hemmakväll

Ikväll blir jag bara hemma, har inte så stor lust att göra något annat heller. Ska kanske gå upp till timrå en sväng och köpa naturgodis och sen gå hem och slå på en film eller något åt det hållet, jag är lite sugen på att ha harry pottermaraton, var ju så längesen jag såg på dom filmerna nu. Eller så blir det sagan om ringenmaraton men dom är så lång så då måste jag ligga och glo på dom hela natten, det pallar jag nog inte. Fast man skulle ju kunna se på det man orkar förstås. Blev faktiskt lite sugen på popcorn nu, så det kanske blir det istället för naturgodis! får se hur jag gör. Egentligen skulle jag kanske följa med milla och ewe på gården, men palla sitta på gården ännu en fredagskväll? nejnej, myskväll blir det för hela slanten, sorry girls.

Pratade med sanna i telefonen förut, det var väldigt trevligt att prata med henne. Vi är aldrig med varandra längre och det måste vi ändra på! Vi har kommit överens om att vi ska börja spara pengar efter jul för att vi vill åka utomlands, så då siktar vi på en utlandsresa om ett tag med hennes moster !
Nu när jag skrev moster så kom jag och tänka på att jag längtar väldigt mycket till jullovet, då ska jag höra med min moster om jag kan komma upp till dom några dagar, det var ju så längesen jag var där och träffade dom, dom har ju till och med flyttat. Jag saknar kusin Tommie och hundarna hur mycket som helst så jag hoppas att det blir av.

Kram!

kusinvitamin
image64



dagens stjärna

Dagens stjärna går till Emilia i min klass för att hon är så härlig och får en verkligen på bra humör, tycker om dig mycket gumman <3



fredag 30/11

Hejsan !

Sitter i skolan just nu och har samhällskunskap. Klas har stått och pratat i snart 1 timme och 20 min, kan inte ta in så mycket på en lektion, det går bara inte!
Men som tur är så slutar vi snart, det blir skönt för att det är fredag och det betyder helg ! Jag tror till och med att vi får sluta nu :D då ska jag åka på friskis snart, har inte tränat sen i lördags ju, på gymmet alltså, men nu blir det av!

När jag har tränat klart ska jag hem och baka och äta och ikväll ska jag kanske spela innebandy, jag älskar verkligen det <3

Kramkram
/ Bella

torsdag 29/11

Hejsan !

Det blir ett sent blogginlägg idag eftersom jag inte tagit mig tid till att skriva nåt idag, så jag ska berätta lite om hur min dag har sett ut, inte för att det har hänt något speciellt, men jag kan skriva någon rad iallafall!

Dagen började med att jag vaknade kl 9 och hade jätteont i armarna eftersom jag hade legat väldigt väldigt konstigt, hade legat med ansiktet ner i kudden och armarna ovanför huvudet, väldigt porrigt måste jag säga, haha!
Sedan åt jag en mumsig frukost och hoppade in i duschen efter det. Sedan fortsatte jag med att göra mig klar osv.
Tog 10 över 11bussen till stan för att vi skulle samlas på kulturmagasinet kl 12, när jag kom dit satt Emilia, Evelina och Hanna där och väntade så jag satt och pratade med dom ett tag tills resten kom.
När alla väl hade kommit så gick vi upp på museet och lyssnade på en massa om högommannen och järnåldern, det var jätteintressant faktiskt.
Det tog lite mer än en timme och när vi var klar där gick vi till skolan och skulle skriva på våra tal, men det blev inte så mycket skrivande för mig, blev mest slappande. Efter en timme ungefär gick jag till bussen. På bussen träffade jag Milla, hon skulle åka hem så då följde jag med henne hem ett tag. Vi satt och kollade igenom reklambladen och sedan satt vi och kollade på massa videoklipp på youtube, så jäkla fuuult. Också kollade vi på OC vilket vi två älskar, iallafall jag !
Sen åkte jag hem och åt och sen blev det hockey !

På hockeyn stog jag med matilda, jocke, andré och några till, både trevliga och otrevliga människor.
Orkar verkligen inte berätta nåt om matchen, men den var jättespännande och hela timrå ik kämpade på till tusen.
Dom vann till slut med 3-1, stolt man blir över dom :D! Jag och matilda hade väldigt roligt vill jag lova! my darling, i love you the most !

Nu ska jag snart krypa i säng, börjar känna mig lite småtrött + att jag börjar tidigt imorgon, också ska jag orka träna på gymmet efteråt! äntligen säger jag bara.

Kramkram
/ Bella



godnatt

Äh, nu ska jag gå och lägga mig, pallar inte sitta uppe mer. Allt känns så meningslöst, man börjar ju undra...om det är något fel på mig, men jag vet inte, kan inte nån svara på den frågan åt mig för jag vet inte själv!

Nämen nu tänker jag inte vara negativ.
En positiv sak idag är att vi har fått en ny spelare i laget, Nattis heter hon(eller hon kallas för det, heter egentligen Natalie), jättegullig tjej. Så nu blir vi starkare och starkare, det gillas skarpt. Också vill jag bara säga att vi måste hålla humöret uppe i laget, det ska inte vara som idag, att alla blir sur och då blir det ingen mer träning, vi som alltid brukar ha humöret uppe! det ska vi fortsätta med också tycker jag!
För övrigt så mår jag inge bra just nu, jag säger bara: GODNATT, NU GÅR JAG OCH DÖR! (skämt förvisso)!

glömma

Glömma är ett ord som inte är så lätt att utföra. Det är lätt att säga "nämen, det är bara glömma och gå vidare", men är det verkligen så lätt? Vissa kanske inte ens vill glömma, men känner sig tvungen till det, och vissa vill men kan inte.
Också finns det en del som har jättelätt för att glömma, att liksom bara lämna saker bakom sig. Sån är inte jag, det sitter kvar ett tag, det kan ha med vad som helst att göra. Nu tror ni säkert att jag menar enbart kärlek och förhållanden, men så är inte fallet. Jag menar allt, man gör ibland saker man helst bara vill glömma men blir påmind om det hela tiden, det kan vara väldigt jobbigt. Men det är ingen som har sagt att det ska vara lätt. That's life, man får ta det. Shit happens, life goes on!

Det kan också gälla bra saker som man verkligen inte vill glömma, fina saker som har hänt som sitter kvar i hjärtat.
Varför ska det vara så svårt? det låter ju som världens lättaste grej att glömma. Saken är den att det inte är så, det vet jag nu, har alltid tagit den delen med en nypa salt.
Hur man än gör så måste man glömma det dåliga och fokusera och minnas det som är bra!

Jag vet inte riktigt varför jag skriver ner det här, men jag känner mig väldigt filosofisk idag. Ta det inte på ett konstigt sätt eller så. Det var av en ren impuls att skriva ner just det jag satt och tänkte på!

onsdag 28/11

Är måttligt less på allt skolarbete nu. Har ju som sagt haft redovisning idag, det gick ganska bra faktiskt, men det blev lite strul med powerpointen. Jaja, sånt händer, hoppas på ett VG iallafall.
Det var också en kille som hade föreläsning hela morgonen om privatekonomi, ända från 08.15 till 10.00, det var ganska drygt eftersom jag inte ens är intresserad. Satt där som ett stort frågetecken.

Också hann jag inte träna på friskis idag heller eftersom redovisningarna tog så lång tid, alla var klar runt 4 och då var det ingen idé att åka dit för jag har ju innebandyträning nu klockan 8 så då hade det blivit lite tajt med tiden.
Har inte tränat sen i lördags, eller jo, innebandy och dans, men det är inte samma sak !
Anyway, får ta det på fredag för imorgon kan jag inte heller för då ska jag troligtvis vara med Eric !:)

Är lite smått avundsjuk på Milla och Ewe som ska till Indien den 10:e, jag vill också, jag kan tänka mig det varma vattnet och det härliga lugnet, åhh !!!! menmen, man kan inte få allt man vill. Jag hoppas att ni får det kul tjejer.


redovisning

Hejsan !

