Där rök mina planer för kvällen

Det blev varken övningskörning eller titta på träning. När jag verkligen ville köra så ville varken mamma eller pappa, hur mycket suger inte det då... Båda sa "Inte idag, vi kan ta det imorgon istället". Jag kommer aldrig kunna ta körkort. Träningen var senare tydligen ringde Madde och sa en minut innan min buss kom. Så jag struntar i att åka och titta, känner att jag inte har orken till det heller.

Älskling visste inte om han kunde vara med mig. Åhh, jag som ville vara med honom. Jag får väl slå på en film och kanske ta en promenad lite senare, det skulle vara skönt. Ska nog lägga mig tidigt också!




Måndag - 090831

Hejsan allihopa!

Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde i helgen, åtminstone till det psykiska. Jag har istället åkt på en förkylning! Har halsont, rinnande näsa och sedan får jag ont i huvudet när jag drar in det. Det kom igår efter att jag hade varit på träning i 4 timmar med laget, jag nästan visste att det skulle slå ut efter det. Men men, vad gör man? Försöker vila och kurera sig så blir det bra sedan. Jag kanske har fått svininfluensan...

Har varit i skolan idag, började 09.15 med geografi i en timme och sedan var det dags för skolfoto. Vart som vanligt missnöjd med det enskilda fotot men jag tror att gruppbilden blev rätt så bra. Efter skolfotograferingen åt jag lunch och gick på stan ett tag med Mathilda och Dallan som shoppade litegrann (själv är man pank!!!). Hade ingen mer lektion så jag slutade efter lunch.

Har träning ikväll men jag vågar inte vara med så jag ska sitta på sidan och kika istället, bättre än ingenting. Innan så ska jag troligtvis övningsköra med mamma, hoppas!


Dagens outfit: (ursäkta mitt fettoface!)
Skjorttunika - Gina tricot
Leggings - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Klocka - Fått av älskling

Finns inget vettigt att säga

Min pojkvän vill inte vara med mig... jag ville vara med honom, men nu vill jag inte det längre. Det är lika bra. Jag menar, det var ju inte flera veckor sedan vi verkligen var med varandra, nä inte då... Känner ni sarkasmen.

Idag vill jag bara gräva ner mig och inte finnas, det känns inte som att min pojkvän vill ha mig, jag har ingenting att göra osvosv. ALLT känns bara fel.

Jag har ingen att prata med så jag skriver allt här istället, hoppas att ni inte har någonting emot det. Snart kommer tårarna, jag känner mig själv alltför bra. Eller så är jag helt tömd på tårar sedan imorse...

Lördag - 090829

Hejsan allihopa!

Gårdagskvällen blev ett totalt misslyckande. Jag satt i baksätet på Stefans kompis bil medans han satt fram och pratade endast med sin kompis, roligt. Sedan blev man lämnad också, ännu bättre. Också mådde jag piss och ville bara hem och sova. Så såg min kväll ut, ni hade inte velat vara mig. Roligt att jag knappt var med Stefan som jag skulle också.

Till råga på allt så kan jag tydligen inte vara med honom ikväll heller, för vet ni vad? då ska han på bilträff! och jag lär ju inte få följa med heller, känns ju bra. Plus att mer än halva min umgängeskrets ska ut på krogen ikväll eller göra någonting annat. Så det blir nog en kväll i min ensamhet, men jag klarar mig alltid.

Vilket klagande det blev nu, men jag mår inte alls bra och är jäkligt less. Tänkte att ni ville veta liksom.

Ha en bra dag, för det ska inte jag!


Fredag - 090828

Hejsan allihopa!

Idag har jag varit på norra berget med skolan och haft aktivitetsdag. Det var faktiskt roligare än vad jag väntade mig. Alla blev först indelade i lag och sedan tävlade vi mot varandra på olika stationer. Det gick inte så bra för mitt lag men vi hade riktigt bra teamwork. På slutet spelade vi brännboll där jag gjorde en förstaklassvurpa, haha riktigt roligt! Dock förlorade vi. Sedan var det indianbrottning, jag fick möta den starkaste och smidigaste killen på hela skolan och jag flög som en vante ner på marken en bit bort, dagens! haha. Det vart en trevlig dag i alla fall och roligt att träffa de nya ettorna.

