valborg

Idag är det valborg och ikväll blir det nog att jag är med Nelly och nå fler. Men först ska vi grilla här hemma, väldigt gott ska det bli.

På dagen har jag varit med Bea. Vi åkte på max i birsta och käkade och sen gick vi och kollade på expert och skopunkten, jag såg min mobil som jag ska köpa, den är lila :D wiiie.
Sen har vi bara strosat runt på birsta litegrann och köpt lite kläder för ikväll, vart ett par jeansshorts och en t-shirt. Kan lägga upp bilder sen.

Men nu ska jag kila, har annat för mig.
PUSS!


dagens

Dagens humör: Lite upp och ner i början, sen trött och glad
Dagens borde: Nja, det vettefan, springa tror jag
Dagens frisyr: Utsläppt och plattat
Dagens klädsel: Grå/svart kläning, svarta tights, svart munkjacka och vita tygskor
Dagens planer: Springa med Bea och sen kolla på film
Dagens vill ha: Sommar, sol och värme
Dagens längtan: Sommarsommarsommar
Dagens beroende: Vännerna, dom är bäst
Dagens tråkigaste: Skolan i sin helhet
Dagens person/-er: Elin Andremo och Mathilda Karlsson
Dagens irritation: Nationella hörförståelse i engelska
Dagens händelse: Öhm, ingen speciell händelse hittills
Dagens låt: Flyg iväg - Peter Pan (du är så gullig Lollo)
Dagens vän: Elin Andremo
Dagens onyttiga: Hm, pastagratäng... är det onyttigt ?
Dagens dryck: Vatten och mjölk
Dagens middag: Köttfärslimpa, potatis och sås
Dagens bästa: Mina älskade vänner <3
Dagens sämsta: Nationella
Dagens babe: Det blir nog Mathilda Karlsson ;)

image189

tuesday

Men tjena,
idag är det tisdag och jag är på ganska bra humör just nu, men förut var det väl lite upp och ner. Hade nationella förut och det gick inte så bra kan jag säga. På hörförståelsedelen gick det verkligen sämst, tänker inte berätta hur mycket jag inte hann med, på läsförståelsedelen gick det bättre men endå inte bra. I helhet så tyckte jag att det var jättesvårt faktiskt och det var det nog inte bara jag som tyckte. Menmen, resten av dagen har varit ganska okej. Har haft matte, historia och estet, det dög.

Kom hem runt 5 (alltså för en timme sedan)  och gjorde inte speciellt mycket, sen har jag ätit mat och nu har jag fastnat här och ska skriva ett mail till Klas (min mentor).
Wiiie, är ledig imorgon iallafall, vi flörtade med Klas idag så det gick till slut :D mihi.

Jag har ett problem, jag vet inte vad jag ska göra imorgon på sista!
Vad ska alla ni andra göra?

image187


monday you can fall apart

Men det har inte jag gjort, jag har mått prima hela dagen idag, eller jag har hållt humöret högt upp iallafall. Det enda negativa med den här dagen är att jag har ont precis överallt på kroppen, för mycket träning tror jag.
Ska nog berätta lite om hur min dag har sett ut:

Vaknade runt 9 och tränade lite på min dans, sedan åt jag frukost och gjorde mig klar. Tog kvart i 11 bussen in till stan, jag gick och satt mig och pratade med Lollo och Madde på lunchen och sedan gick vi bort till idrotten. Vi hade fotboll på midälvaplan, vilket var askul och jobbigt. Fick även en smäll på smalbenet så nu är jag alldeles blå och uppsvullen, haha. Efter idrotten gick jag, lollo och madde och köpte glass på hemköp, var så himla sugen på isglass så jag köpte en ny sorts calipippo, ananas och lemonsmak, asgod var den, så den får bli min sommarfavoritisglass.
Jag och Lollo tog timråbussen 14.25, och vi var så trött så vi orkadr knappt säga nåt, haha.
Såg på Honey när jag kom hem, en asbra dansfilm med Jessica Alba som har varit min favorit länge nu. Tog lite moves från den och sedan satte jag igång och träna på min dans i 3 timmar, men jag kommer ändå inte kunna visa upp den imorgon på esteten, damn, men skit samma, det är nog inte min tur imorgon.
Sen vart det träning, Värsta cupen alltså som på alla måndagar. Det gick väl sådär, men vi var bara 2 i vårat lag (jag och sanna) så det blev mycket försvar, men jag var väldigt peppad idag så det gick bra. Vi förlorade de flesta med envart 1-0 så, och spelade typ 4 oavgjorda (?) menmen, det var iallafall jättekul. Jag fick ta massa massa smällar i försvaret, men det lönade ju sig, haha.

Nu är jag iallafall jätteslut i kroppen och jättetrött så jag kanske ska sova snart. Imorgon är det ju nationella i engelska (igen) och den här gången är det läs- och hörförståelsedelen, vilket jag inte är bra på men jag kommer göra mitt bästa.
Nu blir det sova,
God natt och puss!

image186
Det är jag :D



får aldrig nog utav film

Förresten, såg på en jättebra film igårkväll i min ensamhet. Den hette Good Luck Chuck, och ja, jag är väl lite efter som inte hade sett den men ändå. Jag tyckte att den var jättebra, satt och skrattade i princip hela tiden, också var den ganska gullig på det också så det är ett plus. Jag gillar komedier blandat med romantik, det är min filmtyp liksom.
Den var så bra så den faktiskt får 5/5.

image185

sundaaay

En helt vanlig söndag har det varit idag, har bara gjort saker som jag brukar göra på söndagar, det har varit rätt så okej. Vaknade runt 10 av att pappa kom ner och ville att jag skulle komma ut och greja med moppen, och det är ju jag så bra på mena ja( (!) not.. Jaja, i varje fall så vart det laddning av batteriet så imorgon kanske den vill ge med sig. Frukost blev det sen och efter det bestämde jag mig för att gå ut och springa. Jag pratade med milla och sen så sprang jag till gångviken och gick en promenad med milla till maland ungefär och sedan följde hon med mig en bit och resten av vägen sprang jag, och det vart ju en bra bit iallafall.
När jag kom hem fikade jag litegrann och sedan tog jag bussen till stan och mötte malin och någon kompis till henne, vi gick till ego och var med på bodypumppasset som vanligt på söndagar, det var otroligt skönt och nu har jag ont i armarna, weeei.

Jag har också tränat på min dans idag som jag ska visa upp för klassen på tisdag, men den är inte riktigt klar, måste hårdköra på den imorgon, typiskt mig att vara ute sent när det gäller skoluppgifter, ja.
Har även sett på andra avenyn ikväll med min lillebror, för bara en pyttestund sen faktiskt. Det var dom nya avsnitten, och det är ju så braaaaaaaaa.

Imorgon ska jag inte till skolan på morgonen för att jag ska vara hemma och arbeta, vi får det faktiskt. Sen åker jag in till gympan som kommer vara fotboll på midelvaplan, nice. Sen ska jag träna på dansen och träna ännu mer på dansen och sen träna med mitt underbara lag!

That's the shit.
Nu ska jag greja och sova, om inte en snäll person vill prata lite, men det verkar inte så, han kanske inte är så snäll osm han utger sig för att vara ;)
PUSS!

new shoes

Här är mina nya skor som jag köpte idag :

image184

Wedins
199 :-

friday

Ja, då var det fredag igen då, och jag är lika dålig på att skriva blogg som jag varit ett tag nu, vad ska jag ta mig till med mig själv alltså, ni får helt enkelt ta och skälla på mig.
Och ja, hur gick det med den där nyttiga Bella då? jo, det är ju såhär att jag har ätit glass två dagar i rad nu, är det acceptabelt? ja, det är det! för att igår tränade jag med Bea ett bra tag och sen har jag inte ätit något mer onyttigt, creds!
Jag skulle egentligen ta mig en springtur med Bea idag men, det orkas inte med och hinns inte med heller för den delen, ska ju vara med Sanna och Milla ikväll, och Bea skulle också vara med.

För första gången på 13 veckor har jag fått fel på en närvarouppgift i medicinkursen, bara för att boken lurade mig, det länns lite surt men någon gång måste ju vara den första. Jag har också sett att jag ska ha börjat med en ny jävla insändningsuppgift också, fuck det! hatar verkligen massa uppsatsskrivande, USCH!

Idag har jag köpt nya skor, ett par vita tygskor (lägger in bild på dem sen). Jag köpte också en present till Felix, som blev ett spel, finurligt och bra.
Har även varit en sväng hos mamma och pratat lite och hämtat grejer. Det kändes skönt att få prata litegrann, även fast det inte blev så mycket. Jaja, orkar inte skriva mycket mer nu, ska ta kort på mina skor.

PUSS!

shoho

Hallå där,
Idag mår jag ganska bra faktiskt, ingen sjukling idag inte (var ju det igår), har börjat tänka positivt så nu ska jag börja leva ett bättre och nyttigare liv. Ja, jag ska bli nyttigare, jag vet att ni alla tycker att jag bara snackar en massa skit, men jag tror att det skulle vara bra så jag kör på det, jag åt fisk idag, det är en bra bit på vägen. Också ska jag sluta med godis på veckorna och istället prioritera frukt och bär högst. Jag har även börjat springa ute igen, eller jag började idag, men anyway. Ska försöka springa varannan dag nu iallafall, det är ju så himla skönt, speciellt när det är härligt väder, inte för varmt och lite blåsigt.