Det blev inte ett enda blogginlägg igår just för att jag var tvungen att plugga, var i skolan till klockan 5 och gjorde klart historiearbetet. Jag tror det kommer att bli bra faktiskt, redovisningen alltså! Efter det hade jag dans så då hann jag inte heller. Har lagt ner väldigt mycket tid på skolan nu på senaste tiden faktiskt, men ska det bli bra så ska det.
Ska också hålla mitt tal idag, men bara på prov, det kommer inte gå bra alls, jag är ju klar med det men jag kan det INTE utantill så jag kommer att få kolla i pappret.

Nu sitter jag och lollo och finslipar på powerpointpresentationen :) fast nu ska vi äta!

Kramkram
/ Bella

saknad

Jag saknar dig ! känns tomt utan dig.

basket

Hejsan !

Har varit i skolan idag, det var ganska roligt faktiskt. Första lektionen hade vi svenska och fick skriva på våra tal, det gick inte så bra, men madde hjälpte mig litegrann som tur var.
Sedan åt vi lunch, jag tog buffén som vanligt, mest sallad, mums !

När vi hade ätit klart gick vi bort och skulle ha gympa. Det var basket ! mycket roligt var det, och vårat lag kom två, haha, det var jag, linn, milla, olivia och erik.
Jag gillar nästan alla bollsporter, det finns inget jag skulle säga nej till iallafall, allt är roligt, speciellt innebandy då vilket är den bästa sporten. När jag ändå har kommit in på innebandy så kan jag ju berätta att jag har träning ikväll, längtar ! det är så roligt för vi har sån härlig stämning i laget. Också blir man glad och pigg, kan det bli bättre? näe, tror inte det.

Kramkram
/ Bella

image59

kvällen

Den här kvällen har jag ägnat åt mycket pluggande, eller åtminstone så det räckte och blev över.
Jag var hemma hos Lollo och där var också hennes trevliga pojkvän Emil.
Först gjorde jag några uppgifter till datakunskapen så att jag skulle fatta mer när jag höll på med powerpoint, sen jobbade jag och Lollo med vårat arbete på historian om Jeanne D'arc och hundraåriga kriget, det är faktiskt väldigt väldigt intressant om man sätter sig in i det, men det är svårt att komma ihåg alla kungar och årtal osv.
Redovisningen ska vi ha på onsdag, längtar inte!

När vi hade hållit på i ungefär 2 timmar bestämde vi oss för att ta en paus. Då roade jag mig med att skratta åt Lollo och Emil för att dom är så himla härliga. Också drog Lollo fram renkött, uscha.
Jag vågade inte smaka för att det luktade illa och jag har smakat det förut och det smakade skit, ursäkta mitt uttryck! Så då tog jag en apelsin istället, nöjd och belåten. Sedan fortsatte vi och plugga lite tills Lollos föräldrar kom hem för då skulle Emil och Lollo åka och köpa chips med Pelle. Då gick jag hem.

Sen jag kom hem har jag roat mig med att sitta vid datorn, fika och prata med mammsen.
Mor och dottersamtal kan vara ganska mysig ibland, om det är rätt saker man pratar om.
Det är skönt att få prata ut med någon eftersom det inte finns så många att göra det med nuförtiden.
Hon förstår mig som en öppen bok, skulle inte klara mig utan henne.

Nu ska jag snart läsa min bok som jag fortfarande inte kommit långt på, den är ganska bra när man väl har kommit in i den.

Kramkram

/ Bella


For what it's worth, I love you louise <3

fel

Varför känns det som att jag gör allt fel?
Det får kännas bra ett tag, men sen känns allt så jäkla ruttet igen.
Jag förstår bara inte. Det är så mycket nu så jag vet inte vad jag ska göra.
Det är kanske inget fel egentligen, men för mig känns det som det!
Det känns som att jag ger allt men får inget tillbaka.
Jag vet inte hur mycket tålamod jag har, men det känns som att gränsen är nådd.
Men jag förstår inte, jag brukar inte vara såhär, det brukar gå bra.
Just nu känns allt så konstigt, nere i botten på något vis, som om jag ligger där
nere på botten.
Jag ska desperat försöka ta mig upp och jag hoppas också att den här känslan
kan sluta spöka för mig.

låt

You know you're everything to me and I could never see
the two of us apart,
and you know I give myself to you
and no matter what you do
I promise you my heart.

I've built my world around you
and I want you to know
I need you like I've never needed anyone before.

aibk

Matchen mot Härnösand idag gick kanoners vill jag lova, alla gav verkligen allt de hade till slutet.
I första perioden gjorde matilda j första målet, sedan lite längre fram i perioden gjorde elin 2-0, duktigt tjejer ! Alla körde verkligen "andra perioden", det kändes så skönt.
Under andra perioden gjorde vi också två mål, dom gjordes också av elin och matilda j, våra målsprutor !
Det kändes ganska surt för att malin fick in bollen i mål, men jag var ju så dum och stå med foten i målgården så att det dömdes bort, ajabaja på mig. Men det gick så snabbt så jag hann inte tänka.Menmen.
Det kändes aldrig segt utan vi gick på i nästan alla lägen, vi kunde ha haft lite kortare byten såklart, det får jag också ta på mig skuld för.
Inför 3:e perioden var vi lika laddade som i början, jag hade lite ont i huvudet, men det gick bra iallafall.
I 3:e gjordes ett mål, det gjorde jag :) det kändes kul att få göra ett mål och börja ta igen de som togs bort tack vare att matfors eller vilka det nu var drog sig ur serien.
Jaja, vi vann iallafall med 5-1!
Jättebra jobbat allihopa <3 ni är bäst. O A Oare, vi är alnöboare, ååå alnö !:D

image56

kramkram

ready

Snart är det match mot Hörnösand ! ska snart åka eftersom vi ska samlas på vibacke kl 11, sen ska vi spela på höglunda ! känner mig peppad idag.
Berättar om hur matchen gick senare.
Nu tar vi dem tjejer <3

image55

tack matilda

Nu har Matilda varit så gullig och hjälpt mig med bloggen ! hon är snäll hon.
Nu ser det fint ut :) tack så mycket hjärtat !





bloggen

Just ja, jag kom på en sak, jag har världens tråkigaste design på min blogg ! och jag är ju så inkompetent så jag vet inte hur man gör om jag vill ändra den själv, skulle ju vilja ändra litegrann, men jag vet ju inte hur man gör.
Det är så tråkigt att det bara finns några att välja mellan. Vill ha nåt nytt!

finally

image52

Hejsan !


Äntligen är det lördag, finally! måste bara säga att det är riktigt skönt att det inte är skola.
Det var så skönt att få sova lite längre än vanligt idag och tänka att man behöver egentligen inte kliva upp, åh den känslan är skön!
Jag klev upp för en timme sen dvs halv 10, det är ovanligt att jag kliver upp så sent, brukar gå upp vid 8 eller så, men idag var det ju så skönt (a)
då åt jag frukost iallafall, det blev lite mackor och juice, var ashungrig, om ni ville veta det ^^
Jag ringde Ewe för ett tag sen, men hon svarade inte på sin mobil så då fick jag ringa milla istället för att hon sov där, då sa jag åt dem att kliva upp eftersom Ewe ska följa med mig och Malin och träna sen runt 12-1 tiden.
Då blir det friskis, gud så skönt, är peppad för det nu jag ! igår sprang jag i 35 min, jag ökar alltid när Malin inte är med, haha ! otur gumman.

