Redo för lite jobb

Provet gick inte så bra, frågorna var jättekonstiga och jag tyckte att det var svårt faktiskt. Jag tror jag klarade det i alla fall, men jag vet inte om det blir mer än så, kanske vg. Satt med provet i ungefär en timme och sedan gick jag och fixade ett nytt busskort, klantig som jag är så hade jag ju tappat bort mitt.

Ska snart äta och sedan ska jag iväg till e-on för lite jobb, det känns som att det kommer bli väldigt stressigt nu när vi kommer ha lite utökning i kioskmobilen, men vi får se hur det går, jag måste tänka positivt. Hoppas Timrå vinner ikväll också, jag vågar inte säga nåt om vad jag tror om matchen så jag säger bara: Heja Timrå, gör det bästa ni kan!


Provdag idag

Hade en väldigt mysig kväll igår med min älskling, han blev glad för presenten och det var ju bra, var lite nervös där ett tag, haha. Vi fikade och pluggade och hade det allmänt mysigt som vi alltid har. Idag vaknade vi runt 7 och åkte runt 8, nu sitter jag i skolan och har pluggat naturkunskap med några av mina tjejer. Vi har ju prov i det idag så det är bara bra att vi är här och pluggar trots att vi börjar 09.55 med religion.

Ikväll ska jag jobba, det blir nog bra hoppas jag för jag känner mig väldigt glad idag. Det känns som att jag svävar på stora rosa moln, allt tack vare mina vänner och min älskade Stefan.

Nu ska jag och mina vänner gå och köpa någonting. Jag tror att jag ska köpa en drickyoghurt, namnam.


MIN ÄLSKLING ETT ÅR ÄLDRE!

Idag är det ingen vanlig dag, nej det är det absolut inte, vet ni varför? Jo, för idag fyller min älsklingsstefan 19 år. Ett år närmare 20 alltså. Grattis gubben!

Det har inte gått så väldigt lång tid men det känns som en evighet och jag vet att jag trivs så himla bra med dig, du får mig att må bra. Jag kan inte beskriva känslan som finns inom mig när jag är med dig. Det känns som att jag verkligen inte vill vara utan dig. Du är så himla underbar och jag är så glad att vi träffades till slut och jag ångrar ingenting, det finns inga tvivel alls. Du är verkligen det bästa som har hänt mig, och det menar jag verkligen! har aldrig menat något så mycket som när jag säger det. Jag vill inte förlora dig för allt i världen, jag vill att det här ska fortsätta vara lika bra som det är, för bra är det verkligen. Det kunde inte ha varit bättre.

När jag hör din röst och ser dig komma emot mig pirrar det så mycket i magen, och jag antar att det är en bra känsla. Det är väl så det ska vara när man är kär? Pirr i magen och ett stort léende på läpparna. Mina känslor för dig blir bara starkare och starkare för varje dag som går. När jag inte är med dig så saknar jag dig och när jag är med dig så är jag världens lyckligaste. Dig kan jag prata med om nästan allt och det är så himla skönt att veta att du finns där för mig precis som jag gör för dig. Du är det första jag tänker på när jag vaknar på morgonen och det är precis så jag vill att det ska vara. När jag är nere så är du den som får mig på bra humör och det är det bästa med dig.

Jag känner att jag inte behöver anstränga mig för att det ska vara bra mellan oss, det är det ändå! Allt är så lättsamt med dig, och så har jag aldrig haft det förut, det känns väldigt bra. Det hör ju till att man tjafsar men ändå så tycker jag inte att vi gör det alltför ofta. Det försöker verkligen undvikas och det är något väldigt positivt. När jag bara tänker på att du finns och att du är min pojkvän så känns allt bra, precis ALLT! Du är världens bästa och jag är så glad att jag har dig. Det känns som att det här bara är början på något riktigt riktigt bra. Jag älskar dig Stefan Bergman ♥

Matchresultat

Har varit hemma ett bra tag nu...eller jag är ju hos Stefan, vi har nyss varit och köpt godis så nu sitter jag och proppar i mig det medans han duschar.

Matchen gick inte som förväntat men jag tyckte att vi spelade väldigt bra och vi ägde sista perioden klart. Trots det så räckte det inte till, vi förlorade med 8-2 till slut. Dock tyckte jag att de var väldigt osportsliga då en av spelarna i sollefteå blir intacklad i sargen av en person i vårat lag och sedan ställde hon sig upp och kollade henne i ögonen och sa Hora! Jag mena, hur kränkande är inte det då?! Jag blir så less på folk som inte kan bete sig sportsligt på plan. Jag tyckte verkligen synd om personen som blev utsatt för det där. För övrigt var det inge roligt att möta dom och för det andra bryr jag mig inte så mycket om att vi förlorade, det tar jag med en nypa salt.

Nu ska jag mysa med min älskling för han har kommit ur duschen! Han är världens bästa <3

Peppad inför match

Hade en väldigt trevlig kväll igår med Matilda, disneyfilmer och massa massa goda frukter fint upplagda på fat. Vi såg Den lilla sjöjungfrun och jag kände att tårarna rann ner för kinderna där ett tag, sedan såg vi på halva Micke och Molle men båda somnade. Vi envisades med att se på en till film efter den så det blev De 101 dalmatinerna, dock så somnade vi efter ungefär en kvart och sedan gick vi och la oss när hennes mamma kom och stängde av.

Idag är det match, i Sollefteå! första seriematchen och allt, undra hur det kommer gå. Jag är i alla fall peppad och jag hörde att Mathilda också var det så jag hoppas att det är fler än vi som är det. Som vanligt så kommer vi ge järnet och ha roligt, det är så det ska vara. Vi ska samlas på vibacke 11.20 och jag är klar, måste bara dricka litervis med vatten. Är fett pepp!

Resultatet kommer upp i bloggen senare, don't miss it!

