Mitt på lovet

Det är otroligt skönt med lov, men det är inte så skönt att tänka på hur mycket jag egentligen måste plugga, usch, det ger mig rysningar. Orkar inte ens berätta för er vad som väntar för mig när jag kommer tillbaka. Jag njuter istället av lovet men jag ska plugga lite imorgon, Faktiskt!

Måndagen som var i förrgår var helt okej, gjorde inte så mycket men det fick duga för man måste ju ta det lite lugnt också. Igår var jag däremot och badade på badhuset med Millapilla, det var skönt i början men efter lite mer än en timme så blev vi less och gick och solade på två bleka istället. Jag vart en kräfta som vanligt, är fortfarande väldigt röd men jag hoppas att det lägger sig snart. Dagen fortsatte med att Milla och jag gick hem till mig och fikade och tittade på tv, på mina favoritprogram såklart! Sedan gjorde vi oss klar och tog bussen ner till stan för en riktigt mysig kväll med Matilda O och Matilda B på biteline med massa mat och hockey. När jag säger hockey menar jag såklart Timrå-Skellefteå. Det såg mörkt ut för timrå ett tag men i sudden fick de extra power och tog hem segern genom ingen mindre än vår egne Petr Tenkrat! Hade också väldigt trevligt och mysigt denna kväll, tack tjejer, det måste vi göra om!♥

Åkte hem till min älskling och sov där, väldigt mysigt! Vi såg på en film och sedan somnade vi. Imorse klev vi upp vid 12 och åt frukost m.m. Sedan satt jag mig och kollade på en film medans han pluggade. Åkte hem och gick sedan till mamma för att kolla till djuren och jag fikade även och tittade på oth. Promenerade hem och åt och försökte komma igång med matten men jag fattar inte, Stefan ska få hjälpa mig. Fastnade även i Jimmys skolkatalog och sedan fastnade jag här framför datorn.

Träning väntar för min del, ska väl åka vid 8 ungefär, är inte så pepp men det ska nog kunna ordnas under träningens gång. Ska även sova hos min älskling inatt också, bäst att börja packa grejer nu. Imorgon blir det pluggning och jobb, och jag har också namnsdag :)

Det här är jag efter solningen, mycket bra rör var det med tanke på att jag endast solade i 16 min.



Kommentarer
Postat av: Milla

haha, jag är också röd fortfarande, ser hemskt ut ;D

2008-10-29 @ 20:34:05
URL: http://ecwn.blogg.se/
Postat av: Jenny

ja :D tar med mig de imorgon

2008-11-02 @ 21:18:06
URL: http://jjmasn.blogg.se/
Postat av: Matilda

uppdatera stumpan!

2008-11-05 @ 09:04:08
URL: http://matildaburstrom.blogg.se/
Postat av: Matilda

uppdatera gumman!!! :D

2008-11-06 @ 16:19:59
URL: http://mahuldan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0