Igårkväll var jag med Ewe först ett tag och sen kom milla också. Vi hade bestämt oss för att gå till gården och möta 2 killar, och milla var ju så illa tvungen att gå med på det.
Det vart ju inte för lyckat vill jag lova, för det visade sig att det var två töntar som jag inte ville träffa för fem öre.
Men vi var där ett tag iallafall, satt mest och gjorde ingenting,
Till slut när det blev alldeles för tråkigt bestämde jag mig för att gå hem!
Väl hemma så slog jag på datorn, ni hör ju, jag Är beroende, det känns som att det är det ända jag gör nuförtiden, sitter vid datorn.
Jag tror nog att jag somnade någongång runt 2-halv 3 ! då var jag trött vill jag lova.

Ikväll ska jag nog vara med älsklingsanna för en gångs skull, det var ett tag sen nu.
Det går liksom så lång tid mellan gångerna ! vi måste börja umgås mer helt enkelt! hon är en av dom som lyser upp mina dagar !

Nu ska jag nog se lite på Jeanne D'arc-filmen, sen ska jag göra mig klar för friskis, och hoppas att ewe har klivit upp ur sängen nu! muppfia.

Kram!
/ Bella


happy days

Hejsan !

Nu är det fredag igen, det känns som att den här skolveckan har gått hur snabbt som helst, men man har ju gjort ganska mycket så då går det snabbt.
Jag skrev ingen blogg igår så jag får ta och berätta hur min dag var :

Först vaknade jag runt 8-halv 9 och åt frukost och sen tog jag ett bad. Sen ringde lollo och då bestämde vi att vi skulle åka in till skolan lite tidigare för att plugga på vårat historiearbete. Jag gjorde mig klar och sen åkte vi.
Väl i skolan satt vi och pratade litegrann om arbetet och sen började jag kolla på en film om jeanne d'arc, hann se kanske 20 min, den var mycket intressant! Sedan började vi, då var klockan 12.
Första lektionen var historia och då gick jag och lollo till biblioteket och lånade 2 böcker med jeanne d'arc och sen gick vi tillbaka och skrev. På svenskan jobbade vi också med historian och det flöt på riktigt bra.

Efter skolan gick jag och lollo på stan och sen skulle vi åka hem. Eric skulle också följa med mig fast han klev på bussen i haga :)
Var med Eric hela kvällen sen, vi kollade på film osv, det var mycket kul :) eric är riktigt mysig ! :D bara så ni vet.
Runt halv 10 eller nåt åkte han hem och då läste jag litegrann och nördade dator. Måste bara säga att jag har blivit en riktig nörd ! (a)
Sen somnade jag nångång efter 11.

Idag började jag 08.15, kom typ 10 min för sent eftersom bussen var så seg! då hade jag matte iallafall, gjorde en jäkla massa.
Nu väntar jag på att nästa lektion ska börja, antingen är det engelska eller samhällskunskap, jag vet inte riktigt, har inte riktigt koll på det !

När jag slutar idag ska jag hem och hämta träningskläder och sen ska jag träna på friskis och sen ska jag vara med Eric :) längtar!

Kram!
/ Bella


nyklippt

Nu har jag äntligen klippt och färgat håret, det vart lugg iallafall, var sugen på det! också färgade jag mörkare. Resultatet blev riktigt bra, ni kan se på bilden längst ner !
Det var jättebra på frisyrfixaren där jag klippte mig, först hade hon missuppfattat att jag hade bokat tid för färgning också så det skulle egentligen bara bli klippning men då sa hon att hon kunde ta sig tiden att färga det också. Hur snäll som helst var hon som äger det där, hon har jobbat på wiktorias i stan förut, det var därför jag kände igen henne. Där ska jag fortsätta klippa mig iallafall! no doubts!

Har också haft träning ikväll. Det gick ganska bra, vi körde på med massa övningar m.m. och sen på slutet körde vi match ! det var mycket roligt.
På söndag har vi match mot härnösand, det ska bli spännande.

Snart ska jag kanske sova, men bara kanske (a) är inte så trött. + att jag börjar kl 12 imorgon, weei!

Many hugs!
/ Bella

image48

wiie !

Hejsan !

Snart ska jag klippa mig ! måste åka om ett tag bara, men jag måste ju vara kvar den här lektionen och skriva lite mer på mitt tal.
Jag kom lite sent imorse till engelskan för att jag missade bussen, när jag hade kommit upp till busshållplatsen kände jag i fickorna och där fanns inget busskort, då fick jag panik och började gå tillbaka, då kom bussen precis.
Då vart jag arg och gick hem, så jag fick ta bussen som gick efter.
Väl i skolan började vi med något konstigt om rollspel på engelskan, det var ganska drygt, det blir nog roligare när vi får spela upp rollspelen.
Efter det hade vi historia, jag och lollo jobbade med det vi skulle, men jag hittade inge fakta så det gick inte så bra.
När klockan blev 11 gick vi på lunch, åt buffén idag som vanligt typ, börjar lessna litegrann.

Nu har vi haft "läxförhör", haha, det var kryssfrågor som jag mest gissade på ! man får ju hoppas på något rätt iallafall.
Det går inte så bra för mig just nu, kommer inte på något mer på mitt tal, det står helt still i huvudet! vad ska man skriva om man är emot invandringen?! får fundera ett tag till.

Kram
/ Bella

timrå ik !

Hejsan !

Den här dagen började med att jag vaknade klockan 6 och klev även upp på en gång, var hur trött som helst.
Jag måste ha gått runt som ett vandrande lik!
Men jag kom iväg till skolan med 07.40 bussen iallafall. Första lektionen var matte, det var väldigt drygt för att jag var så trött, men jag fick lite gjort iallafall.
Sedan hade vi historia, lollo och jag började med vårat arbete om jeanne d'arc och hundra åriga kriget, vi ska göra en powerpointpresentation och ha ett framförande nästa vecka i typ 10 min, ojojoj hur ska det gå då! det får vi allt se då!
Efter det hade vi iallafall lunch och sedan var det möte för de som ska vara med i luciatåget, självklart ska man ju ställa upp. Man måste ju följa upp traditionerna !
Då bestämdes luciakandidaterna, och det blev jag, isabelle n och matilda, bara jag från SP ;o menmen.
Ni på METG, ta och rösta på mig så blir jag glad!:D

När vi var klar där började bilden, då målade jag en förstoring av en av mina teckningar i kol, det var jätteroligt, och resultatet blev bra. Haha, jag, matilda, madde, hanna, bea och julia satt och sjöng hela lektionen, mest schlager ! ni är så härliga tjejer.
När den lektionen var slut hade vi mentor och klassråd. Jag var ordförande och vi bestämde att vi ville åka på klassresa, så nu får vi ta och spara lite pengar till det !

Skoldagen var slut 14.00, då gick jag till hedbergska och väntade på malin för att vi skulle åka och träna på friskis.
Jag fick sitta och vänta där ett tag, men till slut kom hon och då åkte vi dit.
Hann träna i 1 h och en kvart för att mamma skulle komma och hämta mig halv 5 för att jag skulle hinna äta innan jag skulle åka iväg på hockeyn.
Då jag kom hem duschade och åt jag, sen gjorde jag mig klar och sen kom pappa och hämtade mig och Jimmy. Då bar det av till hockeyn, timrå ik mot modo!

Matchen var riktigt bra och spännande, stod som fastklistrad i matchen hela tiden, man var jättenervös !
Timrå gjorde 1-0 genom riku hahl och så slutade 1:a perioden, timrå spelade jättebra hela den perioden och lät inget stå i vägen för dom.
I andra perioden kvitterade modo till 1-1, men sedan blev det 2-1 till timrå genom #17, johan andersson.
Tempot var kanon och det var även passningsspelet under hela matchen !
Snacka om att man blev glad!
Vi är timrå och vi ger aldrig upp heter det <3

Nu ska jag snart läsa lite religion och samhälle, har läxförhör på religionen imorgon :/ kan ingenting i princip. Men men, jag får göra så gott jag kan.

Kram
/ Bella


skola igen !

Hejsan !