Idag var det iallafall en väldigt onödig dag i skolan, vi gjorde i princip ingenting. Först hade vi engelska och då skulle vi läsa en engelsk bok, min var ganska bra, men jag höll på att somna hela tiden så jag kunde inte läsa. Sedan hade vi samhällskunskap, då fortsatte vi kolla på An inconvinient truth eller vad den nu hette, vi började se den i fredags och jag tror det är den drygaste film jag nånsin sett, + att jag redan hade sett den.
Iallafall, sen gick vi på lunch och sen slutade vi. Jag gick runt och kollade lite med Madde, Lollo och Matte ett tag men sen fick jag så ont i magen så jag ville åka hem. Fast jag åkte inte hem, jag gick och lämnade tillbaka böcker på kulturmagasinet och sen gick jag och satte mig på torget där Madde kom och gjorde mig sällskap ett tag, sen gick vi ner till våra bussar.

Runt halv 1 kom jag hem och då satt jag mig ute på altanen och solade litegrann och sedan bestämde jag mig för att ta årets första springtur ute, det kan jag säga var skönt, men också väldigt jobbigt. Nu ser jag ut som en tomat i ansiktet vill jag lova, kanske får lite färg eftersom det är så soligt väder, mihi.
Snart ska jag skriva på en grej till skolan och sen vet jag inte vad jag ska göra.
Hoppas ni har trevligt idag :)

PUSS!

jag ber om förlåtelse

Till alla i laget och mina vänner:
Förlåt för att jag är konstig, men det ni inte vet är att jag har blivit mycket känsligare nu på sista tiden, och jag har skäl till det. Jag tänker inte ta upp vad det är, men det är iallafall något som jag inte mår bra av.
Jag säger förlåt till er i laget som får stå ut med mig och mina arga stunder. Ikväll rann bägaren verkligen över, jag är jätteledsen, men jag mår inte så bra just nu. Jag lovar att det inte ska gå ut över er igen, det är inte rätt, jag håller mig hellre borta. Jag fattar inte hur ni står ut med mig, det gör jag verkligen inte.
Tack iallafall för att ni finns allihopa <3

summering

Hehe, jag har inte skrivit sen i fredags, men det gör ingenting va? för jag brukar ju vara så bra på att uppdatera ändå. Jag har ju liksom perioder, men förlåt iallafall, nu är jag tillbaka med nytt och fräscht.

Jag kan börja med att berätta vad jag gjorde i lördags:
Jo, på dagen tränade jag och sen var det bara att åka hem och göra sig klar för att sedan ta bussen till Elin för att äta middag och fira henne och Madde med brudarna. Jag måste säga att det var väldigt väldigt mysigt där hemma hos Elin. Sedan, någon timme efter så åkte vi alla tjejer ner till stan för att relaxa lite på relaxavdelningen, trots att nästan alla var less på det. Ja, vi gjorde det iallafall och till en början var det ganska trevligt, men sedan vart det lite småtråkigt och Milla frågade om jag ville följa med och träffa Jocke oså, och det ville jag ju. Så jag och Bea följde med henne, men vi var inte med Jocke på en gång, utan vi åkte in till ljusta och där var det fest hos Matilda, så vi kikade in där ett tag och träffade massa trevligt folk. Runt halv 12 träffade vi äntligen Jocke och hans kompis Olle. Vi åkte hem till en av Jockes kompisar, men där vart vi inte länge, högst 5 min tror jag, då jag och Bea fick skjuts hem av Olle, mycket snällt måste jag säga.
När Bea och jag kom hem till henne slog vi på en film, men jag höll på att somna så vi gick och la oss.

Vad gjorde jag igår (söndag)?
Jo, Bea och jag vaknade halv 12 och då åt vi frukost och slappade oså, sen gick jag hem i det härliga solskenet och väl hemma satt jag mig vid datorn och planerade på att gå ut ett tag. När jag kom ut vart det kallt, då hade molnen kört ihop sig och täckt min kära vän sol. Så det blev inte så att jag var ute ändå.
Lite senare åkte jag och Beis in till ego och gick på bodypumppasset, det var riktigt skönt och jobbigt, men säg någon gång det inte är det :D haha.
På kvällen åt jag hallon och kollade på AA som vanligt, har hunnit en bra bit nu, wiiiie.

Vad har jag gjort idag?
Jag har varit i skolan från 10 till 13.20. Först hade vi svenska och gjorde högskoleprov, gick skitdåligt för det var jättesvårt. Sedan var det lunch och jag åt gurka och ananas. Gympa blev det sen, INNEBANDY! så otroligt roligt var det, haha, alla är så roliga.
Efter idrotten gick jag, Milla och Mathilda och köpte glass och satte oss på torget ett tag, det var myys. Och det var även en kille som bara kunde engelska som började fråga oss vem statyn var och grejer, också frågade han om det var en grav xD haha, skön kille.
Satt med Lollo på bussen hem och vi pratade om massa saker.
Har inte gjort mycket mer idag, förutom att kolla på AA.
Snart är det träning och Värsta cupen! längtar faktiskt, för idag är Sanna tillbaka och då ska det gå bra :)

PUSS PÅ DET!



några timmar med en vän

Jag har nästan nyss kommit hem från stan faktiskt, har varit med Camilla och kollat när hennes pojkväns lag, alltså Timrå mötte Älgarna, haha. Det var kallt men roligt att få umgås med Milla och se hennes "nyblivne" pojkvän, en riktigt trevlig prick verkar han vara. De vann iallafall med 1-0 och det var en ganska spännande match.

När matchen var slut promenerade jag och Milla till stan och gick på subway och käkade kakor, mycket gott! också satt vi och pratade ett tag tills en viss person kom in, då gick vi. Vi gick till navet och stog och funderade på vad vi skulle göra, först tänkte vi åka hem till henne, men det blev inte så. Istället tog vi timråbussen, hon skulle till Jocke och jag hem. Hoppas dom får det trevligt ikväll. Jag har iallafall haft kul dom här timmarna, det är alltid lika kul och vara med Millis, hon är en riktigt bra vän!

Just nu gör jag inte så mycket, sitter och oroar mig lite för Felix (min lillebror) som har fått åka in på akuten. Hoppas att det går bra. Ska snart kolla på lite Andra avenyn avsnitt, det är chill.

c'ya

holy friday

Gud så skönt att det är fredag, och jag är ledsen för att jag inte skrev någonting igår, inte ens en rad! men iallafall, sorry.

Igår var det nationella i engelska, uppsatsdelen, och jag måste säga att det gick ganska bra. Sedan hade vi historia och svenska, astråkiga lektioner. På kvällen var jag bara hemma och pluggade och kollade på Andra avenyn tills jag bestämde med min gobea att jag skulle komma upp till henne och sova där, så jag åkte dit runt halv 10. Vi drack te och kollade på Andra avenyn och sen gick vi och la oss i sängen, men vi sov inte som vanligt. Vi låg vaken och pratade ganska länge. Jag har inte varit med om nån som pratar så mycket i sömnen som bea, haha!
"Åh herregud, jag vill också!" eller "nejnejnej!", det sa bea inatt, det var det jag kom ihåg iallafall, resten har jag glömt.

Imorse vaknade vi halv 7, jag låg kvar i sängen men bea gick upp och duschade. Jag gick nog upp 20 min senare, och då gjorde vi oss klar och åt frukost oså, sen tog vi bussen till skolan kl 8, dåligt mycket folk på bussen.
Kom 5 min sent till matten, men det gjorde ingenting, satt mig och började jobba direkt. Sen blev det engelska och jag satt bara och skrev lite lyrics som vi skulle och sen gjorde vi någon gissalek, kul var det. På lunchen satt vi ute som vi har gjort nu de senaste dagarna, vädret har varit finfint idag fast det har blåst lite kallt. Samhälle hade vi sen, då kollade vi på en film med Al Gore som jag har sett 2 gånger, "skitkul", jag somnade där ett tag.
Efter skolan gick jag och Bea på stan och inhandlade lite presenter och bea köpte ett hårband. Sen vart jag tvungen att bearbeta klart min rapport på skolan, det tog inte så himla lång tid och nu är jag jättelättad som äntligen fått skicka in den. Pappa fick komma och hämta mig sen, papi<3

Snart ska jag äta och sen ska jag åka ner till stan och möta milla för att sen kolla på hennes pojkväns match mot älgarna eller något, tror det var nåt sånt. Det ska bli kul det, har inte varit med millisen på jättelänge, puss på det!

image183

ufo

Ja, så känner jag mig, precis som ett ufo. Jag svävar där uppe i himlen någonstans som ett...ufo helt enkelt.
Alltså, tänk om man skulle träffa på en utomjording och ett ufo, det skulle vara coolt, om dom var snäll förstås. Jag tror faktiskt på det där med utomjordingar och grejer, det är lite intressant om man tänker efter. En grön liten varelse, som dom där leksakerna i Toy story, såna tänker jag mig. Eller som dom i filmen Signs eller vad den nu heter, fast där är dom ju läskiga och inte söta som jag vill att dom ska vara.
Men...herregud, jag måste vara helt från vettet som ens tog upp det här, men det är sant, jag tror på det!

Nu lämnar jag det där och återgår till verkligheten.
Träningen ikväll var lite dryg men ändå rolig, det gick bra ibland och ibland inte. Den här träningen var det glada miner för min del, det är så jobbigt att gå och vara deppig hela tiden. Man måste ju muntra upp laget, fast de flesta är redan glada så det är inget problem.
Snart ska jag se på Andra avenyn och prata lite på msn och sen ska jag nog sova för imorgon är det ju nationellt prov i engelska, igen! men den här gången är det writing, alltså uppsatsdelen. Jag är inte så nervös, jag får helt enkelt göra mitt bästa. Ska även bearbeta klart min rapport imorgon, och det lär bli en hel del, så mycket annat hinner jag inte göra imorgon tråkigt nog.