Fick skjuts med Malin hem och då var jag så himla trött så jag sov en stund och sedan drack jag en kopp kaffe för att kunna hålla mig vaken. Skulle nämligen åka in till ego och avverka ett spinningpass med Mäddie. Jag blev piggare när jag kom dit och passet gick riktigt bra men jobbigt, precis som det ska vara. Jag åt tacos när jag kom hem, satt inte helt fel. Därefter tog jag en dusch och nu har jag satt mig ner och börjar känna av träningsvärk (redan?:o). Är verkligen helt slut i kroppen och megatrött!
 
Ska vara med älsklingen ikväll och vi ska nog ut och åka lite med Empa eller hur det nu var. Helst av allt skulle jag bara vilja mysa, äta något gott och kika på en film. Men vi får se hur det blir.

Ha en trevlig kväll!

Torsdag - 090827

Hejsan allihopa!

Har varit i skolan idag, det var helt okej. Började kl 9 med att planera årets största händelse, nämligen studenten. Vi är väldigt långsiktiga av oss, men det är ju viktigt att vara ute i tid med bokningar och hela fadderuttan. Vi spånade bara på idéer idag så det tog inte så lång tid. Fortsatte med lunch och sedan satt vi och lyssnade och pratade massa om hur man når en bra karriär och även lite om studieteknik. Vi avslutade med att kolla lite nya nödutgångar och sedan fick vi åka hem.

Jag är endast hemma för att invänta träning på ego. Ska ta bussen som går 16.10, sen blir det afropowerdance med Madde och Matilda, hur roligt som helst. Det är verkligen en bra träningsform, dock ser det lite fult ut men det är härligt att använda sig av stora rörelser tycker jag. Så det ser jag fram emot!



Ikväll ska jag förhoppningsvis vara med älskling, det var sagt så i alla fall. Vi har inte varit med  varandra så mycket på senaste tiden så det ska bli mysigt!

Jag vill tillbaka!

Jag blir så less och deprimerad när det regnar, det kan verkligen förstöra mycket. Just nu skulle jag bara vilja åka tillbaka till Turkiet och ligga där i på stranden i solen och springa ner till vattnet när det blir för varmt, dricka färskpressad juice och bara känna lugnet + motsatsen, haha. Åh vad jag saknar riktig värme, sommaren har gått alldeles för fort. Håller ni med?

Jag bjuder på lite Turkietbilder bara för att det är skitväder och för att jag hade så jäkla roligt där!































Onsdag - 090826

Andra skoldagen avklarad då... och en evighet kvar. Ledsen för dålig uppdatering igår, jag var ute och övningskörde med mamma och sedan åkte jag till Stefan för lite moppeaffärer. Han följde även med mig hem efteråt så det vart myskalas innan sovdags.

Idag började vi kl 10, planerade det sista till aktivitetsdagen och sedan gick vi på låååånglunch. Fortsatte med lite information om projektarbetet, fick handledare osv. Jag ska göra mitt projektarbete med Dallan och Mathilda från min klass och vi ska ha ett kvällsevent om unga kvinnors självkänsla, det ska bli riktigt roligt att genomföra. Kristin (min mentor, engelska- och samhällslärare) blev våran handledare och jag tror att det ska fungera bra.

I väntan på bussen hem från stan gick jag och mina vänner på bokia för att de skulle införskaffa sig lite skolmaterial, onödiga utgifter. Är hemma just nu och tittar ut genom fönstret, regnregnregn. Det verkar inte bli någon träning idag... inte för min del i alla fall. Tänker inte springa i ett lerigt spår!


Första skoldagen!

Hejsan allihopa!

Idag var det första dagen på mitt sista år i gymnasiet och nu för tiden kan vi i min klass kalla oss Sp3, det känns grymt skönt. Började kl 9 med massa information och vi fick även våra scheman för HT. Vi fortsatte med lunch och kalendershopping på bokia och sedan var det dags för planering av aktivitetsdagen vi ska ha på fredag. Vi har fått två nya plan på skolan nu så det var spännande att se att utrymmet har expanderat. Slutade runt 1 och då gick jag och några från klassen till barista och fikade ett tag. Därefter gick jag med Helena och Linnie på stan ett tag.

