Vad har du ätit idag? - Nudlar, spaghetti och köttfärssås
17. Dagens klädsel? – Gråa mjukisar, svart linne, lagmunkisen och tofflor!
18. Dagens smink? - Nada
19. Dagens sötnos? – Stefan!
20. Dagens roligaste? – Hm, inget

ANTAL:

70. Personer du älskar? – Familjen, pojkvän, närmaste vänner och ja, måste jag ange siffror? Bra.
71. Personer du hatar? – Ingen!
72. Gånger du varit full? – Jaduu........
73. Personer du kramat senaste veckan – Möjligen 3, 4, 5 st?
74. Glassar du ätit på en dag? – FEM!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? – Gatufesten någondag, och jag vill på yran. Men 1 då.
76. Gånger du haft minnesluckor? – Don't know
77. Gånger du varit hög? - Never ever
78. Personer du saknar just nu? – Det är många...
79. Gånger ditt hjärta brustit? – Once or twice


VAD:

90. Gör dig glad? – Vänner, pojkvän, familj och, godis och träning (hehe, hur går det ihop? :o)
91. Gör dig ledsen? – Att jag är arbetslös och behöver pengar!!!
92. Vill du helst göra nu? – Ta studenteeeen! Eller först få studentmössan!
93. Önskar du att du slapp göra? – Plugga...
94. Vill du ha nu? - Brun färg på kroppen!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Moneymoneymoney, eller en utlandsresa!
96. Längtar du till? – Studenten och sommaren!
97. Tycker du om dina betyg? – Nja, kunde ha varit bättre, men de duger helt klart :)
98. Ångrar du i ditt liv? – Mycket!
99. Är det bästa som hänt dig? – Stefan och att jag fått så fina vänner på METG :)
100. Vad är klockan? – 19.12


Fucked up

Har inte så mycket att säga för tillfället, känner mig allmänt less... orkar inte med mig själv ibland. 1000 saker ligger framför mig som måste göras men jag sitter bara still och skjuter undan allt. Typiskt mig... det leder bara till ångest och tårar. Att jag alltid ska göra samma misstag, det här året är helt fucked up.

Det var allt för mig. Tack och hej.

I like holidays!

Hejsan allihopa!

Nu är det äntligen lov, och som vi alla har längtat. En vecka att bara ta igen lite slapptid och bara vara, det ska bli så otroligt skönt. Har avslutat engelskakursen idag genom att hålla en lecture, vilket gick awesome! I'm just so happy right now. Hade även idrott imorse då Erik höll i sin lektion som innehöll kinesisk sancho någonting, någon typ av kampsport. Inte riktigt min grej men det var roligt.

Ikväll blir det mys med Natalie och Sanna, det ser jag fram emot. Då kanske man är värd lite gotta också? Ja, det tycker jag verkligen. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det lär bli film, prat och kanske även lite bakning, who knows liksom. Ska bli roligt att träffa Natalie som jag aldrig umgås med längre och även Sanna som jag heller nästan aldrig är med.

Är sjukt trött just nu och har ont i huvudet så jag ska nog vila lite innan jag börjar med maten så jag orkar vara social ikväll!

Hoppas att ni haft en bra dag hittills.


Längtar till sommaren, solsken, porlande vatten och gröna skogar!

Jämtland sommaren 09

Hassles are not my style

Här sitter jag mitt i natten som vanligt. Powerpointen krånglade så jag har suttit och fixat till det sista på den nu de senaste timmarna. Jag är inte riktigt hemma på den fronten kan jag säga och fick mig ett nervsammanbrott där ett tag. Men nu är allt helt klart och det känns som att jag ungefär vet vad jag ska säga. Det kommer nog gå awesome, hehe.

Är inte så himla trött nu, mest hungrig (sällan jag är hungrig då, haha). Ska nog äta något innan jag går och lägger mig, kommer dock inte vara så pigg imorgon på idrotten som börjar 08.15, *suck*. Varför ska det vara så tidigt för...

Hoppas att ni haft en trevlig kväll osvosvosv...
Godnatt!

Vitamine bomb

HEJ ALLIHOPA!!!

Är värsta glad nu, dock vet jag inte riktigt varför... har ju engelskaredovisning imorgon...hm. Hur som helst så är jag det och det är huvudsaken. Träningen gick helt okej, inte mer än så. Skönt att röra på sig. Gick och handlade efter träningen, blev massa frukt, kände för att vara lite extra nyttig.

Så nu sitter jag i plugghörnan och smaskar i mig grapefrukt och dricker apelsinjuice, snacka om vitaminbomb. Gott är det kan jag garantera, fast det svider lite i mina munsår (som jag för övrigt har haft i ett halvår nu!!!!). Nyttigt behöver inte vara tråkigt som många säger, det här är till och med roligt att äta! Något nyttigt som också är väldigt gott är honungsmelon med keso. Tipset fick jag av min vän Matilda, vi åt det en kväll när hon och Milla var här och vi hade myskväll. Hur gott som helst, testa!

Har gått igenom min engelska någon gång nu och tiden blir helt rimlig. Är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men förhoppningsvis ska det gå bra, det brukar göra det i slutändan. Ska prata om konditionsträning, det kanske jag inte har berättat men nu vet ni det. Det är ett område som intresserar mig så det måste ju resultera i någonting bra tycker jag. Det finns ju så mycket att berätta, och jag har endast 20 min på mig, jaja, det får gå som det går.

Tänkte gå igenom det någon gång till nu så, skriver mer sedan innan sängdags!

Nyttigt kvällsfika!


Dock mindre nyttig middag, hehe! men gott somfan!


Schoolday

Hejsan allihopa!