/ Isabelle

Veckan börjar gå mot sitt slut

Fredag morgon, har en lång dag framför mig! massa tråkiga lektioner framförallt, booring. Har samhälle nu och vi diskuterar vår nationalitet osv. jag har förstås inte tagit stor del av diskusionen för att jag hatar att diskutera i helklass, det är roligare i mindre grupper, jag vågar ju inte säga nåt nu, har alltid varit svag för det, och hur ska jag kunna ändra mig på den fronten då?....

Hade mysigt igårkväll, var hos mamma och lyssnade lite på hockeyn på kvällen, var aldrig med Matilda men Stefan kom till mig istället och vi satt och kollade på kort på mig från när jag var liten, sen såg vi också på videofilm från när jag var liten. Det var väldigt roligt och vi fick oss ett gott skratt. Vi åkte hem till pappa och sedan sov han hos mig.

Ikväll blir det mys med Matilda med massa disneyfilmer och frukt, hoppas det blir kul... eller det blir det ju, har alltid roligt med henne.


Bjuder på en posebild i morgondagget

Ha en bra dag!
/ Isabelle

Som alla andra torsdagar

Idag är det då torsdag och som vanligt är det inget speciellt med det...fast i och för sig så kommer det ju att vara hockey dvs. jobb många torsdagar framöver och det är ju någonting ja kan se fram emot, men just idag så är det inget jobb, inget pluggande så jag kan känna mig lite fri faktiskt. Dagen i sig har varit tråkig, hade först historia 09.55 imorse och sedan lunch då jag köpte present till min babe och sedan har jag haft en trög engelskalektion med min "favorit"lärare Klas, jag hoppas ni förstår ironin i det där. Det följdes även upp med en seg och irriterande samhällslektion då vi diskuterade georgienkrisen och jag sa inte mycket på grund av att jag var så arg och irriterad, jag är det på hans lektioner, kan knappt koncentrera mig, så sjukt är det.

Efter det var skoldagen slut och jag skickade in mitt reportage och mina engelskasvar. Jag gick med Mathilda en stund på stan för att hon skulle köpa en foundation på make-up store, det finns så mycket jag vill ha där men jag är ju ganska pank så det går ju inte så bra. Får pengar om 6 dagar! 6 dagar! jag orkar inte vänta. Jag har ju lite pengar men det kommer gå till present åt min kära Camilla Westin, det är hon värd.

Jag har planerat att jag ska vara med bästaste matilda ikväll när hon kan, det ser jag fram emot, älskar att umgås med henne. Först ska hon plugga tråkmatte! haha. Jag får vänta på henne, och det gör ingenting. Just nu är jag hemma hos mamma, har ätit middag här och druckit gokaffe, mumma! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på just nu faktiskt.


Nu är huvudet tomt

Nu har madde och jag pluggat, pluggat, pluggat och åter pluggat enda sen vi slutade skolan ungefär. Jag är i alla fall klart med reportaget nu och det vart nästan tre sidor, en sjättedel till så hade det blivit det, men jag är ganska nöjd. Jag är stolt över mig själv för att jag tog tag i det och skrev klart det, creds to me! och till madde förstås för hon skrev också klart sin. Vi skulle nyss ge oss på engelskan och det kan jag lova att det gick inte så bra, jag skrev klart första frågan som jag redan hade börjat på och sedan fastnade vi på andra, det går liksom inte nu, det är helt tomt i huvudet och dessutom är frågorna för en jättesvår text från sent 1800-tal, jag mena, hur lätt är det då på en skala?!

Nu är både jag och madde less så nu ska jag gå och kissa och hon ska packa. Sedan ska vi gå till höglunda för träning, fast jag ska ju inte träna, men hon ska ju det och jag vill ju vara med och titta på såklart. Saknar redan min älskling också och jag gjorde en rolig grej idag för honom, haha, lurad säger jag bara älskling! :D

Kissa var det ja, höres!

Hemma hos madeleine

Jag var inte med på gympan utan jag och milla gick till westhagen och räknade mål sedan kom mathilda och gjorde oss sällskap. Vi gick till bron vid mittuniversitetet och satt där och pratade i solen, det var riktigt mysigt må jag säga. Efter gympan gick jag och madde och köpte lite mat och sedan gick vi hem till henne och pluggade lite. Det är mest det vi har gjort hela tiden nu, förutom att laga mat och äta då.

Jag kommer ingenvart med mitt reportage känns det som, har inte ens skrivit en sida. Det går ju inte framåt direkt för att jag vet inte hur jag ska skriva, jag vet vad, men inte hur.


Studion med tjejerna ♥

Wish me luck

Det gick jättebra att ta kort igår på millas skola med tjejerna, korten vart mycket fina. Matilda blev glad för presenterna, tror jag i alla fall, hoppas det. Smaskade på gofika igårkväll hos matilda också, tårtan var suverän. Stefan sov hos mig, men jag somnade nästan på en gång så jag var lite tråkig. Jag mådde inge bra så, jag hade inte så mycket annat val än att sova.

Idag försov jag mig, mådde inge bra förut heller, det blir bara värre känns det som. Jag åkte till skolan och nu har jag kultur och idéhistoria, men det är inge kul längre tycker jag, jag tyckte det i början men nu går det så segt för mig och då är det inge kul alls. Jag kan inte vara med på gympan idag heller som är den resterande lektionen, sen ska jag plugga med madde, usch, hur ska det gå? Reportaget ska vara klar imorgon och jag är inte ens klar med hälften, blä. Ska även kolla på träningen ikväll, vet inte hur jag ska hinna bli klar. Wish me luck.

Då var man sjuk igen

Less jag blir på det här, jag har nyss varit sjuk och nu är jag sådär enormt äcklig pissigt sjuk igen. Har ont i halsen, ont i huvudet, är snuvig, har en jättehemsk hosta, kan inte svälja för då gör det ont och jag är väldigt hängig så det känns som jag har feber. Det kan ju liksom inte bli bättre, *ha-ha*.