Jag hoppas att alla har haft en bra dag idag, för det har jag :)
puss och godnatt!

dagens

Dagens humör: Idag är jag glad
Dagens borde: Se på andra avenyn!
Dagens frisyr: Utsläppt och plattat
Dagens klädsel: Vit klänning, tights, vit/svart kofta
Dagens planer: Träning och titta på andra avenyn
Dagens vill ha: Sommar
Dagens längtan: Äh, inget/ingen
Dagens beroende: Ja, godis kanske?
Dagens tråkigaste: Samhällslektionen
Dagens person/-er: Madeleine Henriksson och Linn Estefors
Dagens irritation: Äh, inget
Dagens händelse: Satt ute på lunchen i solen, det var härligt det
Dagens låt: nada surf - if you leave
Dagens vän: Madeleine Henriksson
Dagens onyttiga: Godis :)
Dagens dryck: Smultrondryck och vatten
Dagens middag: Potatisbullar
Dagens bästa: Tränat med älsklingsmäddie
Dagens sämsta: Det vet jag inte
Dagens babe: Maddepadde

image182

wednesday

Goddag allihopa! :)
Min dag har varit bra, men än är den ju inte slut, har ju träning och Andra avenyn kvar.
Dagen har iallafall bestått av skola, först hade vi engelska och skulle skriva ner någon låttext och sedan hade jag och Madde muntligt nationellt prov, vi fick först sitta och förbereda vad vi skulle säga i en kvart och sen var det det riktiga testet. Det gick ganska bra faktiskt, vi pratade på, men ibland blev det lite konstig, sånt får man ju också ta. Det gick bättre när vi förberedde, men jag är ändå nöjd över det. Sen på samhällslektionen lyssnade vi bara på när Klase stog och förklarade någonting om våra rapporter, sedan fick vi diskutera dom. På lunchen satt vi ute och jag köpte godis och åt det medans alla andra åt glass. Prov vart det sen, religionsprov, och det gick väl sådär, inte så bra som jag hade hoppats.

Efter skolan gick jag och Madde och tränade på ego, det var skönt och kul, vi hade lite kul åt mina "stirranden", haha!
Vi tränade i ungefär 1 timme och 3 kvart, så det var bra. Även att vi pratade engelska hela tiden när vi hade tränat klart, vi är ju inte go vi, eller...jo det är vi ju, älskar att prata engelska.
På bussen hem sov jag som vanligt, jag lyckas ju alltid! sen har jag bara hunnit äta och sätta mig här och ska snart slå på ett Andra avenynavsnitt.

Träning sen, längtar. Då kommer Madde och kollar.
Skriver mer sen.
PUSS!

tuesday

Ojsan, har inte skrivit på hela dagen, jag som brukar vara ganska noga med det. Tyvär har jag haft mycket plugg och tänka på mest hela dagen så det har ju varit ett hinder.

Jag orkar inte berätta om hela min dag, men jag kan iallafall säga att jag har skrivit klart min uppsats om nationalismen och ja, haft en vanlig skoldag helt enkelt med mina härliga vänner. Ett plus idag var att det var väldigt bra väder, det börjar gå åt rätt håll nu, hoppas att det fortsätter såhär. Jag och Mathilda satt ute idag på lunchen, asskönt var det. Då får vi hoppas på finare väder imorgon!

Jag har blivit helt beroende av andra avenyn och i förrgår bestämde jag mig för att se från första avsnittet och nu är jag på 27:e, det är ju beroendeframkallande, verkligen.
Nu ska jag se klart på avsnittet och sen sova, för Daniel svek och skulle sova så då är det lika bra att jag gör det också så att jag inte är så trött imorgon, måste ju vara pigg när det är provdags.

Godnatt och puss!

image181

monday

Imorse försov jag mig, vaknade typ 25 min innan bussen skulle gå, och det hinner INTE jag göra mig klar på. Så det var bara att ringa till Madde och säga att jag blev sen och sen ta bussen som gick efter. Jag kom 20 min för sent, men det gjorde nog inte så mycket, för vi hade svenska och gick bara igenom ett högskoleprov konstigt nog, och vi gjorde det också, ett prov med massa ord. Efter svenskan så satt jag och fick damp på nationalismen, uppsatsen som jag inte kan skriva för att jag inte fattar någonting, menmen, ska försöka få till den nu senare ikväll.

Sen blev det iallafall HLR (hjärt och lungräddning) för min grupp, så då traskade jag, Milla, Malin och Jenny bort till gympan. HLR var ganska kul faktiskt, eller jag Hade kul. Fredrik, en riktig skådespelare, haha! Klockan 3 ungefär var vi klar och då satt jag och pratade med Elin ett bra tag och kollade på när grabbarna gick fram och tillbaka hela tiden, mycket nöje. Fick skjuts av Elins farfar till navet och satt där och väntade ett tag tills bussen kom, och på bussen råkade jag somna till, go jag är.

Nu sitter jag bara här och har tråkigt och är arg på mig själv för att jag inte öppnar dokumentet och skriver min elaka uppsats! men det är ju så tråkigt, det finns ju så mycket annat som är mycket roligare, som att reta mina bröder, det ska jag göra! så skriver jag ikväll, typiskt mig att skjuta upp allt till absolut sista sekunden, men sån är jag, jag är jag och ingen annan :)
För övrigt så längtar jag till träningen ikväll för då ska vi fortsätta med Värsta Cupen, det ser jag fram emot. Fast Sanna ska inte vara med ikväll, så vi blir bara tre stycken i mitt lag, men det ska nog gå bra ändå.

PUSS!

bodypump

Är nyligen hemkommen från ett skönt bodypumppass på ego med Bea. Det var verkligen hur jobbigt som helst idag och det känns i hela kroppen nu kan jag lova, men det var grymt kul som alltid. Bodypumpen är nog det roligaste passet på ego, och man får ut mest träning av det också, det är ju träning för hela kroppen.
Efter passet duschade och bastade vi, det var gryyymt skönt, vi körde även lite hårinpackning, så nu mår håret finfint. Sen blev det stressa till bussen vilket vi inte ens behövde göra egentligen, menmen. På bussen åt vi en banan, haha.

Väl hemma har jag bara hunnit äta hittills och tänkte skriva på mitt hemprov om nationalismen nu, men jag kan ju ingenting, så det går ju inge bra, jävla skit område, det är så jäkla tråkigt. Det ska vara klart på tisdag, men Malin och jag tycker att vi ska protestera och få längre tid på oss, mihi.

Jag har ont i huvudet så ni vet, men jag är endå glad, puss på det!

image180

söndag

Goddagens!

Idag är det söndag, så ni vet. Bea och jag ska träna idag, men vi ligger fortfarande i sängen, hurra. Vi ska kanske gå upp snart, om vi orkar. Vi var vaken länge. Vi kollade på filmerna jag laddade ner igår, den ena var bättre än den andra tyckte vi, det var för lite kärlek i den andra.

Jag har ont i magen, den har låtit hela natten, men Bea hörde inget som tur är, för hon var för upptagen med att knocka till mig, men det kände inte jag :o hela natten var nog lite konstig. Vi drömde lite konstiga saker.

Nu ska jag leka lite med Bea som ligger här så snällt, som en liten hundvalp, hon sniffar på mig och nu började båda, men jag lät som en råtta. Jag har konstiga tår, det har bea med, jag har ett litet lillfinger och hon har ett stooooort, hon slår på mig med det nu, värsta klubban ju :o.

Jaja, nu ska vi muppa vidare.
C'ya, I don't wanna be 'ya

då blev det kvällen

Men vaffö dådå? :o
Det är hål i taket!

Bella - Det där var roligt va? :D
Bea - Ja...
Bella - Hmm..
Bea - Mycket underhållande...
Bella - Minsann
Bea - Jag får spaaaaaasm
Bella - Bögjävel
Bea - Ursäkta?!
Bella - Men gitta
Bea - Okeeeey, god jul.

Så kan en konversation mellan två dumburkar se ut en kväll som denna. Snart är det natt, då ska vi watchaaa movie, okey?

C'ya, I don't wanna be 'ya!





det som var då

Nu sitter jag och väntar på Bea och laddar ner lite filmer, Pride and Prejudice och Blue crush, det tar jättelång tid. Nyss kollade jag på Eva och Adam, det är så bra, men dom har inte blivit ihop än, inte Alexander och Annika heller, haha, men dom är ju för söta. Det är liksom precis som det var när man var mindre, då man frågade chans och grejer! inte för att jag brukade göra det, men så var det på den tiden iallafall. Allt var snäppet enklare då, man behövde inte tänka på skolan och massa prov och skit, det var liksom så att man tog dagen som den kom.