Idag har jag varit i skolan, det var rätt okej. Vi började skriva på våra argumenterande tal på svenskan, jag ska skriva om invandringen och det ska vara klart på måndag, då ska vi hålla talet i grupper med 3 i ungefär 5 min, jag hoppas att jag hinner klart tills dess. Har faktiskt väldigt mycket att göra i skolan nu, har läxförhör om etiken på onsdag, ska göra klart massa datauppgifter, måste svara på massa frågor om medeltiden, läsa klart min bok, läsa sidorna som vi skulle i samhällsboken. Uscha, ni ser ju! mycket nu kan jag lova. Menmen, det är bara att köra på och göra det bästa man kan av allt.

Iallafall så hade vi dans idag på idrotten, det var hur kul som helst. Vi körde danserna som vi lärt oss förra gången och jag tog i som bara den. Sen fick vi göra en "egen" del, jag gjorde med matilda, linn, helena, anna, olivia och madde ! våran vart ju grymt bra, men det tog ett tag innan vi fick den klart. Jajamenssan, det är riktigt roligt att dansa.
Jag kommer att missa danslektionen imorgon tragiskt nog, det är ju hockey så då måste man ju gå. Derby mot modo får man ju inte missa helt enkelt!
Har ju dansuppvisning den 8:e december eller nåt sånt, så jag måste verkligen ta igen litegrann, menmen, sånt är livet ibland.

Efter skolan åkte jag hem och hjälpte mamma med tvätten och sen städade jag på mitt rum, så nu är det finfint :) jag har lovat mamma att jag ska hålla det städat hela veckan ut nu.
Egentligen skulle jag vara med eric idag, men han ringde och ställde in, fast det var inte oväntat faktiskt! jaja, så kan det ju också gå.

Nu är jag riktigt hungrig, hoppas mamma kommer hem snart så att vi kan göra mat, måste äta snart för annars blir det jobbigt att träna sen om jag äter för sent.
Ja, det är ju träning sen också, det ska bli roligt det, och skönt förstås, känner att jag är lite på G idag. Men vi får se hur det går !

/ Bella


crybaby

Ska snart sova, men för tillfället är jag inge trött.
Jag ligger och lyssnar på ledsna låtar som man börjar gråta av, vet inte varför.
Har blivit så känslig på senaste tiden, jag gråter för minsta lilla, t.ex. när jag fyllde år så började jag och grina när tjejerna sjöng för mig. Ojojoj, och nu gör jag det typ hela tiden! jisses.

resultatet

Vill bara tala om att jag spelar med världens bästa tjejer i Alnö IBK, dom får en verkligen på bra humör, så glad att jag träffade er och jag älskar er <3

Matchen idag gick ganska bra, förutom att jag inte var på topp och mitt tempo var i botten den sista perioden, så gick det nog ganska bra iallafall. Men vi vann ju inte, det vart oavgjort.
I första perioden dundrade Matilda J in 0-1, riktigt snyggt. Alla höll bra tempo och vi spelade riktigt riktigt bra.
Mer hände inte i första perioden.
Jag pallar inte förklara resten av matchen men Matilda gjorde iallafall ett till mål och ankarsvik kvitterade till 2-2 mot slutet.
Det kändes ganska surt, men sånt får man ta ibland.
Vi kämpade på bra iallafall :)

Vill också tala om att jag var på birsta city med milla på dagen idag, jag köpte en röd-vit sveamössa som jag ville ha också köpte jag ett par örhängen och underkläder. Vi var också inne på IKEA en sväng och milla köpte dricka, sen åkte jag hem!

/ Bella

matchdag

Hejsan !

Det vart en tråkig lördag för mig igår. Det började med att jag tränade på friskis med Malin, det var ganska skönt men det var lite jobbigt. Började med att springa 30 min och sen fortsatte vi med styrka osv.
När vi var klar åkte jag hem och åt och sen vart jag hemma hela kvällen. Låg och kollade på fotbollen med pappa, men det vart ju så himla drygt så både han och jag somnade, de förlorade ju!
Sen vaknade vi båda samtidigt vid halv 12 och då gick vi och la oss, var så otroligt trött.

Idag vaknade jag klockan 9 ungefär och då klev jag upp och åt gröt och macka.
Sen efter ett tag ringde jag millisen och frågade om hon ville följa med på birsta city med mig, och det ville hon förstås så vi ska dit om ett tag, bussen går ju tragiskt nog inte förns 10 över 12. Jag blir så less, varför går dom bara en gång i timmen för? :/ cp-bussar.
Vi ska iallafall vara där ett tag, jag ska köpa en tröja eller så, sen måste vi skynda oss hem till mig så att jag kan göra mig klar för match.
Det blir match mot ankarsvik idag på vibacke men det är deras hemmamatch, vi ska samlas 15.15 och matchen börjar 16.15.
Milla ska följa med och kolla, också ska eric komma och mamma osv. det går bättre för oss när vi har mycket publik som hejar på oss har vi märkt.
Den här gången hoppas jag att vi kan vinna över dom, men man ska inte hoppas för mycket!
Det ska bli roligt att spela match igen, det var ju trots allt 2 veckor sen nu så. Riktigt peppad är man!
alnö ibk!
Ikväll ska jag nog vara med Eric, förhoppningsvis ! det ska bli mysigt:).


/ Bella


Hata allt!

fyfan, pallar inge mer. hejdå!

frisyrfixaren

Nu har jag precis kommit hem. Kommer på mig själv med att skriva ganska mycket idag.

Tänkte bara berätta att det inte blir så att jag gymmar idag, inte för att jag är lat, men jag har ingen lust idag faktiskt, blir en lugn eftermiddag/kväll idag ! vill umgås med nån men jag vet inte vem.
Säg bara till om ni har tid eller lust !

På vägen hem gick jag och beställde tid för klippning och färgning, på det nya stället här borta vid mig, "frisyrfixaren", jag har hört att det ska vara jättebra där också var hon jättetrevlig hon som jobbade där, så det låter ju lovande!
Fick tid på onsdag kl 3, weeei, då missar jag mycket av datakunskapen.
Jag längtar som en tok nu! vet precis hur jag ska klippa mig också! :)

/ Bella

skola


Just nu sitter jag i skolan och har samhälle, lektionen har precis börjat så det är bara upprop, vi ska hålla på med ekonomi och arbete, usch vad tråkigt.
Har haft ganska trevligt idag faktiskt, först hade vi matte och började med ett nytt kapitel som var ganska
krångligt men det gick ändå, vill ju inte hamna efter igen.
Efter det hade vi hål, då satt jag och pratade med ante, milla och nelly ett tag på golven utanför skåpen, haha, vi är lite mobbade!
Sen skulle jag göra lite datakunskap, gjorde 3 uppgifter och sen följde jag med nelly och milla till nellys mammas jobb för att nelly skulle gå ut och gå med sin hund, så vi gick med den en sväng och gick tillbaka med den därefter.
Mat vart det sen, vi gick lite tidigare och åt buffén, mycket gott.
Sen gick jag och milla på stan ett tag och nu sitter jag här.

Det blir träning på ego sen, det ska bli skönt, har ju inte varit där på ett tag. Fast jag blir ju ensam men det gör ingenting, det kan vara skönt det också. Ska springa en halvtimme idag också!
Fast först och främst när jag slutar ska jag åka hem och hämta träningskläder och beställa klipptid:)

/ Bella

äntligen fredag

Hejsan !