Trots detta åkte jag till skolan idag och nu är jag här och har svenska. Har hunnit haft religion och lunch redan och jag har tagit mig igenom det och jag lever, hur bra är inte det då? Ska snart lämna in artikeln som blev nästan 2 sidor, jag vet inte om jag har skrivit rätt men jag hoppas det. Efter skolan ska jag gå på stan och gå några ärenden och sedan blir det att man går bort till millas skola med tjejerna och knäpper lite kort. Sedan ska jag till Matilda för att hon fyller år idag, GRATTIS GUMMAN :)



Jobbkväll med vinst!

Blev klar med artikeln till svenskan idag på hålet, vet inte om den blev så bra men jag hoppas att den duger. Hade ganska roligt på psykologin då vi spelade upp pjäser om försvarsmekanismer, really fun. Åkte hem till mamma efter skolan, åt lite och pratade med henne och sedan fick jag skjuts till e-on för jobb. Det gick bra att jobba, jag och matilda fick en egen rullande liten kiosk, dock saknades kaffe och dricka och det märktes kan jag lova. Bortsett från det så sålde vi ganska bra, men det kunde ha varit mer folk. Timrå vann med 3-2, lycklig är jag må jag säga efter denna vinst! Mål när det var 9 sek kvar, det är inte dåligt, och jag och matilda måste vara spågummor eller nåt, haha. Matilda blev i alla fall lycklig efter intervjun med Backlund och Hynning då jag tog ett kort på henne och Backlund, det vart mycket fint!


Jag har nyss pratat med min älskade Stefan och det vart väl inte så mycket sagt men det är så trevligt att prata med honom och höra hans röst. Får se om jag hinner vara med honom något imorgon, jag ska ju först vara i skolan ett bra tag sen blir det studiopics på millas skola med några tjejer och sedan bär det av hem till älskismatilda burström för HON FYLLER ÅR IMORGON! LÄGG DET PÅ MINNET! då ska jag få smaka hennes goda kakor i alla fall, smaskigt! Sen blir det väl också så att jag måste skriva på mitt samhällsreportage.

Det är tomorrow, now is now and i'm gonna watch Andra avenyn nu och sen sova. Härlig swenglish där, haha.

Godnatt!
/ Isabelle

Första dagen på en ny vecka

Nu har jag varit en dålig bloggerska igen! fy skäms på mig. Har inte haft tid eller lust, men nu är jag tillbaka med nya och fräscha nyheter!

I lördags var jag med min älskling ett tag, sen åkte jag till birsta med tess och köpte en kappa och en present. På kvällen blev det födelsedagsfirande för Jenny i min klass, det var jätteroligt. Vi spelade spel (roliga spel alltså) och hade det allmänt trevligt. Kvällen slutade inte riktigt som jag ville men jag kom hem till min säng i alla fall.

Igår var det DM, samlades kl 10 i skönsbergshallen och tittade lite på en match mellan Ankarsvik och Klockarberget. Sedan var det vår tur att värma upp för att möta Sundsvalls IBF ungdom/dam. Vi förlorade den matchen, men med endast 4-2. Nästa match var mot Timrå IBC och den matchen vann vi banne mig, med hela 8-2, det tyckte jag var starkt av oss. Hade en riktigt trevlig dag med älskade Alnö IBK. Resterande delen av dagen sov jag och sedan åkte jag till milla och firade henne med lite oth och sedan fikade vi och spelade spel, riktigt roligt. Stefan sov hos mig och vi tiittade på Andra Avenyn som har satt igång igen, och som vanligt så var det hur mysigt som helst.

Idag är det måndag igen och skola förstås, trött är jag banne mig. Ska snart ha Kultur och idéhistoria och sedan blir det psykologi, sedan slutar jag. Då blir det jobb på e-on arena! Idag är det Timrå-Frölunda och vi får hoppas att det går bra, jag kan ju tyvär inte se matchen, men jag klarar mig nog bra där i kiosken.

Nu har ni fått lite information sådär, bra va? :D

/ Isabelle

MATILDAS FÖDELSEDAG!


Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller ingen mindre än snyggingen Matilda Jonsson år! 17 år idag gumman, ett år kvar tills du fyller 18! Du är underbar <3


GRATTIS GUMMAN :D

Resten av min "händelserika" dag

Kortet till skol-if vart hur snyggt som helst! Bella vart ju bäst med fetsmilet, haha. Nu har ni något att längta till, det gör jag i alla fall. Jag och Madde stog på varsin sida med klubborna och såg aggresiva ut, really nice. Hur som helst, jag har bara blivit tröttare och tröttare idag. Efter lunchen gick jag och tjejerna på stan en stund, var inte så peppad för det, men vi hittade en present åt Jenny i alla fall och jag köpte en typ halsduk, och såklart så var den lila. Hade matte sen, det var drygt men jag räknade på bra ändå trots tröttheten. Höll knappt på att ta mig igenom engelskan för att jag höll på att somna hela tiden, stackars Klas som stog där framme och pratade och jag typ halvsov, omtämksam elev är jag. Sedan skulle vi läsa en text också, det tog ungefär 40 min för mig att läsa två sidor för att jag halvsov och läste om samma rad 20 gånger. Som tur var så slutade vi efter engelskan.

Fast det gjorde inte saken så mycket bättre att min buss inte gick förrän halv 4 så jag gick med the girls på donken för att mathilda skulle äta, satt nog där lite för länge för att jag missade halv 4 bussen. Så jag fick ta 4 bussen istället, jobbigt var det att sitta och vänta. Somnade på bussen och nu är jag hemma, ÄNTLIGEN! Det tråkiga är att jag inte får tag på Stefan, är så myssugen nu så jag vill vara med honom, också är jag hungrig. Det blir wok idag á la ulli, mycket gottgott, fast det lär ju ta ett tag innan det är klart och innan dess kommer jag dö, skit.


