Spela ishockey grabbar!

Ni får säga vad ni vill men det Timrå IK spelade ikväll var i alla fall inte ishockey och det tycker jag verkligen, det är det nog inte bara jag som tycker. Det var som att de varken hade orken till eller ville spela idag, men de kan ju inte bara hålla på sådär, det är skamligt. De trippade på där ute som nå himla ballerinor, inte var det någon fart i deras spel och de kunde inte ens lägga eller ta emot passningar utan att bli av med pucken, skärpning grabbar, vilken besvikelse. Ingen kämpaglöd, inga skott, ingenting, allt var bara ett evigt lallande där ute på isen. Blir så less över att behöva se sådant spel när man vet att de kan mycket bättre, visst, man kan ha dåliga dagar, men hallå, hela laget liksom? Det låter lite skumt. Södertälje hade en hel del oflyt och otur men vårat försvar var ju kasst rent ut sagt, de kunde ha gjort hur många mål som helst på de där chanserna. Backe ska ha mycket creds för ikväll, han gjorde en bra insats med snygga räddningar, speciellt den när han slängde sig och man såg att han verkligen offrade sig för laget, starkt gjort av vår käre Johan Backlund.

Det som har hänt har hänt och det går ju förstås inte att ändra på, vinst till SSK med 3-2, synd och skam. Det är helt rätt det Challe sa nu efter matchen:
Reporter: Vad ska ni träna på nu inför kommande match?
Challe: Ishockey!

För det var verkligen inte ishockey vi fick se av grabbarna idag, nya tag nu och dags för lite riktigt spel och lite mer vilja tack, det är viktiga matcher nu.

Bra med creds till dig idag Backe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0