Har inte kunnat sova så mycket inatt, sov ungefär 4 timmar sammanlagt och konstigt nog så är jag inte så trött heller.
Jag råkade skicka ett sms till mamma vid 1-tiden igår, ett som jag hade sparat i utkast där det stog "Hej mamma, kan du komma och hämta mig ? ring upp är du snäll:)" haha, också gjorde toktanten det! det där skrev jag för flera veckor sen. Så då vart jag tvungen att förklara för henne att hon INTE behövde hämta mig för att jag låg i sängen och skulle sova, ojojoj, my bad !
Som sagt ovan så är det ju äntligen fredag, efterlängtat. Veckan har gått ganska snabbt om man tänker efter, skolan har inte varit jobbig alls eftersom vi nästan har haft åtminstone ett hål varje dag, och igår var vi till och med ledig.
Har även en håltimme idag också, andra lektionen just därför att då kommer det 9:or på besök ännu en gång, det hålet ska jag sitta och plugga datakunskap och vara duktig!
Det är iallafall väldigt skönt med fredagar för då kan man bara ta det lugnt på kvällen och det skulle passa in riktigt bra ikväll, för jag är otroligt sugen på det.

Jag måste ju berätta att jag var på hockey igårkväll, hann inte göra det igår!
Det var Timrå Ik - HV71, matchen var riktigt bra och man kände en spänning i hela kroppen under hela matchen.
Första perioden hade timrå övertaget och dundrade in med hela 3 mål medans stackars HV inte kunde få in ett endaste ett.
Timrå retade upp HV så att dom blev förbannade, det syntes, och just därför kom utvisning på utvisning, både för timrå och HV, men HV drog på sig mest förstås.
Andra perioden var också fylld med utvisningar, men inga mål gjordes. Så den perioden var ganska jämn.
Sista perioden gjorde HV ett mål, men pucken stusdade på en timråspelare så det var egentligen inte en HVspelare som gjorde målet, men iallafall så tog HV igen mycket i den här perioden, men de lyckades inte slå våra älskade timråspelare. Timrå vann till slut med 3-1 !
Är så glad över att de vann över HV!
Älska Timrå IK <3

Nu måste jag kila till bussen, men jag är stolt över att jag orkade sätta mig och skriva nu på morgonen iallafall.
Det kommer nog lite mer idag kan jag garantera !

/ Bella


usch

Nu mår inte jag bra alls, jag vet liksom inte vad jag ska göra.
Allt känns så meningslöst, ska jag bara fortsätta vara som vanligt?
Äh, jag ställer så mycket frågor till mig själv som jag inte kan svara på, det bara snurrar runt i huvudet, alltihop, som om...ja, jag vet inte. Kan inte ens förklara känslan!
Livet är vad man gör det till, och det känns som att jag gör fel jämt, då blir allt kaos.
Funderar över så mycket nu, jag behöver svar, men det känns som att jag inte kommer att få det.
Usch, jag blir alldeles gråtfärdig när jag tänker på allt i mitt liv som har hänt, vad jag gjort, vad jag gör nu, vad som finns framför mig, det är lite skrämmande.

Livet är inte en dans på rosor!

längtan till julen

Hejsan !

Jag har blivit helt julgalen, jag längtar hur mycket som helst.
Tänk stämningen, alla glada ansikten, maten och allt annat gott, julklapparna, tomten, ljusen osv.
Jag längtar så mycket att jag spricker snart tror jag (a)!
Också önskelistan har jag ju också börjat fundera på såklart, jag vill ha nya jeans definitivt också vill jag ha nya möbler till mitt rum.

Här är två saker jag vill ha till mitt rum:



/ Bella

i'm losing


Is this all of me
Is there nothing more of me than this
I would rather be
one of the faces that you'll miss,
no do you care, well I don't know,
no I'm struggling not to let go!

flumdag

Hejsan!

Jag och lollo har drygat och flummat oss hela dagen idag. Man kan inte göra annat än att älska den tjejen, hon får en alltid på så bra humör och man kan berätta vad som helst för henne, hon är min lilla flummis, så glad att jag har en vän som henne!

Vi har haft besök av massa 9:or i skolan idag. Men först hade vi engelska och då skrev jag klart min uppsats om likheten mellan kvinnor och män, den vart riktigt bra om jag får säga det själv. Den ska inte vara klar förns om en vecka sa våran nya lärare idag, då vart man lite chockad att man hade så lång tid på sig.
Sedan skulle vi ha hål eftersom vi inte skulle ha nån samhällskunskap, det är tredje lektionen vi inte har på rad nu!
I början spelade jag, lollo, john och milla tecken. Jag var med lollo och vi vann stort, vi var även tvungen att avbryta mitt i spelet för då skulle jag och lollo gå och vara ambassadörer.
Det vart bestämt att vi skulle sitta inne i biblioteket och berätta om böcker och om våran skola osv. det var lite nervöst i början men sen vart det bara roligt. Vi hade ju som sagt jätteroligt jag och lollis, pepparkaka ! hahaha!

Vi fick sluta ungefär 15.15 och då gick jag på stadium en sväng med lollis och ante för att ante skulle kolla på skor, men jag tror inte att han hittade några.
Jag vart tvungen att gå till bussen på en gång så det vart inte så mycket kolla för mig då.
Utanför bussen såg jag en förtvivlad milla, hon trodde att hon hade tappat busskortet eller nåt så hon var på väg att springa tillbaka, men sen kom hon på att det låg i armen på jackan, smart bruden!
Så jag satt med henne på bussen, vi hade ett lååångt samtal om skolan hela vägen typ tills att hon skulle kliva av.

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, satt mig vid datorn bara, men det är ju inget ovanligt! (a)
Har alldeles nyss ätit litegrann, orkade inte vänta på att pappa skulle komma hem så jag gjorde något väldigt konstigt. Jag åt pitabröd med smält ost i, det var hur gott som helst, men prova inte! det är min grej, haha!
också sitter jag och väntar på att eric ska ringa, han skulle göra det vid halv 5 sa han, men inte ett pip har hörts från min telefon, hm :/

Sen ska jag iallafall träna, det ska bli skönt det! tills dess ska jag nog bara slappa framför tv:n eller någonting åt det hållet, får se vad jag gör. Jag måste egentligen läsa historia tills imorgon, men smart som jag är så glömde jag den i skåpet!

/ Bella


LESS!

Hejsan!

Ville bara berätta att jag är otroligt less idag, har många anledningar. För det första har jag jätteont i huvudet och är hur trött som helst, kan knappt hålla mig vaken. Jag känner mig också väldigt grinig men det vet jag inte varför, det känns som att jag inte orkar någonting. Det är ingen idé att jag pratar med någon för då blir jag bara mer sur!

Sitter på historielektion just nu, läraren har genomgång och jag försöker hänga med så gott det går, men jag vill inte! just nu tycker jag inte om medeltiden.
Har också haft matteprov förut, direkt när jag kom till skolan :/ bästa tiden, NEJ!
men jag gjorde så gott jag kunde och jag orkar inte klaga på mig själv. Provet var till och med lättare än proven vi brukade ha på ljusta, dom var riktigt svår. Och nu hade vi till och med prov på 2 kapitel och det var bara 15 frågor :o förvånad blev man såklart.
Menmen, jag hoppas att det gick bra iallafall.

/ Bella

bästa känslan

Hejsan !

Idag har jag varit på skolan från kl 9 till 12 och varit guider till 9:or som har varit och kollat på våran skola. Jag gick med lollo och det gick ganska bra iallafall, fast man visste inte riktigt vad man skulle säga i början, menmen det gick bra iallafall.
Också åt jag två frukostar idag, haha, flingor hemma och sen när jag kom till skolan bjöd dom på ostfrallor, namnam!
Men ingen lunch blev det idag, var inte hungrig alls. Istället gick jag och mötte Eric på stan och sen åkte vi hem till mig.
Har varit med han hela dagen, väldigt mysigt! han är verkligen något speciellt :) har inte mått så bra på väldigt länge nu så det är en härlig känsla, den bästa känslan om inte annat.
Iallafall så kollade vi på tv och film och tog det lugnt bara och sen när felix kom hem spelade vi mariokart med honom, det var lite roligt faktiskt, vann ju (a) haha!
Efter det åt vi försenad mat och sen blev det mys tills vi skulle åka, jag skulle ju på träning och eric skulle följa med och kolla :)

Träningen gick ganska bra, jag försökte verkligen vara seriös men ibland gick det inte, men några mål gjorde man ju iallafall. Tempot låg på medel, ingen orkade ta i fullt ut idag. Men en sak är säker, det var väldigt roligt iallafall!

