1 dag kvar...

Om man ska vara riktigt petig så är det ungefär en och en halv. Vad kan jag syfta på då? Jo, flytten såklart. Vi får hämta nyckeln på onsdagmorgon och då börjar jag flytta dit grejer medans älskling jobbar, sedan på eftermiddagen är det min tur att jobba och hans tur att flytta grejer. Det ska bli så himla roligt!!! Får äntligen börja inreda och bestämma själv över hur man vill ha det. Igår var vi och köpte mer saker som vi behöver t.ex. diskställ, värmeljus, kuddar, kastrullunderlägg (stål), glas, bäddset, soffbord osv. Fick ju presentkort på IKEA i julklapp så det var bara att shoppa loss.

Appropå julen så hade jag en supermysig julafton med bra stämning, godis, tomte och julklappar, perfekt. Fick mycket bra och nyttiga saker, mest till lägenheten men också lite underkläder och sådant. Stefan kom och hämtade mig lite senare på kvällen och när vi kom hem till honom såg vi på film och pratade. Sedan satt vi även och kikade på massa gamla kort, det var trevligt! Vi satt uppe väldigt länge allihopa och kom i säng vid halv 2 ungefär. Fick även en julklapp av Christina och Anders (stefans mamma och pappa), mycket snällt av dem.

Juldagen vart lugn för min och älsklings del, vi var hemma hos han hela dagen och gjorde inte mycket alls. På kvällen vart det oroligt där hemma för att Alice (en av katterna deras) hade varit borta hela dagen vilket inte är likt henne. De gick ut och letade henne och sedan visade det sig att hon satt fast uppe i en hög tall, stackars lillgumman! Så alla gick ut och några försökte klättra upp men hon sprang bara längre upp. Grannarna kom också och hjälpte till med en lång stege men det gick inte så mycket bättre. Det var rätt så lönlöst att försöka få ner henne den kvällen så till slut var de tvungen att ge upp. Stackarn fick sitta där uppe hela natten... på morgonen kom brandkåren, en av dem klättrade upp och hämtade ner henne i en ryggsäck. Usch, vilken hemsk händelse egentligen, men som tur är så mår hon bra nu, gofisen!

Igårkväll var vi och hälsade på hos Göran och Maja-Lisa (Stefans farfar och hans fru), jag måste säga att det var längesen jag hade så trevligt. Vi satt och fikade och pratade i flera timmar om allt och ingenting. Härliga människor som man verkligen kan skratta med är vad de är. De hade till och med varit så snäll och köpt tallrikar, muggar och slevar m.m. till mig och Stefan + att jag fick block, pennor och sudd av Maja-Lisa för att hon ansåg att jag behövde det, mycket generöst och jag är riktigt tacksam! Det vart några mycket trevliga timmar hos dem.

Idag har jag varit på birsta med syster. Blir inte mycket shopping till mig själv nuförtiden så jag kom hem med 3 smörknivar köpta på lagerhaus, finfint. Det blir till att köpa nå fina ljushållare någon dag här framöver då vi fått det mesta på plats. Hur som helst, snart är det träning, är inte så pepp men jag får se till att bli det snart för nu är det hårdträning som gäller!

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!

God jul till er alla...

önskar jag och lillebror Felix!


Julafton!

Idag är det dagen som många har längtat efter men som jag inte ens har haft en tanke på. Närmare bestämt JULAFTON! Man får väl ta det för vad det är och försöka göra det bästa av dagen. Den har faktiskt börjat rätt så bra, klev upp runt halv 10 och åt tomtegröt med hela familjen + Jimmie som Ulli hade stått och gjort nu på morgonen. Det var hur gott som helst kan jag lova. Önskar att älsklingen kunde ha varit här så jag kunde få vakna upp med honom, men inte då. Mitt i frukosten kom Theres upp med julklappar till oss, jag fick ett par jättemysiga tofflor som passar till min morgonrock! Mycket bra.