Jobb och skolfoto

Idag är jag trött! Jag är verkligen jättetrött, det känns som att jag inte har sovit någonting inatt och jag ville verkligen inte kliva upp förut, men det gjorde jag ju i alla fall. Jag tror att jag är så trött efter igårkväll eftersom det var min första jobbkväll på e-on arena. Det gick ganska bra, först fick matilda och jag stå och sälja matchprogram och sedan fick vi stå i kiosken med några andra tjejer. I början var det jobbigt och stressigt för att jag inte visste priserna riktigt, men efter en stund kom jag in i det och då gick det väldigt bra. Jobbade 5 timmar och jag var helt slut efter det. På måndag får matilda och jag en egen kiosk och jag hoppas att det kommer att gå bättre då.

Milla sov hos mig inatt och vi tog samma buss imorse också. Har tagit skolfoto och det var väldigt roligt, inte som vanligt i alla fall. Ni får se det roliga när skolkatalogen kommer, kan inte berätta vad det är. Snart ska man ta mer kort också, för skol-if, det kommer bli kung. Jag, helena och madde sitter här med matchställ och grejer.

Ikväll ska jag vara med min älskling, jag vet inte riktigt vad vi skulle göra men det lär väl bli något mysigt. Nu ska jag gå och träffa de i skol-if och sen blir det kort.

/ Isabelle

Goder morgon!

Idag vaknade jag och Madde första gången kl 8 och sedan 20 över 8. Madde klev upp men det gjorde inte jag förren klockan var 20 i 9, haha, det var väldigt trögt imorse. Vi gjorde oss klar och masade oss iväg till skolan med två tunga väskor och en stooor bok i handen. De 7 trapporna var väldigt jobbiga idag tyckte jag. Nu är vi väl i klassrummet och har kultur och idéhistoria, jag har nyss lämnat in min  fördjupningsuppgift och instuderingsfrågorna så nu återstår bara omdöme.

Emilia ramlade nästan alldeles nyss när hon skulle kliva upp från stolen, väldigt rogivande. Hon är ju för go! Madde och jag ska plugga samhällskunskap nu, ska försöka komma igång med mitt reportage om krisen i Georgien. Heja mig!

Pluggdag med tjejerna

Jag älskar att vara med mina tjejer, de gör mig så otroligt glad och man kan inte låta bli att skratta ens en sekund. Vi har alltid lika roligt, när vi är på stan, när vi festar, när vi sitter och pratar och till och med när vi pluggar vilket vi har gjort hela denna dag. Tyvär så var inte alla mina godingar med idag, det var bara Madde, Elin, Lollo och Mathilda, men det gick lika bra det med. Först träffades vi på stan och gick och fikade på Café 1891, det var mysigt. Jag köpte även ett par stövletter, och jag verkligen älskar dem! precis såna jag ville ha. Vi gick hem till Madde och satt igång med pluggandet.

Kultur och idéhistoria har det blivit för hela slanten sen vi började plugga. Vi gjorde ett uppehåll från pluggandet när jag, Mathilda och Madde gick och åt på donken och sen gick vi och kikade på jackor men jag hittade ingen. Mathilda lämnade oss och jag och Madde gick upp till henne och pluggade mer. Jag blev klar med min uppgift för två timmar sen så jag har börjat rikta in mig på naturkunskapen nu eftersom jag inte kommer igång med samhällsreportaget som ska vara klart på fredag, har skrivit typ 4 rader så det går inte speciellt mycket framåt. Dessutom har jag träningsmatch imorgon och jobbar på torsdag, så hur ska jag hinna? Det känns så tungt nu kan jag lova.

Madde bor i alla fall väldigt mysigt, hennes rum är så gulligt! Ska sova här inatt och det ska bli mys. Vi har ätit glass och jag har pratat med min upptagna och ej närvarande pojkvän. Nu ser Madde på Wall-e och jag sitter och tänker för mig själv. Hur ska jag kunna sova inatt, det här känns inte bra, hatar att sova när jag har något sånt här i tankarna.

Jag får försöka trots allt och hoppas att det löser sig imorgon. Då börjar vi 09.55 och slutar efter idrotten 13.20. Sedan blir det massa plugg med Madde och Stefan hade även lovat att komma för jag saknar honom lite faktiskt.

Godnatt.
/ Isabelle

Jag tänker så det knakar!

Idag har det varit en ganska bra dag och jag har haft mycket användning för min tröga lilla hjärna. Hjärnan är något som jag inte brukar använda för jag brukar oftast inte anses som den smarta, bara ibland då jag lägger manken till. Idag gjorde jag det och hade fokus för 5, det var jobbigt och det behövdes kaffe kan jag lova, då blev det lite bättre. Sedan fick jag ont i huvudet också och det var inte skönt. Började 08.15 och slutade 14.50, hade 3 lektioner. På lunchen gick jag och köpte det omtalade hårvaxet i puderform, OSIS dust it, det är så jäkla bra och helt klart värt pengarna, sedan gick vi tjejer och fikade på Barista, mycket trevligt. Efter skolan satt jag och madde även kvar i en och en halvtimme och pluggade kultur och idéhistorian som ska lämnas in på onsdag.

Supervaxet. Det är riktigt bra!

Jag åkte hem till 5 och nästan på en gång kom Stefan och hämtade mig för då skulle jag följa med honom på birsta, han köpte lite saker och jag hängde mest på. Vi åkte hem till oss själva för att jag skulle på träning. Träningen gick bra, den började med intervaller och 60 m ute och fortsatte en timme inne med provande av overaller (vi vill inte ha byxorna) och sedan hade vi vanlig träning. Madde var med idag och det gick jättebra. Nu är jag mör i benen ch orkar inte plugga, så jag pratar med min älskling i telefonen, men just nu är jag inte så speciellt social så jag ska fortsätta prata med honom.