Så har min dag sett ut, det var så roligt att vi är tillbaka igen. Dock är jag lite missnöjd över schemat, jag slutar 16.30 fyra dagar i veckan, och då börjar jag sent på dagarna också. Jag börjar hellre tidigt och slutar tidigt.

Såhär ser mitt schema ut:
Mån: 09.15 Geografi A 10.20 Naturkunskap B 11.15 Lunch 14.05 Projektsupport (Slutar 16.30)
Tis: 09.45 Filosofi A 11.05 Lunch 12.00 Samhälle C 13.20 Mentortid 13.55 Geografi A
Ons: 11.15 Matematik C 12.40 Lunch 13.20 Psykologi B 15.10 Filosofi A (Slutar 16.30)
Tor: 09.50 Engelska C 11.15 Lunch 12.10 Psykologi B 13.40 Naturkunskap B 15.20 Samhälle C (Slutar 16.30)
Fre: 08.15 Idrott och hälsa B 09.45 Matematik C 10.50 Lunch 12.55 Engelska C 14.45 Franska 3 (Slutar 16.30)


Så såg jag ut idag + ett par jeans och kilklackar!


Elin och jag var pepp för skolstart!


Madde och Lollo!


Dallan och Mathilda!


HP and Linnie!


The class!



Det går bra nu!

Innebandyträningen ikväll gick väldigt bra trots lite huvudvärk där ett tag. Jag var otroligt peppad och det var hur roligt som helst att spela. Till och med de tråkigaste övningarna blev roliga och då är det riktigt bra. Just nu känns det så bra att spela innebandy och jag vet att jag verkligen vill köra superseriöst denna säsong. Vi har så roligt tillsammans och jag älskar mitt lag. Dock är vi lite få just nu men till de som är kvar: denna säsong ger vi järnet som aldrig förr!


Imorgon börjar skolan,  klockan 9 börjar vi och då ska vi prata och gå igenom schemat osv. Det ska bli skönt att komma tillbaka tycker jag! Vad tycker ni?

Dags att sova så jag orkar upp imorgon 06.30!

Godnatt!

Kärt återseende

Denna dag har jag spenderat med min älskade vän Matilda Olofsson. Det var ett tag sedan vi var med varandra och bara var, så det var ett kärt återseende. Jag åkte in till stan och mötte upp henne på indiska, vi strosade runt litegrann och sedan åkte vi hem till henne och gjorde lunch, kebabkött och potatismos! Därefter satt vi och pratade om allt och ingenting ett bra tag och sedan gjorde vi te och satt oss vid datorn en stund. Pappsen kom och hämtade mig för en stund sedan och det första jag gjorde när jag kom hem var att äta, än en gång. Jag tog tyvär inga kort idag, men det går nog ändå. Det var i alla fall riktigt trevligt.


Jag och Matilda i Turkiet, haha

Om ett tag ska jag åka in till stan (igen!) för att ta bussen med Madde till alnö för innebandyträning. Det ska bli riktigt roligt.

Måndag - 090824

Good morning people!

Idag vaknade jag med tuppen minsann. Igårkväll bestämde jag mig för att jag skulle gå och lägga mig lite tidigare så jag stängde av datorn runt kvart över tio. Tror ni att jag kunde somna då eller? Nej, det kunde jag inte på två timmar! Något less jag blev på mig själv och mina fladdrande ögon som inte ville hållas stängda. Det konstiga var att jag var jättetrött också.

Trots det så kom jag upp kl åtta, trodde aldrig att jag skulle komma upp då. För er som inte vet så börjar jag skolan imorgon och inte idag, wiie. Har hunnit med att äta frukost (riskvikk och macka), klätt på mig och gjort kaffe. Så nu sitter jag här och dricker kaffe och lyssnar på musik, härlig morgon. Undra vad den här dagen bjuder på.

Ikväll blir det innebandyträning på alnö, något att se fram emot!


En perfekt morgon! (om man inte tränar då)


Kaffe och musik, så börjar jag dagen!