Ja, vad ska man göra idag då? städa gjorde jag igår och det vill man ju inte direkt göra på julafton så det blir väl så att man hoppar in i duschen och gör sig klar så för vi se hur det blir sedan. Är faktiskt på väldigt bra humör idag, det är ju mysigt med julen ändå.

Från mig till er alla önskar jag er en riktigt GOD JUL :)!


Dan före dopparedan!

Hejsan allihopa!

Mår toppen just nu, dock är jag väldigt trött då jag klivit upp runt 5-6 de senaste tre dagarna och sovit lite på nätterna. Det är smällar man får ta när man har körlektioner och halkbana mitt i allt. Förresten, nu är det looooov! Så grymt skönt att slippa skolan och jag har inget plugg alls att ta itu med, så istället kan jag fokusera på att ta det lugnt och på körkortet.

Imorgon är det även JULAFTON! Jag kan inte fatta det, är inte inställd på det alls. Det kommer som en chock varje gång någon pratar med mig om det. Jag har ingen julkänsla i kroppen, det är inte okej dagen före julafton. Jag brukar alltid vara en sådan som älskar julen och sitter och räknar ner dagarna, men inte i år nej, det gick alldeles för snabbt.

Jag och Stefan flyttar ju om 5 dagar så har inte kunnat köpa många julklappar med tanke på hyra och inredningsartiklar osv. Vi var och storhandlade för någon dag sedan på ikea, jysk och jula, fick med oss massa fint och nyttigt. Fick ju även lön idag och betalade in en halv hyra och var även på ica maxi och köpte ett jättefint bäddset, det kommer passa mycket bra till vårat sovrum. Köpte även en julklapp till min lillebror Felix.

Ikväll ska jag spela bingolotto med familjen + Jimmie, kommer känna mig som en gammal tant, hehe.

Här är lite av de saker som älskling och jag har inhandlat till lägenheten:

Matbord (vi köpte ett svart)


Dammsugare


Mikrovågsugn!

Bestickställ


En hylla (fast svart)

Handdukar och badlakan (svarta och gräddvita)




Hoppas att ni alla får en riktigt härlig kväll!

Sista måndagen i skolan 2009

Hejsan svejsan!

Har inte skrivit något på hela helgen just för att jag har haft fullt upp all the time. Just so you know. Nu är det en ny vecka och den sista skolveckan detta år, skööönt!

Har spelat två matcher i helgen, en i fredags och en igår. I fredags spelade vi mot Ankarsvik, dock förlorade vi den med 3-1 men vi spelade grymt bra faktiskt. Igår spelade vi mot BK Sundsvall, den vann vi minsann med 2-1, bra spelat tjejer! I lördags hade vi lagfest med tacos, massa gotta och lek, sjukt roligt hade vi och det känns som att vi kommit mycket närmre varandra vilket är bra. Det är mest det som har hänt i helgen sammanfattningsvis.

Just nu sitter jag i skolan, har haft två lektioner idag, geografi och naturkunskap. Satt och pluggade inför psykologiredovisningen som ska vara på onsdag med Emelie för en stund sedan, det gick helt okej. Ska nog åka hem om en stund och skriva naturkunskapsprov, pallar inte göra det här på skolan. Fast först ska jag vara med på kort för en årsbok som ska göras för treorna! Man ställer väl upp för laget.

Ha en fortsatt trevlig dag!


Nobeldagen

Här sitter jag, nästan mitt i natten och ska försöka få ihop ett blogginlägg. Är så trött så ögonen svider. Har haft fullt upp hela dagen och har inte kunnat ägna en sekund åt bloggskrivande tyvär. Så ni får ett virrigt nattinlägg.