P.S. Imorgon blir det pluggdag med tjejerna för att det är studiedag och vi är lediga :D

Godnatt.
/ Isabelle

Söndag = slappdag

Vaknade rätt tidigt idag, men det säger inte att jag gick upp då för det gjorde jag inte. Det brukar inte bli så att jag kliver upp tidigt när jag sover hos Stefan så, och det var precis det jag gjorde. Vi låg kvar i sängen till ungefär halv 1, då passade det att kliva upp. Egentligen skulle vi båda plugga, men det blev inte så mycket pluggande på hela dagen, eller jo lite, jag skrev lite på min artikel om hjältar men det var inte mycket. Har fett mycket att plugga nu, det är helt sjukt. I alla fall, vi myste mest på hela dagen eftersom att det är söndag så får man ju det för det är ju en så kallad "slappdag" för mig. Det borde vara en perfekt dag för att plugga, det tycker de flesta, men jag är konstig och tycker inte så, jag vill mest bara ta det lugnt då, jag vet att det låter helt vridet, men ja, så är det bara.

Jag åkte från Stefan vid halv 4 för då kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig och bea till roger och stina för en träff med laget då vi kollade på en innebandyfilm och satt och fikade och snackade taktik och lite övrigt. Madde var också med och jag hoppas verkligen att hon börjar spela med oss, det skulle bli perfa.

Jag vill sova med Stefan inatt, men jag vet att jag inte får det och det är lite synd, jag blir liksom lite ledsen i ögat. Det är så vanligt nu för tiden så nu känns det lite konstigt, men nu är ju skolan igång och det blir mindre översovningar, det är väl sånt jag får ta. Försökte plugga lite förut, men det ända jag gjorde var att jag bytte fördjupningsuppgift till Kultur och idéhistorian och läste lite om krisen i Georgien, mer orkade jag inte. Är så himla trött så jag skulle kunna somna bums. Det är nog dags för det nu också, så nu säger jag:

Godnatt allesammans.

/ Isabelle

Underbara metg

Nu är jag tillbaka från stockholm med min kära skola. Vi kom hem igårkväll, men jag hann inte skriva någonting eller rättare sagt så hade jag inte orken till att sitta vid datorn. Åkte till Stefan senare på kvällen och tittade på Wall-E och sov där så det hanns inte med heller. Jag ska försöka berätta vad vi gjort på resan så kort som möjligt.

Jag har haft så sjukt roligt under vår vistelse i stockholm, det går inte att förklara hur roligt jag har haft för det är grymt mycket. Vi åkte som sagt i onsdags och resan dit var väldigt rolig. När vi kom fram gick jag och tjejerna på stan ett tag och sedan åkte vi tillbaka till skolan där vi skulle sova. Vi hade fri tid hela kvällen så vi passade på att hälsa på de andra skolorna på de andra planen, vilket var karlskrona, malmö och göteborg, stockholmarna sov ju inte där eftersom de kunde sova hemma. Vi var uppe ganska länge tills vi blev trötta och gick och la oss på våra luftmadrasser/liggunderlag.

På torsdagen vaknade vi tidigt och åt frukost, sedan gjorde vi oss klar för OS, sminkade oss och bytte om och grejade. Bussen gick vid 9 och när vi kom fram till stockholm stadion tog vi massa kort och sedan tågade vi in land för land och vi var ju snyggast som ninjas, då invigde vi Teoretiska OS för första gången. Tävlingarna började och det gick hyffsat för oss. Jag hoppade längdhopp och var med i dragkampen som vi tråkigt nog förlorade. Det var väldigt kallt så det blev ingen middag på stadion utan vi åkte tillbaka till skolan, där ville ingen av oss ha kall mat så vi gick till en pizzeria som låg vid tunnelbanorna som vi också hade besökt kvällen innan. Där åt vi och satt och snackade länge jag och tjejerna. När vi kom tillbaka så gjorde vi oss klar för det kommande discot, alla var så himla fina. På discot hade jag hur roligt som helst. Först var det prisutdelning (vi kom på 8:e plats av 12 och NV kom på 4:e plats av 12) och en stockholmsklass vann OS men det deppade inte vi för. Vi dansade och svettades hela kvällen och det var grymt roligt.

I fredags (igår) började dagen med att vi klev upp, åt frukost och sedan packade vi ihop och städade innan det bar av till de olika museerna som vi skulle besöka. Jag gick på historiska museet med sara och det var väldigt intressant. Till lunch blev det Chicken burrito på kungshallen där vi alla åt innan vi satt oss i bussen för hemfärd. På resan hem sov många men efter gävlebro vart det fart i dom flesta så då vart det roligt. Pappa kom och hämtade mig och sedan bar det av hemåt.

Så har mina dagar sett ut och jag hoppas att ni förstår att jag har haft det så jäkla roligt.
Bilder kommer snart.

/ Isabelle


Laddar inför OS i Stockholm

Nu gäller det snart, om ungefär 9 timmar sitter vi 2or på Mikael Elias på en buss på väg ner till sthlm. Denna kväll har jag ägnat åt packning, lite pluggning och massa mys med älskling. Jag hoppas att jag har tänkt på allt nu så att jag får med mig det jag behöver, det viktigaste är nog utklädnaden som vi i Sp2 ska ha. Det kommer bli köööng. Det är lite pirrigt ändå, att vi ska möta alla andra klasser i hela sverige liksom, holy shit, men det här kommer vi ta hem, hoppas vi i Sp. När vi kommer fram imorgon blir det så att vi får välja ett museum som vi vill gå på och jag tror att jag ska gå på naturhistoriska, har aldrig varit där så, det ska bli spännande. På torsdag blir det OS, i friidrott och lite annat, sedan på kvällen blir det middag med allihopa och sedan fest, ser fram emot det jag. På fredag får vi välja mellan 4 museum att gå och utforska och sedan åker vi hem efter lunchen. Så ser de kommande dagarna ut för mig. Jag antar att jag inte får något tillfälle att skriva blogg så nu vet ni var jag håller hus tills på fredagkväll.