När jag nu började prata om det så kom jag och tänka på en sak:

Jag vill tillbaka till tiden på GVK, där var det så kul, jag saknar verkligen den skolan. Alla lektioner då vi satt och spelade tecken istället för att jobba och på rasterna då man hoppade hopprep eller var kamratstödjare. Nu blandar jag lite årskurser här, men det var liksom det roligaste på gvk. Jag minns när jag och tjejerna bildade "popband" hela tiden, Stargirls hette en grupp, det var ju så löjligt men ändå så roligt. Då var det alltid jag och Camilla Westin, alltid! vi var nog bästisar hela vägen tror jag, och vi var även med Jessica och Karin, två jättesnälla tjejer som jag knappt pratar med längre, det är lite synd. I 5:an och 6:an var jag även mycket med min syster och Sanna walhroos, vi alla kom så bra överens och allt var jättebra, visst, det kom ju stunder då vi bråkade och hackade på varandra men det löste ju sig alltid. En kille som hette Adnan gick med oss ett tag också, det var en riktigt trevlig kille som ägde på fotboll, och jag tror att många var kär i honom, inklusive jag. Sedan flyttade han till Tyskland och sen dess har ingen av oss i klassen träffat honom. Jag vet vart jag har alla från min klass nu iallafall och det känns bra, det var ju en sån himla bra klass så. Jag kommer aldrig glömma den tiden<3

image178

trådlöst

Yes, nu har det äntligen fixat sig med det trådlösa här hemma, så nu kan jag ligga i sängen med plutten på kvällarna, det känns ganska soft. För er känns det säkert inte så nytt men för mig gör det det, iallafall här hemma. Så nu är jag ännu gladare än jag var förut, mihi.

Jag har nyss kommit hem från södra berget, genomgången gick bra och den var väldigt givande och intressant. Så nu är vi väldigt pepp på det där rallyt, eller hur då ?;) det kommer säkert bli jättekul. Det roligaste kommer ju vara att se alla corvettebilar :o gud, jag längtar.

JAG VILL HA GODIS:o men jag ska inte äta godis för jag har så lite pengar kvar (a) moahaha.
Nu ska jag hjälpa till med maten så det går fortare, det blir thaiwok, asgott! och sen blir det även friterad banan med glass till efterrätt, och det är ju verkligen hur gott som helst, jag vill ha nuuuuuuuuu. Som ni märker så är jag mycket hungrig, matgalen som jag är, but i'm proud.

c'ya, I don't wanna be 'ya

lördag

Goddag alla glada!

Idag vaknade jag halv 11,
det var väldigt skönt att få sova ut vilket inte jag brukar göra. Har faktiskt hunnit med ganska mycket på tre timmar. Först åt jag frukost, sedan satt jag och nördade litegrann (ovanligt), sen bestämde jag mig för att städa så då städade jag på mitt rum, det blev en halvstorstädning, också har jag tvättat och duschat.
Snart ska jag åka ut till alnö för att sedan åka på den där grejen inför Corvette meeting, det blir jag och 6 tjejer till från laget.

Jag mår ganska bra idag, förutom att jag har väldigt ont i magen och ryggen. Humöret är iallafall på topp idag också, glada miner all day long, tur det då för att jag orkar verkligen inte vara sur, och dessutom har jag ingenting att vara sur eller deppig över, PUSS på det!

Nu ska jag nog ta och fixa håret litegrann och fixa lite annat innan jag kilar iväg.
Ha en riktigt bra dag :)

hemmakväll

Som sagt så blev det en hemmakväll, men det känns inte som att jag har gjort något speciellt. Jag har kollat på hockeyn (HV71 - Linköping) litegrann och även Så ska det låta med Ulli en stund. Annars har jag mest fastnat här, men det är ju så jobbigt att sitta här, jag vill ha egen stationär dator på rummet också vill jag att Chrille ska komma hit och fixa med det trådlösa någon gång, det blir ju liksom aldrig gjort. Jag vill också ligga i sängen och mysa med min plutt till dator, skämt åsido, jag hatar min dator.

Imorgon ska jag ha nån genomgång med några i laget på södra (?) halv 3, det är inför corvette meeting i juni som vi ska jobba på, det tar bara en timme så, inte så farligt.
Imorgonkväll ska jag vara med min beabanan, i like it!


För övrigt så gjorde jag en jättegod blåbär och hallonmilhshake förut, den vart jättegod.


Mästerverket:


godiis på coop

Jag läste nyss i Millas blogg att godiset på nya coop i birsta ni vet kostar endast 2.90/hg, det är ju asbilligt! och jag som vill ha godis nu, det är kanske stängt nu + att jag tar mig inte dit på något sätt. Så jag får köra på nyttigt ikväll, som morotsstavar och gurkstavar med dipp och grejer, det är ju inte helt fel det heller. Kanske mixar till en smoothie också, mumma! okej, då vet ni det också, lite onödig fakta liksom.

dagens

Dagens humör: På topp! är riktigt glad idag
Dagens borde: Ingenting nu tror jag
Dagens frisyr: Utsläppt, nedsläppt lugg, plattat
Dagens klädsel: Jeans, grå tunika och svarta strumpor
Dagens planer: Hemmakväll kanske (?)
Dagens vill ha: Typ...SOMMAR, och en väldigt söt människa
Dagens längtan: Släkten i sthlm
Dagens beroende: Hjärnan
Dagens tråkigaste: Ingenting :D
Dagens person/-er: Mathilda, Elin, Madde och Lollo
Dagens irritation: Hum...
Dagens händelse: Har inte hänt något speciellt
Dagens låt: Eagle Eye Cherry - Save Tonight
Dagens vän: Mathilda Karlsson
Dagens onyttiga: Nothing yet
Dagens dryck: Vatten och mjölk
Dagens middag: Kyckling, ris och currysås
Dagens bästa: Hade en lektion och matteprovet och medicinprovet gick bra
Dagens sämsta: Kanske... nada
Dagens babe: Mihi, hemligt (a)

image175

still a happyface

Jag är fortfarande på topphumör, jag vet inte vad det är med mig, jag var till och med glad nu när jag satt och gjorde mitt medicinprov som för övrigt gick väldigt bra. Inga sura miner här inte, det är väl positivt? fast jag är nog glad ganska ofta. Det var lite roligt förra träningen då vi spelade, jag sprang mot sargen och kom i närkamp med någon och då tog den personen av mig bollen till slut, (jag kommer inte ihåg vem det var) men jag körde med ett leende på läpparna iallafall. Mathilda la märke till det, vad var det hon sa... hm, jo,
"Också ett leende på läpparna".
I'm happy, no matter what...typ, haha! men jag har ju mina stunder jag också, då är det inte kul.

Jag vet inte vad jag ska göra ikväll faktiskt, fast det lutar nog åt en hemmakväll, det skulle sitta fint för att jag vet inte om jag orkar göra något annat. Dessutom så finns det ingenting annat att göra, om inte någon vill göra något med mig förstås, men det känns som att alla är lite upptagna ikväll, vad vet jag.

fredag

Nu har jag gjort matteprovet, det kändes som att det gick bra faktiskt. Jag gjorde alla tal utom ett *stolt*! jag får G iallafall, tror jag, annars har jag riktig otur. Taggad inför provet var jag för att jag sov bra inatt vilket gjorde att jag var piggans imorse också hade jag läst på ganska bra också så jag är rätt nöjd.

Efter matten skulle vi ha engelska, men då var Klas försenad som vanligt! han har varit det två lektioner i rad nu, och även att det var två viktiga lektioner som vi skulle ha muntligt nationella på, och nu är det bara EN grupp som har hunnit göra, vi som skulle ha varit klar med det nu. Så vi slappade bara på den lektionen och pratade en massa skit. Sen blev det lunch, åt biffstroganoff, ganska gott faktiskt och det är ovanligt.

Nu sitter jag i vårat uppehållsrum med Mathilda, Elin och Lollo och jag ska läsa medicin, men det gör jag inte, vet inte varför. Ska göra provet sen när jag kommer hem, har ju slutat nu så jag får åka hem när jag vill. Det blir ingen extramatte idag som planerat för att det skulle tydligen inte börja idag, haha. Så jag kan åka hem nu om jag vill, men det gör jag inte för att jag ska göra det sen.

Det här är jag idag:

image174

längtan efter våren/sommaren

Varför ska det vara vinter i april? varför ska man behöva plumsa i snö? varför ska det vara så kallt?
Jag vill ha sommar! eller iallafall vår. Längtan är så himla stor nu, jag längtar så mycket. Jag vill ha värme, lite kläder, sol, bar mark, strand och bruna kroppar!
Jag är så less på snö nu, snälla Gud, ge mig sommar!

Jag satt precis och kollade på lite kläder och grejer som jag vill ha till våren/sommaren.
Här är något av det:

image172        image173


matte och lite till

Är så less på matte nu så jag skulle kunna spy. Jag har suttit och pluggat matte nu i flera timmar, och nu sitter det faktiskt ganska bra, men jag är less på det. Har fått så otroligt ont i huvudet pga. att hjärnan har behövt hyperventilera hela tiden, stackars den. Jag hoppas verkligen att allt pluggande ger resultat så att jag klarar provet imorgon, men som sagt så sitter det ganska bra nu, eller det börjar klarna iallafall. Madde har hjälpt mig en hel del och det är jag glad för, hon kan ju så mycket, är lite avundsjuk på na. Fast jag har även pluggat själv också, alldeles nyss satt jag och gjorde alla hemuppgifter. Först var jag osäker så jag fick ringa madde men sen flöt det på bra.

Nog pratat om matte, för det är ju inte det ända min dag har bestått av.
Jag tränade imorse som jag skrev tidigare att jag skulle göra. Innan jag gick till EGO gick jag och solade en sväng och det var jätteskönt, höll på att somna där inne för att jag var så trött, haha. Det är lite kul, för nu syns det ganska mycket, brännan alltså, och nu är jag inte Bara röd utan brun.
På Ego tränade jag iallafall i 1 och en halv timme, mycket skönt. Jag tog i ganska hårt eftersom jag inte hade tränat på gymmet sen i lördags, fast jag har ju haft innebandyn men endå.
När jag hade tränat klart gick jag till skolan och läste medicin och pratade med mina härliga klasskompisar. Sen var det historia, genomgång om imperalismen var det först och sedan skulle vi läsa som vanligt. Efter den lektionen slutade vi då, som sagt, väldigt onödig lektion. Då blev det donken men Mathilda, Lollo och Madde, onyttigt jag vet, men jag var så jäkla hungrig, hade ju inte ätit på i princip hela dagen, också var det första gången på ett bra tag men...skit samma. Åt en cheeseburgare bara.
Mattepluggande blev det sen med Madde och vi åkte hem halv 6. Pannkakor blev det till middag, det var jag inte sugen på, men matglad som jag är åt jag endå, haha.