Vi firade nobel under dagen genom att tävla mot alla andra klasser på METG i hela Sverige och det är ungefär 70 klasser. Vi fick 24 uppgifter som vi skulle lösa, allt från kemi till dans. Alla hade olika inlämningstider så vi var under lite tidspress. En uppgift gick ut på att vi skulle hämta så mycket vi kunde till skolan av pokaler, medaljer, böcker av kvinnliga nobelpristagare, studentmössor m.m. Min klass tog detta på väldigt stort allvar och alla var aktiva mest hela tiden med uppgifter. Creds till Elin som hämtade en hel flyttkartong med pokaler, de var värda 5 p styck. Vi var även och lånade ungefär 20 böcker på biblioteket.

När vi var klara med alla uppgifter och de var inlämnade började vi göra oss klara för finmiddag med hela skolan på Tandoorihouse. Vi började traska dit i våra fina klänningar och kostymer runt kvart över 5 och när vi kom dit fick vi välkomstdrinkar och satt och pratade ett bra tag. Därefter fick vi börja äta, grymt god mat var det. Till efterrätt fick vi friterad banan med glass, hur sjukt gott är inte det på en skala då? Jo, så sjukligt gott!!

Efter detta var det dags att kontakta Malmö och höra resultatet på tävlingen. Åke (rektorn) stod och ropade ut från 5e pris till första pris. Min klass kom inte med på någon av de placeringarna på kunskapstävlingen men jag kan stolt säga att vi kom tvåa i hela tävlingen, så jäkla braa Sp3! Guu vad vi hade kämpat för den platsen. Vi var den bästa Sp-klassen i hela Sverige på METG, grymt! Nv2 på våran skola vann hela skiten, bra jobbat!



Jag följde med några från klassen till Irish och satt där och pratade tills Bea (som tog körkort idag!!!!!) skjutsade hem mig vid 10, det var riktigt trevligt. Jag vill säga grattis till Bea, Linn, Erik och Lisa (alla från 3an på METG) för att de tog körkort idag hela högen! Bra där.

Ligger hemma i sängen nu och har nyss skrivit opponering på Emelies samhällsrapport och sedan läst två till. Tänkte sova nu så skriver mer imorgon.

GODNATT!!!!

Trötthetssyndrom

Jag tror att jag har fått någon slags stressjukdom, håller på läser om det just nu på psykologin och hittade några speciella "sjukdomar" som kan uppkomma. Det jag fastnade vid var just trötthetssyndrom, satt och läste lite om det och allt stämde in, hm. Är trött varje vaken timme på dygnet, det är sjukt. Tur att jag har sofforna på skolan som räddar mig när inte ens kaffe kan det.



Kan berätta lite om vad den här dagen har innehållit. Först och främst åkte jag in och hade körlektion halv 8 vilket gick mycket bra idag, ska få boka in halkbana, teoriprov och uppkörning så fort som möjligt så i början av februari KANSKE jag har körkort. Efter detta gick jag till skolan och hade luciaträning, gick väl okej det med. Därefter fixade jag massa grejer med projektarbetet.

Hade två lektioner efter lunch, psykologi och filosofi som inte var alltför ansträngande. Hade sista riktiga lektionen i filosofin, så jäkla skönt! Träning blev det sen på ego med Madde och Julia, sjukt skönt att vara back on track. Vi körde ett styrkepass som kallas musclechallenge, det går ut på att man går runt till olika stationer och kör styrkeövningar. Riktigt roligt och bra pass!

Nu är jag helt mör i kroppen... sitter hemma och ska egentligen plugga men kan knappt hålla ögonen öppna, somnade ett tag förut också helt plötsligt när jag satt i soffan, jag kan somna överallt i vilken ställning som helst när jag väl är trött.

Snart kommer älskling, då blir jag glad!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Natti natti

Tänkte sussa kudden nu jag med tanke på att jag har körlektion imorgon halv 8. Det gick bra att köra förut i alla fall, körde i stan och på lite andra ställen.

Ska ta och ringa min älskling först innan jag somnar!

Godnatt!

Tisdag eftermiddag

Hejsan!

Vaknade imorse runt kvart i 9 av att älskling kom inrusandes på rummet och sa att vi var tvungen att åka. Själv låg jag där i sängen och var helt nyvaken, fick kasta mig upp, klä på mig och borsta tänderna och sedan var det bara att åka och hämta upp Pontus och sedan vidare till stan.