Nu har jag kommit hem för bara en liten stund sen, ska dra fram matteboken och läsa på till provet imorgon, jag känner på mig att det inte kommer att gå bra alls, men jag tänker iallafall göra mitt bästa. Satsar inte på mer än G så, fast ett VG skulle inte sitta fel det heller såklart! så vi får se hur det går.


/ Bella


vanlig söndag

Hejsan !

Imorse vaknade jag kl 8 och då klev jag upp och åt frukost.
Sen pluggade jag matte ett bra tag men la av efter en stund för att jag inte fattade nåt av vad jag gjorde, jag hatar verkligen matte, men sorgligt nog så måste man göra det!
Efter det började jag packa alla mina grejer för att jag skulle till far min. Det är ju även farsdag idag, pappsen fick en bamsekram och en glad bella hemma igen :)
Jag har också tränat på friskis idag, malin åkte inte med mig för att hon inte skulle vara klar förns på eftermiddagen, så då blev jag alldeles ensam! men det var ganska skönt, sprang 5,5 km och sen körde jag det vanliga. Höll på i 2 timmar, det kändes väldigt bra sen kan jag lova.
Vid 3 kom pappa och hämtade mig och då åkte vi hem till mamma och hämtade mina grejer, och det var hur mycket som helst, och som sagt är jag väldigt less på att bära allt, som tur var så hjälpte pappa mig.

När vi kom hem ringde jag Eric och frågade om vi skulle vara med varandra men så blev det inte.
Då gick jag upp och spelade mariokart med felix och theres istället och sen efter ett tag vart det mat.
Örjan åt hos oss, men det var inte den bästa maten, stuvade makaroner och korv, var inte så sugen på det men det gick väl ner ändå.
Efter det kollade jag på hockeyn med pappa ett tag och sen ringde jag milla och frågade om hon ville komma och göra mig sällskap och det ville hon, så efter en stund kom hon, lagom till andra perioden.
Vi satt nere på mitt rum och pratade och kollade på hockeyn, sverige vann ju med 0-1 över finland, weeei!
Senare vart vi ju såklart tvungen att göra det vi alltid gör här på mackvägen, dvs. fika mackor! så då gjorde vi det, vi åt mackor och digestivekex, mycket gott, men nu har jag ont i magen :'/ xD.

Milla åkte alldeles nyss hem, det är ju trots allt skola imorgon. Fast egentligen är det inte nån riktig skoldag för mig utan 9:or från olika skolor utanför sundsvalls kommun ska komma och kika på skolan och då ska jag och några till visa runt och prata litegrann, men det håller nog bara på en timme, sen är jag ledig resten av dan.
Då ska jag förhoppningsvis vara med finaste Eric, vi ska nog åka hem till mig eller nåt :) saknar dig redan sötnos.

Jag kom precis på att jag måste fortsätta med matten! kanske ska göra det om ett tag eller så.
Det har inte hänt nåt speciellt idag, en helt vanlig söndag dvs. tråktråk. Hoppas att det blir roligare imorgon.

/ Bella


bästa kvällen

Hejsan !

Ska börja berätta lite om gårdagskvällen med Eric som vart otroligt lyckad.

Jag tog bussen som gick ungefär kvart över 5 härifrån Ljustadalen och sedan åkte jag hela vägen till Bredsand, mycket bra att bussen går raka vägen dit ut. Jag kom fram runt 6 och då kom Eric och mötte mig med Malva (hans systers hund). Då gick vi hem till han och skulle kolla på film, det tog ett tag innan vi hade valt klart vilken film vi skulle se eftersom Malva var på riktigt bushumör, sikken söttös hon är!
Tillslut valde vi att se på "Land of the dead", den var jäkligt äcklig och vi förstod inte allt av den heller men den gick att kolla på.
När den var slut så bestämde vi oss för att se på en till film och då blev det "A walk to remember", crymovie dvs.
Jag grät några skvättar, men det såg inte Eric förstås (a) haha.
Sen var även den slut så då drog Eric fram datorn och kollade litegrann, eftersom att just då hade vi inte så mycket annat att göra och efter ett tag skulle vi åka så att jag kunde få komma hem.
Det var riktigt roligt att äntligen få träffa honom, hade ju längtat ihjäl mig :o!
Det var också väldigt väldigt mysigt också måste jag tillägga!<3 det var den bästa kvällen på länge.


Idag vaknade jag kl 8 och då kunde jag inte sova mer så då gick jag upp och åt frukost, det blev cheerios och macka, nu vet ni det också!
Det var ju trots allt bara för drygt en halvtimme-40 min sen så nu har jag inte hunnit göra så mycket mer än att slå igång datorn och suttit här ett litet tag.
Friskis öppnar kl 10 idag så jag ska försöka få tag i Malin runt den tiden så att vi kan komma iväg, inte alltför sent eftersom att jag ska åka till pappa sen och vara med Eric :).
Också måste jag börja packa snart, det är det ända negativa med att vara varannan vecka. Jag har alltid så otroligt mycket packning, jag börjar bli lite smått less på att bära skiten fram och tillbaka till bilen och in. Sen tar det även ganska lång tid innan jag tar initiativet och packar upp allt, men jaja, så är det om man inte vill bo hos nån av dom på heltid!

Men nu har jag tömt mitt ordförråd och kan inte skriva nåt mer.

/ Bella


myslördag

Hejsan !

Idag vaknade jag klockan 10:o det är inte likt mig alls, jag brukar kliva upp jättetidigt men jag antar att jag också måste få sova lite längre ibland. Hade egentligen planerat att gå ut och gå nu på morgonen, men jämt när jag säger att jag ska göra nåt på morgonen så blir det aldrig av, haha, jag vet inte varför.
Senare har jag iallafall bestämt mig för att åka och träna på friskis ett tag med milla, jag tänkte att jag kunde fråga henne om hon ville följa med eftersom det är gratisvecka där, då behöver hon inte betala nåt, smart.
Grejen är att hon ska på birsta med sin mamma innan, och jag vill åka tidigt eftersom sen måste jag hem och göra mig klar osv. ska tjata på någon annan också kanske.
Det är lite tråkigt att vi inte spelar nån match den här helgen :/ det skulle ha varit roligt. Men vi ska ju spela nästa helg iallafall hemma mot ankarsvik, då hoppas jag verkligen att vi tar dom!

Ikväll ska jag till eric och ha filmkväll med honom, äntligen! viktor och lina skulle inte vara med :( men det gör ingenting, jag klagar inte alls, men det hade varit roligt om dom var med också:).

/ Bella


fredag

Hejsan !

Bara så att ni vet så är jag på dåligt humör men jag har ingen speciell anledning till det, men så är det!

Har varit på skolan mest hela dagen idag. Först hade vi matte, jag jobbade på stenhårt för en gångs skull och mitt i lektionen blev jag kallad till hälsosamtal, fick svara på en del frågor och väga och mäta mig oså, allt var väl normalt kan jag tänka mig.
Sen hade vi hål för att vi fortfarande inte har nån lärare i samhällskunskap, då satt man bara vid datorn hela tiden och nördade.
När klockan blev ungefär 11 så gick alla på lunch så då hängde jag på. Åt spaghetti och köttfärssås, det var jag inte sugen på :/ menmen, åt det iallafall eftersom det jag ville ha var slut.
Efter lunchen gick vi tillbaka och satt mer vid datorn men det var inge roligt för att jag åkte ur internet hela tiden, datorn dampar hela tiden nuförtiden, blir så less!
Jaja, nästa lektion var engelska, vi hade en mycket trevlig vikarie, önskar att vi kunde ha henne hela tiden!