Hårdträning

Det blev inte så att Madde och jag tog en promenad utan istället så kom hon på idén att vi kunde gå och simma ett tag. Så det gjorde vi. Fast först satt jag på stan och drack vaniljlatte och väntade på henne i det fina vädret. När hon kom gick vi bort till sporthallen och gjorde oss klar för simning. Vi simmade sammanlagt 40 längder och var där i ungefär 45 min, det räckte gott och väl. Fy vad mör i benen jag var efter det!

Vi gick in till stan och satt och pratade lite tills min buss till alnö kom. Då var det dags för nästan träningspass, nämligen löpträning med laget i 1½ h. Vi värmde upp som vanligt 1 km och fortsatte med 5 km, efter det körde vi intervaller och därefter var alla så gott som död så vi avslutade träningen.

När jag kom hem åt jag mat, Ullis goda tacopaj (var enormt hungrig!). Sen blev det duschen och nu tar jag det bara lugnt, vilket också är min plan för ikväll. Jag ska bara slappa och titta på en film möjligtvis. Om jag har riktig tur kanske älskling kommer och myser med mig, det skulle vara underbart.

1. Före träning, peppad! 2. Efter träning, nyduschad och slutkörd!
         

Söndag - 090823

Hejsan allihopa!

Kvällen igår hos Julia vart lyckad, det var riktigt roligt att träffa lite folk från klassen och prata en massa. Sjöng singstar gjorde vi litegrann också, och åt massa gotta. 22.50 gick jag och Madde ner till stan för att ta våra bussar hem kvart över. Jag åkte hem till Stefan och där somnade vi nästan på en gång.

Idag klev jag och älskling upp "tidigt" (för hans del) för att han skulle åka iväg och jobba på Jula. Jag var på rätt så dåligt humör. Kom hem, åt frukost och jag bestämde även med Madde att vi ska umgås sedan och gå på en promenad för att det är ju så fint väder idag. Kl 5 blir det löpträning på alnö med laget, vi kan ju låtsas att jag är peppad i alla fall.

Så det är mina planer för dagen, men först ska jag byta kläder!

Ha en bra dag!
/Isabelle

Lördag - 090822

Hejsan allihopa!

Spinningpasset igår gick fantastiskt bra, var riktigt peppad och körde i ett högt tempo hela passet ut. Därefter åkte jag till alnö, mötte Sanna och Malin och vi åkte bort till Vickans fest. Efter en timme kände jag att jag inte mådde så bra så jag tog bussen därifrån hem till älskling.

Vaknade runt halv 11 imorse, sent jag vet, men Stefan kan ju ligga och sova hur länge som helst så. Vi åt litegrann och sedan kom pappa och hämtade mig för att vi skulle övningsköra. Det gick riktigt bra idag, i alla fall stundvis. Det blir bättre eftersom, övning ger färdighet. Jag tränade mycket på att backa och parkera idag och ska nog fortsätta med det nästa gång också. Älskar att köra bil!



Ikväll ska jag nog till Julia som ska ha 18års party för att hon fyller år idag, grattis till henne! Hoppas att det kommer många från klassen, det skulle vara roligt.

Ha en bra dag!
/Isabelle



Spinningpass

Alldeles strax ska jag åka in till EGO för ett spinningpass med min träningsdejt Madeleine. Spinning 2 som vi ska gå på är ett effektivt konditionspass som jag brukar få ut väldigt mycket av. Sedan finns det även ett pass som heter Spinning puls som man kan gå på om man vill rikta in sig på fettförbränning. Jag är mer inne på kondition med tanke på innebandyn och det är just därför jag väljer Spinning 2 passet, passar perfekt och det är hur roligt och peppande som helst. Är riktigt peppad, önska mig lycka till!


Fredag - 090821

Godmorgon allihopa! (ni få som läser min blogg).