När jag kom till skolan la jag mig på soffan och sov ett tag (sällan!) och sedan gick jag och mina classmates och kikade på UF-mässan, det var riktigt trevligt att se allas idéer. Efter det blev det lunch och sedan satt jag mig och pluggade körkortsteori tills geografin började. Så nu är jag klar med c-fasen också, klarade det på första försöket med alla rätt, inte illa. Under geografin satt jag, Dallan och Lollo och arbetade med vårt arbete om befolkning. Därefter slutade vi, jag och Mathilda gick till barista där vi satt ner ett bra tag och drack kaffe varvat med massa prat.

Kom hem för ett tag sen bara och tänkte ta det lugnt och äta lite nu och sedan ska jag ut och köra med pappa. Har ju körlektion imorgonbitti som jag hoppas kan gå bättre än sist!

Dags för mat.
Hörs!

Jobbkväll

Ikväll har jag jobbat på timråmatchen, de mötte Södertälje. De spelade riktigt bra och vann med 6-4, jobbet för min del gick mycket bra också. Älskar att jobba där då man får träffa massa folk, jobba och se på hockey, allt på samma gång, så jäkla bra.

Sitter hemma hos älskling nu och gör inte så mycket för tillfället, är helt slut i kropp och själ. Har varit igång hela dagen fast jag egentligen inte haft någon ork så det har väl sina konsekvenser. Jag har jätteont på min näsa, det har växt fram ett sår på något sätt som jag inte vet hur och det bara varar hela tiden så fort sårskorpan försvinner. Det är sjukt jobbigt för det blir bara större och större, tror att det beror på stress.

Glömde berätta att träningen igårkväll inte gick så bra som jag hade hoppats på. Uppvärmningen kändes helt okej men sen började jag helt plötsligt må illa. Jag satt mig ner ett tag och vilade men var sedan med igen på några övningar vilket kändes helt okej, dock vart det värre när vi på slutet skulle spela match och springa mycket. Hann spela ungefär 3 min sedan vart jag tvungen att kubba in på toaletten och spy, inte okej. Jag vet inte om det också är pga. stressen eller om det bara var en reaktion av influensan som jag haft, kanske fortfarande har virus i kroppen. Dock mådde jag bra senare när jag kom hem, weird.

Nåja, bjuder på några bilder på mig och älskling!

Real love ♥




Vi är bäst!!!


Älskar min snygging.



Måndag eftermiddag

Hejsan!

Somnade jättesent inatt, kunde inte sova så jag låg och kikade på beverly hills och sedan pluggade jag körkortsteori, duktigt! Jag gjorde dock inte klart det jag skulle på b-fasen men jag orkade inte. Somnade runt halv 4 så jag hann inte sova alltför mycket.

Klev upp runt 8 och gjorde mig klar för att gå till bussen. Promenaden upp till macken var inte okej, blött och jäkligt. Hade geografi när jag kom till skolan och sedan naturkunskap där vi hade en het diskussion om preventivmedel och grönt sex.

Sitter med Linn i uppehållsrummet, hon pratar om pirripirr som man får när man är nykär. Det är en sådan mysig känsla, Linn saknar den men jag sitter och uppmuntrar henne att det kommer hända när hon minst anar det.

I övrigt är allt piss men jag försöker ta mig samman och bita ihop...

Söndag eftermiddag

Hejsan!

Jag och älskling vaknade upp ganska sent idag och låg och myste rätt länge så jag har inte hunnit skriva någonting hittills idag. Hade egentligen tusen planer för den här dagen kändes det som, jag skulle skriva min debattartikel, köra med pappa, plugga körkortsteori och träna. Det jag gör istället är att dricka kaffe, färga håret, skriva blogg och plocka undan på mitt rum. Träningen börjar ju senare förstås så den hinner jag ju med och ska även komma igång med skrivandet av min debattartikel. Dock kommer körkortet i kläm idag då det känns som att jag varken kommer hinna med att köra eller att plugga körkortsteori, gu vad seeegt.