Annars idag så har jag varit i skolan, hade religion, svenska och naturkunskap. Snacka om att jag har mycket att göra nu, det är typ nåt i varje ämne som ska vara klart nästa vecka :o och något veckan därpå. Det är sjukt mycket redan, vet inte om jag kommer palla trycket men jag får försöka. Ska göra det bästa av situationen.
Har även satt igång med matten idag, ganska lätt och ganska svårt, HEJA MIG!


Jag säger bara, GO Sp2!

Nu ska jag sova så jag orkar upp 05.30 för att duscha.

Godnatt
/ Isabelle

A hard time

Hejsan allihopa :)

Jag är faktiskt inte världens sämsta bloggerska, det är jag faktiskt inte. Jag har varit sjuk och haft det väldigt jobbigt de senaste dagarna och det har inte varit roligt vill jag lova. Det ända jag kan säga att jag har haft magvärk som aldrig förr och var på vårdcentralen imorse och sen har jag varit på akuten och genomgått en hel del i 4 timmar denna kväll. Det kan jag kalla jobbigt och tagit på min stackars kropp har det gjort så nu är jag jättetrött och vill bara sova. Förkylningen har gått över i alla fall. Har knappt kunnat sova nätterna tills nu, det har verkligen varit outhärdligt, men jag hoppas att jag kommer att få sova inatt.

Var ju inte på skolan i torsdags... eller jo, en lektion men det är ju ingenting, jag var även inte där i fredags och inte idag heller, det känns som att jag har halkat efter, men tydligen så hade jag inte gjort det så mycket enligt madde som jag pratade med imorse. Imorgon blir det skola kan jag lova, det är en sak som är säkert. Jag måste även följa med på onsdag till Stockholm, det vill jag verkligen inte missa. Som jag har sett fram emot det. Imorgon blir det även till att vara med älskling och gosigosa lite med honom innan jag åker, blir prima det. Sen ska jag även packa och plugga, även det känns ganska prima. Ska även bli skönt att träffa mina brudar igen, goodie.

Nu blir det lite film för jag är inte trött än. Ska nog se den där nyaste Narnia med prins Caspian, verkar bra.

Godnatt!
/ Isabelle

Rätt så sliten

Dagen har gått rätt så snabbt ändå vilket jag inte trodde att den skulle göra. Jag somnade om förut och sov till 12 ungefär, det var skönt. Jag har kollat på film och myst lite med mig själv tills Stefan kom och gjorde mig sällskap, då vart det ännu mysigare. Jag är faktiskt rätt sliten, orkar knappt gå upp för en trappa, blir hur andfådd som helst på en gång. Stefan vill gå på bio ikväll, men jag vet inte om jag orkar det. Det skulle vara mysigare att bara vara hemma. Måste vila upp mig inför imorgon för att då ska jag på birsta med matilda för att inhandla lite nya kläder inför kvällen då det blir fest. Då måste jag vara utvilad och pigg.

Jag älskar min Stefan, så ni vet liksom!

Jag hatar det här!

Jag hatar att vara sjuk, det är inte roligt att veta att alla är i skolan och har roligt (iallafall mina klasskamrater som jag vet har kul) och jag måste ligga hemma i sängen och snyta mig, knarka nässpray, hosta upp blod, rulla ihop mig som en köttbulle för att det gör så ont i magen, och ja... osv. Det gjorde så himla ont i magen förut, det vekrligen kved. Jag började tokgrina, fast som tur är så går det ju över, det kommer bara ibland.

Sov med min älskling inatt, han var snäll och sov här. Jag är så glad att han är hemma, då känner jag mig säker. Det var verkligen hur mysigt som helst att ha han bredvid mig, fast mindre mysigt blev det när han klev upp och åkte till skolan, då blev jag ledsen i ögat, men han måste ju gå i skolan så. Duktig pojkvän jag har som står emot min manipulering och prioterar skolan, den är ju också viktig.

Han ska komma hit efter skolan också så jag slipper sakna honom så himla länge. Då får han ta hand om mig och trösta mig, haha. Tur att han också är lite småsjuk, annars hade jag inte kunnat vara med honom och då hade jag gått under. Hoppas jag mår bättre ikväll så jag kan göra något med min Stefan förutom att ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Det skulle vara mysigt med bio eller nåt, men jag vet inte hur det blir med den saken. Just nu mår jag bara skit så. Kan inte sova heller, det är det som är så jobbigt, får kolla på någon film istället.

/ Isabelle

Bella är en sjukling

Idag är jag en sjukling, har haft en helvetesnatt och morgon. Jag är förkyld och har ont i huvudet, är seg i hela kroppen och till råga på det så mår jag illa också, men det börjar bli bättre på den fronten, det var värre när jag var i skolan på historian för då kändes det som jag skulle spy hela tiden så jag åkte hem vid lunchtid. Jag har bara sovit idag, och pratat med min älskling förstås. Han är hemma nu... och sover, men det behöver han! sen ska han ju vara med mig och det måste han ju orka med förstås, haha. Senare ikväll ska han följa med mig och titta på min träningsmatch mot ankarsvik som inte jag ska vara med på. Vi ska bara sitta där och titta och jag ska heja på mitt lag, hoppas ni vinner nu tjejer. Ledsen att jag inte kan vara med.