Har inte hunnit med så mycket hittills, lär väl bli massa pluggande hela kvällen tråkigt nog. Det lär väl bli någon paus lite då och då också, som nu.

torsdag morgon

Vaknade för bara ett tag sen, rättare sagt kvart över 8. Jag fattar inte varför jag gick upp så tidigt men nu sitter jag iallafall och läser ur min kära medicinbok, det är jobbigt för att jag vill sova. Jag ska åka och träna sen ändå så det är ju ingen idé att jag går och lägger mig igen, fast jag börjar ju halv två så jag hinner säkert.

Åh, egentligen fattar jag inte vad det är för mening att ens komma till skolan idag, det känns liksom väldigt onödigt att komma dit och ha en historielektion på 1 h och 20 min där vi säkert inte ens ska göra något speciellt. Funderar på att inte gå, men jag ska ju plugga matte med madde efter skolan så det lär ävl bli att jag måste gå dit iallafall och nivet, sitta och göra ingenting. Jaja, men först ska jag hinna träna en timme åtminstone och sen sola en sväng, så jag räknar nog med att ta bussen som går kvart över 10.

Nu ska jag iallafall läsa klart kapitlet om sjukdomar i nervsystemet,
ha en bra dag!

ironi med stina

Ojojoj, glömde berätta en sak! Jag, Stina och Bea hade väldigt roligt förut i slutet av träningen.
Jag ville att Bea skulle skynda sig så då gick jag ner och skulle skynda på henne litegrann.

Såhär lät det då:

Jag - Men pungkulan!!! (till bea alltså)
Stina - Ja?
Stina - Även att jag reagerade, haha.
Jag och Bea - HAHAHAHAHAHA!

Haha, det var så jäkla kul. Förstår om ni inte tycker det, men alltså hon tog ju åt sig som bara den, HAHA! Stina, lillmongot, henne tycker jag om!

image171

då var man hemma...

...efter en mycket mycket rolig träning (som vanligt). Som sagt så började vi med våran lilla cup, "Värsta cupen" eller vad dom nu kallr det, haha. Vi spelade jättemånga matcher, kommer inte ihåg hur många det var. Det gick även ganska bra för mitt lag, masterbunnies, vi spelade jättebra tillsammans, inga problem! Vi vann några matcher och förlorade några och det vart även någon oavgjord. Man vart verkligen helt slut kan jag lova, så nu känns det i benen, men det är en skön känsla, förutom i knät där jag fick ont igen. I helhet så var den här "cupen" väldigt rolig, man tände verkligen till och kämpade verkligen, och det är kul att se att alla gör det i laget, go us !

Nu sitter jag nyduschad och är helt slut och känner ett stort hat mot min medicinbok som ligger där bredvid mig och vill bli läst, men jag tänker inte läsa den nu trots att jag måste läsa JÄTTEMYCKET. Hejdå till den boken, hatar dig!
Det blir lite surrande på msn ett tag och sen ska jag väl ge med mig och läsa ur djävulsboken iallafall då, bara för att jag är en snäll människa och då måste jag vara snäll med mig själv och jobba mig fram till ett G åtminstone.  Ett  + för att jag är så ansvarstagande!





snart är det träning

Fick reda på att träningen börjar kl 7 idag bara för ett tag sen! jag kanske hade blivit informerad om saken, men det var inget jag la på minnet isåfall. Nu är det iallafall så och jag längtar som en tok, fast jag ska ju snart åka så det är lugna puckar. Den här träningen kör vi iallafall igång med cupen så det ska bli askul. Får se hur det går, men jag, Sanna, Jossie och Anna ska göra vårat bästa och spela för att det är kul, för det är det verkligen, det bästa som finns när man springer där med klubban i händerna, wihoooo.

Jag kollade just upp en sak, jag har ju medicinprov på fredag och då kände jag att jag behövde räkna alla sidor som jag ska kunna till det provet. Vet ni vad jag kom fram till att det var? Jo, 132 sidor :o ska jag ta självmord eller? jag känner mig iallafall väldigt självmordsbenägen i detta nu. Jag har ju ett äckligt jävla matteprov samma dag också, det är liksom inte klokt. Grejen är den att jag inte har haft tid att plugga på medicinkursen nu på flera veckor, så jag har kanske inte ens läst alla dom där sidorna, det är ju asmycket.
Jaja, ska sätta mig ner och läsa när jag kommer hem från träningen för matte har jag redan pluggat en massa idag, så det behöver jag ett break från.

image170

Nu ska jag packa väskan och kila till träningen!
PUSS!

onsdag

Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan, har inte behövt göra så mycket om jag tänker efter.

Jag ska berätta lite om min dag:

Jag vaknade kl 6 och gick upp och tog mig en dusch, sen gjorde jag mig klar för att sedan åka med bussen som gick kvart i 8. Kom till skolan runt kvart över då lektionen började, då var det engelskatime. Egentligen kunde jag ju ha tagit en buss senare om jag visste att Klas (läraren) hade försovit sig. Han kom efter en halvtimme av lektionen ungefär, och då blev det ju knappt något nationellt prov för att det skulle inte hinnas med. Jo, en grupp hann faktiskt göra det, men dom hann inte med allt som de skulle heller, fast det räckte tydligen. Jag och Madde ska få göra på fredag.
Efter engelskan hade vi håltimme (dom som inte hade seminarie), då satt jag, Lollo, Madde och Elin uppe på planet ovanför, alltså på nti och pluggade och diskuterade islam. Sedan var det lunch, och jag åt wok som smakade jätteäckligt, bläää! och jag och resten av tjejerna satt kvar ett bra tag och skrattade och hade oss, eller jag gjorde det iallafall. Sedan gick vi och kollade lite och gick till ungdomsmottagningen med Madde. Religion blev det sen, dvs. läxförhör, och jag tror det gick väldigt bra faktiskt!
Slutligen hade vi mentor och klassråd.

Inom en snar framtid ska jag sätta mig ner och plugga matte och sen läsa medicin, kul (inte)
Och bara så ni vet så har vi fått en ny spis här hemma idag! jag tänkte bara om ni ville veta, lite onödig fakta liksom.

massa flum...

...och kanske sängdags snart, det är nog därför jag är så flummig, för att jag är trött alltså. Jag vet inte vad jag snackar om, det bara kommer liksom. Fast nu ska jag skärpa mig, det sa jag till Daniel också, men det är han som får mig att sitta uppe, fast det gör ingenting för att jag är snäll.

Jag måste vara pigg imorgon för då är det nationellt prov i engelska (muntligt) och läxförhör i religionen som sagt i tidigare inlägg, så nu ska jag överväga att pallra mig neråt mot sängen snart.

GODNATT OCH PUSS

vackraste filmen

Åh, sitter fortfarande och tokbölar! usch, vad känslig man får vara, men jag har faktiskt nyss sett på den vackraste och mest sorgliga film nånsin. Jag har ju sett den förut, men jag får verkligen inte nog av den, jag pratar då om The notebook som jag sa förut att jag skulle ladda ner. Man lever sig in i filmen och det är otroligt att man kan få uppleva sån stark kärlek som de visar till varandra i den här filmen, den är väldigt stark om jag får säga det själv. Killar tycker säkert att det är jättelöjligt, men det struntar jag i för att det här är Faktiskt den finaste kärleksfilmen jag har sett. Jag är alltid känslig för kärleksfilmer och så, men den här tar ju priset. Den är verkligen hur bra som helst.

Trots att jag har sett den några gånger kan jag se den om och om igen eftersom jag får som sagt inte nog utav den.
Filmen får 5/5 i betyg, det är den värd, absolut.

image169

Jag vet att det har blivit mycket skrivet om filmer nu på sistone men det är för att jag verkligen älskar att kolla på film och sen prata om dom.
Det kanske blir för mycket? vad tycker ni?

dagens

Dagens humör: Sådär, både glad och trött
Dagens borde: Läsa om islam och bara ta det lugnt
Dagens frisyr: Hästsvans och nedsläppt lugg
Dagens klädsel: Svarta mjukisar, vit t-shirt och en grå hood
Dagens planer: Läsa om islam och kolla på tv
Dagens vill ha: Myspys
Dagens längtan: Ingenting jag kan komma på nu
Dagens beroende: Papper ?:o
Dagens tråkigaste: Att jag är så inihelvetes förkyld
Dagens person/-er: Louise Persson
Dagens irritation: Nada
Dagens händelse: Lollo skaffade blogg :o
Dagens låt: Your love - The outfield
Dagens vän: Madeleine Henriksson
Dagens onyttiga: Inget vad jag vet
Dagens dryck: Apelsinjuice
Dagens middag: Spaghetti och köttfärssås
Dagens bästa: Pluggade mycket på mattelektionen
Dagens sämsta: Förkyld och hängig
Dagens babe: Det måste nog bli...Louise Persson, min lilla mupp

image168

this moment

Jag sov jättemycket när jag kom hem idag, alltså efter att jag hade suttit vid datorn en sväng, sov mer en två timmar förut, från typ halv 2 till halv 4 tror jag det var. Det var riktigt skönt må jag säga, och nu är jag pigg så jag kommer inte kunna sova ikväll, men jaja, smällar man får ta. Också har jag vräkt i mig massa mat för att jag var så himla hungrig, det blev spaghetti och köttförssås och det är gotteligottgott! och nu är jag jättesugen på äppelpaj. Ulli vägrar göra det och jag har ingen ork till det, vad ska jag göra? :'(

Snart ska jag ladda ner The notebook som Sandy kom med som förslag på bra film förut. Den är riktigt bra måste jag hålla med om, riktig kärleksfilm och det gillas. Haha, jag vet, jag är en riktig mes, men jag är ju tjej så :D

Sen ska jag läsa mer om islam, har redan kommit en bit och har inte så mycket kvar, men resten ska läsas det med. Jag förstår faktiskt det där ganska bra ändå sen i 9an så jag hoppas att det inte kommer att vara några problem, jag mena, om jag läser in det riktigt tills imorgon så ska det nog sitta. Jag älskar ju religion så då ska det gå bra, det brukar det oftast göra. Har ju ett stort prov nästa onsdag på alla tre systereligionerna så det är bra att vi har haft läxförhör på alla tre nu. Det ger en skjuts framåt liksom.