Det ska i alla fall bli skönt att träna igen, hoppas att det kommer att gå bra! Har extraträning med innebandyn på höglunda. Det känns som att jag har gått upp 20 kg under dessa 3 veckor som jag varit sjuk, det är inte okej. Så den kommande veckan är jag back on track så se upp! Har tappat mycket inom innebandyn också men det ska jag kämpa med att ta igen, känner mig sjukt peppad! Innebandy är något som verkligen kan få mig på bra humör.

I just love it!

Musica

Låtar som spelas aktivt hemma hos mig ikväll:

Som jag hade dig förut - Melissa Horn, Lars Winnerbäck
Eye of the tiger - Survivor
Possibility - Lykke Li
Down - Jay Sean, Lil Wayne
She wolf - Shakira
Beat it - Michael Jackson

It's the way that we live and learn

Sitter och äter godis just nu, blir ensam med någon film ikväll. Stefan ska ut och jag skulle egentligen vara med Emelie, Madde och Elin men Emelie mådde inge bra och Madde kunde tydligen inte, + att det har hänt en sak så jag orkar inte göra någonting. Tror jag ska ladda ner en film och bara njuta av mitt eget sällskap, orkar inte plugga vilket jag inte har gjort på hela dagen.

Jag fattar inte att folk jämt säger saker och sen kommer det fram att det bara är lögner, är det då värt att må dåligt över? Nu är det slut, orkar inte mer! Vissa människor förändras aldrig...

Men nu ska jag tänka på annat, bara fösa undan det jobbiga och tänka positivt.


Lördag förmiddag

Hejsan!

Gårdagskvällen vart suverän, åkte till Iggesund som sagt och kikade på matchen och agerade lite materialare. Det var en riktigt bra och spännande match och vet ni vad? Jo, VI VANN!!!!! andra helgen i rad liksom, inte dåligt. Vi hade hela tiden ledningen, efter första perioden stog det 1-0 till oss, efter andra 3-1 till oss och slutresultatet blev inte mindre eller mer än 5-4 till oss! Det stog 4-4 när det var typ 3 min kvar och då fick vi frislag bara någon meter framför motståndarmålet, Madde la en passning till Jossan som hittade en lucka och sköt rakt in i mål, klockrent skott! Det var det avgörande målet. Det känns så jäkla skönt att vi har börjat vinna litegrann, det är bra för vårat självförtoroende!

Ja, nog om matchen. När jag kom hem runt kvart i 11 satt jag och pratade med Ulli, Tess och Jimmie lite och kikade även på utröstningen på idol. Stefan, Empa och Pontus kom sedan och hämtade mig för att vi skulle åka upp till industriområdet och sladda, de ville återuppliva epatiderna tydligen. Jag var så jäkla trött så jag somnade där ett tag men annars var det rätt så okej. Kom hem runt kvart över 1 och då gick jag och älskling och la oss.

Idag är det lördag, mitt i helgen. Klev upp typ halv 12 och åt frukost samt drack kaffe. Stefan åkte hem för att hålla på med bilen så jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar. Håller just nu på att städa rummet för fullt, har kläder överallt... Sen måste jag plugga också, om jag orkar, hehe. Älskling kommer tillbaka hit sen för att Ulli bjöd han på middag, det blir ju gomiddag med kött och potatisgratäng idag, mums!

Tillbaka till städningen.
Ha en bra dag!

Äntligen fredag!

Hejsan!

Då var det snart helg då, hur skönt som helst. Åkte in och kikade på idrotten imorse och var även med på en passningstävling, riktigt roligt var det. Dock lite tråkigt att jag själv inte kunde vara med hela tiden. Sitter i uppehållsrummet nu och håller på att somna, måste egentligen skriva på min debattartikel så att den blir klar någon gång men jag har ingen ork.

