Tredje raka

Hejsan!

Har inte haft tid att skriva på hela dagen pga. att jag och Stefan sov väldigt länge och jag var tvungen att göra mig klar för att åka och jobba på timråmatchen. Så jag har då jobbat i 4,5 h, fått se bra hockey från Timrås sida och även tjänat pengar samtidigt, det kan inte bli bättre. Det var Timrås tredje raka vinst och de förtjänade verkligen att vinna idag, 3-1 vart slutresultatet. Det gick även väldigt bra att jobba, vi sålde bra och stötte inte på några som helst problem.

Sitter hemma nu och ska snart packa påsar med pepparkakor till julskyltningen imorgon. Har också match imorgon som jag inte kan vara med på, jag bestämde att det inte är någon bra idé eftersom jag inte är frisk från förkylningen än, tråkigt men sant. Så imorgon bir jag åskådare för andra matchen i rad, det är ju roligt att se laget spela även fast man själv inte kan vara med, måste ju vara där för stöd och peppning.

Snart kommer älskling som jag ska vara med ikväll. Det suger att han ska plugga massa ikväll för det orkar verkligen inte jag, den dagen blir imorgon för min del.  Jag vill ju mysa och se på film ikväll, orkar inte gå ut den här helgen så. Jag får väl se på film i min ensamhet medans älskling njuter av sitt studerande, hihi.

Jag har ett problem, ni vet att jag lovade att lägga ut bilder från min shoppingrunda? Jag hittar ju inte kamerasladden så jag får inte in några bilder på datorn, det suger. Ska fortsätta leta så gott jag kan, men nu vet ni hur det ligger till.

Jag bjuder istället på en hederlig cambild med jobbtröjan på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0