Det kändes meningslöst att vakna kl 9 imorse då jag inte har någonting speciellt inplanerat för dagen. Men som sagt måste jag vänja mig inför skolan då jag måste kliva upp två timmar tidigare till och med. Somnade på stört igårkväll och vaknade sedan mitt i natten av att jag ramlade ner för en bro i min dröm och var alldeles svettig, inte okej dröm. Höjd är verkligen min största fobi. Jag kunde i alla fall somna om efter ett tag och det var ju skönt.  Vaknade till min irriterande alarmsignal "GODMOOORGOOON, godmorgon lilla sömntutan, det är dags att gå upp nu, klockan är mycket...osvosv", då var jag uppe ganska snabbt, haha.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer och fötter. Jag vill verkligen göra någonting med tanke på att jag varit så rastlös på senaste. Jag tänkte gå på spinningen med Madde halv 5 idag och det ska bli grymt skönt. Senare ikväll ska jag till Vickan från laget och fira henne för att hon har fyllt 18 för några dagar sedan, får hoppas att det blir roligt.

Appropå födelsedagar så fyller min vän Jenny 18 år idag, GRATTIS till henne!

Nu ska jag se vad alla ska göra idag!
Ha en bra dag.
/Isabelle

Världsrekord än en gång för Usain Bolt

Det har inte funnits någonting att göra på hela dagen, alla har varit upptagna med diverse saker och jag har suttit och gått runt här hemma som en osalig ande. Det har varit riktigt tröttsamt. Har sett på Gossip Girl hela dagen för att jag inte haft något bättre för mig. Det enda utöver det är att jag var på en halvlång promenad och såg på friidrotten en stund.

Appropå friidrotten så blev jag väldigt förvånad när guldmedaljören och världsrekordtagaren i 100 m sprint, Usain Bolt även i 200 m sprint kunde ta hem guldet och även slå världsrekordet! Han är helt otrolig den jamaicanska mannen och det ser så lätt ut när han springer där ute på banan. Det var nästan ingen som trodde att han skulle slå komma under världsrekordstiden efter 100 m loppet, men tydligen så var han så stark och motiverad till att klara det. Grattis till guldet och världsrekordtiden Usain Bolt!



Nu ska jag återgå till det jag gjorde innan... vad det nu var?!

Godnatt!

Boktips

Jag har blivit helt fast för läsning nu för tiden och det är inte vilka böcker som helst jag brukar läsa utan det är böcker skrivna av en helt otrolig författarinna, irländska Marian Keyes. Hon skriver mest dramabaserade berättelser som oftast utspelar sig i Irland eller Storbrittanien. Jag har endast läst två av hennes böcker, Sushi för nybörjare och Can you keep a secret? (Mina hemligheter på svenska). Hon har även skrivit böcker som Vattenmelonen, Änglar, Är det någon där?, Sista chansen, En oväntad semester, Å andra sidan och En förtjusande man. När jag läser hennes böcker så lever jag verkligen in i berättelsen och de är alltid så otroligt spännande och dramatisk som jag gillar dem. Böckerna handlar om allt mellan otrohet, kärlek, shopping, skönhets och jobbproblem. Så för er som gillar detta stuk på böcker så rekommenderar jag verkligen att ni läser hennes böcker!

Just nu håller jag på att läsa Anybody out there? (Är det någon där? på svenska) och den är hur bra som helst trots att jag inte har kommit långt. Mitt mål är att läsa alla hennes böcker i samlingen, helst på engelska för att det är så jag gillar det. Gör det ni också!




Torsdag - 090820

Godmorgon!

Idag poppade jag upp ur sängen runt halv 10 tiden, ville verkligen inte kliva upp men jag kände mig tvungen. Åt en god och stadig standardfrukost, havregrynsgröt med sylt. Sitter och funderar just nu på vad dagen har att erbjuda. Jag kommer inte fram till mycket förutom bodypump kl 18.45 och det är långt tills dess. Det lär väl bli gossip girl som vanligt om det inte dyker upp någonting annat. Är inne på säsong 2 nu, dock tycker jag att säsong 1 är bättre.

Gårdagen innehöll övningskörning (det gick väldigt bra!), gossip girl och träning på kvällen med laget (fick yrsel, usch!). Jag gjorde ju någonting vettigt av dagen i alla fall.

Ha en bra dag!
/Isabelle

Positiviteten flödar

Godmorgon :)

Älskling kom till mig igår vid tolv,  rätt sent men jag är ändå glad att han kom. Vi somnade till följd av det väldigt sent också då jag inte var så trött och ville se på Gossip girl. Det lät inte speciellt socialt, men då kan jag också tala om att han satt vid datorn han med och gjorde saker han skulle, fair.