Jag är hur hungrig som helst, det enda jag har fått i mig på hela dagen är typ 3 rostade mackor så nu vill jag ha MAAAT! Pappa håller på med maten nu och det blir pannkakor, mums, det älskar jag. Senare kommer nog Stefan, jag längtar som en tok, det känns som att vi har varit utan varandra jättelänge trots att det bara var nästan 9 dagar. Det hade nog inte varit lika jobbigt om vi kunde prata med varandra på dagarna i telefon och så, men nu har vi bara pratat en gång och den gången var på kanske 4 min, det var lite jobbigt. Därför har jag saknat honom så otroligt mycket, ska bli skönt att se honom, få pussa och krama honom och bara veta att han finns här hos mig.

Jag har det väldigt trevligt nu i alla fall för nu sitter jag och tittar på Casper möter Wendy med mina bröder, den filmen är ju för gullig. Ska nog skynda på pappa och matlagningen snart också.

/ Isabelle



Träning och smaskiga vindruvor

Hemkommen från träning, jag lever men jag har ont i kroppen. Det är säkert för att jag tränade efter skolan på gymmet också så jag får ju skylla mig själv. Träningen gick inte så värst bra, var ganska borta och det var inge kul för att jag ville göra bättre ifrån mig så efter ett tag blev jag arg och då gick det bra ett tag tills vi började spela match, usch, hade inte koll på någonting kändes det som. Det kan nog även bero på att jag är tokförkyld och har ont i huvet mest hela dagarna för att jag går och drar in snor istället för att snyta mig, dumma mig. Jag vill inte vara förkyld, jag brukar inte vara det! Fast det är inte så konstigt när jag har gått klädd som jag har gjort nu när det har blivit kallare och efter vi tränade på myren osv. Det har tagit hårt på mig det här med tränandet och så. Kanske skulle ta och varva ner litegrann och ta träningen i en lagom mängd, det känns som att det blir så mycket ena stunden och andra ingenting alls. Jag får helt enkelt styra upp det här för som jag har det nu kan jag inte ha det.

Efter träningen kom pappa och hämtade mig, vi åkte hem och jag hoppade i duschen direkt i princip. Jag stog där inne i en halvtimme tror jag, det var så otroligt skönt! Efter duschen såg jag att vi hade massamassa vindruvor hemma så jag tog en hel hög och det har jag suttit och smaskat på i min säng nu ett bra tag, nyttigt och gott. Snart blir det sovdags så att det kan bli imorgon så jag får vara med min älskade Stefan, det är nog det ända jag ser fram emot inför morgondagen. Jag har 3 lektioner, börjar 09.55 och har historia B, sedan engelska B och sista lektionen är samhälle B, inte så jobbiga lektioner, mest roliga, förutom samhälle då.


Blir uppstigning kl 08.00 imorgonbitti så nu är det sova som gäller för min del, om jag nu kan somna med min dumma näsa. Får springa upp och hämta nässprayen och massa papper, vatten är jag redan beredd med. Det här kommer bli en jobbig natt!

God natt.
/ Isabelle

Längtar som bara den

Just det, imorgon kommer min älskling hem! vet ni hur mycket jag längtar eller? Jag vill bara att tiden ska gå så fort så att jag får träffa honom och det är precis vad jag ska göra imorgon. Har varit så  himla orolig och han kommer få höra ett och annat när han kommer hem men jag är så glad att han kommer hem. Jag älskar honom så fruktansvärt mycket, min prins ♥

Du är så vacker, du är så underbar, min älskade du


En pluggfri kväll framför mig

God eftermiddag mina vänner :)

Imorse vaknade jag av att Jimmy först kom ner och väckte mig men då fortsatte jag sova en havtimme tills klockan ringde. Jag klev upp runt 8 och gjorde mig klar för dagen. Började 09.55 och hade kultur och idéhistoria i en timme och 5 min, Sara hade genomgång med oss om Egypten och Mesopotamien där de första högkulturerna ursprungligen kommer ifrån. Det var väldigt intressant och jag har bestämt att skriva en fördjupningsuppgift om forna stora härskare i Egypten, askul. Lunch kl 11 och jag åt tondorikycklingwok, mycket gott. Sedan blev det idrott och vi hade endast teori, vi skulle bestämma ledarlektioner och sådär, jag bestämde att jag skulle vara med Mathilda och vi ska dela upp lektionen och ha innebandy.

Efter skolan gick jag och tränade på ego en timme och en kvart typ. Körde först kondition i en halvtimme och sedan ben och armar, mycket skönt var det. Tog 3-bussen hem och drygt var det. Har suttit och tittat på Ciao Bella med Tess och Jimmy eftersom jag inte hade sett den, men det var inget att se heller så. Också har jag ätit fiskgratäng till middag, det var blä och jag åt bara lite, fick inte i mig så mycket. Lite är ju bra i alla fall, framsteg för min del.

Ikväll ska jag träna, rättare sagt halv 9 på höglunda, ska bli askul för jag älskar innebandy och mitt lag. Plugga behöver jag inte göra ikväll heller, det känns mycket bra. Gjorde klart det sista på skolan idag och det är bra för att vara med mig, jag börjar bli bättre på det där som jag sa att jag skulle bli. Förut har jag alltid suttit och gjort allt kvällen innan och börjat med uppgifterna typ 2 dagar innan inlämning, hur bra är det då? Inge bra alls, därför har jag ändrat på det, bra av mig!

Nu blir det chill framför tvn.
/ Isabelle

Sömnproblem

Nu har jag haft svårt att somna två nätter i rad, jag vet inte vad det är för fel. Det känns som att ögonlocken dras upp fast resten av kroppen inte vill det. Försökte somna förut runt halv 11, men tror ni det gick eller? Nej, det gjorde det inte för mina ögon vill inte vara stängda. Det kan ju inte vara så att koffeinet sitter kvar i kroppen sen vid lunchtid, nej det går ju inte. Usch, vad jobbigt det här är, jag vill ju sova, jag vill ju att det ska bli torsdag så att Stefan kan komma hem och jag kan vara med han. Jag vet inte vad jag ska göra för att kunna sova heller, jag känner mig så himla pigg!