Religionsboken som vi har, asbra faktiskt.

image167

13.25

Jag åkte hem efter lunch, pallade verkligen inte vara kvar. Anledningen till att jag ens åkte till skolan idag var att jag behövde plugga matte som jag inte kan göra själv utan måste göra det i skolan. Också har jag sett ut som "hej, kom och hjälp mig" idag, orkade typ ingenting imorse så, man ville ju inte direkt visa sig för omvärlden, ohno. Men det vart jag tvungen att göra ändå, på stan! uscha mig, hoppas ni inte såg mig.

Det är nog bäst att jag håller mig inne idag så att förkylningen inte blir sämre än den redan är. Ska läsa lite om islam sen så att jag kan lite till imorgon iallafall, och sen blir det lite mattepluggning och tv. Funderar på att se på någon film också, men då måste jag ladda ner någon för att jag har ingen bra.
Har ni något förslag på någon bra film?

tisdag

Då var det tisdag då, alltså 3 dagar kvar till helg igen + den här dagen då. Jag mår inte så bra idag heller, men jag kämpar mig igenom den ändå. Jag har nyss haft matte och då gjorde jag hela 3 sidor, och det kändes riktigt bra! fick till och med beröm. Jag tänker klara av provet som är på fredag, det tänker jag verkligen göra. För övrigt så har jag tre prov den här veckan, eller rättare sagt 2 prov och ett läxförhör. Läxförhöret är imorgon och det är om islam, sen har jag 2 prov på fredag, både matte och medicin. Det känns lite tungt nu, men jag ska klara det, om jag håller mig till en positiv inställning så ska det nog gå bra, förhoppningsvis.
Så idag blir det nog massa pluggande, jag kan ju inte träna eftersom jag inte mår så bra, och då är det bättre att vila.

Jag måste säga en sak, LOLLO HAR SKAFFAT BLOGG :D asballt vettni. Hon heter Lo0la.blogg.se, kika in där, det kan bli ett äventyr :D

Skriver mer sen.
PUSS

fel av mig

Jaha, då är man nyduschad efter träning då. Det känns inge bra eftersom nu är jag ännu sjukare än vad jag var förut, förkylningen har blivit mycket värre och kroppen är helt slut. Det första jag fick höra när jag kom hem var: "Isabelle, du ser ut som ett lik!", och sanningen är att jag kände mig som ett lik också, det gör jag nu med! känner mig helt död. Tur att det finns nässpray, alvedon och halstabletter! Jag vet, det är mitt eget fel att jag gick på träningen, jag skulle inte ha gjort det, fel av mig.

Förutom att jag inte mådde nå bra gick träningen sådär, jag fick inte till en del saker som jag ville och då blev jag sur och inge peppad mer, men det kom tillbaka på slutet då vi körde fys. Nu har vi blivit indelade i lagen som vi ska ha alla måndagar framåt. Jag är med Sanna, Jossie och Anna,  jag kom på värsta bra namnet: "Masterbunnys", klockrent må jag säga! ser verkligen fram emot de kommande måndagarna.

Jag kanske inte går på skolan imorgon för att jag mår ju skit nu satt. Men jag måste ju, så jag känner mig egentligen så illa tvungen för att jag måste plugga matte som satan eftersom jag inte har gjort det i helgen. Jaja, får se hur jag gör, vem vet, jag kanske är pigg och kry imorgonbitti (föga troligt).

Godnatt och puss!

15.21

Jag har typ ingen feber nu så det är bra, det är bara förkylningen som spökar. Jag har så ont i näsan så jag tror jag dör, får springa och snyta mig stup i kvarten för man ska inte dra in för det är inte bra, då kanske hjärnan sprängs eller något, men jag vet inte jag.
Jag har iallafall bestämt mig för att träna ikväll, jag vill verkligen det för att vi ska börja med en cup bara inom laget idag som vi ska köra varje måndag, så vi ska bli indelade i lag och börja cupen ikväll. Vi kommer hålla på med det tills det blir uppehåll och det är i slutet av maj så, och det lag som vinner kommer att få ett pris. Priset vill vi inte ska vara massa godis och grejer, hoppas att det är något bra.

Jimmy kom hem nyss alldeles genomblöt och lite smått irriterad, jag mena, han måste ju gå en ganska lång bit från bussen hem hit, och jag vet precis hur det är eftersom jag har gått exakt samma väg och slavat upp och ner för den där jäkla backen dag ut och dag in då jag gick på ljusta. Jag kan bara säga att jag lider med honom!

Nu börjar jag bli ganska hungrig och jag vill att pappa ska komma hem, annars börjar jag med maten själv, och då blir det något gott för jag är kung på laga mat! nu vet ni det också. Fast det är kanske lite tidigt för mat och jag borde inte vara hungrig så jag får vänta ett tag, vilken konstation.

PUSS!


spakvällen

Jag säger som Nelly, bättre sent än aldrig!
Två bilder från spakvällen som jag snodde av Nellsan i egen hög person då, men jag hade fått dem endå så :D

Jag säger bara, porrig bild tjejor :D
image165

Det var ju förjäkla mysigt
image166


lite nytt och fräscht

Det är alltid skönt med lite uppfriskningar! som ni ser så har min blogg fått lite renovering, det är kul att variera efter ett tag, och det hade inte gått om det inte var för matilda som gjorde om den ännu en gång. Den är liksom inte för mycket och inte för lite. Jag gillar den iallafall!
Vad tycker ni om denna nya renovering?

måndag

Goddag alla glada!
Eller man kanske inte är så glad idag eftersom det är såtn skitväder? var inte det! efter regn kommer solsken, det här varar nog inte För länge får vi hoppas.

Jag är sjuk idag fortfarande, det känns till och med lite värre med förkylningen och febern har jag inte hunnit kolla än, men jag hade ju feber igår så det sitter säkert kvar litegrann som det känns nu.
Madde frågade mig igår om jag ville träna med henne idag och då sa jag att jag skulle se hur det blev, det berodde ju på hur jag mår idag då, och jag mår inte så bra så då blir det ingen träning idag, så är det med det! ska kanske åka in och sola bara, får se.

listtime

Jag:
Är singel: Jag är ju det :/
Saknar någon just nu: Japp
Är rädd för att bli övergiven:  Mm
Svär ofta: Aarå
Sjunger i duschen: Nja, det händer väl
Är en morgonperson: Ja, oftast så
Skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: Ja, har haft det till och med :D
Är kär i kärleken: Nej
Skrattar åt mina egna skämt: Haha, aaa alltid!
Äter snabbmat varje vecka: Nej
Vill ha barn: Ja, 2-3 iallafall
Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: Nepp, är nöjd med mig själv

Har du:
Glasögon: Nej
Linser: Nope
Piercingar: Öronen och naveln
Syskon: 5 stycken, 1 helt och 3 halva och 1 halvhalv
Jobb?: Nej, men jag vill ha
Många vänner: Jarå, världens bästa
Rymt hemifrån: Näe
Färgat håret: Jarå, a lot
Bra självförtroende: Ganska så
Sagt jag älskar dig till någon: Ja det har jag
Varit kär: I någon enstaka ja, det är inte ofta det händer
Dumpat någon: Yes
Gjort något olagligt: Har jag säkert
Somnat i skolan: Yup (a)
Brutit ett ben: Nej, har inte brutit något alls
Tappat bort mig i min hemstad: Det har jag nog
Sett en fallande stjärna och önskat: Jorå
Varit otrogen i ett förhållande: ...
Sparat något från ett gammalt förhållande: Japp, men det har jag slängt i sjön
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Jorå
Smugit ut utan lov: Vem har inte? haha
Ljugit om vart du är för dina föräldrar?: Japp, men det gör jag inte nu längre
Hållt en hemlighet som ingen vet: Klart jag har
Struntat i ett prov: Nej!
Varit på en blind date: Nej
Sovit en hel dag: Typ, när jag har varit sjuk
Somnat gråtande: För många gånger

Brukar du:
Titta dig själv i spegeln: Varje dag, flera gånger
Ha ångest: Ofta
Drömma mardrömmar?: Det händer
Försöka vara annorlunda: Ja, det är ju det jag strävar efter iallafall
Klä dig i svart: Ja
Gå till kyrkan: Nej
Röka: Nej
Ljuga: Nej, jag brukar inte, men det händer väl någon gång
Hata folk: Nej, palla det
Lita på folk: På de närmaste

Vem:
Saknar du: Min kusin Tommie, alldeles för mycket
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Helena tror jag :| och det var i lördagskväll!
Vill du slå: Ingen
Sårade dig senast: ******
Vill du vara som: Ingen utom mig själv
Vill du bli galet full med: Vill inte bli galet full, det räcker med lite
Gör dig riktigt glad: Bea definitivt!