Jag längtar till lunchen, är så jäkla hungrig! Jag tror att de som har matte slutar om bara en stund så då kan jag gå bort till Åhlens med dem. Har efter lunchen engelska och sedan franska då vi ska se på film tyckte jag att jag hörde. Därefter kommer skjutsen och hämtar upp mig och Madde, hoppas verkligen att vi vinner idag. Dock vill jag ju förstås också vara med...

Känner mig positiv idag. Ingen framgång utan motgång, därför måste man ha dåliga dagar ibland varvat med bra dagar. It's always a good time to smile, oh happy day!


Finally

Nu är jag äntligen klar med rapporten! Har suttit och slitit med den sen jag kom hem vid halv 6 och vart klar ungefär halv 12, duktiga mig. Jag är nog inte så nöjd med den för på slutet vet jag inte ens vad jag snackade om i diskussionen men jag får väl ändra sedan då om man nu fick det. Nu är min hjärna helt slutkörd och behöver en riktig god natts sömn, dock måste jag kliva upp halv 7 för att gå på idrotten och kika när de andra har konditionstest, jag är ju fortfarande förkyld. Jag vill i alla fall vara duktig och visa att jag försöker anstränga mig. Så det kommer bli jobbigt att kliva upp den tiden, usch.

Har två lektioner imorgon, slutar halv 5 och då ska min tränare komma och hämta mig och Madde i stan för då är det dags för avgång mot Iggesund för match mot Njutånger. Jag kan ju inte vara med men jag ska följa med och kika och peppa som vanligt, nästa match kan jag nog vara med för att förkylningen håller på att bli bättre, glad tjej!!

Lär väl komma hem vid 11 på kvällen för att matchen börjar 7 och lär vara slut vid halv 9 ungefär och sedan ska alla duscha och greja. Också tar det ju 1h att åka hem. Får se vad jag gör när jag kommer hem, förhoppningsvis kan jag åka till älskling eller något.

Ligger i sängen utan älskling just nu... han är på sin skola och pluggar. Vid den här tiden, inte normalt. Vill inte sova utan honom, det känns så tomt och jag är ju van att alltid få ligga och gosa på honom hela natten. Åh vad jag längtar tills vi flyttar! Älskar min gos ♥

Nä nu ska jag försöka sova så jag orkar ta mig upp!
Godnatt folks!

Rapportskrivning

Jag tar tillbaka det om att det var ett grishjärta osv jag skulle disikera, det var nämligen från ett får. Jag trodde inte att jag skulle våga först men till slut tog jag mod till mig och var med. Om ni vill veta vad vi gjorde så blåste vi in luft i lungorna, skar hjärtat i två delar (det gjorde jag!!!!) och pekade ut de olika delarna som aorta, artär-och venöppningar, förmak, kammare och allt sånt där. Vi fortsatte med att skära i lite allt möjligt som lungor, njurar osv. Det var en intressant upplevelse och det var roligt att se sånt där irl och inte bara i en bok!

Eftermiddagen fortsatte med samhälle och rapportskrivning, måste säga att jag kom i underfund med många saker. Tog 16.55 bussen hem och kom hem runt halv 6. Hade ätit pannkaka till lunch och gissa vad som serverades hemma då? Jo, pannkaka förstås, men de hade gjort soppa också så det åt jag.

Snart ska jag sätta igång att skriva klart min rapport, den ska ju vara inne 23.59! Får se om jag hinner eller hur det blir, jag ska verkligen försöka. Pappa frågade om jag ville följa med och kolla på hockey i söråker men jag känner mig inte så peppad att ta med mig datorn dit så jag vart tvungen att tacka nej. Timrå spelar ju mot Färjestad idag och jag hade gärna velat se matchen men skolarbeten går förstås före. Hatar att skriva rapport men det kommer att kännas så bra när jag är klar.

Ska ta och göra kaffe och sätta igång!
Hörs!

Dissikering!!!

Hejsan!