Är i skolan just nu och har geografi där läraren står och babblar om massa saker som jag inte fattar ett skit av. Någonting om... företag... karta... bilar... system... m.m. Ingenting som intresserar mig kan jag konstatera. Satt förut och arbetade med projektarbetet, jag och Milla. Det gick faktiskt riktigt bra. Har en lektion till sedan vilket är samhälle och sedan ska jag hem, äta lite snabbt och sedan är det innebandyträning på Höglunda.

Igår pluggade jag nästan precis hela dagen och blev klar med allt jag ska säga på engelskalektionen och tränade lite på det. Tog en paus på 2 timmar ungefär, sammanlagt. Var ju på Madde och Elins studentkväll på Domsaga på kvällen vilket var väldigt trevligt. Värdarna, modellerna och alla involverade gjorde det suveränt. Bra jobbat tjejer!

Bjuder på en kanonlåt

Nu måste jag hänga med tror jag... suck.
Ha en fortsatt bra dag allesammans!



A new day has come

Hello people!

Klockan är snart mitt på dagen, jag klev upp runt kvart över 10 och har endast hunnit med att äta frukost. Denna dag kommer ägnas åt massa plugg och jag måste verkligen vara så effektiv jag bara kan. Har både engelska och franska att bli klar med. Sad but true...

Uppdukat för lite frukost



Ska dricka kaffe och läsa tidning nu.
Ha en bra dag allihopa!

Run to the hills

Nämen hej mitt i natten, borde egentligen gå och sova men jag är inte så trött och har ingen lust för den delen heller. Bloggen blev lite åsidosatt idag, tyvär, men så blir det ibland. Var i skolan mellan 9 och halv 3 någon gång, fast vi hade hål efter lunch också då vi gick till charm och myste lite. Somnade på soffan när jag kom hem och sedan lagade jag mat till mig och Stefan. Nu på kvällskvisten har jag haft innebandyträning, bakat kladdkaka och fått ont i magen, gott men lite föör gott kanske!

Imorgon ska jag inte gå på skolan, har egentligen en svenskalektion men den är inte värd att gå på då vi ska skriva tal på egen hand. Ska försöka bli klar med planeringen inför min lektion som jag ska ha i engelska på fredag. Så jag ska heller inte sova alltför länge, måste vara effektiv dagen ut. Imorgonkväll blir det även studentkväll som Madde och Elin håller i på domsaga, ska bli roligt och nyttigt.

Nä, man kanske ska ta och sova nu ändå med närmare eftertanke, så jag orkar upp imorgon liksom.

Jag idag, hade även ett par blåa jeans till!


Lagade schnitzlar och ris till middag, mums.


Myshörnan där jag spenderar större delen av min tid hemma, hehe.


Produkterna som jag fick på Sax & Kam.
Det är märket Kerastase i plastförpackningen, hur bra som helst.



Godnatt!

Make you work

God kväll!

Är helt slut efter kvällens jobb på e-on arena, man kan inte tro att det är så jobbigt men så som vi springer fram och tillbaka och lyfter tunga grejer så blir det jobbigt. Sen att man måste stå i flera timmar också gör inte saken bättre. Men det är däremot riktigt roligt, speciellt idag faktiskt då det var derby och allt. Framför allt är det roligt att jobba med en vän! Tackade även ja till ett extraknäcksjobb ikväll, det gäller Brolles Buddy Holly konsert på e-on arena. Matilda och jag ska få vara med och jobba där på söndag, kunde inte ha kommit mer lägligt. Jobbar även på lördag, det blir en jobbhelg helt enkelt.

Vinsten ikväll fick Timrå IK stå för och det hoppar och jublar vi för! eller hur Helena? HAHA! I alla fall, 5-4 blev slutresultatet, bra jobbat Timrå som tog hem en viktig seger, var lite nervös där i slutet när Modo hade övertaget med 6 spelare mot 3 då timrå hade 2 utvisningar, men de stod emot. Rolig kväll kan man säga.

Jag har nyss ätit spaghetti och köttfärssås vilket var grymt gott. Håller på att somna också vilket jag inte får göra då jag måste plugga franska. Kommer verkligen inte orka det, min hjärna är helt slut och kroppen med som sagt. Förresten, nu såg jag att jag inte har någon franska imorgon då mittun ska komma och föreläsa på skolan och jag är med i den gruppen som ska lyssna på dem kl 9. Väldigt passande må jag säga.

Nu ska jag inte tråka ut er med massa text utan slänger in en skön låt som ni kan njuta till, om någon mer än jag är vaken dvs.

More  than words - Extreme

Godnatt people!



New haircut

Hejsan allihopa!

Hade endast en lektion idag och det var lika drygt som vanligt. Spenderade bara massa strötid på skolan tills lunchen och sedan gick jag och klippte mig på Sax och Kam. Jag är supernöjd med resultatet och något som var riktigt bra var att jag fick med prover från bland annat Kerastase, fick shampoo och hårinpackning vilket jag verkligen behöver. Jag känner mig som en ny människa i den här frisyren, det är så lätt och mjukt. Är hur nöjd som helst. Snacka om förändring!

Ny frisyr!




Nu ska jag åka och jobba! Hare bra!

Cherry bomb

Har suttit och pluggat både naturkunskap och franska tills nu, orkar inte plugga mer då jag börjar bli väldigt trött. Hann inte klart med franskan men jag får göra klart det imorgon. Musiken som har spelats under tiden jag pluggat är inget mindre än The Runaways. Satt och tänkte på filmen The Runaways som kommer på bio snart med bland annat Kristen Stewart och Dakota Fanning och det fick bli inspirationen till musikvalet. Älskar deras låtar School days och Cherry bomb! Sen längtar jag även tills filmen kommer ut, har inga förväntningar men jag hoppas att den är awesome!

Cherry bomb, grym låt



RSS 2.0