Sista personen som:

Sov i din säng (förutom dig själv): Beabanan:D
Fick dej att gråta: Vet inte
Du delade en dricka med: Har inte en aning
Skrek på dig: Lillebror
Du fick sms från: Linn

Hur:
Svarar du i hemtelefon: Hej det är Isabelle, eller bara Isabelle
Svarar du på mobilen: Hallå
Fördriver du tiden: Tränar, är med vännerna, festar, nördar dator
Mycket pengar har du: Typ 150 kr kanske
Tjänar du pengar: Heh, tjänar inte pengar, bara på tjänster hittills
Ofta bäddar du sängen: Det är inte ofta det

på smällen

Konstigt nog så hade jag inte sett filmen På smällen (knocked up på engelska) förut så det var dags nu tyckte jag. Jag ångrar inte en sekund, den var jättebra tycker jag, verkligen en bellafilm. Jag till och med grät till den, men det är ju inge ovanligt, jag gråter till i princip allt nästan. Filmen var väldigt rolig, och för er som inte har sett den så kan jag bara säga: se den!, den är verkligen värd att ses, om man inte tyckte att den var bra så har det ju inte tagit upp så mycket tid av ens liv. Give it a shot!
Den får 5/5 för att det var en film som jag verkligen gillade.

För er som har sett den:
Vad tyckte ni om filmen?

image161


dagens

Kör på en dagens idag:

Dagens humör: Rätt okej, men jag är sjuk så det gör mig lite seg
Dagens borde: Plugga matematik
Dagens frisyr: Slarvig knut och nersläppt lugg
Dagens klädsel: Svarta mjukisar och en vit t-shirt
Dagens planer: Ta det lugnt och försöka plugga matte
Dagens vill ha: Nån och mysa med
Dagens längtan: Truly juicygodisar
Dagens beroende: Vet inte
Dagens tråkigaste: Att jag är sjuk och inte kan träna
Dagens person/-er: Jimmy Andersson (lillebror)
Dagens irritation: Sjuk
Dagens händelse: Kom på att jag var sjuk
Dagens låt: With you - Chris brown
Dagens vän: Ja, typ den enda jag har snackat med hittills är Daniel, så det är nog han då :)
Dagens onyttiga: Ingenting
Dagens dryck: Juice och mjölk
Dagens middag: Jag vet inte
Dagens bästa: Det finns nog inget "bästa" med den här dagen
Dagens sämsta: Sjuk och måste plugga matte
Dagens babe: Hm...Daniel!

en sjuk bella

Tack tjejer för en riktigt trevlig och rolig kväll igår, det var verkligen jätteroligt ♥

Tack snälla bussbolag som inte kunde skicka en buss tidigare igårkväll så att jag slapp stå ute och vänta i en timme med blött hår och jättelite kläder efter att ha haft en helkväll på relaxavdelning, TACK! INTE.
Tack vare att jag fick stå och vänta ute i kylan på en buss som skulle komma så har jag blivit sjuk. Det var tydligen någon som hade spytt i bussen och mådde jättedåligt så ambulansen fick komma och dom stog där ett bra tag så då fick man vänta ännu längre. Sen kom en kille fram och sa att det skulle komma en buss efter en kvart, och då var klockan typ 23.35. Bussen kom efter 12! usch, då var jag så frusen så jag kunde knappt röra mig.
När jag väl var hemma så tog jag en lååång varm dusch och sen la jag mig och sov, och jag somnade direkt kan jag lova, det var sååå skönt.


Ja, idag vaknade jag runt 10 av att jag hade sån väldig hosta också var jag täppt i näsan på det, så det första man fick göra var att gå upp och snyta sig, kul liksom. Sen kände jag att jag hade ont i halsen också och lät helt krasslig när jag pratade, det var då jag kom på: "Jag har gått och blivit sjuk!". Jag brukar inte vara förkyld ofta, men feber brukar jag ha, och jag har inte kollat om jag har det nu men det har jag säkert, det känns som det. Iallafall så hade jag ju tänkt träna idag, men nu vet jag ju inte om jag kan det, åhhhh! jag måste plugga matte, så det lär det vä bli istället, om jag ens orkar göra det när jag mår såhär, blää. Nä men, jag får nog ta tag i det nån gång idag så får jag se vad som händer mer, är ju ledig imorgon så det är skönt.

lördag

Sov hos beabanan inatt, det var riktigt kul och mysigt. Först kollade vi på tv ett tag och sen bestämde vi oss för att göra oss klar för sängen och när vi hade gjort det så slog vi på en film, 27 dresses hette den, och den ville jag verkligen se. Den var väldigt väldigt bra tycker jag, den rekomenderas att se, 4/5 får den av mig.
Efter filmen så skulle vi sova, men det gjorde vi inte förstås! vi låg och babblade i nästan två timmar tror jag, kul var det och ett intressant samtalsämne, verkligen, haha! Vi somnade runt kvart i 2 har jag för mig.

Imorse vaknade vi, hör och häpna, klockan 07.20! då gick vi upp och klädde på oss och åt frukost. Sen bar det av ner till bussen vid skogsvägen, och vi fick springa också, haha. Vi skulle nämligen åka och träna. Det var tänkt att vi skulle gå på bodypumppasset men när vi kom ner till ego så hade det inte öppnat än så vi gick ner mot navet och satt där ett tag (jag vet, blä) sen gick vi in på ica och satt där ett tag. När vi kom tillbaka till ego vid öppningstiden så skulle bodypumppasset precis börja så då struntade vi i att gå på det. Istället sprang vi och körde massa massa styrka på gymmet. Vi tränade i 2 timmar och efteråt kändes det hur skönt som helst, vi käkade en banan och sen åkte vi hem.

Jag har inte hunnit med så mycket mer idag förutom att fika och duscha. Senare bär det ju av ner till stan för att fira linnsan som sagt, jag längtaaaaaaaaar! det kommer bli mycket mys.

image159

image160

19.31

Snart ska jag till beabanan för att jag ska vara med henne ikväll, vi ska ha mysipysi, right hun? Jag vet inte vad vi ska göra, men något lär vi ju hitt på, det brukar vi ju göra.

För övrigt har jag ätit jättemycket tacos till middag idag så jag är proppmätt, har lite ont i magen, men det är ju så gott så man får liksom inte nog av det. Jag är även sugen på godis, men jag ska kanske inte äta det eftersom jag ska nog vara lite nyttig. Också är jag sugen på dricka, och det drack jag faktiskt bara för en stund sen, det var goodie.

Imorgonbitti ska jag, beabanan och maddepadde träna. Vi ska iallafall på corepasset halv 11, det har jag bestämt! måste träna mycket mage och rygg nu. Jag funderar också på om man kanske ska gå på spinningen innan eller om vi kollar om det är något bodypumppass imorgon, det skulle vara kul eftersom det är i princip det roligaste passet, mihi. Vi får se hur vi gör då, kan inte säga något annat på rak arm just nu!
Ska ju även på relaxavdelning eller ett så kallat "spa" imorgonkväll för att fira Linnie, det kommer att bli askul! vi ska bubbla och basta och dricka lite oså, det kommer bli hur mysigt och roligt som helst, det kan jag garantera.

Nu ska jag kila, Ulli har sagt att hon ska skjutsa upp mig, jag som tänkte gå och allt :o haha.
Kommer nog inte skriva mer ikväll men ni får ha en riktigt trevlig kväll allihopa!

PUSS!

sömn

Jag vet inte vad det är med mig, jag är alltid trött på dagarna nuförtiden, iallafall sen man ställde fram klockan. Jag sover på dagarna efter skolan och sedan kan jag inte sova något alls på nätterna i princip, ligger alltid vaken och tänker på massa skit. Ulli sa att det kunde bero på tidsomställningen för hon och hela min familj har känt att de har blivit tröttare på sistone, men jag vet inte jag. Är iallafall väldigt trött just nu trots att jag sov en och en halv timme förut, det känns som att jag har vänt på dygnet, och det måste åtgärdas fort som attan för såhär kan jag ju inte ha det!
Är det någon mer än jag som har känt sig tröttare sen tidsomställningen?



fjorton suger

Slutade klockan 11 idag, och då gick jag och åt burritos och sen gick jag med linn och helena till hm och kollade litegrann, sen åkte linn hem och jag och helena gick ett ärende.
Nu sitter jag på skolan igen och helena gick precis, snart går min buss så jag behöver inte vara här så länge till, och idag tänker jag banne mig inte missa den.