Idag är jag megatrött, precis som varje dag. Jag vet inte vad som har hänt med mig men jag tror det handlar om stress, känner mig inte bra alls. Imorse hade jag enormt ont i huvudet och det var ett klart tecken på att jag inte druckit kaffe. Det märks så otroligt tydligt och på en gång när jag inte har fått i mig det, orkar absolut ingenting.

Gav upp rapportskrivningen igår vid 23, är långt ifrån klar men jag ska skriva klart den idag vare sig den blir bra eller inte. Ska även försöka få pappa att beställa hem hockeymatchen och inte åka hem till Krille för att jag har inte tid att åka någonstans.

Nu har jag naturkunskap, ska dissikera grishjärta, lever och njurar... VILL INTE!!!!!!!!!


FRESTANDE VA?!!!!!

Sämst dag

Hejsan!

Den här dagen började med körlektion, gick dessvärre inte så bra. Jag var ofokuserad och fick bara massa klagomål hela tiden fast jag gjorde precis som man ska, blev så less. Läraren måste ha varit på riktigt dåligt humör idag, likaså jag. Det känns som att jag aldrig kommer ta körkortet, det går så segt med allt. Måste vara klar med både b- och c fasen om en vecka och jag har inte ens börjat med b-fasen...*suck*!

Efter körlektionen gick jag med Linn som också hade haft körlektion samtidigt till skolan och hon följde även med mig och köpte frukost som jag inte hade hunnit med hos älskling. Hade även projektträff med gruppen, vi gick och delade ut enkäter till Sp2 och satt sedan och sammanställde dem, resten av klasserna ska vi gå igenom imorgon. För er som inte vet så ska jag och tre till av mina vänner ha en temadag på skolan om självkänsla, tror det kan bli bra jag.

Ligger hemma just nu och vilar i soffan, ska äta om en stund och sedan ska jag sätta igång med massa plugg. Ska skriva rapport hela kvällen hade jag tänkt, det låter väl roligt? Nej, men jag måste verkligen för att den ska vara klar imorgon kl 23.59. Sen måste jag även läsa klart boken till engelskan och skriva en debattartikel tills på fredag. Fattar inte hur jag ska klara skolan och körkortet samtidigt, grymt jobbigt.

Mår inge bra alls heller, är så trött så ögonlocken bara hänger... ska vila lite nu så får jag pimpla kaffe sen så jag orkar göra någonting!


Morgon full med kaos

God morgon!

Somnade väldigt sent inatt med tanke på att jag och älskling låg och pratade väldigt länge. Det var dock ingen bra idé för att när jag skulle kliva upp förut så orkade jag verkligen inte. Kom upp till slut i alla fall och jag kämpade med att göra mig klar. Jag hade väckt Stefan samtidigt som jag själv klev upp men han var ändå inte uppe efter 20 min då jag var redo att åka så allt resulterade i att jag missade bussen, såg den åka förbi på motorvägen utanför mitt hus, KUL! Jättebra att nästa buss inte skulle gå förrän om en halvtimme från nuvarande tid, alltså en och en halv timme från när jag missade bussen, jag säger bara: SKITBUSSAR!!

Så istället följde jag med till älskling och frånvaroanmälde mig från lektionen på schoolsoft. Frånvaroanmälde mig också från samhällslektionen för att vi ska kolla på lägenhet som sagt. Hinner gå på geografin som är den sista lektionen idag och sen måste jag hem för att sedan åka och jobba på timråmatchen. Skulle egentligen ha behövt köra med pappa ikväll då jag har körlektion imorgon, men det hinner jag icke sa nicke. Får hoppas att det går bra imorgon trots att jag inte har kört någonting. Jag behöver mamma, det här går så otroligt segt för min kära far!

Tänkte sätta igång att plugga lite nu, fast det lär jag ju inte kunna göra länge för att jag glömde laddaren hemma... suck, vilket kaos allt är! Måste få ordning på saker och ting...


RSS 2.0