Efter skolan gick jag på stan med lollisen i typ 45 min kanske och då köpte jag en ,mössa och en halsduk som ni kan se på bilden nedan, jag vart typ kär i dom. Sen skulle hon åka hem och då gick jag tillbaka till skolan och satt och pratade med danni och ante, vi hade trevligt. Även fast det var ganska drygt så är det alltid roligt med trevligt sällskap! jag väntade ju på att eric skulle ringa för att vi skulle gå och fika.
Jag satt där ett bra tag tills danni frågade om jag ville följa med henne och erika på donken, så då började vi gå och då ringde eric också blev det inget, menmen. Då gick vi till donken och dom åt litegrann och jag köpte en juice och stack iväg nästan på en gång för att jag ville åka hem.
Då såg jag milla på navet, då sprang jag fram till henne och pratade med henne litegrann, min älskling :D hon åkte med mig på bussen en bit och klev av vid citygross, skönt det var att prata med henne :).

Nu har jag precis kommit hem, eller för ett tag sen, jag är ju som sagt på dåligt humör, men jag ska hålla mig undan så att det inte går ut över andra. Också är jag hungrig, jag tror att mamma och jag ska göra tjockpannkaka, det gillar vi ! Och ikväll vet jag nog inte vad som händer, kanske är med milla och ewe :) det var ett tag sen.

/ Bella


a walk to remember

Hejsan !

Idag började jag inte förns kl 12 så jag klev upp runt halv 8 och började städa osv. jag städade hela mitt rum + att jag hjälpte mamma att dammsuga nåt rum.
Egentligen var det meningen att mamma och jag skulle ut och jogga imorse men det blev inte av eftersom både hon och jag började städa, också var det kallt ute imorse tyckte vi (a)
När jag var klar med städandet som blev ganska bra faktiskt hoppade jag in i duschen och sen gjorde jag mig klar i rekordfart för att jag inte hade så mycket tid på mig längre.
Åh, jag vill ha nya grejer till mitt rum, det känns så tråkigt, jag vill ha nya mattor, gardiner, sängkläder, möbler, tv, byrå m.m. det skulle verkligen behövas. Jag vill ockå tapetsera om här inne, för just nu har jag vitt med en lila fondvägg, inte så snyggt, jag vill ha typ bara vitt med några blommor på eller nåt. Aja, får höra med pappa om han vill komma hit och göra det jobbet åt mig, fast jag kan ju hjälpa till jag med, lite kan man ju om tapetsering och måleri.

Hade två lektioner i skolan idag. Först var det historia, ganska drygt men ändå intressant. Sen var det svenska, den lektionen var inte så populär om jag får säga det själv, vi gjorde bara massa tråkiga grejer.
Efter det slutade vi. Då åkte jag bort till friskis och tränade på en gång, där träffade jag lina och anna som höll på att träna för fulla muggar, synd bara att dom åkte därifårn nästan på en gång.
Men det gjorde ingenting ändå, för efter ett tag kom malin och ida, gotjejer det ! så då tränade jag med dom ett tag tills jag skulle åka hem :)

När jag kom hem runt 6 åt jag mat och sen åkte jag med mamma och handlade ute på alnö.
Ringde eric när jag kom hem, men han svarade inte för att han låg och sov, sötnosen! :)
Sen har jag bara pluggat matte och fikat och legat och kollat på a walk to remember för tusende gången tror jag, i cried like a baby.
Nu ligger jag i sängen och ska snart vara social med eric och sen måste jag göra klart dom 5 sista talen i matten för att det ska lämnas in imorgon också :) men dom kan inte vara så svåra så jag kanske gör dem imorgonbitti istället.

Åh, vad jag längtar tills på lördag! då ska vi ha riktigt mysigt och roligt. Jag, eric, viktor och lina! :D det är ju bara imorgon kvar, sen är det lördag! weeei !

/ Bella


håltimme

Hejsan !

Just nu sitter jag i klassrummet och har absolut ingenting att göra, vi har ju hål eftersom vi inte har nån ny lärare i samhällskunskap än efter Kristin. Jag kanske ska överväga att gå och hämta matte eller historieboken och jobba litegrann, men bara kanske!
Hade engelska för en stund sen, då hade vi en vikarie. Kommer inte ihåg vad hon hette, men det är nog bara tillfälligt tror jag...eller jag vet inte! det var ganska roligt iallafall, vi fick sitta i grupper på 4 och disskutera olika saker och skillnader mellan pojkar och flickor, vi fick också sluta lite tidigare.
Har ju datakunskapsprov idag, det kommer att gå skit men det bryr jag mig inte om, jag hoppas på ett G iallafall. Jag har iallafall skickat in datauppgiften nu, vilken lättnad. Nu är det bara att vänta på kritiken.


Snart ska Eric ringa så då ska jag nog prata ett tag med honom :) mycket trevligt!

/ Bella


hata datakunskap

Hejsan !

Idag har jag varit i skolan från 08.15 till kl 4, jag slutade egentligen typ halv 2 men jag och några till skulle stanna kvar och plugga datakunskap. Alla var helt förvirrade, jag tror inte att läraren kan ha förklarat på nåt bra sätt iallafall, ingen fattade ju hur man skulle göra.
Jag har inte gjort med formatmallar eftersom jag inte har gjort några egna såna för att jag inte hade nån dator när dom andra gjorde det, men jag hoppas att jag inte får sämre betyg för det. Bara så att ni vet så hatar jag verkligen datakunskap!
Lektionerna vi hade idag var matte (ligger fortfarande efter fast inte lika mycket), historia och bild. På bilden hade vi ganska roligt, vi skulle rita av personer i olika perspektiv.

Nu är jag iallafall klar med datakunskapen (nästan, har bara ett indrag kvar som jag inte får till), så nu känner jag mig ganska glad, men jag blir mindre glad när jag tänker på att vi har prov på datakunskapen imorgon också. Menmen, det orkar jag inte tänka på just nu.
Ikväll har jag dansat! det var jättekul att få göra det igen, hade inte gjort det på två veckor. Vi höll på att koreografera våra gruppdanser och även att det bara var jag och emelie som var där i min grupp, men det gick jättebra ändå, vi kom väldigt bra överens och gjorde ganska mycket idag.

Jag väntar, jag väntar, ingenting händer!

/ Bella

innebandy !

Hejsan !

Nu har jag tränat minsann, och det gick ganska bra faktiskt för att jag var väldigt peppad idag. Först var jag jättetrött för att jag hade somnat vid datorn och vaknade 10 min innan jag skulle åka och träna så, också hade jag bara sovit 4 timmar inatt, men jag blev piggare och piggare ju mer jag rörde på mig :) vi hade först massa övningar och spel i en timme och sen hade vi ett jättejobbigt fyspass, men jag kände att det behövdes, det gjorde nog Roger också.
Jag blir så glad när jag tränar för det är personerna som också gör så att man vill träna. Innebandy är nog nåt av det bästa som finns! man längtar jämt till träningar och matcher.

Jag har köpt en ny mössa idag ! den är cool, haha. Nä, men jag tycker om den :) jag kände att jag behövde en ny mössa ! så nu vet ni alla det också!
Måste köpa nya vantar också :o men det ska jag kanske göra imorgon om jag hinner, och kanske en halsduk, det skulle nog sitta fint.
Snart ska jag få en ny kamera också, jag längtar för jag vill verkligen ha en ny, en bra den här gången också ! ska få en av mamma i efterskottspresent : ) gomammsen min !

Jag har även börjat ge upp datakunskapen nu, får plugga ihjäl mig imorgon, jag klarar inte att göra det själv faktiskt, det är alldeles för svårt för mig ! men men, får väl försöka hinna klart imorgon.

Nu är lillebror klar i duschen så nu är det min tur! Jag är helt slut sen träningen, men det känns ändå jäkligt skönt efteråt.

/ Bella


plugg

Hejsan !

