Lördag - 090321

Hallå där :)

Är våren kommen, eller kommer det bli som det ryktas, att det ska snöa igen? Jag har ingen aning ja, men jag hoppas verkligen att det här vädret kan stanna och låta snön smältas bort. Jag längtar verkligen till sommaren, det finns ingenting bättre än den årstiden för då kan man göra allt, förutom att åka skidor och sådant men det tycker jag inte om så mycket heller så det gör absolut ingenting. Jag längtar till sommaren för att jag ska åka till Turkiet med brudarna, kanske kryssning till Finland och självklart för att jag ska åka ner till Göteborg med Mathilda och se på U2, det kan inte bli bättre. Jag känner på mig att sommaren 2009 kommer bli den bästa!

Vad har hänt i mitt liv på senaste tiden då? Jo, det är inte mycket det. Jag har blivit småförkyld så jag har inte kunnat träna på ego på en vecka nu, tragiskt. Visst har jag tränat innebandy och det har varit grymt roligt. I måndags körde vi Värsta cupen och det gick väldigt bra för mig och mitt lag, Headbangers, vi leder serien just nu. Dagen innan (söndag) hade vi lagträff på nöjeshallen då vi såg på en film som hade spelats in från en av våra matcher, vi var på laserhallen, red på en tjur, åt och gjorde lite andra aktiviteter, måste säga att det var en riktigt lyckad dag. Annars har det inte hänt så mycket, skolan är som vanligt, stressigt, men jag har inte stressat upp mig, försöker ta det så lugnt som möjligt så jag kan göra mitt bästa. Har tal på måndag i Sv B, är lite nervös över det men det ska nog ordna sig.

Har suttit och skrivit ned ett CV idag, det är inte riktigt klart men snart är jag på hugget att söka lite jobb. Jag behöver ju skaffa mig ett sommarjobb, annars vet jag inte om jag klarar sommaren. Jag har ju så mycket bestämt så då krävs pengar. Har spånat på några jobb som jag ska söka så vi får hoppas att jag får en träff någonstans.

Idag har jag varit hos mamma i princip hela dagen, eller Med mamma m.fl. Först var vi och bowla (jag kom etta) vilket var riktigt roligt. Det var jag, mamma, Arto, Jimmy, Marcus, Nina och Josse fast det var bara jag, mamma, Nina och Josse på en bana. När vi kom hem intog jag min plats framför datorn och sedan åt vi god wokmat, det gillar jag. Ska vara med Stefan men han är ju så seg så jag vet inte ens om vi hinner, *suck*.

Jag lever livet!
/ Isabelle

Kommentarer
Postat av: ida

ny design?! :D fin header! :D

2009-03-21 @ 22:32:57
URL: http://idawes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0