Hemma ska jag se på filmen Fjorton suger som jag fick av emelie alldeles nyss. Den är ju så himla bra och somrig. Då kommer jag längta ännu mer till sommaren. Men filmen är verkligen jättebra, har sett den typ 1000 gånger, fast nu var det väldigt längesen. Men det är nog en av de bästa tonårsfilmerna jag har sett.

image156

image157

dagens

Dagens humör: Glad som vanligt, fast jag mår inte så bra men ändå
Dagens borde: Äta mat
Dagens frisyr: Knut och uppsatt lugg (diadem)
Dagens klädsel: Strumpisar och svartvit tunika
Dagens planer: Gå klart i skolan, gå på stan och sen åka hem
Dagens vill ha: MAT!
Dagens längtan: Ingenting alls
Dagens beroende: Typ...mat
Dagens tråkigaste: Matten och att jag är trött och mår inte så br..
Dagens person/-er: Madeleine Henriksson
Dagens irritation: Ingenting
Dagens händelse: Inget speciellt än
Dagens låt: Don't know
Dagens vän: Det vet jag inte än faktiskt, kan skriva det senare
Dagens onyttiga: Inget alls hittills
Dagens dryck: Mjölk
Dagens middag: I have no idea yet
Dagens bästa: Alla mina vänner på METG
Dagens sämsta: Måste plugga matte
Dagens babe: Det säger jag senare också

fredag

Ja, idag är det sista dagen på skolveckan. Just nu sitter jag i klassrummet och väntar på att engelskan ska börja så att vi får sluta någongång. Har ju bara denna lektion kvar så det är ganska skönt. Senare ska jag på stan och uträtta några ärenden, mihi.

Jag har ingenting planerat för ikväll, ingen utgång iallafall. Det blir nog att man blir hemma och plugga matte, för det behöver jag. Det lär även bli mycket dator som vanligt varje kväll till sent på natten. Jag har en tendens av att sitta uppe för länge nuförtiden, det är därför jag kan säga att jag är väldigt trött idag, men också väldigt glad som vanligt.

Madde sitter och kollar vad jag skriver, och hon är cool, som jag då! hon är också väldigt söööt och fin och en av mina bästa kompisar. Hon gör min dag!

Nu ska jag ha engelska, puss!

over you

Well, I never saw it coming,
I should've started running
a long, long time ago.
And I never thought i'd doubt you.
I'm better of without you, more than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over. I'm finally getting better.
And now i'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years putting my heart back together.
'Cause the day I thought i'd never get through, I got over you.

image155

dagens

Dagens humör: Jo idag är jag glad:D
Dagens borde: Plugga matte
Dagens frisyr: Utsläppt plattat innan ego, sen en knut med uppsatt lugg
Dagens klädsel: Tights och tunika
Dagens planer: Det var väl skolan, träna och hockey, snart väntar sängen
Dagens vill ha: Samma som igår, men det skulle inte sitta fel med lite money också
Dagens längtan: Hockeyn
Dagens beroende: Hm.. inget tror jag
Dagens tråkigaste: Skolan och att hockeysäsongen är slut för timrås del
Dagens person/-er: Helena Pettersson
Dagens irritation: Jaa... ingenting
Dagens händelse: Hockeyn, även fast det inte gick så bra
Dagens låt: Samma som igår
Dagens vän: Helena Pettersson
Dagens onyttiga: Nada
Dagens dryck: Juice
Dagens middag: Potatis, kassler och beasås (BLÄ!)
Dagens bästa: Vännerna
Dagens sämsta: Timrå förlorade
Dagens babe: Linn Estefors♥

torsdag

Min dag började med att jag vaknade runt halv 9 och skulle skicka ett sms till Daniel, sen somnade jag om och sov till kvart över 9. Då gick jag upp och åt frukost och läste igenom lite rapporter vilket var ganska intressant. Sedan duschade jag och gjorde mig klar, satt även vid datorn ett tag. Jag tog kvart över 11bussen till stan och då hade jag seminarie. Det gick ganska bra faktiskt, men det är ju en del saker som jag måste ändra på min rapport så.
Nu har jag historia och har diskuterat några frågor, men vi är klar nu så nu ska alla samlas.

Efter skolan ska jag träna med Bea, det blir skönt. Sen ska jag hem och äta och sen blir det hockey!

dagens

Dagens humör: Jätteglad och pigg
Dagens borde: Behövde inte göra något speciellt, bara göra mitt bästa på träningen, vilket jag gjorde
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Ljusa jeans, svart linne och svart kofta
Dagens planer: Det var väl träningen då, men nu är det sitta här och sen sova
Dagens vill ha: kanske en pojkvän
Dagens längtan: Jaa (a)
Dagens beroende: Vännerna
Dagens tråkigaste: Att vi fick läsa så mycket på skolan
Dagens personer: Innebandygänget och tjejerna i klassen
Dagens irritation: Var lite irriterad imorse på allt och inget
Dagens händelse: Innebandyträningen som var så kul
Dagens låt: Daughtry - over you
Dagens vän: Madeleine Henriksson och Helena Pettersson
Dagens onyttiga: En glass efter lunch och en klubba förut
Dagens dryck: Mjölk och mycket vatten
Dagens middag: Flingor och fil och mackor (a)
Dagens bästa: Att jag har varit på otroligt bra humör och har flummat på som vanligt
Dagens sämsta: Att jag var lite irriterad imorse
Dagens babe: Matilda Jonsson

innebandy

Är nyligen hemkommen från den roligaste träningen på länge, och jag visste att den skulle få mig på bra humör, alla var på riktigt bra humör idag och det är bra! det gick ganska bra teknikmässigt också eftersom jag var såpass peppad, också körde vi bra övningar och uppvärmningen var helt okej. Någon vart väl lite negativ där under nån övning men med lite peppning så blev det bra. På slutet spelade vi match som vanligt och alla körde järnet och hade jättebra tempo, det var kul att se.
Synd att serien är slut nu, fast vi har nog någon träningsmatch att se fram emot. Också ska vi se fram emot corvette meeting som vi ska vara värdar på :D det kommer nog bli kul. Jag är en av dom där som är huvudansvarig på en station så jag måste gå på någon slags genomgång nästa helg, det kan bli kul.
Har så kul med er tjejer, jag ser alltid fram emot alla träningar så man får träffa alla och jag är glad att alla håller sams, det är inte många lag som klarar det, men vi gör det. Jag är stolt över oss! you're the best <3

image154

Nu är jag helt slutkörd och är nyduschad så det är ganska skönt. Har även sovmorgon imorgon så jag ska kliva upp runt 9 och läsa rapporter till seminariet som är klockan 12 och sedan blir det att jag åker till skolan och har det där seminariet och sen är det en lektion till, vilket är historia.
Efter skolan ska jag träna och sen blir det hockey, imorgon måste dom vinna, men jag tror att HV kommer ta hem vinsten, fast man kan ju alltid hoppas på att timrå vinner.

onsdag

Idag har jag varit i skolan och det var riktigt jobbiga lektioner idag, vi bara läste och läste hela tiden tror jag, måttligt less jag är på det nu då. På lunchen gick jag, lollo, madde och elin och köpte glass på hemköp, det var gott vill jag lova.  Efter skolan gick jag och solade och sen gick jag till skolan igen och väntade på bussen. Oturligt nog så missade jag bussen för att den åkte för tidigt så då var pappa snäll och kom och hämta mig.

Imorse var jag väldigt irriterad och jag vet inte ens varför, eller just det, det gör jag visst det. Men sen när jag kom till skolan blev jag glad, men det är ju ingen nyhet. Just nu mår jag bra, håller på att smälta brännan litegrann, är ju lite röd så, men det går bort snart!

Ikväll ska jag träna och det ska bli kul som vanligt. Det kommer få mig på ännu bättre humör än vad jag redan är på så det är positivt, eller, allt med innebandyn är ju positivt så. Älskar innebandy, älskar mitt lag, älskar känslan <3

Nu är jag hungrig och vill ha mat!

18.40

Jag är trött, jag är JÄTTETRÖTT nu! kunde knappt sova inatt, usch, jag låg bara och tänkte på en massa saker och då gick det inte. Fick typ ont i ögonen för att jag inte kunde sova, det låter konstigt men, jo så var det.  Har egentligen varit helt knäckt idag men jag har inte visat det, har varit glad som alltid. Också fick jag lite ont i knät när jag tränade förut, det känns inte bra det heller. Håller även på att bli förkyld så ingenting känns bra nu.
Okej, nu blev det ett väldigt klagande, men så är det bara, jag vill ju inte.

äntligen

Wihooo, äntligen kan jag skriva blogg igen, det känns som att det inte har funkat på ett tag! kunde inte göra det i skolan heller eftersom mitt internet dampar där hela tiden.

Ja, vad har hänt sen senast?
Inte mycket faktiskt, eller jo jag tränade innebandy igår efter två veckors vila, det var väldigt kul och väldigt jobbigt också. Igår lämnade jag också in min rapport, vart inte så nöjd, men det fick duga. På torsdag har vi seminarie, jag och resten av min grupp, det gör att jag är ledig heeela måndag nästa vecka, det känns skönt. Men usch, det känns inte som jag gör annat än att plugga nu ändå, har ju matteprov nästa vecka och idag fick jag reda på att jag även fick IG på mitt omprov i ekvationer, är man sämst eller? det måste ju vara någonting sånt. Jag måste börja äta fisk och bli lite intelligent, men jag hatar fisk så jag vet inte hur det ska gå.

Idag har jag även haft matte och sedan historia, sedan hade jag estet och då planerade jag mitt projektarbete och jag bestämde att jag ska koreografera en dans med semestertema, de flesta verkade tycka att det skulle bli kul så det ska jag köra på, jag menar, jag vågar ju, jag är en modig flicka! Efter esteten slutade jag och då följde jag och madde med linn på hemköp för att köpa naturgodis, sedan gick vi tillbaka och jag och madde gick sedan och tränade i mer än 1 timme, det var skönt. Efter det gick vi och köpte glass och satt oss på torget och pratade ganska länge och sedan åkte vi hem.
Nu har jag nyss ätit och ska väl fortsätta sitta här ett tag, har inte så mycket annat att göra.

PUSS!

RSS 2.0