Tur att jag inte börjar så tidigt imorgon då, för då hade jag inte orkat upp. Imorgon bitti ska jag vara säker på att jag kommer upp, jag börjar 09.55 och har sagt åt min lillebror att väcka mig innan han, ulli och felix åker och det är vid halv 8 och sedan har jag även ställt mobillarmet på halv 8 och sagt till pappa att ringa mig vid 8 för att se om jag har kommit upp. Nu måste jag ju komma upp i tid, annars är det ju något som är fel.

Nä, nu ska jag prova sova igen, jag kanske har blivit lite tröttare efter en timme och en kvart...Nää!


Godnatt återigen!
/ Isabelle

En rätt så bra dag trots vädret

Ursäkta mig för dålig uppdatering under dagen, men jag har anledningar som jag brukar ha.

Jag vaknade upp kl 10 imorse av att Matilda O ringde till mig och hon frågade om hon kunde komma och hämta sitt smink. Då fick jag panik, jag hade försovit mig! det är inte så likt mig, men det var mobilens fel eftersom den inte ringde. Lagomt stressad och förbannad jag blev när jag kom på att det var religionslektionen jag missade, jag som älskar religion ville ju inte missa den lektionen. Till råga på allt så var det första lektionen också, då vart jag ännu surare när jag kom på det. Sedan så tänkte jag att "Äh, det spelar väl ingen roll, upp med hakan", så då försökte jag komma ner i varv och ta det lugnt istället. Hann äta en macka innan jag stack till bussen. Satt med Milla för hon hade också försovit sig. Jag kom lagomt till lunchen men jag var inte sugen på lunch så jag satt med mina brudar och pratade med dem. Svenskan började kl 12 och nästan hela den lektionen gick åt att bestämma vilka som skulle ställa upp i grenarna på Teoretiska OS i stockholm, jag bestämde att jag skulle vara med i längdhoppen och i dragkampen. När vi hade planerat klart det så hade Sara genomgång om antiken, väldigt intressant.

Tio minuter efter svenskan hade vi naturkunskap och vi hade även en ny lärare, KP (Krister Persson), en assnäll kille som jag verkligen diggar, han är grymt cool, jag tror att han kommer bli lite av en favorit där efter Sara förstås. Efter naturkunskapen slutade vi och jag gick på stan ett tag med Madde och Matte. Matte köpte en dataväska och jag köpte ett linjerat skrivblock och ett par adidasbyxor på intersport, i like it. Sedan åkte jag hem till mamma och pratade med henne och hon berättade om Tallinnresan och visade lite bilder. Hon skjutsade mig hem till pappa och sen jag kom hem vilket var runt halv 5 så har jag suttit och pluggat historia B, håller på skriver en väldigt intressant uppgift och jag har bara en deluppgift kvar! har skrivit 2 av 3 idag, duktigt säger jag bara för att vara mig, det blev faktiskt 4 sidor. Diskat har jag också gjort och pratat med madde och matilda i telefonen ett bra tag vardera.

Nu ska jag snart hoppa i säng. Imorgon kan ni nog vänta er lite mer skrivande av mig, hoppas jag! men ni vet att jag lever och vad jag gjort i alla fall, det är ju bra.


Bjuder på en egobild idag

God natt!
/ Isabelle




Mobilen i handen

Nu undrar ni säkert varför jag har en sån konstig rubrik, men det är inte så konstigt endå. För som sagt är min älskade pojkvän i turkiet och idag är det våran 2månadersdag, ja, tänka sig. Han hade lovat att ringa till mig just idag för att det är en ganska speciell dag, egentligen inte så speciell, men whatever. Han har i alla fall inte ringt och jag börjar bli jätteorolig, tänk om något har hänt.. nej, det har det nog inte, eller man vet ju aldrig. Gud... jag har väntat på att han ska ringa hela dagen, det är därför jag har haft mobilen i handen hela dagen. Den ligger här bredvid mig nu också. Jag ska ju på träningen sen och tänk om han ringer då, det är ganska troligt, men jag får ha mobilen på sidan så jag kanske ser om det ringer. Åh, ni fattar inte hur mycket jag saknar honom, det är helt sjukt.

Jag har i alla fall varit duktig idag, har varit klarvaken och hängt med på varenda lektion, pluggade till och med på håltimmen. Hade ont i huvudet när jag skulle åka hem, kanske hade tagit in för mycket, troligt det. När jag kom hem gjorde jag mat åt mig, Nina och Josse. Det blev makaroner och korv, funkade bra.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så att jag kan åka hem till han och hämta träningskläder och så, sen får jag skjuts ut till alnö där vi har träning i vibackehallen, det var längesen. Känner mig på bättre humör nu förutom att jag är jätteorolig och håller på dö av längtan. Har fortfarande ont i huvudet så jag ska ta en värktablett strax. Hoppas det kommer många på träningen idag, det vore roligt.

/ Isabelle

Då var det måndag igen

Inventerade med laget från 06.00 till 13.30 och var barnvakt åt mina småsystrar + att jag tränade igår så det var därför jag inte skrev någonting. Där har ni en anledning. Men därför får jag ta igen lite nu.

Jag såg till så att mina systrar kom till skolan imorse, det var ju bra. Ikväll kommer mamma hem så då är jag inte barnvakt något mer. Nu sitter jag i skolan och väntar på att Kultur och idéhistorian ska börja, ska analysera en målning muntligt idag, är inte så förberedd, men det är inte någon stor uppgift heller eftersom vi fick den första lektionen så, det ska väl gå bra. Hade historia 08.15 och den lektionen var väldigt intressant. Åt wok till lunch, var inte det godaste men det var något.
Är inte på så himla bra humör idag men jag försöker vara!

Nu börjar lektionen. 

/ Isabelle

RSS 2.0