Den här dagen kommer att bli en av de tråkiga, jagharingentingattgöra dagen. Vet ingenting speciellt jag ska eller måste göra idag, ganska trist. Älskling ligger och sover för tillfället men jag orkade inte sova något mer. Jag vaknade runt 9 idag faktiskt, duktigt av mig. Jag måste ta det steg för steg när det gäller att ställa om mig inför skolan. Känslan som svärmar runt mig just nu är positivitet, idag känns det som att det blir en bra dag och att ingenting får gå fel. Det är så skönt att känna att positiviteten flödar i kroppen, man blir en mycket gladare person. Håller ni med mig?


Tummen upp för att det blir en bra dag idag!

Solen skiner idag, kanske man ska ta en uppfriskande promenad! Sen ska jag övningsköra också kom jag på, det behövs verkligen.

Ha en bra dag, tänk positivt!
/Isabelle

6 dagar kvar!

Nu är det endast sex dagar kvar tills skolan börjar, gud så höga förväntningar jag har på det kommande och sista läsåret. Det ska bli så roligt att träffa alla samlade igen, det gör mig nästan lite tårögd. Jag älskar verkligen min klass, alla är så himla goa och snälla. Två år har gått och det är endast ett kvar tillsammans! det ska vi ta tillvara på allihopa.

Idag har jag bara suttit och tittat på massa Gossip girl avsnitt, hur bra som helst. Har inte kunnat slita mig från det en sekund typ. Snart ska jag i alla fall göra det och ta bussen in till stan för en fika och förhoppningsvis lång pratstund med mina tjejer - Mathilda, Dallan, Lollo och Helena. Det ska bli riktigt mysigt.


Här har ni oss i tjejgänget - Dallan och Jenny
Bakre raden fr vänster: Malin, Mathilda, Helena, Linn, Elin, Madde
Nedre raden fr vänster: Lollo, Jag

Det går mot höst

Nu är det inte långt kvar tills skolan börjar, då man går in på det tredje och sista året på gymnasiet. (Trevlig start på ett inlägg, haha!). Jag längtar faktiskt, men det gör jag alltid när det är en vecka kvar. Det har inte blivit någon uppdatering alls från min sida på senaste tiden vilket är lite synd. Jag har varken haft lust eller tid till att skriva. Jag kan nu meddela er att den lusten och tiden har kommit tillbaka så hädanefter ska det bli mer av mig. Jag gav ett uppdrag till min vän Milla igår som hon var så snäll att påbörja, hon ska nämligen försöka fixa om lite med designen i min blogg. Denna börjar bli lite uttjatad nu så jag behöver lite renovering. Hoppas att det blir bra, har inga tvivel.

Jag har nog inga riktigt smaskiga nyheter för tillfället men jag kan ju berätta vad jag har gjort den senaste tiden, dock bara en kort version.
Jag har:

* Löptränat en massa med laget och med mig själv
* Varit på bio med Dallan och Mathilda, vi såg Harry Potter
* Varit på grillkväll hos Mathilda
* Fiskat
* Varit en massa med älsklingen
* Sålt jordgubbar några gånger till
* Varit uppe hos moster i Vännäs och städat ur hennes förra hus
* Börjat med inneträningarna (för tillfället tränar vi i Timrå sporthall!)
* Varit på stan
* Varit i birsta
* Badat och solat på tranviken
* Tränat på EGO
* Fått lön
* Shoppat
* Gått på selånger marknad

Det är i princip det jag har gjort under de senaste veckorna. Vädret har inte varit det bästa så det har inte blivit många bad- och soltillfällen för min del. Det är synd att det ska vara så dåligt väder hela tiden, sommaren försvinner så fort ändå. Man märker tydligt att det börjar gå mot höst nu för att kylan tränger sig på mer och mer...

Idag ska jag städa och kl 5 blir det löpträning med laget (hoppas att det inte regnar då!). Ikväll ska jag vara med älsklingen, det blir mys som vanligt.

Jag berättar om dagen senare, ha en bra dag allihopa!
/ Isabelle

RSS 2.0