Nu var det slut på lovet och skolan har börjat igen, inte så farligt ändå, det var roligt att träffa min härliga klass igen efter en vecka.
Jag måste göra en jätteinvecklad uppgift i datakunskap som ska lämnas in på onsdag, har bara börjat lite smått och det är ju så otroligt "lätt" när man inte fattar nåt:/ krångelshit! + att vi har prov i det samma dag,hm, underbart!

Idag hade vi en väldigt kort dag, började kl 10 och slutade ungefär kvart över 1. De ända lektionerna vi hade var svenska och idrott!
På idrotten hade vi jättekul just för att det var DANS ! linedance för att vara exakt, det var hur kul som helst. Vi lärde oss en dans som var lite mer riktat mot funk-stilen och en med samba, sambadansen ska vi fortsätta med nästa gång! såååå kul.
Efter skolan åkte jag och milla d hem till henne och skulle plugga, vi fikade också nån jättegod bakelse och saft och satt och kollade i emilias nya skolkatalog. Vi fattade ju som sagt ingenting av datakunskapen men vi satt och försökte och försökte ett långt tag tills jag skulle gå hem.
Det var asjobbigt att gå hem med bagen eftersom jag hade skolböcker, datorn och gympakläder i den, ajaj så ont jag har i min axel nu!

Nu sitter jag och funderar på att äta lite tårta som mamma har köpt eftersom jag inte firades här när jag fyllde år :) men jag är ganska mätt efter maten. Aja, det går nog ner det också!
Sen har jag träning kl 8, längtar !
Efter det ska jag nog bara hem och ta det lugnt och plugga lite om det nu går !

/ Bella


millis som skrivit

Vi gick genom den tysta staden denna lugna juninatt, hand i hand fram på det sovande gatorna. Allt var så stilla, hela staden låg som i dvala och bara väntade på att solen skulle uppenbara sig på nytt. Och vi var de första som skulle se den, den tidiga morgonsolen. Vi gick gata upp och gata ner, tills han till slut stannade upp tvärt. Jag såg på honom med en frågande min,men han gav inte det minsta lilla ljud ifrån sig. Så jag frågade : "Älskling, vad får dig att visa ett sådant oförklarligt ansiktsuttryck?". Han bara såg på mig,med samma förskräckta min, och sedan sprack han upp i ett leende och sa : "Vi kan slå oss ner här, och bara vara, du och jag, för vi har inga tider att passa, inga människor att tillfredställa mer än oss själva, inga förpliktelser, inget ansvar, vi kan sitta här hela natten,utan att det gör någonting, tänk vad skönt det är att leva för stunden, tänk vad skönt det är att veta att man har rätt person vid sida, när man lever livet". Jag tänkte på det han sagt en stund, och kom fram till, att man ska ta vara på den tid man har, den tid man har tillsammans, den tid man har i värmen, den tid man har ledigt, den tid man är ung. Men jag kunde inte låta bli att le, så jag log, jag bara log, resten av natten. Och vi såg, hur solen gick upp den morgonen, hur staden sakta men säkert vaknade till liv, hur något dött blev levande, och jag kände lycka över att få vara där jag var med världens underbaraste person, den stunden skulle jag föralltid hålla inom mig, hans ord, det leendet, den stunden. You're a big piece of me.

copyright: Naninga


alnö ibk!

Hejsan!

Idag spelade vi match mot haga i skönsbergshallen. Vi kämpade på riktigt riktigt bra och det var det värt, för vi vann! 2-5 blev det.
Målgörare var Elin, Matilda J, Evelina och Malin, otroligt snygga mål tjejer. Men jag vill även tillägga att Alla spelade så jäkla bra idag, vi höll koll på passningsspelet, anföll , markerade, allt som vi skulle ! det blev våran andra seger av 3 spelade matcher !
Alnö IBK, vi knäcker<3

Efter matchen åkte jag hem till mamma och väntade på att pappa skulle komma och hämta mig så jag kunde åka hem till han och duscha och locka håret osv.
När han väl kom lurade jag han att vi hade förlorat matchen :D han trodde verkligen på det också, jimmy med :D! då fick jag mig ett gott skratt sen !
Sen när jag kom hem duschade jag och sen skulle jag locka håret, locktången hade damp kan jag lova, eller så var det jag som hade det ! (a)
Det var ju planerat att jag skulle vara med Eric ikväll och vi skulle se på film oså, men nu blir det inte av för han har gått och blivit sjuk :( mycket synd, hade sett fram emot det faktiskt. Menmen, sånt händer.
Får väl ta det någon annan gång.

Så ikväll ska jag bara ha tråkigt eftersom det inte finns så mycket att göra vad jag vet.
Ska nog kolla på hockeyn iallafall om pappa beställer hem matchen vilket jag hoppas att han gör,
annars blir jag sur på han.
När matchen är slut blir det väl att man kollar på film, ensam :/ aja, inga problem.

/ Bella

tråkfredag

Hejsan !

Den här dagen började med att jag klev upp ganska tidigt, vid 8 ungefär.
Jag skulle till Sanna och säga hej då till henne och ge henne presenten eftersom att hon åkte till thailand idag, väldigt fuskit! Kommer sakna dig älskling :')
Efter det kom mamma och hämtade mig och skjutsade mig ut till alnö för att jag och malin skulle stå och sälja bröd.
Det gick inte så bra för vi fick inte så jättemycket sålt + att det var kallt som bara den, vi höll på att frysa ihjäl :o.
Sen kom mamma och hämtade mig igen, då åkte jag hem till henne ett tag och satt vid datorn och snackade med lite folk osv.
Jag hade ju även planerat att åka och träna så det gjorde jag också efter ett tag. Det blev på EGO, där är det jättebra.
Det gick väldigt bra faktiskt, jag började med att springa i en halvtimme sen blev det styrketräning, sköntskönt !

Jag gick därifrån runt kvart över 4 och tog bussen som gick halv 5.
En fyllgubbe satte sig bredvid mig på bussen och började snacka med mig. Jag höll på att spy så jävligt som han stank, fyfan! sen satt han och snackade med två tjejer som satt på sätena bredvid, jävla pucko som börjar berätta om sitt liv och grejer. Även att han bodde i skönvik också, ganska väntat egentligen.
Ja, det var inte en trevlig händelse iallafall.

När jag kom hem åt jag mat och duschade och sen dess har jag bara haft tråkigt och suttit vid datorn och pratat med en riktigt trevlig prick, och söt får man inte glömma. Den personen är den ända som har gjort den här dagen/kvällen rolig på nåt vis :)

Nu sitter jag och väntar och väntar och kollar lite smått på idol då och då också !
En tråkig hemmakväll sitter väl aldrig fel? haha!

/ Bella


födelsedagskvällen

Hejsan !

Nästan hela min födelsedag sög. På morgonen när jag klev upp var alla sura (speciellt mamma) och jag vet inte varför men så var det.
Iallafall så åkte jag och tränade efter ett tag med malin och bella, eller det blev ett långt tag faktiskt.
Sen åkte jag hem till pappa och fick presenter osv.

Kvällen blev åtminstone jättelyckad !
Jag, matilda, milla, sanna, jossa, ewe och emelie var hos lisa på "tjejfest", vi åt, sjöng singstar som var oootroligt kul, minglade runt, spelade kortspel och en massa skojjsiga saker!
De flesta drack, men det gjorde inte jag, milla och sanna. Jag var med på något kortspel som man skulle dricka i men jag drack ramlösa jag, det var bara roligt att tortera dom andra på vattenfall, haha!
Också åt jag nötter hela kvällen + att vi åt glass. Det var mycket gott, jag hade ju inte fått ätit någon tårta på hela dagen :/ så det satt fint det .
Jag tror faktiskt inte att jag har haft så roligt på väldigt länge, tack för en underbar födelsedagskväll, ni gjorde verkligen den speciell tjejer! <3


RSS 2.0